UKAS JODEL UKE 28

Dere likte det forrige innlegget om Jodel svært godt og ønsket mer av det. Jeg klarer rett og slett ikke si nei til dere. La meg presentere en helt ny spalte: Ukas Jodel.

Treningsfrue:

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har kikket så nøye på bloggen hennes. Grunnen? Jeg blir fryktelig svett og sliten av friskuser som aldri har hvilepuls. Nå kan det høres ut som at jeg må titte innom, ofte.

Frua:

Jo da, frua er både pen og flink, men når man har blitt tatt for fanterier gang på gang, har ikke Jodel tro på at det kan være noen andre enn Lars Kristian som lusker rundt og sprer fine ord om fruen sin.

Mor sjøl:

Ikke hørt om Prebz og Dennis? Ikke så rart da gutta, som hadde Norges største YouTube-kanal, underholdt barn med såkalte challenches, eller utfordringer på Norsk. Gutta har lagt opp, men det kan se ut som mor sjøl og Nils Erik 32 Bærum har tenkt å overta.

Mor sjøl ba leserne bestemme hvem av turtelduene som måtte drikke Tabasco. Jeg kan opplyse om at det ble Nils Erik 32 Bærum, uten at det ble vist at han drakk. Makan!

Jeg regner med at tegningen var en øvelse til flere tegninger som skal vises frem på barne-kanalen de tydeligvis skal starte.

Jeg håper virkelig at noen hjalp henne slik at hjertet henger pent i vinduet eller på veggen. Vi kan ikke la mor sjøl stå der og klø seg i hodet. Når viktige ting skal avgjøres i båthuset, må vi hjelpe til.

Listestina:

Jodel har aldri sett Per Fredrik aka PelleK uten skinnjakke og solbriller før. Da Stina og PelleK var i bryllup til broren hans, måtte skinnjakken ryke. Solbrillene ble visstnok med.

Chloe-hund fikk seg ny genser og Stina skrev dermed et helt innlegg om den rosa genseren som Chloe visstnok elsket. Kanskje Per Fredrik også burde fått et eget innlegg? Om dagen uten skinnjakken. Jeg bare spør.

Når Stina skal grille, ropes det høyt, men grilles lite.

Frøkna:

Frøkna er kjent for å sette seg høye mål. Sist oppnådde hun målet like etter at hun hadde satt det, da hun kjøpte seg ett par sko fra Louis Vuitton. Dermed burde dette “hoved målet” hennes også være mulig.

Camilla Phil:

For å få dette til å stemme måtte Camilla ha ruslet barbeint over bær, frø og grønnsaker. Tærne hennes måtte ha hatt munn og spist det hele. Så da var det vel greit at hun slettet innlegget.

Mammaen:

Det er en uting at mammaen ikke skal få spre bena uten at unger blir nevnt i samme sekund. Kan det være Janbanan som sier ifra med det samme bena sklir ut: “Vi skal ikke lage barn i dag heller, Anna.”

Artig og gjennomtenkt rekkefølge på innleggene, der altså.

Mammaen betaler i dyrt for en ferietur. Hun mener barna hennes er utakknemlige som kjeder seg i en stor villa med porter rundt.

Tips: Hva med en billigere ferie hvor barna kunne leke med andre barn, spesielt nå når pengestrømmen har stoppet opp?

.

BOTB:

Hvis bloggene forsvinner så vil tråden Bloggergossip også forsvinne. Vent litt, da vil jammen BOTB også forsvinne.

Uansett, gøy at jeg blir satt pris på<3

(Skjermdumper Jodel)

Adina xoxo

27 thoughts on “UKAS JODEL UKE 28

 1. Hehehe LK i kommentarfeltet. Hvis det er slik, så er det virkelig gale. Jeg så nettopp inn på bloggen hennes, til og med date nights er vel dokumentert. Er det ikke riv ruskende galt å bruke så mye tid og utstyr på å redigere bilder, og da når jeg møter på Caroline av og til er hun så vanlig i utseende som en kan få bli. Jegtaravmeghattenhashtag. Ille gæli står det til i Sarpebyen. Jeg sko anta at en voksen mann med bloggkone gjorde anna enn å enda bæsje på leggen og legg ut kommentarer om kona HiST og pist. Æ har virkelig ikkje ord..

 2. Jeg ler også så jeg gråter. Is this for real? Jeg skulle være fristet til å få meg Jodel, når jeg leser dette her. Hører vi snart fra deg fruen til fruen?
  Og AnneBirth?😂

 3. Vil bare skrive tusen takk for det fine arbeidet du gjør, Adina. Kan ikke forestille meg hvor mye tid, krefter og følelser det krever av deg som må lese blogginnlegg til bloggerne som provoserer, spiller på følelser og reklamerer for unødvendig forbruk, og så produsere du et innlegg med snertig humor og dokumentere hva de skriver og gjør mens de manipulerer kommentarfelt for igjen sanke medfølelse mens denne bloggen avdekker og står imot presset. Du må stå imot press fra bloggverdenen hvor penger og berømmelse og samtidig press fra lesere som krever du er rettferdig og morsom og yter skarpt satirisk blikk på bloggerbransjen.

  Adina, du er enestående og det er bloggen også! Fra det dypeste hjertet mitt takker jeg deg! Du ytrer ord jeg aldri våger å tale, så igjen – tusen tusen takk for at du er til og jobben du gjør 😘

  1. Helene: Dette er den fineste kommentaren jeg noen gang har fått❤️
   Tusen ❤️lig takk. Det her ble for meget.
   Tusen takk til dere andre også❤️

 4. Jodel er så mye gøy å lese så jeg følger de på IG. Jeg prøvde å via appen, men fikk kun opp herifra området, og det var kjedelige saker du! Vet ikke om/hvordan det går an å følge denne typen Jodel?

  Forsett med ukens Jodel Adina, ler høyt og koser meg 😀 Du er så flink <3

  1. Du må sette Hometown i Oslo, der er det mer aktivitet. Det er der disse Jodelene er hentet fra. 😊

   1. Takk for det….men jeg får det altså ikke til….skjønner nada! Må nok mates med teskje.

 5. Jeg tror du har vært snill Adina, for disse er jo ikke så ille som i hvertfall jeg trodde jodel var 😊

Leave a Reply