UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 38

UKAS MENY:

Mammaen har endelig røpet hvor bryllupet skal stå:

(Skjermdump annarasmussen.blogg.no)

De velger det blide Sørlandet og en flott Meny butikk, eller Meny’en som det kalles på folkemunne. Det er ingen dum ide å gå for noe som er kjent for bra ferskvaredisk og har store lokaler.

PS. Hører snakk om at det er Meny’en på Fevik.

UKAS RUMPE:

Godt at VG kunne fortelle at Andrea Badendyck ikke ville operere rumpen sin. Puh!

(Skjermdump VG.no)

Har det egentlig vært et tema? Nå er det vel slik at de aller fleste lar rumpen være som den er. Bare nevner det.

Andrea har tidligere fortalt leserne om hvordan, hvor og gitt pris på silikon operasjonen sin. Hun har også vært åpen om hvordan, hvor og gitt pris på fillers. Nå kan det altså se ut til at drittlukt og noen uker uten dusj har gjort susen, for rumpa skal få være som den er.

UKAS JENS:

Paprika har funnet en perfekt jakke med navnet sitt på. Hun mener at den også vil være perfekt til Jens:

(Skjermdump villapaprikablogg.no)

Den eneste jeg kommer på som heter Jens, er Jens Stoltenberg. Nei, jeg tror Paprika bommer, han blir ikke å kle den.

UKAS GANGSTA:

Kommentarfeltet til Lene Orvik har vært en snakkis den siste tiden. En anonym leser hadde noe på hjertet:

(Det skal sies at “forholdet” har vært litt av og på, og siden begge er offentlige personer, har mange fått dette med seg).

Vel, siden denne anonyme kommentaren ikke kan sies å være særlig konstruktiv, reagerte Lenemors hissige venninne:

(Skjermdumper leneorvik/Instagram)

Etter å ha lest dette, spesielt det med at man “ikke kødder med hennes venner”, fikk jeg assosiasjoner til en sak jeg leste på NRK nylig. En jente fra en gruppering hadde “blikket” en annen jente fra en annen gruppering, dermed ble det slåsskamp. Det samme kunne kanskje skjedd her, om de var i samme rom. Det aner meg hvem som hadde startet.

Makan til oppførsel. Det kan diskuteres hvem som er nett-rotten her.

UKAS MANN OG EN GLADNYHET:

Gekkoen har vært borte fra sosiale medier en liten stund, men tilbake for å feire bursdagen sin. I den anledning skrev Paprika noen spesielle ord om han og forholdet:

Så vakkert(?)

Uansett, nå skjer det ting i heimen. Her om dagen kunne de fortelle at de venter barn. En bittelite paprika frø vokser i mors mage:

(Skjermdumper villapaprikablogg/Instagram)

Først er det et lite frø. Så vokser frøet seg til en fin liten paprika, og familien kan ønske en ny, bitteliten og skjønn paprika velkommen.

Jeg er meget spent på navnet. Får den lille et navn etter mor, eller blir det et fra dyreriket etter far. Uansett, jeg vil gratulere dem begge. Ingenting er større enn å sette et barn til verden.

Da denne nyheten kom, krasjet bloggen til Paprika. Jeg tok turen inn på Kvinneguiden for å finne ut om noen der hadde kommet seg inn på bloggen hennes. Det som møtte meg der, rystet meg. Noen personer skrev meget negativt om en gledelig nyhet som en lykkelig mor og far nettopp hadde delt. Et lite barn er på vei og noen tror de vet “hvordan dette vil ende”, og sier de synes synd på barnet.

Normal folkeskikk vil være å gratulere mor og far, samme hvem de er, og holde meningene sine for seg selv. Makan!

Adina xoxo