UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 30 OG 31

Da er jeg tilbake fra ferie og veldig klar for å gi dere (en meget forsinket) “Ukas sett og hørt.” Håper dere alle har hatt en fantastisk sommer.

UKAS LØGNER:

Sophie Elise, som er en av deltagerne i “Skal vi danse” til høsten, har vist frem den kule genseren fra Tv2 Sumo. Flere reagerte på at logoen til Sumo var midt i bildet uten at noe var merket som reklame. Miss Sophie lo godt og hadde selvsagt et godt svar:

Nå må enkelte bloggere slutte å undervurdere leserne sine!

Det er godt mulig at hun ikke fikk betalt, men genseren er likevel mottatt i den hensikt å bli vist frem for å få blest om en tv-kanal hvor hun selv er med. Ergo skal innlegget være merket som reklame. Dette vet Sophie Elise meget godt.

Plutselig fikk hun visst betalt likevel. Hørt sånn flaks, dere

(Skjermdumper sophieelise.blogg.no/Instagram)

UKAS LAND:

Frøkna er meget glad i å reise og har vært mange steder. Hun har fremdeles noen land hun ønsker å besøke:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Her får hun hele tre av fire rett. Gratulerer!

UKAS FORVIRRING #1:

Mammaen skriver, i det ene innlegget etter det andre, at ikke alt er så rosenrødt oppe i borgen. Hun hinter om et brudd.

Av erfaring tar jeg alt som kommer derifra med en klype salt, for hun strever hardt med å holde seg aktuell.

Hun skriver at hun trenger frihet i et forhold og at hun ikke skal trenge å spørre om lov for å prate med en eks. Selv om det er litt annerledes med hennes eks. da, enn en annen eks.

Etter å ha lest siste setning gjentatte ganger, klarte jeg å endelig skjønne hva hun mente. Tror jeg. Jeg må innrømme at jeg forstår tekstene bedre når Dr. Jan har skrevet dem.

Hun skriver videre:

Hva mener hun nå? Jeg får visst bare fortsette å lese setningen om og om igjen, kanskje også mellom linjene, så kanskje jeg forstår etterhvert. Om noen har forstått, gi meg et hint.

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

UKAS FORVIRRING #2

Miss Sophie har hatt en nær døden opplevelse, eller i hvert fall prøvd(?) å få en:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

UKAS IDÉ:

Isabelle Eriksen har flere ganger vært i media for klumsete uttalelser og oppsiktsvekkende kommunikasjon med andre. Hun har flere ganger nevnt at hun er klar over at hun har meget unge lesere, noe som også kommer godt frem i kommentarfeltet hennes. Nylig presentere hun en helt ny spalte for alle barna:

(Skjermdump isabelleeriksen.blogg.no)

UKAS TANTE BRUN:

Ann Mariell, kjent fra Paradise Hotel, forteller at hun har blitt sykt brun i sommer. Mye sol etter en fantastisk sommer? Eller er det en reklame for betakaroten?

(Skjermdump annlipinska.blogg.no)

Vent, hva? Og jeg som trodde at det bare var Donald Trump brukte slikt. Jeg husker godt tiden da Sophie Elise og flere andre rosabloggere brukte det, men det er da fryktelig lenge siden.

Well, det høres ut som 90-tallet ringte og ville ha “barbiedopet” sitt tilbake, Ann Mariell.

UKAS TRISTE BILDE:

Ingrid Aguiluz er en blogger som ligger greit til på Blogglisten. Hun er kjent fra siste sesong av Paradise Hotel, der hun fant kjærligheten med en annen deltager, munnrappe Erik Sæter (han som frøkna ikke var så veldig begeistra for, og som hun kalte for en fittunge).

Vel, kjærligheten har tatt slutt for Ingrid og Erik, og Erik er så lei seg at han vil vise alle hvor mye:

(Skjermdump eriksaeter/Instagram)

Jeg er så glad for at han delte dette med oss.

UKAS HELVETES ROT:

Anne Brith har hatt en helvetes uke, eller rettere sagt en “helvetesuke.” Hun følger metoden skrevet av Erik Bertrand Larssen.

Reglene er de man egentlig vet er riktige: stå opp tidlig, spise sunt og trene:

(Skjermdump helvetesuka)

Jeg merker at jeg blir sliten av å lese denne listen, men dette må visst til om man skal bli en bedre utgave av seg selv. Jeg er imponert over mor sjøl som kjører på.

En av tingene Anne Brith jobber med er økonomien, som hun visstnok aldri får på stell, i følge henne selv. Etter et par-tre konkurser, ekser som har tatt kontroll over pengene hennes, restskatt og sist var det vel apper og noen abonnement som hadde flådd henne, har hun bestemt seg for å få orden i “sysakene.”

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Post-it-lapper overalt, ja. Jeg husker hun fortalte at hun hadde hengt opp bilder av drømmehuset rett ved sengen sin, for å visualisere hver dag. Hun vil nå bruke samme metode for å nå sine økonomiske mål.

Post-it-lappene har hun bestemt seg for å henge i taket over sengen, slik at hun ser målene hver morgen når hun åpner øynene.

Er egentlig dette så lurt? Kan slike ting som dette være en del av grunnen til det økonomiske rotet hun har snakket om? Post-it-lapper har en tendens til å falle ned. De vil da havne i sengen hennes og dermed skape et skikkelig kaos i laken og dynetrekk. Sikkert ikke så lett å få det nøyaktige systemet opp å gå igjen heller. Bare nevner det.

Well, well, man få si som hun så fint sa det på Snapchat: Roma ble ikke bygd på en dag.

Instagram HER

Facebook HER

Twitter HER

Snapchat: Bloggombloggere

Patreon HER

Adina xoxo