UKAS SETT OG HØRT UKE 26

UKAS FORVENTNING:

Lene Orvik ønsker å opplyse leserne sine om hva som kan forvente av henne denne sommeren:

Personlig forventer jeg ikke annet enn det vanlige: blogginnlegg når det passer Lenemor, bilder fra alle reisene hun drar på, poseringer fra reisene, litt trening, party med drinker sammen med venner og ellers glimt av det “perfekte” blogglivet.

Lenemor kan fortelle at hun lider av det såkalte flink-pike-syndromet, som så mange andre, og er utslitt. Hva kan vi egentlig forvente?

(Skjermdumper leneorvik.no 28.6.18)

Så da blir alt som før, dere.

UKAS SKJULTE IRRITASJON:

Etter Listestinas horrible og meget klossete uttalelse der hun stolt kunne fortelle at “hun var glad hun sto imot presset om være naturlig”, har hun fått mye oppmerksomhet. Hun har ikke ønsket å uttale seg til media, men har slettet utsagnet.

Stina, den smarte (?) venninnen til mor sjøl, fortsatte med sine vanlige innlegg i ettertid, som om intet hadde skjedd. Hun skrev selvsagt nye *trommevirvel* lister:

En meget flink skribent og blogger har i ettertid kommet med en utfordring til Stina. Hun ba meg om hjelp til å dele, noe jeg selvsagt ville gjøre:

(Skjermdump fru Johansen/Facebook

Denne utfordringen ble skrevet torsdag, altså to dager etter uttalelsen fra Stina. På kvelden samme dag kom den ene listen om haters, etterfulgt av liste nr. to om dårlig dag dagen etter. Tilfeldig?

Kan dette bli årets uttalelse?

UKAS BUSINESS:

Anne Brith satser stort og er stolt medeier i flere firmaer. Hun forteller at hun har ansatt 2-3 personer, men slik jeg har forstått, så har disse vært ansatt lenge. Vi snakker selvfølgelig om barna. Jeg stusser på at hun har bare tre ansatte, men det fjerde barnet fikk kanskje ikke fornyet kontrakten? Uansett, det var nok avtalt på forhånd med alle de der hjemme.

Well well, det kan virke som det blir mye jobb på mor sjøl fremover, men det går nok greit nå når hun har gjort ferdig sin jobb som mamma. Ungene er klare til å “fly” alene.”

(Skjermdumper annebrith.blogg.no 29.6.18)

Artig at alle, med ulike aldere, ble “klar” på likt. Meget god jobb av Anne Brith.

UKAS RYKTE:

Ann Mariell, to ganger Paradise Hotel- deltaker, har sammen med Aurora Gude (som har vært med på Paradise Hotel én gang og var én av “legendene” som prøvde å komme med i år), har vært på TV- innspilling. Sammen kaller de seg “The classy girls.”

Rykter sier at at de har vært på Gran Canaria for å spille inn ny sesong av Charterfeber med charter- Svein og gjengen:

(Skjermdump annlipinska.blogg.no 25.6.18)

The Classy girls”, skrev nettopp på bloggene sine at de skulle opererer rumpene sine. På tull selvfølgelig. Det var kun et lite prosjekt, som selvfølgelig tok av:

Så sant, så sant

Jeg merker at jeg liker “The Classy girls” mer og mer

Jeg vet ikke med dere, men akkurat her synes jeg “The Classy girls” viser klasse.

UKAS TIGGER SOM HAR RÆVVA FULL AV PENGER:

Mange har nok fått med seg Andrea Sveinsdottirs (tidligere Paradise Hotel-deltaker) ønske om å få gatehunden Hector til Norge. Hun har startet innsamling og ber leserne om å støtte:

(Skjermdump spleis.no 2.7.18)

Det er meget synd at gjengen som vil hjelpe ikke satte seg inn i lover og reglene, som ble gjeldene fra 1.7.18 om jeg ikke tar helt feil, før de startet:

(Skjermdump Mattilsynet.no)

Frøken Raad kom også på banen og ønsket å bidra. Bidraget var å få leserne sine til å bidra.

Her sitter altså frøkna og vifter med penger, kaster rundt seg med penger, spiser penger og kanskje tørker seg bak med penger, og tigger penger av leserne sine. Makan. Ser hun ikke feilen på bildet?

Om hun står over én bestilling med polyester fra Nelly, så ville det være mer enn nok til å betale for alt, og faktisk mer til. Bare nevner det.

Da frøkna nok en gang viftet med penger fikk Linneà Myhre nok:

Linnea Myhre for president!

Les hva Noah sier om den nye loven HER

UKAS SVINGNING:

Hos frøkna skjer ting fort. På én og samme dag går dagen fra å være verdens beste dag, da hun fikk sett sitt store idol, selveste Kim Kardashians, med entourage sitt:

Til:

Well well, sånn går no dagan, som de sier der nord.

Adina xoxo

11 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT UKE 26

 1. Kari(anonym)
  Adina; peace and love? Ja hadde det bare vært så vel🤔
  Helt ærlig, folk må gjerne kritisere voskne bloggere som stikker seg ut, det går fint for min del, jeg har ikke den helt store sansen for dem jeg heller. Men når enkelte går så langt (i sitt hat til en mor) at de går løs på barna, nedsnakker sporten deres for å så fremheve sitt eget avkom, da er grensa nådd for meg. Jeg har sett hva mobbing og faenskap (i det stille, utestenging, ingen i bursdagen, osv) kan gjøre med et barn på småe 10 år. Ingen, ikke en eneste må fortelle meg at dette ikke kom av ting disse barna hadde hørt hjemme, ting det ble slarvet om rundt middagsbordet, i selskaper, på butikken.
  Og når frukirurg titter opp fra faglitteraturen for allerede nå å fryse ut en familie som enda ikke er flyttet til bygda (så hun påpekte at hun ikke bodde på bygda men i Bærum, så er det ikke en by, men la oss kalle det bygdebyen, landsbyen, hvis det er viktig å ikke bo i bygda) så klarer ikke jeg å stilltiende bare nikke og si jada, neste post. Det skremmer meg at noen er så full av hat overfor et menneske de ikke kjenner at de ikke selv ser hva de er i ferd med å gjøre.

  Bloggen er flott og har en snert og ironi som overgår det meste. At den får forsures av sånne kommentarer synes jeg er bare trist. Mulig det må tas her inne for på KG har jeg skjønt at alt som skrives om barna blir fjernet av adm. Kred til dem, selv om KG i seg selv må være det mest destruktive nettforumet som finnes.

  Nå bare gleder jeg meg til jeg slipper å være i ro, vase rundt på nettet, for det gir meg i bunn og grunn ingenting annet enn dårlig underholdning.

  God sommer

  1. Kari: Jeg forstår hva du mener og jeg vil at du skal vite at jeg gjør så godt jeg kan for å moderere.
   Når det gjelder Dina, som jeg regner med er den du sikter til, har jeg flere ganger moderert ord og setninger hun har skrevet. Dette er noe hun har vært helt med på. Jeg ser også stor forbedring. Hva hun mener kan noen ganger komme hardt ut, men slik jeg har oppfattet henne vil jeg absolutt påstå at hun ikke er hatefull. Hun er nok mest sjokkert og provosert som alle oss andre.
   Dina: Det ble naturlig å bringe deg deg opp her.
   Til leserne: Gi meg et hint om kommentarer som ikke er innafor, så blir de moderert kjappere.

   Tusen takk❤️

   1. Ja det er vel bare (kirurgfrue) Dina som har presentert tittelen sin her, de fleste andre ser vel ikke helt behovet.
    Du er flink å moderere Adina, derfor synes jeg det er rart at du lot det stå. Unger er unger, de kan ikke ta ansvar for foreldrenes oppførsel.
    For ordens skyld, det var ikke mitt barn som ble mobbet, men jeg var tett på situasjonen og det var grusomt. Jeg gikk nok langt ut over både stillingsinstrukser og det meste, jeg var ikke nådig med foreldrene til mobberne når en del prøvde å unnskylde dem, og jeg fikk ordnet opp. Men det kosta. Derfor ser jeg rødt.
    Jeg bodde (som jeg skrev til Dina) i Bærumsbygda for mange år siden, snobbeplass de luxe der folk er mer opptatt av naboen enn seg sjøl og mens fruene slarver gjør herrene sitt, mer sier jeg ikke🤭
    No koser jeg meg langt ut på bygda i nord, fredelig og mobbefri sone. D e hær æ høre t.

 2. Hmm, ser Pierre har samarbeid med Norgesautomaten nå.

  Samtidig ble de stille fra Isabel Raad, både på snap og instastory. Ifølge Sofie Nilsen kom de hjem igår og Sofie har allerede snappet og skrevet om hvor overrasket Morten ble, men Raad er det helt stille fra. Trøbbel i paradis?
  Pierre har vel fått sin egen inntektskilde nå så da har han vel ikke mer bruk for Raad. Eller så har han bare mer vett i skallen enn hun og faktisk er imot det hun driver med på Instagram.
  Hun har jo fått betydelig mye mer hat nå ifølge kommentarfeltet på både blogg og insta.

  1. Sirusho: Jeg la også merke til reklamen hans, som btw ikke var korrekt merket. Jeg har også fått mange tilbud om å reklamere for pengespill, men takker selvfølgelig nei. Jeg vil gå så langt som å påstå at man er rimelig desperat etter penger om man hopper på noe slikt.

   1. Det er absolutt ulovlig i følge Lotteritilsynet å reklamere for pengespill i Norge. Med unntak av Norsk Tipping.

    De er veldig takknemlig for tips.

   2. A: Slik jeg har forstått det så kan man sitte i et annet land å hive ut reklame? Mulig han er i Sverige🤔

 3. Jeg trodde ærlig talt det var nok nå Kari?!
  Hvor har jeg hatet? Hvorfor skulle ikke jeg si hvor jeg bor når du hadde snakket med dine venner på bygda, og det var visst der de giftet seg m en Lege og går hjemme med ungene?
  Har ikke du en tittel?
  Unnskyld meg, men er ikke det ganske vanlig?
  Alle i Bærum er nok ikke spesielt kritiske? Det er vel da ganske opplagt hvorfor du har flyttet derfra, og nå bor langt inni nord?
  Passer du ikke inn med vanlige mennesker som flyktet dit du er nå?
  Jeg har bodd flere plasser i mitt liv, har aldri hatt problemer med å omgås folk. Jeg dømmer heller ikke folk nord og ned slik du gjør mot meg her på bloggen.
  At jeg ikke har noe til overs for AB skulle vel være greit? Du har tydeligvis andre du reagerer på, og ikke liker siden du er leser av denne bloggen? Søker du støtte hos Adina?
  Hva skal hun si eller gjøre? At jeg kalte barna hennes for makroner, det har jeg snappet opp på denne bloggen, så jeg er vel ikke alene der? Nå skriver jo du under Anonym, så hva du skriver kommer jo ikke frem her. Jeg leste nettopp om en anonym som hatet Bærum, det er jo deg det da?
  Er alle mennesker i Bærum like? Klarte du ikke tilpasse deg oss? Jeg har vitterlig både familie og svigersønn her, særdeles hyggelige mennesker.
  Hyggelig er jeg også forresten.
  Bare se på hatet ditt til meg gjennom denne prosessen. Jeg har ikke opplevd maken! Det har vært mye krassere kommentarer enn min om AB denne gang, så jeg vet ikke hvorfor du engasjerer deg slik!
  Det er bla et innlegg on AB ganske tidlig i dette innlegget til Adina.
  Til slutt, jeg har aldri lest KG, jeg leser få blogger. Du får ha meg så unnskyldt, men jeg skjønner du sliter med å finne din plass siden du rømte langt inn i skogen for å bo. Håper for din del at du har folk å omgås, og ikke hugge løs på andres kommentarer!
  Nyt helgen

 4. Adina, nå har jeg nok en gang svart på tiltale til ei som virkelig hater.
  Kan du la det stå ved mitt svar så jeg slipper mer? Tyr hun til deg, gjør jeg det samme.
  Riktig god helg, og atter engang, peace and love✌🏿💁🏻🤯😁

 5. Dina.
  Du klaprer ned en masse ubegrunnede beskyldninger på tastaturet, i sinne, så usaklig at det grenser til det latterlige. Mitt svar var til Adina, jeg søker så absolutt ikke hennes støtte, jeg står støtt på egne ben. Jeg (vi) flyttet nordover fordi jeg fikk en mye bedre og bedre betalt jobb her. Jeg ikke så opphengt i titler skjønner du, jeg synes personer i seg selv er interessante, ikke hva de jobber med eller hvem de er gift med. Min tittel bruker jeg aldri annet enn når jeg signerer papirer, ellers presenterer jeg meg med navn og når noen spør hva jeg jobber med så svarer jeg fagfelt men ikke tittel, det er så lett at folk blir opphengt i titler skjønner du. Jeg vil at folk skal bli kjent med personen meg, så får de få tittelen på et senere tidspunkt om det skulle bli nødvendig.

  Du skjønner fortsatt ikke hva jeg reagerte på eller vil du ikke skjønne det? Du snakka ned makronene, som du kaller barna (fint å gi kallenavn ikke sant? Siden noen andre skrev det så var legitimt for deg og å gjøre det, sånn oppstår voksenmobbing av barn) til AB, sporten deres var bare en liten lagsport, samtidig som du fremhevet ditt eget avkom som så mye bedre fordi hun drev en sport alene. Underforstått at ditt barn var mye bedre enn hennes, og de passet slett ikke inn i fine Bærum. Det er å starte mobbingen før de overhodet har fått n sjanse til å presentere seg. Og det av et voksent menneske. Forøvrig så vet jeg ikke hvem du er, og jeg ofrer dessverre ikke en kalori på å hate deg, du er ikke verdt det skjønner du. Å elske og hate er to ting man gjør i forhold til mennesker man bryr deg om, evt ikke klarer å bli ferdig med, jeg bryr meg ikke om deg som person i det hele tatt, mobbingen din derimot, den kunne ikke stå uimotsagt. Og igjen – jeg er ikke alle anonyme her inne. Hvem som hater Bærum (kan man hate et sted? Jøss) aner jeg ikke, men gi faen i å beskylde meg for å skrive alle anonyme innlegg her inne, for som jeg har skrevet tidligere til deg, på seg selv kjenner man andre.

Comments are closed.