UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 30 OG 31

Da er jeg tilbake og klar for å gi dere (en meget forsinket) “Ukas sett og hørt.” Håper alle har hatt en fantastisk sommer<3

UKAS LØGNER:

Sophie Elise, som er en av deltagerne i “Skal vi danse” til høsten, har vist frem den kule genseren fra Tv2, Sumo. Flere reagerte på at logoen til Sumo var midt i bildet uten at det var merket som reklame. Miss Sophie lo godt og hadde selvsagt et godt svar:

Nå må enkelte bloggere slutte å undervurdere leserne sine.

Det er godt mulig at hun ikke fikk betalt, men genseren er likevel mottatt i den hensikt å bli vist frem, ergo skal innlegget være merket som reklame. Dette vet Sophie Elise meget godt, men når hun ønsker å være hun dama med dobbeltmoral (enn ingen moral), så må man regne med dette.

Så skjedde det noe, for plutselig fikk hun visst betalt likevel. Hørt sånn flaks.

(Skjermdumper sophieelise.blogg.no/Instagram)

UKAS LAND:

Frøkna er meget glad i å reise og har fremdeles noen land hun ønsker å besøke:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Her får hun altså tre av fire rett. Det er vel så nært som det kan bli og må vel godtas.

UKAS FORVIRRING #1:

Mammaen skriver det ene innlegget etter det andre der jeg leser (mellom linjene, som hun har bedt oss om å gjøre) at det er ikke rosenrødt i borgen. Hun hinter om et brudd.

Av erfaring tar jeg alt som kommer derifra med en klype salt, da hun strever hardt med å holde seg aktuell.

Hun skriver at hun trenger frihet i et forhold og at hun ikke trenger å spørre om lov for å prate med en eks. Selv om det er litt annerledes med hennes eks. da, enn en annen eks. Eks nr. to?

Etter å ha lest siste setning gjentatte ganger, klarte jeg å endelig skjønne hva hun mente, men det sier kanskje mer om meg enn henne. Jeg må innrømme at jeg liker tekstene hennes best når Dr. Jan har rettet opp, og gjerne har skrevet hele innlegget for henne. Dessverre.

Hun skriver videre:

Hva mener hun nå? Nå kan det virkelig ikke være bare meg. Eller? Om noen tok den siste setningen så gi meg gjerne et lite hint.

Jeg får bare fortsette å lese setningen, også mellom linjene.

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

UKAS FORVIRRING #2

Miss Sophie har hatt en nær døden opplevelse, eller i hvert fall prøvd å få en(?)

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

UKAS IDÉ:

Isabelle Eriksen har flere ganger vært i media for klumsete uttalelser og oppsiktsvekkende kommunikasjon med andre. Hun har nevnt flere ganger at hun er klar over at hun har meget unge lesere, noe som kommer godt frem i kommentarfeltet hennes. Nylig presentere hun en helt ny spalte for alle barna:

(Skjermdump isabelleeriksen.blogg.no)

UKAS TANTE BRUN:

Ann Mariell, kjent fra Paradise Hotel, forteller at hun har blitt sykt brun i sommer. Mye sol etter en fantastisk sommer, tenker du kanskje. En mulig reklame for betakaroten, tenker jeg.

(Skjermdump annlipinska.blogg.no)

Wait, what? Og jeg som trodde at ingen andre enn Donald Trump brukte dette lenger. Jeg har Sophie Elise og flere andre rosabloggere friskt i minne, men det er lenge siden. Jeg trodde det var spraytan som gjaldt nå.

(Forresten, 90-tallet ringte og ville ha “barbiedopet” sitt tilbake).

UKAS TRISTE BILDE:

Ingrid Aguiluz er en blogger som ligger greit til på Blogglisten. Hun er kjent fra siste sesong av Paradise Hotel, der hun fant kjærligheten med en annen deltager, munnrappe Erik Sæter (han som frøkna ikke var så veldig begeistra for og som hun kalte for en fitteunge).

Vel, kjærligheten har tatt slutt for Ingrid og Erik, og Erik er så lei seg at han vil vise alle hvor mye:

(Skjermdump eriksaeter/Instagram)

Jeg er så glad for at han delte dette med oss.

UKAS HELVETES ROT:

Anne Brith har hatt en helvetes uke, eller rettere sagt en “helvetesuke.” Hun følger metoden skrevet av Erik Bertrand Larssen.

Reglene er de man egentlig vet er de riktige: stå opp tidlig, spise sunt og trene:

(Skjermdump helvetesuka)

Jeg merker at jeg blir sliten av å lese denne listen, men dette må visst til om man skal bli en bedre utgave av seg selv. Jeg er imponert over mor sjøl som kjører på.

En av tingene Anne Brith jobber med er økonomien, som hun visstnok aldri får på stell, i følge henne selv. Etter et par-tre konkurser, ekser som har tatt kontroll over pengene hennes, restskatt og sist var det vel apper og noen abonnement som hadde flådd henne, har hun bestemt seg for å få orden i “sysakene.”

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Hun har dem overalt, ja. Jeg husker at hun fortalte at hun hadde hengt opp bilder av drømmehuset ved sengen sin, for å visualisere. Hun vil nå bruke samme metode for å nå sine økonomiske mål.

Post-it-lappene har hun bestemt seg for å henge i taket over sengen slik at hun ser målene hver morgen når hun åpner øynene.

Er egentlig dette så lurt? Kan slike ting som dette være en del av grunnen til det økonomiske rotet hun har snakket om? Post-it-lapper har en tendens til å ramlet ned tilslutt, og da vil de havne i sengen hennes, skape et skikkelig kaos i laken og dynetrekk. Sikkert ikke så lett å få systemet opp å gå igjen heller. Bare nevner det.

Well well, man få si som hun så fint sa det på Snapchat: Roma ble ikke bygd på en dag.

Instagram HER

Facebook HER

Twitter HER

Snapchat: Bloggombloggere

Patreon HER

Adina xoxo

37 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 30 OG 31

 1. Dette innlegget var verdt ventetiden, 110%😉 Hælle måne for en nydelig jobb du gjør, Adina!🎉🎉🎉

 2. ENDELIG e du tilbake!👏🏻😍😍 æ har vært innom her flere ganga daglig i det siste, og no e du her igjen😁 Håpe ferien va fin, velkommen tilbake😊

  1. Trine: For en velkomst jeg får😍
   Tusen takk❤️
   Har hatt en meget bra ferie og trenger ikke ferie fra ferien😁

 3. Herregud, tenkt at Ann Marielle fremmer barbiedop. Dette er jo faktisk farlig! Kan du ikke skrive et innlegg om bruken av det innenfor bloggverdenen tidligere? (Sophie Elise, f. eks.) Jeg har hørt altfor mange skrekkhistorier. Håper det ikke blir en ting igjen.

 4. “Det som er sannheten er at mange jenter med store Instagrammer og blogger bruker dette hormonet samtidig som de reklamerer for Beta karoten… “.

  Dette sier Ann Lipinska om bruken av barbiedop. Skulle ikke forbause meg om dette stemmer faktisk!

 5. Trykker vi på siste innlegg på blogglisten, dukker innlegget fra 27.7 fortsatt opp. Ikke bra for listeplassering, AB har gått forbi 😅

 6. Heeeeiiiii Adina! Velkommen tilbake fra ferie😍! Har visst vært like lenge borte herfra jeg og🙈😊! Litt bloggtørke har vi vel alle godt av. Mine små betraktninger etter å ha oppdatert meg bittelitt : 1)Frua har uten tvil operert/gjort et eller annet med fordelene. 2) Mamma’n holder på å gå opp i liminga, sur og grinete og uforståelig på bloggen sin 3) Frøkna, sabla synd at Mads inngikk våpenhvile, hakke hørt noe fra han på uker jo! 4) Frøkna igjen, altså «ekle menn ved bassenget» Se hva hun har på seg (eller ikke har på seg) da? Ei bittelita truse med v-skjæring? Huden ser dessverre ut til å ha fått litt mye sol, og hmmm barberinga🙈.
  5) AB-jeg skjønner ikke noe av hva hun skriver jeg, men sovner underveis i lesingen, så jadaneida. Er det noe nytt der? Erik fra Bærum, hvor er han?
  6) Pilotfrua, kanskje hun blr ta den pausen hun har brukt for, og sove istedenfor å blogge om å være alenemor? Tror det jeg…
  7) Glade hjem, OMG, hun elsker både sommeren og vi teten og høsten samtidig «der» hun er så glad for at det regner, solen skinner, er kaldt og varmt osv. Bare nevner det…
  8) Paprikaen, tja, har vi gått glipp av noe der, nei gitt.
  9) Isabel Eriksen, alkurat da jeg ikke trodde det gikk an å bli mer «blond» 🤣
  10) SE, nei og nei, opplever henne som mer og mer vulgær og vinglete, bloggen gir overhodet ingenting og hun virker uinteressert. Gruer meg faktisk litt til å se disse oppblåste bloggerne og pH-deltakerens på «Skal vi danse»
  11) Lykken er mange, og kjære tid, da har man gått på med nr 7…., var det lite klikk å få?
  12) BLOGGOMTOPPBLOGGERE : Ja!!!! Hipp hurra Adina, stå på! Vi føler deg trofast videre❤️!

  Klem fra Mila

 7. Jeg lurer på om du har fått inn penger Adina? Ikke ute etter hvor mye, men virket det med sponsinnlegget? Hope🙏🏻😘

  1. Anonym: Ja, jeg har fått penger og er så takknemlig❤️ Husker ikke nøyaktig, men tror det er 75 dollar😍Tusen takk til alle❤️

 8. Enda mer skriveleif🙈🤣, jeg har skrevet «vi føler deg videre»🤣🤣🤣 Skal selvfølgelig være «følger»!!!

 9. Ødelagt et langvarig forhold? Hvem ødela? Mammaen eller de som var i forholdet? Det er faktisk de som er i forholdet som ødelegger det, ingen andre.

  Adina, hvis dette kun er rykter, da synes jeg det er dårlig at du lar det stå. Å høre, vite, tro…. kan ødelegge mye.
  Vi har akkurat vært gjennom/står fortsatt i en stor krise, gjett om ryktene går. Jeg var så forbanna at jeg skrev på FB, på en side for området mitt, der jeg ba de som lurte komme til meg, hørte jeg ett rykte til så kom jeg personlig til å komme hjem til vedkommende. Stille foreløpig.

  1. Anonym: Slike rykter og kommentarer blir slettet. Ryktene er alvorlige og ikke bekreftet. Beklager at jeg ikke så det før nå.

 10. Ser frua og fotballen skal være bryllupsfotografer. Hun i en rosa kreasjon med høye heler og struttende brystvorter.
  Trodde ikke fotografen skulle overgå brura og gjestene.

  1. Hun hadde en grå kjole og hvite sneakers. Forøvrig var de også gjester i bryllupet, ikke kun fotografer.

 11. Altså, elsker topp om toppbloggere! <3 Men jeg blir så utrolig fascinert over alle som kommenterer brystvortene til frua!? For helt ærlig, vi har alle brystvorter, og kan man ikke vise de fram og være stolte av de istedet for å skjule de bak et bh-fengsel? Javel, hun har kanskje fiksa på fettvevet bakom, og det er en helt annen sak. Men: Go nipples! Ha en fin mandag, folkens! 🙂

Leave a Reply