UKAS JODEL UKE 37

Bloggomtoppbloggere:

Jupp, jeg elsker å lese om bloggen på Jodel. Og da helst om sanne ting.

Her om dagen drev jeg å diskuterte frem og tilbake med en person, noe jeg burde holdt meg for god til. Personen mente at jeg hadde skrytt om meg selv på Jodel, for å få blest om bloggen.

Plutselig forsvant samtalen og personen påsto at jeg hadde slettet den. (Kan man slette en hel samtale?)

Personen startet en ny samtale og jeg kastet meg på.

PS. Jeg lovte å ta med litt av samtalen:

Jeg har ikke problemer med at noen synes bloggen min er noe dritt, det må man regne med. Jeg setter pris på konstruktiv kritikk, men løgner liker jeg dårlig, noe som er en av grunnene til at denne bloggen så dagens lys.

Takk for alle hyggelige kommentarer som også kom<3

Jodel fortsetter med å lurer på hvem som står bak bloggen og nå også hvem enkelte av gjestebloggerne er:

Wait what? At Instagram er styrt av tenåringer? Dessverre så er tenåringstiden min forbi, så jeg vet ikke helt om jeg skal ta det som et komplement eller en fornærmelse.

Instagram er styrt av meg som prøver å være morsom.

Jodel leser Jodel og bloggen min:

Tips. Siden vi har denne spalten så kan dere bare kutte ut Jodel.

Neida.

~~~~~~~~~~~~~~

Isabel Raad:

Jeg husker at Frøkna var ute å reiste, men husker ikke hvor. Hun satt ved havnen og så på yachter og sa at hun en dag skulle kjøpe seg en yacht (hun var tross alt oppvokst med båt, må vite).

Da fikk hun øye på en yacht som lå til kai med navnet Bella. Dette så hun på som et tegn og fikk frysninger. (Det er vel bare hun selv som kaller seg Bella?).

Vel, nå kan det se ut som Jodel har spottet hennes nye båt:

~~~~~~~~~~~~~~~

Martine Halvorsen:

Jeg kommer stadig over folk som ikke liker hva Marty skriver og gjør. Personlig er det kun én ting som gjør meg en smule svett, og det er når bloggen blir delt av søster Marty, helst hvor den ikke passer inn.

Jodel mener at hun alltid prøver for hardt med å være ekte:

Hva skal jeg si. Det finnes bloggere som liker å vise kroppen, og én blogger som vil vise hva som kommer ut av kroppen.

~~~~~~~~~~~~~~~

Anne Brith:

Etter at Mor sjøl dro med seg et kamerateam for å filme Nils Erik 32 Bærums møte med barna (før de var blitt kjærester, noe de ble den kvelden), har det kommet kritikk og latter.

Ja, han var flau og sa mye dumt, men jeg fikk også direkte vondt av han, der jeg satt bak en pute, rød som en hummer. Han var jo litt søt da.

Jodel mener det samme:

Phew! Genialt!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bloggerne TV2:

Jodel har en mening om Bloggerne:

Siden jeg allerede har opplevd et puteøyeblikk, må jeg vel si meg enig.

Jodel legger merke til at noe er som før:

Caroline Berg Eriksen:

Frua er ny i Bloggerne denne sesongen. I det siste har det vært en snakkis om trusa hun glemte hjemme, da hun skulle være med på Vixen.

Jodel mener dette er en gjenganger og har ikke glemt coveret på Det Nye, der det også ble glemt truse:

Fruemann har vi også sett en del til i Bloggerne. Jodel lurer på hva han jobber med, da vi bare har sett han dilte etter kona med kamera på slep:

Svar: Hovedjobben til Fruemann er i kommentarfeltene.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Div:

Jodel har begynt å tenke på Vixen:

Jeg merker jeg er meget spent på juryen denne gangen. Er det fremdeles SvartePetter som styrer eller greide alle med rettferdighetssans å slite han ut? Han viste tydelig at han ikke er fan av denne bloggen, for å si det sånn.

Jodel synes ikke noe om at jeg stikker innom:

Vel, jeg får liste meg og holde meg anonym.

Jodel har øyeblikk de aldri glemmer:

Jeg tipper flere av dere husker noen av disse øyeblikkene. Har dere noen andre dere husker, så kjør på i kommentarfeltet.

Tone Damli mener at jodel er dritt. Jodel har en ide om hvordan man kan bli kvitt dritten:

Personlig mener jeg at det beste er å få unna dritten fort som fy, og da må det downvotes. Eller så kan man rapportere. Hvorfor diskutere dritt.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabelle Eriksen:

Denne dama har vært i hardt vær flere ganger, med idiotiske uttalelser om plastiske operasjoner, konkurranser der venninner stikker av med premier og sinneutbrudd. Nå er hun tatt for å redigere seg tynnere (bevis hos Mads Hansen HER), noe hun påstår at hun ikke driver med. Sikkert ikke sier Jodel:

(Skjermdumper Jodel)

Adina xoxo

25 thoughts on “UKAS JODEL UKE 37

  1. Jeg har nevnt henne flere ganger, men det er tilbake i tid og muligens i Ukas Sett og Hørt. Sist var vel da hun «reklamerte» for botox uten å reklamere. Hun er en blogger jeg følger😊

 1. Topp start på mandagsmorran det her 🙂 Nå kan uka begynne. Godt levert som vanlig Adina.

  Atter en gang; Jeg synes det er helt utrolig at SE slipper unna med reklamen for Haircare….hun bruker parykk på bildene for svingene! Hun er den største hykleren av de alle der ute. Aaarrrghhh….. Hver gang jeg ser Haircare og tannbleking vil jeg oppriktig kaste opp. At noen fortsatt går fem på er over min fatteevne.

  1. Supertante
   Eeehhh… når så du sist reklame for dette hos SE?
   At du orker å gå og irritere deg over gammel mainnskit, da har virkelig du et problem ikke SE.

   1. Ikke hos SE, jeg leser ikke noe av henne. Men, senest forrige uke fikk jeg reklamen opp 3-4 ganger på fb siden min. Jeg har sett den flere plasser etter at hun startet SVD. Snakk om ekstra reklamestunt for henne…. noen som har fordeler ift sine konkurrenter.

  2. Hahaha, asså «Jeg synes det er helt utrolig at SE slipper unna med reklamen for Haircare….hun bruker parykk på bildene for svingene!», HAHAH, jeg ler og ler, dette er så sant og så fullstendig craizayeeeh. (Har “dessverre” slutte å lese alle bloggz pga. BOTB, får det jeg trenger her, ass…)

  3. Hun har jo attpåtil lagt ut bilder av seg selv der hun er hos tannlege og får profesjonell bleking av tenner. 2 dager senere reklameres det for et tannblekemiddel som åpenbart ikke funker, da hun bleker tenner hos tannlege. Hadde ikke blitt lei meg om jeg aldri så trynet hennes igjen.

 2. Parykk= reklame haircare. Sliter med stygg hud=skinrepair. Vippeextensions=komorebi( stadig reklame for vippeserumet. Nei, hva skal en si SE? Det virker ihvertfall ikke.😂

 3. Kan du lage et innlegg med bloggerne – hvor er de nå?
  Og skrive om blogger som har gitt seg, sånn som voe, lars tangen, heidi alexandra, tcmn, og sikkert flere som ikke driver aktivt å blogger lengre.

  1. Anonym: Jeg begynte på et innlegg om bloggere som tidligere var å se i Bloggerne for ca. ett år siden, men det ble lagt bort. Jeg kan sikkert børste støv av det en dag😊

 4. Supert med Jodel-oppdatering, og også bloggoppdatering :). Jeg har frigjort så mye tid og blitt kvitt mye irritasjon etter at BOT kom! Du leverer jo alt på et fat Adina! 🙂 Går mye sjeldnere inn på bloggene, men har hatt en runde i dag, og prøver å la det gå flere dager til neste gang. Må bare melde at CBE ikke publiserte min kommentar om manglende hjelm. Virker som hun avbilder seg på sykkel uten hjelm for å gi næring til sladder/debatt=flere klikk. (DUST!!!, uansvarlig i forhold til barna) Men hun bruker jo verken hjelm eller truse, så det blir vel nudist-beach på den store USA-reisen. AB skal bo i Sandvika. Steike også, da kommer hun nærme noen av oss som bor i Oslo/Asker, ikke sant “husmor 44 Bærum”… Barna hennes skulle jo ikke eksponeres, men sønnen er innslag i et stort REKLAME-INNLEGG om noe datagreier og spill. AB, skal da gi råd, men hvem går på de/hvem bryr seg, når det hele er spons og fanteri? Pilotfrua har tatt helt fri ser det ut til, Villapaprika har blitt pensjonist (ha-ha…not…) og Glade hjem..zzzzzz. Anna sitter og slumrer i sin nye sofa, SE er euforisk, Stina har laget ny liste og fått nytt påfyll av fillers?, og slik kunne man fortsatt, men jeg gidder ikke lese flere blogger. God uke!

 5. Etter å ha sett en halv episode av bloggerne, har jeg lært følgende: At kostholdet til CBE ikke innholder popcorn, eller noe mer en en lit bit pølse (da den setter seg i halsen). At mannen hennes må fortelle henne hva hun skal bruke tiden sin på (være sammen med barna) og at hun er så uhygenisk at hun ikke bruker undertøy når hun trener. Jeg har også lært at : mor sjøl, får mye hjelp av eldstejenta, og at mannen i hennes liv snakker slik ungdommen gjør. At barna hennes eksponeres mer enn det som er godt for de, og at GANT er tydeligvis et merke som står høyt der i huset. Jeg har også skjønt hvorfor TV2 lar barn eksponeres på Bloggerne, mens det sensureres i Nord-koreansk stil på Kvinneguiden så fort barn blir nevnt. Bloggerne på tv2 er kun en forlengelse av den berømte “skjult reklame” for bloggerne som er med i programmet. Det er tydeligvis sterke krefter mellom tv2, Kvinneguiden, Vixen og markedskreftene.

 6. En ser større ut om en har truse under treningstøyet vett du. Fin gave sønnen fikk av AB til Konfirmasjonen. Hvor en ringer rundt og kanskje hører hvem som vil sponse? Hus for seg selv og ungene, er nok tryggest når Erik ikke vil investere. Jeg kan forstå han. Når en finner en som sliter i ethvert forhold, er nok det beste å sitte på gjerdet en stund til.

 7. Har vært på omvisning i stua hos mamman i dag og der er jammen meg bokhylla fyllt opp med boka hennes, i fleeeere eksemplarer

  1. Jeg har og et par tre eksemplarer i hylla av de bøkene jeg har bidratt i. Er selvsagt stolt og gir mer enn gjerne et eksemplar til en god venn eller to, så reklamerer de videre. Heter noe så enkelt som mersalg😉

Comments are closed.