UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 37

FRØKNA:

Frøkna er tilbake fra en flørtete ferie i Dubai. Hun har gitt små hint og glimt av menn hun ble kjent med der nede. Hun viste stadig frem kjekke Assad og jeg fikk inntrykk av at hun likte han spesielt godt. Assad viste seg å kun være ute etter én ting (makan!) og det ville ikke Frøkna være med på.

I en spørsmålsrunde fikk hun selvsagt spørsmål om hun likte noen, noe hun avkreftet:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

(…) fått et ekstra øye? Det skulle tatt seg ut å vende nesen hjemover med tre øyne. Jeg kan garanterer at en diskusjon om en ny operasjon ville ha kommet opp.

Jeg har hørt om det tredje øyet og brunøyet, men ikke at man kunne få ett ekstra om man likte noen.

UKAS SJARMØR:

Tittelen får Nils Erik 32 Bærum. Da jeg så Bloggerne og hans møte med barna til Anne Brith (med både Phew, ass, kult og genialt), må jeg innrømme at jeg ble både flau bak puten, men også litt sjarmert. Snakk om å være seg selv og så blid.

Jeg må ta med litt av hva som skjedde i Bloggerne i dag. Nils Erik 32 Bærum var på Vixen sammen med mor sjøl. Der minglet han og vi fikk se han i en samtale:

MannHva driver du med?

Nils Erik 32 BærumJeg lager pizza. Og du?

MannJeg er programutvikler i MGT. TV3, Viaplay og Viasat.

Nils Erik 32 Bærum -Kult. Ja, ja, ja. (Han begynner å fikle og dra litt i ballongene som henger der), og sier enkelt: –Det blir bra. Noen må gjøre det også.

Altså, jeg dør! Snakk om å være sjarmerende.

UKAS REDIGERING:

Isabelle Eriksen var innom Love Island i forrige uke, men fant ikke kjærligheten og ble kasta på hode og ræva ut derifra. Før hun reiste fikk hun selvsagt tatt noe fine bilder av seg selv, som hun delte på bloggen (venstre). Hun ble så fornøyd med resultatet at hun like godt la det ut på Instagram også (høyre):

Det skulle hun kanskje ikke ha gjort. Rettere sagt, hun burde ikke ha løftet armen på bilde nr.to. Da så vi nemlig at bildet var redigert. Se på veggen og taket. Hun kunne dermed ha blitt mistenkt for å redigere kroppen sin også. Bare nevner det.

Heldigvis driver hun ikke med slike ting:

13.1.18:

28.4.18:

(Skjermdumper isabelleeriksen.blogg.no/Instagram)

UKAS (KOMMENDE) FERIE:

I morgen er en stor dag der hjemme i Sørumsand. Da reiser Anne Brith på husmorferie til varmere strøk:

Dere husker den turen der hun inviterte deg og meg med? Hun har ikke nevnt noe om turen i etterkant, men jeg regner med at hun gleder seg.

Nils Erik 32 Bærum stiller nok opp og tar på seg rollen som kul husfar, som baker pizza og en genial svettgamer med våpen (phew). Det er helt sikkert avtalt på forhånd med alle de der hjemme.

(Skjermdumper husmorferie.com/annebrith.no)

Jeg er meget spent på hvor mange av leserne som blir med.

Jeg har en bitteliten mistanke om at mor sjøl ble tilbudt en gratis tur om hun klarte å fylle opp et antall plasser. Jeg har selv blitt tilbudt slike turer. Det er uansett reklame og skal merkes.

God tur!

Adina xoxo

37 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 37

 1. Hvis man vil se flere redigerte kjendiser, altså sånn skikkelig ekte kjendiser så kan jeg anbefale celebface på Instagram. Flotte, fine folk som gjør seg enda tynnere helt åpentlyst. Skjønner ikke hvorfor når de er så fine fra før av.

 2. Hehe ler😂. Ler av alle disse bloggerne som nekter for at de redigerer bilder. CBE, Eriksen, Nilsen, ja de fleste gjør vel det. Ikke rart de sidr blogging er en hard jobb. Redigering tar tid. For noen forbilder for de helt unge som går rett på hver gang. Og de kan gjerne si at de ikke hadde tatt silikon idag. Klart de hadde, vi får jo smørt det inn på så mange bilder atte. Makan til dobbeltmoral. Jeg leser ikke blogger lengre, sett bort ifra de «normale». Dvs uredigerte som skriver om annet enn å kunne høste likes for redigerte bilder. Hva foregår i toppetasjen egentlig? Stakkars. Det er lite å fare med når sparkelet skal på, øyenvippene, løshår osv, og til slutt en utringning. Skriv da ned noen lister og så har vi listeStina.

   1. Sant. Ikke noe vondt i han. Blid og glad gutt, men virker veldig umoden og jeg håper av den grunn at han ikke lar seg overtale til å kjøpe noe sammen med bakemor som kommer til å kreve 50/50 eierskap i huset. På daten deres svarte han at han ikke ønsket barn ennå. Jeg tolker det dit hen at han ønsker seg barn med tiden. Jeg kan for øvrig ikke se at de har noenting felles annet enn eventuelt humor.

 3. Etter å ha sett bloggerne er det noen ting jeg legger merke til.

  Alle mener at de er et forbilde for unge kvinner, ved at de tar vare på familie og venner og tar flotte bilder av seg selv. Ingen av de vant og en kunne se at samtlige var skuffet.

  Helsesista vant tittelen. Hun jobber for ungdomens psyke og helse. Støtter unge til å fortelle om overgrep. Fremmer positive holdninger og sprer informasjon om prevensjon, for å nemne noe.

  Likevel forstår ingen bloggere at de ikke vant. De mener fortsatt at de er gode forbilder. Kanskje de er det. Fremmer egne treningspreatasjoner og velvære. Tar bilde av seg selv og velger ut det aller beste fra bunken. Sier at alle må være fornøyd med seg selv. Vasker hjemmet og tar bilde av stylingen, merker annonser og svarer fortløpende hvor ting er kjøpt. Bytter stil og kjøper alt nytt. Setter på negler og kjøper friske blomster. Tar flotte bilder av kosttilskudd og selger det for blodpris. Går gode for produkt som ut påstander som ikke holder mål. Forskningen er betalt av firmaet selv.

  Og vi, vi er nettroll. Går på jobb hver dag og møter mennesker. Vi tjener kun en brøkdel av det bloggerne gjør, men har en jobb som er viktig for velferdssamfunnet. Stiller kritiske spørsmål ved bloggernes plass i samfunnet. Gjør de en viktig jobb? Noen ganger, ja. Stort sett fremmer de seg og sitt, men noen ganger står de på for andre. Likevel støtter jeg bedriften deres hver gang jeg klikker meg inn. Vi trenger lærere, sykepleiere, renholdere og folk til praktiske jobber. Forstå det den som kan. Takk for meg!

  1. Inger: Fantastisk! Tenker nøyaktig det samme selv. Mens jeg klikker meg inn og smugleser om absolutt ingenting. Og dette tjener de millioner på?! AR er den som tar kaka for min del.
   At svada selger så godt er langt over min fatteevne. Eller vent litt….kanskje fordi flere med meg klikker oss inn en gang iblant for å lese puteinnhold 🙄 Slutter her og nå, forholder meg kun til tilfeldige innslag i div media heretter. Blir jo bombadert der og.

 4. Psst bildet er jo bare tatt lengre unna, ikke redigert. Se på beina hennes.. ser skoene på nr to.. som vanlig, takk for en god latter og en herlig start på uka 😍 (phew)😂

 5. Jeg finner ingen sted at hu mor reiser på denne husmorferien noe sted. Har dt bare blitt gjemt og glemt? Var det virkelig ingen som ville bli med?

 6. Ha-ha, ler meg i hjel…jeg kommer aldri til å klare å se på trenings-innleggene til CBE igjen uten å le, etter “avsløringen” om truseløse tilstander… Hvis det bare er for forfengelighetens skyld, for at ikke noe skal synes, altså ÆSJ, og ha-ha!

 7. Ja, jeg er lat – orker ikke lete nedover siden for å finne et innlegg om konkurranser og bloggere. Har et spørsmål; hvor lang tid kan det gå fra en blogger annonserer en konkurranse til en vinner må trekkes? SE har hatt (flere) konkurranser nå, going on 4 weeks fra annonsering og har enda ikke trukket en vinner. Premien er ikke så viktig egentlig, men blir litt irritert når det aldri trekkes en vinner………

  1. Mariell: Det jeg vet er at konkurranser på sosiale medier ikke faller inn under lotteriloven. Etter søk finner jeg ut at det anbefales at vinnere trekkes etter to-tre uker.

 8. Asså noen som har lagt merke til frøkna sin Instagram? Hvor hun har lagra en egen «høydepunkter» som heter «me» og er kun bilder av henne og kroppen hennes (les; zooming in på puppene osv). Interessant..

  1. Julie – har du hørt den gamle regla som går ca sånn her;
   Min kjærlighet volder meg ingen kvaler, jeg elsker meg selv og har ingen rivaler 😉
   gjelder vel flere av bloggerne når jeg tenker meg om🤔

 9. Huff.. Jeg tenkte mitt da AB ble kjæreste med Erik32. Hadde hørt litt om fyren, men trodde ikke helt på det jeg hadde hørt før jeg så han på Bloggerne. Han virker utrolig umoden.

  Angående husmorferie, så var det sikkert dårlig med folk som ville være med. Om ikke, så var det utrolig dårlig gjort av mor godhjerta å bli hjemme.

  Nå kom jeg forresten på siste bildet på IG der hun står i gjennomsiktig truse og overdel. Det som slo meg av å lese kommentarene der, var at jeg ikke så noen kommentarer fra gutter/menn.

  Jeg fjernet noen setninger som jeg mente de ble spekulasjoner i negativ forstand.
  -Adina

 10. Ok. At Erik eier leilighet som han betalte 3 mill. for i 2008 er dokumentert på eiendomspriser.no. Alle skjønner hva et hus i god stand med 5 soverom og 2 bad i Bærum ligger på. Ellers vil selvfølgelig bare tiden vise hva som skjer.

  Jeg lo godt av at du modererte deg selv😁 -Adina

 11. Til Vicky (og/eller Adina)!

  Kan du please skrive et innlegg om Villapaprika? Er så mye med hva hun sier, selvmotsigelser, impulsivitet og vingling, klaging, dårlig språk, feil bruk av ordtak/ordspill osv der nå at jeg nesten sprekker. (Har SÅ lyst til å skrive noe om det selv, hvis jeg bare hadde hatt tid😬)

  Nå snakker hun bla om at hun ville reist verden rundt med barna, hvis det hadde vært mulig. Men, andre “mener nok det er tull med hensyn til å la barna vokse opp ved å stifte røtter”. Hun har også blitt mer og mer glad i å ikke være på samme sted, som hun sier. Artig, siden barna hennes har flyttet i hvert fall seks ganger i løpet av sitt korte liv som jeg vet om, i tillegg til at de nå har to hjem. Janeisådet…

  Måtte også le høyt da jeg leste dette; “For når sannheten skal sies er det ikke alle menn som hadde akseptert at damen i forholdet plantet diverse «leketøy» ( les – håndjern, «gutteleker» ) i håndbagasjen uten at de viste om det…. Og for å være sikker på at en visitt ville gjøres i denne bagen la man det øverst og pent plassert i sine helt nye innpakninger når hjemturen gikk fra Londons største flyplass.. Jeg tror en med motsatt humor hadde svart med sinne, men ikke min – han ble rød og planlegger tidenes comeback tilbake….”. Say what? Artig den første setningen om at mannen aksepterer noe han ikke vet hva er😜😂

  Digger denne bloggen! Du/dere skriver om bloggere jeg ikke følger, men får jo et godt innblikk og underholdning allikevel😅

 12. Neste uke måååå Annijors elendige forsøk på å skrive engelsk få bli med i denne spalten. Det gjør vondt å lese «oversettelsene» hennes

Comments are closed.