UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 28

UKAS INTERIØRTIPS:

Det er ingen hemmelighet at Frua er opptatt av interiør. Siden hun er flink og har god smak, lytter jeg gjerne når hun deler tips:

(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Hemmeligheten er altså å kjøpe nipsen først for deretter å kjøpe møbler som passer til. Tipper dette var nytt for flere enn meg.

UKAS FORANDRING:

Mammaen sliter med å få bloggen til å gå like bra som før, og hun skylder på at plattformen motarbeider henne.

I et innlegg delt i dag, kunne hun fortelle at hun har måtte senke prisene på annonser for i hele tatt få annonsører. Hun forteller også at Egmont(?) mener at hun må gjøre noen forandringer på bloggen:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg)

Anna selv mener hun har jobbet hardt for å få bloggen opp å gå igjen, noe man tydelig har sett:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

Janei, hva er det egentlig å forandre på.

UKAS HARDE JOBB:

Er det noen som jobber fryktelig hardt og fortjener goder, ja så er det Frøkna:

Det er ikke første gang hun mener at noe er velfortjent. Ferier er alltid velfortjente, vesker og klær også. Til og med maten er velfortjent. Hun jobber tross alt 24/7.

Her er noe av det hun har fortjent:

Av erfaring kan jeg fortelle at det å skrive blogg tar tid, men hardt arbeid? Selv Sophie Elise har uttalt at blogging ikke er slitsomt:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

At det kreves mer av en blogger på topp, det sier seg selv. Det går i møter, svare på mail, fikse vipper, hår, bryn og negler. Kanskje litt laser innimellom. Av og til må man fylle på botox og fillers, og noen ganger trengs det en operasjoner.

Etter å ha slept hjem en eske eller to fra Nelly, må det poseres på bilder. La oss ikke glemme de slitsomme (velfortjente) feriene, hvor maten består av å spiser dollars.

Endelig røper frøkna hvor hardt hun egentlig jobber:

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Hva skal man si? Det er trist at hun får mye hat, men det blir fort slik når den harde jobben består av å provosere for klikk.

UKAS NYSGJERRIGE BLIDPOMP:

(Nils) Erik 32 Bærum er alltid blid. Makan til blidpomp skal man lete lenge etter.

Nå viser det seg at han ikke bare er blid, han er nysgjerrig også. Skal vi tro mor sjøl så spør han om alt mulig, slik barn gjerne gjør når de er nysgjerrige på livet:

Det må være en fryd for mor sjøl å få fortelle og lære bort om livets små vidunder og mirakler, til noen som lytter, er nysgjerrig og lærevillig.

UKAS KJENDIS:

Anne Brit og hennes kjære (Nils) Erik 32 Bærum har spøkt med et familiemedlem, og sagt at de skulle gifte seg. De innrømmet selvsagt spøken etterhvert og har nå lovet familien å fortelle dem det først, om en forlovelse skulle skje. Familien var fremdeles litt skuffet over at de ikke fikk vite noe om forholdet deres før de leste om det i media.

Anne Brith mener at rykter om en forlovelse alltid vil løpe i forveien, slik det gjerne gjør med superstjerner:

(Skjermdump annebrith.no)

PS. Bryllup blir det visst ikke der i gården. (Nils) Erik 32 Bærum svarte nettopp på spørsmål fra leserne, og han sa at han ikke ville gifte seg.

UKAS RÅD:

Etter Paradise Hotel dukket det selvsagt opp nye bloggere på blogglisten. Ann Marielle var en av dem. Nå viser det seg at hun liker å gi gode råd i listeform, akkurat slik som ListeStina, bare uten å nummere dem:

Meget gode råd, som sikkert ingen visste fra før av. Eller, når man er 12 år kan det selvsagt være fint å lære litt om gutter og sånt.

Dama hadde flere gode råd på lager til de små:

(Skjermdumper annlipinska.blogg.no)

Orker ikke.

Adina xoxo