KLINIKKENE ELSKER BLOGGERNE

La oss snakke litt om klinikkene og hvordan de driver markedsføring. Vi har vel alle sett at bloggere er et yndet mål for klinikkene. Jeg har lagt merke til at klinikker også kommenterer og gir likes hos bloggere på Instagram. Noen liker også å tagge tidligere pasienter og samarbeidspartnere.

Mammaen rosemaler klinikken “hun alltid kommer tilbake til:”

La oss håpe at det ikke er denne seriøse klinikken:

(Skjermdump stavanger_plastikkirurgi/Instagram)

En klinikk, i nærheten av Anna, trykker liker og kommenterer på bilder hun har lagt ut på Instagram:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no/Instagram)

Bildet som klinikken i Kristiansand likte så godt var av mammaens barn(!!). Jeg la også merke til at Anna hadde likt at de hadde likt, men at hun i kjent Anna-stil nå har slettet bildet.

La oss ikke glemme Benedicthe Bjerke, som jeg tidligere har skrevet om HER. Hun har skrevet om én operasjon eller to, noe klinikken “hennes” liker. Her roser de pasienten sin:

La oss titte litt nærmere på klinikkens Instagram side:

(Skjermdumper plastikkirurg1/Instagram)

Hva er verst, bildene eller teksten? Orker ikke.

Vent litt, kan dette være én av bedriftene som har leid inn mor sjøl som markedssjef?

(Skjermdump annebrith.no)

Neida. Selv om det kunne ha vært ser jeg at mor sjøl begynner med slike jobber først etter ferien.

For en tid tilbake fikk flere bloggere og artister henvendelser fra et Svensk marketing byrå:

Elsk på (lært av bloggere) Julie Bergans svar

Miss Sophie lar ikke en anledningen til å vise frem rumpen gå ifra seg. For å si det rett ut, jeg har sett rumpen til Miss Sophie mer enn jeg har sett min egen. Well well, en klinikk har tatt kontakt med henne for samarbeid:

Sophie Elises måte å presentere tilbudet på vitner om at hun vet at hun har unge lesere: Ikke farlig, KUN bra!

(Skjermdumper sophieelise/ Snapchat)

Jeg tok en kikk på siden til klinikken for å se hva de kunne tilby Sophie Elises lesere under 18 år:

(Skjermdump sknorge.no)

Vektreduksjon og oppstramming, selvfølgelig.

Jeg kom også over ei flink og pen lita jente som både er modell, skuespiller og artist. Hun deltar nå i VM i Performing art i USA. I den forbindelse har mange sponsorer kommet på banen, også denne:

(Skjermdump missdianalouise.com)

Denne jenta er kun 13 år(!!) og skal begynne på ungdomsskole etter ferien. Her ønsker Oslo Laserklinikk å reklamere. Horribelt. Bilder av Diana Louise finnes på siden deres.

Så hva kan klinikken tilby til alle barna som leser Diana Louises blogg/Instagram?

Alt som barn trenger.

Etter store debatter om kroppspress og normalisering av plastisk kirurgi, med barne-og likestillingsministeren involvert, pøses det fremdeles ut reklame for klinikker. Det er så skammelig at jeg ikke har ord. Tenk om sykehusene våre også skulle reklamert og fortalt om alle sine fornøyde pasienter. Det er ikke noe verre det, slik jeg ser det.

Lover og regler må på plass nå!

Frua

Mange har tipset om forandringer på frontpartiet til Caroline Berg Eriksen. Det er godt mulig at det er store forandringer, uten at jeg har kikket så nøye etter.

Jeg kan ikke huske å ha sett at frua har fremmet én evt. operasjon, derfor tar jeg ikke tak i det.

Når leserne begynner å spekulere og spørre henne om hun har utført en operasjon, synes jeg det er på sin plass at hun svarer ærlig. Med det ville hun stoppet alle spekulasjoner og saken ville blitt lagt dø. Når hun heller velger å ikke svare, oppnår hun det motsatte. Mulig det er det hun ønsker?

Når det er sagt mener jeg at folk får gjøre som de vil, men må være sitt ansvar bevisst. Å være et forbilde er ikke noe man kan velge selv.

Til sist vil jeg ta med hva Julie Bergan skrev på Instagram etter at hun ble offer for spam:

(Skjermdumper juliebergan/Instagram)

Adina xoxo

30 thoughts on “KLINIKKENE ELSKER BLOGGERNE

  1. A: Flott at du linker til et innlegg skrevet av en ung flott jente med sterke meninger😍

 1. Bildet av rumpa er ikke Sophie Elise sin, hennes er større, med tatovering og fødselsmerke 🙂 bare nevner det

  1. Anonym: Mulig du har rett, men slik jeg har sett tidligere så er fødselsmerke og tatovering plasser høyt oppe på rumpen, ergo kan trusen dekke over😊 Når du nå nevner det, så kan det selvfølgelig være noen andre sin🤔

   1. Stemmer at det ikke er rumpa til Sophie på bildet hun la ut. Det skrev hun også på et bilde hun la ut på storyen sin like etter😊

 2. Og der….var Pierre, hjerte, hjerte borte fra frøknas insta. Men de siste 10 tusen millioner bildene har jo vært av bare henne, så jada neida. Hmmmm, har hverdagen utenfor LA kræsja allerede? Orker ikke mer drama. Lurer på hvor mange år vi må glo på ihjeloppererte fjols i media. Hvis klinikkene fortsetter sånn som beskrevet i innlegget kan dette bli riktig ille. #sjokkert
  Takk for supert innlegg Adina!

   1. Hun står fortsatt på hans insta… men ser på hennes at han er tatt bort. Ikke mye stabilt det forholdet der hvis det er brudd igjen. På hennes insta er det så og si bare bilder av henne selv, og hun virker enda mer “care” enn vanlig med de ekstremt materialistiske drømmene sine.

 3. Det er en lukrativ bransje som genererer mye penger for klinikkene. Men veldig uetisk måte å skaffe kunder på.

 4. Ikke helt enig ang Caroline. Syns ikke hun burde svare på noe om hun ikke vil. Det er en privat sak, uansett om hun er en offentlig person. Når de skriver om operasjonene sine så fronter de dem, når de lar være så skjuler de det..? Altså hva f*en skal man gjøre da? Det Sophie Elise derimot gjorde, som å skylde på trening og vektøkning, er forkastelig. Det er rett og slett å lyve og skape noe urealistisk. Man har faktisk rett til å holde noen ting for seg selv, uten at leserne skal ha en dritt de skulle sagt. Velger Caroline å holde kjeft, så la henne holde kjeft. Nå forsvarer jeg denne spesifikke saken. Hennes photoshop hobby er ett annet forkastelig tema som jeg skal la være å gå innpå.

Comments are closed.