SNIKREKLAME/FISKING/TIGGING

Nok en gang ser jeg bloggere som driver med såkalt snikreklame, altså reklamerer for forskjellige produkter, men påstår at det verken er reklame eller spons, og sier at de har betalt for produktene selv. Det kan også være fisking/frieri til annonsører. Daglig finner man eksempler.

Jeg har frisk i minne at Anne Brith påstod at både matchmakeren (som jeg skrev om HER) og privatundervisning til barna, som ble behørlig omtalt på bloggen, var betalt av egen lomme:

Nå har mor sjøl tenkt seg på en velfortjent husmorferie, kjøpt og betalt av egen lomme, må vite:

Snill som hun er inviterer hun selvsagt andre slitne husmødre med. (Tro om alenemødrene hun skulle overraske er invitert?)

Lesere reagerer og stiller spørsmål:

Det var sånn det var, ja.

Jeg har selv mottatt tilbud om å reklamere for reiser og vet at goder ikke nødvendigvis trenger å være å få oppholdet dekket.

Jeg vet også at Anne Brith er en blogger som “tigger” for å få noe gratis mot å gi tilbake reklame på bloggen. Hun får også nei til slike spørsmål. Ikke at det er uvanlig i bransjen, men likevel sprøtt når man vet at disse sitter på millioninntekter.

Sophie Elise er en annen blogger som sniker inn snikreklame i ny og ne. Skjult bak: “dette er min personlige mening om produktet, og det er ikke reklame”, mens hun linker til en nettside som hun har et samarbeid med.

At Frua sniker er ingen hemmelighet. Når det diskuteres snikreklame er det ingen som nevnes like ofte som henne og Camilla Phil.

I dag skjedde det igjen. Frua hadde fryktelig lyst på iskaffe og måtte dele det med oss. Da hun begynte å filme, strakk hun seg etter iskaffen, sørget for at den var synlig mens hun pratet ivei. Den havnet også i håret, sånn helt tilfeldig, slik at det ikke skulle være så åpenbart at hun reklamerte/fisket. Til sist kunne hun fortelle at hun og frua til frua hadde drukket så mye kaffe i dag så nå gikk hun for denne, altså iskaffen:

(Skjermdump carolinebergeriksenno/Instagram story 13.7.18)

For en stund tilbake var Anne Brith på hytta hun “har” sammen med Nils Erik 32 Bærum og hans familie. Vannaktiviteter stod på agendaen og de viste frem noen fine brett (og ett barn):

Reklame eller fisking etter spons? Noe er det ut ifra hva mor sjøl svarer en leser:

Ja vel ja, så om man skulle tro på at dette ikke er en reklame, så blir i hvert fall butikken utsatt for press fra mor sjøl med slike uttalelser. Hva skal butikken svare når hun kommer fykende med en slik forespørsel? Skal de si nei og risikere å bli uthengt på bloggen? De har ikke noe valg:

Da ble det plutselig rabatter og dermed reklame. Jeg nekter å tro at leserne får rabatt, mens mor sjøl og Nils Erik 32 Bærum må betale full pris.

Vel, disse bretten var så fantastiske at de valgte to farger:

Jeg mener bestemt at det var avbildet en liten pjokk (eller en stående hai) på ett blått brett.

Nå håper jeg Forbrukertilsynet tar tak i dette en gang for alle.

Alle vi andre må følge lover og regler for ellers kan vi miste jobben vår. Bloggerne kan visst gjøre akkurat som de vil. Det tjener de millioner på.

PS. Om noen av bloggerne som driver med snikreklame eller “glemte” å merke reklamen ser dette innlegget, vil jeg at de skal vite at det er mange som følger nøye med med, og de sier som Dr. Jan Banan så fint sa det: “det skal ikke skje på min vakt!”

Til sist må jeg ta med hva jeg hørte på en podcast, etter tips.

Her sitter det to damer, Janka Pollani og Marte Bratberg, og kaller alt av kritikk, som kjente personer får, for mobbing, hets og trolling. Det er som å høre mor sjøl på en god dag, så kanskje de skulle vurdere å slå seg sammen. De snakker om at Jodel, kvinneguiden og denne bloggen mobber og sprer løgner.

(Om du ønsker å høre hva de sa om Jodel, Kvinneguiden og Bloggomtoppbloggere, hør fra ca. 20 min.)

(Skjermdump jankaogmarte.podbean.

Et kritisk blikk (med humor) har aldri vært mobbing. Skal man være “der ute” som de kaller det, så får man tåle at folk reagerer på hva som blir sagt og gjort. Til og med advokater nevner at man må tåle litt ekstra når man har valgt offentligheten selv, noe disse to har.

Skal vi bare sitte å se på og godta tull og fanterier fra bloggere som bruker mye av tiden sin på å lure folk?

Janka og Marte er uinteressante for denne bloggen, så det er sagt, og de har aldri blitt nevnt.

Vel, jeg vil påstå at de kommer med løgner er nettopp disse to. Bare nevner det.

Adina xoxo

68 thoughts on “SNIKREKLAME/FISKING/TIGGING

 1. Hørte på podkasten tidligere i dag og må si jeg ble ganske satt ut da de omtalte denne bloggen i slike ordelag. Mistet faktisk litt respekt for de når de ikke klarer å skille mellom nettroll og en saklig og konstruktiv blogg som denne. Og det er kanskje det som er problemet her, at absolutt alt av tilbakemelding som ikke er bra i deres øyne faller under kategorien hets, trolling etc.
  Du gjør en kjempejobb, så viktig at noen setter ett kritisk og saklig fokus på denne bransjen.

 2. To saker:
  1) Akkurat som jeg trodde, det var bare fanteri, clickbait, respektløshet for leserne og utrolig barnslig oppførsel for å få klikk på frøkna og Toni, sammen som bare det
  2) Ad. snikreklame, sakset fra fruas blogg om «det fantastiske overraskelsesparty» for frua til frua. Nå er det …. snart nok fra disse bloggerne altså. Finnes ikke troverdighet og karakter!

  Her kommer innlegget fra bliggen til frua:

  Hei! Hvorfor står det ikke reklame på første innlegg om bursdagen? Og fantastisk pyntet og ser ut til å være en herlig fest, men hvem av oss vanlige kan leie kokk, leie servise, betale for telt og dekor, få gratis kake ( de der koster et par tusen kr) osv, osv? Ja, jeg er enig i at jeg faktisk ble kjempeinspirert til feks å lage en fest for min mann også, men nok en gang er selve innholdet for de rike…
  Svaret fra frua:

  CAROLINE BERG ERIKSEN
  1 DAGSIDEN
  SVAR
  Fordi de tingene som var sponset ikke var i fokus i innlegget og vi vurderte det dit hen at det ikke hadde noen markedsmessig verdi for leverandørene.

  Jeg vet om flere som har mulighet til å gjøre det, men om man ikke kan gjøre det så gir det fortsatt inspirasjon, mener jeg. Ballongbue kan man lage selv, man kan også bake selv, og øl-tønnene lånte jeg gratis. Telt er jo ikke nødvendig om været er bra, men den sjansen kan man kanskje ikke ta her i landet, selv om vi har vært heldige denne sommeren. Å grille burgere med tilbehør er vel heller ikke verdens vanskeligste jobb og man står for det selv 🙂

  Jeg bare nevner det, og #orker ikke mer

  1. Jeg orker heller ikke frøkna mer, makan til drama queen. Sletter bilder av P og navnet hans i bioen bare fordi hun er sur på ham. Stakkars type, rart han orker denne dama. Hun er en håndfull kan man si.

 3. Tusen takk Adina, for at du setter fokus på dette kaoset som enkelte (alle) kyniske bloggere tror de kan tillate seg å holde på med! Du ruler😘

 4. Har hatt en viss respekt for bloggeren Polliani, men her viser hun et refleksjonsnivå som er langt under pari.

 5. Kjempebra innlegg Adina. 👍
  Så dette er måten å omgå at det skal merkes REKLAME nå.
  «Full pris og kjøpt den selv» My ass. 🍑💨
  Vi vet dere er kjøpt og betalt kjære rosabloggere.
  Nå må vel Forbrukertilsynet komme på banen snart ellers blir dette bare latterlig.

 6. Beklager at jeg tar helt av i kveld, kunne fortsatt i det uendelige. Det ER så mye jalla-greier på bloggene, og dårlig språk er en gjenganger. I hysteriinnlehget til mammaen er det nesten umulig å skjønne poenget, og her er dagens fra paprikaen:

  «Vi reiste innom butikken før vi dro på butikken og handlet potetchips, godis, frukt og fersk loff- namnam!»

  Mye butikk, bare nevner det🤣

  God natt!

 7. Jeg hørte kun på den podkasten fordi den var tipset av en leser på et tidligere innlegg på denne bloggen – og skal aldri høre på dem igjen. Så lettvinn svada uten å sjekke opp fakta først!

   1. Enig i dette. Er selv en meget stor «bruker» av podcaster, og Janka og Marthe sin podcast er bare full av TØYS!! De sitter og knegger (ler) hele tida og syns de er fortreffelig morsomme, noe de slett IKKE er! Etter å ha hørt alle episodene er jeg nå blitt drittlei hele podcasten deres. Er jo fint lite spennende de har å komme med, og de prøver så hardt men får det ikke til.
    Er FLUST av podcaster som både er interessante og lærerike. Det disse to holder på med er bare mas og FJONK, som T&T ville ha sagt.
    Synnøve & Vanessa (som jeg egentlig ikke har sansen for) hører jeg heller på enn J&M, til tross for anmasende oppdiktninger ispedd myye reklame. Likevel er det noe likandes med de. Om noen trenger podcast-tips kan jeg nevne noen her:

    #IKKE REKLAME!!!

    REKOMMANDERT – Kristopher Schau

    KRIS PÅ KRIPOS – Kristopher Schau

    KRISEMØTE – Kris. Schau & Kyrre Holm Tønne Johannessen

    ALT DU SIER ER FEIL ESPEN- Espen Thoresen & Kristopher Schau

    LINDMO – Anne Lindmo og 2 menn fra redaksjonen (litt sånn behind the scenes)

    PIA OG PSYKEN – Pia og en psykiater, fokus på psykisk helse

    TUSVIK & TØNNE – selvsagt 😁🙌🏼

    ADHD – Espen Thoresen

    HVA ER DU REDD FOR – Jannicke Weeden & Espen Thoresen

    HEIMELAGA – Erlend Osnes (komiker med vidt syn på livet)

    KLAGEMUREN – Kevin Vågenes (komiker)

    LATTER PODCAST – komikere fra Latter

    KROPPEN – Trond Viggo m/gjester

    HVA ER GREIA MED? – Jonas Kinge Bergland & Ole … (Dvs to leger som tar opp forskjellige temaer)

    BACKSTAGE PRAT – Yngve Skomsvoll (komiker som prater med andre komikere/artister både før og etter et show, om div jobber og livet)

    TERAPI – Simen og Sofie Frøysaa (div gjester i studio; hvordan har du det egentlig?

    BRA DAMER – Guri Solberg

    ANGER – Sivert Moe. Givende samtaler med kjendisgjest hver uke bla Sondre Justad)

    HARM&HEGSETH – kjendis/bloggenytt men mest om dem selv 😄👍🏼

    KAI TRULSEN – Jakten på kunsten om å gi mere faen. Livscoach. Gjester i studio.

    ERLEND ELIAS & ERIK ANDERS – fin prat mellom to vidt forskjellige brødre. Såå søte.

    IDA MED HJERTET I HÅNDEN – livet med kjærlighetssorg og hvordan takle den og begynne å date igjen. Gjest i hver episode. Feks Else Kaas Furuset, Herman Flesvig, Lisa Tønne, om utroskap, Funkygine (handler om utroskap) Nora Mørk.

    KONSPIRASJONSPODDEN – interessant podcast om alle mulige teorier

    ABELS TÅRN – kunnskap

    NOIA – om angst og om livet med den

    ULØST – norske uoppklarte mordsaker

    RØNNING – Jon Niklas Rønning prater med komikere og artister

    STØME & JERMAN – prater litt om livet sitt før en ny gjest joiner dem hver uke.

    Og mange mange flere 😜

    Ja….. som dere ser går det mye i podcaster hos meg, en bitteliten «podcastdronning» om det er så freidig og si ☺️😅😂👍🏼 Det er stadig noe nytt og nye, spennende podder jeg går rundt med på ørene, samt jeg sover med headset og sovner med lav prating på øret ☺️👌🏼
    Om noen har spørsmål blir jeg glad for det. Har flere podcast tips om det trengs 🎧

    God podcastsommer!
    Og takk til Adina som forts står på for den GODE SAK!! ❤️🙌🏼😘

   2. HS: Jeg har ikke funnet noen podcaster som jeg vil gi min tid til, men her fikk jeg tips i fleng😊 Gleder meg til å sjekke de ut.
    Tusen takk for tips og ros😍

 8. Og, bloggerne vil helst ikke merke med reklame for å virke mer troverdig for de som de reklamerer for, for seg selv og for leserne! Det mister litt av effekten for alle når det er betalt reklame, derfor prøver de å skjule det. Men jobben deres er nettopp betalt reklame, det vet de fleste nå!

 9. Hvorfor slår ikke forbrukertilsynet ned på dette en gang for alle – så det smeller! Gidder de ikke eller… *matt*…

  1. De er nok avhengig av tips. Noe kan også være vanskelig å bevise, men ikke umulig😊

 10. Ja det er visst mulig å reklamere for alt snart. Merkingen ble plutselig så viktig rett før Vixen, etter det kan vi jo tolke opp og ned selv. De ligger ikke i grenseland engang disse bloggerne. Jeg kan ikke tenke meg at hu mor sjøl reiser på denne turen. Jeg skrev Mail til henne, og på meg virket det som noe hun har samarbeid med. Eller, jeg vet, da hele turen avhenger av hvor mange hun får med seg. Hvor dumme tror de vi er? Har hun gått tom for samarbeidspartnere? Og disse Paddle boardene er jo det samme, det ble et samarbeid hvor leserne fikk 15% i avslag. Fruen sjøl med kaffen… satt den i vrangstrupen da jeg leste innlegget ditt Adina. Bra! Du er best.

 11. Altså Martes jobb på NRJ er jo å spre rykter og nyheter om kjendiser, dobbeltmoralsk much?

 12. Det her var et fryktelig dårlig innlegg. Kun spekulasjoner, ingen form for bevis. Like svakt som det som foregår på Kvinneguiden..

  Kan ikke en blogger ha med et produkt i en Snap uten at det skal være snikreklame?

  1. Jjd : eh, dårlig er innlegget overhodet ikke, her er det mye innhenting av opplysninger, og jeg anbefaler å lese hva CBE svarer i det jeg klippet ut fra bloggen hennes! Hun innrømmer jo faktisk at det var reklame i første innlegg om mannens bursdag, men anså at det ikke var markedsverdi for firmaene at hun merket det. Hvis det ikke er snikreklame vet ikke jeg😥 Dårlig dag Jjd?

 13. Syntes dere er like dårlig selv BOTB. Ikke på reklame – men på dette med uthenging og det å spe dårlig stemning/ kvalme på nett. Dere er ikke alltid saklig, og bevis mangler dere også ofte – det blir for det meste spekulasjoner. Ja!, influencere må tåle et kritisk blikk – men hvem ga dere politijobben? De første innleggene deres her var kritisk og objektive, men langt fra det nå til dags. Måten dere for eksempel omtaler mannen til CBE, har ingenting med «kritisk blikk» å gjøre, det er ren refsing. Regner med denne kommentaren ikke blir godkjent (ingen bombe) men vet dere leser den. Syntes det er trist at alle å en hver man kan slenge fra seg hva som helst å kalle det «å være kritisk» – dere inkludert!

  1. Veldig enig med Martine her, vet også at det mange andre som enige med det som hun skriver her, men kvier seg for å kommentere, da de fleste som kommenterer her er så imot alle bloggere, og elsker at de blir kritisert for alt mulig.

   1. Hva er egentlig bra med bloggere? De er så useriøse ved at de reklamerer for alt og alle som betaler dem.

    Inne på KG er det virkelig mye dritt om CBE og bloggere. Der har dere en jobb å gjøre. Her er det koselig stemning i motsetning til der inne. Anbefaler dere å kutte ut denne bloggen og bruk heller tiden deres til å prøve å omvende damene på KG. Der vil dere møte stor motgang 😊

  2. Synes alltid BOTB skaper god stemning jeg, godt å ha noen som faktisk setter lys på all galskapen!😊

   Adina: ❤️

  3. Syns det er trist at de som setter fokus på den kyniske bloggindustrien skal være perfekte og tekkes alle, mens bloggere skal kunne gjøre alt de ønsker (også ting som tilsynelatende ikke er lovlig, som alkoholreklame) uten at noen skal kritisere så sant det ikke er med et objektivt blikk. Det er en så gjennområtten bransje på alle måter, og de bør tåle kritikk og subjektive meninger. De har tross alt millionlønn på å spre reklame om kroppsendringer, varer man ikke trenger (vitaminbjørner til barn), og ikke bærekraftig konsum. Bloggere har vernet de ønsker gjennom stålkontroll i eget kommentarfelt, og ikke minst på KG. Opplever at det er ganske så tannlaus kritikk fra presse og annen media også, for å ikke nevne bloggernes egen kanal: VGTV.

   1. Denne kommentaren var til noen kritiske røster lenger opp. Helt enig med Varma!

  4. Martine:
*Jeg tok «jobben» for flere tusen andre som reagerer på hvordan bloggerne får si og gjøre som de vil, uten å ta ansvar.
*Dette er en blogg og ikke media. Jeg forholder meg ikke til VVP og trenger ikke være objektiv.
*Hvordan omtaler jeg mannen til CBE, slik at det blir refsing? Med å fortelle at han opererer i kommentarfelt og utgir seg for å være en annen? Med å ha humor på ting og kalle han frua til frua? Slike ting har ikke oppstått på denne bloggen, så det er sagt.
*Alle kommentarer blir godkjente. Det må være en bombe for deg, som trodde motsatt. Jeg er ikke som bloggere flest. Jeg sletter kommentarer om noen hetser og sprer hat.
*Jeg er kritisk til bloggere og det viser seg at det er med god grunn.
   M:
*Ja, dette er en blogg som er kritisk til hva som skjer i bloggnorge.
*Jeg setter pris på konstruktiv kritikk for da kan jeg forbedre meg.
*Ingen skal kvie seg for å si sin mening, men man må være klar over at ikke alle er enige.
Takk for konstruktiv kritikk, begge to😊😊

 14. Burde nevne at SE skriver at hun har gir gratis Storytel til alle leserne sine. Og når man trykker på linken står det 30 dager gratis Storytel. Men dette er et tilbud jeg benyttet meg av for noen måneder siden, og et tilbud Storytel tilsynelatende alltid har. Ikke noe hun har fikset.

  1. Det samme gjelder betakaroten. Kun gjennom linken oppnås 50%. Jeg gikk inn på firmaet, bare for å sjekke, der var det halv pris for alle. Snakk om å lure folk kun fordi hun får ekstra penger om folk bestiller via linken.
   Om jeg noen gang skulle benytte meg av et tilbud så går jeg rett inn på nettsiden, er som regel et generelt tilbud, minus penger på kontoen til den som linket.

   1. Sånn er det alltid. Kan bare gå inn på hjemmesidene og få samme tilbud. Gjaldt også coffee zero som AB reklamerte for. Og Nelly selvsagt som så mange reklamerer for. Finner de samme om ikke bedre ved å Google rabattkoder. Her for eksempel på nettavisen, VG og mange andre kjører rabattkoder hele tiden.
    https://www.nettavisen.no/rabattkode/topp/

 15. Hei Adina, jeg synes du gjør en kjempejobb. Det å bruke, mange sier, alle mener er nok ikke riktig. Tror nok ikke alle her inne er ute for å ta enhver blogger. Men når du gjør den viktige jobben her, er vi alle fri til å kommentere. Og treng vi kanskje ikke all info vi får via Adina her, slik at vi alle kan få øynene opp for enkelte bloggere. De finnes i 1000 tall, men denne bloggen handler om toppbloggerne. Og der er det faktisk mye rart som skrives og tas bilde av, da er det lov å reagere.

  1. Jeg er lykkelig for denne bloggen som setter søkelyset på de av bloggerne som er mest useriøse!

 16. Veldig glad du holder bloggen aktiv Adina! 🙂 Fikk ikke med meg sraad sin bucketlist før nå, men jeg utvider gjerne invitasjonen min! 🙂

 17. Jeg blir så forbanna på at alt som ikke er positivt blir sett på som hate/trolling/mobbing nå for tiden. 🤦‍♀️ Læres det ikke om konstruktiv kritikk lenger?!
  Man kommer jo ingen steder hvis alle bare skal godta alt og ikke være kritisk, da går menneskeheten rett i dass.

  Stå på Adina!
  De to der har jo tydeligvis ikke gjort noe research og aner ikke hva de snakker om. Aldri hørt om dem, kommer hvertfall ikke til å begynne å høre på podcast’ne dems nå!

 18. Tusen takk for den jobben du gjør Adina! Jeg synes det er synd at noen kommenterer negativt, men som blogger er det vel ikke til å unngå? Du opplyser oss om viktige ting, og det med en snert. Vi kan vel heller ikke se bort ifra at enkelte av bloggerne som blir omtalt her, selv legger igjen kommentarer😀.

 19. Sophie har påstått gjentatte ganger at hun er stolt over strekkmerkene sine, alikvel har hun tydelig retusjert dem vekk på et nytt innlegg om betakaroten, som hun påstår gir henne brunfargen, men hun tar jo solarium ganske ofte. Dette henger ikke på greip. Samtidig som hun prater om å skape et bedre miljø, og rakker ned på mennesker som spiser kjøtt, prakker hun på unge jenter en overfladisk livsstil og unødvendig pengeforbruk, DET er miljøsvineri. Unge jenter trenger ikke å bruke pengene sine på slikt tull! Helt utrulig at hun kan synke så lavt.

 20. Til dere som er kritiske til jobben Adina gjør og måten bloggen drives og skrives på mistenker jeg føler seg truffet på en eller annen måte. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor man skal stille seg så kritisk ellers!
  Takk igjen for en fantastisk underholdende og ikke minst informativ blogg!
  Til og med samboeren min som blir svett bare han hører ordet blogg spør flere ganger i uka om det er noe nytt fra deg. Jeg leser og han skrattler😀

 21. Flott innlegg Adina….som vanlig må jeg si 🙂 Har vært på ferie noen uker, og måtte lese meg opp i helgen her. Bloggerne er ikke blitt bedre ser jeg….dessverre! Frøkna driver clickbates på høyt nivå og lurer leserne sine som vanlig, SE reklamerer for samme rælet som har null effekt (venter fortsatt på at hun skal kaste parykkene sine og vise sin fantastiske manke frem), og resten av våre bad influencere lar jeg forbigå i stillhet….orker bare ikke forholde meg til svadaet deres. De burde få seg et liv.

  Måtte innom å høre på podcasten og hva de sa….kunne nesten ikke tro mine egne ører! De har jo overhodet ikke satt seg inn i saken/debatten/innholdet overhodet. Snakk om å la smella gå før hodet kobles inn på de to tøttene der….ahhh, kjenner jeg blir arg! Jeg elsker podcaster, men kommer aldri til å bli noen fan av de to.

 22. Vi trenger denne bloggen som gir et bilde av hvordan bloggerne gjør alt for penger! Tidligere kunne de ture frem uten motstand mens nå blir de gjemmomskuet. Det liker de dårlig og tror nok de selv, eller venner av de, forsøker å kneble denne bloggen. Men det går ikke, vi er for mange som ser måten de opererer på for å innkassere sine millionlønninger. Vi er ikke naive lenger. Takk Adina ♥️♥️

  1. Helt enig med deg. Det er så rart å tenke over, for egentlig er det så logisk hvordan det hele henger sammen når man bare blir oppmerksom på det. Jeg har alltid skjønt hvordan de tjener penger, men egentlig aldri latt det synke inn omfanget av det hele. Men DET fant jeg ut av via de supre innleggene her på bloggen. Måtte Norge våkne en dag….i allefall ungjentene som lar seg lure, samt forbrukertilsynet som virkelig burde trappe opp innsatsen sin i forhold til bloggerne.

 23. Hurra for Kvinneguiden og Blogg omtoppbloggere!!!
  Det er så deilig at bloggerne blir omtalt for det de er, nemlig selvsentrerte reklamepushere med mangel på respekt for norsk lov og alminnelig folkeskikk. De er ikke, slik fansen ser ut til å tro, overmennesker med rett til å henge ut ungene sine, lyve om reklameoppdrag og lyve i annonsene. Ikke er de så pene som de later som, eller så smarte som de tror, de er bare litt naive damer som ikke har fått det til på skolen eller i arbeidslivet og derfor sitter hjemme alene med laptopen, sminker seg alene i timesvis, tar bilder alene på soverommet eller i parken.

 24. Hei

  Jeg tenker at denne bloggen oppstod bl.a fordi veldig mange blogglesere spurte eller kommenterte i kommentarfeltet til diverse bloggere og ble enten ikke godkjent eller “disset”. Dvs. ikke fikk svar eller latterliggjort eller ikke minst så gikk mange bloggere i offerfella(stakkars meg). Mange klarer ALDRI å ta bittelitt selvkritikk engang selv om bloggen er full av selvmotsigelser, overdrivelser, løgner, feil osv osv. Svaret var som regel at alle er så negative og kritiske. Jeg skjønner virkelig ikke at det skal være så vanskelig å bruke litt humor eller svare ala: “Det har du jammen meg rett i, jeg hadde glemt av at jeg skrev det motsatte i fjor. Jeg innrømmer at jeg har skiftet mening siden den gang for nå har jeg satt meg litt bedre inn i saken. Beklager hvis det ble litt forvirrende.”
  Jeg leser blogger fordi jeg liker å kjenne meg igjen i problemstillinger som blir tatt opp, få tips om ting som interesserer meg, le, bli rørt, lære noe, få oppskrifter, nye tanker, bli underholdt mm. I den spede begynnelsen var “dengodefeen” “emmelines” (og mange andre) populære blogger, morsom, full av tips og gode tekster(begge har dessverre sluttet). Det er et langt hopp til mange av dagens blogger med tullete clickbaits hvor vi som klikker oss inn føler at vi ikke blir tatt seriøst, men blir behandlet som idioter. “Her skal vi bo” (samme stedet som de har bodd i åresvis) “Jeg kastet alt” (Godteri til overs etter påske…..) “Vi skal gifte oss” (kanskje om to år)
  Synes det er helt HERLIG at Adina tar jobben å lese gjennom alt søppelet og skrive et morsomt resyme(gjerne med et lite stikk) og på toppen avslører metodene deres, så slipper vi andre å generere klikk. Færre lesere er det er det eneste de forstår og som gjør at de forandrer fokus.
  Jeg heier på denne bloggen, ingen frekke og negative innlegg eller dårlig stemning som blir initiert lenger opp!!!

Comments are closed.