UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 37

FRØKNA:

Frøkna er tilbake fra en flørtete ferie i Dubai. Hun har gitt små hint og glimt av menn hun ble kjent med der nede. Hun viste stadig frem kjekke Assad, og jeg fikk inntrykk av at hun likte han spesielt godt. Assad viste seg å kun være ute etter én ting (makan!), og det ville ikke Frøkna være med på.

I en spørsmålsrunde fikk hun selvsagt spørsmål om hun likte noen, noe hun avkreftet:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Fått et ekstra øye? Det skulle tatt seg ut å vende nesen hjemover med tre øyne. Jeg kan garanterer at en diskusjon om en ny operasjon ville ha kommet opp.

Jeg har hørt om det tredje øyet og brunøyet, men ikke at man kunne få ett ekstra om man likte noen.

UKAS SJARMØR:

Tittelen får Nils Erik 32 Bærum. Da jeg så Bloggerne og hans møte med barna til Anne Brith (med både Phew, ass, kult og genialt), må jeg innrømme at jeg ble litt flau. Men jeg ble også sjarmert, for snakk om å være blid og seg selv.

Jeg må ta med litt av hva som skjedde i Bloggerne i dag. Nils Erik 32 Bærum var på Vixen sammen med mor sjøl. Der minglet han og vi fikk se han i en samtale:

Mann -Hva driver du med?

Nils Erik 32 Bærum -Jeg lager pizza. Og du?

Mann -Jeg er programutvikler i MGT. TV3, Viaplay og Viasat.

Nils Erik 32 Bærum -Kult. Ja, ja, ja. (Han begynner å fikle og dra litt i ballongene som henger der), og sier enkelt: -Det blir bra. Noen må gjøre det også.

Altså, jeg dør! Snakk om sjarmklump.

UKAS REDIGERING:

Isabelle Eriksen var innom Love Island i forrige uke, men fant ikke kjærligheten og ble kasta på hode og ræva ut derifra. Før hun reiste fikk hun selvsagt tatt noe fine bilder av seg selv, som hun delte på bloggen (venstre). Hun ble så fornøyd med resultatet at hun like godt la det ut på Instagram også (høyre):

Det skulle hun kanskje ikke ha gjort. Rettere sagt, hun burde ikke ha løftet armen på bilde nr.to. Da så vi nemlig at bildet var redigert.

Se på veggen og på taket, som er redigert. Hun kunne lett blitt mistenkt for å redigere kroppen sin også, når hun holder på med å redigerer på bygninger.

Heldigvis driver hun ikke med slike ting:

13.1.18:

28.4.18:

(Skjermdumper isabelleeriksen.blogg.no/Instagram)

UKAS (KOMMENDE) FERIE:

I morgen er en stor dag der hjemme i Sørumsand. Da reiser Anne Brith på husmorferie til varmere strøk:

Dere husker den turen der hun inviterte deg og meg med? Hun har ikke nevnt noe om turen i etterkant, men jeg regner med at hun gleder seg.

Nils Erik 32 Bærum stiller nok opp og tar på seg rollen som kul husfar, som baker pizza og er en genial svettgamer med våpen (phew). Det er helt sikkert avtalt på forhånd med alle de der hjemme.

(Skjermdumper husmorferie.com/annebrith.no)

Jeg er meget spent på hvor mange av leserne som blir med.

Jeg har en bitteliten mistanke om at mor sjøl ble tilbudt en gratis tur om hun klarte å fylle opp et antall plasser. Jeg har selv blitt tilbudt slike turer. Det er uansett reklame og skal merkes.

God tur!

Adina xoxo