UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 36

UKAS KONKURRANSE:

I disse konkurranse-bøter-tider har Sofie Nilsen tatt sjansen på å kjøre i gang en konkurranse.

Der var det to punkter man måtte innfri for å være med i trekningen, hvor det ene var at man måtte følge henne på Instagram. Hun presiserte at hun ville sjekke opp i det.

I disse konkurranse-bøter-tider følte jeg at det manglet et viktig punkt, noe jeg også valgte å nevne:

(Skjermdump sofieenilsen/Instagram)

I disse konkurranse-bøter-tider mener jeg at det er viktig at hun lover på tro og ære at premien vil bli delt ut om to uker, og at det blir sjekket opp i.

Hun satte ikke særlig pris på min hjelp og kommentarene ble slettet. Makan!

UKAS NYE BEKJENTSKAPER:

Frøkna er i Dubai sammen med en venninne. Der har hun blitt kjent med en kjekk muskelmann som kjører rundt i en muskelbil. Etter stalking på Instagram, fant jeg muskelbunten, som er interiørdesigner og bor i Abu Dhabi.

Selv om frøkna ikke snakker høyt om denne flørten, så har hun sine lure måter å få nevnt han på. Nylig skrev hun at hun dro på beach clubs med han. Kodenavnet hans er: Med andre ord

(Skjermdump sraad.blogg.no)

UKAS DYPE:

Mor sjøl er i det poetiske hjørnet om dagen:

Det hadde vært noe for meg som ikke liker høsten.

I innlegget “Kan jeg få se deg naken?” tar hun et kraftig oppgjør med leserne. Hun mener leserne har presset henne til å dele mer og mer av seg selv.

Her er noen ord til oss:

Wow, bare wow! Dette overgår banningen til frøken Raad og Melona i Ex on The Beach. Er det feil av meg å ønske å høre henne skrike disse ordene på nordnorsk?

Plutselig, som lyn fra klar himmel, skjønte hun det:

(Skjermdumper annebrith.no)

Hva hun skjønte der, klarer ikke jeg å helt skjønne, dessverre.

UKAS BILDE:

Etter at Gjestebloggeren skrev om The Eriksens, ble det skriverier både på Jodel og Kvinneguiden.

Jeg har fått med meg at flere har reagert på at Frua aldri viser ansiktet forfra, og at hun alltid fotograferes fra samme side. Ikke at det er noe galt i å ha en favorittside, det har flere, blant annet Tone Damli.

Uansett -når man kommenterer i kommentarfeltet mitt, får man opp et lite vesen ved siden av navnet, noe Frua/Fruemann også fikk da h*n var innom. En skikkelig moroklump på Kvinneguiden gjorde dagen min:

(Skjermdump kvinneguiden)

UKAS TRØST:

Til sist vil jeg komme med en liten trøst til de som føler seg krenket av hva jeg skriver:

Ordene er hentet fra en svensk blogg som jeg har fått sansen for. Den heter Bloggbevakningen og er en blogg om bloggere og sosiale medier HER

PS. Hele Norges Fotballfrue er også nevnt:

(Skjermdumper bloggbevakningen.se)

Adina xoxo

41 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 36

 1. Nå kjente jeg at jeg ble skikkelig skuffet over Sofie Nilsen og at hun faktisk slettet kommentaren fra deg. Fant ikke innlegget da jeg gikk inn for å se, bare de samme gamle av rumpa hennes trødd oppi kameraet uansett hva hun skal formidle! Ikke noe jeg trenger få servert til morgenkaffen.

  Uansett, hun elsker jo å fremstille seg som den jordnære, humoristiske og liketile nabojenta som er venn med alle, og som alle liker. Den fasaden er tydeligvis helt feil siden hun ikke takler en høflig, humoristisk og absolutt relevant kommentar i disse tider med reklamejuks og kjøpte følgere.Der forsvant min respekt for henne, hun er rett og slett blitt for høy på seg selv.

  Jeg tror ikke på disse konkurransene generelt. Det er for enkelt å trekke en vinner med å si at “Vinneren er trukket/Gratulerer til Anne. Hun vil bli tilskrevet”. Det forteller ingenting. Hvor er taggingen? Hvor er hele navnet og ev. bosted? Har noen deltatt i et åpent kommentarfelt regner jeg med de tør å få navnet sitt publisert på nytt. Etter siste tidens avsløringer kan vi vel gå ut ifra at flere enn vi tror jukser med dette.

  Godt innlegg Adina, jeg er full av beundring for jobben du gjør 🙂 Ha en super dag <3

 2. Apropo konkurranse…. i følge retningslinjer på Facebook (som også eier insta) så er det ikke lov å sette som krav at man MÅ følge for å delta. Det er heller ikke lov å tagge venner (for det er spam). Det er også veldig uproft, useriøst og ikke minst IRRITERENDE for folk å bli tagget i en konkurranse de ikke nødvendigvis ønsker å delta i/ assosieres med. Retningslinjene hos insta er vage, men i min jobb (digitalmarkedsfører) går vi ut ifra samme eier, samme regler. Tidligere reagerte fb og insta med å slettw kontoer som brøt retningslinjer uten varsel. Men nå for tiden nøyer de seg med å svekke algoritmen til de som bryter reglene.

  Så hver gang jeg ser en toppblogger (dette har MANGE av de sutret om i instastory) tenker jeg mitt…. det hadde ikke skjedd om du bare fulgte reglene og droppet spammingen🤷🏼‍♀️

  Og alle dere som blir tagget i frøkna, mamman og frua osv sine konkurranser uten å ville det (eller tights, eller getinspired) husk å trykke rapporter ->spam og send de gjerne en pm om at dette ikke er greit 🙂

  1. Jeg tenker også; hvis man skal trekke en tilfeldig vinner, hvordan kan man da si at de som tagger mange venner har større vinnersjanser (særlig hvis alle taggen i samme kommentar)? Så hvis jeg hadde deltatt og bare tagget én venninne, og så blitt trukket med f.eks et random trekkeverktøy (noe jeg vil ha som et minstekrav til de som avholder konkurranser at de må bruker når de skal kåre vinnere), så ville jeg antakelig aldri fått vite at jeg vant fordi da ville hun ha motbevist hennes egen påstand om at de som tagger mange har større vinnersjanser. Så da hadde hun vel trukket på nytt og på nytt for å tilslutt belønne en følger som har tagga mange.. 🙄

  2. Tone: Jeg trodde det var forskjellige regler på Facebook og Instagram til tross for at de har samme eier. Facebook har vært veldig strenge på tagging, men jeg har forstått det slik at det er lovlig på Instagram🤔
   Takk for oppdatering 😘

 3. https://kampanje.com/events/alle-arrangement/hvordan-lage-historier-som-virker/?source=b9672a3e0eb6c49b87e5e536c790b2f8

  Et lite tips til såkalte toppbloggere som “Dikter seg et liv” Ta Dere en tur til Vika Kino i morgen og prøv og lær å lage historier som virker,

  Samtidig er det lærerikt for annonsører som vil bygge omdømme, styrke merkevaren,endre holdninger og skape salg ved innholdsmarkedsføring.

  Ikke sikker, men nesten, at å knytte sitt merkenavn til en del av såkalte toppbloggere er ikke å styrke merkevaren, men veldig motsatt….blir et tema.

 4. Stina skal gifte seg 3. August, og datoen er valgt pga at da skal det ikke være så varmt at sminken renner. Er det ikke i gjennomsnitt i august det ER varmest? Noen tanker?:)

 5. Takk for nytt bra innlegg Adina! Jeg har vært ute og reist noen dager og (heldigvis) ikke fått med meg blogghysteriet. Men, etter ei lita oppdatering nå er jeg bare sykt indignert og uvel. Flyfrua og mannens blogg må man boikotte. Jeg fikk skikkelig sansen for det sårbare vesenet hun viste under prøvingen. Etter fødselen ser hun vakker og glad ut, men der stopper det nå. Jeg har skrevet det før, men skriver det igjen, og er skikkelig skuffet over dem. Hun viser seg å ha blitt en materialistisk kyniker av rang. Hun virker nå kjølig, holder STOR avstand til leserne og blogger svært overfladisk. Les forskjell på innleggene før og nå. Og flygubben henger på. De skulle nå ha innvielsesfest skrev hun for kort tid tilbake.
  Men altså : VOLLENLIAFESTIVALEN???????????????? Jada, helt greit å kalle partyet sitt for festival, helt greit å pynte til fest, helt greit å servere masse god mat og drikke og invitere jålete mennesker. Men, hele driten er en eneste stor spons. Flere som reagerer? Jeg blir bare trist. Sminkestasjon på innvielsesfest? Jeg er ikke misunnelig, men hjelpes, er dette en hyggelig innvielse av nytt sted å bo? Hadde de hatt en sånn prangende greie uten bloggpengene? Og her er det gjennomspons…æsj

  Apropos CBE og LE, har de kjøpt gaven til Naia selv? :/ Hvis ikke blir alt dette for drøyt.

  Nå ble jeg opprørt i kvelden, håper å klare å le av de teite rosabloggerne igjen.

 6. Fantastisk innlegg som alltid.
  Når det gjelder premier som ikke blir gitt som lovet, burde du sjekke opp Lord Gekko, drømmemannen til Villa Paprika. Hun som vant den barnebilen fikk aldri noen bil, og enda værre, de som ble lovet en Gekkosykkel om de klarte å få 1000 likes. Det var til noen ungdommer i en familie som hadde mistet alt de hadde i en brann. De fikk først beskjed om at han var tom for sykler, men det stemmer hverken med varebeholdning eller innlegg om nye sykler på lager etter de ble lovet den. De har fortsatt ikke fått noen sykkel, bare løgner og unnskyldninger. Alt ligger tilgjengelig på FB siden hans, der han forøvrig har slettet anbefalingsdelen, for der kom det fram en masse mindre hyggelige opplevelser hos kundene hans.

  1. Jenny: Jeg har fått tips om dette før, men det er fremdeles like irriterende å høre om mennesker som holder andre for narr😡

 7. Kan ikke dere være så snill å lage Et innlegg om hvordan Isabel raad får leserne til å tro HUN deler ut rabatt kode på nelly på insta storyen hennes ved å først spørre «vil dere ha rabattkode på nelly om 15min?» også «swipe up» som om hun gir ut koden for sine lesere når koden ligger allerede ute på nelly sin side. Eneste forskjellen ved å swipe up gjennom Isabel er at hun tjener fett på å få alle unge dumme lesere til å tro at koden gjelden kun gjennom hennes link. Hvis dere vet om dette men likevel vil hun skal tjene på det aå værse go men når hun bevisst legger fram som om det er hun som deler ut koden så Ville jeg bevisst unngått å handle der gjennom hennes link.

 8. Off topic, men hva er det som skjer med kjendis-Norge egentlig? Er det tomt for ekte talent og ekte kjendiser ? Er det kun bloggere igjen?

  De er på kjendis-farmen, vanlig-farmen, de har eget program (Bloggerne) De er med på skal vi danse, 4 stjernes middag, 71 grader Nord og Love Island (sikkert flere TV-programmer og)

  – også har vi de TV-programmene der håpefulle unge mennesker melder seg på for å BLI bloggere etterpå – Paradise Hotel og Ex on the beach.

  #orkerikke

  1. Jaaa! Er så enig Anonymous 13 sept, 14.48. Hva skjer med kjendis-Norge? Talenter, nei det er det ikke mange av dem som kan skilte med, hvis noen der ute kan fortelle hva talentene til SE, CBE, IR, SN, Pilotfrue, Anne Brith, og alle de andre “blonde” tuppene er, kan det bli spennende. Slik jeg ser det har de ikke en skit annet enn plastikk og penger å fare med. Noe så tomt!….Men, det verste av alt, og noe som noen bør ta opp med for eksempel TV2, er at duste-bloggerne gjennomsyrer for eksempel god morgen Norge. Det er slutt på å se på det programmet dersom man har en fridag, gidder ikke bruke tiden på bloggere når det er så mye annet og samfunnsnyttig de kunne tatt opp. Uhyggelig utvikling.

   1. God morgen Norge også ja, det glemte jeg å ta med.
    Tragisk at TV og aviser bare “luller” med dem. Ingen tar i å f.eks avsløre alt jukset de holder på med.

    Så, de “selger” tydeligvis i media disse bloggerne. Ikke at jeg skjønner det, for som deg – så gjør det at jeg slutter å se på visse TV-programmer. Ikke fordi de irriterer meg så veldig sånn egentlig, men de interesserer meg ikke. Jeg gidder ikke å se på “Skal vi danse” lenger når halvparten av deltagerne er bloggere/reality-kjendiser. Det er rett og slett innmari stusselig i forhold til hva programmet en gang var 🙂

    #tomtforektekjendiser

   2. Enig igjen Anonymous! Tenk om feks tv2 kunne konfrontere bloggerne med alt jukset de driver med, og som Adina avdekker. Da ville det bli artig! Men nei da, utrolig at programmer på riksdekkende tv tillater å la seg blende og blinde av juksemakere og dolliser. Idol er vel det eneste reality-programmet som ikke er gjennomsyret av disse usigelig uspiselige bloggerne. Og noe så tanketomt og fullt av hormonvillskap som Ex on the beach, hva skal vi med det? Programmet er bare ute etter å skape nye sex-«bloggere» som vi må lide oss igjennom senere på fire stjerners middag, farmen, farmen kjendis, skal vi danse, 71 grader nord etc. «Skal vi danse» bytter vi allerede ut med en god film!👍🏼

 9. Kan dere ikke skrive litt om hyttedrømmen til Villa Paprika som endelig gikk i oppfyllelse?

  Camilla øvestad fortalte plutselig at hun i mange år har drømt om egen hytte, og så fulgte mange innlegg der hun hintet om dette, og så JA! De har kjøpt egen hytte midt i bakken på Hafjell!!! Hytta skulle de overta nå på mandag, og alle skulle få bli med på denne reisen!!

  Men nei, det var nok bare en løgn denne gangen også, for etter at noen skrev på Kg at det var faren som hadde kjøpt hytte så hørte vi ikke mer om hytta. Det er helt tyst om denne hytta som skulle være det neste store prosjektet.

  Kanskje Adina kan granske litt? Lord Gekko AS går kanskje mot tvangsoppløsning også, og gjelder det forholdet til paprikaen også.. Hm..

  1. Lola: Jeg har fått med meg det samme som du skriver her, så får vi se om det blir et innlegg😊 Takk for tips😘

 10. Hei! Jeg har av nysgjerrighet et par spørsmål til deg Adina.
  Nå ser jeg det er reklame på bloggen, i tillegg oppfordrer du til at lesere skal bidra med penger.

  Er ikke dette skattbar inntekt?
  Dersom bloggen får en reell inntekt må du vel opprette et ENK.
  Som et foretak må du oppgi org.nummer osv for oss lesere. Hvordan skal dette evt løses da du vil være anonym?

  Synlighet over inntekt til personer og foretak er offentlig i Norge. Når du velger en skjult identitet og samtidig bruker bloggen som inntektsskilde vil ikke dey være en utfordring?
  Spesielt i forhold til åpenheten som denne bloggen oppfordrer andre bloggere til?

  Jeg liker bloggen men er nysgjerrig på hvordan dette vil utvikle seg. For med arbeidet du gjør er det klart at du fortjener penger, og jeg skjønner godt du vil være anonym. Men problemstillingen er interessant og derfor tar jeg den opp 😊

  1. Hun må opprette noe som helst. Adina kan fint ta inntekten fra reklame/spons som vanlig lønnsinntekt. Det er vel heller ikke de store pengene hun tjener på bloggen.

   1. Ser det har falt ut et ord. Det skulle stå…Hun må ikke opprette noe som helst.
    Men ser du har skjønt hva jeg (egentlig) skrev Adina

 11. Er ikke det gaver da slik som andre innsamlinger som mange har til forskjellige private saker??
  Det andre aner jeg ikke noe om. 🙂

Comments are closed.