UKAS JODEL UKE 35

Selv om noen gir inntrykk av å mislike denne spalten, virker det som flertallet liker den. Mer om det senere.

Div.

Frua og Stina er de nye bloggerne i “Bloggerne”, som starter opp igjen 10. september.

Jodel har sett promoen og mener dermed å vite alt som blir å skje denne sesongen. (Spoiler alert! om du ikke har sett promoen da, og tror at promoen avslører alt).

Jeg mener at filmingen pågikk allerede under Vixen, der flere la merke til at Frua gikk med mic.

Jeg ser at Jodel glemte å nevne hva vi kan forvente av Annijor og Funkygine, men jeg kan ta meg av det:

* Annijor gråter mye, snakker om kjærlighet og sorg, er sammen med Anders, gjør det slutt med Anders, blir sammen med Anders igjen, irriterer seg over Anders og gjør det slutt igjen, reise litt og ta mange selfies.

* Funky er gravid. Hun prøver å få Vegar Harm i form (noe som har funk(y)et meget bra). Familien Funky er fremdeles like sporty, noe som gjør meg svett bare av å se på. Men jeg er glad for at de fant hverandre og ikke krysset min vei. Neida. Jeg liker også å holde meg i form, men ikke på det nivået. Jeg er usikker på om fødselen er med i denne sesongen.

Selv om jeg vet hva sesongen bringer, kommer jeg til å følge med og komme med sammendrag hver uke, slik det også ble gjort i fjor.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BOTB:

Det er ikke alltid det kommer skryt fra Jodel:

Ja, det var sånn det var. Lat. Bare lat. Makan!

Jodel skulle bare ha visst hvor mye jeg står på. Jeg ligger etter med Ex on the Beach, Kardashians, Love Island England og Norge, Younger, Westworld, You better call Saul og Black mirror. Og snart begynner Bloggerne. Håper på mere forståelse.

Det spekulerer fortsatt i hvem jeg er:

Jeg måtte selvsagt svare:

Jodel kom da opp med en ny teori om at hamburgeren som var avbildet, ikke var Emilie sin, og at den var avbildet kun for å forvirre leserne. En god ide, som også Frøkna bruker. Hun liker ingenting, men trenger fine matbilder til bloggen. Da tas det bilder av maten venner bestiller.

Jeg måtte selvsagt sjekke hvem denne Emilie med klesskapet var, da jeg aldri har hørt om henne og siden hun visstnok var meg.

Emilie er født gutt i jentekropp og spiser kjøtt (tror vi). Jeg er født jente i jentekropp og spiser ikke kjøtt. Foresten så er Emilie tøff og bloggen virker spennende, så jeg sier takk for tips.

Spent på hvem jeg er i neste uke 😁

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mammaen:

Etter at mammaen fikk bot, skyldte hun på sin uskikkelige mann, Janbanan. Jodel husker at samme sak hendte da Frua ble avslørt for å svare selv, under et alias, i kommentarfeltet sitt. “Personene” hun var, hadde gjerne høy utdannelse. Hun ga Fruemann all skyld da hun ble avslørt:

Det kan høres ut som det er vanskelig å holde styr på disse bloggemennene, skikkelige frekke typer som tar seg sånn til rette på damenes blogger. Makan! Hadde det ikke vært for at dette var nøye planlagt, kunne jeg trodd på dem begge.

Håper ikke Nils Erik 32 Bærum roter det til for Anne Brith, nå når han har tilgang til bloggen hennes. Han er herved advart om at han mest sannsynlig vil få skylden om noe ulovlig skulle bli avdekket på bloggen hennes. Det er nok uansett avtalt på forhånd med alle de der hjemme.

Jodel gir Mammaen tips om sparing, lært av mor sjøl:

Det blir selvsagt rester til overs.

Jodel ønsker at flere skal få vite hvordan firmaet til Anna og Jan fungerer:

Jeg skrev om dette for nesten ett år siden, og kan meddele at det ikke er helt som de selv ga inntrykk av.

HER kan du lese innlegget.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kristine Ullebø:

Jodel får med seg detaljer og det liker jeg godt. Nå kan de avsløre en hemmelighet: Kristine Ullebø har visstnok tre hender:

Tullebø, altså.

(Som jeg har ventet på å få bruke navnet Tullebø igjen, uten å virke frekk).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frøkna:

Jodel vil at Frøkna skal handle andre steder enn bare på Nelly, noe som sikkert blir vanskelig å få til, men det er lov å prøve. Jeg håper hun vil vurdere det tøffe antrekket Jodel har funnet frem:

(Skjermdumper Jodel)

Dette er perfekt, jeg tar ansvaret med å tipse henne. Siden hun kikker innom bloggen min, vil jeg si at oppdraget er utført.

Jeg tipser Mammaen i samme slengen, da det har vist seg at hun også digger å trykke sedler i ansiktet. Spesielt etter en bot på 100.000 kr.

Til sist får vi et svar på om Ukas Jodel er elsket eller hatet:

Ukas Jodel eller ei?

Adina xoxo