BLOGGERNE UKE 1 (SESONG 9)

Hei alle sammen 🌸

Vicky har tredd frem fra gardinen og er tilbake! Eller ikke tilbake-tilbake, la oss heller kalle det en gjesteopptreden i anledning Bloggerne.

Før vi begynner på oppsummeringen av Bloggerne frister det med en oppsummering av lørdagens God kveld Norge som nesten føltes som en bloggerspesial. Jeg skal spare dere for alle detaljene og la det være med et par sitater i forbindelse med at de nevnte boten mammaen til alle barna har fått.

Mor sjøl: “Man ska ikke lur leseran sine. Forbrukertilsynet sku vært myyye strengere på umerke reklameinnlegg”

Frua: “Jeg syns det er bra at man innfører bøter. Da er det kanskje lettere for de fleste å opprettholde reglene”

Janeidet. Vi kjører i gang!

FRUA:

I forrige uke publiserte Dagbladet en artikkel HER hvor Caroline Berg Eriksen uttalte at hun skjermer barna mer enn før og at hun har tatt flere grep før hun dukker opp i Bloggerne. Med det i tankene er det interessant at vi i første scene får se hele familien på rommet til eldstemann med diverse leker og trebokstavene som danner navnet hennes i vinduet. Merkelig nok ser vi knapt ansiktene til mor og far, men barna sine får vi se. Så var eksponeringen i gang på nok en kanal. Med de tre bildene av yngstemann forfra som ble publisert på Instagram for 325.000 (!) følgere her om dagen lurer jeg på om Dagbladet bør revurdere artikkelen sin.

Siden frua er ny i programmet bruker hun litt tid på å introdusere seg denne uka. Hun drømte om å jobbe i et magasin som Elle eller Det Nye før hun startet bloggen. Sånn sett blir jeg litt imponert over at hun har klart å lage sitt helt egne magasin som når ut til så mange.

Hun mener at folk kan irritere seg over at hun har det ryddig og pent på bilder. Akkurat det irriterer meg ikke i det hele tatt. Det som irriterer folk er nok heller eksponering av barn og manglende reklamemerking, samt tidligere kommentarjuks og bilderedigering.

Vi får også høre at den tidligere fotballspilleren Lars Kristian begynte å bli klar for nye utfordringer i 2016. Da la han opp karrieren for å satse 100% på bloggen til sin fru.

Videre følger vi de på fotoshoot foran en blomsterbutikk i Sarpsborg, på lunsj og på en viktig fotoshoot i Oslo med hennes nye samarbeidspartner X-life.

Frua vil gjerne bli sett på som en selvstendig kvinne og endret derfor navn på bloggen fra Fotballfrue til sitt eget navn. Hun vil helst bli sett på som Caroline. Det er notert, jeg skal prøve å bruke det fremover, men det er som med reklamemerking – ikke alltid så lett å huske på.

Tilbake i Sarpsborg er frueparet i full gang med å lage pølsegrateng og frua hakker på hvordan fruemannen hakker pølsene. De er ferdig med å lage middag allerede klokka ett og klar for en partime med sin personlige trener. Det må jeg si er rutinert.

Det er Vixen, og hele familien er innlosjert på et flott rom på Grand Hotel. Til min store forskrekkelse viser det seg at Caroline har glemt å ta med ekstra truse. Hun kom i treningstights som hun ikke pleier å ha truse under fordi den er litt gjennomsiktig. Lassebasse har vært i resepsjonen og spurt etter truse, men det hadde de ikke. Jeg mener å huske at Vixen ble arrangert på en søndag, så de får kanskje være unnskyldt for at de ikke gikk ut for å kjøpe en. At frua pleier å trene uten truse derimot. Jeg forstår nå at omtalen av musesprayen kanskje ikke var reklame likevel og at dette er et produkt hun faktisk bruker.

Paret har tidligere takket nei til å være med på Bloggerne, og da det ble kjent at de skulle være med i denne sesongen mente flere at dette skyldtes at bloggen har mistet mange lesere de siste årene. Det ser dessverre ikke ut som denne ukens tv-opptreden har gjort noe utslag på lesertallene. Jeg la også merke til at Caroline plutselig reklamerte for hårtabletter på instastories her om dagen, så det er tydelig at annonsørene ikke lenger står i kø.

PILOTFRUE:

Julianne er nesten halvveis i graviditeten og virker veldig glad. Hun og Ulrik skal på ultralyd hvor de får vite kjønnet. Det blir en gutt, hurra 💙

KRISTINE ULLEBØ:

Fabian is back! Eller ikke back-back da, dette er vel spilt inn rett før forholdet tok slutt. Jeg trodde aldri at jeg skulle si det, men jeg merker at jeg nesten har savna han og hans lek med språket litt.

Livet til Kristine har forandret seg masse og Fabian har flyttet inn. Hun føler at hun har fått en viss flyt i livet og at ting begynner å falle på plass.

Vi får være med Kristine på øving til Oslo Runway og på selve showet hvor nervene er i høyspenn.

Kristine skal på Vixen, men føler at hun har vokst fra både det og festkulturen i bransjen. Hun vil tre ut av den falske rosabobla alle ser ut til å digge. Hun har aldri vært nominert til Vixen og synes det er rart. Det er jeg enig i når jeg tenker meg om. Hun sier at det må være noen i juryen som ikke liker henne. Foråsiresånn, we feel you girl!

MOR SJØL:

Anne Brith uttalte også at hun skulle gi seg med eksponeringen av barna tidligere i år. Likevel er barna med i hennes første scene hvor hun spør om det er greit at hun begynner å date. En viktig egenskap med mannen er i følge barna at han er god til å lage mat, for det er ikke mor. Jeg som trodde matkassen fra Proviant inneholder god mat som er enkel å lage.

Endelig har mor sjøl funnet kjærligheten, han vi nå kjenner som Erik 32 Bærum. De drar på date med middag og shuffleboard hvor vi får bli litt bedre kjent med han. Når hun spør om han har lest bloggen hennes sier han at han har vært på bloggen hennes, men at han ser mest på bildene. Jeg tror jeg ville fulgt nøye med på hva hun skrev om meg hvis jeg var han. Favorittmaten hans er taco, pizza, burger og pølse i lompe. Hvem hadde vel trodd at Erik 32 Bærum og jeg har samme favorittmat?

Sofie Nilsen er på besøk og mener mor sjøl må begynne å handle mer på Nelly nå som hun har fått så ung kjæreste. Snart er det Vixen og en venninne skal sy kjole til henne.

Erik kommer på middag for å møte barna. Med kamera på slep. Meget spesielt. Det hele blir naturligvis litt kleint. Jeg hadde neppe gjort det noe bedre selv om jeg måtte møte barna til en hypotetisk mann, så jeg syns han er flink når han prøver å få i gang en samtale med de. Det er først når de snakker om tv-spilling at det begynner å løsne. Barna spør etterhvert om de er kjærester og Erik svarer ja. På tomannshånd med mor sjøl senere viser det seg at de egentlig ikke har snakket om å være kjærester ennå. Heldigvis er hun enig i at de skal være det.

Mor sjøl er også på Grand Hotel og gjør seg klar for Vixen sammen med Sofie Nilsen og Andrea Sveinsdottir. Erik kommer på døra med pizza og skal være med ut i offentligheten for første gang.

ANNIJOR:

Anniken er lei seg og det ser ut som en ny kjærlighetssorg er på gang etter at forholdet med Anders tok slutt. Han viste henne at hun kunne forelske seg igjen. Jeg føler med henne når vi får se hvor vondt hun har det med å føle seg ensom og alene nå som han ikke er der lenger.

Joakim kommer på besøk før Vixen. Anniken har ikke forberedt noen tale siden hun først ble diska og ikke kan se for seg at hun da vil vinne noe. Joakim tror hun kan vinne folkets favoritt. Isåfall vil hun holde en stygg tale hvor hun skal si at hun aldri kommer dit igjen.

SUPPORTERFRUE:

Neida, Line Victoria Husby er ikke med i denne sesongen av Bloggerne, men det hadde nok vært god underholdning. Jeg ville bare nevne henne helt til slutt fordi jeg syns hun skrev et veldig bra innlegg om eksponering av barn her om dagen. Det kan dere lese HER, og jeg håper noen av bloggerne som eksponerer barna sine også får det med seg.

God helg 😘

❤️ Vicky