UKAS JODEL UKE 39

Annijor:

Dette har virkelig vært Annijors uke, på godt og vondt.

Jodel har holdt følge og fått med seg det meste, også at hun var gjest hos God morgen Norge. Der fikk vi høre at Vår Staude hadde gjort research:

Annijor må sies å være den i Norge med lengst kjærlighetssorg og den som gråter mest på TV.

I Bloggerne denne uken fikk vi se at Annijor og pappa var i Tromsø for å jakte på nordlyset. Det er tydelig at far og datter har et nært forhold, for de snakker om det meste. Også om at noen velger å bleke rumpehullet sitt. Og alt dette uten å felle en tåre.

Jodel liker pappajor:

Jeg er enig, han er fin.

Jodel har i løpet av uken delt små klipp fra Annijors bok, noe jeg har valgt å overse, da jeg ønsker å lese boken selv. Jeg kunne ikke unngå å se dette:

De fleste har kanskje fått med seg at det hevdes at Annijor utleverer en del personer i boken, men her må det sies at hun utleverer seg selv. Meget. (Når jeg tenker meg om så er vel det ganske vanlig å utlevere seg selv som toppblogger).

Jodel fikk med seg debatten mellom Annijor og anmelderen i VG:

Annijor sa vel også at det var tydelig at anmelderen ikke hadde barn. Så vidt jeg vet har heller ikke Annijor det. Annijor oppfattet det slik at anmelderen hadde skrevet at Annijor trengte en klem fra leserne sine, men det som ble skrevet var at anmelderen ønsket å gi Annijor en klem.

Jodel kom også med et forslag til Annijor, et som hun har gjort før:

(Har du ikke sett debatten på Dagsnytt atten, kan du se den HER Spol frem til ca. 43.15 min.)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anne Brith:

På “Bloggerne” kunne Jodel se at Mor sjøl, Nils Erik 32 Bærum og barna var klar for en sponset tur til Hemsedal. Ikke bare satt alle i bilen i sponset tøy, men Nils Erik 32 Bærum hadde kjøpt Red bull til alle barna. Og ikke nok med det, vi ble vitner til at han var mer opptatt av mobilen sin enn å se på veien når han kjørte:

Nå har heldigvis Mor sjøl tatt praten med Nils Erik 32 Bærum og sagt at mobilbruk og bilkjøring ikke hører sammen. Hun må ha snakket hardt til han, for hun kunne garantere at det ikke kom til å skjer igjen. Tro om hun nevnte at Red bull ikke er bra for barn også?

Jodel husker godt da Pizzaboy fortalte Anne Brith at han ikke leste bloggen hennes, og at han likte best å se på bildene. Siden Mor sjøl har nevnt at han stikker innom Jodel, så lurer Jodel:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stina:

Jodel har fått med seg at Listestina er meget stolt av den lille hunden sin, Chloe. Hun elsker å vise henne frem og vise hvilke triks hun kan. Nå viser det seg at den lille bikkja er så smart at den har fått seg jobb:

Tro om den hjelper til med listene?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bloggomtoppbloggere:

Denne uken tenker Jodel på meg:

(Skjermdumper Jodel)

Her tar Jodel feil. Denne uka har vært meget avslappende, faktisk så avslappende at jeg var bekymret for å ikke ha noe å poste i dag. Det meste har dreid seg om Annijor og boken, og det er begrenset hvor mange ganger jeg kan ha med det. La oss håpe at neste uke blir travel.

Adina xoxo

23 thoughts on “UKAS JODEL UKE 39

 1. Du har linket til torsdagens episode, men episoden er fra fredag. Bare en liten head’s up <3

 2. Bra innlegg som vanlig!❤
  Men AIII så flau jeg ble på annijor sitt vegne når jeg så den debatten. Hun kan virkelig ikke snakke for seg, kan ikke skjønne at hun har skrevet en bok…

 3. Du burde ta turen inn på KG og lese hva Kleiven har rotet seg inn i der.. forferdelig flau håndtering av en selverklært risikoekspert!

  Fjernet et navn – Adina

 4. Annijor sin pappa er ikke så søt som dere skal ha det til. Han har en fortid bak seg som ikke er fin.

  1. Denne kommentaren hører ikke hjemme her. Synes du skal slette, adina. Han er ikke toppblogger, og fortjener dermed ikke bli outa her, uansett hva han evt. har gjort i fortiden

  2. Det er vel litt merkelig at ikke annijor har kontakt med halvbrødrene sine, men årsaken kommer kanskje frem i boken.

 5. Denne bloggen er det beste som har skjedd blogg-Norge. Tusen takk! Skulle ønske dere skrev mer om annijor og debatten osv, for her har hun virket fått vise hvem hun er. Men du vil kanskje lese boken først? <3 TAKK igjen for alt du gjør! Det er så viktig

 6. Helt enig Isa! Adina når du ser, greit å fjerne det som står om annijors pappa. Ellers suuuuper blogg, leser nesten aldri blogger lenger, kun et par som aldri trenger å nevnes her i ironisk stand. Jeg leser alltid bloggen din. Superb! Takk for jobben du gjør! Det må ta en god del av din tid👏👏🏅

 7. Har aldri sett noen oppført seg så barnslig som Annijor i den debatten, mistet ALL respekt! Skjønner godt at anmelderen begynte å le, snakk om å drite seg loddrett ut.

 8. Makan! Gud så flau jeg ble av Anniken i den debatten. Flere ting, men det verste er jo det hun har skrevet om Simen. Sant eller ei, det burde aldri gått på trykk uten samtykke.

  Når du skriver en bok om deg selv og utleverer deg i så stor grad, så må du forvente anmeldelser som går på person.

  Jeg får også lyst til å gi henne en klem, men ut av stakkarslighet, ikke sympati. Tror kanskje det var det anmelderen tenkte også, men det klarer nok aldri Anniken å forstå.

  Veldig rart at Anniken reagerte som hun gjorde, alle vet jo at bloggere er veldig flinke til å ta imot kritikk! 😉

  1. Akkurat det med at denne Simem blir nevnt, noen han sannsynligvis ikke burde blitt, er lite gjennomtenkt fra Annijor sin side. Men helt ærlig mener jeg også at det fulle ansvaret der ligger hos redaktør, ikke debutforfatter. De burde vært profesjonelle og hatt kunnskap nok til p vite hva som er innafor og ikke, hvem som burde blitt kontakta i forkant osv. Når Simen gikk ut med alt dette i VG, burde faktisk forlaget lagt seg flat og tatt på seg fullt ansvar for det de har publisert. Hadde overhodet ikke skada om Anniken fremstod en smule mer ydmyk, profesjonelt og ikke så innmari barnslig (‘eh jeg så bare ditt og datt sommer sant, han må stå for hva han har gjort’… ehh, nei det må han faktisk ikke. Han skal faktisk ikke måtte forsvare ti år gamle handlinger i en offentlig bok?? Herregud. Avsporing sorry), men kan ikke si jeg er overraska over reaksjonen og den ovenpå-holdningen hun stadig viser når hun får kritikk som faktisk er berettiget. Men ja, synes altså forlaget har driti seg ut mest her.

   1. Jeg er helt enig, dette burde aldri ha hendt. Jeg måtte skru av debatten fordi hun reagerte med et så barnslig sinne som tom. programleder og anmelder ler av, og hun vurderer kvantitet (“det var bare tre setninger”) som en slags kvalitetssjekk. Hun virker veldig ung her, altfor ung til å debattere/utlevere enda mer per dags dato.

 9. Bare den kommentaren hun kom med når det gjaldt utlevering: “Utlevering? Jeg nevnte i en bisetning at hva han hadde gjort. Og DET mener altså Queen Anniken at ikke er utlevering? Han det gjaldt var ganske klar på hva han mente om saken for å si det sånn… Hun burde bli anmeldt for ærekrenkelse. Eller å si at programlederen tydeligvis ikke har barn, hva søren har det med saken å gjøre? Man kan anmelde bøker likevel… 🙈 Pinlig fra ende til annen.

  Jeg fjernet et ord som gikk på hva hun mente vedkommende hadde gjort. Siden vi bare har hørt det fra hennes side og at vedkommende har satt advokat på saken, blir det feil å omtale det her -Adina

Comments are closed.