UKAS JODEL UKE 38

SnilleGucci:

Jodel mener at SnilleGucci fortjener skryt:

Jeg er enig. Skryt og trampeklapp til SnilleGucci som greide å gjøre jobben sin.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Stina:

Jodel fikk med seg at ListeStina nevnte kjælenavnet sitt i Bloggerne:

Jeg så episoden og synes det virket som at hun ikke likte kjælenavnet sitt. Kan det være at hun heller foretrekker å bli kalt “Den smarte venninnen til Mor sjøl?” Mor sjøl omtalte henne jo som det.

Om hun misliker begge navnene, så er det bare å ta kontakt. Det skal ikke være sånn at vi ikke har alternativer på lur. Hva med StinaListe? Eller kanskje PunktStina? Vi blir nok enige.

Jodel er alltid på jakt etter fine lister til henne, slik at hun er klar til å kladde når ideene dukker opp:

Denne er nydelig. Og billig. Neste gang går det kanskje an å opplyse om hvor man får kjøpt listen. Det kunne selvsagt vært hyggelig om noen ville sende en slik til henne. Som takk for gode råd.

~~~~~~~~~~~~~

Mor sjøl:

Jodel mener at Mor sjøl bruker enhver anledning til å skryte av seg selv:

Når hun ikke forteller hvor hjelpsom hun er, deler hun gjerne tips med oss, om hvordan vi alle kan oppnå akkurat hva vi vil.

Ellers liker hun godt å synge til Maria Mensa “Fuck Youpå Snapchat, og Jodel mener å vite hvorfor hun synger igjen:

Jodel fikk med seg at jeg ønsket henne god tur til varmere strøk:

Som om noen hadde trodd at det ble tur. På ekte.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Annijor:

Jodel er rystet over rettskrivingen til dagens journalister:

Når det kommer til selve artikkelen, har jeg en ting å si: – Er det dette skattepenga mine gikk til? Og slik jeg ser det, går de fremdeles til Annijor, og andre bloggere, som ikke greier å gjøre jobben sin.

Når det er sagt kunne jeg ikke unngå å legge merke til Erna & Co nederst i bildet. Viser de frem hvilke Snapchat-filter Mor sjøl pleier å bruke? Eller danser de fugledansen? Kanskje danser de: “Hode, skulder kne og tå, kne og tå.”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DIV.

Jodel har en beskjed til bloggere som mener at Blogg-politi ikke trengs:

Jeg kan ikke bli mer enig. Hadde bloggerne gjort jobben sin hadde disse pengene kunne gått til noe fornuftig, som jeg også skrev på Jodel:

Jodel hilser:

Jeg svarer siden jeg føler meg som et slags blogg-politi: Hallo der!

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jodel stiller de store spørsmålene mange lurer på:

Svar ønskes.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Martine Halvorsen:

Etter å vist hele Norge at ekte er greit, har Jodel en teori på hva som følger med i Martys bok:

Et brukt bokBIND. Det er ekte.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Husk:

Jodel deler noen fine ord til slutt:

(Skjermdumper jodel)

Adina xoxo

23 thoughts on “UKAS JODEL UKE 38

 1. Takk di meget gode og observante spion👍👏😂. ListeStina, det var vel du som oppfant tittelen? Jeg har tenkt. Jeg jobber hjemme idag. Tenkte jeg skulle bruke laaaang tid på å sminke med. Jeg elsker også sminke. Satte av god tid. 40 min tok det. Tenker på Stina med det sjeldne navnet, opp til 3 timer med å sminke seg. Makan. For et meningsløst liv. Jeg bor et steinkast fra Stabekk. Det er ikke rare huset en får for 12 mill her. Når mor bruker all sin tid på jobb for å få et stort hus, da har ungene ikke mange år før de flytter ut. Og ærlig, bør de ikke snart få egne rom istedet for en fin adresse tenker nå jeg. Når mor jobber 14 t hver dag, og tid skal fordeles på 4 barn? Tiden går, barna vasker, lager mat og holder fortet. Når ble Bærum så viktig… for å matche svigers? Mye vil ha mer. Det er på tide å kjøpe et hus for barna. Og bruke tid m dem. Årene går, og hvert enkelt barn må bli sett. Forstår ikke prioriteringen. Hilsen en mamma.

 2. hvilken jodel er disse hentet fra?
  Oslo? eller får du tilsendt ulike screenshots fra ulike steder i landet?

 3. Herlig lesing som vanlig. Har for lengst sluttet å kjøpe aviser fordi journalistene har et elendig språk. På begynnelsen av 2000-tallet var karaktersnittet 5-6 for å komme inn på journalisthøgskolen (som det het da), må være langt lavere krav nå om disse har gått der.

  Kanskje de tre (partileder)søstrene kakeglad burde hatt en obligatorisk hode-skulder-kne-tå morgenøkt, i allefall til de rakk ned til tærne? De ser litt stive ut og trim har aldri skadet🤔

  Det er dessverre ikke funnet noen influencervaksine som er sterk nok til å ta det viruset. Men det er egentlig ganske enkelt å kurere seg selv, få viruset bort for godt. Det er bare å slutte å lese blogger, følge influencere på insta, snap osv, ingen public inget innkomme (i form av klikk og reklame), problem solved. Men, så enkelt er det dessverre ikke. Til det er folk alt for nysgjerrige og glad i å kritisere andre, viruset blir vanskelig å bekjempe når det første folk gjør på morgenen/ettermiddagen er å lese blogger for å kritisere og henge ut.

  Jaja, sånn går dagene og jeg gleder meg til jeg kommer meg i jobb igjen, forhåpentligvis en gang på våren neste år. Slaraffenlivet er usunt.

  Og totalt utenfor; burde ikke bursdagsinnlegget til CBE sin 2-åring være merket siden de feiret på den sponsede lekeplassen?
  Meget bloggervennlig bursdag, kakebordet så ut som til svigertiger sin 70-årsdag, blomstervaser på bordet, overdådige kaker…. Jadda..

 4. Så enig ang CBE anonym 17.31. Hvorfor er ikke lekeplassen med som reklame i den overdådige bursdagen? Noen bør spørre henne om det der! Og HVOR ER HJELMEN PÅ SYKKELTUREN???

 5. Hjelmkommentaren er som vanlig ikke godkjent hos a’ CBE. Tror hun digger å provosere med at ingen av de voksne bruker hjelm PÅ SYKKELTUR. Det er jo ikke så viktig om de voksne faller, blir hjerneskadet eller dør fra barna sine pga forfengelighet. MAKAN

 6. Nå har jeg sett DET også… Rannveig Heitmann skriver på bloggen at hun skal på BUP-utredning med ett av barna sine… dette var toppen..

 7. Hun har også fillers i lepper, vippeextensions, vet ikke om hun har i håret lengre. Når det gjelder SE, kan en gå inn på Eco cult og se håret hennes før han satte i 400! lengder. Jeg regnet meg frem til en pris på extensions, det blir fort 40-50 k for noe slikt. Hun har bare hårtuster før hun satt på hår. Haircare much?

 8. Jeg har spurt frøkna om hva som skjer med prosjektet (prosjektene?) som var sååå store at hun ikke kunne vente med å fortelle oss om de. Men kommentarene blir ikke godkjent! Så latterlig. Noen her som vet? 🙂

 9. Syns dere tar litt av ang. CBE. Spør dere alle som sykler uten hjelm hvor den er? Det er umulig å leve et plettfritt og perfekt liv, og med alle som hakker på henne så skjønner jeg hvor fiksjonen om det perfekte kommer inn. Syns hun er rå tøff som klarer å stå i mot.. jeg selv hadde klikka for lengst. Makan til mennesker.. #LeaveCBEalone

  1. Slapp av, hun lever overhodet ikke et plettfritt eller perfekt liv. De fleste klarer å gjøre jobben sin 100 prosent, CBE er ikke helt der..#ikkebestiklassen

  2. Anonym 16.08, ja, man spør folk uten hjelm som er på sykkeltur med barna sine hvor hjelmen er! Hun gjør det jo seff bare for å provosere. Skikkelig smart…not

 10. Ettersom oktober og bryllupet nærmer seg har meg og vennene mine begynt å bleke tennene intensivt. Det er jo ingen hemmelighet at man vil ta seg ut på sitt beste og ha sterk selvtillit. Jeg håper dere også kan gjøre det av respekt for brura.

Comments are closed.