9. GJESTEINNLEGG

Av Gjestebloggeren

Mads Hansen vs. Isabel Raad

Det er ikke bare i de svenske skoger at det er full fyr for tiden. Også i diverse kommentarfelt koker det, og det er ingen overdrivelse at krigen mellom Mads Hansen og Isabel Raad har blusset opp igjen.

Da Hansen problematiserte Mamma til Michelles bruk av egne barn i jakt på annonsekroner, mistet nemlig Raad besinnelsen.

bilde 1

Denne Instagram-posten ble rett og slett for mye for frøkna, som gikk rett i strupen på artisten/influenceren/fotballpensjonisten/mensa-medlemmet:

Bild 2

Raad mener altså det er Hansen, og ikke Anna Rasmussen, bedre kjent som Mamma til Michelle, som “drar inn” barna til nettopp Mamma til Michelle. Smak litt på den.

Hansen kontret, og da satt plutselig ikke Raad igjen med flere argumenter enn Hansens alder. Det er ifølge Raad nitrist av Hansen å publisere denne type Instagram-innlegg, ettersom han er “såpass voksen”. 34 år gamle Hansen er visstnok for gammel til å delta i samfunnsdebatten. Det er greit å vite.

Alderspoenget fungerte imidlertid ikke som avvæpning, for kamphanene var langt fra ferdig. Gamlefar svarte clickbait-dronninga med å legitimere hvorfor han mener at det er greit å kritisere bloggere som Raad og Rasmussen, og da var helvete løs.

Bilde 3

Raad var – ikke overaskende – uenig i rivalens begrunnelser, og beskyldte ham for å henge igjen i 2016. Samtidig påsto hun at hun ikke hadde frontet plastisk kirurgi på flere år, og spurte om ikke folk kunne få lov til å endre seg.

Bilde 4

Alt dette høres jo vel og bra ut. Det er bare så synd at det ikke er sant. Raad har nemlig frontet plastiske operasjoner så sent som i år. Da hun var i Mexico for å delta i Paradise Hotels jubileumssesong, la hun ut innlegget “Nå åpner jeg om min neste operasjon”

Bilde 5

I dette innlegget skrev hun at hun skal operere puppene på nytt, at hun ønsker perfekte pupper, og at det er verdt å betale en halv formue for å oppnå nettopp det.

På Instagram hevder hun at hun har endret seg, men på bloggen viser hun tydelig det motsatte.

Dette ble tatt opp i Insta-diskusjonen av en bruker som tydeligvis fulgte med på ordvekslingen mellom Raad og Hansen, og frøknas svar er mildt sagt pinlig. Hun påstår at budskapet i det nevnte innlegget var å vise at plastisk kirurgi har gjort henne enda mer usikker, og at hun er mer misfornøyd nå enn hun var i utgangspunktet.

Altså. Det blir rett og slett for tynt.

Bilde 6

Bilde 7

Etter hvert kom flere Insta-brukere på banen og foreslo at Raad og Hansen burde møtes i en TV-debatt. Da kom Raad med dette svaret, som avslører henne fullstendig.

Bilde 8

Skjermdumper mads_hansen11/Instagram og sraad.blogg.no)

Det er direkte alarmerende at det kun er kritikken som går på selve rumpa til Raad, som har gått inn på henne. Hansen har ved én anledning sammenlignet hennes opererte stjert med en hoppbakke. Dette har hun åpenbart hengt seg fullstendig opp i.

Hva med kritikken om hvordan hun bruker makten sin, alle løgnene hun er avslørt på, hvor farlig hun er for følgerne sine, og de elendige verdiene hun sprer? Fakta er at Isabel Raad er én av Norges største influencere. Hun når ut til vanvittig mange unge jenter hver eneste dag, men kritikk om hvordan hun bruker stemmen sin betyr tilsynelatende ingenting. De poengene kommenterer hun ikke. Det sier alt om hvor essensielt det er at de kritiske røstene i denne bransjen ikke forsvinner.

Konklusjonen er at frk. Raad blir fullstendig avkledd i duell med Hansen. Bra for henne at hun er glad i å vise hud, si.

Av Gjestebloggeren