UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 27

UKAS KRAV:

Når det ikke går fruas vei:

Jeg har også hatt kontakt med Post Nord denne uken, men når man er “viderekommen” som meg, så sitter man ikke å venter i tlf. og hører på dårlig ventemusikk. Neida, da chatter man. Det tar ikke lang tid. Bare et tips!

UKAS BUCKET LIST:

Bucket list = Ting man vil gjøre/oppleve før man dør.

Nok en gang kom Frøkna med en bucket list. Jeg har hennes forrige liste frisk i minne, som bare bestod av luksus hun ønsket seg. Det gikk i Ferrari, 20 chanel- vesker, en feeeet jævla båt (hennes ord), svært hus, Rolex, ja dere skjønner tegningen.

Denne listen koster også penger:

(Skjermdump sraad.blogg.no 6.7.18)

Men vent litt. Punkt 6! Den så jeg virkelig ikke komme.

Med en inntekt på flere hundre tusen kroner pr. måneden, så kunne hun ha bygd én skole eller to i et fattig land for lenge siden. Og om hun heller hadde gitt bort de pengene hun valgte å spise da hun var i LA, så kunne også det ha hjulpet noen. Bare nevner det.

Frøkna er kjent for å skryte av det meste, men om noen spør henne om hun gir noe til veldedighet, ønsker hun ikke svare. Hun vil ikke skryte, sier hun. Nei vel da så.

Jeg håper Fru Johansen, som jeg har skrevet om HER, ser dette og inviterer frøkna med til Tanzania for å hjelpe. Kanskje Stina da blir med. Om noen av mine lesere jobber for organisasjoner som hjelper mennesker i nød, inviter henne med! Hjelp henne med å få oppfylt punkt 6. på bucket listen sin. Jeg kan ikke skjønne annet enn at hun må bli glad for det.

UKAS BOK:

Ja, så har det skjedd igjen. Enda en blogger skal skrive bok:

Hvis mor sjøl ikke vil skrive boken slik som forlagene ønsker, blir det bok da?

Vi får bare smøre oss med en god dose tålmodighet. Det kan fort hende at vi aldri får noen svar på hvilken bok hun skal/skulle skrive, da lovnader fra den kanten har en tendens til å renne ut i sand. Dessverre.

Snart kommer det vel bok fra Frøkna også, skal dere se. Hennes høyeste ønske er å gi ut en bok. Ønsket fikk ikke plass på bucket listen hennes, men men.

UKAS GULLKORN FRA BARNEMUNN:

Frøkna forteller om samtaler hun har med søsteren:

(Skjermdump sraad.blogg.no 8.7.18)

Det vites ikke om hun synes å bæsje er gøy.

UKAS FORVIRRING:

Mammaen er på ferie med familien og har leid en luksuriøs villa. Men det kan virke som om hun ikke nyter ferien:

Ferdig med livet?

Hun tenker på begge bryllupsdatoene som de hadde satt, men hun mener til syvende og sist at det var en rett avgjørelse å avlyse. To ganger.

Bare ikke helt:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no 7.7.18)

Jeg tenker akkurat det samme. Dumt at det ikke ble noe av bryllupet i november, nå når Dr. Jan skal ut av huset for å jobbe. For hun ville ikke følt seg så ensom om hun bare hadde vært gift.

Siden bryllupet visstnok skulle ha koste over millionen, så måtte nok Jan ha tatt seg både to og tre jobber ekstra for å få betale det ned. Da ville hun blitt enda mer ensom. Eller, ikke hvis hun var gift. Sånn var det.

UKAS OVERBEVISNING:

En dag tok Miss Sophie bilder av seg selv og hun bestemte seg for å legge de ut på bloggen. Det er helt sant. På det ene bildet viste hun frem strekkmerkene sine:

(8.7.18)

Men vent, så Bio-Oil fjerner ikke strekkmerker likevel? Merkelig, for jeg mener å huske at hun påstod at hun var kvitt sine:

(Skjermdumper sophieelise.blogg.no)

Well, well. La oss håpe at hun bare lurte seg selv.

Stor takk til dere som har støttet bloggen. ❤️ Rørt ❤️

Adina xoxo