UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 35

Jeg klarte altså å glemme av Ukas Sett og Hørt. Jeg har derfor rablet ned noe i full fart, som jeg håper vil falle i smak.

UKAS MODNE KRANGLEFANTER:

Da har Flyfrua greid å få Hegseth til å bli harm, helt uten Harm. (Takk til Kari som kom på morsomheten først). Morten ønsket å ha Flykona med i “70 spørsmål” på VGTV, men da hun hørte hvem journalisten var, nektet hun.

Morten skal i ettertid gitt henne blikket, altså “blikka henne” som ungdommen sier, på TV2s høstlansering. Dette innrømmet han i podcasten Harm og Hegseth, og sa også at det var umodent.

Flyfrua på sin side skrev et innlegg om det hele og avsluttet “modent:”

Jeg beklager å måtte være den som meddele dette til henne, men jeg er ganske sikker på at det er omvendt.

UKAS SALG:

Da ser det ut til at innsamlingen til boten er i full gang:

Noen som er interessert i en treningsgreie:

Eller kanskje en AB (Anne Brith?) ruller?

Hva med en falsk blomst:

(Skjermdumper Anna Rasmussen/Facebook)

Budrunden er nå ferdig og en leser kunne fortelle at ingen hadde så langt fått opplysninger om hvem som var vinneren. Det må være Jans skyld.

UKAS LIKER/LIKER IKKE:

Mor sjøl sier at hun ikke leser noe om seg selv, verken i forum eller på sosiale medier. Hun har ansatt en moderator til å ta seg av kommentarfeltet, slik at hun slipper hat, som hun sier. Jeg må si at denne moderatoren er ivrig på “sletteknappen”, for jeg ser aldri tegn til konstruktiv kritikk, kun ros. Det blir vel sånn når det skal være hyggelig å komme til hennes kommentarfelt, som hun sier.

Nils Erik 32 Bærum virker som å være en kar som ikke tar seg selv så høytidelig, så han liker å lese hva som blir skrevet:

(28.8.18)

Det er merkelig hvor fort ting kan snu. Det er ikke så lenge siden hun fortalte hva hun mente om Jodel:

Janei, så vi må bare ikke bli slike grinebitere. Hun vet hva Jodel trenger:

(14.2.18)

Anne Brith nevner ofte hvor godt hun og Nils Erik 32 Bærum jobber sammen, så om jeg skulle tippe så er det nok han som er moderatoren hennes. Om det ikke er barna da, som jo har fått seg jobber.

Mere rakk jeg ikke i dag. Som dere vet er jeg fryktelig lat og jeg ligger etter med mange serier på Netflix og HBO.

PS. Jeg tar fremdeles imot gjesteinnlegg.

-Adina