UKAS JODEL UKE 35

Selv om noen hater denne spalten så har jeg fått inntrykk av at de aller fleste liker den. Mer om det litt senere.

Div.

Frua og Stina er de nye bloggerne i Bloggerne som starter opp igjen 10. september.

Jodel har sett promoen og mener dermed å vite alt som skjer denne sesongen. (Spoiler alert! om du ikke har sett promoen og tror at promoen avslører alt).

Jeg mener at filmingen pågikk allerede under Vixen, der flere la merke til at frua gikk med mic.

Jeg ser at Jodel glemte å nevne hva vi kan forvente av Annijor og Funky, men jeg kan ta meg av det:

*Annijor gråter mye, snakker om kjærlighet og sorg, er sammen med Anders, gjør det slutt med Anders, blir sammen med Anders igjen, irriterer seg over Anders og gjør det slutt igjen, reise litt og ta mange selfies.

*Funky er gravid. Hun prøver å få Vegar Harm i form (noe som har funk(y)et meget bra). Familien Funky er fremdeles like sporty. Jeg blir svett av å se på, men er glad for at de fant hverandre og ikke krysset min vei. Neida. Jeg liker også å holde meg i form, men ikke på det nivået. Jeg er usikker på om fødselen hennes er med.

Selv om jeg vet hva sesongen bringer, kommer jeg til å følge med og komme med et sammendrag hver uke. De som ikke gidder å følge med, skal få det med.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BOTB:

Det er ikke alltid det kommer skryt fra Jodel:

Ja, det var sånn det var. Lat. Bare lat. Makan!

Jodel skulle bare ha visst hvor mye jeg står på. Jeg ligger etter med Ex on the Beach, Kardashians, Love Island England og Norge, Younger,Westworld, You better call Saul og Black mirror. Og snart begynner Bloggerne. Håper på forståelse.

Det spekulerer fortsatt i hvem jeg er:

Jeg måtte selvsagt svare:

Jodel hadde da en ny teori om at hamburgeren som var avbildet ikke var Emilie sin. Den var avbildet kun for å forvirre leserne. Meget god ide og noe som frøkna praktiserer ofte da hun ikke liker noe, men trenger fine matbilder til bloggen. Hennes mat er most og ser ut som grøt.

Jeg måtte så klart sjekke hvem Emilie med klesskapet var da jeg aldri hadde hørt om henne, og hun kunne visstnok være meg.

Emilie er født gutt i jentekropp og spiser kjøtt (tror vi). Jeg er født jente i jentekropp og spiser ikke kjøtt. Foresten så er Emilie tøff og bloggen virker spennende, så jeg sier takk for tips.

Spent på hvem jeg er neste gang😁

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mammaen:

Etter at mammaen fikk bot skyldte hun på sin uskikkelige mann, Janbanan. Jodel husker at samme sak hendte da frua ble avslørt for å svare selv, under et alias. Disse “personene” hadde gjerne høy utdannelse. Hun ga fruemann all skyld da hun ble avslørt:

Det høres ut som det er vanskelig å holde styr på disse bloggemennene, skikkelige frekke typer som tar seg sånn til rette på damenes blogger. Makan! Hadde det ikke vært for at dette var nøye planlagt, skulle jeg har trodd på dem begge.

Håper ikke Nils Erik 32 Bærum roter det til for Anne Brith nå når han har tilgang på bloggen hennes. Han er herved advart om at han mest sannsynlig vil få skylden om noe ulovlig skulle bli avdekket på bloggen til mor sjøl. Det er nok uansett avtalt på forhånd med alle de der hjemme.

Jodel gir mammaen tips om sparing, lært av mor sjøl:

Det blir selvsagt rester til overs.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jodel ønsker at flere skal få vite hvordan firmaet til Anna og Jan fungerer:

Jeg skrev om dette for nesten et år siden og kan meddele at det er ikke helt som de selv ga inntrykk av.

HER kan du lese innlegget.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kristine Ullebø:

Jodel får med seg detaljer og det liker jeg godt. Nå kan Jodel avsløre en hemmelighet: Kristine Ullebø har visstnok tre hender:

Nå man skriver detaljert er det viktig at detaljene stemmer. Tullebø roter ofte med det. Denne gangen skrev hun på seg en hånd.

(Som jeg har ventet på å få bruke navnet Tullebø igjen, uten å virke frekk).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frøkna:

Jodel vil ha frøkna til å handle andre steder enn bare hos Nelly, noe som sikkert blir vanskelig. Jeg håper at hun vil vurdere det når hun ser det tøffe antrekket Jodel har funnet frem:

(Skjermdumper Jodel)

Dette er perfekt så jeg kan ta ansvaret med å tipse henne. Siden hun titter innom bloggen min vil jeg si at oppdraget er utført.

Jeg tipser mammaen i samme slengen da det viser seg at hun også digger å trykke sedler i ansiktet. Spesielt etter en bot på 100.000 kr.

Til sist skal vi få svar på om Ukas Jodel er elsket eller hatet:

Ukas Jodel eller ei?

Adina xoxo

56 thoughts on “UKAS JODEL UKE 35

 1. Funkydama virker ganske så søt og normal. Verken hyggelig eller søt som kunde kan man si 🙋🏼‍♀️ Småfrekk og sur på tur med venninne og barn. Kjipern

 2. Har flere ganger tenkt at du er Solveig Gavin fra Fifty shades of makeup, men kommer hver gang frem til at hun er for «snill».🤔 Ikke at du er slem altså, håper du misforstår meg rett! Hun virker rett og slett ikke sassy nok.

  Men samma det da, digger’æ lell!

  1. Ha ha! Flere venninner har sendt meg screenshot av denne kommentaren.

   Jeg kan fint smykke meg med navnet Snillveig, altså.

 3. Frøkena sier at hun har blitt kontaktet av Bilzerian men ikke tenker å møte han, hun har «mer selvrespekt enn som så» . Et stikk til dama til broren til Pierre…? Hun følger verken Nina, Daniel eller Pierre på insta nå, så SÅ god tone kan det vel ikke være? Ett eller annet ugreit må det jo ha vært mellom henne og Nina mens hun var sammen med Pierre også tenker jeg..

 4. Hahaha! Ble akkurat tipset av en venninne om dette innlegget. Jeg digger denne bloggen, så jeg ser det som en stor ære at noen der ute tror jeg står bak. Men dengang ei, jeg har mer enn nok med min egen ved siden av jobben.

  Keep up the good work og sånn!

  Hilsen Emilie fra Emilies skap 🙂

  PS! Kroppsfasongen min er synlig nok bevis på at jeg har et usunt forhold til baconcheeseburgere 😛

  1. Emilie: Så gøy at du kom innom og avkreftet😁
   Jeg er glad for å høre at du liker bloggen min og jeg lover å lese mer av din😍
   Baconcheeseburger -alt på en gang🙊

   1. Jeg skrev forøvrig et innlegg i bloggen i går og rappet skjermdumpen din fra Jodel til mitt innlegg. Håper det er greit, selv om jeg føler jeg hviler meg ganske godt på sitatretten 😉

 5. Ja, samme hvem du er. ☺️
  Fortsett med Jodel og alt det andre, jeg er med.
  Marebritt har mareritt om at du skal legge opp. 😱

 6. Ingen som jodler om det nyinnkjøpte frontpartiet til frua? (del av bloggeruniformen, si) 😀

 7. Ja, dette er jodling med Adinasnerten😍
  Me like masse

  Språk – mulig jeg er for gammel og ikke skjønner sjargongen, men – hvorfor er det alltid elsker/hater? Og ingen middelvei.. Alt er ikke svart/hvitt, mellom der er det mange nyanser av grått
  Hvorfor ikke bruke liker/liker ikke?

  Har vel skrevet det før, men jeg bruker ikke energi på å hate, det er totalt bortkasta energi, sliter kun på meg selv. Elsker derimot, det gjør jeg mye, på alle måter, med masse energi som gir meg mer energi 😘
  Og så liker jeg bloggen din Adina, lar meg begeistre…..men jeg liker ikke alle innleggene….

  Så forresten at Morten var HARM fordi flyfrua ikke følte seg komfortabel med journalisten i han, hadde gitt henne blikket…. fjortissfrøkenoppførsel, spør du meg. Han laget pod – hun blogg, avtalt spill🙊

 8. Kari: Du har så rett, det finnes mange nyanser mellom elsker og hater. Jeg vet ikke hvorfor det har blitt sånn, at det må være enten eller. Interessant 🤔
  Jeg hater heller ikke, men det hender jeg misliker😊
  Jeg tar det ikke som en selvfølge at alle skal være enig i meningene mine eller like humoren min. Jeg setter pris på at at folk sier ifra😊

  Morten var Harm😂😂
  Takk for ros, Kari😍

 9. 😂🙌🏼😘

  Takker for de to siste innleggene!
  Klikker meg inn hver dag og sjekker om du har skrevet noe nytt 😃👌🏼 Gleden er stor for hvert nytt innlegg!

  Videre er jeg spent på om flere bloggere får en eller flere «boter» i posten som MtM sa på snap. Håper det!

  Ønsker deg en fin uke hemmelige Adina 😁💐

  1. Åhhh, tusen takk snille❤️
   Det kan høres ut som at flere fortjener boter🙄
   Håper du får en fin uke😘

 10. Vdr. AB: Mor sjøl hadde tenkt å servere mat i fjøset. Nei, jeg mener naustet, men da hadde det bare blitt kalde joikakaker. Nå blir det varme joikakaker i stedet med marsipanroser attåt i Villa de la macarone. Pizzaboy står for underholdningen, han skal sjonglere pizzadeig over hodet. Gjestene bør passe seg lenge og vel for å ikke bryte reglene i Skikk og Bruk boka, for da blir de clickbait de kommende syv måneder. Gjestene har alle blitt bedt om å kle seg i rosa, pudderhvitt, gult, mint eller lyseblått slik at de kan matche blogg og heim, de som ikke følger denne anmodningen vil bli outet som psykopater og avfotografert og publisert i svarthvitt på bloggen.
  Men spøk til side, det er godt gjort av mor sjøl og hoppe inn som stand-in sånn i siste liten!

  Men uff, nå er jeg sikkert hatefull, og alle som hater er bare sjalu! Ja, for i årsklassen «meget infatil» så er enhver spøk eller uenighet HAT og alle som hater er SJALU! Ja, selv om du er bare bittelite grann uenig, eller stiller et kritisk spørsmål eller spøker med en snert, så er du en hater. Finnes jo ingen andre følelser enn elsker, hater og sjalusi i bloggeverdenen og bloggekommentarverdenen.(Nytt ord, fant på det nå!)

  Undres forresten på hvordan de rettferdiggjør den logikken ute i verden jeg? Mange stiller kritiske spørsmål og misliker det IS står for, ergo så er vi sjalu på dem? Hmmm….. Kanskje mange ikke klar over at det er en verden der ute?

  Takk for at du, Adina underholder og gjør en så fremragende jobb som du gjør. Jeg kan ikke fatte hvor mange timer det må ta å oppdatere seg på alle sosiale kanaler og skrive så morsomt og fengende. De som er kritiske er bare sånn fordi de er sjalu, husk endelig på det!

 11. Jeg klarer ikke å spole frem på podcast til varm og hegseth hvor de snakker om flyfrua. Hva blir sagt? Anyone?

  1. Ikke noe annet enn at han syntes det var teit av henne å si at hun ikke ville stille opp fordi hun ikke likte han som journalist, og at han var umoden som hadde blikka henne😊

   1. Maria Mena takker og tagger @ByTimo støtt og stadig for lån av kjole på Instagram, men merker aldri.

 12. Vet du hva Adina, jeg er lei av frøkna🙄Hadde hun hatt på seg den pengedrakta Jodel har funnet fram, men se på hennes IG-story. NÅ ER DET ….. MEG NOK. Noen må stoppe den greia der. Det hun oppfordrer til ved å legge ut de forferdelige bildene er så ille for yngre tenåringsjenter at jeg har ikke ord. Og for en måte å bruke bikini på? Partyjente…

  Jeg måtte fjerne noen ord🙈 -Adina

  1. Mila: Pengedrakta😂
   Jeg er enig, det er evig nok🙄
   Du vet, jeg er blokka fra Instagram, selv om det ikke hindrer meg i å følge med😊

 13. Endelig har AR skjønt det, og “legger ned” mammatilmichelle. Hvilket betyr at hun bruker ditt eget navn som bloggnavn. Så her nådde forbrukermakten gjennom til slutt!

  1. Hva mener du med at hun legger ned bloggen?den er jo til tider hysterisk morsom på en puteflau og schizofren måte😂😂

   1. Hun kom vel egentlig med en clickbait da samme blogg består, bare i et annet navn😊 Flott at hun bytta navn😊👏🏻 Jeg var litt redd for at hun skulle bytte navn til navnet på de andre barna, men det gikk heldigvis bra🙊🙈

 14. Trodde jeg hadde en idé om hvem du var jeg, men hadde ikke fått med meg at du var vegetarianer… «du» har spist litt for mange burgere til at jeg kan ha rett da gitt 😂

  Men interessant ting jeg har lurt på (du trenger ikke å svare, ble bare nysgjerrig): har du noen gang fått mail fra lesere du kjenner i virkeligheten, men som ikke visste hvem de mailet med? Trodde kanskje det var tilfellet når jeg tipset om en sak for noen måneder siden, men tok visst feil fordi… burger 😉

  Uansett, keep up the good work, uansett hvem du er 😊

 15. Et tips Adina, ang eksponering av barn, AB er jo tilbake på det sporet, og hennes barn er jo de beste selvfølgelig🙈 Men, har du tatt en titt på «lykkenermange»? Der kan man snakke om overeksponering…, men kanskje ikke så rart, bloggen er bygget opp på barna..

 16. Kan vi snakke om Pilotfrues innlegg til Morten Hegseth? Måtte omtrent høre podkasten på nytt for å finne det hun peker til. Snakk om å være hårsår!!

  1. Eller kanskje Morten Hegseth er hårsår som ikke kan ta et nei for et nei og respektere det. Da er han en dårlig journalist som velger å henge henne ut. Spør man må man også godta et negativt svar og blogginnlegget var et svar på podcasten.
   For ordens skyld, jeg er ikke tilhenger av pilotprua

   1. Jeg er enig i at Morten kunne spart seg: (…) håper på fødselsdepresjon, men han sa at det var umodent av han😊
    At flyfrua sier at hun har masse selvironi, har jeg ikke sett.

 17. Håper virkelig alle disse opererte bloggerne deler nyheten om 29 åringen som døde under rumpeoperasjonen sin….!! Ved å konstant gni rævva si opp i kamera er det dette de fronter for uuuuunge jenter, eller generelt i alle aldere.. men spesielt unge usikre jenter.. uansett hvor mye «negativt» de prøver å SKRIVE om det, er det bilder og video disse jentene ser..
  Jeg ser hvor mye de kommenterer på bildene til sophie Elise, hvordan de er klistra til skjermen og ser skal vi danse og serien hennes…. dårligste forbilde og hun burde rett og slett bare trekke seg tilbake fra rampelyset… hun har nok av penger og kan sikre seg en fin fremtid.. sorry ass.. måtte blåse ut litt..
  og ganske sikker og såå tydelig at tv2 bare bruker sophie Elise for alt det er verdt.. seff får hun grei/bra score fra dommerene.. selvfølgelig vil hun nå langt eller kanskje vinne.. for tv2 må jo bruke henne så langt det rekker….
  forkastelig hele opplegget altså.. blaahhh

  1. Mari danse: Jeg leste den saken om hun som døde😞
   Når vi vet at Egmont eier Tv2 og at Sophie Elise har en liten avtale med dem, kan man jo lure😊

 18. E: Haha😂 Den jævla burgeren, si😂
  Nei, ikke mail fra noen jeg kjenner😊 Jeg venter bare på å se en kjenning på Instagram eller snapchat🙈

 19. Jeg skjønner godt at de ikke ønsker å si at stort sett alt i huset er betalt av andre, mot reklame. De ønsker å fremstå som rik og vellykket, da er det kanskje ikke helt stuereint å si at de ikke har kjøpt (og kanskje heller ikke fått velge) møbler og innbo selv.

  Med deres utbyttingsfrekvens så er det kanskje ikke alltid like vellykket å la andre gjøre gratisarbeidet?

  Nå skal de snart på “ferie”, men har selvsagt ikke merket med reklame, hvem vil fremstå som gratispassasjer?

  Knallgodt innlegg

Comments are closed.