UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 35

Jeg klarte altså å glemme helt av Ukas Sett og Hørt denne gangen. Jeg har derfor rablet ned noe i full fart, som jeg håper vil falle i smak.

UKAS MODNE KRANGLEFANTER:

Da har Flyfrua greid å få Hegseth til å bli harm, helt uten Harm. (Takk til Kari som kom på morsomheten først). Morten ønsket å ha flyfrua med i 70 spørsmål på VGTV, men da flyfrua hørte hvem journalisten var, nektet hun.

Morten skal i ettertid gitt henne blikket, altså “blikka henne” som ungdommen sier, på TV2s høstlansering. Dette innrømmet han i podcasten Harm og Hegseth og sa at det var umodent av han.

Flyfrua på sin side skrev et innlegg om det hele og avsluttet “modent:”

Jeg beklager å måtte være den som meddele dette, men jeg er ganske sikker på at det er omvendt.

UKAS SALG:

Da ser det ut til at innsamlingen til boten er i full gang:

Noen som er interessert i en treningsgreie:

Eller kanskje en AB (Anne Brith?) ruller?

Hva med en falsk blomst:

(Skjermdumper Anna Rasmussen/Facebook)

Budrunden er ferdig og en leser kunne fortelle at ingen hadde så langt fått opplysning om hvem som var vinneren. Det er helt sikkert Jans skyld.

UKAS LIKER/LIKER IKKE:

Mor sjøl sier at hun ikke leser noe om seg selv, verken i forum eller på sosiale medier. Hun har ansatt en moderator til å ta seg av kommentarfeltet, slik at hun slipper hat, som hun sier. Jeg må si at denne moderatoren er ivrig på “sletteknappen”, for jeg ser aldri tegn til kritikk i kommentarfeltet hennes, kun ros. Som hun sa så skal det være hyggelig å komme til hennes kommentarfelt, så da blir alt annet enn ros fjernet.

Nils Erik 32 Bærum virker å være en kar som ikke tar seg selv så høytidelig, så han liker å lese hva som blir skrevet:

(28.8.18)

Det er merkelig hvor fort ting kan snu. Det er ikke så lenge siden hun fortalte hva hun mente om Jodel:

Janei, så vi må ikke bli slike grinebitere, og hun vet hva Jodel trenger:

14.2.18)

Anne Brith nevner ofte hvor godt hun og Nils Erik 32 Bærum jobber sammen, så om jeg skulle tippe, er det nok han som er moderatoren hennes. Om det ikke er barna da, som hun har fortalt har jobb.

Mere rakk jeg ikke i dag. Som dere vet er jeg fryktelig lat og jeg ligger etter med serier og reality.

PS. Jeg tar fremdeles imot gjesteinnlegg.

-Adina

41 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 35

 1. Det ryktes og skrives av AB selv, at alt i forholdet til Nils Erik 32 Bærum ikke er noe rosenrødt lengre. Gutten har en fortid ved å like strippere, strippeklubber, på insta osv. Mor må sette ned foten og nekte han dette. Makan! Det blir ikke huskjøp, AB vil han skal investere mest. Skjønner godt gutten jeg. Joda, det er sikkert bare helt unge jodlere, som tross alt liker henne. Og i kommentarfeltet er det så hyggelig å få kommentar fra søstre og foreldre. Og kanskje gutten, og kanskje hun selv. Takk Adina!

  Jeg fjernet en setning -Adina

 2. Kunne ikke dy meg, men måtte bare se opptaket av Sophie Elise på “Skal vi danse”. Ikke for at jeg trodde hun kunne imponere meg med dansingen, nei langt der i fra! Har ingen tro på at hun kommer i nærheten av finalen en gang.

  Neida, jeg måtte bare sjekke ut nesen hennes. Etter den enorme forandringen av fjeset hennes på bilder i media (fra blogg og instagram), måtte jeg virkelig bare sjekke at hun ikke hadde operert seg enda mer. Det viste seg at det var bare godt gammeldags arbeid i photoshopping! Vi kan la alle spekulasjoner fare om den saken.

  Jeg lar meg mest forbause over at hun virkelig tror at verden lar seg lure! Innbiller hun seg at noen tror hun ser sånn ut som på bildene hun legger ut? Hun finnes jo ikke lik seg selv engang. Hun kunne kanskje i nøden vært toegget tvilling med seg selv. Åhhh…..jeg blir så svett av den jenta! Hun kommer til å skamme seg kraftig den dagen hun blir voksen.

  1. Supertante: Jeg mener at hun er hekta på contouring igjen og dermed ser nesen smalere ut. Mulig litt retusjering også😊
Forøvrig synes jeg hun var flink og veldig søt på dansegulvet. Hun var litt vel ivrig til tider, men det kommer nok av nervøsitet😊 Blir gøy å se hvor langt hun kommer😊
   Instagram er falskt. Dessverre er det alt for mange som ikke skjønner det og tror på denne fantasiverden😞

   1. Joda, du sier noe der! Hva vet vel jeg? Hadde ikke klart å “konturere” noe som helst om så det sto om livet! Da jeg var ung (for ca. hundre år siden), fantes ikke slikt. Men retusjert også, uten tvil! Hun blir ikke så lang hverken i nesa eller fjeset av contouring.

    Noe på IG er falskt ja, men ikke alt. Jeg følger mange ekte jordnære mennesker med ærlige fine bilder. Følger ikke en eneste rosablogger eller bad influencer da alt de presenterer er falskt, fulle av dritt, eller løgn og bedrag i reklamesammenheng. Selv legger jeg ut en god del bilder (mest natur), og jeg skal innrømme at jeg kan justere lys og litt farger, men ikke noe annet. Synes det er ærlig nok jeg 🙂

    For lenge siden kom jeg til et punkt at jeg kjøper absolutt ingenting som er reklamert for av rosabloggerne. Jeg nekter rett og slett da jeg ikke tror et sekund på det de sier. De er kjøpt og betalt langt opp etter ræv og rygg, og da bruker ikke jeg en krone på det de reklamerer for.

 3. Digger deg Adina! Innleggene på BOTB er en av ukens høydepunkter, og hadde jeg kunne skrevet en brøkdel så godt og morsomt som deg skulle jeg ha hjulpet. Jobben du gjør er en jobb, og jeg sprer bloggen til alle som vil høre.

  Stå på <3

 4. Helt klart Adina, de fikk dobbelt opp i podcasten. Den dama er superinterresant. Det er måneder siden jeg leste bloggen om den komplette flyfruefamilien. Hun er så uskyldig. Og flymannen skrev i lang tid om hvor sliten kona var etter keisersnittet. Glad jeg har vært ute en vinternatt før, og tok meg av alt etter dag 3 etter lik erfaring.

  1. Selv om du tror, etter flyfruas beskrivelse av fødselen/keisersnittet, at dere har hatt en lik erfaring, så betyr det ikke at dere faktisk har hatt det likt før, under og/eller etter fødselen. Alle er forskjellige. Synes det var unødvendig av deg å påpeke det.

  2. Anonym: Jeg er enig med Mari, alle opplever ting forskjellig. Noen tåler mye, andre lite😊
   Jeg er imponert av at du klarte å komme deg så fort💪🏻😊

   1. Anonym
    Ikke vanskelig å sitte på nett og skryte av å være sprek etter keisersnitt. Du må jo være en av en, de fleste av oss får beskjed om å ta det med ro, ikke løfte og bære tungt. Det strammer i sting/stifter og sår. I tillegg er det faktisk en operasjon der man er sydd både inn- og utvendig.

 5. Jeg blir så glad når du har nye innlegg!! Kanskje du kan skrive om medias smisking med bloggerne. F. Eks den ekstremt dårlige artikkelen om at fotballfrue ikke eksponerer barna i noen særlig grad. Det er ensidig fremstilling uten noe som helst kritisk journalistikk.

  1. Hilde: Så hyggelig at jeg kan glede deg😍
   Jeg har faktisk notert ned det du nevner da det er noe jeg også har reagert på. Jeg holder på foråsidetsånn😊

 6. Mads Hansen tok Carina Dahl i å photoshoppe seg tynnere..svaret hennes var veldig rart synes jeg.. hva mente hun egentlig..?

  1. Jeg stusset også veldig på det svaret..🤔 Hun mente altså at det var bedre at hun retusjerte seg selv enn at andre gjorde det? How is that better? 😝 Eneste forskjellen er vel at hun ikke blir fornærmet når hun gjør det selv vs når andre mener hun trenger det – men effekten på unge blir akkurat det samme uansett: de blir uvitende presentert for en retusjert virkelighet – og dermed også svært høye (om ikke uoppnåelige) idealer. Folk kan si mye om Mads Hansen, men jeg må bare si: takk GUD for den motvekten han representerer! Takk for at han ikke lar seg tvinge til stillhet av hårsåre mobbere og deres hårsåre følgere, og takk for at han fortsetter den viktige kampen han har startet mot bloggerne. Bloggerne skaper sin egen virkelighet, og det virker som at så lenge det står på bloggen/IG – ja, så må vi lesere sluke det rått og godta det som en sannhet. Vet ikke om man skal le eller grine av bloggere som har driti seg ut, men som desperat prøver å være offer på egen blogg. Alle vet at de lyver, men likevel gjør de det. Det blir som om to personer står i en heis og en fiser. Begge vet hvem som har gjørt det, men den skyldige nekter likevel.. 😂🙈

   1. Godt sagt Susy 🙂

    Jeg skjønner ikke hvorfor i all verden Carina Dahl følte behov for å redigere seg. Og, unnskyld at jeg spør, men er ikke dama rundt 30 år? Hvordan er det hun tenker når hun opptrer som en usikker fjortenåring? Her snakker vi om ei normalt slank dame, sprek og fin, ofte på tur og som framstår som alminnelig trent og sunn. Hun ser da virkelig bra nok ut, også velger hun å redigere seg for å se smalere ut. Hva tenker hun med? Jeg fatter det bare ikke. For ikke å snakke om hvilke signaler hun sender ut. Jeg kunne til en viss grad skjønt det hvis det var et lite flatterende bilde hun la ut, men ærlig talt; hun var i turklær og ullgenser. Skjerp deg Carina Dahl sier jeg bare. Slutt å drite deg så loddrett ut og velg heller å gå fremfor med et godt eksempel.

    Mads Hansen er super, håper aldri han gir seg! Digger han.

 7. Følte egentlig ikke Hegseth sa at han var umoden. Han sa vel heller at han håpte hun fikk fødselsdepresjon… Pleier alltid like ham veldig godt, men det kunne han spart seg etter min mening :/

  1. Siri: Han sa vel også at han gjorde noe umodent på lanseringen🤔
   Jeg tok uttalelsen som spøk fra to spøkefugler, men enig i at han ikke trengte ønske noen noe vondt, spøk eller ei.

  2. Jeg liker Morten Hegseth jeg, han er både artig og ærlig. Liker at han byr på seg selv, og tørr vise seg sårbar. Men, til å være såpass voksen så er han nok litt for barnslig til tider, både hårsår og litt for tynnhudet. Helt enig, han kunne spart seg å si noe der….av og til tror jeg de glemmer at folk hører på de.

   Når det er sagt så liker jeg godt podcasten deres, ler godt hver gang. De er mine topp 2. De kommer ikke til å blir nr. 1 pga språkbruken, kan ikke fordra at de strør rundt seg med kjønnsrelaterte ord, og kaller folk stygge ting i hytt og pine. Det synes jeg er puteflaut, og så lite verdig. Kanskje jeg bare er for gammel siden allmennheten tydeligvis synes det er greit. Jaja, får leve med det 😉

 8. Ser lillemamnaen i siste innlegg er glad hun ikke eksponerer barna lengre.
  Ehhh…bilde viser vel noe helt annet? Selv om barnet har armen foran ansiktet. I innlegget før ser man minste sitte i handlevogna, ikke mye skjerming der….

 9. Artig at du tok den at Morten ble Harm😊

  Forøvrig skjønner jeg ikke hvordan du rekker over alt.

  Anbefaler å lese Arne Hjeltnes kommentar i lammesaken. Innimellom lurer jeg på om folk er lam i hauet når de nekter å vite hvor kjøttet kommer fra.

 10. Jeg har ingen linker, men glemmer ikke da pilotfrue ga helsepersonalet der hun fødte, et terningkast seks. Eller da hun var så glad for ferie med en ekte familie siden de hadde fått en sønn. Det stakk litt. Jeg har vært sammen med mannen min i mange år, vi har enda ikke klart å få barn, men det betyr vel ikke at vi er en uekte familie? Hun er ikke så sterk på ordlyd og tekst, men det skinner jo veldig gjennom her hvordan hun tenker. Vil si det er mange hulrom.

  1. Line, flyfrua har blitt så hul, lite ydmyk, materialistisk og virker som hun kjeder seg etter hun fikk barn. Hun ordlegger seg også «krøkkete» Dere er også en ekte familie. Skjønner ikke at hun kan si noe annet.Lykke til videre!

 11. Tips: mammatilmichelle skal ha gullmakroner til bordkortene. Anne brith baker plutselig mange gullmakroner..tilfeldig? Bryllup imorgen? 😄

Comments are closed.