UKAS JODEL UKE 28

Dere likte det forrige innlegget om Jodel svært godt og ønsket mer av det. Jeg klarer rett og slett ikke si nei til dere. La meg presentere en helt ny spalte: Ukas Jodel.

Treningsfrue:

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har kikket så nøye på bloggen hennes. Grunnen? Jeg blir fryktelig svett og sliten av friskuser som aldri har hvilepuls. Nå kan det høres ut som at jeg må titte innom, ofte.

Frua:

Jo da, frua er både pen og flink, men når man har blitt tatt for fanterier gang på gang, har ikke Jodel tro på at det kan være noen andre enn Lars Kristian som lusker rundt og sprer fine ord om fruen sin.

Mor sjøl:

Ikke hørt om Prebz og Dennis? Ikke så rart da gutta, som hadde Norges største YouTube-kanal, underholdt barn med såkalte challenches, eller utfordringer på Norsk. Gutta har lagt opp, men det kan se ut som mor sjøl og Nils Erik 32 Bærum har tenkt å overta.

Mor sjøl ba leserne bestemme hvem av turtelduene som måtte drikke Tabasco. Jeg kan opplyse om at det ble Nils Erik 32 Bærum, uten at det ble vist at han drakk. Makan!

Jeg regner med at tegningen var en øvelse til flere tegninger som skal vises frem på barne-kanalen de tydeligvis skal starte.

Jeg håper virkelig at noen hjalp henne slik at hjertet henger pent i vinduet eller på veggen. Vi kan ikke la mor sjøl stå der og klø seg i hodet. Når viktige ting skal avgjøres i båthuset, må vi hjelpe til.

Listestina:

Jodel har aldri sett Per Fredrik aka PelleK uten skinnjakke og solbriller før. Da Stina og PelleK var i bryllup til broren hans, måtte skinnjakken ryke. Solbrillene ble visstnok med.

Chloe-hund fikk seg ny genser og Stina skrev dermed et helt innlegg om den rosa genseren som Chloe visstnok elsket. Kanskje Per Fredrik også burde fått et eget innlegg? Om dagen uten skinnjakken. Jeg bare spør.

Når Stina skal grille, ropes det høyt, men grilles lite.

Frøkna:

Frøkna er kjent for å sette seg høye mål. Sist oppnådde hun målet like etter at hun hadde satt det, da hun kjøpte seg ett par sko fra Louis Vuitton. Dermed burde dette “hoved målet” hennes også være mulig.

Camilla Phil:

For å få dette til å stemme måtte Camilla ha ruslet barbeint over bær, frø og grønnsaker. Tærne hennes måtte ha hatt munn og spist det hele. Så da var det vel greit at hun slettet innlegget.

Mammaen:

Det er en uting at mammaen ikke skal få spre bena uten at unger blir nevnt i samme sekund. Kan det være Janbanan som sier ifra med det samme bena sklir ut: “Vi skal ikke lage barn i dag heller, Anna.”

Artig og gjennomtenkt rekkefølge på innleggene, der altså.

Mammaen betaler i dyrt for en ferietur. Hun mener barna hennes er utakknemlige som kjeder seg i en stor villa med porter rundt.

Tips: Hva med en billigere ferie hvor barna kunne leke med andre barn, spesielt nå når pengestrømmen har stoppet opp?

.

BOTB:

Hvis bloggene forsvinner så vil tråden Bloggergossip også forsvinne. Vent litt, da vil jammen BOTB også forsvinne.

Uansett, gøy at jeg blir satt pris på<3

(Skjermdumper Jodel)

Adina xoxo