UKAS JODEL UKE 31

Hei fra et land langt langt borte. Jeg er fremdeles på ferie (ikke sponset i år heller), men titter innom for å gi dere litt lesestoff:

Bloggomtoppbloggere:

Fremdeles mener Jodel å vite hvem som står bak bloggen. Sist uke var vi(?) Dennis Poppe og Kong Halvor.

Denne uken er Dennis byttet ut med Kristin. Greit å holde det i familien, si.

Vel, jeg mener å vite om et par bloggere som ikke vil være enig i den beskrivelsen av Kristin, men tenk å si at jeg ikke er god/snill, da. Makan!

Er vi(!) Mads Hansen og Raad neste uke mon tro?

Jodel blir ofte provosert av bloggerne og vil “svare:”

Svaret mitt er yah. Det hadde vært gøy om enda en slik blogg dagens lys. Flere har prøvd, men har gitt opp rimelig kjapt. Det kan være fordi det krever litt jobb og/eller fordi man ikke ble lagt merke til. Tips fra meg er å ha tålmodighet.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Anniken Jørgensen:

Jodel lurer på om Annijor noensinne skal lære seg noen språk etter alle kursene hun har deltatt på (fått sponset):

Om annonsøren (EF språkreise) skal få valuta for pengene de kaster etter bloggerne, burde de vel kreve at bloggerne lærte litt?

Når jeg ser hvordan Annijor formulerer seg på engelsk, får jeg (ikke) veldig lyst til å ta samme språkkurs som henne, foråsidetsånn.

Well well.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sophie Elise:

Jodel mener at man ikke kan regne ut hvor vegansk man er i prosenter:

Det er flott at Miss Sophie er opptatt av dyrevern, helse og miljø at hun ønsker å ta steget fra å være pescetarianer, som hun er nå, til å bli veganer.

Hun sier hun er 90 % veganer. Er hun da veganer seks dager i uken og pescetarianer én? Eller omvendt. Jeg vet for sikkert er at en veganer ikke spiser fisk (dyr), noen hun støtt og stadig gjør.

Man kan ikke være vegetarianer eller veganer prosentvis. Da heter det at man spiser fleksitarisk eller at man er flekseterianer.

Veganer:

(Skjermdump vegansamfunnet.no)

Mange mener kanskje at dette er flisespikkeri, men tro meg, det er ikke gøy når en vegetarianer (meg) får servert matretter med fisk i, fordi man tror at vegetarianere spiser fisk. Dette skjer fordi store stemmer, som feks. Sophie Elise, sprer feilinformasjon.

~~~~~~~~~~~~~~~

Stina:

Jodel irriterer seg hver gang Stina, den smarte venninnen til mor sjøl, kommer med en ny smart(?) liste. Nå har Jodel funnet ut hvor Stina henter listene fra:

La oss ikke glemme Pinterest. Bare nevner det.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Pilotfrue (og pilotherre):

Jeg ser ofte at jenter (les: bloggere) nusser til kamera, men ser sjelden at menn gjør det samme. Utenom flyvern da:

Om grunnen til all nussingen er betalte lepper, vites ikke.

~~~~~~~~~~~~~~~

Isabel Raad:

Frøkna har svart på spørsmål, men forstår fremdeles ikke hva Jodel mener når det snakkes om å melke:

Jodel ser for seg at frøkna lett kunne vært med i “Farmen” siden hun er så god på melking.

~~~~~~~~~~~~~~~

Villa Paprika:

Villa Paprika er en av bloggemødrene som tar meget lett på barnas rett til privatliv. Jodel liker ikke at barn eksponeres:

Flere lesere reagerte. Etter at Paprika og familien var ferdig med å rettferdiggjøre eksponeringen, ble teksten forandret. Jeg velger å tolke det som at Paprika og de andre grønnsakene tok til seg litt av kritikken.

#labloggebarnafåetprivatliv

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anna Rasmussen (og Jan Rasmussen):

Etter at Mammaen filmet sin krampaktig gråt, som var et resultat av at Mads Hansen mente at barna hennes burde få et privatliv, har det vært meget stille fra den kanten. Jeg registrerer at bilder og tidligere innlegg er slettet fra Instagram og bloggen, så da gikk altså noe inn.

Mammaen trenger alltid en pause fra bloggen når hun selv har ordnet rabalder for klikk. Merkelig nok har hun ikke annonsert noe denne gangen, men hun har tatt pause fra mann og barn da.

Mammaen har vært åpen om at bloggen går dårlig og at Jan Banan må jobbe. Og den som jobber er visst den som må passe barna.

Jodel lurer på hva han jobber med og kommer med mange forslag:

Det korrekte er at han er selger.

~~~~~~~~~~~~~~~

DIV.

Det går rykter om at noen er ute etter å “ta” Mads Hansen:

Raad, faktisk. Artig svar, men siden Frøkna og Mads Hansen har inngått våpenhvile, vil jeg anta at hun er ferdig med den saken og heller bruker tiden på noe hun har fortjent. Kanskje en reise eller klær fra Nelly?

Jeg observerer at mammaen ikke er nevnt.

Jodel har fått øynene opp for hva en blogger egentlig er:

(Skjermdumper Jodel)

Stopp, jeg vil jeg av!

God helg.

Adina xoxo