OPPDATERING – THE ERIKSENS

Etter min oppdatering i går var fremdeles ikke Lars-Kristian Eriksen fornøyd. Ha ba meg gjøre det riktige(?):

(Skjermdump privat/messenger)

Det er mye som er riktig å gjøre. Og spør du meg, vil svare være å følge lover og regler, ikke bidra til kroppspress og å skjerme barn.

Det reageres på at frueparet er mere opptatt av kritikken av feilmerking av reklame, enn kritikken av overeksponeringen av barna.

Jeg tar gjerne diskusjonen om hva som er riktig å gjøre.

Her er hva som har foregått i kommentarfeltet under videoen til The Eriksen på YouTube nå i kveld (HER):

(Skjermdumper carolinebergeriksen/YouTube)

Frua skriver altså at hun har tilbakebetalt alt av skattehensyn, og at hun heller får betalt for å reklamere i kroner og øre. Som om det at hun har funnet en måte hun kan skatte mindre på, skal frita henne fra å følge Markedsføringsloven/kringkastingsloven?! Makan! Det er jo knapt så man tror det man leser.

Kommentarene på YouTube ble selvsagt slettet.

– Gjestebloggeren og Adina xoxo

108 thoughts on “OPPDATERING – THE ERIKSENS

 1. Med et barneombud som er ttidligere jurist, så kan det faktiske hende at det vil skje noe innenfor eksponeringen av barn på blogger rundtomkring.

  1. Får håpe det! Selvom det er vel et vanskelig område rent juridisk. Da må man også ta hensyn til f.eks barn som eksponeres via film/TV/teater og evt mediedekning som følger det.
   De starter vel med reklame-delen av temaet tenker jeg.
   Uansett synes jeg fokuset burde vært på den moralske delen. Ikke alt må være skrevet i stein for at folk skal skjønne det 🙈

 2. Synes det virker som hver gang frua til frua prøver seg på kommentarer med forsvar for firmaet, så gjør han det bare verre for de selv 😊

 3. Hei!
  Når folk ikke slutter med lesningen av bloggen, må slike innlegg som dette til – og det er kjempebra!
  Jeg vil bare bemerke en ting. Veldig mange her sier at Caroline ikke er oppgående fordi hun ikke reflekterer nok. Vel. Det hun kommer med er kun forsvar i håp om at folk skal tro hun er dum, så hun slipper å bli ”tatt” eller få masse velformulert kritikk mot seg. At hun da unnlater å nevne barna, gjør jo også at hun slipper å ta stilling til akkurat det. Jeg personlig tenker at det er de bloggere som er verre, men jeg har ikke barn, er bare jusstudent, og er derfor litt ”utenfor” når det kommer til uttalelser om dette.

  Skal bli spennende å se om hun tør å ta kampen, eller om hun som alltid ignorerer (sletter alt i kommentarfeltet) og reiser videre på sin lille rosa sky… 🙂

  1. Hun svever nok dessverre videre på sin rosa sky. Så hun fikk kritikk i kommentarfeltet fordi hun allerede i første episode av bloggerne viste frem barna som hun skjermer myye mer nå…svaret var at det var naturlig å vise frem en familie på fire i første episode. Det kunne helt sikkert vært gjort på mange andre måter, ikke hele seansen med at de skulle dra til barnehagen, men det er vel viktig å vise frem de delikate situasjonene av familien delikato.
   Jeg lurer nå bare på når bobla sprekker. Fruemannen som tusler etter frua med fotoapparatet for å ta bilder her og der, ja frue, nei frue….

 4. å få sponset en redbull er ikke det samme som å få sponset en benk. Red bullen drikker du opp, kommoden er sponset så lenge den står i huset.

Comments are closed.