DETTE SIER JODEL

Denne bloggen skal inneholde litt forskjellig. Det må være rom for litt fjas, som mor sjøl ville sagt det, derfor tenkte jeg å ta dere med inn i Jodelens rike.

Jeg kan nok ikke kalles en fast bruker av Jodel, men jeg kan godt finne på å stikker innom, spesielt hvis jeg får nyss om noe spennende.

Jeg tenker først og fremst på Jodel som løse rykter, men det har vist seg å ikke alltid være tilfelle. Erfaringsmessig er jeg av den oppfatning av at det ofte finnes en smule sannhet i de fleste rykter, så jeg burde kanskje gi Jodel en sjanse, noe jeg gjør i dag.

For de av dere som ikke kjenner til Jodel, så skrives og svares det anonymt. Man kan stemme opp det man liker og stemme ned det man ikke liker. Hvis et innlegget eller en kommentar får flere enn 5 (tror jeg) downvotes, vil innlegget eller kommentaren forsvinne.

På Jodel finnes det flere tråder, men den jeg vil se på heter Bloggergossip. Her er ofte bloggerne selv innom, for å lese rykter og (u)sannheter om seg selv. Det hender at de svarer på kommentarer om seg selv, som seg selv, men da forlanger Jodel bevis. Bloggeren poster da et bilde av seg selv. Det er ikke noe for meg, si.

PS. Dere som leser Jodel til daglig synes kanskje dette blir kjedelig, men det finnes et godt tips for kjedsommelighet nederst.

Dette er noe av hva Jodel Oslo har å by på i dag:

Mor sjøl

Mor sjøl har tatt med Nils Erik 32 Bærum til Mosjøen, hvor han (endelig) skulle få treffe foreldrene hennes. Alt godt dokumentert som vanlig. Der havnet de på en konsert med selveste DDE. Dette virket fryktelig stort for mor sjøl, sånn som hun filmet og hoiet kvelden lang.

Jodel ler og mener at mor sjøl var fryktelig hypp på Bjarne Brøndbo, som stod på scenen med sine tynne bein og store mage.

Det snakkes om at mor sjøl har vært inne på Kvinneguiden og gitt seg ut for å være ei som skrev på en phd om nettroll, noe hun skulle greie på bare én sommer. Imponerende.

Hun kom med massiv kritikk av de som kritiserte mor sjøl og hun forsøkte også å få mailadresser til de som stilte seg kritisk til den såkalte phd. hennes. Kjent mønster? Om det virkelig var Anne Brith vites ikke.

Jodel altså. Gøy at “ungdommen” har det gøy, men det blir kanskje litt flaut for de andre i bedriften hennes si

~~~~~~~~~~~~~~~~

Frua:

Hva? Skal frua slutte å løpe? Ja, sier Jodel.

Frua kjører en aldri så liten clickbait fra godstolen. Da gikk det sakte, men sikkert den veien med henne også.

Jodel sier at det er tragikomisk at hun etter ti år må innse det faktum at blogging ikke er så classy alikevel. Andre mener dette ikke kan kalles clickbait, men ironi.

Apropos clicbait.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frøkna:

Fortell meg noe nytt, men takk Jodel!

~~~~~~~~~~~~~~~

Toni (frøknas elsk):

Hva skjer nå? Skal ikke Pierre hete Toni? Det var frøkna selv som insisterte på at vi skulle kalle han for Toni, og det har jeg gjort siden.

At Pirre navnet kom opp var fordi noen diskuterte om det var knute på tråden mellom de to, siden frøkna hadde fjernet navnet hans på Instagram samme dag som hun kom hjem fra USA. Vedkommende skrev Pierre feil og Pierre ble til Pirre, noe Jodel mente var søtt. Hva med Tony Pirre?

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Camilla Pihl:

Dette gjelder vel flesteparten av bloggerne. Bare nevner det.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Flyfrua:

Dette var nytt for meg. En blogger som som bare gir bittelitt av det folk er nysgjerrige på (henne og babyen), for å få folk til å klikke seg inn. For en slu blogger. Hun kunne hvert fall ha skrevet som mor sjøl ville gjort: “Mer om dette siden(!).”

Noen på Jodel mener at hun ikke har meldeplikt for noen, mens andre er like “sjokkerte” som meg.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alle bloggerne:

Tro meg, dette er noe jeg til stadighet tenker på. Ikke at jeg må banne for å få frem poenget mitt. Hun som skriver her er nok fra nord og da er man automatisk unnskyldt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Listestina:

Listene til Stina er plutselig blitt interessante. Etter hennes utsagn: “glad jeg stod imot presset om å være naturlig, får jeg liksom ikke nok og jeg gleder meg stort til nye innlegg. Lister. På denne listen får vi mange gode tips, men personlig ville jeg nok hatt med:

* Ta en lang blund

* Sitte lenge på do

Jodel mener at hun burde hatt med: å puste, å gå på do og å spise mat. De ser som henne, at dagen kan bli mer innholdsrik ved å lakke negler. Andre mener at Stinas liste er en oppramsing av det bloggerne kaller en arbeidsdag, men som vi andre knapt har tid til og bare på fridager.

(Skjermdumper Jodel 7.7.18)

Helt til slutt et tips fra meg:

Kjeder du deg så finn på noe gøy!

God lørdag!

Adina xoxo