UKAS JODEL UKE 33

Bloggomtoppbloggere:

Jeg glemmer at bloggen min leses av mange, derfor blir jeg overrasket og fryktelig stolt når Jodel nevner bloggen og skriver ting som dette:

Tusen takk for fine ord OJ😍

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stina:

Stina, den smarte venninnen til mor sjøl, la listene hjemme og tok med mannen til Kristiansand og dyreparken. Jeg kan nevne at skinnjakken og solbrillene hans var med.

Her ble de fryktelig fascinert av apene, som ikke var aper likevel, eller?

Så når Stina og PelleK avbildes sammen, så er egentlig aper begge to, om jeg forsto Jodel rett?🤔

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stina har selvsagt kommet med ny liste hvor vi denne gangen skal lære hvordan vi kan spare miljøet. Dette liker jeg, men Jodel mener hun er dobbeltmoralsk:

Stina har nevnt flere ganger at hun har kastet først 15 sekker, så 24 sekker og sist 4 sekker med klær og mat. Det høres vanvittig ut, men om man leser innleggene står det heldigvis at det meste ble gitt bort til Fretex.

Så om hun slutter å handle haugevis med billigklær og fortsetter med sitt gjenbruk av lister, vil jeg påstå at hun er et godt stykke på vei. Så kan hun jo alltids følge noen av sine egne tips også.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Div.

Jodel da!

Når noen påstår at dette virkelig fungerer, da MÅ det komme fra produsenten eller bloggerne selv. Jodel tipper bloggerne:

ML = Martine Lunde

IR = Isabel Raad

SE = Sophie Elise

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jodel har bitt seg merke i at de fleste bloggerne har meget lange negler. I den forbindelse tenker Jodel på negler hverdagssysler:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jodel mener det er ufint av bloggerne å ikke løfte av røret når VG ringer:

Det er faktisk ikke verre enn at om man angrer på at man løftet av rører, så slenge man bare på røret igjen. Fasttelefon😍

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jodel passer på at sommer er sommer:

Jodel vet når den ordentlig høsten begynner.

~~~~~~~~~~~

Jodel lurer på dette med skjult reklame:

Apropos skjult reklame. I det siste har jeg sett en del reklame(?) for The Juicery. Som Jodel, ble også jeg paff da frøkna viste frem sunn mat (men også glad da kroppen hennes sikkert skriker etter vitaminer).

Jodel og jeg tipper spons:

Takk til @3 for god info😍

Du har sikkert sett bowls og smoothies fra The Juicery:

(Skjermdump the juicery)

PS. Dette er ikke reklame, men det ser digg ut og kan sikkert anbefales.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Villa Paprika:

Jodel har innsett at Villa Paprika er en blogger:

Orker ikke.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabel S. Raad:

Frøkna har flere ganger nevnt at hun har puttet penger i andre prosjekter. Personlig trodde jeg at det var fond, men det kan se ut som at Jodel har funnet svaret:

Hvor er rabattkoden? 🤔

~~~~~~~~~~~~~~~

Anne Brith:

Mor sjøl skriver ofte om hvor fornuftige og flinke hun og alle de der hjemme er. Det er synd at hun sjelden fremstår slik med alt som blir sagt og gjort, dessverre. Godt vi har Jodel med hukommelsen i orden:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kristine Ullebø:

Jodel har et ønske:

Så gøy det hadde vært å få være med Det glade hjem i butikkene for å handle inn til innleggene som skal produseres, og få se hvordan hun går frem for å kopi… beklager jeg mener finne inspoen fra andre bloggere.

La oss håpe🙏🏻

~~~~~~~~~~~~~~~

Anna Rasmussen:

Jodel liker at det er stille fra mammaen:

Jeg håper selvsagt at alt er bra i borgen i Søgne. Kanskje hun har tatt til seg kritikken som har kommet den siste uka og derfor ikke har noe å skrive om.

Adina xoxo

16 thoughts on “UKAS JODEL UKE 33

 1. Content marketing “graver sin egen grav” I en misforstått påvirkning av umodne digitale medier har det blitt produsert luretitler (clickbaits) og målt antall sidevisninger for å kunne snakke om return on content.

  Alle,absolutt alle seriøse firma har i 2018 skjønt at de har kastet bortkastede penger til verdiløse såkalte influencere. Mor sjøl skryter av 250 000 følgere på diverse plattformer. Mye takket være BOT og andre kritiske røster, har seriøse firma fått enn øyeåpner. Så mye som 97% av disse 250 000 menneskene som leser bloggen skygger unna produkter/tjenester hun anbefaler.

  Det er rett og slett underbevisstheten som “snakker til oss”.

  De største annonsørene, i samarbeid med Google, vil i løpet av 2018 klare å blokkere useriøse bloggere når det gjelder visning av annonser programmatisk. Den nye formen for automatiserte og datadrevne kjøp og salg av reklame. Det som heter “bannerannonser”

  Er ikke sikker, men mener at det er fem eller femtiøre en blogger får pr. klikk på bloggen sin fra en bannerannonse? Det spørsmålet var til Adina. 😉

  1. Jobber også med markedsføring og vi har blokkert useriøse bloggere i over to år nå, når vi kjøpe programmatisk:) Viktig for oss at seriøse annonsører ikke forbindes med disse.

   1. Så interessant å lese at seriøse annonsører er blitt mer kritisk til hva de forbinder merkevaren sin til.
    Jeg synes å ane en forandring i hva de største influencerne reklamerer for allerede. Men det kan jo være er fordi jeg leser hva som blir kommentert i kommentarfeltet til denne viktige bloggen. 😊
    Ser også at flere og flere seriøse annonsører dukker opp her på bloggen også.

 2. Ett tips:

  Isabelle og martine er uvenner fordi isabelle prøvde seg på alex når hun var inne på farmen. Vet ikke om dette stemmer, men har hørt dette av flere.

 3. Avenn, så utrolig bra! Men spørsmålet mitt er om du jobber innen dette og vet? Gud, la oss håpe du har rett.

  1. Det lurer jeg også på siden Avven vet så mye. Men det får vi vel aldri vite. 😉
   Håper også Avven har rett. Så «keep IT coming» Avven. Hold oss informert. 👍

 4. Når Mammaen ikke har lagt ut noe på bloggen på 9 dager, har tidligere skrevet litt kryptisk ang. forholdet til Dr. Banan, og la nå ut blogginnlegg med overskriften “Når det plutselig er over”. Det var jo selvfølgelig reklame for betakaroten… Altså?

  1. Hehe, det ser nok bare sånn ut siden den som starter tråden får tittelen OJ (original jodler, litt sånn som TS på KG):) alle andre får nummer fra 1 og så langt det trengs:)

Leave a Reply