UKAS SETT OG HØRT UKE 26

UKAS FORVENTNING:

Lene Orvik vil opplyse leserne sine om hva som kan forvente av henne denne sommeren:

Personlig forventer jeg ikke annet enn det vanlige: et blogginnlegg når det passer Lenemor, bilder fra alle reisene hennes, poseringer fra reisene, litt trening, party med drinker sammen med venner og ellers glimt av det “perfekte” blogglivet.

Lenemor kan fortelle at hun lider av det såkalte flink-pike-syndromet, som så mange andre, og er utslitt.

(Skjermdumper leneorvik.no 28.6.18)

Så da blir alt som før, dere.

UKAS SKJULTE IRRITASJON:

Etter Listestinas meget klossete uttalelse der hun stolt kunne fortelle at “hun var glad hun sto imot presset om være naturlig”, har hun fått mye oppmerksomhet. Hun har ikke ønsket å uttale seg til media, men har slettet utsagnet.

Stina, den smarte venninnen til mor sjøl, fortsatte med sine vanlige innlegg (lister) i ettertid:

En meget flink skribent og blogger har i ettertid kommet med en utfordring til Stina. Hun ba meg om hjelp til å dele, noe jeg selvsagt ville gjøre:

(Skjermdump fru Johansen/Facebook)

Denne utfordringen ble skrevet torsdag, altså to dager etter uttalelsen fra Stina. På kvelden samme dag kom den ene listen om haters, etterfulgt av liste nr. to om dårlige dager? Tilfeldig? Jeg bare spør.

UKAS BUSINESS:

Anne Brith satser stort og sier hun er medeier i flere firmaer. Hun forteller at hun har ansatt 2-3 personer. Har ikke hun hatt 2-3-4 små personer ansatte lenge? Og som har jobbet hardt for bloggen. Uansett -det var nok avtalt på forhånd med alle de der hjemme.

Well well, det kan virke som det blir mye jobb på mor sjøl fremover, men det skal nok gå greit nå når hun har gjort ferdig jobben som mamma. Ungene er klare til å “fly” alene.”

(Skjermdumper annebrith.blogg.no 29.6.18)

Artig at alle, med ulike alder, ble “klar” samtidig. Anne Brith har gjort en god jobb.

UKAS RYKTE:

Ann Mariell, to ganger Paradise Hotel- deltaker, har sammen med Aurora Gude (som har vært med på Paradise Hotel én gang, men var én av “legendene” som prøvde å komme med i år), har vært på TV- innspilling. Sammen kaller de seg “The classy girls.”

Rykter sier at at de har vært på Gran Canaria for å spille inn til en ny sesong av “Charterfeber” med charter- Svein og gjengen:

(Skjermdump annlipinska.blogg.no 25.6.18)

The Classy girls, skrev nettopp på bloggene sine at de skulle opererer rumpene sine. På tull selvfølgelig. Det var kun et lite prosjekt, som selvfølgelig tok av:

Så sant, så sant. Fortsett:

Jeg merker at jeg liker The Classy girls bedre.

Jeg vet ikke med dere, men akkurat her synes jeg The Classy girls viser klasse. Hvert fall én av de.

UKAS TIGGER SOM HAR RÆVVA FULL AV PENGER:

Mange har nok fått med seg Andrea Sveinsdottirs (tidligere Paradise Hotel-deltaker) ønske om å få gatehunden Hector til Norge. Hun har startet en innsamling og ber leserne om å støtte:

(Skjermdump spleis.no 2.7.18)

Det er synd at gjengen som så gjerne vil hjelpe ikke satte seg inn i lover og reglene, som ble gjeldene fra 1.7.18, før de startet:

(Skjermdump Mattilsynet.no)

Frøken Raad kom også på banen og ønsket å bidra. Bidraget var å få leserne sine til å bidra.

Her sitter altså frøkna å tigger penger av leserne sine, mens hun selv spiser og kaster de rundt. Makan. Ser hun ikke feilen på bildet? Om hun bare stod over én eneste bestilling med polyester fra Nelly, ville det være mer enn nok til å betale for alt dette og mere til. Bare nevner det.

Da frøkna nok en gang viftet med penger fikk Linneà Myhre nok:

Linnea Myhre for president!

Les hva Noah.no sier om den nye loven HER

UKAS SVINGNING:

Hos frøkna skjer ting fort. På én og samme dag går dagen fra å være verdens beste dag, hvor hun fikk sett sitt store idol Kim Kardashians:

Til:

Well well, sånn går no dagan, som de sier der nord.

Adina xoxo