UKAS JODEL UKE 31

Hei fra et land langt langt borte. Jeg er fremdeles på ferie (ikke sponset i år heller), men titter innom for å gi dere litt lesestoff:

Bloggomtoppbloggere:

Fremdeles mener Jodel å vite hvem som står bak bloggen min. Sist uke var vi(?) Dennis Poppe og Kong Halvor.

Nå er Dennis byttet ut med Kristin. Greit å holde det i familien, si.

Vel, jeg mener å vite om et par nærtagende bloggere som ikke vil være helt enig i beskrivelsen av Kristin, men tenk å si at jeg ikke er god/snill, da. Makan!

Er vi(!) Mads Hansen og Raad neste uke tro?

Jodel blir ofte provosert av bloggerne:

Svaret mitt er yah. Det hadde vært gøy om en ny blogg (med skråblikk) så dagens lys. Jeg vet at flere har prøvd seg tidligere, men har gitt opp rimelig kjapt. Ett tips fra meg er å ha tålmodighet.

Å starte blogg fordi man irriterer seg over at en blogger sier at hun “bare” har 5 venner, når man selv ikke har noen, blir nok litt tynt, men jeg skjønner at dette kun var ment som et eksempel. Det skal sies at jeg også irriterte meg over bagateller og ikke minst løgner over tid, da jeg startet. Å slutte og lese blogger var aldri et alternativ for meg. Da ville bloggerne få fortsette med sitt utspekulerte spill og kunne si og gjøre som de ville uten at noen stilte spørsmål eller sa dem imot.

Forøvrig er det meget trist å høre at du ikke har venner. Jeg kan være vennen din om du vil? Det er bare å sende meg en mail. Send meg gjerne et gjesteinnlegg også. Det gjelder alle.

Anniken Jørgensen:

Jodel lurer på om Annijor skal lære seg noen språk etter alle kursene hun har deltatt på (fått sponset):

Om annonsøren (EF språkreise) skal få full valuta for pengene de kaster etter bloggerne, burde de vel kreve at bloggerne lærte litt?

Når jeg ser hvordan Annijor formulerer seg på engelsk, får jeg ikke veldig lyst til å ta samme språkkurs som henne, for å si det sånn.

Well well

Sophie Elise:

Jodel mener at man ikke kan regne hvor vegansk man er i prosenter:

Det er flott å høre at Miss Sophie er så opptatt av dyrevern, helse og miljø at hun ønsker å ta steget fra å være pescetarianer, som hun nå er, til å bli veganer.

Hun sier at hun er 90 % veganer. Hmm, er hun da veganer seks dager i uken og pescetarianer én? Eller omvendt. Det jeg vet er at en veganer ikke spiser fisk (dyr), noen hun støtt og stadig gjør.

Man kan ikke være pescetarianer, vegetarianer eller veganer prosentvis, altså å mene at man er 10% ditt og 80% datt. Da heter det at man spiser fleksitarisk eller at man er flekseterianer.

Veganer:

(Skjermdump vegansamfunnet.no)

Mange mener kanskje at dette er flisespikkeri, men tro meg, det er ikke gøy når en vegetarianer (meg) får servert matretter med fisk i fordi man tror at vegetarianere spiser fisk. Dette skjer fordi store stemmer, spesielt Sophie Elise, sprer feilinformasjon.

Stina:

Jodel irriterer seg hver gang Stina, den smarte venninnen til mor sjøl, kommer med en ny (smart?) liste. Nå har Jodel funnet ut hvor Stina henter listene fra:

La oss ikke glemme Pinterest. Bare nevner det.

Pilotfrue (og pilotherre):

Jeg ser ofte at jenter (les: bloggere) nusser til kamera, men ser sjelden at menn gjør det samme. Utenom flyvern da:

Om grunnen til all nussingen er betalte lepper, vites ikke.

Isabel Raad:

Frøkna har svart på spørsmål, men forstår fremdeles ikke hva Jodel mener når det snakkes om å melke:

Jodel ser for seg at frøkna lett kunne vært med i Farmen da hun er god på melking:

Villa Paprika:

Villa Paprika er en av bloggemødrene som tar meget lett på barnas rett til privatliv. Jodel liker ikke at barn eksponeres:

Det er ikke første gang bloggere går rett i strupen på dem som kommer med konstruktiv kritikk. Flere av dem blokkerer og sletter i stor skala.

Etter at paprikaen og familien var ferdig med å rettferdiggjøre eksponeringen, ble teksten forandret. Jeg velger å tolke det som at paprika og de andre grønnsakene tok til seg litt av kritikken.

#labloggebarnafåetprivatliv

Anna Rasmussen (og Jan Rasmussen):

Etter at Mammaen filmet sin krampaktig gråt, som et resultat av at Mads Hansen mente at barna hennes burde få et privatliv, har det vært meget stille fra den kanten. Jeg registrerer at bilder og tidligere innlegg er slettet fra Instagram og bloggen, så da gikk noe inn der også.

Som vi vet trenger mammaen alltid en pause fra bloggen når hun selv ordner til rabalder for klikk. Merkelig nok har hun ikke annonsert pause fra bloggen denne gangen, men hun har reist fra mann og barn for en pause, til Stavanger.

Mammaen har vært åpen om at bloggen går dårlig og at Jan Banan må jobbe. Og den som jobber må visst passe barna.

Jodel lurer på hva han jobber med:

Mange gode forslag, der altså.

DIV.

Det verser noen rykter om at noen er ute etter å “ta” Mads Hansen:

Artig svar, men siden frøkna og Mads Hansen har inngått våpenhvile vil jeg anta at frøkna er ferdig med den saken og heller bruker tiden på noe hun har fortjent. Kanskje en reise? Jeg legger merke til at mammaen ikke blir nevnt.

Neida.

Jodel har fått øynene opp for hva en blogger egentlig er:

(Skjermdumper Jodel)

Gjelder dette meg også? I såfall vil jeg av.

PS. Ukas sett og hørt for uke 30 og 31 vil komme samlet så fort jeg får landet i Norge, altså neste uke.

God helg<3

Adina xoxo

45 thoughts on “UKAS JODEL UKE 31

 1. Hei Adina <3
  Takk for at du tar ferie fra ferien for å gi oss enda et bra innlegg!

  Jeg foreslår at Jan Banan kan bli blogger selv:
  Her er forslag til navn
  – Mammatilmichellefrue.blogg.no
  – konatilannarasmussen.blogg.no
  – supportermann.blogg.no
  – pappatillukas(ogWiliamogMichelle).blogg.no

  Ooooog forhåpentligvis gjør han det så bra at han tilslutt kan skape seg et eget navn, sånn som Frua tilslutt kunne.
  #thatsthedream

  Adina i Sardinia, jeg håper du koser deg masse på ferie! Elsker bloggen din og skulle ønske jeg var så smart å finne på en slik blogg først. Man kan jo angre, si!

  Klem og smil og tommel opp fra Tess som har drukket nok rødvin i kveld/ fremtidig makker.

  1. Hihi🙊
   Merket at det fulgte god stemning med kommentaren din. Nydelig😍
   Tusen takk for ros, ideer og liv og røre❤️❤️

 2. 👏🏾👏🏾 men, mammaens operasjon. Var alt løgn (clickbait), eller har jeg drømt det? Prøvde google, men fant ingenting om det.

 3. Når du begynner å lure på om du har drømt om en bloggers operasjon, har det gått for langt😂👏

  1. Ja du kan så si (😂), men tror ikke jeg har drømt om operasjonen, jeg lurer på om jeg har drømt at en del av det var ljug!? Altså, jeg vet hun opererte, men mener huske jeg i ettertid har lest/hørt at noe av det ikke var sant. Altså at hun f.eks faktisk tok fettsuging, men ikke fylte det i brystene. Hvorfor hun skal lyve om noe sånt må jo fuglene vite, men vi snakker jo om en desperat clickbaitdronning med dalende klikk og inntekter.

 4. De fleste veganere (kaninene) spiser ikke kjøtt og melkeprodukter mm pga dyrevelferd. Dyr skal være fri.
  Da lurer jeg på følgende, om en veganer skulle bli kritisk syk, måtte ha medisiner som de vet at de er oppfunnet ved å teste på dyr, sier de da nei takk, det strider mot mine prinsipper, eller tar de i mot og lukker øynene, tenker at jaja, dette må jeg ha, ellers dør jeg, og driter i dyrevelferd.

  Forøvrig en flott jodel, selv om jeg synes det kan bli vel mye unødig dritt.

  1. Jeg kan jo bare snakke for meg selv, men jeg ville i aller høyeste grad tatt i mot medisin som man vet er testa på dyr om alternativet var å dø. Selvfølgelig. Man er jo ikke idiot selv om man er veganer, og de fleste er vel det de er innenfor rimelighetenes grenser.

   Om det kom en ny istid f.eks. hadde jeg jo vært pent nødt til å kanskje bruke pels eller selskinn for å overleve. Slik er naturen, og man må jo bare benytte seg av den. Det jeg derimot ikke ville gjort er å støtte konvensjonell kjøtt-, pels- og meieri-industri der man VET at dyrene lider, DET er ikke natur. Men igjen, om jeg hadde fått beskjed fra legen om at jeg kom til å dø av mangelsykdommer pga. mitt vegane kosthold (et fullstendig tenkt/hypotetisk scenario, da man får alt man trenger som veganer om man spiser variert), ville jeg såklart gått over til et vegetarisk eller omså ikke-vegetarisk kosthold igjen, men da passet på å spise økologisk fra mindre gårder der dyra har det bedre, og kun viltkjøtt.

   Dessuten, medisinene er jo ferdigtesta før jeg trenger de. Dette argumentet kan ikke sammenlignes med “men dyret er allerede dødt/melka, så da gjør det ikke noe å kjøpe og spise det”, fordi da øker du etterspørsel, og flere dyr vil produseres og slaktes. De tester ikke på et nytt dyr for å gi medisin til meg.

  2. Jeg regner med du ikke er antisemitt, men du ville vel benyttet deg av medisinke behandlinger basert på Mengeles forskning på jøder?

 5. En ting jeg har lagt merke til, og har irritert meg litt over, når jeg leser bloggen til flyfrua, er at hun etter Severin ble født fokuserer veldig mye på at de nå er en “ekte” familie. Eks “Det var utrolig stort å feriere som en ekte familie for aller første gang.” Hvorfor kan hun ikke skrive med baby/barn i stedet for? Jeg synes det fokuserer litt mye på det at man ikke kan være en familie hvis man ikke har barn sammen. Jeg forstår at hun er kjempeglad for å ha fått barn og alt det der, men jeg synes to mennesker som er sammen også er en liten familie, og for mange er jo det nok i seg selv.

  1. Ja, dette har jeg også reflektert over og synes hun utrykker seg på en rar måte her. Selvfølgelig kan et par uten barn være “en ekte familie”.

   1. Jeg synes hun ofte utrykker seg litt smårart. En ting er at hun gjerne vil være fin frue, men synes talemåten ofte blir kunstig. Til å være fra Østfold må det kanskje jobbes litt med ordene for å få det til å lyde som pent riksmål?

 6. Har ikke kjæresten til SE vært ekstremt lenge på meditasjonscamp? Føler hun har nevnt hans fravær grunnet «ti dager stille-camp» i en måned nå 🤦🏽‍♀️

 7. Han må jo være på stillecamp for å holde ut i det forholdet. Jeg gir det ikke lang tid, for et meningsløst ork! Og jeg lurer egentlig på hva som gjør at så mange klikker seg inn på flyfrua? Ikke akkurat interessant, eller givende. Bare masse svada.

 8. ”en blogg der man svarer på andres innlegg” har vi jo allerede, kjæreste martinehalvs som skal mene alt om alt 🙂

 9. Noen som vet hvilken blogger Isabel sikter til på mystory for eit par dager siden ang noen bruker henne i overskrift hele tiden for klikk?🤔

 10. SE priser kjærestene sine opp i skyene. Kasper er ikke noe nytt. Å høre om hvor perfekt forholdet dems er og hvor nyforelskede de fremdeles er.. Vel, samme var det med Robin og Mathias. Ikke noe nytt der.
  Stillecamp, kult det, men ikke noe jeg hadde prioritert. Spesielt intresserte.

 11. Da er det bekreftet at Sophie Elise er med i Skal vi danse. Ingen bombe for det har vi visst lenge 😊 Blir spennende 😃

 12. SE er virkelig helt forandret i ansikt og kropp. Fikk en lege som driver i business med kosmetiske operasjoner til å se på det. Det var mye hun hadde fikset for å si det slik. Det er jo ikke vanskelig å se. Stakkars rike pike.

 13. Om jeg skulle få tippe hvem btob er vil jeg si, tusvik og mannen, Else koss Furuseth, Thodesen, Odda.. En eller flere av disse?

 14. Definisjon på lykke: når det er nytt innlegg på BOTB! Du er så flink og skrive :). Jeg er 1/7 vegeterianer jeg da. Har jo trossalt en kjøttfri dag i uken. De er gal hele gjengen🙈. Fortsatt god ferie ❤️

 15. Tenkte å tipse om ei litta copycat for ukas sett og hørt. Eirin Kristiansen la ut dette bildet på insta og bloggen rundt 6 juli https://www.instagram.com/p/Bk4qtCQDuhv/?hl=nb&taken-by=eirinkristiansen http://eirinkristiansen.no/2018/07/07/mornin-sunshine/ og jammen kom ikke CBE med et lignende bilde nesten en måned senere, ikledd champagne farget silkekjole hun også! https://www.instagram.com/p/Bl2TAuYgY_C/?hl=nb&taken-by=carolinebergeriksenno

  Eirin skaffet seg drone for litt siden, så nå venter jeg spent på at CBE går til innskaffelse av det også! 😉

 16. Anna reiser mye til Stavanger for å feste nå. Hun skriver også innlegg som er helt på kanten til det å være i et forhold. Jeg tror det forholdet er i ferd med å bli slutt. Hun tar nå tilbake ungdomstiden hun gikk glipp av. Mora passer barna, hun er på byen. Synes veldig synd i Jan. Han fortjener bedre enn dette. Hun er ustabil.

  1. Høres ikke bra ut. Klart Jan fortjener mye bedre enn dette. Hun vil aldri bli en fri og frank 22-åring. Hun har tre barn med tre forskjellige fedre. Blir det slutt kan hun fort finne nye og få flere barn, og stadig flytte rundt. Hun burde ta fatt på voksenlivet sitt rett og slett.

  2. Det virker som Jan syns det var helt ok å være “andrevalget” etter den rørete perioden på Kypros. Etter det føler jeg vel at hun og han sammen har styrtet bloggkarrieren hennes. Han forsvarer henne med nebb og klør uansett hva hun sier og gjør – eller utleverer. Og det er ikke særlig modent det heller. Klart man skal forsvare sin kjære. Men han virker som han forguder henne helt ukritisk.

   Vet ikke om det er synd på han jeg. Han syns nok ikke det selv, og da skal vel ikke vil heller gjøre det. Tror han syns han er heldig jeg.

   1. Jan minner meg litt om Eirik 32, Bærum. Målet er å bli sammen med en blogger, spiller ingen rolle hvem, så lenge de blir selv litt kjent. Mammaen er ikke akkurat førstevalget for Jan heller da han har prøvd seg på flere bloggere før henne men hun var den eneste som bet på kroken. Jeg synes ikke synd på han i det hele tatt jeg..

 17. Hva er hensikten med å smelle stive brystvorter i fleisen på blogglesere? AB, CBE, lillemammaen, alle mødre, de to sistnevnte er i allefall operert. Greit de er stolt over innkjøpene, men trenger man dele det med hele verden? Kleint, jeg vil ikke se.
  Må være flaut for barna når de blir eldre og googler foreldrene sine.

  Spurte 14-åringen om jeg kunne legge ut bikinibilde på Facebook, herregud skjerp deg, var svaret.

 18. AB er også operert . Jeg har henne ikke på snap men leser hun legger ut mye i undertøy der. Hva er vitsen liksom…
  Ny leser her.

Leave a Reply