UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 33

UKAS TRE KRAV:

Det er populært å ha spørsmålsrunde på Instagram og det har Frøkna fått med seg.

Spørsmål og svar:

(Skjermdump Isabel Raad/Instagram)

TRE krav, der altså.

UKAS NYE BLOGGER:

Om noen av dere har fått med dere Ex on The beach Norge, har dere garantert hørt om Melina Johnsen. Hun er ei jente fra Moss(?) som har hørt alt for mye på Gangsta rap.

Nylig ble hun intervjuet av VG:

Hun utdyper:

Da vet vi det, Melina er for. Og hun er heller ikke riktig ferdig med å forme sitt eget utseende:

Videre forteller Melona at hun ønsker å være et forbilde:

Jeg kunne ha nevnt at dette høres ut som noe Frøkna, Miss Sophie eller Stina kunne sagt, men det skal jeg holde meg for god til. Det jeg skal nevne, er at dette høres ut som noe en hvilken som helst rosablogger kunne sagt. Og Melina har tenkt å smi mens fjernet er varmt:

(Skjermdumper VG.no)

Jeg var en kjapt tur innom Melinas Facebook og Instagram, og fant til min store glede ut at hun er glad i dyr og vil hjelpe fattige.

Apropos hjelpe fattige. I en episode av Ex on The Beach sa hun at de som ikke hadde fillers eller silikon, var fattige. Hun nevnte ingenting om å hjelpe dem. Bare nevner det.

UKAS KJEFTSMELLE:

Flere bloggere ble rimelig sjokkerte av den første episoden (og den andre) av Ex on The Beach Norge. Flere skrev egne innlegg hvor de fortalte om hvor sjokkerte de var, spesielt av Melinas oppførsel. Frøkna, som jeg vet har hengt med Melina tidligere, er ikke nådig i sin kritikk:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Så var det dette med stein i glasshus, da. Jeg kan ikke unngå å nevne at frøkna selv var rimelig stor i kjeften da hun var på TV. Selv om hun ikke var så god på å høres ut som en fra South sentral Moss som Melina, så fikk hun jammen sagt hva hun mente om folk.

UKAS DESPERATE:

Martine Halvorsen er overalt og bloggen til Martine Halvorsen er overalt. Søster Halvorsen sørger for at bloggen deles i hver eneste gruppe på Facebook, og Martine sørger for at #marinehalvs spres på Instagram. Som om det holder.

En leser fant dette i kommentarfeltet i VG:

(Skjermdump VG.no)

Når ikke VG kommer til Marty, kommer Marty til VG. Og til alle andre.

UKAS TIPS:

Det er herlig å se at naturlige ting ved kroppen kan få være naturlig og fint. Selv om Sophie Elise har uttalt at hun elsker å se unaturlig ut, så liker hun visst sine strekkmerker. Og de er visst helt ekte.

Hun har i årevis reklamert for Bio-Oil og sagt at den fjerner strekkmerker på null komma niks. Hun dokumenterte dette med før-og etterbilder der etterbildene selvsagt var redigerte. Jeg klarte ikke å dy meg og hev inn et lite tips:

(Skjermdump sophieelise/Instagram)

Jeg hadde kanskje forventet meg et lite takk for tipset.

UKAS MOR:

Etter en lang sommer på hytta til svigers, er Anne Brith endelig hjemme hos “de der hjemme” Sørumsand. Der koser de seg med hjemmebakst og mor sjøl lærer dem viktige ting ved livet:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Vel, jeg har ei liste over ca. 40 personer som ble hengt ut på bloggen til mor sjøl. De hadde kikket i skattelistene hennes, noe som er fullt lovlig. Alle disse menneskene venter fremdeles på en unnskylding fra henne. Det ser ut som om tilgivelse eller det å si unnskyld, bare gjelder alle andre.

I hodet hører jeg stemmen til Melina og hennes getto-norsk: Bitch, bare hør her!”

Adina xoxo