UKAS JODEL UKE 33

Bloggomtoppbloggere:

Jeg glemmer at bloggen min leses av mange, derfor blir jeg overrasket og stolt når Jodel nevner bloggen. Spesielt når det skrives slike ting:

Tusen takk for fine ord @OJ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stina:

Stina, den smarte venninnen til mor sjøl, la listene hjemme og tok med mannen til Kristiansand og dyreparken. Jeg kan nevne at skinnjakken og solbrillene var med.

Her ble de fryktelig fascinert av apene, som ikke var aper likevel, eller?

Stina har selvsagt kommet med ny liste og denne gangen skal vi lære hvordan vi kan spare miljøet. Dette liker jeg, men Jodel mener hun er dobbeltmoralsk:

Stina har nevnt flere ganger at hun har kastet 15 sekker, så 24 sekker og sist var det 4 sekker med klær og mat. Det høres vanvittig ut, men om man leser innleggene nøye står det heldigvis at det meste ble gitt bort til Fretex.

Så om hun slutter å handle haugevis med billigklær og fortsetter med sitt gjenbruk av lister, vil jeg påstå at hun er et godt stykke på vei. Så kan hun jo alltids følge noen av sine egne tips også.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Div.

Jodel da!

Når noen påstår at dette virkelig fungerer, da må det komme fra produsenten eller bloggerne selv. Jodel tipper bloggerne:

ML = Martine Lunde

IR = Isabel Raad

SE = Sophie Elise

Jodel har bitt seg merke i at de fleste bloggerne har meget lange negler. I den forbindelse tenker Jodel på negler og hverdagssysler:

Jodel mener det er ufint av bloggerne å ikke løfte av røret når VG ringer:

Ja, det er faktisk ikke verre enn at om man angrer på at man løftet av røret, så slenge man bare på røret igjen. <3Fasttelefon<3

Jodel passer på at sommer er sommer:

Jodel vet når den ordentlig høsten begynner.

Jodel lurer på dette med skjult reklame:

Apropos skjult reklame. I det siste har jeg sett en del reklame(?) for The Juicery. Som Jodel, ble også jeg paff da Frøkna viste frem sunn mat (men også glad da kroppen hennes sikkert skriker etter vitaminer).

Jodel og jeg tipper spons:

Takk til @3 for god info😍

Du har sikkert sett bowls og smoothies fra The Juicery:

(Skjermdump the juicery)

PS. Dette er ikke reklame, men det ser digg ut og kan sikkert anbefales.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Villa Paprika:

Jodel har innsett at Villa Paprika er en blogger:

Orker ikke.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabel S. Raad:

Frøkna har flere ganger nevnt at hun har puttet penger i andre prosjekter. Personlig har jeg tenkt at det kanskje var fond, men nå kan se ut som at Jodel har funnet svaret:

Hvor er rabattkoden?

~~~~~~~~~~~~~~~

Anne Brith:

Mor sjøl skriver ofte om hvor fornuftige og flinke hun og alle de der hjemme er. Jodel har hukommelsen i orden:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kristine Ullebø:

Jodel har et ønske:

Tenk så gøy det hadde vært å få henge med Det glade hjem rundt i butikkene for å handle inn til innleggene. Da får vi vite hvordan hun går frem for å kopiere beklager… finne inspoen fra andre bloggere.

La oss håpe.

~~~~~~~~~~~~~~~

Anna Rasmussen:

Jodel liker at det er stille fra Mammaen:

Jeg håper selvsagt at alt er bra i borgen. Kanskje hun har tatt til seg kritikken som har kommet den siste uka, og derfor ikke har noe å skrive om.

Adina xoxo