UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 28

UKAS INTERIØRTIPS:

Det er ingen hemmelighet at frua er opptatt av interiør. Siden hun er flink og har god smak, lytter jeg gjerne når hun deler tips:

(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Hemmeligheten er altså å kjøpe nips først. Deretter går man til innkjøp av møbler som passer til. Tipper dette var nytt for flere enn meg.

UKAS FORANDRING:

Mammaen sliter med å få bloggen til å gå like bra som før, og hun skylder på at plattformen motarbeider henne.

I et innlegg delt i dag kunne hun fortelle at hun måtte senke prisene på annonser for i hele tatt få annonsører. Hun forteller også at Egmont(?) mener at hun må gjøre noen forandringer på bloggen:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg)

Anna selv mener hun har jobbet hardt for å få bloggen opp å gå igjen, noe vi har sett tydelig den siste tiden:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

Ja nei, hva er det egentlig å forandre på.

UKAS HARDE JOBB:

Er det noen som jobber fryktelig hardt og fortjener goder, ja så er det frøkna:

Det er ikke første gang hun mener at noe er velfortjent. Ferier er alltid velfortjente, vesker og klær også. Til og med maten er velfortjent. Hun jobber tross alt 24/7.

Her er noe av det hun har fortjent:

Av erfaring kan jeg fortelle at det å skrive blogg tar tid, men hardt arbeid? Selv Sophie Elise har uttalt at blogging ikke er slitsomt:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

At det kreves mer av en blogger på topp, det sier seg selv. Det går i møter, svare på mail, fikse vipper, hår, bryn og negler. Kanskje litt laser innimellom. Av og til må man fylle på botox og fillers, og noen ganger trengs det plastiske operasjoner.

Etter å ha slept hjem en eske eller to fra Nelly, må det poseres på bilder. La oss ikke glemme de slitsomme (velfortjente) feriene, hvor maten består av å spiser dollars.

Endelig røper frøkna hvor hardt hun egentlig jobber:

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Hva skal man si? Det er trist at hun får mye hat, men det blir gjerne slik når den harde jobben består av å provosere for klikk.

UKAS NYSGJERRIGE BLIDPOMP:

(Nils) Erik 32 Bærum er alltid blid og slik fremstår han på bloggen også. Makan til blidpomp skal man lete lenge etter.

Nå viser det seg at han ikke bare er blid, han er nysgjerrig også. Skal vi tro mor sjøl så spør han om alt mulig, slik barn gjerne gjør når de er nysgjerrige på livet:

Det må være en fryd for mor sjøl å få fortelle og lære bort om livets små vidunder og mirakler, til noen som lytter, er nysgjerrig og lærevillig. Med så lang livserfaring som Anne Brith har, vil jeg tro at hun fint greier å svare på det meste av hva han lurer på.

UKAS KJENDIS:

Anne Brit og hennes kjære (Nils) Erik 32 Bærum har spøkt med et familiemedlem og sagt at de skulle gifte seg. De innrømmet selvsagt spøken og har lovet familien å fortelle dem det først, om en forlovelse skulle skje. Familien var fremdeles litt skuffet over at de ikke fikk vite noe om forholdet deres før de leste om det i media.

Anne Brith mener at rykter om en forlovelse alltid vil løpe i forveien, slik det gjerne gjør med andre superstjerner:

(Skjermdump annebrith.no)

PS. Bryllup blir det ikke der i gården. (Nils) Erik 32 Bærum han svarte nettopp på spørsmål fra leserne, og sa at han ikke ville gifte seg.

UKAS RÅD:

Etter Paradise Hotel dukket det selvsagt opp nye bloggere på blogglisten. Ann Marielle var en av dem. Nå viser det seg at hun liker å gi gode råd i listeform, akkurat slik som listestina, bare uten å nummere dem:

Meget gode råd, som sikkert ingen visste fra før av. Eller, når man er 12 år kan det selvsagt være fint å lære litt om gutter og sånt.

Ikke nok med det, dama har flere gode råd på lager til 12-åringene:

(Skjermdumper annlipinska.blogg.no)

Orker ikke

Adina xoxo

62 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 28

 1. Hun må kaste mye mat:

  Raad: Det jeg derimot tror har mye å si er at jeg har veldig liten magesekk, og blir super fort mett.

 2. Nå skal pilotfrua slanke seg og bli sunn. Hadde håpet at det var andre annonsesamarbeid hun hadde tatt akkurat nå. Nyfødt baby, hva med å ha fokus på amming, hvile osv. Tenker at er det en stund en skal ha lov til å slenge på sofa, spise usunt og være ufresh, er det første tiden etter fødsel. Uten å ha dårlig samvittighet for det!!

  1. Hvor skrev hun at hun skulle slanke seg nå? Det var vel nettopp det hun ikke skrev. Helt greit å å være kritisk, men hva med å forholde seg til sannheten? Riktig kost og trening, skriver hun, selv om trening må vente. Forøvrig klarer jeg ikke å se at det på noen måte er feil å spise riktig fordi om man ammer. Alt hun gjør og sier er tydeligvis feil i enkeltes øyne. Jeg er himla glad for at jeg ikke blogget i den tiden jeg hadde små barn, sunt kosthold var i fokus både før og etter fødsel, trening etter de obligatoriske seks ukene og jeg var sylslank et par måneder etter fødselene. Det føltes best for meg.

   1. Problemet her er vel heller at pilotfrue prøver å tjene penger på kvinner som er i en sårbar situasjon. Topp at hun vil spise sunnere, hun var jo åpen om at hun ikke brydde seg om kosten under svangerskapet, men kan hun ikke gjøre det i “kulissene” isteden for å selge et produkt?

 3. Ei litta frøken og en som #TaggerSittEgetNavn legger ikke akkurat fingrene i mellom på at de er i Italia sammen. Begge kjører identiske insta-stories 😄 No shit, Sherlock

  1. Dette startet hun med etter LA turen med frøken raad. Hun fikk så mye inspirasjon fra henne, og nå har hun forandret stil og måten å blogge på…

  2. Det er synd at hun tar etter frøken Raad, for hun blogger mye bedre enn henne. Hun har vært mer jordnær og fornuftig i det hun skriver til nå. Selv om hun får både kjeft og usaklige kommentarer, svarer hun fint tilbake. Ikke sånn som frøkna som henger de ut over hele landet og blir både frekk og ekstremt barnslig til motsvar.

   Allikevel ser jeg at Sofie Nilsen kler av seg flere og flere klær, hun viser samme positurer hele tiden (har ekstremt kjedelige bilder etter mitt syn, men det har de vel alle….meg, meg og atter meg). Jeg tror hun kommer til å miste det jordnære hun har/hadde i jakten på mer og mer penger.

   Inntektene til mamman går ned….jeg tror SE og frøkna følger etter. Folk orker bare ikke mer, det blir for mye tull, løgner og brutte løfter. Selv småjentene lar seg ikke lure i all evighet.

 4. Hehe, artig innlegg ♥️
  Isabel er vel den som jobber hardest i hele verden. Hun er jo mer på ferie enn hjemme men jobber alltid 24/7. Alle skjønnhetsbehandlingene er også hard jobb for henne men luksus for oss andre 😊

 5. Pilotfrue kan godt få sin dose hun også her Anonym. Jeg reagerer ikke på at hun skal inn i kostveiledningsprogram. Derimot har hun gjennom tidene hatt sine uttalelser som gjør henne mer lik Listestina. Leser ikke nyheter, og sammen går hun og Pilotmannen og fyller opp ansiktet med det ene og andre. Well, 4 uker etter et keisersnitt kan hun gjerne snakke om å kanskje ikke legge seg under kniven, dog er det ikke lenge siden hun skrev at ting som ikke kan trenes kan fikses på. Rart hvordan vi reagerer med en gang det er en blogger vi liker, da skal det ikke kritiseres. Dette er et satirisk blikk på toppbloggere, og hun er en av dem. Hun har vitterlig sluppet unna med en del vås som beviser at livet er ganske enkelt der i gården. Feks synes jeg at enkelte innlegg om Raad kan bli for mye, men jeg bare lar vêr å kommenter. Adina, du finner de rette spot on kommentarene til bloggerne. Veldig bra jobba!👏😂

  1. Selvsagt kan pilotfrua få sitt, men man bør vel uansett forholde seg til sannheten? Selv om det blir både kjedelig og lite sensasjonspreg over det.
   Eller er det lov å lyge siden dette er en satireblogg, som du så fint kaller det? Har aldri sett at Adina ikke har forholdt seg til sannheten, selv om det er mye snert i det hun skriver.

   Jeg er ikke leser av bloggen til flyfrua, men når jeg ser det skrives noe om noen i kommentarfelt så skjer det innimellom at jeg tar meg en tur innom (som nå, måtte se om hun virkelig skulle slanke seg mens hun ammet) for å lese selv.

   Jeg har ingenting til overs hverken for bloggere som fronter et luksusliv med et overforbruk som ikke hører hjemme noen steder eller de som kommenterer men ikke klarer å forholde seg til det som står skrevet. I stedet skriver det som passer dem best. Jeg spurte bare hvor det sto at hun skulle slanke seg!!!

   At enkelte forventer innlegg om amming og joggebukse-og-potetgull-i-sofaen får stå for deres regning, hun må vel få skrive og fronte det som passer henne?

   At hun har haugevis med idiotiske innlegg skal vel ikke automatisk føre til at man skal kunne tillegge henne feilaktige utsagn?

  2. Er det ikke bra da? At nå som hun har vært igjennom en operasjon, vil hun ikke gjøre det igjen frivillig? Dette er jo en forandring til det bedre, folk må jo få lov til å forandre mening. Og mulig at noen kvinner får dårlig samvittighet av dette, men synes faktisk det er fornuftig å spise sunt å gå trilleturer etter å ha født et barn jeg da.

 6. Sakset fra Dagsavisen: (Sagt om bloggere, vi kan vel tenkeboks hvem…)

  «Det er lett å la seg forføre av den luksuriøse livsstilen, men det er faktisk ikke normalt at en tjueåring tjener flere hundre tusen i måneden. Det er som å slippe en unge ut i godterifabrikk, der de kan få alt de peker på bare de selger sjela si først. Det meste med blogging er unormalt. Men hva vet jeg, jeg er vel bare en sjalu trettiåring …»

 7. “Med så lang livserfaring som Anne Brith har, vil jeg tro at hun fint greier å svare på det meste av hva han lurer på.”

  Mangler bare «Eller spørre Stina, den smarte venninnen til mor sjøl» 😂

  Elsker denne bloggen forresten, du er gull, Adina!

 8. Bloggen din Adina😍
  Du får det sagt.
  Lurer forresten på om jeg skal bli sånn yrkesblogger. Gode penger på et par-tre innlegg i uka, haugevis av bilder..,, hvis det er å jobbe hardt, jatakk😂 og så kan jeg sjemmet meg mens jeg lette etter ordboka

  1. De fleste har bare noen få tanketomme innlegg i uka med reklamelinker og bilder sv seg selv. Ser ikke fryktelig strevsomt ut når du har kommet deg opp på et visst nivå. Men i egne øyne jobber de myye..Klart det går vel en del timer til å se seg i speien og sminke seg hver dag. Og få skjønnhetsbehandlinger. Kanskje det blir en full arbeidsdag av det og de blir så slitne. I tillegg har de jo en noen spennende møter og prosjekter vi aldri hører mer om. Det er helt vilt at de drar inn flere millioner på dette.

 9. Husker også når mine barn var rundt 4, alle spørsmålene som kom og alt sett med nye øyne og en utrolig glede. 4 år, ikke 32.Blir flau over at det går ann å beskrive enn 32 årig kjærste på den måten, leseren sitter igjen og tror at Erik har stoppet opp i mental alder allerede rundt 4. Stakkars kar.

  1. Hun legger han frem som om han er et uopplyst lite barn. Han leser vel bloggen og synes kanskje ikke det gjør noe?

 10. Bloggtørke der ute nå assa…. vi som er på ferie får jo ikke den daglige dosen med drit! Stå på BOT! Hilsen fra en solseng, men uten oppblåste fordeler, betakaroten og pengespising🤣🙈

 11. Hehe Lise: Erik stoppet opp i mental alder. Ja, jeg er helt enig med deg, stakkars gutt 32 Bærum.
  Kanskje han ikke leser bloggen, lets hope🙈🤯. Mye morsom lesning her. Nyter også solen uten oppblåste deler, ei heller bruker jeg mesteparten av tiden til å posere i rare vinkler for så og sende viralt. Vi er heldige tenker nå jeg. You go Adina😇😂

  1. Lene Orvik er på eksakt samme sted som Kleiven.blogg. Han fra Supersvindlerne på TV3, det kan man se på begges Insta. Kleiven er 100% avholdsmann men dét er ikke «Lenemor» som hun kaller seg. Rett fra festival med kompis Hilton til drikking i Italia. Mistenker henne for å drikke for og prøve å holde seg slank (en mistanke jeg har hatt lenge, og som vil bli slettet som spekulasjon på KG) 😐 Nomade-Lene kan hun få som kallenavn. Hun er nesten aldri hjemme hos seg selv, i den nyoppussede leiligheten sin til flere mill. Trist.

   1. Det å drikke er vel noe man legger på seg ganske mye av, og det motsatte av slankemiddel? 🙂

 12. Skulle ønske at denne bloggen ble oppdatert 3 ganger til dagen 🙌🏼😜😍👍🏼
  Eneste bloggen som er verdt å lese! De andre gidder jeg ikke å gi et eneste klikk. Skjønner selvsagt at Adina ikke kan bruke sommeren sin til å fotfølge bloggerne og Jodel, men en ønsketenkning er vel lov ☺️
  Oppdater gjerne (eller tips nye lesere) om Patreon Adina 😉

  1. Å kjære vene, håper hun er sterk og ikke innleder noe med han igjen. Det vil uansett være en kortvarig lykke for henne stakkar.

   1. Uff da. Er jo lett å gi etter for følelser, håper for hennes del det var en engangsforeteelse..

   2. Kjære vene sier jeg også. Hun har vært så sterk så lenge. Han har sikkert jobbet intens for dette. Hva er vel han uten henne?

 13. Ble litt satt ut og overrasket over KU og F. Han fremsto usympatisk på bloggerne og på TV generelt.

  Det jeg kom inn for, AR fikk jo michelle mens hun gikk på ungdomsskolen – fikk hun fullført den?

 14. Hvorfor har enkelte bloggere så liten respekt for sine lesere?
  Lillemammaen la ut et bilde av sine to sønner, bakfra (for hun har sluttet å legge ut bilder av dem) i bleier, hånd i hånd, med overskriften et bilde sier mer enn tusen ord… Hjelpes… Skulle komme et skikkelig innlegg i dag…..venter ennå….. Hun la forøvrig ut et innlegg om samværsavtalen, der pappaen har barna tre helger, hun ei, for hun har dem tross alt hele uka….. tenk å måtte slite et par helger i måneden med sine egne barn, pappaen jobber bare hver dag…. og så ble hun rasende på megleren da hun lurte på når tusseladden skulle få tid til å leve. Ja, han virker som en tusseladd der hun har hele regien, når hun sier hopp svarer han antakelig hvor høyt…

  Og AB, snakk om å dra ut historien om bestefaren….en hel uke med et besøk hos megleren i mellomtiden. Sannheten om bestefar skulle komme i dag…..venter ennå….
  Så går det flere dager mellom hvert innlegg hos yrkesbloggere som jobber såååå hardt.. og har lovd både blogg, huset rundt tur…..

 15. Gidder du å vente på innlegg om bestefar til AB? Sikkert nokke oppsvinn. Orker ikke den bloggen. Snakker stygt om alle som er her fra Mosjøen, ho drar oss alle under en kam. Ho har gjort seg meget bemerket her, på en særdeles negativ måte. Vi er ikke en nasjon med kjærringer her, vi har nok med oss selv. Like bloggen din Adina.

  1. Jeg har aldri lest bloggen til AB, har såvidt vært innom, men fant den usigelig kjedelig og lite fengende (enda jeg er på hennes alder). Ikke følger jeg henne på snap eller IG heller. MEN, en ting vet jeg; Folk fra Mosjøen er nydelige 🙂 jeg bodde et år der for lenge siden, og hver gang jeg er tilbake storkoser jeg meg. Har fortsatt venner der som jeg har kontakt med. Elsker plassen, folket, dialekta og egentlig alt <3

  2. Jeg leser ikke bloggen hennes til vanlig, er en grunn til at jeg følger historien om bestefar, men hun drar det jo ut i det vide og brede, i dag kom et annet innlegg. Så bare overskriften om tomt hus….. Nå venter jeg noen dager før jeg går inn, da får jeg kanskje slutten på bestefarhistorien, spent på hva hun skriver skjønner du, men skal ikke si noe mer….

 16. Forslag til ny spalte: «Du vet du har lite å blogge om når…»

  Jeg kan begynne:

  – «…du må skrive 2 innlegg om at du bruker linser, og ikke ser så godt uten»

 17. Plz finn ut hvorfor det er slutt med isabel og pierre. Føler absolutt det er noe mer bak det enn at de bare visste det gikk den veien og ble enige om det.

  1. Jeg tipper de bare har vokst fra hverandre på noe vis? De virker som å være venner og det er bra 👍

Leave a Reply