BLOGGERNE UKE 2 (SESONG 9)

Hei alle sammen 🌸

Phew, en ny uke med Bloggerne er over!

ANNIJOR:

I ukens første episode er det fortsatt Vixen. Anniken blir sminket av hele Norges bloggersminkør Dajana. Joakim Kleven er også med og uttaler at “Det er noe rart med Vixen”. Godt observert.

Etter at selve prisutdelingen er ferdig møter Anniken på eksen Anders som midt i samtalen lurer på om hun ikke klarer å se på han. Det klarer hun ikke, for da begynner hun å grine, så de avslutter samtalen ganske kjapt.

I episoden etter Vixen får vi se Anniken smile stort til en forandring. Selv om hun trodde at hun skulle bli ødelagt etter at det ble slutt med Anders har hun klart å ta ganske mange tak. Hun har begynt å trene, venninnen Cornelia har flyttet inn for en periode og hun skriver bok. Endelig har hun det bra. Anders sender fortsatt meldinger da. Jeg krysser fingrene for at vi ikke er tilbake på gråting igjen allerede i neste uke.

Senere drar hun til Jamaica med Nelly og til Tromsø for å se nordlyset med pappaen sin. Han virker både snill og ganske morsom.

MOR SJØL:

Anne Brith er klar for presseveggen på Vixen med Erik 32 Bærum og Paradise-vennene. Hun synes det er helt sjukt med masse fotografer. Erik får også være med på intervju. Adina har tatt med et lite utdrag fra Erik sin mingling i Ukas sett og hørt HER.

Senere blir det arrangert møte med flere bloggere på Egmont hvor mor sjøl lærer bort det hun kan om vekst på Facebook. Adina er nå i full gang med å iverksette anbefalingene, og det har knapt vært mulig å få tak i henne de siste dagene. Neida. Joda. Neida.

KRISTINE ULLEBØ:

Vi får dessverre ikke se stort til Kristine denne uka, men jeg merket meg at hun ikke ville svare på om hun har blitt samboer da en journalist spurte om det på Vixen.

CAROLINE BERG ERIKSEN:

Frua gjemmer seg i baren på Vixen sammen med fruemannen. Han tror ikke at hun vinner. Hun forteller kameraet at det er skummelt å prate med pressen og at det ofte blir dårlige overskrifter når det kommer til artikler om henne, jobben, og den hun er.

Senere går det i pakking av kofferter. Hele familien skal på overraskelsesbesøk til foreldrene hennes på Gran Canaria. Denne gangen skal hun skrive lister og planlegge antrekk, så da satser jeg på at hun husker ekstra truse. Mor og far Berg blir uansett veldig glade for overraskelsen.

PILOTFRUE:

Julianne og Ulrik ligger hjemme og koser seg mens de andre bloggerne er på Vixen. Ulrik har fått med seg at det heter Vitsen nå. Det hadde jeg nesten glemt. Pilotfrue ble invitert i siste liten og valgte å droppe hele greia. Hun føler seg ikke akseptert som blogger ennå. Ulrik sier at det kan skje den beste. Jeg skulle til å si we feel you girl, men jeg mener å huske at vi ble invitert i god tid. Akseptert er vi ikke da. Ulrik har rett, det kan skje den beste.

Det er tydelig at det blåser mye når piloten er oppe i lufta, for nå skal han få sin andre hårplantasjon. Julianne støtter han og vil at han skal ha det bra. Hvis det er noe med utseendet som plager en eller noe man føler seg ukomfortabel med synes hun at man skal gjøre noe med det, men at det er viktig å finne en grense og ikke ta helt av.

Plutselig har paret kjøpt drømmehuset. Der de nå nettopp har arrangert sin første festival som Adina har skrevet litt om HER.

Boken til Julianne kommer straks ut og hun må på shopping for å finne den perfekte kjolen til lanseringen. Hun vil gjerne vise frem magen hele tiden og synes det er trist at det er så mye fokus på vekt blant gravide og ikke minst etter fødsel.

LISTESTINA:

Stina er ny i Bloggerne denne sesongen. Jeg skrev en gang et presentasjonsinnlegg om henne HER. Hun begynte med blogging da hun holdt på som modell for åtte år siden. Hun forteller at hun blir kalt Listestina og at det skyldes at hun liker å skrive ting punkt for punkt. Det er viktig at bloggen er lettlest og lystbetont. Hun ble kjent med kjæresten Per Fredrik på Gullsnutten. Han er heavy metal YouTube-stjerne og hun synes det er moro at han har funnet henne som er rosablogger. De har også en liten hund som heter Chloe, og innimellom høres det ut som at hun snakker babyspråk til både hunden og kjæresten.

Kjæresten lager sushi. Stina er opptatt av at maten skal se pen ut mens han mener at det ikke har så mye å si så lenge det smaker godt. Han avslutter det hele med å måke på med vilt mye wasabi til seg selv.

Stina fikk tur til New York i julegave av kjæresten og nå har endelig avreisedagen kommet. Vel fremme forteller Stina oss at hun kan bruke opptil 2-3 timer på å gjøre seg klar på morgenen. Det blir en utfordring når kjæresten plutselig våkner tidlig på grunn av jetlag. Han bruker som regel 10 minutter fra han står opp til han går ut døren. Så enkelt kan det altså gjøres. Jeg sitter som et spørsmålstegn og lurer på hvordan det er mulig å bruke opptil TRE timer på å gjøre seg klar. Jeg ønsker meg en video fra Stina hvor hun viser hva det er som tar så lang tid. Jeg lover å se hele!

Med wasabien friskt i minne får vi se Per Fredrik gjøre det samme med tabasco. Han er visst glad i å kjøre på med supersterk mat for å kjenne at han lever. Jeg vil jo gjerne kjenne at jeg lever selv, men jeg vet ikke om dette er noe jeg bør prøve hjemme.

Den søte kjæresten til Stina har planlagt å fri til henne på denne turen med et billboard på Times Square. Når dagen kommer viser det seg at ringen han har bestilt fortsatt er i produksjon, så han må ut for å skaffe en annen. Frieriet går i boks til slutt, Stina svarer ja og vi kan helt sikkert glede oss til et drøss med bryllupslister i fremtiden.

Jeg må si at jeg synes forholdet til Stina og Per Fredrik virker veldig bra, kanskje det sunneste jeg har sett hittil i Bloggerne. Kan det skyldes at de vasker klærne sine hver for seg og har hvert sitt bad?

God helg 😘

❤️ Vicky