UKAS JODEL UKE 32

Sophie Elise:

Heldigvis finnes Jodel slik at Sophie Elise kan få påminnelser til rett tid:

Vet du ikke hva det hele dreier seg om? Jodel har svaret:

PS. Jodel har gitt henne et nytt navn da de mener hun kopierer andre.

Etter at Sophie Elise bestemte seg for å fjerne fillers i leppene (de inneholder fremdeles fett fra mage eller lår), har mange gitt henne creds. Jodel vil ikke gi creds, men heller være morsom:

Jodel lurer på når håret hennes vil vokse ut:

La oss ikke glemme parykkene hun har/hadde over extensions.

Nå har Sophie Elise fått vondt i en tann og hun er livredd for at den må opereres ut:

Som Jodel sier så har hun ikke vist noen tegn på redsel for operasjoner tidligere. Er hun redd fordi en slik operasjon ikke vil vises?

Neida.

Isabel Raad:

Frøkna mente at det var pinlig at andre bloggere “måtte” brukte hennes navn for å få lesere. Jodel mener at hun bør ta en titt på sin egen blogg:

Etter bruddet mellom frøkna og Pirre (som han kalles på Jodel), har frøkna bestemt seg for å starte et nytt og bedre liv. Hun har ofte nevnt hvor sprek hun var tidligere, så nå skal det trenes.

Joggeturen ble ikke dokumentert, noe som er merkelig da hun dokumenterer det meste, men hun viste frem kroppen sin i shorts og topp etterpå, da. Om hun var svett vites ikke.

Hun får hvert fall Jodel svett uten trening:

Frøkna er kjent for å spise ute. Hun liker nesten ingenting og grønnsaker kan bare glemmes der i gården. Da hun var på restaurant med en venninne, ønsket hun å anbefale restauranten. Jodel er ikke så veldig begeistret for tips fra noen som skryter av Fridays og ikke har peiling på god mat:

Etter en artikkel i VG mente Jodel at det var drama på vei:

Den siste kommentaren fikk Jodel til å lure på om det var storfint besøk i tråden:

Det var nok bare noen som lignet, si.

Jodel er meget morsom til tider:

Jan Rasmussen (Anna Rasmussen):

Verken Jodel eller Herman Flesvig klarer å glemme da Jan prøvde å være morsom med noe på hodet. Hermann Flesvig bruker dette ofte i parodier. Jodel lurer på hva Dr. Jan hadde på hodet:

Sofie Nilsen:

Denne bloggeren ser ofte til venninnen, Isabel Raad, for tips og triks til bloggen. Jodel registrerer store overskrifter, men ikke svar på hva overskriften lover. Akkurat som frøkna:

Elin Bergius:

Jeg husker den svenske jenta fra en tidligere sesong av Paradise Hotel, der hun fant kjærligheten med CF. Jodel sammenligner seg med henne:

Jodel vet hva som må til og Jodel svarer:

Kristiane Aateigen aka Snille Gucci:

Denne dama får mye pes for feil merking av reklame, nå sist etter hennes samarbeid med Norsk tipping:

Jeg har snakket med henne på Instagram flere ganger og hun er meget hyggelig. Snillegucci irriterte seg over Influensere som ikke klarte å merke reklame korrekt.

For en tid tilbake måtte jeg rette på henne da hun ga leserne sine feil info om merking av reklame. Det endte med at hun ble sur og blokkerte meg. Makan.

Jodel mener Snillegucci er blitt en av de verste på merking av reklame.

PS. Vicky skrev et meget bra innlegg om blokkeringen HER

Jodel spør:

Jodel svarer nei.

Jodel mener at Snillegucci har blitt som visse andre bloggere, dessverre:

Anne Brith:

Når mor sjøl og Nils Erik 32 Bærum deltar i bryllup, snappes det etter viktigere ting, til hytta for eksempel (som fortsatt er svigers sin).

Jodel tror (ikke) det de ser/hører:

Makan!

(Skjermdumper Jodel)

Adina xoxo

24 thoughts on “UKAS JODEL UKE 32

 1. Flere som synes den nye sangen til sophie elise ligner på cool for the summer av Demi Lovato

 2. Takk for oppdatering Adina.👏🦋. Det kan ikke være lett å plukke ut noe på Jodel. Det finnes nok tusenvis av sider. Ja, det bekrefter jo bare mye av det du har skrevet før. Synes du har en bedre snert enn jodelfolket🙏🏻. Jeg rister bare på hodet over SE sin redsel for å fjerne en visdomstann. Det er ikke engang snakk om en operasjon. Og trodde ikke det var noe ift alt hun har utført. Få gasset opp rumpen høres ikke godt ut i ettertid for å si det slik. Fortsett med dette😂

  1. Det kan være en stor operasjon å fjerne en visdomstann. Det kan til og med gå så galt at man havner på sykehus og må i narkose for å få den ut, med flere sting og dren og infeksjon i ettertid. Jeg spiste suppe og yoghurt i månedsvis etterpå. Så ikke snakk om noe du ikke har peiling på Dina.
   Forøvrig er jeg enig i at hun som er gjennomoperert ikke burde synes det er verre enn andre operasjoner.

 3. Det å fjerne en visdomstann, uansett narkose(som skjer i ytterst få tilfeller), er en liten jobb, sammenliknet hva jeg vil tro Sofie har operert. Jeg er Tannlegestudent, har selv «banket» ut mine 4, og jeg har selv nå fjernet flere visdomstenner på flere andre. Å kalle det en operasjon gjør vi ikke. Det er svært mange ulike tilfeller av pasienter vi møter, det med større problem enn å fjerne visdomstenner. Vi ser på det å fjerne visdomstenner som en liten jobb. Vi møter pasienter som bare har stubber igjen i munnen. Ikke mening å tråkke noen på tærne, men er fast leser av denne underfundige blogg, og legger igjen en kommentar i ny og ne.😁

  1. Opererte ut to visdomstenner pga liten plass i kjeven, da jeg gikk på ungdomsskolen. Ble tatt hos kjevekirurg. Null stress. Ville vært livredd før en rumpe/kjeve/puppeoperasjon. Men noe skal man jo blogge om….

  2. Til tannlegestudent (skrives med liten t) Nå må dere stundenter (vi) gjerne kalle det for en liten jobb, både en og to ganger, eller si at det ikke er en operasjon. Min kjevekirurg (som var med til sykehuset) som opererte ut tanna kalte det faktisk for en operasjon. Du bør kanskje lese deg en smule opp på hva som er operasjon/inngrep? Kjepphøye stundenter er ferdig i min munn. Jeg har en svært sjelden sykdom derfor har jeg vært snill og latt studentene på fakultetet få delta, se og det øve seg, (er inne hver 4-5 mnd) var en student som skulle trekke visdomstanna da det gikk galt (man bør vite når man skal gi seg og overlate til de erfarne) fordi hen trodde det bare var å “banke og bryte”. Så nei, studenter får finne andre å trene bagatellene på, nå er det kun de med erfaring som slipper til. Og hvis din innstilling er sen gjengse tenker jeg det blir færre og færre av oss som dere virkelig kunne ha lært av som lar dere slippe til.

 4. Så artig med Jodel 🙂 egentlig glad jeg ikke leser de selv, det tror jeg hadde blitt en stor tidstyv!

  Har tenkt på IR og Mads Hansen og jeg tror han kommer til å holde avtalen mer enn henne. Hun har jo lovet å ikke snakke om kosmetiske operasjoner, men det er vel bare et lite tidsspørsmål før hun operer igjen. Regner med puppene står for tur siden hun ikke er fornøyd med de. Tror ikke hun kommer til å klare å la være å si noe om det. Uansett, jeg heier på Mads!

  Ellers måtte jeg innom å bloggen til IR for å se på den nevnte bikinitrusen alle disse mennene hadde glodd slik på. Herrejessufader sier jeg bare….i min verden kvalifiserer ikke den tøybiten der til ordet truse en gang! Skjønner godt at de glodde. Kle på deg en normal bikini jente! Hun kan si hva hun vil, men jeg tror hun nyter hvert sekund hun får av oppmerksomhet. Hvis ikke hadde hun aldri opptrådt som hun gjør. For et ræva forbilde hun er for sine søsken, jeg gremmes.

  Jeg synes SE har vært uvanlig taus i media lenge nå, men jeg er ikke overrasket. Hun tør ikke legge seg ut med Norge nå når hun skal være med i “Skal vi danse”. Hun er taktisk og holder seg lavt i terrenget. Ikke for det, jeg tviler på hun kommer særlig langt uansett. Jeg håper for hennes del at hun har arbeidet seg opp kondis i løpet av sommeren…..og at parykkene ikke flyr av under dansen 😉

  Godt å ha deg tilbake Adina, du er gull <3

 5. En opererer seg akkurat for å se bedre ut, da vil en jo gjerne vise seg frem. Men jeg synes det er langt over streken, by The way, nettopp den streken IR har på seg. Jeg er helt sikker på at ingen av bloggerne angrer på sine operasjoner. Det er jo kløft, stive nipler, rumpe med nesten hele toppplassertngs gjengen. Gud bedre, kom ikke og fortell at du angra. Fjern det da.

 6. Herlig Jodel-oppsummering! Men hallo, se på frøknas «Dette er flaut å dele» Seff dramatisk overskrift, men hjelpes, det tredje bildet!!! Dama er desperat. Også foran småsøsknene!!! Er de der når hun tar sånne €$>%#}{]}# bilder? DET er flaut det🙈

  1. Ikke bare ér de der, men ofte er det jo de som må ta bildene. Er såå glad jeg aldri har måttet ta slike bilder av søsken, annen familie eller venner!

 7. Selv om en ønsker å føle seg fin i egen kropp betyr ikke det at man vil at andre skal stirre på en som et leketøy – eller? Jeg er stor fan av denne bloggen, men føler noen kommentarer her har vippa litt over pinnen. Hvit mann 50 pluss sa det samme da han tafsa på nabojenta liksom.

 8. Ok, heng meg gjerne, men har du sett frøknas siste innlegg? Vet ikke om det er det du sikter til, men stakkars…

 9. Ingenting Sophie Elise gjør eller sier er originalt. Selv den fjerne greia med 13.37 er ikke noe hun har kommet på selv. Denne nettsiden har vært en gag så lenge jeg kan huske: http://isit1337.com
  (domenet ble registrert i 2008)

 10. Og så må Anne Brith lære seg kotyme før hun inntar Bærum. Eg kom over bloggen hennes og leste noen av innlegga. Meningstorget reklame, låna kjole av Melli til bryllup, og har lært at en ikke ska gå med nude strømpebukser. Dette lærte ein i 2010. Og eit vakkert dikt som hu ikke visste forfattaren på. Og kritikk kor hu forteller at hu grein inni seg då hu selv gifta seg. Hvem gjør det? Hvem lager istand bryllup og grin.. hjelpes meg for ein blogg. Tror ikke det var nokken blogg for meg. Eg har bare hørt så mye om hennar blogg, og eg ble overraska.

Comments are closed.