PATREON

Da har det skjedd. Jeg har offisielt begynt med “tigging.” Etter tips, oppfordringer samt en del undersøkelser, har jeg registrert en Patreon konto.

(Skjermdump Wikipedia.org)

Det vil si at de av dere som ønsker å støtte bloggen (meg) med penger, kan gjøre det nå.

Det fungerer slik at du går inn HER for å velge mellom å støtte med ett månedlig beløp eller du kan støtte kun én gang (husk da å meld av). Beløpet velger du selvsagt selv.

Jeg kommer ikke til å reklamere for produkter, men om det dukker opp noe som er av samfunnsmessig betydning, dyrevern, veldedige organisasjoner osv. er jeg villig til å se på det.

Hilsen en småflau Adina

35 thoughts on “PATREON

  1. Følger opp med ett spørsmål her. Må man lage seg en konto for å kunne støtte? 😊

 1. Jeg regner med at ikke alle liker dette og det har jeg forståelse for. Det er frivillig😊

 2. Klart jeg støtter! Må bare finne ut av hvordan det funker. Håper det ikke er for komplisert 😊

 3. Hei Adina, det har jeg støttet hele veien, såklart skal jeg gi.
  Du må ikke være flau over det i det tatt👏👌🏿. En skriver også her at du har støtte på Jodel, gå inn å ta skjermdump og publiser gjerne her.😄

 4. Jeg testet dette ut akkurat nå. Må lage seg en konto, og det foreslås månedlig beløp 5$ eller var det 5£… enkelt å endre beløp, godkjente dette, så mens jeg var innlogget bare redigerte jeg, og avsluttet månedlig betaling. Virket seriøst, og klart bloggen fortjener noen grunker – så kast dere på.

 5. Smart! Det er sikkert unger ned i 12-års alderen som leser bloggen din, som kan komme til å beuke av pengene sine til det tullet her. Trodde du var litt mindre korttenkt!

  1. Er det mange barn ned i 12 års alder som kan handle på nett med eget bankkort??

  2. Tror du barn ned i 12 års alderen gidder å bruke penger på andre enn seg selv?

   1. Sikkert ikke. Mener det var en Anna R her inne tidligere også. Jeg kan kalle meg Erna S om jeg vil 😊

  3. Teor du det er mange veldig unge som leser BOT? Adina, ble det ikke en gang gjort en slags undersøkelse for å finne ut lesernes alder?

   1. Titti og Anna R.: Joda Titti, jeg publiserte alder. Jeg kan gjerne gjøre det igjen.
    At noen ikke liker dette er helt greit. Det er mulig noen liker bedre at 12 åringer sparer til fillers og ikke bruker ukelønnen her. Tror heller ikke 12 åringer leser denne bloggen. Jeg kommer til å fortsette bloggen med eller uten ekstra kroner😊 Husk at dette er frivillig😊
    Tusen takk til alle dere positive mennesker❤️

 6. Dette støtter jeg med månedlig trekk. Du er en viktig stemme og bruker mye tid på dette. Ikke vær flau over dette. Håper du gidder å holde på lenge og at det vil betale seg for deg😍

 7. SELVFØLGELIG skal denne bloggen støttes!! Denne bloggen er den viktigste stemmen vi har mot alle toppbloggere i Norge. Tar av meg hatten for den jobben du gjør, hvor mye tid du legger i dette og hvor bra kvalitet du leverer i hvert eneste innlegg. Støtter med månedlig beløp uten å nøle her.

  1. Silje: Tusen takk for ros og for forståelse. Jeg blir rørt av alle fine tilbakemeldinger😘

 8. Til deg som er så redd for at 12-åringer skal bruke pengene sine på denne bloggen:

  Hadde 12-åringen min hatt fast månedlig trekk på kontoen sin, for å støtte denne bloggen, så skulle jeg pinadø ha gitt henne enda mer ukespenger! Jeg hadde vært så stolt! Dersom mine barn begynner å lese denne bloggen, ja så vet jeg at jeg har skikkelig mamma-skills! For da har jeg gjort jobben min, og influert barna mine i riktig retning. Da vet jeg også i samme slengen at disse barna med større sannsynlighet vokser opp til å bli reflekterte, gode voksne, som ikke lar seg påvirke av kroppspresset og reklameavisen rosabloggerne driver.

  Adina for president 🙌🏻

  1. Annette: Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få takke nok for denne herlige kommentaren😊
   Jeg blir så glad, stolt og rørt, så tusen ❤️lig 😘

Comments are closed.