UKAS JODEL UKE 29

Hei alle sammen, som Vicky ville sagt det. Åhh, jeg savner Vicky<3

For et vær vi har i Norge. Jeg håper alle nyter det til fulle. Selv lever jeg for sol og sommer, men akkurat nå har jeg en bismak i munnen. Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg ønsker regn. Kun på natten, vel og merke. Naturen ser ikke glad ut for tiden.

Da er det klart for ukas Jodel:

Anne Brith:

Denne uka har vi sett mor sjøl på golfbanen med Nissa Erik 32 Bærum. I nye tennisklær, fått av hennes søte svigermor, var Anne Brith klar for suksess på golfbanen. “Den som gir seg er en dritt, som hun så ofte sier.

Får hun spille golf neste gang tro?

En kvikk person fikk øye på det nye huset til Nissa Erik 32 Bærum og Anne Brith:

De er nok på tur til Bærum, der som mor sjøl helst vil bo. Håper tomten står klar når de nå kommer flyttende.

Stina:

Listestina elsker å fortelle om hunden sin. Nå viser det seg at den lille er kresen:

Jeg håper virkelig ikke hunden sitter ved bordet hennes og drikker vann.

Isabel S. Raad:

Det ble altså slutt mellom frøkna og Pirre. Igjen. Hvem hadde trodd det, utenom meg? Sikkert “alle.”

Akkurat som sist spekuleres det om det er et PR stunt, noe frøkna avkrefter:

(…) skam i kroppen? Det heter vel “skam i livet?” Eller kanskje hun mener serien Skam? – Uansett, jeg kan forstå at folk tviler når hun driver en blogg basert på provokasjon.

Kan dette bildet være en av grunnene for bruddet:

Jeg lurer fryktelig på om denne mannen har inspirert Isabel eller omvendt? De har i hvert fall samme smak.

Sophie Elise:

Bianca Ingrosso er en svensk toppblogger, datter til Pernilla Wahlgren og søster til årets Eurovision deltaker for Sverige, Benjamin Ingresso. Nå mener Jodel at Sophie Elise kopierer henne:

Det er slett ikke usannsynlig da jeg flere ganger har “tatt” Sophie Elise for plagiat, blant annet HER

Jeg skulle ønske jeg var flue på veggen (speilet) for å høre hva Sophie Elise sier til seg selv, på engelsk. Kanskje noe à la hva Joey Tribbiani sa i serien Friends:

“How YOU doin.”

Caroline Berg Eriksen:

Det er flere bloggere som vurderer å gi seg selv og bloggen en ferie:

Jodel skal visst ikke ha ferie.

Pilotfrue:

At flyvern er opptatt av pupper er ingen hemmelighet:

Da flyfrua ble gravid viste han henne frem på Instagram og fortalte stolt at puppene hennes var blitt større.

Nå er det altså en annen liten herremann som har flydd på puppene hennes. La oss håpe at ikke flyvern flyr i flint av det.

Anna Rasmussen:

Jodel synes synd på mammaen og ønsker å hjelpe hennes stadig synkende skute: mammatilmichelle:

Ja til Rosetog<3

Bloggomtoppbloggere:

Det hender at noen nevner meg også. Jeg fikk et spørsmål som jeg selvfølgelig svarte på:

Bloggerne:

Oppfordring fra Jodel:

Nå har ikke jeg sett det bildet av neglene til Sophie Elise, men det høres ikke delikat ut. For å være ærlig så ønsker jeg ikke å se det heller.

Jeg kan nevne andre ting bloggerne også kan slutte med: holde hånden under haken, liksom for å støtte hodet eller presse opp en ikke eksisterende dobbelthake.

Flere ting som irriterer er:

Her må jeg si meg enig. Den stråvesken ser jeg overalt. Jeg så den i fjor også så nå må det snart ta slutt.

Vesken heter Gaia og koster flere tusen:

Bønn til annonsører:

Jeg tror mange sier seg enig her. Troverdighet kan ikke kjøpes.

Jodel vs Kvinneforum:

(Skjermdumper Jodel Oslo)

Først: Mener Jodel Kvinneguiden? I såfall vil jeg påstå at mange fra Kvinneguiden også er på Jodel. Kan det være derfor Jodel føler at Jodel er mer oppegående.

Adina xoxo

60 thoughts on “UKAS JODEL UKE 29

 1. Haha, jeg ler – elsker denne nye «spalten» 😂👏🏻

  Apropo hunder ved bord. Nå er ikke jeg noe utpreget hundemenneskeen og synes verken de skal være i sofaer, senger eller stoler i utgangspunktet, men er det bare jeg som IKKE synes det er innafor at Pilotfrue setter hunden og vannskålen oppå stolen ved bordet når hun er på restaurant!? 🙈🙄

  Send antibacen, please! 🤢

   1. Jeg blir utrolig provosert over flyfrua og hvordan hun prøver å selge trenings- og kostholdsprogram etter én måned som mamma. Ikke kan hun trene på 6 uker pga keisersnitt, men under slagordet ‘vil du bli en fit supermamma’ skal hun pushe trening og kostholdsmas på andre mammaer. Jeg er selv nybakt førstegangsmamma og synes det er flere ting som er utrolig lite greit med dette:
    – Du har nok med å være nybakt forelder! Den første tiden skal ikke være preget av trening og diett, ærlig talt – nyt denne tiden!
    – Det er pokker meg nok press på nybakte mammaer fra før. Alle kropper er forskjellige og alle kommer seg etter fødsel forskjellig. Folk som er mer usikre enn meg kan føle seg pushet til dette.
    – Sist, og viktigst: Hun mener det sikkert ikke sånn, men å sette likhetstegn mellom det å være ‘fit’ og det å være supermamma er så ugreit at det ikke går an! Jeg har grodd et menneske i ni måneder og vært gjennom blod svette og tårer – jeg er supermamma uansett om jeg spiser sjokolade hver dag og aldri trener ELLER spiser sunt og trener bra. De to tingene har faktisk ingenting med hverandre å gjøre.

    Generelt synes jeg flyfrua er et tomt skall som er altfor opptatt av å flashe at hun er nyrik, og det er irriterende men greit nok, men nå når det plutselig virker det som det viktigste i verden ikke er å ta seg av babyen hun har jobbet så hardt for å få, men å se bra ut etter fødselen, DA merker jeg at jeg blir skikkelig mammasur ‘ass.

 2. Man skjønner at man ikke følger helt med når man tenker at : “Slutt mellom S og P? Ble ikke de akkurat sammen igjen ?”…
  Håper det går bra med dem da. Kjærlighetssorg er vondt. Men det forholdet der må ha gjort vondt det også – så mye frem og tilbake og opp og ned :/

 3. Jeg ler av alt😂. Både Jodlere, deg Adina og bloggerne. Å sende bilder av muggene til flyfrua… serr? Og det nye bostedet til mor sjøl😂, dette var til å le seg skakk av! Vil ho bli Bærumsfrue nå da, er det ny suksess der, kanskje hun slipper å krbangle med alt og alle der, kanskje det er den store nyheten som kommer til høsten? Jeg kan ikke melde meg inn på Jodel, jeg er redd jeg hadde blitt sittende der. Veldig bra og morsomt innlegg Adina!😘

 4. Sophie elise har skrevet for leeenge siden at hun snakker til seg selv på engelsk. Så det er ikke noe hun gjør for å kopiere Bianca;)

 5. Først av alt vil jeg bare presisere at jeg ikke er fan av AB, men dette grenser til mobbing i flokk. Helt greit med spark i alle retninger, det fortjener hun innimellom, men har du ikke noe å sparke etter, la være..
  Forøvrig er det bare bærumsfruene selv som tror de er fine. De er ikke mye fine når klokka har passert ett på natta, alkoholen renner inn, vettet ut, og klærne nedover (eller oppover, alt ettersom) i ren frustrasjon over at de må spille fine fruer og tilfredsstille pengemannen på alle mulige måter hele uken

  Norsken og svensken begynner å bli en vits nå, mangler bare dansken.

  Bloggerhundene stakkars, ser de er ganske flaue i kreasjonene disse teite eierne kler på dem. De er ikke, blir ikke mennesker, de er dyr. Hunder skal ikke være i senger, sofaer eller stoler, ferdig snakka. For ikke å snakke om at de lar disse sleike seg i fjeset, har fe tenkt på hvor den tunga har vært tidligere?

  Forresten, har ikke bloggerne tatt ferie? Eller det bare sånne små fridager og kommer plutselig tilbake?

 6. Hvorfor reagere på AB mens du synes Raad er en vits? Og hundeeiere det samme? Og Bærumsfruene får gjennomgå? Jeg kjenner ikke til Bærum, men alle kan vel ikke være like sprengte der som i Mosjøen? Samme som AB uttaler seg om folk i Mosjøen, alle under en og samme kam.

 7. Jeg har faktisk hørt SE nevne at hun snakker til seg selv tidligere .. altså jeg synes at hun skal få lov å skrive noe såpass uskyldig uten at troverdigeten hennes skal bli satt på prøve. Ja, man kan ta SE for mye, men akkurat dette synes jeg er unødvendig. Jeg tror at alle som klikker seg inn på denne bloggen, og som ikke følger henne fra før av, automatisk vil få et veldig negativt inntrykk av henne. Og det er jo synd, for jeg tror hun allerede får gjennomgå fra alle kanter, selv når hun egt har skevet noe ganske uskyldig. Jeg er ikke spesielt stor fan av SE men jeg synes litt synd på henne.

 8. tid for spørsmålsrunde igjen? eller?

  har du noen gang hatt en egen blogg om livet ditt?
  og vet de nærmeste i familien at du driver denne bloggen?

  1. Anonym: Spørsmålsrunde tror jeg de fleste finner uinteressant da bloggen handler om andre bloggere. Jeg svarte vel på det meste sist(?)😊

 9. Ryktes at frua tok silikon tidligere i år (da mannen ble sendt på cirkle k for å reklamere/handle). Any thoughts?

 10. I siste insta-story bagatelliserer SE påvirkningen hun har på unge jenter og sier “er ikke 13-åringer egentlig ganske kule da?”. Dette VET hun jo er feil (ikke om de er kule, men at unge liksom kan tenke 100% reflektert over ting og ikke blir påvirket), for hun har jo skrevet om dette flere ganger. Bl.a at hun selv ble påvirket til silikon og nese, og aldri hadde tenkt på det hadde det ikke vært for blogger og lesere, samt at man lett kan føle seg dritt av å bla nedover insta og med oppfordring til å avfølge de som påvirker deg negativt – det er nok å ta av på bloggen og instaen hennes. Plisssss skriv et innlegg på dette, ta henne på ufarliggjøringen av egen påvirkningskraft med det ekstreme kroppsfokuset hun har

  1. Hun kan bare tenke tilbake selv? Mener å ha sett gult hår og oransje hud på henne, så klart hun også ble påvirket.

   1. Ja ikke sant, og derfor er det så dumt at hun nå motsetter seg all kritikk og bagatelliserer egen påvirkning på unge jenter. “De kan tenke selv”, “de blir ikke påvirket”, “jeg har ikke valgt å være forbilde”, “vi må ikke umyndiggjøre unge jenter ved å tro de ikke kan ta egne valg”, “13-åringer er faktisk ganske kule” osv.

   2. Jeg tror jeg har skrevet side opp og side ned om hva hun har sagt og gjort😊 At hun/de ikke tar ansvar er dessverre vanlig🤷‍♀️

  1. Planen er helt sikkert at det skal komme på mandager for å ha noe semifast, også er det ikke alltid det går. Dette er ikke jobben til Adina, og hun skylder oss ingenting.

 11. Vesken Gaia kostet ikke en dritt i Hellas og var laaangt mer solid🙈🤣! (Fikk ikke kjøpt, tar for stor plass i «kufjerten» (kofferten)

 12. På vær-kommentaren skjønner jeg at du ikke befinner deg i eller kjenner særlig mange fra de nordlige områdene av dette langstrakte landet. Her er det ingen tørke for å si det sånn! Men altså, om noen har planer om å være i nærheten av Senja før juli er over vil jeg anbefale Artijuli ( http://www.artijuli.no/ ) på Kråkeslottet på Bøvær/Skaland. Der er det en kunstutstilling som problematiserer skjønnhetsindustrien med særlig fokus på plastiske operasjoner og bloggers påvirkining (Sophie Elise spesielt).

 13. Flere som har lagt merke til at CBE plutselig viser ansiktene til barna flere ganger daglig sammenlignet med kun bakhodene tidligere…? Hvorfor plutselig snudd om til å eksponere de mer…?

  (Jeg har foresten først nå sett at det ikke er noen tvil om at hun har tatt silikon.. men synes det er forskjell på å legge inn et lite implantat etter å ha ammet barn og er over 30 år osv..da er det faktisk kun for sin egen del og ikke for å dytte sine DD-pupper opp i kamera slik som disse 20 år gamle bloggerne..)

 14. Til sjokolade spisende mamma, jeg støtter deg på den. Det er ett stk tomt skall. Hun har jo snakket om denne treningen etter fødselen i lang tid. Med kiloene raser også brystene med. Men det som ikke kunne fikses med trening kunne en jo fixe på. Det er så lett så i disse nyrike tider. Bloggerne på toppen som denne bloggen tar for seg, er jo utseende først. Utdanning og nyheter interesserer ikke. Morsomt å se positurene til de ulike. Sofie Nilsen for å prøve å lage rumpebilde, Orvik med puppene rett under haka😂. Mange kunne vært nevnt, ingen glemt. Fru pizza som vil flytte til Bærum da både Sørum og Mosjøen suger. ListeStina med utringning og viser walk in fullt opp av Nelly klær. Er noe ekte noe sted? Men eyyy, ikke kritiser Gaia vesken min. Den ble kjøpt inn før det ble en blogghit😥. Denne bloggen har virkelig vært en eyeopener, den har fått meg til å tenke mer på hva som egentlig foregår, midt i øya foran oss alle, har mye bloggerier vært slukt rått. Takk for motvekten du er Adina.

 15. Mammaens gråtevideo til Mads Hansen klarer jeg ikke helt å kjøpe. “Det du gjør dreper meg”…. hun har valgt å eksponere barna flere år, og med en gang noen er kritisk så prøver de å ta livet av henne? Det er synd hvis hun sliter psykisk, unner henne ikke det, men dette gjør hun for å gå opp trafikken. Lurer bare på hvor lang tid det tar før frøkna kommer med “støttevideo”.

  1. M: Det jeg tenker på er at hun stod og danset til sangen hans, strøk seg over de nye puppene sine og sa at hun hadde operert seg til sommerkroppen🙄 Det virket som hun ba om hans oppmerksomhet på det, men fikk den på noe annet🙄

 16. Mads Hansen burde merket innlegget med «gratisreklame for venn» for han hjelper henne å melke situasjonen til å få flere klikk og penger i denne økonomisk vanskelig tiden til mammaen 😂

 17. Jeg kjøper ikke videoen til mamman overhodet! Skulle vurdert og trodd på den hvis hun ikke hadde linket til bloggen over hele linja. Det utlegget der er gjennomført og planlagt etter min mening. Nå skal det melkes for det videoen er verdt, og jeg regner med reklameinnleggene kommer på rad og rekke de neste dagene.

  At hun sliter psykisk tror jeg på. Men, at denne videoen skal hjelpe henne på noe vis kommer jo ikke til å skje. Tenker mammaen burde oppsøke hjelp i stedet for.

  1. Kjøper det ikke jeg heller. Ja, hun ble nok rasende og lei seg (hun tåler ikke kritikk, og det er klart at mye av kritikken som kommer mot henne om dagen er ganske ufin. Ikke uberettiget, men ufin) Men! – dette virket som en “regissert” og redigert reaksjon.

   Bloggkarrieren hennes står for fall. Det er ingen hemmelighet. Siden hun begynte “mammatilmichelle” har tidene forandret seg. Publikum har fått opp øynene for barns rett til privatliv, og blitt kritiske til hva disse “påvirkene” egentlig påvirker til – hvem de påvirker, og hvordan.

   Før var blogg “søtt” og spennende.
   Nå begynner det å bli kynisk og skremmende.

 18. Sånn jeg tolker Mamma til Michelles seneste offer-innlegg:

  *Leser innlegget til Mads Hansen*
  *Føler seg truffet*
  *Blir lei seg og får “angst-utbrudd”*
  *Finner fram kamera*
  *Snurr film!*
  *Klipper/redigerer film*
  *Legger til ei litta annonse før filmen*
  *Laster opp film og promoterer på SoMe*

  Jadda! Meeen, bare en tanke her; hva om ho hadde denne benyttet anledningen til litt refleksjon og kritisk tenking? F.eks. om at det ho deler av meninger og holdninger i SoMe, både eksplisitt og implisitt, vil blir tilgjengelig for andre til å mene noe om. Hvis ho holder den tanken, og samtidig trekker inn konsekvensbetraktninger, så kanskje ho kan komme til samme (åpenbare) konklusjon som vi andre har kommet til: kan det tenkes at Michell, William og Lucas vil føle det som et like stort overtramp at deres egen mor har delt hele deres liv på internett – for åpent publikum? Og til og med tjent penger på det.

  Mitt filmtips for helga til mammaen og bananen (komedie faktisk, så kan hjelpe på humøret også): Truman Show.

 19. Har du hørt noe mer om Dreamworld som frøken Raad så stolt var/er ambassadør for? 🙄 Fra et rent google søk på «Dreanworld sraad», ser det ut som om hun ikke har skrevet noe om dem siden desember. Makan til ambassadør 😂

  1. Det er en egen tråd som heter Bloggergossip som du må søke opp. Trykk på den runde spiralen nederst og søk😊

   1. Må jeg befinne meg i Oslo for å kunne få opp tråden bloggergossip? Ny på jodel 😅

Leave a Reply