DETTE SIER JODEL

Jeg vil at denne bloggen skal inneholde litt forskjellig. Det må være rom for litt fjas, som mor sjøl ville sagt det, derfor tenkte jeg å ta dere med inn i Jodelens rike.

Jeg kan nok ikke kalles en fast bruker av Jodel, men jeg kan godt finne på å stikker innom hvis jeg får nyss om noe spennende. Jeg tenker først og fremst på Jodel som løse rykter, men det er nok ikke alltid tilfelle. Erfaringsmessig er jeg av den oppfatning at det ofte finnes en smule sannhet i de fleste rykter, så jeg burde kanskje gi Jodel en sjanse, noe jeg gjør i dag.

For de av dere som ikke kjenner til Jodel, så skrives og svares det anonymt. Man kan stemme opp det man liker og stemme ned det man ikke liker. Hvis et innlegget eller en kommentar får flere enn 5(tror jeg) stemmer ned, vil innlegget eller kommentaren forsvinne.

På Jodel finnes det flere tråder, men den vi skal innom heter Bloggergossip. Her er ofte bloggerne selv innom for å lese rykter og (u)sannheter om seg selv. Det hender at de kommenterer de også, men da forlanger Jodel bevis og bloggerne poster et bilde av seg selv. Det er ikke noe for meg, si.”

PS. Dere som leser Jodel daglig blir kanskje å kjede dere. Tips: få gode tips for kjedsommelighet nederst.

Dette er noe av hva Jodel Oslo har å by på i dag:

Mor sjøl

Mor sjøl har tatt med Nils Erik 32 Bærum til Mosjøen, hvor han (endelig) skulle få treffe hennes foreldre. Der havnet de på en konsert med selveste DDE. Dette var fryktelig stort for mor sjøl, tydeligvis, sånn som hun filmet og hoiet kvelden lang.

Jodel ler og mener at mor sjøl var fryktelig hypp på Bjarne Brøndbo som stod på scenen med pinnebein og tønnemage. (De får det sagt på Jodel).

Det snakkes også om at mor sjøl har vært inne på Kvinneguiden og gitt seg ut for å være ei som skrev på en phd om nettroll (det skulle hun gjøre på bare én sommer. Imponerende). Hun kom med massiv kritikk av de som kritiserte mor sjøl (altså henne?) og hun forsøkte også å få mailadresser til de som stilte seg kritisk til den såkalte phd. Om det virkelig var henne vites ikke.

Haha, Jodel altså. Gøy at “ungdommen” har det gøy, men det blir kanskje litt flaut for de andre i bedriften hennes.

Frua:

Hva? Skal frua slutte å løpe? Det tror jeg ingenting på.

Det med grunn:

Frua kjører en aldri så liten clickbait fra godstolen. Så da gikk det sakte men sikkert den veien med henne også.

Jodel sier at det er tragikomisk at hun etter ti år må innse det faktum at blogging ikke er så classy alikevel. Andre mener dette ikke kan kalles clickbait, men ironi. Det er godt mulig fruemannen er inne på samme innlegg, for noen forsvarer innlegget.

Apropos clicbait.

Frøkna:

Fortell meg noe nytt, men takk Jodel!

Toni (frøknas elsk):

Hva skjer nå? Skal ikke Pierre hete Toni nå plutselig? Det var frøkna selv som insisterte på at vi skulle kalle han for Toni, og det har jeg gjort siden.

At Pirre navnet kom opp, var fordi noen diskuterte om det var knute på tråden mellom de to da frøkna hadde fjernet navnet hans på Instagram samme dag som hun kom hjem fra USA. Vedkommende skrev Pierre feil og Pierre ble til Pirre, noe Jodel mente var søtt.

Camilla Pihl:

Dette gjelder vel flesteparten av bloggerne. Bare nevner det.

Flyfrua:

Dette var nytt for meg. En blogger som gir bittelitt av det folk er nysgjerrige på (henne og babyen), bare for å få folk til å klikke seg inn. For en slu blogger. Hun kunne i hvert fall ha skrevet som mor sjøl ville gjort: “Mer om dette siden(!).”

Noen på Jodel mener at hun ikke har meldeplikt for noen, mens andre er like “sjokkerte” som meg.

Alle bloggene:

Tro meg, dette er noe jeg til stadighet tenker på. Ikke at jeg må banne for å få frem poenget mitt, men hun som skriver her er nok fra nord, og da er man automatisk unnskyldt.

Listestina:

Listene til Stina er plutselig blitt interessante. Etter hennes utsagn: “glad jeg stod imot presset om å være naturlig”, får jeg liksom ikke nok og jeg gleder meg stort til nye innlegg. Og lister. På denne listen får vi mange gode tips, men personlig ville jeg nok hatt med:

* Ta en lang blund

* Sitte lenge på do

Jodel mener at hun burde hatt med: å puste, å gå på do og å spise mat. De ser også, som henne, at dagen kan bli mer innholdsrik ved å lakke negler. Andre mener at Stinas liste er en oppramsing av det bloggerne kaller en arbeidsdag, men som vi andre knapt har tid til, og bare på fridager.

(Skjermdumper Jodel 7.7.18)

Helt til slutt et tips fra meg: kjeder du deg så finn på noe gøy!

God lørdag<3

Adina xoxo

57 thoughts on “DETTE SIER JODEL

 1. Til spesielt interesserte:
  Noen som ver HVORFOR de ble slutt med Isabel og Pierre?

  Mvh
  syk og venneløs (for helgen)

  1. Sirusho: Jeg tror ikke det er slutt, men frøkna er sint på Toni Pirre🙊🙈
   *blåserpå* og håper du blir frisk fort 😘

 2. Tommel opp for ukas Jodel. Knallbra innlegg! Selv er ikke jeg på Jodel, begynner vel å bli gammel med mine 29 år. Bloggerne på 20 synes jo selv de er fryktelig gammel, så da stemmer det vel!

 3. JAAATAKK til ukens jodel🙏🏻 Bor i en forlatt by, og vi har ikke groups på jodel enda…. meldte meg inn i gruppen i god tro da jeg var i Oslo, men den funker jo ikke i bondeby!!!:(

 4. Enig med Therese. Vi er kanskje for gamle når vi er i den alderen. Jeg har heller ikke Jodel, tenkte det var en tenåringsgreie🤸🏼‍♂️. Men veldig morsomt innlegg Adina, tommel opp for ukens jodel😂.
  Er også enig ang CBE og silikon, hun har ikke opplysningsplikt. På den andre siden blir det selvsagt mer spekulasjoner når kamera har fått et annet fokus🧐

  1. E: Så gøy at så mange vil ha mer av Jodel. Eller, det betyr jo at jeg må inn på Jodel daglig 🤔
   Vel, vi får se😉

 5. Jodel spot on: «Bloggere! Fra jord er du kommet, til plastikk skal du bli» #jodellove

 6. Håper seriøst IKKE å finne en som ser på meg på samme måte som SE ser på seg selv i selfiekameraet! 😂

  Jeg måtte fjerne en setning -Adina

 7. Jeg er altfor gammel til å ha Jodel selv, og stemmer JA til “ukas Jodel” her. Dette var morsomt 🙂

 8. Heyy, noen som vet hvorfor Martine og Isabelle er blitt uvenner?? Har startet opp egne youtubekanaler og prater ikke om hverandre at all, her lukter det ugler i mosen

   1. De følger hverandre ikke lengre på insta.. her er det noe! Hva sier Jodel? 😂

 9. Så frøknas siste innlegg om Antrekk, noe alvorlig galt har skjedd med ansiktet hennes, hun har sikkert fullt opp med filler. Det ser ikke bra ut, synes litt synd på henne i grunn.

  1. Tydelige store poser under øynene.. hun kan virkelig ikke ha det så bra som hun påstår?..

   1. Et nok ikke posene som er det verste, de la jeg ikke merke til. Men alt det andre..

   2. Det jeg la merke til med innlegget var at hun hadde lagt ut 16(!!) bilder av nøyaktig det samme. Hodet «poserte» i forskjellige stillinger da, først til siden, så opp, så ned og helt til slutt helt rundt😅

 10. Her var det mange gullkorn! Og er det bare jeg som synes det er helt sykt at Stina har tjent en million på å lage lister?

  1. Det er ganske sykt ja. Og i tillegg går de på repeat og ideen er vel til og med «lånt»

 11. Når hu mor sjøl kommer te heimbyen og tar over scenen med Brøndbo🙈🤣.

 12. Syntes det er ganske sykt at Stina tjener millioner på å kopiere sine gamle innlegg for å så poste de på nytt etter et par år, mener det kanskje er blitt tatt opp her tidligere? Gjelder jo ikke bare ett innlegg 🙁 Men hun burde skamme seg, syntes det blir litt juks jeg altså …

  1. Hun skrev selv at det er de liste-innleggere som blir mest lest og gir klikk til bloggen, og antar det er derfor hun skriver så mye av det. Allikavel kjedelig når det kommer gamle lister postet på nytt, og det er nøyaktig samme tips som før. Personlig tror jeg en god del lesere kommer fra kjæresten sine fans, og det er egentlig mest slik hun har havnet på topp de siste årene.

   1. Bra stina. bra…
    Og Anonym: Ja jeg har skrevet om det tidligere😊
    Dårlig unnskyldning av Stina, at de gir flest klikk. Hun har i lang tid forsøkt å skjule at hun bruker gamle innlegg på nytt ved å slette de fra blogg og Instagram.

 13. Min første teori om frøkna og toni sitt siste brudd:
  Jentene virket komme litt tidligere hjem fra la, da sofie skrev at hun overrasket morten. Gjorde frøkna det samme, for så å finne han med en dame?
  Denne teorien er imidlertid usannsynlig jo mere jeg tenker på det, da toni virker være surere på frøkna enn frøkna på toni. (Han er bortreist, han har sluttet følge henne osv., om han var på sine knær beklagende ville han vel forsøkt vinne henne tilbake, heller enn å være sur han også?) I tillegg virker hun være veeldig høyt på strå om dagen, og ikke såra. Er det frøkna som har driti på leggen? Tilleggsinfo jeg ikke vet hva betyr eller hvor passer inn: frøkna følger ei 12 år gammel jente som kommenterer mye kyss og hjerter til toni. Jenta følger henne ikke tilbake, ergo kjenner de nok ikke hverandre, og frøkna har sikkert fulgt henne kun for å se hvem det er som kommenterer alle bildene til toni. Om dette er et nytt pr-stunt kortslutter hjernen min. Ps. Er det noen som vet om det finnes tråd med de nevnte på jodel?

  1. This is my kind of gossip on a sunday. (Og ellers)

   Anyway, det samme tenkte jeg. ELLER, så prøver hun å vise at hun ikke er lei seg i tilfelle Pierre skulle se instastoryen hennes eller andre skulle sladre. Om hun er lei seg, så «vinner» Pierre. Det høres helt sykt ut, men i virkeligheten så funker det sånn. Eller.. hos umodne par iallfall.

   Jeg tror uansett at det er Pierre som har dumpa Isabel etter alt oppstyret på insta der hun kaster rundt seg med penger og prøver desperat å latterliggjøre Mads Hansen når det bare slår tilbake på henne selv. For det er jo ikke uten grunn at ALLE følgerne hennes har kommentert at hun har blitt så overfladisk og direkte kvalmende. Pierre/Toni/Pirre har vel fått nok..

   Pierre så vel hvor voksen, moden og down to earth Nina (kjæresten til broren til Pierre) var i forhold til Isabel på den Kreta-turen de hadde tidligere i juni

   1. Da har vi felles interesser ❤️ Kan være noe i det du sier, men samtidig sa toni på insta- eller snapstory at ingenting gikk hans vei for tiden – det kan jo tyde på at han er misfornøyd med noe, og om han har dumpa henne fordi han vil, burde det jo være en lettelse. Litt mere analysering av fjerning av hverandres navn i bioen: om pierre har vært utro og ba på sine knær tror jeg ikke han ville fjerna henne og vært helt care. Om han derimot ønsket det skulle være slutt av forskjellig grunner tror jeg han ville gjort det. Frøkna tror jeg ville fjerna han i begge tilfeller: om han dumpa henne eller var utro (forståelig nok), men også av stolthet om det var hun som hadde driti på draget. Dermed konkluderer jeg med, siden begge har fjerna hverandre, at pierre har dumpa henne enten fordi hun har gjort noe spesielt eller fordi han bare ville. Innvendinger?

 14. Hmm.. Han er jo merkelig stille både på snap og instastory. Men sist de ble slutt, så var jo han helt tappet av energi da Isabel og bloggen tok veldig mye plass. Han var vel helt psykisk utslitt. Kan jo hende at han er tilbake der han var da? Er jo ingen hemmelighet at hun er veldig mye. Alt dette paradise hotel maset, Mads Hansen og andre bloggere-oppstyret har nå herjet i hele vår der hun skal være i sentrum og hun skal ha sympati. Virker jo som hun ikke ser noen andre enn seg selv, og om Pierre da ikke får fokusert på egen helse så går jo det som det går.

  Jeg fikk også med meg at han hadde veddet 1000kr på at Sverige skulle vinne mot England, sååå…1000 kr er mye nå som han ikke har Isabel til å betale for han. Kanskje derfor det ikke går hans vei for tiden? neida.

 15. «Spurte» frøkna på bloggen om det var klart for ny clickbait (den store nyheten-ish) og at de plutselig var sammen igjen. Seff ikke publisert, da hadde jo clickbaiten blitt ødelagt 😏😡

  1. Herregud, ja men da mister de virkelig ALL respekt fra alle leserne hennes. Tror til og med 12-åringene hadde boikotta bloggen da. Blir seriøst irritert over at det går ann å oppføre seg sånn.

 16. Jeg lastet ned Jodel, men firstørrelsesglasset er ikke der…Vet noen hva som må til for å få søke på kanalene?

 17. Skjer med fødselshistorien til flyfrua?
  Dele den opp i 10 avsnitt for å melke kua (som egentlig burde vært ferdig melka for lengst) maksimalt!
  Huff!
  Ikke rart de må stenge kommentarfeltene sine, si 😂😂

 18. Bella er sikkert bare sint fordi Toni ville ta en tur til Sverige med bror og kompiser. Dette passet sikkert veldig dårlig for frøkna(Lite bloggvenlig)Som da resulterte i denne kranglingen. Tiltross for at deres forhold som så klart er verdens beste. (Minner om 17 mai. Pirre ville feire med bror og venner- da ble det trøbbel i tårnet da også)
  Itilegg vil jeg tro hans venner og familie har reagert noe på at hun spiser penger og snakker stygt og generelt oppfører seg svært dårlig. Noe sikkert Pirre nå forestår og vil ta avstand fra. Heier på han💯

Comments are closed.