UKAS JODEL UKE 30

Mammaen:

Det har vært litt av en uke, dere. For oss lesere, så klart. Tror aldri jeg har konsumert så mye popcorn i løpet av en uke før. I tillegg er jeg utenlands og har hatt store utfordringer med å få tak i popcorn. Heldigvis ordnet det seg.

Mads Hansen ble den store vinneren i trekantdramaet, om man skal kåre en vinner:

Mammaen benyttet anledningen med mye oppmerksomhet til å poste et nytt bilde av sin bakdel. Poseringen var nøyaktig lik den venninnen Isabel Raad gjorde nylig. Lurer på om frøkna synes det er greit at mammaen kopierer henne? Husker hun ropte ut at bloggere måtte stoppe med kopiering av henne.

Vel, mammaen skrev videre at hun hadde fått en del spørsmål på om rumpen hennes var kjøpt. Om hun virkelig har fått slike spørsmål eller kun ønsker blest om rumpen sin, vites ikke. Det er vanskelig å få sjekket opp i slike påstander når hun sletter alle kommentarer som tikker inn.

Jodel tror ikke på henne. Ikke disse to leserne heller, som har hatt flaks og unngått den strenge sensuren. Til nå, i hvert fall.

Annette Haga aka Nettenestea:

Annette er en dame som ikke har vært nevnt på bloggen min. Jeg har fått inn en del tips som går på at hun bruker barnet sitt i reklamer. Jeg har fulgt litt med og vet at det stemmer. Jodel følger også med:

Frøkna:

Jodel har det “gøy” med å skrive at Isabel Raad og gode gamle Jørn Hoel er ett par.

Hvorfor akkurat han? Om noen vil forklare meg hvordan dette oppstod, blir jeg meget glad.

Jodel sier at Jørn var med da frøkna skulle anmelde Mads Hansen (noe hun altså ikke gjorde).

Noen synes denne spøken er så morsom og har klart å få inn tekst på Wikipedia:

Jeg må si jeg reagerer på at det er såpass enkelt å få lagt inn usannheter på Wikipedia, og kommer heretter til å dobbeltsjekke fakta.

Jodel viser frem en kommentar som Raad har fått:

Sophie Elise:

Miss Sophie har tidligere nevnt at hun alltid ser på klokken på mobilen 13:37. Jodel følger med og hjelper gjerne til:

Som jeg og flere andre har nevnt, så måtte det selvsagt komme at Sophie Elise ville fjerne fillers i leppene sine, nå når Kylie Jenner har gjort så:

Det stemmer nok at hun har fjernet filleren, men siden hun har fortalt at hun har fått fett fra magen inn i leppa, må det vel fettsuging til for at alt er vekk(?)

Sophie Elise har vært meget tyst om trekantdramaet som har vært. Jodel liker det:

Hun var tyst helt til i dag. Da skrev hun at “alle” er idioter som leser om Mads Hansen når global oppvarming er noe man heller bør bry seg om. Jeg ser den, men tror at folk fint kan bry seg om begge deler.

Mens noen venter på Sophie Elises andre bok, leses og høres det på den første.

Da jeg hørte at Miss Sophie skulle være stemmen på lydboken sin, tenkte jeg at det ville bli rart. Ikke at det er feil med stemmen hennes, men tonefallet er meget monotont, noe som kan bli forvirrende og kjedelig for de som skal høre lydboken. Bare en tanke. Jodel reagerer på dialekta:

BOTB:

Fremdeles er det noen som spekulerer i hvem jeg (og Vicky) kan være. Jeg kan herved bekrefte det Jodel tror:

Neida.

Jeg kan love på tro og ære at neste forslag heller ikke stemmer:

DIV.

Jodel har dannet seg et bilde av kritikere:

Jodel mener at blogging ikke er hardt arbeid, selv om frøkna prøver å overbevise oss gang på gang:

=============

Jodel forteller hva fastleger opplever:

Tv2 Sumo har en konkurranse gående der du kan vinne en makeover og kan dermed “forvandles” til den Kardashian/Jenner du måtte ønske, som de sier:

Jeg trodde vi var enige om å være oss selv og at ingen trengte forandring for å være bra nok. Hva holder Tv2 Sumo på med?

Personen som kommenterte dette ble avslørt av andre på Jodel. Hun fikk dermed pes fordi hun oppfordret til å reagere på dette, men samtidig hadde større lepper enn Sophie Elise, ble det sagt. Hun hadde også et samarbeid gående med en klinikk som tilbyr injeksjoner og plastiske operasjoner. Jodel synes hun er dobbeltmoralsk.

==================

Jodel trenger underholdning:

Jeg lurer fryktelig på hva disse PH-folkene skal gjøre på slike fester, om de blir leid inn. Er de der for å feirer og drikke med bursdagsbarnet? Eller blir det sjongleringer med appelsiner og korttriks?

=================

Jodel er lei av bloggere som normaliserer injeksjoner:

(Skjermdumper Jodel)

Heia Jodel!

PS. Som jeg har nevnt tidligere så har jeg fremdeles ferie og befinner meg utenlands akkurat nå. Her finnes det ikke 4G, for å si det sånn, ergo blir Ukas sett og hørt forsinket. Jeg beklager at jeg ikke kan produsere flere innlegg, men jeg håper å komme sterkere tilbake når ferien endelig tar slutt. Slik det ser ut så varer og varer og varer den. Heldige meg.

====================

Kos dere<3

Adina xoxo

58 thoughts on “UKAS JODEL UKE 30

  1. Er det ikke litt viktig å ha de rette meningene da, og kaste seg på hva enn som er i tiden? Sophie har alltid vært god på det. Spiller ingen rolle om det er helt sant vel? 😇😂😂

 1. Haha angående kopiering av frøkna, jeg skrev en kommentar om det med MtM og lot som jeg var en 14 år gammel fan og skrev for å informere henne. Ble den kommentaren godkjent? Nop. Clickbait-dronningene må holde sammen

   1. Er det noe spesielt hun sier om Kasper? Virker som å være en fantastisk gutt, hun er heldig som hsr han ♥️

 2. Å jøye meg, melkekommentaren var min! Står selvfølgelig fullt ut for den, hadde bare ikke trodd den skulle dukke opp på jodel og her! 🤭🙈

 3. Digger deg og den munnrappe stilen du har på innleggene…som jeg ler når jeg leser. Du er bare god! Tommel opp fra sommervarmen i nord.

  1. Jepp, er Isabel E. La igjen kommentar på bloggen å spurte. Hu har ikke moderator så kommentarer blir godkjent, men den ble slettet rett etterpå 🙂 så tok det som et ja.

 4. Driitbra innlegg!!! Kan du sjekke ut Elin Bergius? Verdens söteste jente, men nå er det blitt VEL mye bruk av barna i reklameöyemed.

 5. Blir helt stressa av nesa til sophie Elise om dagen. Enten så redigerer hun den masse på bilder på insta, eller så er den operert på nytt! Den ser jo så annerledes ut, spesielt tippen er mye smalere enn før.

 6. Kommenterte på bloggen til Eirin Kristiansen at hun var heldig som hadde en «jobb» hvor hun bare kunne utebli i flere dager uten å si ifra. Dette er ikke noe «mannen i gaten» kan gjøre. Kommentaren ble selvfølgelig ikke godkjent:) Hun er langt i fra den eneste bloggeren som gjør dette, men jeg synes det er rart at de kan holde på slik. La vær å blogge (les: «jobbe») på 2-3 dager uten å bare på forhånd si at de nå trenger litt fri fra all den harde bloggjobbingen… Det er jo faktisk leserne som betaler lønnen deres. De kan si så mye de vil at det er annonsørene som betaler de, men de hadde ikke fått noen avtaler om det ikke var for leserne 🙂

  1. Jeg skjønner hvor du vil, men mener du at de ikke kan utebli helger og helligdager uten å si ifra heller?

   1. Hm… Nå er det ikke snakk om helg eller helligdager her ihvertfall. Men det er jo mange yrker som jobber helger og helligdager, så hvorfor ikke bare si ifra om de vil ha «fri», uansett om det er tirsdag eller 1.mai? EK har jo sagt at hun har fri hver lørdag. Helt OK det selvfølgelig, poenget mitt er vel bare at de burde si ifra slik som vanlige folk må gjøre når de ikke «stiller på jobb». Da slipper leserne å klikke seg unødvendig inn på bloggen.

 7. Og kan vi snakke om nesen til sophie Elise? Ref. de siste bildene hun per dags dato har lagt ut på Instagram. Redigering à la livingdoll 2010 eller ny operasjon?

  1. Vet du, jeg tenkte akkurat det samme! Livingdoll redigerte helt ekstremt tilslutt, hun kunne umulig ligne seg selv. Jeg tror ikke SE er operert, kun redigert. Bilder tatt lengre unna viser en annen nese.

   Hvis hun skal være med på “skal vi danse” til høsten vil hennes “naturlige” (det som er igjen) utseendet komme fram. Hun er nok ikke lik seg selv fra bilder. Fake fake fake….at hun gidder!

   1. Hun skal garantert være med på skal vi danse. Det blir spennende å se henne der. Både på trening og resten. Hvordan hun ser ut og hvordan hun takler presset.

   2. Tenker hun ryker rimelig kjapt ut av dansen for noen stor rytme har hun ikke. Det avslørte seg sist hun var med på danseprogram. Fordelen er at hun får mere muskler i bena så da ser kanskje stumpen mer passende ut til lårene. Proposjoner er viktig når man lar seg operere istedenfor å trene seg til resultater…… noe dissa rosabloggerne burde skjønt etter denne sommeren 😉

 8. Nå ser jeg at gladehjem har kopiert CBE igjen og så lurer jeg på om denne loven om åndsverk, har man egentlig noen beskyttelse? Jeg blogger sjæl og ser noen av bildene mine har havna på andre nettsider enn mine.. Ikke moro

  1. PandaAnne: Ja, dine bilder er dine bilder. Om bildene har havnet på andre nettsider uten noen sammenheng kan du kreve de fjernet eller kreve honorar. Ønsker du mer info, send meg en mail😊

 9. SE gjør skkkert mye i skjul. Noe legger hun ut som feks, lymfedrenasje, fordi det er naturlig. Og det er det også, tar det selv, men har ingenting med oppstramming/slanking å gjøre. Det er for å drenere bort avfallsstoffer og ekstra vann i kroppen. Jeg ser også hun har forandret på mye i det siste, kanskje hun ikke vil ha fokus på det?
  Ellers, toppers innlegg, ler av de mange Jodlerne😂

 10. Hun tar drenasje, samt løfter rumpeballene til det hinsidige. Det kommer for en dag når hun skal delta i Skal vi danse, men da har hun nok med seg sin egen stylist Dajana🙈. Bruker også å ta Lymfedrenasje, godt for kroppen😀. Jeg har også sett Sophia ved flere anledninger, og jeg vil ikke akkurat påstå hun er lik seg som på bildene.

 11. MtM har slettet innlegget “har jeg opperert rumpen?” . Skjønte sikkert at det var ingen som spekulerte om det

 12. Sjekk siste innlegget til “lillemammaen”, i badedrakt og historie om knekt nese (hadde for øvrig lite med hverandre å gjøre). Og kommentarfeltet. Jeg sier bare “uff!”. Vitner om litt umodenhet, ja😣

  1. Hun er da sååå moden og reflektert, er det ikke det de skriver i kommentarfeltet hennes? Nei, hun er hverken mer moden eller reflektert enn andre på hennes alder. Og barna er fortsatt på bloggen hennes, stort sett daglig. Til tross for at hun er sluttet å eksponere dem.
   Dagens innlegg henger ikke på greip. Er ikke mye overlatt til fantasien der nei, må da kunne vise frem et par badedraktbilder når hun har knekt – nesen…..

 13. Kniiis…! 🙊 Et par utdrag fra Sophie Elise sitt siste innlegg – om “dødsangsten” hennes:

  “Jeg har faktisk følt meg litt på kanten hele dagen, som om kroppen er i sjokk. Jeg har aldri følt noe særlig på dødsangst, ikke som jeg kan huske nå i alle fall, men i dag har den vært hardcore”.

  Og så, litt lengre ned i innlegget:

  “Ellers da. I dag reiste jeg til Oslo, var i noen møter, kjørte hjem og kastet i meg mat, dro til frisøren og så dro jeg på konsert”.

  Hardcore dødsangst, ass!

 14. Isabel har inngått avtale med Mads Hansen å ikke snakke om operasjoner lengre.. da går hu over til å vise godteriskuffen og legger til teksten «i’m fat» og bilde på bilde av at ribbeina hennes stikker ut.. way to go! 🤦🏼‍♀️

 15. Mtm sine utlegninger nå om barnevern nå… hjelpe meg! Hvorfor er dette noe hele kongeriket må vite om? Skjønner godt at ungen annonsører vil jobbe med henne, hun virker rett og slett ustabil.

   1. Fordi at det faktisk er misbruk av barnevernets tid når noen sender gang på gang sender bekymringsmeldinger på barn som faktisk ikke har det dårlig.
    Jeg synes det er trasig at bloggerne bruker barna i reklameøyemed, men det er jaggu minst like trasig at folk leser disse bloggene og med det bidrar til (mis)bruken av barna.
    Det beste folk kan gjøre for disse barna er å la være å lese bloggene, men det gjøres ikke, nysgjerrigheten ligger for dypt forankret til det.

    Og hvorfor er det bare hun som er meldt? Hva med CBE og hennes bruk av barna? Og mange flere.

  1. Anonymous: Helt enig i at det er misbruk av BV, men hun bør likevel gå i tenkeboksen ang eksponeringen av barna. Både hun og andre. Men Anna framstår som svært ustabil for tiden uansett.

   1. Ja, hun bør gå i tenkeboksen, men det bør som sagt jaggu leserne (de som gir henne respons og penger ved klikk) gjøre.

 16. Kva har eigentleg skjedd med Sophie E? Ho ser jo heilt annleis ut enn før. Har ho operert seg så masse? 😞

 17. Anne Brith har vist utdannet seg til psykolog. I hvertfall slenger hun rundt seg med diagnoser (psykopater).
  Trodde man måtte være utdannet for å kunne stille en diagnose, men tydeligvis fungere det også å bare være blogger 🤷‍♀️

 18. Hvordan går det med desbonbons mon tro? Gikk forbi glitter her en dag og så de hadde lignende klyper til en femtilapp…

 19. Hei Adina! Elsker bloggen din! Jeg har et morsomt forslag hva med at du har en pod cast i tillegg til bloggen, der du har en forvengt stemme hvis det er ønskelig?!
  Hilsen en stor fan.

  1. Hei😊 Jeg og Vicky snakket om podcast, men det ble med snakkingen.
   Det er en god ide du kommer med, men jeg tror jeg ville følt det rart alene😊 Man vet aldri😉
   Tusen takk for en god ide og for ros😍❤️

 20. Forslag til AB om ukens oppskrift. «Morrabrød» til alle som har en kjæreste som sovner klokken ti og vakner klokken 5😂

Leave a Reply