UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 27

UKAS KRAV:

Når det ikke går fruas vei:

Jeg har hatt også hatt kontakt med Post Nord denne uken, men når man er viderekommen som meg, så sitter man ikke å venter i tlf. og hører på dårlig ventemusikk. Neida, da chatter man. Det tar ikke lang tid. Bare nevner det.

UKAS BUCKET LIST:

Bucket list = Ting man vil gjøre/oppleve før man dør.

Nok en gang kom frøkna med en bucket list. Jeg har hennes forrige liste frisk i minne, som bestod av kun luksus hun ønsket seg. Det gikk i Ferrari, 20 chanel- vesker, en feeeet jævla båt (hennes ord), svært hus, Rolex, ja dere skjønner tegningen.

Denne listen koster også penger:

(Skjermdump sraad.blogg.no 6.7.18)

Vent hva?! Punkt 6! Den så jeg virkelig ikke komme.

Med en inntekt på flere hundre tusen kroner pr. måneden, så kunne hun ha bygd én skole eller to i et fattig land for lenge siden. Og om hun heller hadde gitt bort de pengene hun valgte å spise da hun var i LA, så kunne det også ha hjulpet noen.

Frøkna er kjent for å skryte av det meste, men om noen spør henne om hun gir noe til veldedighet, ønsker hun ikke svare. Hun vil ikke skryte, sier hun. Nei vel da så.

Jeg håper Fru Johansen, som jeg har skrevet om HER, ser dette og inviterer frøkna med til Tanzania for å hjelpe. Kanskje Stina også blir med. Om noen av mine lesere jobber for organisasjoner som hjelper mennesker i nød, inviter henne med! Hjelp henne med å få oppfylt punkt 6. på bucket listen sin. Jeg kan ikke skjønne annet enn at hun må bli glad.

UKAS BOK:

Ja så har det skjedd igjen. Enda en blogger skal skrive bok:

Hvis mor sjøl ikke vil skrive boken slik som forlagene ønsker, blir det bok da?

Vi får bare smøre oss med en god dose tålmodighet, dere. Det kan fort hende at vi aldri får noen svar på hvilken bok hun skal/skulle skrive heller, da lovnader fra den kanten har en tendens til å renne ut i sand.

Snart kommer det vel bok fra frøkna også, skal dere se. Hennes høyeste ønske er å gi ut en bok. Ønsket fikk ikke plass på bucket listen hennes, så da var det visst ikke så viktig allikevel, si.

UKAS GULLKORN FRA BARNEMUNN:

Frøkna forteller om samtaler hun har med søsteren:

(Skjermdump sraad.blogg.no 8.7.18)

Det vites ikke om hun synes å bæsje er gøy.

UKAS FORVIRRING:

Mammaen er på ferie med familien og har leid en luksuriøs villa. Det kan virke som at hun ikke nyter ferien:

Når man har opplevd alt som oppleves kan i livet, da føles det kanskje sånn. Jeg vet ikke.

Mammaen tenker på begge bryllupsdatoene som de hadde satt tidligere, men hun mener det var en rett avgjørelse å avlyse. To ganger.

Bare ikke helt:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no 7.7.18)

Jeg tenker akkurat det samme: dumt at det ikke ble noe av bryllupet i november nå når Dr. Jan skal ut av huset for å jobbe. Hun ville nok ikke følt seg så ensom om hun bare hadde vært gift.

Siden bryllupet visstnok skulle ha koste over millionen, så måtte nok Jan ha tatt seg både to og tre jobber ekstra for å få betale ned. Da ville hun bli enda mer ensom. Eller nei, ikke hvis hun var gift. Sånn var det.

UKAS OVERBEVISNING:

En dag tok Miss Sophie bilder av seg selv og hun bestemte seg for å legge de ut på bloggen. Det er helt sant. På det ene bildet viste hun frem strekkmerkene sine:

(8.7.18)

Ja vel ja, så Bio-Oil fjerner ikke strekkmerker allikevel? Merkelig, for jeg mener å huske at hun påstod at hun var kvitt sine:

(Skjermdumper sophieelise.blogg.no)

Well, well. La oss håpe at hun bare lurte seg selv.

Stor takk til dere som har støttet bloggen. ❤️ Rørt ❤️

Adina xoxo

68 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 27

 1. Så du at Kylie Jenner har fjernet injeksjonene fra leppene?(HURRA BTW) Hvor lang tid tar det før Sofie og Frøkna henger seg på trenden??

  1. Blir såå sliten av at folk tror på dette! Hun kan godt ha redusert litt, men hun har IKKE fjerna alt, hun er IKKE naturlig. Før hadde hun serr en rumpesprekk til munn. I tillegg har hun jo fjeset fullt av annet.

 2. “If you tell the truth, you don’t have to remember anything”.
  (Blir vanskelig å følge med på sine egne løgner, når det blir så mange av dem.. 🙄

  Adina jeg digger deg (Bare nevner det)! 💁‍♀️

 3. Adina! Så glad for at du fortsetter å blogge 🙂 Er alltid kjekt å klikke innom her! Keep up the good work <3

 4. Synes det er litt rart at hun sier at strekkmerkene blekner ved hjelp av Bio-Oil, de fleste vet vel at strekkmerker blekner med tiden? Hmm….

 5. Flere bloggere som skal skrive bok :/ ..
  Please dont!

  Hva skjedde forresten med at Anna skulle bli voksen (som hun skrev selv etter at hun gikk på en smell pga reaksjonene på teppeleggingen og alt det der) Det siste bildet henne på Instagram er jo så opplagt NOK ET forsøk på å dra 100 000 “lesere” ved å sjokkere, for deretter å lage de vante oppfølgingsinnleggene om at : “Det er bare kropp”, “Det er lov å være sexy” og “Jeg blir hatet”. Hun får sikkert også sine 5 min i media om hets, mobbing og haters, før hun “Jeg slutter å blogge” og “Nå er jeg tilbake i ny og moden utgave”

  1. Jeg kommer ikke inn på Annas insta, dvs hvilken er den ekte? Er ørten profiler der. Men jeg er kanskje blokkert en gang for lenge siden…

 6. Punk 6??? eller punkt 6? Haha, digger deg men les korrektur før publisering for dette ilegget inneholdt litt rusk 😀

  1. Tigerstaden: Nei nå altså🙈 Jeg mener jeg leste over. I en fei🙊 Sommer og sol, vettu. Svett😅 Jeg skal se over nå, lover! Takk for at du sa ifra😘

 7. Blir så lei av å se bloggere hylle Bio-Oil, uten å lese seg opp på hva som faktisk er i den..

  Mineraloljen som den inneholder er veldig omdiskutert om det er bra eller dårlig for huden.

  Mineralolje er faktisk avfallsstoffer etter produksjon av bensin og motorolje. Og selv om den oljen er renset og kan være bra, så har vi i 2018 så mange andre oljer som vi vet ikke er skadelig for huden og som faktisk hjelper, så hvorfor ta risken med Bio-Oil?

  Bio-Oil inneholder i tillegg BHT og amyl cinnamal som er en kjent allergifremkaller.

  *BHT–Chances are you have heard of a toxic chemical being removed from many nail polishes on the market called toluene. BHT is essentially substituted toluene. It is harmful. According to the National Library of Medicine HazMap, BHT is considered to me a “known immune system toxicant.” Animal studies have also shown that in low doses, that BHT causes negative effects to the brain and nervous system. This study was published by the Journal of Medicinal Chemistry in 1980 and has yet to be refuted. There are a host of bans and restrictions on BHT across the globe, yet it is still used here.

  What troubles me most is that Bio-Oil is used by many pregnant women on stretch marks and one has to wonder about the effect it may have on unborn children.

  Amyl Cinnamal–highly allergenic fragrance ingredient is an alcohol, even though the label doesn’t say “amyl cinnamal alcohol” as it should. Also a known toxicant to the immune system in humans.*

  (Hentet fra http://cosmeticsurgerysocial.com/blog/23/bio-oil-toxic-ingredient-list/)

  https://theklog.co/what-is-mineral-oil/
  https://www.bewell.com/blog/3-key-reasons-to-avoid-mineral-oil/

 8. Fantastisk! Like bra som alltid, ååå æ ælske bloggen Adina😍😍 ukas høydepunkt. Også så spot on med alt🙌🏻😁 aldri slutt å blogg❤️

 9. Kanskje du skal legge inn en vote over hvor lenge det vil være «slutt» mellom Isabel og pirre denne gangen 😜
  Kylie er jo sophie Elise sitt store forbilde så kanskje hun fettsuger leppene sine snart…

 10. Eg havnet inn på en blogg som het Julienylander.no Her snakker vi fillers i stort omfang, eg tror ikke eg har sett stort verre. Eg tror at hvis eg hadde vært venninna med ho hadde eg sagt ifra.
  Eg tror også at hu mor sjøl har fått tilbud fra to forlag, men det passa ikke heilt inn i hennes sjanger🙈. Orker ikke…..

  1. Uffda! Husker henne fra mange år siden. Hun var alltid alt for brun. Eller kanskje det var oransje 😊

  2. Julia har kun fillers i leppene. Resten av ansiktet er rett og slett bare slik hun ser ut, ser du på gamle bilder så ser du det. Blir for dumt å rakke ned på noens naturlige utseende, hun kan ikke noe for at hun har «bollekinn» 🤷🏼‍♀️

  1. Nina: Ikke noe å finne ut. De krangler, er sure på hverandre for så å finne tilbake til hverandre igjen. Samme greiene hver gang *gjesp*

 11. Adina, du må seriøst se på siste innlegg til mammaen. Hun har rett og slett klikket, og brutt alt som heter personvern. Jeg tar skjermdump i tilfelle noen vil anmelde henne.

  1. Det er noen som har meldt fra til blogg.no, men de vil ikke gjøre noe med saken. Så det på KG.

   1. Nei, det er fordi Blogg.no ikke er ansvarlig for innholdet, det er bloggeren som må anmeldes for brudd på personvernet. Ærlig talt, de som har blitt hengt ut bør kontakte hverandre og gå til felles søksmål. Det hun har gjort er helt sykt og absolutt ikke innafor. Og nei, hun ser absolutt ikke smashing ut i en badedrakt som er 4 nr for liten. At doktor Jan anbefalte henne å legge ut det bilde, overrasker ikke et sekund.

   2. Varma og M: Bryter hun egentlig en lov? Disse personene har vel kommentert på et offentlig innlegg. Dette må jeg sjekke opp i🤔

 12. Ad innlegget til mammaen. Etter som jeg skjønner ligger alle disse kommentarene på hennes offentlige Instagram (skjult for øyeblikket) der de er synlig for alle og enhver. Hun har tatt en skjermdump og lagt ut, hvilken lov og paragraf har hun brutt? Personvernloven? Hvor har dere det fra? Mulig disse som har klikket liker er de som er på KG og hyler nå, den så de ikke komme. Anna 1 – 0 likerklikkerne, de fikk ikke være anonyme medmobbere. Om bildet? Det er vel opp til henne hva hun velger å legge ut, hun har jo faktisk helt rett i det hun skriver om hvorfor andre 22-åringer kan legge ut bilder, men ikke hun, bare fordi hun er mamma, de blir det kanskje en gang i fremtiden.
  Forøvrig er dette en blogg jeg ikke leser, synes nesten synd i jenta, tror det rett og slett det har blitt for mye i ung alder, kanskje lite hjelp og veiledning av bloggplattformet for lenge siden hadde vært på sin plass.

  1. Disse personene som er nå lagt ut med fullt bilde og navn, har ikke gitt sitt samtykke til å henges ut på en offentlig blogg som hatere. Det er faktisk https://snl.no/ærekrenkelse, og Anna Rasmussen bryter også folks rett til ytringsfrihet. Hadde en av de vært meg, så skulle jeg gjerne ha ordnet søksmål for alle sammen. Og jeg skjønner ikke hva dette betyr: Mulig disse som har klikket liker er de som er på KG og hyler nå, den så de ikke komme. Anna 1 – 0 likerklikkerne, de fikk ikke være anonyme medmobbere (hva har KG med dette å gjøre??). Ja hun må gjerne legge ut den kjøpte og betalte kroppen sin, på sine egne ungers bekostning (og da særlig eldste som også dessverre har navnet sitt i denne horrible bloggen), men å henge ut mennesker som ytrer seg? Brudd på redaktøransvar uten tvil!

   1. Eeeehhh….nei. Se på KG hva svaret til blogg.no var til den som rapporterte det.

 13. Ser fruen har laget tiggerparty til lege/fotograf/sykepleier/barnehagelærer/+++mannen. Søndag la hun ut en del bilder. Ingenting merket reklame, selvsagt. I dag kommer et nytt innlegg, denne gangen med link til alle som la sitt i tiggerhatten hennes. Burde ikke første innlegget også vært merket?

  Jeg har da laget supriseparty for mannen jeg og, men betalte selvsagt alt av egen lomme. Det var min og kun min gave til han, hadde hatt en flau smak i munnen om jeg hadde måtte ringe rundt og spørre om jeg kunne være så snill å få…. Er jo ingen suprise her. Alt er som vanlig almisser så de kan late som de er vellykket med penger. Tragisk, bare tragisk å leve et liv der man må tigge seg til luksusen.
  Gir hele forholdet max fem år til. Max

  1. Haha, og AB har lært av Lene Alexandra at hun måtte lære seg å ta fri i hverdagen om hun skulle klare å opprettholde sitt store tempo uten å bli utbrent. Hun har jo hele tre ansatte og medeier i x antall aksjeselskap må vite.

   Det hun derimot tok seg tid til var et eget innlegg om noe som heter Husmorferie. Et firma som selger turer til kroner 10 000 + reise til Spania for utbrente husmødre.

   Her hyller hun firmaet opp i vilden sky, med link til bestilling og greier. Uten et sekund å merke innlegget med sponsor/reklame. Hun svarer en leser “Det er ikke reklame. Har betalt full pris.”
   Generøs den dama 😉

  2. Æsj, dette var kvalmt! Så på frue-innlegget nå. Hva tenker hun med å legge ut det?? Joda, inspirerende nok, men har vi vanlig dødelige råd til alt det hun har fremskaffet? Dauer…

  3. Kvalmt, vi som er vanlige trenger ikke vite om all sponsen, vi har jo ikke råd allikevel…Dritkjipt alt de får sponsa! Kunne holdt med å gi inspirasjon til fest. Dette blir jeg bare irritert av, og vil ikke ha et sånt party😝 (Tror jeg har sendt inn to kommentarer på denne kommentaren🙈)

 14. Det ser ut til å være et skikkelig surpriseparty ja😅, ehh nei. Skulle nok vært spons i første innlegg også. Men de får ture frem ser det ut til. Anna legger ut bilde som kanskje er litt på kanten, og Jan med sin banan blir giret av å legge det ut. Hun er 22 tenker jeg, og en trenger ikke dra frem mammakortet hver gang.
  Hvis noen har laget en reise for slitne/møtt veggen husmødre og en skal betale den prisen, eller det var vel ikke prisen, men selve konseptet jeg reagerte på. En morsom greie som jeg slett ikke ville hoppet på😂, tror heller jeg hadde tatt meg en Yoga retreat på Bali. Har ikke lest innlegget til AB, kanskje noe hun selv driver og pusler med å starte opp. Mye rart sier nå jeg🧐🤓

 15. Så hvis blogg.no sier at slik er det, så må jo det være riktig? Da lurer jeg veldig på hvorfor Bloggomtoppbloggere ble diskvalifisert fra Vixen? Bloggere er en offentlig kanal, man kan da gjøre alt man vil med info derfra hvis det ligger ute? Eller gjelder spesielt vern for bloggere og ikke folk som kommer med ytringer som ikke faller i smak hos bloggere? Venter spent på svar..Når det gjelder fruen, så skjønner jeg at hun har så travle dager. Det tar nok mye tid å redigere sitt eget kommentarfelt, slik at hun fremstår som moder Therese her self.

   1. Jeg tenkte på arbeidsmiljølov og fagforening, kanskje de har rett på det gjennom blogg.no. Jeg tror alle kan melde seg inn i LO. Og at de blir beskyttet gjennom det? Bare en tanke

 16. Hva kan jeg kjøpe på Nelly om jeg ikke ønsker samme klær som Isabell…? Har de en egen side med klær hun ikke har bestilt…? Isåfall må jeg velge mellom de 5-6 plaggene…. 😒

 17. Mester i å dra ting ut i det uendelige.. Stay tuned: Pilotfrue – fødselshistorien del 26…

  1. Synes det var dårlig at denne bloggen ble plassert i samme kategori som jodel og KG. At de bare finner på ting som ikke er sant. Denne bloggen refererer til det bloggere selv skriver på sine blogger – med dokumentasjon. Så det var skikkelig lavmål! De kjenner nok ikke godt nok til denne bloggen.

 18. Adina; nei, Anna R bryter ingen lov. Dette er en screenshot av kommentarer på hennes OFFENTLIGE Instagram, titusener av følgere.

  AB var inne på sin private Altinn-konto og hentet opplysninger om hvem som hadde sjekket inntekten hennes. Bare hun kan se dette. I det øyeblikket hun offentlig la ut dette brøt hun muligens personvernloven, så jeg en advokat skrev. Hva som skjedde videre i saken vet jeg ikke.

  Folk må lære seg å skille mellom det som ligger offentlig ute, som alle kan se og det som ikke ligger åpent, ment for kun deg personlig.

  For ordens skyld, jeg er ikke fan av noen av disse, og flere med dem, men rett skal uansett være rett.
  Største sansen min er rettferdighetssansen (dagens selvskryt)

  Elsker som tidligere sagt bloggen din. Humoren og snerten er uovertruffelig😘

  1. Anonym: Jeg tror også som deg, at hun ikke gjør noe ulovlig, men 100% sikker er jeg ikke.
   Tusen takk for ros, snille😍

 19. Mammaen sitt siste innlegg, wow! Hun kan ikke ha det bra! Utleverer en av barneferdene på det verste …

  1. Ser vi fikk samme ikon M. Leste mamma’ns innlegg nå. Hjelp, nær sammenbrudd? Og det er så mye skrive og setningsfeil at det er vanskelig å forstå :/

  2. Fikk vondt av henne, ser ut til at hun har kjørt seg fast i en blindgate. I dag ser alt bra ut igjen tror jeg, har ikke sett videoen..

 20. Hei alle! Se instastoryen til Toni og frøkna! De kjører samme spørre-story-tullball og bildene er sikkert fra leiligheten dems. Så i morra er sikkert alt velstand igjen. Hvis det er tilfelle må den falske, materialistiske frøkna snart være ferdig som blogger….#plastic #clickbait

 21. Kan du ikke skrive ett innlegg om alle disse tingene Sophie Elise reklamerer for som viser seg og ikke funke (selv ikke for henne)? Hun har jo reklamert for en del dritt mens hun har brukt andre ting som har stått for resultatene blant annet. Et sånt innlegg trenger vi virkelig!:)

  1. Kristina: Jeg har mange ideer til innlegg som ligger å venter, og jeg legger til dette😅

 22. Det var Janka som kommenterte det om dere ikke Marte. Hun viste ikke hvem dere var så syntes det er dårlig å gi Marte kritikk. Men Janka har nok ikke lest bloggen deres grundig, for det er ikke mobbing dere driver med.

  1. kaja: Jeg greide ikke å høre hvem som var hvem, men rett skal være rett😊 Takk for opplysningen😘

Comments are closed.