UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 34

UKAS KOPIKATT:

Hva har Sophie Elise kopiert denne gangen tro?

(Skjermdump sophieelise/Instagram)

Det må ha vært skikkelig flaut for henne dagen derpå. Sikkert like flaut som det var for Kristina Andersen da hun fylleringte:

(Skjermdump kristinaandersen.no 10.9.17)

Det påstås, uten at jeg kunne finne det selv, at Kristina nylig gjentok historien i podcasten (Andersen og Jacobsen). Hun fortalte at hun hadde fylleringt både tannlegen og håndverkeren sin nattestid. Dette ble altså sagt få dager før Miss Sophie følte behov for å dele at også hun hadde fylleringt.

PS. Husk at om søndagen er hard, så tenk på at Sophie Elise har det verre.

UKAS SLITNE HUSMOR:

På snap nevnte Anne Brith at det var slitsomt å være firebarnsmor med alle oppgaver det innebar. Jeg blir svett bare av å tenke på det, og har ingen problemer med å forstå. Om det bare kom fra noen andre enn henne.

Hvor ofte har vi ikke hørt om hvor selvstendige barna hennes er? De både baker, jobber, vasker, pakker, smører nister og lager middag selv. Mor sjøl har sørget for enkle middager fra Toro, med (nød)Proviant-kassa, som sikkert er meget enkel for barn å røre ut.

Hun har leksehjelp til barna, samt at bruker et firma som tar seg av klesvasken der hjemme.

Om hun fremdeles er sliten, kan hun tenke på at hun snart skal ut å reise. Husmorferien, som naturligvis ikke var sponset, er like om hjørnet. Den går til varmere strøk. Jeg har skrevet om det HER

Ikke lenge igjen til ferie:

(Skjermdump husmorferie.com)

UKAS SKAL, SKAL IKKE:

Selv om Sophie Elise “mistet” boken sin da hun ble “ranet” i Paris (jeg har skrevet om det HER), så har hun jobbet som en helt og boken er nå straks ute:

Jeg kan hjelpe henne med å dele den datoen:

Jeg har fått med meg at flere lurer på hva og hvem boken handle om. Slik jeg har forstått, er dette en historien om kjærlighet som ikke ble gjengjeldt. Av Thodesen.

At romansen hun hadde med Thodesen skulle bli til sang og bok, hadde han nok ikke sett komme. Han skal visst aldri få fred, han. Kan vi forvente film også?

UKAS SMIL:

Hvor mange bloggere har ikke reklamert for Premium White de siste ukene? Sist ute var mammaen, som selvsagt kunne gå god for at dette fantastiske produktet var bedre enn bleking hos tannlegen. Helt sikkert.

Hun sier at hun aldri smilte før hun begynte med dette produktet:

La oss se litt på det:

*August-17

*August-16

*August-15

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

Jeg tipper jeg kunne gått mange år tilbake, men det ser ut som hun har vært på ferde i arkivet sitt og slettet.

Tror du fremdeles at dette produktet virker, bør du lese HER

PS. Firmaet bak Premium White, Sospeso AS, selger også Coffee Zero, som jeg har skrevet om HER

UKAS KNIP:

Fruemann vil vise at han kan løfte tungt:

(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Man ser en flott grimase, noe som indikerer at kula er tung. Og det er den før den har forlatt gulvet. Jeg lurer derfor på om det heller kan være et godt gammaldags mageknip man ser.

Håper han rekker toalettet, for man skal aldri stole på en fis.

-Adina xoxo