UKAS JODEL UKE 28

Dere likte det forrige innlegget om Jodel svært godt, og ønsket mer av det. Og jeg klarer ikke si nei til dere. La meg presentere en helt ny spalte: Ukas Jodel.

Treningsfrue:

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har kikket så nøye på bloggen hennes. Grunnen? Jeg blir fryktelig svett og sliten av friskuser som aldri har hvilepuls.

Meget mulig jeg nå tar turen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frua:

Jo da, frua er både pen og flink, men når man har blitt tatt for løgn og fanterier gang på gang, har ikke Jodel tro på at det kan være noen andre enn Lars Kristian, som lusker rundt og sprer fine ord om fruen sin.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mor sjøl:

Ikke hørt om Prebz og Dennis? Gutta drev med forskjellige challenge for barn på YouTube. De har lagt opp, men det kan se ut som mor sjøl og Nils Erik 32 Bærum har tenkt å overta.

Mor sjøl ba leserne bestemme hvem av turtelduene som måtte drikke Tabasco. Jeg kan opplyse om at det ble Nils Erik 32 Bærum, uten at det ble vist at han faktisk drakk. Makan!

Jeg regner med at tegningen var en øvelse til flere tegninger som skal vises frem på “barnekanalen” de tydeligvis skal starte.

Jeg håper virkelig at noen hjalp henne slik at hjertet henger pent i vinduet eller på veggen. Vi kan ikke la mor sjøl stå der og klø seg i hodet. Når viktige ting skal avgjøres i båthuset, må vi trø til.

~~~~~~~~~~~~~~~

Listestina:

Jodel har aldri sett Per Fredrik aka PelleK uten skinnjakke og solbriller før. Da Stina og PelleK var i bryllup til broren hans, måtte skinnjakken ligge hjemme. Solbrillene fikk han visstnok mast seg til.

Chloe-hund har fått seg ny genser. Stina skrev et helt innlegg om den rosa genseren som Chloe visstnok elsket. Kanskje Per Fredrik også burde fått et eget innlegg? Om dagen uten skinnjakken. Jeg bare spør.

Når Stina skal grille, ropes det høyt og grilles lite.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frøkna:

Frøkna er kjent for å sette seg høye mål. Sist oppnådde hun målet like etter at hun hadde satt det, hun kjøpte seg ett par sko fra Louis Vuitton. Dermed burde dette “hoved målet” også være mulig å nå.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Camilla Phil:

For å få dette til å stemme måtte Camilla ha ruslet barbeint over bær, frø og grønnsaker. Tærne hennes måtte ha hatt munn og spist det hele. Så da var det vel greit at hun slettet innlegget.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mammaen:

Det er en uting at Mammaen ikke skal få spre bena uten at unger blir nevnt i samme sekund. Kan det være Janbanan som sier ifra når det skjer: “Anna, vi skal ikke lage barn i dag heller.”

Artig og gjennomtenkt rekkefølge på innleggene hennes.

Mammaen betaler dyrt for en ferietur. Hun mener barna hennes er utakknemlige som kjeder seg i en stor villa med porter rundt. Høres merkelig og veldig innestengt ut.

Hva med en billigere ferie hvor barna kunne leke med andre barn? Det kan også være smart siden det er vanskelig økonomisk. Vinn-Vinn!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BOTB:

(Skjermdumper Jodel)

Hvis bloggene forsvinner så vil tråden Bloggergossip også forsvinne. Vent, BOTB også.

Uansett, gøy at jeg blir satt pris på.

Adina xoxo