BLOGGERNE UKE 2 (SESONG 9)

Hei alle sammen 🌸

Phew, en ny uke med Bloggerne er over!

ANNIJOR:

I ukens første episode er det fortsatt Vixen. Anniken blir sminket av hele Norges bloggersminkør Dajana. Joakim Kleven er også med og uttaler at “Det er noe rart med Vixen”. Godt observert.

Etter at selve prisutdelingen er ferdig møter Anniken på eksen Anders som midt i samtalen lurer på om hun ikke klarer å se på han. Det klarer hun ikke, for da begynner hun å grine, så de avslutter samtalen ganske kjapt.

I episoden etter Vixen får vi se Anniken smile stort til en forandring. Selv om hun trodde at hun skulle bli ødelagt etter at det ble slutt med Anders har hun klart å ta ganske mange tak. Hun har begynt å trene, venninnen Cornelia har flyttet inn for en periode og hun skriver bok. Endelig har hun det bra. Anders sender fortsatt meldinger da. Jeg krysser fingrene for at vi ikke er tilbake på gråting igjen allerede i neste uke.

Senere drar hun til Jamaica med Nelly og til Tromsø for å se nordlyset med pappaen sin. Han virker både snill og ganske morsom.

MOR SJØL:

Anne Brith er klar for presseveggen på Vixen med Erik 32 Bærum og Paradise-vennene. Hun synes det er helt sjukt med masse fotografer. Erik får også være med på intervju. Adina har tatt med et lite utdrag fra Erik sin mingling i Ukas sett og hørt HER.

Senere blir det arrangert møte med flere bloggere på Egmont hvor mor sjøl lærer bort det hun kan om vekst på Facebook. Adina er nå i full gang med å iverksette anbefalingene, og det har knapt vært mulig å få tak i henne de siste dagene. Neida. Joda. Neida.

KRISTINE ULLEBØ:

Vi får dessverre ikke se stort til Kristine denne uka, men jeg merket meg at hun ikke ville svare på om hun har blitt samboer da en journalist spurte om det på Vixen.

CAROLINE BERG ERIKSEN:

Frua gjemmer seg i baren på Vixen sammen med fruemannen. Han tror ikke at hun vinner. Hun forteller kameraet at det er skummelt å prate med pressen og at det ofte blir dårlige overskrifter når det kommer til artikler om henne, jobben, og den hun er.

Senere går det i pakking av kofferter. Hele familien skal på overraskelsesbesøk til foreldrene hennes på Gran Canaria. Denne gangen skal hun skrive lister og planlegge antrekk, så da satser jeg på at hun husker ekstra truse. Mor og far Berg blir uansett veldig glade for overraskelsen.

PILOTFRUE:

Julianne og Ulrik ligger hjemme og koser seg mens de andre bloggerne er på Vixen. Ulrik har fått med seg at det heter Vitsen nå. Det hadde jeg nesten glemt. Pilotfrue ble invitert i siste liten og valgte å droppe hele greia. Hun føler seg ikke akseptert som blogger ennå. Ulrik sier at det kan skje den beste. Jeg skulle til å si we feel you girl, men jeg mener å huske at vi ble invitert i god tid. Akseptert er vi ikke da. Ulrik har rett, det kan skje den beste.

Det er tydelig at det blåser mye når piloten er oppe i lufta, for nå skal han få sin andre hårplantasjon. Julianne støtter han og vil at han skal ha det bra. Hvis det er noe med utseendet som plager en eller noe man føler seg ukomfortabel med synes hun at man skal gjøre noe med det, men at det er viktig å finne en grense og ikke ta helt av.

Plutselig har paret kjøpt drømmehuset. Der de nå nettopp har arrangert sin første festival som Adina har skrevet litt om HER.

Boken til Julianne kommer straks ut og hun må på shopping for å finne den perfekte kjolen til lanseringen. Hun vil gjerne vise frem magen hele tiden og synes det er trist at det er så mye fokus på vekt blant gravide og ikke minst etter fødsel.

LISTESTINA:

Stina er ny i Bloggerne denne sesongen. Jeg skrev en gang et presentasjonsinnlegg om henne HER. Hun begynte med blogging da hun holdt på som modell for åtte år siden. Hun forteller at hun blir kalt Listestina og at det skyldes at hun liker å skrive ting punkt for punkt. Det er viktig at bloggen er lettlest og lystbetont. Hun ble kjent med kjæresten Per Fredrik på Gullsnutten. Han er heavy metal YouTube-stjerne og hun synes det er moro at han har funnet henne som er rosablogger. De har også en liten hund som heter Chloe, og innimellom høres det ut som at hun snakker babyspråk til både hunden og kjæresten.

Kjæresten lager sushi. Stina er opptatt av at maten skal se pen ut mens han mener at det ikke har så mye å si så lenge det smaker godt. Han avslutter det hele med å måke på med vilt mye wasabi til seg selv.

Stina fikk tur til New York i julegave av kjæresten og nå har endelig avreisedagen kommet. Vel fremme forteller Stina oss at hun kan bruke opptil 2-3 timer på å gjøre seg klar på morgenen. Det blir en utfordring når kjæresten plutselig våkner tidlig på grunn av jetlag. Han bruker som regel 10 minutter fra han står opp til han går ut døren. Så enkelt kan det altså gjøres. Jeg sitter som et spørsmålstegn og lurer på hvordan det er mulig å bruke opptil TRE timer på å gjøre seg klar. Jeg ønsker meg en video fra Stina hvor hun viser hva det er som tar så lang tid. Jeg lover å se hele!

Med wasabien friskt i minne får vi se Per Fredrik gjøre det samme med tabasco. Han er visst glad i å kjøre på med supersterk mat for å kjenne at han lever. Jeg vil jo gjerne kjenne at jeg lever selv, men jeg vet ikke om dette er noe jeg bør prøve hjemme.

Den søte kjæresten til Stina har planlagt å fri til henne på denne turen med et billboard på Times Square. Når dagen kommer viser det seg at ringen han har bestilt fortsatt er i produksjon, så han må ut for å skaffe en annen. Frieriet går i boks til slutt, Stina svarer ja og vi kan helt sikkert glede oss til et drøss med bryllupslister i fremtiden.

Jeg må si at jeg synes forholdet til Stina og Per Fredrik virker veldig bra, kanskje det sunneste jeg har sett hittil i Bloggerne. Kan det skyldes at de vasker klærne sine hver for seg og har hvert sitt bad?

God helg 😘

❤️ Vicky

48 thoughts on “BLOGGERNE UKE 2 (SESONG 9)

 1. “Jeg må si at jeg synes forholdet til Stina og Per Fredrik virker veldig bra, kanskje det sunneste jeg har sett hittil i Bloggerne. Kan det skyldes at de vasker klærne sine hver for seg og har hvert sitt bad?”

  😂😂😂😂😂

 2. Hun vil gjerne vise frem magen hele tiden og synes det er trist at det er så mye fokus på vekt blant gravide og ikke minst etter fødsel.

  Sterk kontrast til hva hun viser frem på bloggen nå som hun skal bli “fit supermamma”…

  Synes det er trist at hun ikke står mer for det hun sa da hun var gravid.

  1. Står ikke for det hun sa? Når ble det feil å trene etter fødsel? Synes det er flott at hun trener, det er faktisk kjempeviktig både for rygg, mage, hofter og ikke minst bekkenbunn.
   Ikke alle som liker å dafse rundt i joggedress og holde svangerskapsvekten etter fødsel. Selv var jeg av de heldige som la lite på meg under avangerskapene (3-5 kg), men magen ble jo en smule utspilt, selv om ingen kunne se at jeg hadde født dagen etter fødselen, bekkenet litt skranglete, så jeg var fort i gang med trening igjen. Man får faktisk overskudd av å trene litt forsiktig. Og det var vel det hun skulle gjøre?

   1. Hvordan er hvor lite du la på deg under svangerskapet relevant her? Og å omtale det å ikke legge på seg som å være “heldig”, og de som ikke begynner med masse trening rett etter fødsel mens de tar vare på en liten baby som folk som “dafser rundt i joggedress” er lavmål. Dette viser bare at du har et vridd syn på vekt og hva som er viktig under en graviditet og etter fødsel. Det er ingen her som har sagt at det å trene er feil. Du benytter bare sjansen til å forsterke kroppspresset mot mødre og å skryte av deg selv for noe som for meg høres passe sykt ut.

   2. Hvem er interessert i å vite hvor mye du la på deg?! 😂 Det er jo svært lite relevant og/eller interessant for omverdenen 😂

 3. Hei Vicky😘👍🏼! Så fint å lese oppsummeringen her, #orker ikke se programmet, får høyt blodtrykk tror jeg🙈🤣. Ja Malin, synd og trist at den Pilotfrua som vi ble kjent med før hunfikk bar er totalt endret. Før var hun ydmyk til graviditet og prøving, nysgjerrig, interessert og mer ekte. Til slutt, ang frøkna, noen som vet hva som skjedde med det store prosjektet som skulle forandre livet hennes og var det største og mest fantastiske i hele verden, og som skulle skje til høsten?

  Jeg fjernet en setning med dine meninger om personen -Adina

 4. Disse oppsummeringene bare helt 👌, men jeg savner et enda mer av «kunstformen satire», som Løken ville sagt. Eksempelvis Pilotfrues tirade mot kroppspress hos gravide og barselkvinner, etterfulgt av HENNES EGEN REKLAME for «hvordan bli en fit supermamma» kun få uker etter fødselen. Altså – come on – ikke la henne slippe billig unna den!!!

  1. Takk Plingfrid (snedig navn!) 😘 Ja, jeg følger ikke med på pilotfrua utenom Bloggerne, så har dessverre ikke fått med meg så mye av det treningsopplegget. Leste innlegget hennes om trening etter fødsel, men syns ikke det var noe fokus på kropp der? 🤔

   1. Hvis du går inn på siden hun reklamerer for, er det åpenbart at dette opplegget har et sterkt fokus på kropp. Kropp kropp kropp kropp kropp. Stusser dere virkelig ikke over formuleringen at hun skal «bli en fit supermamma for Severin»? Altså.

    Som jeg skrev på min personlige Facebook-side da Pilotfrua la ut dette innlegget:

    «(…) Som skamfull skapbloggleser har jeg sett mye rart innenfor mammabloggsjangeren de siste årene. Alt fra utlevering og overeksponering av barn, til ammepupper som på mystisk vis hever seg over alle fysiske lover og blir til faste struttepupper over natten. Men det nyeste stuntet til Pilotfrue, a.k.a Fit Supermamma, er noe av det drøyeste på lista til nå. Faktisk så drøyt at det havner på delt førsteplass med «etter fødsel»-bildet til Caroline Berg Eriksen.

    Misforstå meg rett – det er helt lov til å trene etter fødsel. Det gjorde jeg også. Men jeg gjorde det for å bygge opp kroppen etter den fysiske påkjennelsen et svangerskap og en fødsel medfører. Jeg gjorde det fordi det gav meg overskudd og egentid. Jeg gjorde det IKKE for å bli «fit». Og hvis det er hovedmotivasjonen din 4 uker etter fødsel, begynner jeg å lure på om du har mistet litt perspektivet på din egen kropp og dens funksjonalitet. Du har akkurat gjennomført en av de mest fysisk og psykisk grensesprengende anstrengelsene i verden; du har dyrket frem et menneske og skvist det gjennom en åpning som egentlig er alt for liten. Ikke nok med det; etter denne enorme bragden har du klart å samle krefter til å ofre deg selv og dine egne behov, for å gi omsorg til et nytt lite menneske som er totalt avhengig av din kjærlighet for å overleve. Det er DETTE som gjør deg til en supermamma, og den prestasjonen kan aldri måles ved hjelp av noen kostholds- og treningsplan.

    Jeg håper ingen melder seg på opplegget til Julianne Nygård. Jeg håper jeg slipper å høre uttrykket «fit supermamma» noensinne igjen. Og kjære regjering: Jeg håper at det snart opprettes et etisk regelverk som gjelder for bloggere, på lik linje med redaktørstyrte medier. Det er nok nå.»

    Det er lov å være aktiv etter fødsel. Det som IKKE er lov, er å bedyre at fokus på kropp under og etter svangerskap er problematisk, for deretter å fronte et treningsopplegg som nærmest utelukkende fokuserer på kropp.

   2. Ingrid: Å si at hun skal bli en «Fit supermamma», er unødvendig. At man trener etter fødselen ser jeg ikke noe galt i. Nå skal jeg titte litt på opplegget hun reklamerer for, før jeg uttaler meg om det. Finne ut om det er en «sunn» trening hun oppfordrer til😊
    Beklager at jeg ikke har lest meg skikkelig opp på dette😊

 5. Jeg synes også at Juianne 28 Halden slipper billig unna. Er det hennes tilgjorte søte stemme som gjør det? Godt det er flere som mer og mer ser henne for det hun faktisk er. Jeg har heller aldri forstått hennes topplassering. Det er nesten like mye sponsede møbler i hennes hjem som CBE sitt. Det reklameres for det hinsidige i øst og vest. Maybeaty produktene er ren og skjør gift for hud og hår. Halden dialekten forsvant på veldig kort tid. Er lesertallene så høye for at folk venter på bilde av sønnen? Er det en Big deal så skjønner ikke jeg.

  1. Anonym: Du sier at flere ser henne for det hun er. Hva er hun?
   Når det gjelder å slippe billig unna så har jeg lett og lest og det jeg finner av uttalelser er at hun synes det er synd å fokusere på vekt som gravid. Om noen har lest noe annet setter jeg pris på link😊
   At hun vil trene og komme i form etter fødselen er flott, spør du meg😊

 6. At bla. en operert rumpe har tjent 7 MILL…….. altså jeg ooooorker ikke………… hva faeen.. nå må det snu snart. For all del, de må jo tjene sine penger….. men seeeerrriiiøøst…. over 1 mill er way toooo muuch!

  Du har vært savnet vicky! Takk for bloggerne post! Orker selvfølgelig ikke se! Så greit med oppdatering !

  Jeg fjernet ett ord -Adina

 7. Synes det var så koselig i sommer at CBE fortalte om lekeplassen de skulle lage til jentene sine. Så viser det seg i dag at det hele bare er spons og at de MÅTTE sette den opp for reklameøyemed. Nå må jeg slutte å lese den bloggen. Ser heldigvis ikke på det unødvendige bloggerprogrammet….

  1. Prøvde å spørre CBE og ’’veskeholderen’’ LKE i kommentarfeltet om de ikke syns det var litt flaut å måtte si at nesten alt de eier er sponset, men kommentaren ble vist avvist? 🧐🤷‍♀️

  2. Prøvde å spørre CBE og ‘’veskeholderen’’ LKM i kommentarfeltet om de ikke synes det var flaut å si at nesten alt de eier er sponset, men kommentaren slapp ikke igjennom? 🧐🤷‍♀️

 8. The Eriksens, alt av klær, interiør, festtilbehør er nesten sponsa. Hvorfor noen går rett på, og leser den bloggen er så rart. Det finnes flere finere blogger å lese. Samme med flyfrua, løgner fra AB, poseringene til Nilsen og Eriksen… silikon, Nelly, hva, eller hvor kommer interessen fra ved å klikke seg inn på de bloggene, jeg skjønner det ikke. Her sitter vi og klikker oss inn, og de tjener gode penger på det. Noen kan ikke følge pga høyt blodtrykk, sinne, så la vær. Les en bok som SE. Utrolig hvor mye den jenta får lest. Lesehesten.

 9. Bra innlegg.. skal dere kommentere “torsdagsfilmen” altså likogdel ? Der fotballfrue blir gjort narr av?

   1. En komifilm fra Morten Ramn blant annet. Sjekk TV 2 sumo. Rart fotballfrue ikke har kommentert det selv.

  1. Takk 😘 Har bare sett siste halvdel av en av episodene til Torsdagfilmen, men forstår at jeg må få satt av litt tid mellom Bloggerne til å se alt 🤗

  2. Personlig klarer jeg ikke å se humoren i detå gjøre narr av andre offentlig. Har ingen sans for fotballfruen fruens vedheng, men jeg har heller ikke sans for mobbing. Og når det blir greit og stuereint å gjøre narr av alle som ikke går i A4-boksen på TV, hvilke signaler sender vi til den oppvoksende generasjon?
   Ikke rart at mobbeproblem, barn som virkelig sliter….

 10. Litt off Topic men opp mot merking av reklame. Ta en titt på Hedda Skoug. En voksen veletablert blogger over mange mange år. Hun er så ekstremt dårlig på merking. Hun skjuler merkingen de få hun gjør med lik farge som bakgrunn og helt øverst i hjørnet slik at navnet hennes dekker det. Instagrammen hennes er ett eldorado med dårlig merking. Jeg påpekte dette til henne på melding privat og da var jeg sur og frekk, og det var uklare regler som gjaldt mente hun. Jeg påpekte bare det åpenbare at hun merket dårlig og når hun først gjorde det var det tydelig at hun ville skjule det for leseren.

 11. Villapaprika er gravid! Hun annonserer på instagram nå. Hyggelig det, men blir litt oppgitt når hun selv har gått ut for kort tid siden og kjeftet på folk som spekulerer i graviditet, fordi hun har snakket så mye om at hun er kvalm, uggen og sliten… og har avkreftet at hun er gravid. Føyer seg jo bare inn i rekken av løgner fra den kanten🙄

   1. Minipaprika, jeg dauer😂 Vicky, kan du please skrive et innlegg om Paprikaen snart?🙏🏻 Savner de😉

 12. Adina ❤ så det var lagt inn en kommentar om AB på insta kontoen deres, den er nå fjernet. Kan jeg spørre om hvorfor den er fjernet?

Comments are closed.