UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 38

UKAS MENY:

Mammaen har endelig røpet hvor bryllupet skal stå:

(Skjermdump annarasmussen.blogg.no)

De velger det blide Sørlandet og en flott Meny butikk, eller Meny’en som det kalles på folkemunne. Det er ingen dum ide å gå for noe som er kjent for bra ferskvaredisk og store lokaler. Trenger man noe eller bare ønsker å trekke seg bort, er det rett rundt hjørnet.

PS. Hører snakk om at det er Meny’en på Fevik.

UKAS RUMPE:

Det var fint å lese i VG at Andrea Badendyck ikke ville operere rumpen sin, puh!

(Skjermdump VG.no)

Nå er det vel slik at de aller fleste lar rumpen være som den er. Bare nevner det.

Andrea har tidligere fortalt leserne hvordan, hvor og pris på silikon operasjonen sin. Hun har vært åpen om hvordan, hvor og pris på fillers også. Nå kan det se ut som at drittlukt og noen uker uten dusj har gjort susen, for rumpen skal få være som den er.

UKAS JENS:

Paprika har funnet seg en jakke med navnet sitt på. Hun mente at den ville være perfekt til Jens også, selv om det sto Paprika på den:

(Skjermdump villapaprikablogg.no)

Den eneste jeg kommer på som heter Jens, er Jens Stoltenberg. Jeg kan nok garantere at han ikke ville kledd denne jakken med Paprikas navn på.

UKAS GANGSTA:

Kommentarfeltet til Lene Orvik har vært en snakkis den siste tiden. En anonym leser hadde noe på hjertet:

Det skal sies at “forholdet” har vært litt av og på, og siden begge er offentlige personer, har mange fått dette med seg.

Vel, siden denne anonyme kommentaren ikke kan sies å være særlig konstruktiv, reagerte Lenemors hissige venninne:

(Skjermdumper leneorvik/Instagram)

Etter å ha lest dette, spesielt det med at man “ikke kødder med hennes venner”, fikk jeg assosiasjoner til en sak jeg leste på NRK nylig. En jente fra en gruppering hadde “blikket” en annen jente fra en annen gruppering, dermed ble det slåsskamp. Det samme kunne nok ha skjedd her, og det aner meg hvem som hadde startet.

Makan til oppførsel. Så kan det diskuteres hvem som er nett-rotten her.

UKAS MANN OG EN GLADNYHET:

Gekkoen har vært borte fra sosiale medier en liten stund, men han var tilbake for å feire bursdagen sin. I den anledning skrev Paprika noen spesielle ord om han og forholdet:

Uansett, nå skjer det ting i heimen. Her om dagen kunne de fortelle at de venter barn. En bittelite frø vokser i mors mage:

(Skjermdumper villapaprikablogg/Instagram)

Først et lite frø. Så vokser frøet seg til en fin liten paprika, og familien kan ønske en bitteliten og skjønn paprika velkommen.

Jeg er meget spent på navnet. Får den lille et navn etter mor, eller blir det et navn fra dyreriket etter far. Uansett, jeg vil gratulere dem begge. Ingenting er større enn å sette et barn til verden.

Da denne nyheten kom, krasjet bloggen til Paprika. Jeg tok turen inn på Kvinneguiden for å finne ut om noen der hadde kommet seg inn på bloggen hennes.

Det som møtte meg der rystet meg. Der satt det noen personer og skrev meget negativt om en gledelig nyhet som en mor og far hadde delt. Et lite barn er på vei og noen tror de vet “hvordan dette vil ende”, hvor dumme de er” og “så synd på barnet.”

Det er normal folkeskikk å gratulere mor og far, samme hvem de er. Makan!

Adina xoxo

77 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 38

 1. Jeg liker deg så godt Adina. Og jeg setter pris på at du viet noen ord til lynsjingen og hetsen rundt nyheten om Villapaprika’s graviditet. Mangt kan kanskje spekuleres i rundt virksomheten og holdningene til dette paret..men å skrive så stygt og spre ondsinnede teorier om potensiell spontanabort og at alt er løgn..Det er rystende. Dere som skriver slikt; jeg håper at dere skammer dere.

  1. Nina: Tusen takk😍 Ja, de burde skamme seg!
   Heldigvis finnes det mange oppegående damer og menn på KG også😊

 2. Altså hets og lynsjing?? Vi snakker om noen om har hatt kaffebesøk aka barnevernet på besøk. Som kjører rundt med en mindreårig i bil uten å sikre barnet, som lar barnet leke med snusboks, og som utleverte eksen sin på en grov måte. To personer som prøver å lure folk med kinaræl, og selger varer som ikke er lov å bruke i Norge. Og det verste av alt: ei som klager på for lite kjærstetid, hvor slitsomt det er å ha barn, som nå skal ha barn nr 5. Ærlig talt Adina, enig at å spekulere i SA er over grensen, men å ikke gratulere noen som man ikke opplever som kompetente til å hund en gang, må være lov? Det ser rett og slett veldig uansvarlig ut, og ihvertfall når man vet at det er full fokus på bloggen igjen (fordi baby er på vei = full eksponering).

  1. Greit nok at det er uansvarlig å kjøre med barnet usikret i bilen, og de har kanskje tatt noen dumme valg. Men det finnes foreldre som utsetter barn å sine for mye verre ting enn dette.

   1. Det tror jeg involverte barn hadde gitt blaffen i, hvis noe hadde skjedd når de ble utsatt for “dumme” valg. Men Jeg regner med at noen følger med på paprikaheimen.

   2. Verre enn å kjøre med barna uforsvarlig sikret i bil? I verste fall ender man opp med et dødt eller veldig handikappet barn resten av livet.

    Skjønner ikke at bloggere ikke har fått med seg dette når de tilbringer SÅÅ mye tid på sosiale medier og Internett.

   3. Det må være greit å ha meninger om paret og heller ikke ønsker å gratulere, men å skrive «stakkars unge», «håper barnevernet tropper opp» og «dette er det verste som kunne skje», er ikke greit. 👎🏻

 3. Kan du ta opp annijor´s hating på H&M, men fronting av gina tricot og heller nye klær fra zara og nelly er greit? Samma driten alt sammen, fast fashion dreper mennesker og miljøet. Etter Sweatshop hadde menneskers liv rystet henne, var allikevel det å handle vintage for mye strev og + bare acne for dyrt. Orker ikke mer av det der.
  Reklamering for fillers +++ er jeg enig i at ikke er bra, men det kjøpepresset som pøses ut blant bloggere er heller ikke bra. Se “The True cost”, så får man ikke lyst til å kjøpe klær igjen.

  1. Enig! Bloggere må begynne å stå for de valgene de tar, ikke bare for kroppspress men også kjøpepress og effekten det har på miljøet. Er så lei av å lese annijors forsvarelse med at hun “må få lov til å ha på seg klær” og ikke bare handler men også reklamerer grovt for alle disse kjedene (men ikke H&M da!!) samtidig som hun fordømmer dette ene klesmerket

   1. Jo, HM, Cos, Weekday, monki, &otherstories og noe til er under HM-gruppen, så støtter det samme ved å handle på disse butikkene.

   2. L: Det er en god ide og noe jeg kan prøve å få gjort😊 Jeg er enig i at kjøpepresset også er et stort problem. Jeg skal se «The True cost.» Takk for tips😘

 4. Har det klikka for hu mor sjøl. Prøver så uendelig hardt med diktliknende innlegg. Som de spekulera i på KG, knute på alle tråder?

  1. Erik32 er ikke blitt snappet på 2 uker, så at ting ikke er som det skal, er det ingen tvil om. De er altfor forskjellige og er på to vidt forskjellige steder i livet. 0 tro på de greiene der.

 5. Fortsett å være så inderlig sterk,
  sa dere til meg i båthuset
  For vår skyld, ikke flipp ut, vi og verden trenger deg, du som er en vinner!
  Du som kjemper så hardt og seirer, sa dere alle til meg mens dere gråt av beundring
  Jeg går den tunge veien for alenemødrene og for verden
  Alene
  Sammen
  Hvorfor?
  Attending Events, folk svikter og vil meg ille
  Mine seiere er suksessens hjerte
  Jeg er deprimert men lykkelig, why?
  Igjen står jeg naken, ærlig, kjempende og rettferdig, så rettferdig, i båthuset
  Pust!

   1. Har bloggbestevenninnene sviktet ? Det er det første som slår meg egentlig. Alltid noe å lese mellom linjene når AB blir dyp og kryptisk.

    Har ikke sett så mye mer til lunsjer og fester med de.

    Jeg leser bloggen bare sporadisk, men føler det er endel “flyktige relasjoner”. De forsvinner ofte ut av bildet/ fra bloggen igjen (eller at hun ikke deler så mye fra når hun er sammen med vennene lenger- det kan selvsagt også være greia)

 6. Jeg får meg ikke til å gratulere paprikaen. Jeg synes det har utspilt seg en stor tragedie på den bloggen de siste årene. Jeg klarer ikke å følge lenger. Synes synd på barna hennes.

   1. Jeg har lest bloggen siden hun strata den forrige, og ja. Det er stor grunn til bekymring her. Det er ikke mobbing om for ikke gratulerer over at de skal ha et barn til i den elendigheten. Det er ganske mange av oss som kjenner litt bedre til forholdene der og BV følger garantert med. Den graviditeten er ingen god nyhet. Og nå redigerer hun magen større også, og man kan lure på hvorfor.

   2. Det må være greit å ha meninger om paret og heller ikke ønsker å gratulere, men å skrive «stakkars unge», «håper barnevernet tropper opp» og «dette er det verste som kunne skje», er ikke greit. 👎🏻

 7. 1)
  Paprikaen, altså gidder virkelig ikke. Fint for dem, men jeg har heller ikke behov for å gratulere etter alt av løgn og fanteri som har vært skrevet der, så beklager, jeg eier ikke folkeskikk😁. Og, ikke bare står navnet hennes på jakka 🤣, samt at den passer til Jens, men den er også RÅ LEKKER. Hverken stekt eller tett altså. Makan til irriterende blogg, og da er plutselig far nr 3 i bildet. Skal han skjelles ut offentlig også? Vel, les og vær glad dere som gidder…
  2)
  AB, jeg skjønte ikke en prikk av det «diktet» hun har vrøvlet utenpå bloggen
  3)
  Fotballfrue trykker en kommentar om mangel på hjelm, men svarer ikke. Irriterer meg grenseløst at de er så sinnsykt uansvarlige, og drar på sykkeltur med små barn uten hjelm! Hun begynner å gå meg på nervene.
  4)
  Frøkna har ikke tid til å blogge, (HAR TID TIL Å SHOPPE DA!), men har vært på verdens største og beste fotoshoot i følge henne. En dårlig kopi av de forferdelige Kardashians.

  Please gi meg en influencer-vaksine. For et latterlig ord og «tittel», Influencer🤢🤮

 8. Ja, er i dårlig blogghumør i dag, og det skal også altså stå : «vrøvlet ut på bloggen» på pkt om AB. Begynner å bli sammenhengende reklameinnslag på bloggene nå, de er virkelig ikke er lesbare. Takk for BOT Adina❤️

 9. Jeg er helt enig i at mye av det som har utspilt seg på bloggen til Villa Paprika de siste årene er tragisk (i mangel på bedre ord). Jeg føler at bloggeieren selv burde vært skjermet i enkelte perioder når ustabiliteten har vært på det tydeligste. Mye av hensyn til barna. Jeg føler at eksponeringen av barna har vært fryktelig. Jeg mener at bloggeier har utnyttet bloggen som en arena til å drive heksejakt og ta hevn på enkelte som har vært i livet hennes. Uten mulighet til å kunne forsvare seg. Jeg kan lett innrømme (noe skamfullt) at jeg har fulgt med på bloggen av fascinasjon. Ja…faktisk som underholdning.. på godt og vondt. Bloggen inspirerer meg ikke. Jeg føler meg heller ikke “truet” eller nedstemt i den retning at jeg får dårlig selvtillit ved å måle meg opp mot bloggeier…noe jeg faktisk kan få når jeg leser enkelte blogger. Og jeg leser dem likevel… Jeg tror ikke jeg er alene om det. Jeg skal ikke uttale meg om Villa Paprika parets shady fremtoning (for det har de desverre sørget for) men jeg må få lov til å rope varsku når jeg leser enkelte av kommentarene på Kvinneguiden. Noe av de som blir skrevet er direkte fælt. Når der er nevnt så er det også svært mye fornuftig og saklig som blir diskutert på Kvinneguiden også. Avsløringene om CBE og LKE er et eksempel på det. Vi trenger forum og fristed til å kunne diskutere bloggere og deres fremtoning,verdisyn og holdninger. Ikke minst for å belyse løgn,juks og fanteri hos bloggeiere som tjener millioner på en jobb de ikke engang vet hvordan de skal gjøre skikkelig. (Les:følge lover og regler). Men igjen; å spå om spontanabort og spekulere om at en graviditet er løgn kun fordi man ikke er fan av bloggeier…Det er ikke sjarmerende. Det er bare trist.

  1. Jeg håper at kommentarene er ryddet opp i av moderator,. Hvis ikke de ryddet, bør det rapporteres.

 10. Hvordan er det mulig å leve seg sånn i andre sitt liv? Hvem ber dere gratulere? Kjenner dere henne siden dere synes dere bør, men ikke klarer? Hvorfor leser dere bloggen? Har det aldri rent dere i hu’ at hun helt bevisst skriver feil? At hun kjenner sine lesere bedre enn de kjenner henne? At hun vet at dere bare må kommentere det en eller annen plass? Og det gir henne flere lesere som dere? Kom her og se, et voksent menneske som skriver feil, som lar barnet leke med en snusboks (hjelpes for en uansvarlig mor😂) og som stadig vekk klarer å dra blodtrykket deres til nye høyder…..
  Hun er jo egentlig smart om hun er så «dum» som dere påstår…..og hun ler hele veien til banken 🤣

  Til opplysning; først langt ut på 80-tallet kom bilstoler for nyfødte og babyer som ikke kunne sitte selv. Tenk så mange uansvarlige mødre vi er som ikke bare lot barna være alene hjemme fordi vi ikke kunne sikre de i bilen, mine lå i vognbagen i baksetet. Det var ikke belter i alle bilene heller… Selvsagt er det viktig å sikre barn i bil, ingen unnskyldning for ikke å gjøre der. Nå vet jeg ikke hvorfor hun hadde barnet sittende løst og hvor langt hun kjørte, jeg leser ikke bloggen hennes, har vært innom et par ganger men den gir meg ingenting, jeg klarer ikke en gang å la meg irritere.

  Så var det dette med spredningen av influencerviruset…ikke så lett å bli kvitt det.

  1. Ja, hun ler hele veien til banken mens 5 mindreårige blir eksponert på blogg og instagram . Om personvern? “alt med måte” ifølge den “smarte” dama du referer til. Tror du alle involverte som også har fått sitt på bloggen er enig med deg? Om barnefar 2 som visstnok skulle vært på Gaustad (mentalsykehus) eller Paprika og Gekko sitt behov for å gå imot de andre foreldrene sine behov for å skjerme barna sine? Slik at istedenfor å eksponere på paprika konto, så eksponeres det på gekkos instagram konto isteden? Og hvem andre enn paprika har behov for å redigerer gravidemagen større? Eller skrive løgner om at de har kjøpt seg leilighet, hytte eller skal gifte seg/har giftet seg?? Tragisk og trist for alle involverte, og det er faktisk dokumentert på blogg, snap og instagram til evig tid.

   1. Vet du, det er fordi at jeg ikke bryr meg. Jeg leser ikke bloggen hennes og hvis flere gjorde som meg så mistet hun/de sitt publikum. Så enkelt er det.
    Hva tenker du at du kan gjøre for å hindre dem å fortsette i den banen de er i? Fortsette å lese for så å gå inn et sted å hive deg med på hylekoret om hvor ille det er hos paprika?
    Jeg kan ikke endre hverken dem eller bloggen, i allefall ikke gjennom kritiske kommentarer, det trigget dem tydeligvis mer enn noe annet.

 11. Hvorfor må man gratulere de? Jeg støtter ikke galskapet som
  foregår i Paprika-verdenen. De burde klare å ta vare på sine egne barn, før de setter nytt til verden. Aldri hørt noen klage så mye om hvor slitsomt det er med barn og hvor manko det er på kjærestetid. Dette føyer seg i rekken av andre kritikkverdige ting som de gledelig dokumenter i sosiale medier. For å sitere deg selv Adina, orker ikke

 12. Martine Halvorsen! Hun legger ut at hun er på Tinder, en uke etter bruddet. Alt hun skriver om nå er alle meldingene hun får fra menn. Hva forventer hun? Endelig kan hun bruke innleggene på alle mennene som er etter henne. Gud så patetisk. AB graver sin egen grav med sin lyrikk. Hva tenker svigerforeldre om dette.. klart de leder bloggen, og klart de har snakket med sønnen om å ikke investere penger i hus. Alt fra å stå på broen, til, alle hater meg. Håper noen tar grep. #orker ikke

 13. Lene Orvik reklamerer for og har event med Skeidar, men INGENTING i leiligheten hennes er derfra eller i samme prisklasse 🙄

 14. På bildet til Paprika, hva skjer med linjene ved enden av bordet? Det er buet. Hvorfor photoshopper man et magebilde?

 15. Takk for artig innlegg om Paprikaen😄👏🏻Er mye materiale å ta av der, som man kan skrive mye om dersom man kjenner bloggen godt etter å ha fulgt den over tid. Synes derfor det er litt rart av de som kommenterer her at bloggen hennes gidder de ikke lese, den gir dem ingenting osv. Nærmest som kritikk til Adina som skriver om Paprikaen?! Er det ikke sånn med flere bloggere som omtales her? Er mange (egentlig de fleste) jeg aldri følger med på selv, men som er morsomt å lese om her, fordi Adina &co kjenner dem godt, plukker ut ting å ta dem på osv?!

  Lo godt av “Gekkoen har vært borte fra sosiale medier en liten stund, men kom tilbake for å feire bursdagen sin”, og det som sto om navnevalg – en grønnsak eller noe fra far og dyreverdenen😂🙈

  Enig i at det er vanlig å gratulere kommende foreldre, men skjønner litt hva andre mener om at det ikke er et must også. Paprikaen har gjennom alle år snakket om hvor lykkelig hun er og hvor fantastisk livet er og at det ikke kan bli bedre. I neste sekund er det lange deppe-innlegg om hvordan alle er imot henne, nett-troll, at det er leit at andre ikke kan glede seg på hennes vegne, at hun er så sliten og har det så vanskelig, at alt går imot henne og…lista er lang. Virker jo ganske svingende og ustabilt, så kjenner faktisk at jeg ikke helt klarer å stole på at hun faktisk har det bra og er glad for graviditeten nå. Og en annen ting… Etter at Mathilde ble født, skrev hun mye om at hun ikke kan få flere barn, men at hun er glad for de to hun har (da var hun fortsatt gift med første mann). Så får hun plutselig et barn til med en annen mann hun ikke var sammen med lenge og som det ble slutt med før Lila ble født, og så var hun fornøyd med de tre og familien var komplett. Etter hvert sa hun at hun kanskje ønsket seg en til i fremtiden, men det skulle være mange år til. Og vips, nå er hun gravid allikevel. Skal vel flytte igjen snart nå, tenker jeg, for å få bedre plass… de blir jo fem barn til sammen, og to store som bør ha eget rom. Så da blir det de eldstes flytting nr. seks eller noe? Skikkelig stabil oppvekst🙄

  Så, massevis av skryt sendes Adina som skriver godt, tar ting på kornet og skriver noe for enhver smak👏🏻😄

  Men, når det er sagt… Synes kanskje at setningen om at det blir en “bitteliten skjønn grønnsak” kan misforstås, og dermed bli litt “slem” med tanke på at “grønnsak” ofte beskriver mennesker som blir hjerneskadde etter ulykkke el.? 🤔

  1. Paprika er da en grønnsak. Folk som følger sirkuset, skjønner hva som menes. Blir nok en søt liten baby gulrot. 🥕🥕

   Klart man skal gratulere. 4 unger med 3 forskjellige menn, er helt topp. Syns det er veldig godt jobba! 😊

  2. Elin: Poenget mitt var at når noen er gravid så er det vanlig å gratulerer vedkommende. Jeg sier ikke at alle må det. Har man i den forbindelse noe dritt å komme med om denne graviditeten, så holder man det for seg selv. Stygge ting som at det er en tragedie, at barnevernet bør komme på banen og stakkars barn osv. er så utrolig unødvendig samme hva man mener om paret.
   Mente virkelig ikke noe annet med «bitteliten grønnsak» enn at han/hun er barn av en annen grønnsak, Paprika. Jeg ser at det kan virke slemt og skal forandre på det😊 Takk😘

   1. Skjønner veldig godt at man reagerer på ordbruken, det er gjerne ting man sier bak ryggen på folk ikke på nett. Men hvis man vet at foreldrene er uegnede (foreksempel rusmisbrukere) er da normal folkeskikk å gratulerer? Nei, det er det ikke. Når man vet hva som venter et lite barn, fordi man ikke vet hva prevensjon er, eller de voksne ikke skjønner sine egne begrensinger, da blir man bare kjempeprovosert. Og det er da absolutt på sin plass å kontakte barnevernet, eller mene at det er en tragedie for det lille mennesket som ikke har valgt dette selv.

   2. Man trenger selvsagt ikke gratulere, men jeg mente det var på sin plass når man omtalte graviditeten.
    Det virker som at mange mener «stakkars barn.» Jeg vil da oppfordrer til å kontakte rette instanser med disse bekymringene i stedet for å skrive usmakelige ting på KG. Man trenger ikke skrive alt man tenker.
    Når det er sagt så gjelder dette et fåtall, heldigvis.

 16. Har tenkt litt på en ting i dag, og det er at jeg forstår godt hvorfor bloggerne synes det tar så lang tid å blogge og at det er så slitsomt. Kan ikke være lett å taste på tastaturet når neglene er 10 cm lange, og når neglene i tillegg dekker for tastene og samtidig trykker på tastene over de tastene de egentlig skulle taste :/ Tasting er vanskelig i bloggosfæren, og det er tydeligvis også vanskelig å leve uten 10 cm lange negler :/

  1. Marianne: 😂 God teori 😂
   Jeg er så imponert over at de får det til🤔 Husker godt Sophie Elise og hennes race på mobilen med verdens lengste negler😁

 17. Hvilke regler er det for blader i forhold til reklame. Redaktør i shape up var på en sponset tur til Paris betalt av Reebok for en stund tilbake hvor reisen ble grundig dokumentert på sosiale medier og da merket. Nå har dette reebok produktet på magisk vis fått en fin fin plass i bladet. Dette gjelder flere produkte. Er dette innafor?

  Linni Meister er forsåvidt en blogger som har sneket sent pent unna alt av merking på snap etc 🙄

  Ja til Adina som blog-president!

  1. Det er strenge regler for media og reklame. At en redaktør er med på en sponset tur høres galt ut, og noe jeg må sjekke nøyere opp i. Jeg har hørt om flere magasiner som er dømt og at andre tøyer strikken.
   Takk for tips😍

   1. De er jo ukentlig på diverse presseeventer osv som er sponset, vet ikke om det er noe galt med det i seg selv bare reagerer på hvor mye plass disse produktene får i ettertid i bladet 🙈

 18. Kanskje ikke helt relevant men kan dere pliiis si noe om at Ulrikke Falck og Ex on the beach Henrik er sammen? De har bekreftet det nå. Han er jo så stereotypisk asshole som dumper en dame uten å si fra en gang bare fordi han ikke får seg noe?! Skuffa over Ulrikke!

  1. En enkelt hendelse fra en serie som «ex on the beach» definerer vel ikke hele han som menneske? At to mennesker har funnet hverandre er jo bare hyggelig, skjønner ikke hysteriet rundt det.

 19. Og hva med Anne Brith som i siste episode av bloggerne avslører hun jo at det hemmelige snill mot andre prosjektet sitt egentlig var reklame for matkassen? det merket hun vel aldri

  1. Det var snakk om akkurat dette tilfelle. Hun var usikker om hun måtte merke i forkant da hun nevnte at noe skulle skje sammen med en samarbeidspartner som hun da ikke kunne røpe. Vi fikk aldri svar.

 20. Angående bloggerne.

  CBE har uttrykt på blogg at vi kom til å se en ny side av henne. Jo mer jeg ser henne på TV, jo mer kjedelig oppfatter jeg at hun er. Hun byr svært lite av seg selv og er like glossy som på bloggen. Perfekt er kjedelig… håper ikke at hun blir med videre.

  AB viser seg fra en flott side. Jeg er ikke enig med alt hun gjør, men tenk at bloggingen har gjort at hun klarer å forsørge sine barn på blogginntekt. Jeg tror dette “presteringsbehovet” kommer ifra vanskeligere tider. Hun er så open om såre tider og det synes jeg er flott. Hun heier andre fram og jeg har virkelig fått sansen for henne. La oss unne henne et stort flott hus som hun selv har jobbet og ofret for.

  Annijor er dyp og sårbar. Hun er ikke så mye med, men virker som at hun har hatt en trygg og fin oppvekst og lærer de vonde sidene med livet.

  Kristine er selvsikker og veldig opptatt av at hun skal skinne. Jeg liker ikke fremtoningen hennes og synes at hun er super-ego. Hun vil være kul og urban og snakke tulle-engelsk og erobre Norge.

  Funkygine har masse personlighet å ser ut til at hun har et fint A4 liv. Hun virker jordnær og normal. Hun virker som et godt menneske.

  Det ser ut til at de er i gang med å filme ny sesong. Hvem tror dere er med i neste sesong og hvem blir eventuelt tatt ut av programmet?

 21. Altså, hvordan gjør en P for produktplassering det lovlig å reklamere for “nødkassa”? Jeg skjønner ikke at det kan være lov å reklamere på denne måten? Fint hvis noen kan forklare meg dette. Og hvordan utgjør det helheten i forhold til bloggerne og de produktene de reklamerer for?

  1. Godt spørsmål🙄 P er på sin plass, den er grei, men siden det er en av hovedpersonene i serien som har denne avtalen, og ikke produksjonen, blir det vanskeligere.
   Kanskje noen her jobber i bransjen og kan forklare nærmere😊

   1. Noen på KG har sendt mail til en av de som reklamerer for produktene sine på Bloggerne. Svaret de fikk var da:”Hun har ikke hatt lov til å kommentere dette på bloggen sin på grunn av tv-rettigheter”. Da lurer jeg på følgende: Hvor lønnsomt er det å inngå slike avtaler for bloggeren? Det er jo veldig rart at en avtale opphører fordi de produktene har avtaler med TV2? Men det gjelder kanskje ikke alle produktene de reklamerer for? Tenker at dette er noe som faktisk skulle fått mer fokus, det kan sees i sammenheng med den “skjulte reklamen” som foregår i blogglandia med god hjelp av tv2 (GMN, GKN og Bloggerne). Eller har jeg misforstått?

   1. Lusekoftanna: Utseende og form på maten. Hun pleier jo stort sett å være delikat av seg, men dette ser ut som graut og….

   2. Vel. Guacamole laget i Mexico ser faktisk slik ut, jeg lager den selv på samme måte, bortsett fra jeg bruker chili og ikke paprika…men kan være enig i at hun fint kunne droppet de hvite bønnene til kjøttbollene, der er jeg enig det ser litt mindre delikat ut, bildene var ikke helt vellykket der…

 22. Jeg reagerer mest på at botn skriver at de venter en liten grønnsak. Selv om det henspeiler på bloggens navn, så bør dere skrive noe annet.
  Ble født som grønnsak, skjer desverre noen ganger. Leger bruker også det uttrykket. Og det er ikke mye pisitivt

  1. Bitten: Som tidligere nevnt ser jeg at det kan virke slemt, men det var aldri meningen. Jeg tar selvkritikk og vil forandre😊

 23. AB jobbe for et hus vi skal unne henne og barna. Ingen sier nok nei til det. Problemet er at hun selger barna for dette. Påstår hun jobber 12-14 t i døgnet. Hvor blir da tiden med barna av. Fordi hun har fått det for seg at de skal flytte til Bærum, regner hun å vente enda et år. Hvis hun hadde satt barna først, hadde de kjøpt hus en plass nå. Ikke utsette og utsette til barna er så store at de selv flytter ut. Fremsnakke andre, er noe hun påberoper seg på bloggen. Kan ikke se annet enn at de fleste rundt henne har fått så hatten passer. Og nå med sine forsøk på dikt, lyrikk, eller det er jo ren svada det er, så har hun nok funnet på noe ordentlig redaksjonelt, da alle sitter i båthuset og gråter. Hvem kan gå på alt det fanteriet som kommer derfra?

  1. Joda, jeg ser den. Jeg har tidligere reagert på belønningssystemet, det er ikke noe pedagoger anbefaler. Men viss jeg prøver å forstå det så oppnår de resultater på egen innsats. Hun har tross alt 4 barn og vil at de skal gjøre det bra i livet. Jeg kommer aldri til å gjøre det, for meg er det ikke så viktig om barnet får 6 i norsk eller blir topp idrettsutøver. Ja, hun er svært opptatt av prestasjoner, men jeg tror det er alt det vanskelige som ligger bak det.

   Men har du sett gårsdagens episode? Jeg tror bare Anne Brith er takknemlig for at hun har jobbet seg ut av gjørma. Det må være knalltøft å være alenemor og synes det er fint at hun bruker sin posisjon til å hjelpe andre.

  2. Hun burde seriøst slutte kreditere seg selv for blogginntekten, og dele den med de som er like store bidragsytere: barna, Erik32, innbyggere i Sørumsand, og alle andre hatere. Og kanskje lurt å ta selvkritikk på det faktum at #nofilter er littegrann feilplassert, når hun har gjort diverse oppgraderinger i fronten (les silikon mm).

 24. Jeg må si at dagens episode av Bloggerne der typen til mor sjøl bruker mobilen mens han kjører, er svært oppsiktsvekkende og ikke innafor! Jeg har ikke ord. Og spesielt når det er barn i bilen og det at Anne-Brith ikke reagerte på det engang, i hvert fall ikke on cam. Og hvis hun reagerte on cam, så burde vi ha fått sett det synes jeg. Skjønner ikke hvorfor TV2 sendte det klippet av at det er “lov” å bruke mobilen mens man kjører. Skremmende.

  1. Marianne: Hun sier at hun ikke la merke til det selv om hun så mot han da han gjorde det. Merkelig🤔Når jeg tenker meg om så blir det kanskje slik når en handling blir begått så mange ganger at det tilslutt blir dagligdags🙄 Uansett- snakket hardt til han og kunne fortelle at det ikke blir å skje igjen😊

 25. og der kom anmeldelsen av Annijor sin bok.. :p hadde vært gøy å høre deres mening om den også!

  1. Jeg tror jeg skal greie å overtale Vicky til det😊 Det kommer to andre bøker i okt. som også bør anmeldes😊

 26. Jeg bare visste at forholdet mellom AB og gutten ikke ville fungere. Snart er bloggen fullt opp med drit om Erik, som alle de andre mennene i hennes liv. Naboer, kollegaer og så videre. Godt han hadde vett nok til å ikke investere i noe hus. Det var det hun ventet på. En treng ikke å forhaste seg. Jeg trodde hun hadde lært. En treng ikke flytte så fort sammen. Enig med Ingrid over her.

 27. Jeg er litt forvirret Let me see if I get this. Paprika har 2 barn med en mann, 1 barn med en mann som nå er sammen med eksen til den nåværende typen, som har 1 barn med dama til eksen til paprika. Og nå skal det komme et barn til inn i denne mixen? Riktig?

 28. Det er så stressende med en baby, at hun bare rekker reklame vet du. En er som en, to er som ti. Se på alt Jørgine rekker. Prioritering kalles det.

 29. Hei!
  Vet dere hva som skjedde med den store nyheten sraad skulle dele i høst? Den av de ti som var det sykeste som hadde skjedd i livet hennes osv osv osv….

Comments are closed.