UKAS JODEL UKE 36

Stina:

Jodel har funnet notisblokken til Listestina:

Synd at hun ikke hadde rablet ned den neste listen, sånn at vi slapp å vente en hel dag. Jeg er så spent. Neida.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anne Brith:

Jodel lurer på hva mor sjøl mente da hun nevnte “trusebiffen” på Snapchat:

Jeg har helt glemt hva det var, så jeg kan ikke hjelpe Jodel, dessverre! Kan du?

Kan det være at hun mener en av pizzaene Nils Erik 32 Bærum serverer på Pizzabakeren sin?

Mulig den blir like omdiskutert som “Hottentotten” en gang ble.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sophie Elise:

Jodel har blitt påvirket av Sophie Elise og ser på kl. 13:37, samtidig som henne:

Som bloggere flest vil hun ikke stå til ansvar for påvirkningen hun har på Jodel, og hun mener heller at foreldrene må på banen og passe på Jodel.

Sophie Elise har bestemt seg for at det hun gjør skal hun gjøre kun for seg selv. For én gangs skyld. Jodel mener at det ikke er sånn det hele henger sammen:

~~~~~~~~~~~~~~~~

Martine Halvorsen:

Jodel har funnet Martys dobbeltgjenger:

(Skjermdumper martinehalvs/Instagram og NRK.no)

Hvem inspirerte hvem?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mammaen:

Da jodel hørte at Anna Rasmussen skulle bytte navn på bloggen, kom forslagene på løpende bånd:

Jodel klarte ikke å tippe rett navn, men mammaen røpet heldigvis navnet på Herman Flesvigs Instagram HER (Anbefales!)

Mange har nok fått med seg at mammaen, i samarbeid med MissMiniMe, har designet en dukke av datteren sin. Kritikken har haglet og dukken ble trukket fra nettsiden.

Hvem får skylden for det samarbeidet, tro? Jodel vet:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frøkna:

Jodel ønsker å skryte av frøkna:

Jeg er enig, Isabel er høflig og virker veldig snill. I min verden kalles det normal folkeskikk.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Snillegucci:

Jodel har fått med seg at Snillegucci har kjøpt seg en nydelig liten pus. Pus har selvfølgelig fått seg egen Instagram:

Snillegucci har bestemt seg for å eksponere pus og kanskje tjene penger på han(?).

Pusen heter Snillepus:

(Skjermdump snillepus/Instagram)

Snillegucci er sur på meg fordi jeg påpekte at hun ga feil informasjon til leserne sine om merking av reklame HER. Jeg håper Snillepus vil merker reklamen korrekt og regner med at han har samme management som Snillemamma. De som ifølge henne har tett kontakt med Forbrukertilsynet.

Lykke til Snillepus<3

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frua:

Mange har fått med seg innleggene Gjestebloggeren og jeg skrev, også Jodel:

Jodel fikk rett.

I og med at The Eriksens får så mange spørsmål om saken, har de sett seg nødt til å svare i sitt eget kommentarfelt. Blir spennende å se om det hele får stå.

Er det noe jeg har lært meg så er det at man må være kjapp å screenshotte om man vil ha bevis, for bloggerne har en feig bloggevane, nemlig sletting.

Div:

Jodel og flere andre har påpekt at Sophie Elise begynner å ligner på en annen blogger:

Kan vi forvente oss en ny MissMiniMe?

(Se Annas dukke på Instagram (min) HER og Mads Hansens HER).

Dukken er heldigvis fjernet fra nettsiden.

Bloggomtoppbloggere:

Jodel liker tydeligvis innlegget til Gjestebloggeren og meg:

Det er meget hyggelig å høre og jeg håper Gjestebloggeren har mere på hjertet om ikke alt for lenge. Alle er velkommen til å sende inn gjesteinnlegg.

(Skjermdumper Jodel)

PS. Liker du det du leser og har lyst til å støtte arbeidet mitt, så kan du gjøre det her —> PATREON

Adina xoxo

30 thoughts on “UKAS JODEL UKE 36

 1. I siste innlegg fra AB, synes jeg hu legger ut masse negativt om Erik 32 Bærum, ang huskjøp. Jeg synes det er direkte umodent og stygt av hu. Det er vel heller ikke annet å forvent. Jeg lurer på hva svigers tenke om slike nedlatende innlegg om sønnen.

 2. Blir “bloggergossip (og 2)” kanalene på jodel slettet eller hva skjer? Når jeg går inn på de etter et par dager står det plutselig “bli den første til å skrive noe her”, også stod det masse der her om dagen på begge to.

 3. Disse listene, påtatte oversminkede poseringer og snap filter gone bad. Den jenta må være fryktelig sliten av å holde dette gående til en hver tid? Ikke normalt vet du 🙈 Liste Stina burda ha lista seg selv ut litt, fra både blogg, snap og Instagram … Det er så mye klein narsissism going oooon! Og ansiktet hnnes er helt forandret, sikkert en liste på vei om hvordan det funker..

 4. Nyeste om CBE på jodl er jo at hun redigerer folks kommentarer og selv skriver at hun «fjerner litt som er unødvendig» ved konfrontasjon. Det er jo helt sykt

  1. CBE redigerer selv lesernes kommentarer ja. Det har hun også innrømmet ved flere anledninger. Har selv opplevd akkurat det, og min egen kommentar var knapt til å kjenne igjen. Fikk nok, og sluttet å følge henne. Sykt? JA.

   1. Nora og Fia: Jeg moderere også ord og setninger og det synes jeg er på sin plass når noen går over streken. Med det mener jeg kalling, hetsing og meget negative meninger og uttalelser av andre.
    Når det er sagt så har jeg fått med meg at hun modererte deler av en kommentar som gikk på kritikken de har fått i det siste, og det blir feil. Man kan gjerne moderere om noen går over streken, men konstruktiv kritikk og spørsmål mot én selv må tåles. Det er min mening😊

   2. Og man bør opplyse at man har moderert og hvorfor. Der kan jeg nok bli flinkere selv.
    Jeg ønsker at kommentarfeltet skal være et sted for ros og ris, hvor man kan få si sin mening (uten å være stygge) og diskutere😊

 5. Mor sjøl forteller i sitt nyeste innlegg at hun har blitt presset til å åpne seg for mye av folk som har elsket henne så høyt og bare vil ha mer og mer av henne. Og så har de etterhvert begynt å bli slemme, si at hun er stygg og gi barna slemme kallenavn. Og det er jo virkelig ikke pent, det har hun helt rett i. Men, skriver hun avslutningsvis, nå har hun skjønt det! Litt sent, spør du meg, men nå er det bare å håpe at hun tar denne eureka-opplevelsen til følge og endrer på utleveringen av barna sine.

   1. Adina – jeg har aldri hetset, brukt stygge ord i kommentarfeltet i hverken CBEs blogg eller andres. Jeg hadde en todelt kommentar ,der den ene gikk på eksponering av barn. Den delen var borte, mens den andre som dreide seg om et sponset produkt ble godkjent og besvart.

  1. Tror ikke et sekund på det vrøvlet den bloggeren (AB) produserer. Når noen etterspør dokumentasjon på at noen kaller henne stygg, sletter hun kommentaren og kaller det :”å lage kvalm i kommentarfeltet”. Å lage kvalm klarer hun fint selv 🙂 Dessuten er det begrenset hva Restylan, botox og silikon kan gjøre med et menneskes utseende, synd at personligheten ikke drar opp totalinntrykket.

 6. Utlevering av kjæreste, i negativ forstand, o utlevering av barn. AB er ikke snau. Om min kjæreste hadde skrevet liknende om meg på en blogg, og ellers i sosiale medier, da hadde det vært slutten. Barna er fortsatt en stor del av bloggen. Det er så mye snakk, og så lite handling. Det er stadig jamring om at alle snakker dritt om henne. Til og med blandt venner. Å gå i seg selv av og til er sjelden feil.

  1. Innleggene til mor sjøl er nå slettet🙊 man skulle jo nesten kunne tro hun skrev dette kun for oppmerksomhet og omtale på andre blogger, for så å slette det igjen når målet er oppnådd🤔 er jo begrenset hvor spennende det er å lese om båthus og alle hemmelighetene som aldri kan røpes i lengden

   Byttet ut «navnet»🙈-Adina

 7. Har sett første episode av nye sesongen m Bloggerne og fikk et veldig dårlig inntrykk av Caroline Berg Eriksen. Er så merklig at mannen bare jobber m å ta bilder av henne. Ser veldig annerledes igså i vitkeligheten enn på bildene på bloggen. La også merke til at frua og frua ikke var m på lanseringsfesten hos Pilotfrue.

  Jeg fjernet den siste setningen din -Adina

 8. Gikk litt fort i svingen i sted … men det skulle altså stå at frua ser helt annerledes i virkligheten enn på bloggen! Og helt rart å se på hvordan hun poserer å styrer på.

  Her måtte jeg også fjerne den siste setningen. Utseende diskuteres ikke. -Adina

 9. Hvorfor redigerer du kommentarer? Det er sånn som bare frua gjør! Jeg sier jo bare at hun ser helt ordinær ut i virkligheten. Bildene som legges på bloggen er jo uten tvil redigert uten sidestykke. For sånn ser hun ikke ut i virkligheten i det hele tatt.

  1. Hadde du skrevet kommentaren din slik, ville jeg ikke ha rørt den😊
   Du kom med din egen mening om utseende, noe jeg ikke syntes var greit. Dessverre.
   Jeg skrev en forklaring lenger opp😊

 10. På God kveld Norge på lørdag var det et kort innslag om hva bloggerne syntes om boten som AR fikk som straff for fanteriet sitt – obs – JAN sitt mener jeg selvsagt, han måtte jo ene og alene ta støyten der. Anywaysss – både AB og frua og frua var enig om at man skal ikke lure leserne, og at det var bra at det ble fulgt med på og slått ned på denslags.. Frua til frua var dog veeeldig taus og så ned, så han skjønte nok at uansett hvor positive de var on cam der så var det nok svært få som kjøpte det, de er jo tross alt to utspekulerte lurendreierne som har holdt på i åresvis!

 11. Hva er det med Sophie Elise og all pressedekningen hun får? Etter at hun begynte i SVD, får jeg flere reklamer opp med henne og Haircare….noe som er fortsatt like lite troverdig med Norges parykkdronning i sentrum! Jeg spyr av det produktet snart! Og av løgnen det serverer!

  I tillegg kommer hennes video av dans på forsiden av Sol, og kanskje flere nyhetssider. Hvorfor akkurat henne?
  Det dukker også opp intervjuer hist og her, hvordan hun trener osv….jeg ser virkelig ikke at de andre får samme pressedekning. Snakk om å behandle folk ulikt. Kjenner at jeg blir arg på nytt, tror jeg må holde meg unna sosiale media ei stund 😉

 12. Ah, elsker dette, er inne her sekundet etter at det blir annonsert på Insta. Men, for the love of kursiv, kan du forklare/slutte med kursivbruken når du omtaler Jodel eller bloggere generelt? Vær så snill?! Jeg er like ufan av kursivbruken som jeg er fan av bloggomtopplogere. Og jeg er mæd fan, ass. Pluss det er feilaktig bruk og skjærer i øynene mine. Men love you, tudelu.

Comments are closed.