UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 33

UKAS TRE KRAV:

Det er populært å ha spørsmålsrunde på Instagram og det har frøkna også fått med seg.

Spørsmål og svar:

(Skjermdump Isabel Raad/Instagram)

Janeidet.

UKAS NYE BLOGGER:

Om noen av dere har fått med dere Ex on The beach Norge, har dere garantert hørt om Melina Johnsen. Hun er ei jente fra Moss som har hørt alt for mye på Gangsta rap.

Nylig ble hun intervjuet av VG:

Hun utdyper:

Da vet vi det, Melina er for. Og hun er ikke ferdig med å forme sitt eget utseende:

Videre forteller Melona at hun ønsker å være et forbilde:

Jeg kunne ha nevnt at dette høres ut som noe frøkna, Miss Sophie eller Stina kunne sagt, men det skal jeg holde meg for god for. Det jeg skal nevne er at dette høres ut som noe en hvilken som helst rosablogger kunne sagt. Og Melina har tenkt å smi mens fjernet er varmt:

(Skjermdumper VG.no)

Jeg var en kjapt tur innom Melinas Facebook og Instagram (som ser ut som frøknas) og fant ut at hun er glad i dyr og vil hjelpe fattige.

Apropos hjelpe fattige. I en episode av serien sa hun at de som ikke hadde fillers eller silikon, var fattige. Hun nevnte ingenting om å hjelpe noen fattige.

UKAS KJEFTSMELLE:

Flere bloggere ble rimelig sjokkerte av den første episoden (og andre) av Ex on The Beach Norge. Flere skrev egne innlegg hvor de opplyste om hvor sjokkerte de var av serien og Melinas oppførsel. Frøkna, som jeg vet har hatt en del med Melina å gjøre tidligere, er ikke nådig i sin kritikk:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Så var det dette med stein i glasshus, da. Jeg kan ikke la være å nevne at frøkna var rimelig stor i kjeften selv da hun var på TV. Selv om hun ikke var så god på å høres ut som hun var fra South sentral Moss som Melina, så fikk hun jammen sagt hva hun mente om folk.

Hun har vært med i to sesonger av Paradise Hotel, og i begge kom hun med uttalelser som: jævla hore, jævla fitte og fittunge.

Ja, jeg vet, jeg burde holdt meg for god for å skrive sånne ord og det skal jeg gjøre heretter.

UKAS DESPERATE:

Martine Halvorsen er overalt og bloggen til Martine Halvorsen er overalt. Søster Halvorsen sørger for at bloggen deles i hver eneste gruppe på Facebook, og Martine selv sørger for at #marinehalvs spres på Instagram. Som om det holder.

En leser fant dette i kommentarfeltet i VG:

(Skjermdump VG.no)

Når ikke VG kommer til Marty, kommer Marty til VG. Eller til alle andre.

UKAS TIPS:

Det er herlig å se at naturlige ting ved kroppen kan få være naturlig og fint. Selv om Sophie Elise har uttalt at hun elsker å se unaturlig ut, så liker hun visst sine strekkmerker. Og de er ekte.

Hun har i årevis reklamert for Bio-Oil og sagt at den fjerner strekkmerker på null komma niks. Hun dokumenterte dette med før-og etterbilder der etterbildene selvsagt var redigerte. Jeg klarte ikke å dy meg og hev inn et lite tips:

(Skjermdump sophieelise/Instagram)

Jeg hadde kanskje forventet meg et lite takk for tipset, men nei.

UKAS MOR:

Etter en lang sommer på hytta til svigers er Anne Brith endelig hjemme hos barna i Sørumsand. Der koser de seg med hjemmebakst mens mor sjøl lærer dem viktige ting ved livet:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Well well. Her sitter jeg med ei liste over ca. 40 personer som ble hengt ut på bloggen til mor sjøl. De hadde kikket i skattelistene hennes, noe som er fullt lovlig. Alle disse menneskene venter fremdeles på en unnskylding fra henne, men å be om tilgivelse eller si unnskyld gjaldt visst bare alle de andre.

Her hører jeg stemmen til Melina og hennes getto-norsk: Bitch, bare hør her!”

Adina xoxo

74 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 33

 1. Ser ikke ex on The beach, men så introen til Hegseth. Melona uttalte hun skulle være med i programmet for å ha sex og finne en med stor pikk. Gud bedre, hvor enkelt og dumt kan det bli??!!

 2. Morsomt innlegg, lo godt her 🙂 Du skriver så bra!

  Ikke sikkert du lar det stå, men må bare nevne at da mannen min så Melona på TV`en stoppet han opp og stirret mens han sa: “Ka har skjedd me ho? Ho ser ut som ei hysa i kjæften”.

  Ja, han fisker….og ja, vi er nordlendinger 😉

   1. Anonymous: Ja, her kommer det rett fra levra 😁 hverken han eller jeg fatter at noen kan ødelegge munnen sin til de grader som hun har gjort! 😩

  1. Supertante: Tusen takk for ros😍
   Jeg lar det stå da jeg vet at nord-norsk høres verre ut enn hva som menes 🙊🙈

 3. Haha, bra innlegg som alltid. Gleder meg allerede til neste😀👏🏻

  Ang. paprikaen, så forteller hun at hun har hatt 100 SKJEPPER i hjula, og at forkjølelsen har SNIKET seg på😂 Og det er ikke første gang hun bruker disse beskrivelsene og skrivefeilene. Ler godt, jeg altså… Hun skriver jo greit ellers, så tror ikke det er dysleksi hun sliter med heller.

  1. Takk Elin👍🏼😊, har tenkt lenge på orddelingen til Paprikaen, og blant annet skjepper i jula, koset oss, voksene liv, osv. Hun skulle dele en kjempehemmelighet også, men måtte vente litt (har den kommet enda?)fordi : «Ønsket om å bli tatt «useriøs» er alt annet enn hva jeg vil ha stemplet på meg pga noe slik» Javel? Skjønte ikke helt den setningen sakset fra paprikabloggen heller jeg. Og når det er sagt, lenge til jeg gidder å lese den igjen, det «ramler» jo ned et sånn reklamebanner hele tiden og legger seg over teksten…Bahh

   1. 😂 Jeg vet! Den hemmeligheten har jeg ventet lenge på, for å si det sånn. Hun lovte å dele det for noen dager siden, men har etter det bare kommet med blabla og små hint. Så jada, neida, ingen fare for at hun blir stemplet som “useriøs” der, altså😅 Jeg HATER det reklamebanneret!

   2. Elin og Helen, vi deler den irritasjonen for «paprika-banneret» ja, det er syyykt irriterende. Og ang. «hemmeligheten» (altså hvor klein kan en blogg bli lissom), jeg tror ikke det kommer noen jeg, i såfall er den så liten at vi ikke merker det. Og sist men ikke minst, paprikaen sier at så mange har kommet med reaksjon på det, og så mamge har sagt noe om det, og så mange mener det. Hvor da? Hun har jo ingen åpne some-kanaler hun svarer på? Så hvor «treffer» hun leserne? Spurte henne for tre-ish år siden om et interiørspørsmål på mail hun hadde oppgitt. Fikk aldri svar eller tilbakemelding selv etter purring. Paranoid?

    Må ta med gladehjem her og. Hun vakler altså så mellom at hun elsker sommeren som bare kan vare og vare, og elsker høsten som jo er den beste årstiden, og det er superdigg med varme dager og fantastisk med kalde dager. Crosscheck, hva er real lissom. I tillegg hadde hun et innlegg om at en baby, men dog en jente, ville være velkommen. Shit, hva da hvis man får en gutt🙈.
    Jeg er den som… og DER jeg kan gjøre… går igjen på bloggen, og en drøss med annonser!!!! Får hun alt det der? Eller lager hun det bare som annonser? (Sjekker du Adina?)

    Dagens ha-ha-ha er at frøkna spør om et bilde hun legger ut er for drøyt🤣🤣🤣 Hvor kom den fra? Hun har jo ræva bar på så og si alle bilder! Til og med slappe heldekkende bikinibukser dyttes jo inn i «det aller helligste🙈

    Melona, hakke ord. Er det mulig å være så frekk i kjeften?

    Pilotfrue og piloten er blitt enda surere, besserwissere og materialistiske jålebukker. Spurte om noe på insta. Fikk et frekt svar som ikke inneholdt svar på det jeg spurte om tilbake. God kveld! 💖

 4. Altså Adina, dagens dose feelgood💖! Og to kommentarer fra meg (eller fire kanskje for å følge frøknas tre krav som var fire🙈)
  1)Bitch’e-Melona er det mest bråkete og frekke mennesket jeg har sett på tv, jeg orka to minutter av det spetakkelet og kommer ikke til å se mer. Junk-tv. Altså operert ihjæl, janeida😝.
  2)Frøkna på insta, : «to uker til Dubai»- tur, og der står hun med ræva bar! Provokasjon? Seff, forventer klikk og moro fra leserne for å bli fortalt hvor farlig det er å være avkledd og nyte alkohol i sjeik-landet. Neverending story.
  Hmm, følte meg plutselig som listestina
  Orker ikke mer

 5. Usj, sånne som Melina burde egentlig bare ties ihjel. Jeg måpte gjennom hele førsteepisoden, makan til lavpanna og barnslig oppførsel. Og hva skjer med språket? Bitch, jeg mener, hun snakker jo «direkte oversatt» engelsk? Melina the floss, straight outta Moss.

  Og når man snakker om folk som burde ties ihjel, husker du den bloggeren som sendte deg tips om seg selv, (men var så (u)lur at hun glemte å endre navnet til mailaddressen)? Hun driver nå å disser seg selv på kvinneguiden i jakten på flere klikk😂

  1. Masuka: (…) straight outta Moss😂
   Hvordan kan man glemme den tabben 🙈 Disser seg selv faktisk😁

 6. Nytt innlegg! Opne innlegget. VENT! Chips i skapet. Må hente. Game on! Nytt innlegg trengtes chips til. Så verdt det! Takk Adina ❤️

 7. Melona passer så bra, for en forferdelig enkel og ekkel type. De som ikke har silikon er fattige? Tror hun virkelig silikon er noe alle vil kjøpe seg om de har råd til det? 😳🙄😂😂

 8. Var innom bloggen hennes og tror frøkna kan frykte en stor konkurrent. Det går jo i fake utseende, mobbing og hets der også. Minner mye om skrivemåten til frøkna på mange måter 😊

 9. Døøør av at du skrev «melona» istedenfor «Melina» 😂 please bruk det fast visst hun skal nevnes her.

  -Lots of love 💕

 10. Føler det må ha skjedd noe mer med Isabel og Pierre enn at de plutselig visste det kom til å ende når de sa de hadde det så bra rett før? Kan ikke noe finne ut hva som skjedde med de to da? Og hvem var den topp bloggeren som ble anmeldt av typen fordi de kastet flaske i ansiktet og det styret det?

 11. Hun er fra Fredrikstad!! Hun sier at hun er fra Moss, men hun er født og oppvokst i Fredrikstad. Orker IKKE at hun skal assosieres med Moss.

 12. Humre humre Melona . Adina bitch du får meg alltid til å le. Fantastisk og viktig blogg. Mvh fast leser

 13. Kan du kommentere bloggerne-promoen? 😄 Mye «interessant» der som det hadde vært gøy å få dine skarpe kommentarer på 😉

 14. Hva er det med flyparet? Sendte et spørsmål og fikk kritikk i svaret. Og boobsa til introen har vi vel sett lenge nok. Jeg vet ikke med dere, men det er nok ikke så mange bloggere og Piloter som tar en Hollywood og installerer full sikring rundt huset? Er det slik at folk står i kø utenfor døra til en blogger? Tenk at CBE ikke har det engang, neste? Makan, orker virkelig ikke mer. Melonas, hvilken useriøs klinikk sier ja til slike lepper? Nei, ut av diskusjonsfeltet med ho!

  1. Jeg lurer også på hva det er med flyparet… De virker å ha blitt enda høyere på strå. Synes de var så nedpå en periode, men det har de glemt. Overfladiske, paranoide og frekke. Ikke bra😕

 15. Bitch, please!! Melona? (morsomt ordsplill. Jeg elsker ordspill. Det er nok i kategorien “mobbing”, men det virker som dronningen fra Moss tåler det 😉 )

  Jeg har ikke sett noe av Ex on the beach, der går grensen for hva jeg orker altså, hehe.. #orkerikke

  1. Viss du ikke har sett programmet engang, hvordan kan du uttale deg om deltakerne da?

   Ps. Har ikke mye til overs for Melina så er ikke et forsøk på å forsvare jenta

   1. Uttalte meg på bakgrunn av intervjuer hun har gitt, og klipp fra programmet som florerer i ulike sosiale medier.

 16. Bare sånn for ordens skyld til deg over her, det heter ikke Viss, men Hvis. For det andre, vi som ikke ser slik søppel TV, har fått med oss fra nettaviser, intro om deltakerne, og filmsnutter fra programmet. Da kan vi kanskje gjøre oss opp en anelse hva det går i.

 17. Fått med deg at Paprikaen endelig har avslørt sin store hemmelige nyhet? Hun snakket om en drøm som har gått i oppfyllelse den 15/8, og skulle komme med mer info dagen etter, men det var bare blabla-svada. I dag, etter mye hinting, avslører hun – “bare” 8 dager etterpå😂😂😂🙄

  Tipper gladehjem kjøper seg en hytte snart også😂 Eller, antakelig har hun ikke råd, så hun kommer bare til å skrive om hytterelaterte ting, leie hytte for å skrive om hvor fantastisk det er på fjellet el. copycat som hun er🙄😣 Hun har i hvert fall MANGE clickbaits-overskrifter for tiden, f.eks “det blir en jente”. Og hun er ikke gravid (heldigvis!), bare nevner det😄 Hadde vært moro om du gikk disse to bloggerne nærmere i sømmene😉👌🏻

  1. Herlig Elin👍🏼😊! «Diger» hemmelighet fra paprikaen da, og ja, greit at «galehjem» ikke er med barn når det MÅ bli en jente🙈😂

   1. Uff, ja😅🙈
    Nytt innlegg fra Paprikaen nå, der hun skal dele – men forresten, ikke noe særlig allikevel… Men det kommer, altså. Om noen dager, sikkert…😂
    Sitat fra innlegget; “Hverdagen har en vane med å fjerne den lille pirkete jobben i heimen og brått står det slik i noen mndér før man finner tid til å ta den.. “. Janeialtså😂 Og apropo skrivefeil som vane; holder på å bli gal av “mndér” 🙄😬

 18. Om denne bloggen skal være pålitelig så må du ha fakta klart før du sprer rykter, Isabel og Melina har kun hilst på hverandre og hengt sammen en kveld….

 19. Flyparet nekter å vise ansiktet til sønnen på bloggen. Dette for å verne om privatlivet til den lille prinsen, men å vise hele fødselen og guttten på TV DET er helt OK 🤷‍♀️Huff forstå det den som vil😅

  1. Flyparet driver kynisk business dessverre, og er tydeligvis blitt høyerestående enn oss vanlige

 20. Det spørs jo om guttens ansikt vises på TV. Og har heller ikke noen interresse av å se han. Det er dessverre ikke blått blod, selv om det kan virke sånn.

 21. Du vet Elin Bergius legger ut mye bilder av døtrene når du kjenner de igjen i en pop-up reklame fra matsmart. Jeg følger henne ikke på instagram, men får noen av bildene hennes på instagram opp når jeg sjekker ut andre. Kanskje på høy tid å se litt på også instagram influencere, og ikke kun eksponering av barn på blogg! Ble faktisk helt satt ut av meg selv at jeg kjente de igjen, og hvor ekkelt jeg synes det var.

  1. Katinka: Du har rett, some er og blir meget stort for noen av bloggerne, så jeg skal følge med😊
   Trist det du forteller om Elin B

 22. Jeg leser ofte denne bloggen, men forstår ikke hvorfor Glade hjem eller paprikaen er så hyppig kommentert. Jeg har aldri lest noen av de før, så kan noen fortelle hva som er galt? Jeg leste meg gjennom en god del sider fra begge. Jeg kunne ikke finne noe, ja verdt å diskutere. Jeg vet om paprika og hennes forhold til Kim. Og hans lureri av salg av sykler. Også at det er tydelig at ingen liker de to ifølge begge to. Men begge bloggene er jo vil jeg si, uinteressante. Noen som vil fortelle?

  1. Veldig enig med deg. Glade hjem vet jeg ingenting om, har aldri vært innom der. Parprikaen har jeg såvidt vært innom, det var fort gjort å finne ut at den var sørge kjedelig, og attpåtil med et dårlig språk. Huff, nei takk!

   IR og SE fenger kun pga kropp, sminke, klær, operert rumpe- og puppebilder….herregud, bare de skal fortelle om en middag får du tredd rumpa deres midt i åsynet! Men, det er vel det som selger. IR skriver nokså elendig i tillegg, hun er direkte ordfattig og burde virkelig kjøpe seg en synonymordbok. Da er SE bedre både til å skrive og har et bedre innhold, men hun tror jeg er gått lei. Vet ikke, har ikke vært innom hennes blogg på veldig lang tid. Det er så tydelig at hun bare skriver for å tjene penger, det er hennes eneste motivasjon etter mitt syn. Ren business og ingenting annet. Resten av topplista følger etter i samme stil, det er få som skiller seg ut.

   Jeg har fulgt en blogg som heter hjartesmil.com til og fra i flere år. Det er en skikkelig “down to earth” blogg som ei ung dame og hennes familie. Handler om et hverdagsliv rett og slett. I tillegg tar hun nydelige bilder (er fototgraf). Anbefaler henne hvis du vil lese en koselig blogg, og forholde deg til noen som overhodet ikke er kjøpt og betalt.

 23. Hva er greia med at KU har nesten 600 000 følgere på Instagram, men får rundt 4000 likes på de fleste bildene sine? Merkelig

 24. UKENS SPØRSMÅL:

  Ser du på deg selv som en kjendis?

  – Mjaaa, jeg synes det er kleint å si at jeg selv er en kjendis. Det er vel opp til andre å bedømme, men jeg blir jo omtalt som en, så I guess I am. Å være Norges største blogger er vel kanskje litt kjendis, eller? *cringe*.

  Når ble frøkna norges største blogger? Noe jeg ikke har fått med meg?

  1. Anonym: Hun ligger på topp😊 Det er mer merkelig at Anne Brith omtaler seg som toppblogger. Hun ligger ofte under meg på listen 😊

 25. Nå er mistanken min om sraads følgerkjøp forsterka: følgertaller hennes har plutselig sunket med rundt 10.000. Når man kjøper følgere er det jo for en viss periode har jeg forstått, så da var vel perioden på et 10.000-følger- kjøp gått ut da. 😎

Comments are closed.