UKAS JODEL UKE 34

Anne Brith:

Etter en sommer borte fra Sørumsand er mor sjøl gjenforent med alle de der hjemme. En natt våknet hun av lyder i huset. Mens jeg ville ha gjemt meg i klesskapet og ringt politiet, gikk mor sjøl rett inn på Snapchat for å filme det hele. Hun hadde nok i bakhodet at dette kunne bety 1. plass på blogglisten neste dag. Er man bloggere så er man blogger, si.

Jodel syntes det hele var merkelig:

Nå viste det seg at det var ett av barna som laget lyd. Mor sjøl har nok vært alt for lenge uten barna og glemt at de fantes i samme hus den natta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Siden Nils Erik 32 Bærum har båt og bil som hobby, liker han å pynte med lys her og der. Merker at jeg er fryktelig spent på å se hvordan han pynter med lys til jul.

Vel, Jodel har lagt merke til lysene:

At Jodel kaller Anne Brith for gamlemor er ikke særlig pent. Spesielt ikke når hun faktisk gjør ganske mye for å se og virke yngre.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jodel vil ikke slippe dette med alder. Og snap:

Jeg har tenkt litt på dette med Anne Brith og alder, ikke at førti+ er gammelt. Førti er tross alt de nye 30. Vel, jeg kom frem til at mor sjøl er ei godt voksen dame, men hun bør absolutt ikke omtales som gammel eller som en eldre person.

Jeg søkte opp levealder og fant da ut at hun faktisk kan sies å være middelaldrende:

(Skjermdump ssb.no)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jodel synes at Anne Briths bakst ser tørr ut. Hun er tidligere avslørt for å ta lettvint løsning med ferdigprodukter, men det måtte sikkert til der og da da hun tross alt er en travel alenemor. Det må uansett være rom for forbedringer, som jeg husker at hun uttalte selv en gang.

Jeg synes kakene hennes ser nydelige ut og hun er rå på pyntingen. Jeg har ikke smakt, men Jodel vet om én:

Jeg husker meget godt da Anne Brith kom springene bort til Hivju og barna og sa: Nei, det er bare en til hver.

Jeg tror døtrene smakte, men Hivju selv var nok livredd for å gjøre noe feil.

Neida.

Mammaen:

Jodel er ikke i tvil om hvem som har de morsomste clickbaitene i Bloggnorge. Jodel prøver å gjenfortelle noen:

Frua:

Jodel mener at frua skjemmes av sin fortid som forelsket i “deco blå” og “minty breeze:”

Jeg måtte søke opp “deco blå” da jeg ikke har fulgt frua så tett (Vickys hobby) at jeg har fått med meg at hun ikke likte “deco blå” likevel.

Selv om hun visstnok har slettet bildene så finner man dem lett:

(Skjermdump carolinebergeriksen.no/bloglovin.com)

Div.

Jodel funderer på mye og svarer på mye. Ofte i caps lock:

Frøkna:

Jodel er ikke imponert over frøkna og hennes del av ansvaret for å redde jordkloden. Jodel synes også det er merkelig at frøkna handler tonnevis av billigklær:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frøkna har flere ganger ropt ut at mange bloggere driver å kopierer henne. Nå mener Jodel at det kanskje går begge veier. Kanskje:

Camilla Pihl:

Jodel nevner ikke Pihl så mye. Det er kun når hun driver med snikreklame, ergo nevnes hun ganske ofte. Jodel mener hun bruker for mye krefter på selfies:

Komikerfrue:

Komikerfrue, eller morromor som jeg liker å kalle henne (hun er morsom, da), liker å gjøre ting som trender. Jodel er ikke imponert:

Her må jeg rette på Jodel. Kiki (Keke) challenge tok av 7. juli-18 ergo er hun syv uker for sent ute. Bare nevner.

Nå er det Dele Alli challenge som gjelder, så om noen uker forventer jeg at morromor også har lært den. Når alle andre har gått lei.

Hun er morsom, da.

Takk for Jodel og meg.

Adina xoxo

48 thoughts on “UKAS JODEL UKE 34

 1. Herlig! Glad for å få ukas Jodel presentert av deg Adina, orker ikke lese Jodel sjøl🙈🤣. Og nå orker jeg snart ikke lese blogger lenger heller. Blir så forbanna på alt det vrøvlet de lirer av seg og hvor kyniske og frekke de er. Får du forresten noen trusler når du skjermdumper fra bloggene? Jeg hadde et innlegg om ødeleggende adferd fra bloggerene, i forhold til sunne tenåringsjenter (som jeg har) på some, illustrert med rompa til Raad og annet kvalmt, og fikk trusler fra en leser som mente jeg kunne få store bøter, at jeg måtte slutte å være så feit og misunnelig🤣. Jeg måtte le, hvordan vet hun at jeg er feit og misunnelig, jadaneida, ække det vettu! God uke Adina😘

  1. Mila: Jeg har ikke mottatt noen trusler da det jeg gjør er fullt lovlig. Ja, foruten Svartepetter da, under Vixen kaoset 🙊🙈 Da ble jeg og Vicky forsøkt hacket også.
   Send meg en mail om du vil vite mer om åndverksloven og hva som er lovlig😊
   «Feit og misunnelig» faktisk. Den begynner vel å bli rimelig oppbrukt, spør du meg😊
   Ha en god uke du også😘

 2. Nydelig lesing på morran 😀 Herlig å starte ny uke med høy latter! Takk Adina, du er helt gull <3

 3. Husmora i Bærum koser seg med ukas Jodel og er svært så glad for at du finnes Adina. Gleder meg til ukens sett og hørt.
  Dine innlegg er ukens høydepunkter, og jeg har nok skaffet deg endel flere lesere de siste ukene 😘

 4. Kan noen pliiiiiiis være så greie å sette ord på hva i alle dager Annijor og Ullebø driver på med? Orker IKKE.
  Annijor fremstår jo som helt surrete med tekster som ikke henger på greip og Ullebø griner jo for bokstavlig talt alt i følge henne selv.

 5. Camilla Pihl er ei utrolig skjønn dame som jeg har fulgt på blogg og Instagram en tid. Nå har jeg mistet mye av respekten for henne da jeg ser hun konsekvent sniker seg unna å merke stories der hun viser sine egne produkt. Det er jo så synd, og jeg lurer på om jeg har latt meg lure av en kynisk forretningsdame i alle år…

  1. Jeg syntes også at Pihl var en inspirasjon før, men etter å ha sett hvor dårlig hun er på merking- både egne produkter og annen spons- neitakk. Ofte bruker hun et plagg flere ganger før det plutselig er “spons”. Utrolig utbredt når man først legger merke til det.

 6. Sitat tatt fra pilotfrue blogginnlegg Et ordentlig svar på spørsmålet
  26.08.2018 kl.23:46 –

  «Men han vil ikke bli brukt i markedsføring for at mamma og pappa skal tjene penger på han. Jeg tror egentlig ikke at Severin ville tatt skade av å fronte en bleiekampanje, den ekstra oppmerksomheten eller hva det måtte være, men det føles helt feil for meg å tjene penger på mitt eget barn»
  🧐
  Skal de da levere tilbake barnevogn, tripptrappstol, bilstol og alt annet av tilbehør de fikk i reklame for Babybaden?
  Blant annet sette blogginnlegget: http://pilotfrue.blogg.no/1521987256_de_store_innkjpene_til_severin.html
  Her bruker de jo Severin i markedsføring på produkter.
  Snakk om å tråkke i grøten😳

  1. Spot on! Orker virkelig ikke den kyniske damen. Hun var ydmyk rett før hun fikk barn, men…

  2. Tja, jeg ser poenget hennes. Hun bruker det faktum at hun er mamma som reklame, fordi det er livsstilen hennes nå. Men hun kommer til å takke nei til reklame hvor Severin er budbringeren. Hun kan derfor reklamere for kul barnevogn, tripptrappstol osv, men hun kommer ikke til å reklamere for klær på Severin, ting som krever personlige historier, som feks produkter som “holder stumpen til Severing utslettfri”.

   1. Sladre-Guri: Og med det kan hun vise alle andre mammabloggere at det er fullt mulig å reklamere for klær og utstyr til barn, uten å bruke barnet😊

 7. Genial blogg!
  Kom over denne først i går og må si at bloggen din/deres har hjulpet meg utrolig mye. “Hvordan?” lurer du nok på… Joda, frøken Lena ble nok ganske deppa pga alt kjøpe presset fra disse bloggerne som hun leste bloggene til. Og følte seg j…vlig misslykket fordi man ikke hadde råd til alt. Og der hvor jeg bor er dette meget viktig. Uansett, så hjalp det å lese (nesten) alle innleggene her og har endret tankegangen fra at det er sykt viktig med den derre stråveska (vel, nå er den kjøpt så nå skal den jaggu meg brukes) til at jeg gir faen.
  Og det er en super følelse. Så tusen takk for at dere/du eksisterer <3

 8. Hva tenker dere om at Anne Brith gikk ut offentlig og forkynte at barna skulle heretter bli borte fra bloggen – prestasjonene skulle de få ha for seg selv heretter, og bilder skulle ikke deles annet enn i sammenhenger der det var naturlig. Hun oppfordret også andre bloggere til å tenke over eksponering av barn.
  TV2 skrev om saken 7 juni, kan tenke meg at hun fikk litt respekt for standpunktet sitt. Jeg tenkte bare: jøss! så flott! Jammen er Anne Brith av et annet kaliber enn jeg trodde, hurra!

  Etter et par uker uten eksponering var hun tilbake, med deling både av prestasjonene til de eldste, den yngste som spiser is, barna som bader, yngstes første dag på sfo/skole og hans glede over ny matboks. osv osv….

  1. Veldig trist. På bloggen til AB nå står det at hun er redd for at skolen ikke skal oppdage at barna trenger mer og høyere utfordringer enn på sitt trinn, men at det ene barnet allerede er sett og har fått oppgaver for neste trinn. Fint det, men la nå barna få være i fred uten at hun bretter det ut på bloggen for hele Norge! Synes barna det er kult?

   1. Vil tro det er like kult som at alle vet om mammas hete sommer med nakenbading med kjæresten, div. puppeglipper, litt for avslørende badedrakt mm. Stakkars tenåringer som må leve i dette.

  2. Ada: Jeg tenker at journalisten som skrev om saken burde følge opp og komme med en ny artikkel som stemmer😊

 9. Åh, Adina, du Adina!
  Hva skal jeg si? Takk igjen for et herlig innlegg🙌🏻 Jeg er så feit og misunnelig for at du kom på denne ideen og ikke jeg! Hvor mange ganger har ikke jeg lest en blogg eller sett noe på instagram og tenkt mitt, liksom😌. Omtrent hver eneste gang….

  Må si jeg føler veldig med MM (middelaldrende Mor), som glemmer at hun har barn. Det kan ikke være lett å holde styr på når man har flere enn ett! I tillegg holdt hun barna vekk fra bloggen en liten stund (jeg kaller det en velfortjent ferie), kanskje hun da rett og slett glemte at de fantes? Altså, har du vane for å gjøre noe, og den vanen opphører så glemmer man tilslutt av det, er det ikke sånn da?

  Tusen takk igjen🎉
  Mandager blir aldri en blåmandag med en sånn start på uka. Rett og slett digger deg og bloggen din. Skal dedikere ukas skål til deg på fredagen når vinen skal inntas. BARE SÅ DET ER SAGT!

  ✌🏻&❤️

  1. Hu der Tess: (…) feit og misunnelig😂
   Jeg tror du har rett når det gjelder vaner😁
   Jeg fortjener virkelig ikke all den rosen du og andre kaster min vei, men skal ikke lyve å si at jeg ikke tar det til meg og smiler beskjedent😊 Og ukas skål😍

 10. Adina jeg har elsket bloggen din. Elsket. Nå er jeg i tvil.
  Dette innlegget, samt kommentarene, som du inviterer til (du påvirker andre i like stor grad som IR, SE, med flere, og skammelig nok flest middelaldrende kvinner 40+, snart 50 og pensjonist) er ren mobbing av AB. Ærlig talt, dere snakker om at barna må leve med moren, men de må og, dessverre, leve med kommentarene, latterliggjøringen deres. Skam dere. Så kan dere alltids si at hun er en offentlig person, men gir det dere rett til å latterliggjøre?

  Nå har jeg flere ganger oppfordret deg til å skrive litt om lillemammaen. Hun gir direkte skadelige råd angående vegansk kosthold, bla skriver hun at ingen ordentlig forskning viser at soya kan påvirke hormonene, hun anbefaler kokos, som er så rik på mettet fett at det er rene giften. Hun skjermer barna med bilder av bakhodet, med gamle bilder som hun hr fjernet (?) og også bedt gogggle om å fjerne.

  Tenk om du hadde variert litt, tatt for deg ulike, ikke bare de du tydeligvis ikke liker. Før var dette en refsende blogg, en blogg med et samfunnskritisk blikk på bloggere som bevisst skjulte reklame, påvirket gjennom venninne med leserne triks. Nå er det mest latterliggjøring. Trasig og trist, men det er min mening, ser jo at de fleste henger seg på mobbingen. Og det i disse dager med skolestart der fokuset er mye på mobbing – blant barn.

  1. En av bakdelene med å eksponere barna sine er at de blir omtalt i øst og vest. Jeg velger å fokuserer først og fremst på mor/far.
   Når mobbet jeg Anne Brith og hva skrev jeg da? Jeg blir takknemlig for tilbakemelding på dette, hvor jeg også får mulighet til å rydde opp.
   Jeg slår ned på hets, skjellsord og omtale av kropp.
   Jeg tror at Anne Brith tåler at man tuller litt med hennes egne utsagn. Hun elsker Jodel og har sagt at hun ler av denne bloggen.
   Jeg har ingen favoritt blant bloggerne og misliker heller ingen. Alle er de mennesker med gode og dårlige sider, akkurat som meg og deg. Det jeg misliker er eksponering av barn, snikreklame, lovbrudd, løgner, kroppspress og normalisering av plastisk kirurgi/injeksjoner.

   Lillemammaen har du nevnt tidligere uten at jeg har tatt meg tid til henne. Beklager.
   Denne bloggen skal inneholde både fjas og skråblikk.
   Synd å høre at flere ikke liker, men godt å høre at flere liker😊

   1. Er noe enig med Kari her. Selv har jeg ofte tenkt at innleggene på denne bloggen holder en sarkastisk tone som jeg verdsetter, fordi jeg skjønner hva forfatteren (altså du) er ute etter å kritisere. I tillegg er du flink til å balansere kritikken med positive observasjoner. Samtidig synes jeg at kommentarfeltet ofte preges av holdninger og påstander som virker lite reflekterte. At enkelte i kommentarfeltet bruker “stygt” (uthengende) språk gjør det ikke bedre, og jeg er redd for at dette i enkelte tilfeller legitimerer slik språkbruk og gjør at flere vil bruke samme tone. Mener at det stadig oftere oppstår dissonans mellom nivået på innleggene og nivået i kommentarfeltet, og at kritikken i innlegget da ikke når så langt som den burde. Selv om jeg liker det du skriver, Adina, er mitt ønske at alle som frekventerer kommentarfeltet tenker over hva og hvordan de sier, og hva de egentlig ønsker å formidle. Er forskjell på kritikk og hets.

   2. Una M: Takk for en klok og opplysende kommentar😊 Dette er viktig og noe både jeg og flere andre bør ta med oss videre😘

 11. Enig med Kari over her! Sladder er alltid gøy, men til en hvis grad. Mange ting er gjentagende og egentlig lite interresant. Denne jodel-spalten syntes jeg egentlig veldig lite om. Helt ok hvis det dukker opp et rykte eller fakta som viser seg å være sant, men ellers så blir det unødvendig info.

  Forstår du er alene om bloggen og mye av det du kommer med er sykt bra og takker for at står for bloggen! Men jeg klarer meg heller med få innlegg i måneden med skikkelig kritikk og spørsmål om tilliten til disse ulike bloggerene enn å få fjas og vas fra de samme gamle egentlig.

  Ellers igjen, takk for at du holder bloggen i livet!

 12. Synes slett ikke denne bloggen er mobbing! Og bloggnorge er lite, og toppbloggerne er få, så ikke så rart om det blir noen gjengangere.

  Alt som tas opp her har rot i det bloggerne selv velger å dele, og når det gjelder jodel, så har ihvertfall Anne Brith skrevet at hun ELSKER jodel.

  “Ren mobbing av AB?? Ta hensyn til barna hennes”? Her er det Anne Brith selv som har ansvaret! HUN skal ta ansvaret for barna hun har omsorg for, og beskytte dem. Noe hun ikke gjør på en god måte pr i dag.

  1. Fia og når AB selv skriver om barna så er det fritt frem for å mobbe?
   Fy for en innstilling du har. Barn skal aldri måtte stå til ansvar for det foreldrene sier og gjør. Dessverre er det sånn at enkelte foreldre har andre foreldre som tema rundt middagsbordet, sånn oppstår mye av mobbingen. Hvorfor? Mye for å slippe å prate (har ikke noe å prate om) om sitt eget forhold, sine egne feil og mangler.

   1. Merkelig tankegang. Og jeg forstår slett ikke hva du mener med at barn aldri skal måtte stå til rette for det foreldrene sier og gjør i denne sammenhengen. Det er vel noe alle er enige i?

    Og det er ikke ABs barn som er tema, men det faktum at hun utleverer dem og deres privatliv på en særdeles hensynsløs måte, samt setter dem i en sårbar situasjon med enkelte av stuntene sine.
    Og det kan ALDRI bli lesernes ansvar, uansett hvordan du vrir og vender på det.

 13. Kari, Kristin,ikke helt enig. Det kommer så mye rart fra de bloggerne, at det jo MÅ belyses et sted. Tenker bloggerne selv har ansvar for hva de trykker opp i trynet på folk. Jeg har selv skrevet over her, om at denne AB velger å gå ut og “informere”/”skryte” kall det hva du vil, om at et eller flere av barna hennes er så langt framme i utvikling, at de behøver flere utfordringer og høyere undervisningsnivå enn vanlige folk. Jeg ser rødt på barnas vegne. Er ikke det sykt privat? Synes det er særdeles unødvendig, navlebeskuende og misforstått at barna trekkes fram på den måten. Hva er greia? Komme i et bedre lys selv, ” Åååå, barna mine er SÅÅÅ flinke, se…” Synes oppriktig synd på barna, og hadde hun ikke skrevet om dette, så haddde vi ikke brydd oss heller, og de kunne ha fått den høyere undervisningen uten at en kart hadde noe med det. Men jeg er vel bare feit og misunnelig. (Hadde dog aldri utsatt mine barn for slikt)

  1. Mila. Helt greit at du er feit og misunnelig.
   Mitt spørsmål er hvilken rett det at hun skriver på bloggen gir dere å mobbe og harselere AB og barna hennes?

   Det harseleres gjennom nesten hele innlegget her.
   Hva er problemet med at hun et sammen med en mann som er ti år yngre? Gamlemor? Middelaldrende?
   Adina, til opplysning (les deg litt opp) er middelaldrende fra 45.

   Jeg er i allefall opplært til at man ikke skal mobbe. Refse og være en kritiker, ja, men usaklig mobbing, fy for småe og simple folk. Og kanskje feite og misunnelige, som Mila er.

   1. Kari, eller AB, seriøst, jeg må le…not. Leser du det vi skriver? Tru’kke det gitt..nå må du virkelig gi deg. Hvis du ikke skjønner hva denne skråblikkbloggens misjon er, så kos deg med bloggen til AB.
    For det første, det synes ikke som om du har oversikt over at uttrykket «feit og misunnelig» er det kortet bloggelskerene bruker mot andre som et forsvar for nussebloggeren sin. (For ordens skyld, jeg er dessverre for deg ikke feit, ei heller misunnelig)
    For det andre, hvordan kan du lire av deg at det er mobbing? Denne damen har ansvar for barna sine og hva hun skriver om dem, og når hun trekker frem ting som åpenbart må være ukult for barn i den alderen må noen få snakke barnas sak. Kritisk blikk, ja, mobbing, nei, aldeles ikke.
    For det tredje, du må iallefall slutte å skrive i motinnlegg tilmeg dette med «gamlemor» og ti år yngre mann. Jeg har ikke uttalt det og driter i akkurat det, så det får du ta med noen andre. Ser ut som det er agendaen din. Fia og Adina!, stå på😘

   2. Kari: Jeg kommer ikke til å kalle AB for middelaldrende. Det jeg skrev var at statistisk sett var hun midt i livet😊 Ikke noe feil med det😊
    Gamlemor er hun heller ikke, noe jeg mener jeg påpekte i innlegget.
    Det er synd at du ikke ser humoren, men heller velger å kaller det harselering og mobbing.
    Jeg er så heldig at jeg kjenner advokater og jeg kan garantere at jeg ikke ville blitt dømt for mobbing i en rettsak.
    Jeg er ikke Jodel og står heller ikke for alt som blir skrevet der.
    Mila er ikke feit og misunnelig, det var nok en spøk😊 Ja, hvem bestemte at kritiske røster alltid må være feite og misunnelige?
    Kari, jeg respekterer hva du mener selv om jeg ikke er enig😊

  2. Mila, jeg er så enig i det du skriver!

   AB er en av verstingene når det kommer til utlevering av barna. Husker da hun skrev et innlegg der et av barna ikke var «god nok» til å være med på et eller annet lag! STAKKARS unge. Tenk at hele Internett skal få vite hvordan barnet har det??
   Dette innlegget er gammelt, men kommer aldri til å glemme det😕

   Det er ingen i innlegget her som mobber barna hennes eller andre av blogger-barna, men disse bloggerne skjermer ikke barna sine for eventuell hets eller mobbing. Og det er deres ansvar! Ikke vårt. Jeg skjermer mine barn, det er min jobb!

   Dette har jeg skrevet før, men det er ingen som vet om ettervirkningene av å bli eksponert i så stor grad, fordi disse barna er enda ganske unge og dette fenomenet er relativt nytt. Jeg tror mange av disse barna vil få skader av dette! Dessverre! Og ikke nødvendigvis bare fordi de kan bli mobbet i kommentarfeltet, men fordi alle vet at Jens har dysleksi og Ida har acne!

 14. Merkelig tankegang. Og jeg forstår slett ikke hva du mener med at barn aldri skal måtte stå til rette for det foreldrene sier og gjør i denne sammenhengen. Det er vel noe alle er enige i?

  Og det er ikke ABs barn som er tema, men det faktum at hun utleverer dem og deres privatliv på en særdeles hensynsløs måte, samt setter dem i en sårbar situasjon med enkelte av stuntene sine.
  Og det kan ALDRI bli lesernes ansvar, uansett hvordan du vrir og vender på det.

 15. Altså. Adina🤩🤩🤩
  Tusen tusen takk Adina! Jeg har storkost meg med bloggen din etter at eldste dattera mi introduserte den for meg tidligere i sommer, har brukt lang tid og lest alle innlegg fra starten😊

  Jeg har aldri vært, og er fremdeles ikke, spesielt interessert i bloggere, bortsett fra et par tre matblogger da jeg er over middels interessert i matlaging…jeg har iallefall under gjennomlesinga av bloggen din vært innom noen av de som er nevnt.

  Jeg er lite imponert av det de presterer – uinteressante, dårlige formulerte og gjentagende innlegg🤮 og ikke minst de uuuutroooolig kjedelige bildene de legger ut på IG!!!! De virker på meg som skikkelige blonde bimboer (ikke skrik om mobbing av blondiner – jeg er faktisk selv ekte blondine – uten å være bimbo), og selv om man er brunette kan man være skikkelig blond innvendig!
  De er jo like allesammen, viser ingen ekte glede, ekte latter og smil😴 (javisstja – de er jo plasticfantasticgirls😂 bare fake altsammen) og samme posityr (heter det slik???🤔)

  Jeg har fått opp øynene mine for hva unge mennesker faktisk leser og opplever som en sannhet, og det er svært lite oppmuntrende å se det kroppspress, kjøpepress og snikreklame som er, og at de som kaller seg ‘influencere’ fraskriver seg alt ansvar for påvirkning, influence betyr jo rett og slett innflytelse. (Ta bort den ‘tittelen’ please!)
  https://no.m.wikipedia.org/wiki/Influenser

  Jeg har to døtre, det er noen år mellom de, og jeg er sjeleglad de har sunne viktige, og for meg – riktige, verdier av hva som betyr noe.
  Eldste blogger og vlogger selv, samt har en vlogg sammen med ei venninne, men om noe helt annet enn mote og design, med en del yngre følgere og vi ser jo hva slags innflytelse hun har gjennom de meldingene hun får.
  Hun har lært å trå varsomt frem i sine svar, og vise høflighet, uansett hvor ‘teit’ et spørsmål er – det sitter ofte ei ung lettpåvirkbar jente i den andre enden, og det er unødvendig å såre med en krass kommentar.
  Likeledes er det når hun er på stevner så er hun høflig mot de hun der møter som er ‘fans’ (altså, det er ikke ofte, men det skjer) og det er unge sjenerte jenter som ofte ikke selv tør å komme frem.
  Hun har fått kommentarer om at jentene vil bli som henne, og venninen hennes, når de blir like gamle og drive med det som dem gjør.

  Hun og jeg har diskutert det der med hva man legger ut på en blogg, og hun legger ut lite (nesten ingenting) av det som er veldig privat og personlig.
  Hun hadde dødd av flauhet og sagt opp all bekjentskap med meg hvis jeg hadde lagt ut så mye som disse mødrene gjør. Særlig når de har barn som nærmer seg skolealder og oppover som selv kan lese, og har skolekamerater som får med seg alt.

  Den minste datteren er nå siste året på ungdomsskolen og hadde definitivt flyttet og ikke ville kjent meg
  hvis jeg hadde lagt ut noe slikt som viste meg i sexy posityr og nesten naken😂 Heldigvis er hun ikke interessert i disse bloggerne, og har samme sunne verdier som storesøsteren sin.

  Så takk Adina for en svært morsom, krass, spiss, underholdende og opplysende blogg. Vi trenger en blogg som dette!

  1. Lusekoftanna: Først, elsker nicket ditt😁 Så, tusen takk for all ros😍
   Jeg blir glad når du forteller om døtrene dine og deres gode verdier – som jo kommer fra deg😊 Gi deg selv et klapp på skulderen og vær stolt👏🏻👏🏻😍

 16. Adina
  Har du lest hva du skrev etter at hun statisk sett var midt i livet? Da kunne hun greit kalles middelaldrende….men du kaller henne ikke det, bare alle andre da?

  Så flott at du kjenner advokater (lurer på hvorfor de nevnes?) Skal jeg fortelle deg en hemmelighet? Jeg har et par sånne i slekta.

  Una M
  Takk for støtten

  1. Kari: Du har rett. Etter å ha sett over teksten en gang til, ser jeg at det kan tolkes dit hen at jeg oppfordrer til å kalle AB for middelaldrende. Det har aldri vært meningen så jeg har rettet opp. Beklager for det😞
   At advokater ble nevnt var for å dra det hele så langt som overhode mulig, og da til at noen ville anmelde meg for mobbing, siden det er det som påstås her. Jeg har forsikret meg om at det som skrives er lovlig, det var poenget.

   Jeg setter pris på å bli stilt til veggs der det trengs😊
   Ha en fin helg😊

Comments are closed.