UKAS JODEL UKE 30

Mammaen:

Det har vært litt av en uke, dere. For oss lesere, så klart. Tror aldri jeg har konsumert så mye popcorn i løpet av en uke før. I tillegg er jeg utenlands og har hatt store utfordringer med å få tak i popcorn. Heldigvis ordnet det seg.

Mads Hansen ble den store vinneren i trekantdramaet, om man skal kåre én da:

Mammaen benyttet anledningen med mye oppmerksomhet til å poste et nytt bilde av sin bakdel. Poseringen var nøyaktig lik den venninnen Isabel Raad gjorde. Lurer på om Frøkna synes det er greit at Mammaen kopierer business ideen hennes. Jeg husker hun ropte ut at bloggere måtte stoppe med kopiering av henne.

Vel, Mammaen skrev videre at hun hadde fått en del spørsmål som gikk på om rumpen hennes var kjøpt. Om hun virkelig har fått slike spørsmål eller bare ønsker blest om rumpen sin, vites ikke. Det er også fryktelig vanskelig å få sjekket opp i slike påstander når hun sletter alle kommentarer som tikker inn.

Jodel tror ikke på henne. Ikke de to leserne heller, som har hatt flaks og unngått den strenge sensuren. Til nå i hvert fall.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Annette Haga aka Nettenestea:

Annette er en dame som ikke har vært nevnt på bloggen min. Jeg har fått inn en del tips som går på at hun bruker barnet sitt i reklamer. Jeg har fulgt litt med og ser at det stemmer. Jodel følger også med:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frøkna:

Jodel har det “gøy” med å skrive at Isabel Raad og gode gamle Jørn Hoel er ett par.

Hvorfor akkurat han? Om noen vil forklare meg hvordan denne spøken oppstod, vær så god!

Jodel sier at Jørn var med da Frøkna skulle anmelde Mads Hansen. Noe hun altså ikke gjorde.

Noen synes denne spøken er så morsom og har klart å få inn tekst på Wikipedia:

Vent hva? Etter litt latter slo alvoret inn. Jeg reagerer på at det er såpass enkelt å få lagt inn usannheter på Wikipedia, og kommer heretter til å dobbeltsjekke alt.

Jodel viser frem en kommentar som Raad har fått:

Mø!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sophie Elise:

Miss Sophie har tidligere nevnt at hun alltid ser på klokken 13:37. Jodel følger med og hjelper gjerne til med en påminnelse:

Som jeg og flere andre har nevnt, var det bare et tidsspørsmål før Sophie Elise ville annonsere at hun skulle fjerne fillers i leppene sine. Det Kylie Jenner gjør gjør Sophie Elise:

Det stemmer nok at Sophie Elise har fjernet filleren, men siden hun har fått fett fra magen sprøytet inn i leppa, må det vel fettsuging til for at alt er vekk(?)

Sophie Elise har vært meget tyst om trekantdramaet som har vært. Jodel liker det:

Det vil si, hun var tyst helt til i dag. Da skrev hun at “alle” er noen idioter som leser om Mads Hansen når global oppvarming er noe man heller bør bry seg om.

Vel, jeg ser den, men tror at folk fint kan bry seg om begge deler.

Mens noen venter på Sophie Elises andre bok, leses og høres det på den første.

Da jeg hørte at Miss Sophie skulle være stemmen på lydboken sin, tenkte jeg at det ville bli rart. Ikke at det er feil med stemmen hennes, men tonefallet er meget monotont, noe som kan bli forvirrende og kjedelig for de som skal høre. Bare en tanke. Jodel reagerer på dialekta:

~~~~~~~~~~~~~~~

BOTB:

Fremdeles er det noen som spekulerer i hvem jeg (og Vicky) er. Jeg kan herved bekrefte det Jodel tror:

Neida.

Jeg kan love på tro og ære at neste forslag heller ikke stemmer:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DIV.

Jodel har dannet seg et bilde av kritikere:

Jodel mener at blogging ikke er hardt arbeid, selv om Frøkna prøver å overbevise oss gang på gang:

Jodel forteller hva fastleger opplever:

Tv2 Sumo har en konkurranse gående der du kan vinne en makeover og kan dermed “forvandles” til den Kardashian/Jenner du måtte ønske, som de sier:

Jeg trodde vi var enige om å være oss selv og at ingen trengte forandring for å være bra nok. Hva holder Tv2 Sumo på med?

Personen som kommenterte dette ble avslørt av andre på Jodel. Hun fikk dermed pes fordi hun oppfordret til å reagere på dette, men samtidig hadde større lepper enn Sophie Elise, ble det sagt. Hun hadde også et samarbeid gående med en klinikk som tilbyr injeksjoner og plastiske operasjoner. Jodel synes hun er dobbeltmoralsk.

Jodel trenger underholdning:

Jeg lurer fryktelig på hva disse PH-folkene skal gjøre på slike fester. Hva betaler man for? Er de der for å feirer og drikke med bursdagsbarnet? Eller blir det sjongleringer med appelsiner og korttriks?

Jodel er lei av bloggere som normaliserer injeksjoner:

(Skjermdumper Jodel)

Heia Jodel!

PS. Som jeg har nevnt tidligere så har jeg fremdeles ferie og befinner meg utenlands. Her finnes det ikke 4G, for å si det sånn, ergo blir Ukas sett og hørt forsinket. Jeg beklager at jeg ikke kan produsere flere innlegg, men jeg håper å komme sterkere tilbake når ferien tar slutt. Slik det ser ut så varer og varer og varer den. Heldige meg.

Kos dere!

Adine xoxo