UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 29

Beklager forsinkelsen, men ferien min pågår fremdeles. Bare nevner det.

UKAS FOKUS:

Bruddet mellom frøkna og Tony kom ikke som en overraskelse på alle. Det er trist når man vet at noen har kjærlighetssorg, men Isabel er positiv og tenker fremover:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Flott, da fortsetter hun akkurat som før.

UKAS KOMMENTAR:

Anna bruker Facebook til å reklamere for nye innlegg på bloggen sin. Siden kommentarfeltet på bloggen hennes er stengt, kommenterer lesere på Facebook og Instagram. Så blir de selvsagt sletta.

PS. Jeg er blokka som tusenvis av andre.

(Skjermdump Anna Rasmussen/Facebook)

Denne fine kommentaren kom fra en mann, noe jeg synes er fantastisk da det stort sett er damer som leser og kommenterer på blogger som dette. Så kom jeg til å tenke på at Mammaen viser frem rumpen sin, og da kommer det selvsagt mannlige lesere til. Neida.

Lurer på om hun kan ha sett denne konstruktive kommentaren, for den står merkelig nok der enda.

UKAS (U)SANNHET:

19.7.18 svarte Miss Sophie på spørsmål fra leserne sine:

En sponset avtale har de færreste med disse nettbutikkene, så det er sant. Men en avtale har hun. Hun tjener penger på affilatelenker, altså å linke til disse nettsidene. Hun får prosenter av kjøpesummen leserne handler for.

Det “merkelige” er at hun har linket til Nelly og Na-kd både før og etter dette innlegget, og da merket det som reklame, men hun har selvfølgelig ingen avtale med dem, altså:

(Skjermdumper sophieelise.blogg.no)

UKAS MAMMA:

Mammaen mener at barna knapt synes på bloggen lenger:

Hun starter innlegget med bilde av barna og fortsetter med en beretning om besøk av barnevernet.

De tre neste innleggene viser barna samt beretninger om dem. Jeg tør ikke tenke på hvor mye barna måtte eksponeres før hun selv ville synes det ble vel mye.

Jeg tror ikke mammaen helt har skjønt hvilke konsekvenser eksponeringen kan ha:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

Jeg kan nevne:

* Bilder kan bli misbrukt på “The dark web”, også opplysninger om barnet.

* Barn kan bli mobbet for det “de står for” på mammas blogg og de får ikke mulighet til å velge sin egen digitale identitet, da mor har sørget for eksponering fra fødselen av.

Jeg kan forklare henne alt om dette i et innlegg som kommer senere. Jeg ønsker å se på om det er bedring i sikte i bloggnorge.

UKAS GLEMSOMME(?):

Martine, eller Marty som hun vil kalles, har stort sett en mening om det meste. Hele familien Halvorsen er i sving for å drive bloggen. Alt fra å svare i kommentarfeltet til å spre innleggene i forskjellige grupper på Facebook. Helst der de ikke hører hjemme. Spamming sies å være et korrekt ord.

Nå har Marty vært på en reise dit alle bloggerne drar. Man er ikke ordentlig blogger før man kan vise seg frem i Ganni-genseren og kan surfe:

(Skjermdump martinehalv/Instagram)

Jeg reagerer på at Marty, som vil fremstå som en fornuftig blogger, “glemmer” å merke denne posten. Hvor er familien når hun virkelig trenger hjelp?

UKAS MORSOMME:

Alle som har fulgt Sophie Elise en stund vet at hun kaste om seg med diagnoser. Nå har hun delt ut én til alle oss andre også, psykopat. (Sikkert noe hun ikke ønsket å ha på sin egen liste). Eller, å være psykopat er ikke en diagnose i Norge, men heller en personlighetsforstyrrelse/karaktertrekk. I andre land omtales det som en diagnose.

En leser nekter å la seg kalle psykopat og kaster “diagnosen” rett tilbake. Hun fikk et ærlig svar:

(Skjermdump sophieelise/Instagram)

Adina xoxo

PATREON

INSTAGRAM

FACEBOOK

TWITTER

Snapchat: bloggombloggere