UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 34

UKAS KOPIKATT:

Hva har Sophie Elise kopiert denne gangen tro?

(Skjermdump sophieelise/Instagram)

Det hun forteller må ha vært skikkelig flaut for henne dagen derpå. Sikkert like flaut som det var for Kristina Andersen da hun fylleringte:

(Skjermdump kristinaandersen.no 10.9.17)

Det påstås, uten at jeg kunne finne det selv, at Kristina gjentok historien i podcasten Andersen og Jacobsen nylig. Hun fortalte at hun hadde fylleringt både tannlegen og håndverkeren sin nattestid. Dette ble altså sagt få dager før Miss Sophie følte behov for å dele at hun hadde fylleringt. Tilfeldig?

Vel, husk at om søndagen er hard, så tenk på at Sophie Elise har det verre.

UKAS SLITNE HUSMOR:

På snap nevnte Anne Brith at det var slitsomt å være firebarnsmor med alle oppgaver det innebar. Jeg blir svett bare av å tenke på det og har ingen problemer med å forstå. Om det kom fra noen andre enn henne.

Hvor ofte har vi ikke hørt om hvor selvstendige barna hennes er? De både baker, jobber, pakker, smører nister og lager middag selv. Mor sjøl har sørget for enkle middager fra Toro med (nød) Proviant matkassen som sikkert er meget enkel for barn å røre ut.

Hun har leksehjelp til barna samt bruker et firma som tar seg av klesvasken der hjemme.

Om hun fremdeles er sliten kan hun tenke på at hun snart skal ut å reise. Husmorferien (som naturligvis ikke var sponset) er like om hjørnet og går til varmere strøk. Jeg har skrevet om det HER

Ikke lenge igjen til ferie:

(Skjermdump husmorferie.com)

UKAS SKAL, SKAL IKKE:

Selv om Sophie Elise “mistet” boken sin da hun ble “ranet” i Paris (jeg har skrevet om det HER), så har hun jobbet som en helt og boken er straks ute:

Jeg kan hjelpe henne med å dele den datoen:

Jeg har fått med meg at flere lurer på hva og hvem boken handle om. Slik jeg har forstått er det historien om en kjærlighet som ikke ble gjengjeldt. Av Thodesen.

At romansen hun hadde med Thodesen skulle bli til sang og bok, hadde han nok ikke sett komme. Han skal visst aldri få fred, han. Blir det film neste gang? Jeg bare spør.

UKAS SMIL:

Hvor mange bloggere har ikke reklamert for Premium White de siste ukene? Sist ute var mammaen, som selvsagt kunne gå god for at dette “fantastiske” produktet var bedre enn bleking hos tannlegen. Helt sikkert.

Hun sier at hun aldri smilte før hun begynte med dette produktet:

La oss se litt på det:

*August-17

*August-16

*August-15

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

Jeg tipper jeg kunne gått mange år tilbake, men noen har vært på ferde med viskelæret så arkivet stopper i 2015.

Tror du fremdeles at dette produktet virker bør du lese HER

PS. Firmaet bak Premium White, Sospeso AS, selger også Coffee Zero, som jeg har skrevet om HER

UKAS KNIP:

Fruemann vil vise hva han kan:

(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Siden fruemann viser med en flott grimase hvor tung denne kula er, og det før kula har forlatt gulvet, lurer jeg på om han heller kan ha fått skikkelig mageknip. Etter bildet å bedømme håper jeg at han løp straka vegen til toalettet, og helst før han løftet kula på ordentlig. Man skal nemlig aldri stole på en fis.

-Adina xoxo

79 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 34

 1. Jeg trodde boken handlet om Robin? Hun har jo beskrevet små hint om hvor psycho han var…? Jeg har lenge forsvart den dama der når hun har fått så mye kritikk i all disse årene, men nå er det alltså så mye rart og moodswings og konkurranse om å toppe tronen over mest space’a blogger at jeg #orkerikke.

  1. Hun har også beskrevet hvor hekta hun ble på Thodesen, uten å nevne navnet hans selvsagt😊

 2. Alle som kjenner deg i virkeligheten Adina er så heldig!! Du må være det morsomste menneske som finnes. Har ikke Ord!

 3. Kommer du til å lese boken til Sophie? 🙂 I så fall, kom med en anmeldelse på bloggen 😀

  1. Jeg kan lese boken og komme med en anmeldelse😊 Dette var Vicky sin jobb, men jeg skal prøve😊

 4. Sånt skvip bok av en blogger bok, har ikke jeg planer om å lese. Ferdig! Hu mor kan dra seg langt inn i fuglekassa! Hvor ble det av nødproviant kassa? Har de lagt ned? Vet du min spion Adina? Du er dritmorsom! Alle detaljene du får med deg. Håper LK ikke dreit seg ut, haha men alt for bra bilder! Tar en fjert for den😂

  1. Heidi: Tja, alle gjør feil, men jeg har hengt meg opp i «NOEN SINNE» som hun skriver om og om igjen🙈

 5. Hvor har du hørt at boken er om Thodesen? Jeg tviler i hvert fall ikke på at hun har hart en turbulent historie med en eller annen med tanke på hevnporno-saken og mye annen psycho oppførsel hun har snakket om. Så jeg tviler på at boken “bare” handler om en forelskelse som ikke ble gjengjeldt;)

 6. Nei….. dette viser jo at du ikke gjør research. Thodesen? Vet ikke om du tuller jeg men, den handler jo helt klart om Robin? Trodde du leste bloggene jeg. Kritikk er mye bedre om du faktisk vet hva du kritiserer. Gå litt dypere. Dette er for dårlig. Prøv å få med Mads Hansen på bloggen – han gjør research 🤙

  1. Bare vent å se du. Boka handler garantert om Thodesen. Sånn går det når bortskjemte unger ikke får viljen sin. Hun skulle jo “fuck all his friends” også…

  2. Dette handler om Thodesen jo. Mulig n8e om Robin også, men hovedsaklig førstnevnte. Hun har skrevet mye om ham uten å nevne navnet hans.

   1. Jepp!! Henrik Thodesen it is. Så har hun muligens sauset inn noen seanser om Robin også, forøvrig en fin gutt med ufordragelig oppførsel. Husker når Sofie ga ut låta «fuck all your friends», da la Thodesen ut et bilde av seg og kompisene i et basseng i France med teksten «me and my friends». Sofie lo av det med Emojier. Ligger på hans instakonto ennå.
    Thodesen er «emosjonelt forstoppa». En kommentar jeg lo høyt av. Ligger et bilde med den kommentaren på Tinashe Williamson sin insta. (Kona til Odd Magnus)
    Sofie hadde ikke passa inn i den gjengen der….

  3. Lol anonym. Tenk å gå så hardt ut, så viste det seg at det var du selv som ikke hadde gjort researchen din?

   1. Ja, det var jo skikkelig flaut! Må finne en stein som jeg kan gjemme meg under vel……

    Vet ikke helt hvorfor jeg gikk så hardt ut, teit å lese i ettertid faktisk. Tror jeg bare ble skuffa over innlegget, det virker ikke revolusjonerene lenger. Adina: jeg syns bloggen er bra, men hva har skjedd? Ukas jodel liksom. Jodel er like sant som min første kommentar her. Bare tull. Du kunnet kommet så mye lenger. Er det noen som stopper deg fra å dele mer interessant lesestoff?

    Og forresten! Takk for at du opplyste om en så bra blogg som AB sin. Leser den hver dag takket være deg ;*

    Så at Kong Halvor skrev et sted at vi ikke kan klage med mindre vi betaler 79kr i mnd. Enig!

   2. Anonym:
    Ukas Jodel er ønsket av «folket.» Rykter fra Jodel blir ikke med i spalten, kun fjas og litt alvor😊 Flott at jeg kunne hjelpe til slik at du fant deg en favoritt blant bloggerne😊
    Det er ingen som stopper meg😊

  4. Tror det er du som tuller jeg 😊 Og om du hadde lest bloggene selv har Sophie Elise skrevet i en kommentar om at boken IKKE handler om Robin 😀

 7. Sophie Elise har i en periode etter bruddet med Robin hintet om en romanse som ikke ble gjengjeldt. Samtidig ble som kjent Thodesen og Sophie observert en del sammen i dette tidsrommet. At hun ble hektet på han, og at dette ikke var gjensidig, gjetter jeg har vært en stor inspirasjonskilde til den nye boken. Ser ikke bort ifra at hun henter opplevelser fra andre forhold også, for eksempel Robin, men jeg tror Thodesen spiller den store hovedrollen. Heldige han.

 8. Jeg har ikke lest bloggen til AB en stund. Jeg har heller ikke lest så mye før. Men nå leste jeg flere innlegg, og ble som før overrasket. De krangler om huskjøp. Barna er selvsagt blandet de glupeste, både i sport og skole. 6 åringen nærmer seg og Norgestoppen. Ok? Erik 32 Bærum liker å gå på strippeklubb og følge strippere på insta. Jaja. Over 30 osv, hver sine interesser. AB liker dette svært dårlig og strider imot hennes verdier. Da burde en vel kanskje ikke matche in First place. Hun er lykkelig og ulykkelig om hverandre. Men nå skjer det store ting, de har startet å jobbe sammen i et stort prosjekt. Og hun blir å se på flere TV kanaler utover. Orket ikke mer.

 9. SE 23 år, har sikkert mye visdom å lære oss. Bare sier det. Jeg kommer til å stå i kø for å kjøpe boken, med signatur Please.

 10. Adina, jeg synes du skriver supert! Skulle gjerne hatt dine skriveegenskaper😘! Men måtte jo bare le litt av overskriften Jodel ukeR 34🤣🤣🤣! Ellers merker jeg meg at det er noen som ikke burde lese denne bloggen, de blir jo så grinete. Men jeg blir! 😍

  1. Mila: UkerR 34 faktisk🙊🙈 Takk for at du sa ifra😊
   Jeg kan kjenne meg igjen på det med å bli grinete av enkelte blogger, så full forståelse for at det kan skje her også😉
   Takk for at du blir😘

   1. Mila
    Jeg traff tydeligvis spikeren midt på hodet og klaska den til bunns siden du må rettferdiggjøre skriveriet gjennom to innlegg😉 Overhodet ikke grinete, men skjønner at du ble det😂
    Og nei, jeg er ikke AB som du prøvde å antyde i en kommentar i forrige innlegg.

    Adina
    Dette er et sånt innlegg jeg liker. Skråblikk med en god penn.

  2. For øvrig er det kommentarer som dine jeg reagerer på, Mila, ref kommentaren min på forrige innlegg. Dersom kritikken av influencerne skal ha effekt, burde vi kritisere sak, og ikke person, og vi burde kunne diskutere saker vi er uenige om uten å bruke språk og retorikk som åpenbart harselerer med de vi diskuterer med. Synes det blir veldig feil å skrive at noen andre er grinete bare fordi de argumenterer for noe annet enn deg. Vi diskuterer jo ikke nødvendigvis for å bli enige, men for å syneliggjøre flere perspektiver.

   1. Kari og Una! Bra med diskusjon! Adina får moderere det hun ønsker og skrive det hun vil, det er hennes blogg. Det er sikkert lurt at kommentarene uttrykker begge sider, samt at litt humor aldri har vært skadelig. Tror ikke bloggen er ment å være dønn seriøs. Jeg skriver det jeg vil og dere det dere vil! Kjør på, så kan vi være enige om å være uenige om definisjonsspørsmål. Nå legger jeg denne død og irriterer meg heller helt for meg sjæl, over barne/ungdoms-eksponering, oppblåste rumper, for mye fillers, bruk og kast-mentaliteten, hvite tenner og annet ræl. God helg på forhånd

 11. Mon tro om SE sin bok om forelskelse som ikke blir gjengjeldt er inspirert av Linnea Myhre sin andre bok? Husker ikke hva den heter og har heller ikke lest den, men handlet ikke den om det samme/noe lignende?

   1. Linnea har skrevet de gode bøkene; Evig søndag, Kjære, og Aldri forlat meg. Har alle 3. God forfatter, god formidlingsevne og ekte! Terningkast 6.

   2. «Hver gang du forlater meg» heiter tredje boka til Linnéa Myhre. Kan virke som det er inspoen til SE.

  1. Wops, jeg mente tredje (Aldri forlat meg). Har som sagt ikke lest den selv, men mener å ha fått med meg at det er noe lignende tema der.

 12. linevsverdrup.blogg.no/1535390624_fra_brumsjente_til_turjente.html#comment

  Vi må heie på denne jenta. En bedre motvekt til alle disse såkalte influencere som dyrker seg selv, og påvirker ungdom enormt negativt, finnes ikke. Om det er noen her, som har makt og myndighet i bloggbransjen, nominer henne til århundrets viktigste blogger 😉

 13. Treningsinnleggene til fru og fru er nesten FOR morsomme. Nysminket, fresh og håret på stell. Når jeg er på trening så ser jeg helt sprengt ut jeg. Et par ganger har jeg vært så fjern at jeg har tatt på rouge FØR trening. Etterpå så har jeg sånne stilige striper nedover hele trynet.

  Jeg ser ikke ut som CBE iallefall, og det tror jeg ikke hun gjør selv heller – ikke etter en EKTE økt 😉

  Og AR sine krampereklamer minner meg om den katalogen med “ræl” vi fikk i posten for 20 år siden. Hun får det virkelig ikke til lenger, og jeg tror det ville vært bedre å å bare skrive sannheten som reklametekst:

  “Jeg må ta de annonsejobbene jeg får, og nå om dagen er det kun de harry produktene Betakaroten og Premium White. Jeg skal ikke ødelegge for annonsøren ved å behandle leserne mine som om de er dumme, derfor dropper jeg de tilgjorte,oppstlte annonsene jeg pleier å lage, som viser hvor “flott” jeg syns denne dritten er”

  1. Anonym: Jeg reagerer også på det, at enkelte bloggere står i full glam ved treningsapparater🤔
   Rouge før trening🙊
   Haha😂 Jeg elsker forslaget ditt til Anna👏🏻👏🏻

 14. Håper virkelig du ikke bruker penger på boken til SE. De pengene kunne heller gått til noen som faktisk trenger de, enn i kassa til noen som…argh! #orkerikke

  Og jeg vet at man burde ha litt humor med dette, men jeg blir så utrolig lei meg av at disse bloggerne skal drive med på masse de faktisk ikke kan. Skrive bøker (hvorfor i h…lvete blir de utgitt?), design av klær, smykkedesign osv.Hva er det som skjer med verden!?!

  Sorry, måtte bare få ut litt frustrasjon….

  Men digger bloggen din og at du nailer disse folka for idiotien deres. <3

 15. Adina – hør her bitch!! Jeg har nettoop brukker åtte ribbein, skulderbladet, og to ryggtapper lizzm, og det er dritkjipt av deg å få meg til å le! Er du klar over hvor vondt det gjør, bitch??!!??😂

   1. Lilja: Hva har du gjort??😱 Det der høres helt for jævlig ut😞
    Så morsomt var ikke innlegget, så det må være de sterke smertestillende som gjør alt så fryktelig morsomt🙊🙈
    Bitch, høre bare her! 😂
    God bedring❤️

   2. Adina bitch, hør nå her❤️ Anbefaler det ikke, fall av hest😬 Anyways – smertestillende eller ikke smertestillende….you made my day😍

 16. Jeg synes det burde fremkommet i overskriften på et blogginnlegg at innlegget inneholder reklame. Sånn som det er nå så får man jo ikke vite at det er reklame før etter man har klikket seg inn.

  1. Circeline: Reklame skal alltid stå først, det sier loven.
   Har du et konkret eksempel å vise til kan du gjerne sende meg en mail😊

 17. ENDELIG får mammatilmichelle konsekvenser for de falske konkurransene hun og dr. Jan har kjørt på facebook! Hurra for karma <3

 18. Sjekk ut den nye videobloggen til SE, hun burde kanskje hatt et sted hvor det stod reklame/annonse?

 19. Adina, sjekk ut Ida wulff som nå hever seg over Folkehelseinstituttet. Altså. Orker ikke. Er så skamfull og flau på hennes vegne. Hun har null medisinsk kompetanse men er så arrogant at hun hever seg over mennesker med en faktisk jobb samt forskning. Hun er den mest arrogante av bloggerne faktisk.

  1. Det er rett og slett skremmende at en blogger uttaler seg slik. Men hun er dessverre ikke den eneste bloggeren som er høy på aeg selv.
   Nyfrelste veganer, lillemammaen, påstår at ingen “ordentlig forskning” (hva nå ordentlig forskning er i hennes verden) viser at soya påvirker hormonene negativt. Skremmende, når forskning beviser det motsatte.
   Jeg skjønner ikke at ikke bloggere forstår sitt samfunnsansvar når de vet at de er de som kanskje påvirker unge jenter mest.

 20. Sendte kritisk kommentar til Ida w.selvsagt ikke godkjent. I forsvarsinnlegget hun skrev er det så og si bare godkjente kommentarer fra ungpiker som hyller henne. Er så trist at dette er lov. Det er ikke slik at alle unge leser seg opp eller spør fastlegen. Fakta er at hun med dette har spredt vaksine skepsis og det vil ha fatale konsekvenser for noen. Ekstremt selvgod jente som lever i bloggboble. Er det ikke utrolig trist at bloggejentene våre dødtre skal se opp til er disse? Uutdannede stort sett og aldri hatt en vanlig jobb. Ekstremt utseendefokus for å fylle hverdagen med noe. Blir så trist.

  1. Dette er et godt eksempel på hvor mye skade en influencer kan gjøre. La oss håpe at folk hører på legene.
   Wulff er en av de få med utdanning😊

 21. Kan du sjekke opp i selskapet Good for me? Sender meg inkassovarsler uten å ha gitt meg noen faktura på varen, og sender ut en ny faktura på ny vare som jeg aldri har fått noe mld om at er sendt🤔 Har heller ikke mottatt noen ny vare, så begynner virkelig å tvile på om dette er seriøs business🧐

  1. Christina. Det er vel bare å gi beskjed om at du ikke har bestilt noe? Du får be om kopi av bestillingen din. Bruker å hjelpe

   1. Har bestilt men gitt beskjed om at jeg ikke mottok faktura, da dukket det opp inkassovarsel. Prøvde å si opp abonnementet i tide før ny sending men da svarte de ikke før den allerede var «sendt», noe som jeg aldri har fått bekreftelse på mail for eller mottatt varen, bare ny faktura!

   1. Jeg ville tatt kontakt med Forbrukerrådet hvis de fortsetter å sende fakturaer og inkassokrav.

 22. Synes Ida W sitt forsvarsinnlegg var bra, jeg. Der skriver hun jo at hun ordla seg feil og at hun ikke har den riktige kompetansen for å uttale seg så sterkt, men at hovedbudskapet var at den andre vaksinen (som beskytter mot flere typer HPV-virus) er bedre, og at hun savner informasjon om dette. At den vaksinen man får gratis er “ræva” var en svært uheldig formulering og jeg tenker at den selvfølgelig er bedre enn ingen vaksine. Er forøvrig helt enig i hva Ingeborg Senneset (journalist i Aftenposten) skrev på sin Facebook-side:

  “Hei, VG? At en blogger formulerer seg uheldig er fint å ta opp, men dere hjelper ikke akkurat på ved å si at hun mener HPV-vaksinen er ræva. Det er jo ikke det hun mener. Ida Wulff forsøkte å si at *den andre vaksinen* er bedre.

  Selvsagt burde hun henvise tydeligere til hvem ungdommer bør snakke med og hvor de kan få god informasjon. Det burde hun rette opp i, all den tid dette er alvorlig tema. Særlig fordi en del kun leser overskrifter.

  Så VG — kanskje dere, som tross alt er mer enn en enmannsbedrift og har en redaksjon å spille ball med, ikke skal gjenta feilen? Forslag til bedre tittel: «Blogger med uheldig vaksinetittel: Mener Norge bør gi best mulig HPV-vaksine, helt gratis.»

  Faren med vinklingen VG derimot har valgt, er at Wulff og andre skremmes fra å ta til orde for for eksempel vaksine, og vi mister offentlige stemmer. Dere misforstod henne, slik jeg leser det, og tabloidifiserte det ganske rått.

  Gitt den historikken VG har med mistenkeliggjørende bivirkningsoppslag om HPV-vaksinen, ville jeg trådd ekstra varsomt.

  Det vi, og da mener jeg vi som i medier, myndigheter og veldig gjerne influencere, bør få frem er dette:

  HPV-vaksine er BRA. Vaksinene er litt ulike, men BRA. Og ja: Vaksinering av begge kjønn er BRA.

  «Begge kjønn sprer viruset, men bare det ene er blitt holdt praktisk ansvarlig. Begge kjønn står i fare etter smitte, men bare det ene er blitt gitt beskyttelse.

  I dag tar 9 av 10 jenter HPV-vaksinen. Folkehelseinstituttet håper oppslutningen blant gutter blir like stor. Vaksinerer vi samtidig mot nøling, kan livstruende virus virkelig trues på livet.»”

  Når så mange bare leser overskrifter, synes jeg faktisk VG gjør en ræva jobb og fremstiller Wulffern som vaksineskeptiker.

  Apropos noe helt annet, er det flere enn meg som synes SE begynner å ligne noe voldsomt på CBE i ansiktet? En liten Mini-Frue.. hadde jeg ikke visst bedre ville jeg trodd det var frua som var med på Skal Vi Danse…

  ps: elsker BOTB!

 23. Hanna: Det du skriver er absolutt noe å tenke over. Selv skal jeg lese alt på nytt, med nye øyne😊
  Jeg hørte at flere mente at Sophie Elise lignet på frua i Skal vi danse😊
  Tusen takk for at du liker bloggen😍

Comments are closed.