UKAS SETT OG HØRT UKE 26

UKAS FORVENTNING:

Lene Orvik ønsker å opplyse leserne sine om hva som kan forvente av henne denne sommeren:

Personlig forventer jeg ikke annet enn det vanlige: blogginnlegg når det passer Lenemor, bilder fra alle reisene hun drar på, poseringer fra reisene, litt trening, party med drinker sammen med venner og ellers glimt av det “perfekte” blogglivet.

Lenemor kan fortelle at hun lider av det såkalte flink-pike-syndromet, som så mange andre, og er utslitt. Hva kan vi egentlig forvente?

(Skjermdumper leneorvik.no 28.6.18)

Så da blir alt som før, dere.

UKAS SKJULTE IRRITASJON:

Etter Listestinas horrible og meget klossete uttalelse der hun stolt kunne fortelle at “hun var glad hun sto imot presset om være naturlig”, har hun fått mye oppmerksomhet. Hun har ikke ønsket å uttale seg til media, men har slettet utsagnet.

Stina, den smarte (?) venninnen til mor sjøl, fortsatte med sine vanlige innlegg i ettertid, som om intet hadde skjedd. Hun skrev selvsagt nye *trommevirvel* lister:

En meget flink skribent og blogger har i ettertid kommet med en utfordring til Stina. Hun ba meg om hjelp til å dele, noe jeg selvsagt ville gjøre:

(Skjermdump fru Johansen/Facebook

Denne utfordringen ble skrevet torsdag, altså to dager etter uttalelsen fra Stina. På kvelden samme dag kom den ene listen om haters, etterfulgt av liste nr. to om dårlig dag dagen etter. Tilfeldig?

Kan dette bli årets uttalelse?

UKAS BUSINESS:

Anne Brith satser stort og er stolt medeier i flere firmaer. Hun forteller at hun har ansatt 2-3 personer, men slik jeg har forstått, så har disse vært ansatt lenge. Vi snakker selvfølgelig om barna. Jeg stusser på at hun har bare tre ansatte, men det fjerde barnet fikk kanskje ikke fornyet kontrakten? Uansett, det var nok avtalt på forhånd med alle de der hjemme.

Well well, det kan virke som det blir mye jobb på mor sjøl fremover, men det går nok greit nå når hun har gjort ferdig sin jobb som mamma. Ungene er klare til å “fly” alene.”

(Skjermdumper annebrith.blogg.no 29.6.18)

Artig at alle, med ulike aldere, ble “klar” på likt. Meget god jobb av Anne Brith.

UKAS RYKTE:

Ann Mariell, to ganger Paradise Hotel- deltaker, har sammen med Aurora Gude (som har vært med på Paradise Hotel én gang og var én av “legendene” som prøvde å komme med i år), har vært på TV- innspilling. Sammen kaller de seg “The classy girls.”

Rykter sier at at de har vært på Gran Canaria for å spille inn ny sesong av Charterfeber med charter- Svein og gjengen:

(Skjermdump annlipinska.blogg.no 25.6.18)

The Classy girls”, skrev nettopp på bloggene sine at de skulle opererer rumpene sine. På tull selvfølgelig. Det var kun et lite prosjekt, som selvfølgelig tok av:

Så sant, så sant

Jeg merker at jeg liker “The Classy girls” mer og mer

Jeg vet ikke med dere, men akkurat her synes jeg “The Classy girls” viser klasse.

UKAS TIGGER SOM HAR RÆVVA FULL AV PENGER:

Mange har nok fått med seg Andrea Sveinsdottirs (tidligere Paradise Hotel-deltaker) ønske om å få gatehunden Hector til Norge. Hun har startet innsamling og ber leserne om å støtte:

(Skjermdump spleis.no 2.7.18)

Det er meget synd at gjengen som vil hjelpe ikke satte seg inn i lover og reglene, som ble gjeldene fra 1.7.18 om jeg ikke tar helt feil, før de startet:

(Skjermdump Mattilsynet.no)

Frøken Raad kom også på banen og ønsket å bidra. Bidraget var å få leserne sine til å bidra.

Her sitter altså frøkna og vifter med penger, kaster rundt seg med penger, spiser penger og kanskje tørker seg bak med penger, og tigger penger av leserne sine. Makan. Ser hun ikke feilen på bildet?

Om hun står over én bestilling med polyester fra Nelly, så ville det være mer enn nok til å betale for alt, og faktisk mer til. Bare nevner det.

Da frøkna nok en gang viftet med penger fikk Linneà Myhre nok:

Linnea Myhre for president!

Les hva Noah sier om den nye loven HER

UKAS SVINGNING:

Hos frøkna skjer ting fort. På én og samme dag går dagen fra å være verdens beste dag, da hun fikk sett sitt store idol, selveste Kim Kardashians, med entourage sitt:

Til:

Well well, sånn går no dagan, som de sier der nord.

Adina xoxo

76 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT UKE 26

 1. Hei! Bare en liten kommentar; det som står på Mattilsynet sine sider gjelder kommersiell import av gatehunder. Dersom Andrea importerer denne hunden til Norge er vel ikke det å regne som kommersiell import og dermed vil andre regler gjelde.

  1. Anonym: Takk for at du retter på meg. Jeg har rettet opp i hvilke regler som gjelder for Andrea og Co😊

   1. Det stemmer ikke anonym. De nye reglene gjelder alle hunder. Andrea må bevise at hun har eid hunden i 6 måneder for å kunne importere den..

 2. Sjokkert over hvor tom listestina er, har siden dette på trass ikke besøkt bloggen hennes, ønsker ikke å gi henne klikk og hjelpe henne til å betale for mer fyll

 3. Frøken Raad har laget en oppfølger til pengevideoen sin så jeg. Kommentarer blir helt overflødig.

  Det er vel ikke så lenge til det kommer gråtevideoer om hetsen og de stygge kommentarene nå da – om “mobbing” “jeg er bare et menneske jeg også”.

  Mange kommentarer hun får ER stygge, men hun provoserer med fullt overlegg, og VET at det hun gjør ikke faller i god jord. Hvis hun IKKE vet det: “Insanity is doing the same thing over and over ,expecting a different result”.

  Det virker som hun holder på sånn som dette når hun er litt “oppe” – etterpå ramler hun helt sammen. Det har skjedd så mange ganger.

  1. Hun er i det stooore utland nå vettu, USA er jo så fint og flott.

   Fjernet en liten setning. -Adina

   1. Hun burde jo bare flytte til LA – vi i lille idiotiske Norge er for små, trangsynte og kjedelige for henne tydeligvis. Vi er haters, mobbere, eier ikke humor og er bare sjalu på henne.

    Kan hjelpe henne å pakke vi 😉
    Hun får det nok bedre “over there” – blir nok en megasuksess!

 4. Altså har alle disse bloggerne (med oppblåste deler ) fått solstikk eller noe??? Provoserer både her og der.. pupper og rumpe pressa opp i kamera som aldri før.. er det en slags protest ?? Blir heeeeelt utslitt.. håper de tar seg sommerferie uten kamera og telefon! 🙂

 5. Trur det har rabla før ho mor sjøl,har aldri vært borti en person til grader så full av seg sjølf. Syns det er en skam at hun får ture på som hun gjør og henger ut både gud og hvermann,håper hverdagen kommer fort og biter henne kraftig i ræva,og at folk kan og tør si til henne at dette er ikke ok. Tenker på avleggerne hennes som skal se venner og foreldres venner i øynene,med tanke på hva hun har gjort. Nå skal hun på toppen av alt bli markedssjef,har ikke alt hun har tatt i gått konken?blir spennende og skje hvor lang tid det går før hun grunnstøtter igjen. Takk Adina for den fantastiske jobben du gjør,du er min helt😚😚😚

 6. Helt enig i at The Classy Girls var classy her! Men blir det ikke litt å kaste stein i glasshus når di begge er rimelig operert selv? I fjeset, altså. Og har de gjerne silikon også?

  Fikk du med deg (du gjorde vel helt sikkert det altså) når Mads Hansen prøvde å kommentere Isabel sin (andre) pengevideo på Instagram med bildeteksten «I used to care about what people say, until that shit got real boring», men kommentaren ble slettet etter 2 min og 1,5 min? Og at hun så endret bildeteksten? Orker ikke. Flaks vi har Mads Hansen som setter henne litt på plass!

  Og deg! Aldri slutt å blogg ❤️ Høydepunktet i dagen min når vi får en realitetsjekk med bloggen din!

  1. Jeg fikk ikke med meg det om Mads Hansen nå, men takk Gud for ham! Synes det ser ut som de fleste bloggere har lavere IQ en snittet. Eller er de bare så overfladiske at det virker sånn? At de er så fulle av seg selv at det ikke er rom for refleksjon eller gjennomtenkte handlinger og integritet? Mange av de trenger en wake up call, og den dagen kommer før eller senere. Da er det antagelig nav neste for flere av de..

 7. Supert Adina👍👏🧚🏼‍♂️!
  Enig med RS her angående AB! Men for alt vi vet så kan hun lyve om den nye jobben! Tror ikke på noe ang henne lenger! Det finnes, for meg, ingen verre blogger enn henne! Jeg bestemmer meg alltid for at nok er nok, ved å lese hennes blogg! Men når jeg må ha noe å flire av, da lurer jeg meg inn der. Stakkars menneske!
  Når jeg selv sitter med en ung datter som ofte er på TV i forbindelse m sporten hun bedriver, så tenker jeg ofte på disse chearl… makronene. Alle vet det er en lagsport, alle vet det er en veldig liten sport her. Men hun klarer å dra med seg lesere til å tro at dette er Ronaldo og co. Barna tror jeg kanskje vil frem på bloggen også, for alt vi vet? Jeg klarer liksom å le av silikon gjengen i LA. De er så unge og d…, jeg tenker at de vet ikke bedre. Tenker også at hvis jeg hadde vært mamma til noen av de, hadde de blitt arveløse. Det gjelder ikke bare de i L.A, men PH og div. Ingen hjemme! Men at en dame på nesten 50 kan skrive så mye ræl, det er helt vanvittig!

  1. Dina
   Hva er det som plager deg så intenst ved at hun skriver om sine makroner, som du kaller barna hennes? Dette er andre kommentaren (en på det forrige innlegget) der du forsøker å dra ned barnas sport kun fordi det er en lagsport, og så fremhever du din egen sukkerbolle fordi hun bedriver en enkeltstående sport? Er det liksom finere? Du vet vel at en lenke aldri er sterke enn det svakeste ledd? Vi har heller ikke annet enn dine ord for at din datter bedriver sport, er på TV (det er det forresten mange som er, uten at de har spesielt gode resultater), kanskje du lyver slik du påstår AB gjør. På seg selv kjenner man andre. Og mens AB lever sitt liv, tjener penger på deg, så plages hun overhodet ikke av ditt hat. Dette usunne hatet eier du og kun du. Nå er det forøvrig ganske mange år til AB fyller 50, 7-8 år, at du er så full av hat overfor et menneske du aldri har møtt at du til og med prøver å gjøre henne nesten ti år eldre enn hun er sier mer om deg og din aldringsangst enn om henne, for hun holder seg utrolig godt.

 8. OMG🙊 frøknas siste instapost…går det an! 🤑 Hun gir seg ikke. Hun kommer aldri til å få seg en normal jobb…når bobla sprekker.

   1. Ja, samt den neste nå som er atter en kommentar til dette.
    Fader, for en oppførsel altså😳

 9. Liste-gjenbruk-Stina…Nå har hun postet et innlegg om 10 problemer venstrehendte har(noe hun har postet før 25.08.16) Jeg visste ikke at vi venstrehendte ikke kunne skrive løkkeskrift. Det er vel sikkert like tøft for henne å være naturlig som det er og være venstrehendt.

 10. Leser i avisen at bloggeren Isabelle Eriksen trakk ut en god venninne som vinner i en konkurranse på hennes Instagram. 5 vinnere skulle trekkes av over 4000 deltagere. Lurer på hva prosentsjansen var for at det skulle skje.
  Selv sier hun at dette var tilfeldig og at hun ikke mister sin troverdighet. Kunne vel fortalt hvilken tilfeldig metode hun brukte for å øke (eventuelt senke) troverdigheten hennes igjen.

  Men dette skjedde vel også i SnilleGucci’s konkurranse på Insta også. 5 vinnere skulle trekkes av over 700 kommentarer. 1 av de 5 som vant billetter til Kadettfestivalen var en god venninne av henne, som igjen skulle ta med en annen god venninne av henne som sin plus one.
  Prosentsjansen der var nok litt høyere enn i Eriksen’s konkurranse, men fortsatt ganske liten.
  Posten på Instastory ble senere slettet før det hadde gått 24 timer.
  Ble en liten unfollow der for å si det sånn.

  1. Da Paradisedeltaker fra 2017, Martine Johansen hadde konkurranse fra Brun og blid, vant 2 av hennes venninner. Mener det var 2 gavekort på 1000 hun trakk.

   Latterlig

 11. Anonymous: når jeg leser igjennom hva du skriver om bloggere, og da spesielt Raad, så kan jeg jo komme med en motkommentar.
  Hva har du så imot Raad at du vil hjelpe henne å pakke for å få henne til LA? Du skriver bloggerne er dumme, enkle og havner sikkert på Nav hele gjengen. Hva har du så imot Nav?
  Hvorfor skulle jeg som anonym dikte opp om meg og mitt? Jeg lurer veldig på hvile følger det har for meg som person?
  Du liker ikke Raad, Eriksen, ja hele gjengen, jeg liker ikke AB. Kan ikke JEG skrive min mening om henne, slik du gjør med «dine, uten at det skal plage deg nevneverdig?
  Her på bloggen er det rom for folka ulike meninger, uten at vi skal gå i strupen på hverandre. Jeg leser også dine innlegg jeg er uenig i, men jeg må si jeg holder meg for god til å kommentere.
  Hva vet du om jeg kjenner AB og hennes gjentatte løgner? Vet du hvem jeg er? Hva vet du om jeg har angst for å bli gammel?😂?tenk om jeg vet mer enn deg? Hva har jeg å vinne på å sette meg å fremheve meg selv på bloggen? Her er jeg anonym, men ellers er jeg ganske synlig.
  Hold deg for god for dette, det har du alt å vinne på. Lykke til!

  1. Dina…. nå ble jeg jaggu litt usikker på om jeg skulle svare deg (igjen) eller la være. Er du så uvitende at du ikke vet at det finnes flere anonyme (på engelsk:anonymous) enn meg her inne? Alt jeg har skrevet er kommentaren til dittinnlegg.

   Jeg har så mye annet å bruke tid og energi på enn å gå rundt å hate mennesker jeg ikke aner hvem er, og i tillegg så hverken ser eller føler de det anonyme hatet, som kun spiser hateren opp innvendig.

   Om jeg har noe til overs for dem? Nei, folk som påvirker små jenter, (in)direkte forteller de at fillers, restylane, botox, silikon er noe man må ha for å føle seg vel burde vel egentlig fått mye mer motbør av leger og det offentlige helsevesen enn de gjør, for det er vel først og fremst fakta som bør bli mer og mer viktig i forhold til hva som skjer og hvordan dette påvirker og skader kroppen. Men, og det er faktisk et stort men, hvorfogår ikke disse kosmetiske kirurgene ut og advarer? Er det fordi de har en fot i begge leire (privat- og offentlig sykehus) og holder derfor klokelig kjeft? Men det største ansvaret har faktisk foreldrene, det er deres (ikke barnehagens og skolens, selv om mange later til å tro det) forbanna ansvar å oppdra barna til å bli trygge på og i seg selv.

   Det å sitte inne på nettet og spy ut dritt har ingen hensikt som sagt. Ikke ser de det, og skulle de være så (u)heldig å lese det så går det tvers gjennom fra øre til øre.

   At AB og de fleste andre bloggere lager overskrifter for å få klikk bør et hvert menneske over 20-25 skjønne om de har len smule iq, klikk gir penger, de lever av klikk. La være å gå inn på bloggene, istaene, det er faktisk det eneste som nytter. Men se det klarer du og mange med deg ikke, hva skal dere ellers bedrive dagene med hvis dere ikke får lest bloggene og hevet dere med i hylekoret? Fellesord hat.
   Jeg kan fortelle deg at jeg har aldri hatet ett eneste menneske i hele mitt liv og det er ikke fordi jeg ikke har opplevd både svik og faenskap, men som sagt, jeg bruker ikke energien min på å hate, for meg blir de ikke-personer, stakkarer som ikke var sterke nok når de burde, de er helt ute av livet mitt, jeg trenger dem ikke på noen måte, ikke engang for å ha noen å hate, noen skylde på når ikke mitt liv alltid går som jeg ønsker.

   Så få du ta de andre anonymous for det de har skrevet, jeg skal ha meg frabedt slike beskyldninger.

   Adina, kan du bekrefte at dette er min andre (og at jeg ikke har flere) kommentar på dette innlegget?
   Forøvrig et herlig innlegg, du har ei god penn😘

 12. Anonymous: Jeg skrållet akkurat nedover i kommentarfeltet og ser at du bruker mange nevn, du har samme ikon.
  At jeg i det hele tatt svarer på dette, og bruker av min tid, er at det du skriver har ingenting m meg å gjøre.
  Jeg har ikke Insta, Snap til andre enn venner, og følger veldig få blogger. Jeg følger denne og få andre, som feks Janne Nordvang, Funkygine, og av og til AB. Det sier vel mer om deg enn meg som bruker ulike navn, og kommenterer ekstremt mye på denne bloggen. Det har jeg ikke tid til, og ville heller aldri prioritert!
  Du må da være en som leser og kommenterer på disse rosabloggene, der finnes ikke jeg!
  Jeg har PR dags dato ingen jeg hater, men jeg har vel lov å ytre min mening her som deg?
  Jeg er mest opptatt av null eksponering av barn i sosiale medier, samt dyrevelferd.
  Jeg har heller ikke noen gang kranglet med venninner. Så jeg ser meg ganske harmløs. Du får ha meg unnskyldt, min mann(Kirurgen) kom av nattevakt nå, vi skal ha litt tid sammen😀.
  Jeg ønsker ikke å svare deg på evt flere innlegg dessverre, krangle kan du gjøre med andre. Lykke til!

  1. Dina
   Jeg skal ha meg frabedt å lyve, nå er det andre gang du kommer med slike ubegrunnede påstander, men på seg selv kjenner man som sagt andre. Anonymous betyr anonym. Anonym er en person som ikke (her inne)skriver et navn (sitt eget eller et annet, men fortsatt er like anonym her inne) får et forhåndsvalgt ikon. Jeg har bedt (som du kanskje så) Adina bekrefte det. Hun kan nemlig se alle IP-adressene (du får spørre kirurgmannen hva det er) og kan derfor bekrefte at dette er min 3. kommentar på denne posten.

   Ha en fin dag med kirurgmannen. Ser det stemmer det venninnene min sier, ikke mye som er forandret etter at jeg flyttet fra bygda du bor i. Fruene presenterer seg fortsatt gjennom sine menn, tror at mannen tittel gir dem både makt og iq, egen identitet. Det funka for femti-seksti år siden når “far leser avisen, mor vasker opp” stemte, i dag har også de fleste kvinner egne jobber og titler.

   1. Kunne faktisk være at denne Dina skrev noe fornuftig i blant.. men så falt alt til jorden med et tragikomisk dunder og brak “min mann Kirurgen” skriver hun…

    Rusler man rundt på eldre kirkegårder kan man lese ” Her hviler støvet av enkefruen til overrettssakfører Bertinius Bertiniussen, Paulina”

    Så nå er ikke lenger Dina ..Dina Nå er det kirurgfruen 😉

 13. Dina: Anonymous betyr bare at man ikke legger inn navn eller kallenavn.. Mange som «heter» Anonymous mao, og absolutt ikke én person som skriver alt som er merket med dette..

  Adina: 🤩😘

 14. Adina, vennligst bekreft (via min ip) hvor mange kommentarer jeg har. Jeg finner meg ikke i å bli beskyldt, ikke bare én, men to ganger for å skrive kommentarer jeg aldri ville skrevet, Har forklart Dina dette to ganger, det går ikke inn.

 15. Takk Lilja, jeg forstår👍. Trodde hver og en fikk sitt «ikon» om du vil, men stusset når jeg leste så mange kommentarer fra en og samme. Ingen som forstod at Kirurgen var ironi, for nettopp som mange av bloggerne. Fotballfrue, Pilotfrue osv. 🤭😂. Kunne selvsagt aldri gjemt meg bak min manns tittel, ærlig talt, jeg har min egen. Her inne kan vi si vår tanker og mening om nettopp toppbloggere. At du Anonym herser rundt og tror det ene og det andre, ja det må nesten bli din sak. Du skriver en lang rekke påstander jeg ikke kan kjenne meg igjen i. Når du skriver om «dritt og faenskap» i livet ditt, Please, hold meg utenfor. Jeg er fra Bærum, vi bor i Bærum, og tenk, vi har våre titler, barn, u name it. Jeg bærer ikke på hat. Heldigvis. Da hadde jeg ikke kunnet mestre den jobben jeg har, å jobbe med mennesker.
  Nå, i skrivende stund, er det lang ferie, og den vil jeg ikke måtte bruke på et anonymt forum. Leser denne bloggen da jeg synes mye er hysterisk morsomt, og en avkobling fra faglitteratur.
  Kommer ikke til å svare på mer fra deg Anonym. Vi får forholde oss til hverandre som voksne.
  Takk.

  1. Får sakt det du «Kirurgfrue» om ikke din mann er kirurg, har han i allefall en tittel, og du din egen. Må være deilig å lese blogger, og koble av fra all faglitteraturen , i sjølvaste Bærum 😅

   1. Det er mange som har samme ikon her inne uten at det er samme person. Vet ikke med de andre ikonene men alle de som skriver uten navn kommer med anonymous og samme ikon.

 16. Ser ut til at lillemammaen og har klart å motstå det uforholdsmessig frekke kravet om å være naturlig. Nå er hun på ferie med størstemann hos foreldrene. Hun ferierer, er ikke i form, skriver hun, så foreldrene koser seg med gutten. Støttebh på plass – får vi snart se struttepuppper i fri dressur?

 17. Hallo! Long time! Først, konge innlegg Adina! Digger deg og skrivekunnskapene. Og Dina, er omtrent i samme situasjon som deg, leser så vidt de botox-bloggene som nå virkelig er helt på trynet, og så koser jeg meg med denne herlige som dessert! Så Adina og Dina👍🏼👍🏼👍🏼
  Så et spørsmål, se på Gladehjem i dag 5. Juli. Det der mener jeg å ha lest før, men er det frua eller mamma’n som har skrivi detta før?
  Et spørsmål til, hva har skjedd med bildene som SE legger ut på
  SOME? Først det av bakenden på bloggen, og så et usmakelig et på insta😕.
  Til slutt, frøkna, unnskyld meg, nå er det bare provokasjon å spore. Det siste innlegget med «game on bitch» er bare trist og vondt. Når kræsjer dette toget?
  Ønsker alle en god kveld💖

  1. Mila: Tusen takk for ros😍
   Jeg må kanskje lese mer av Det Glade (kopierte) Hjem, selv om jeg egentlig ikke orker🙄

 18. Ja disse bloggerne… Og Sophie Elise og Isabel er vel de verste. Både når det gjelder å «pynte» på utseendet og vise de falske puppene og rumpene. Skjønner at det foregår enda verre ting på insta og ikke minst snap. Har ingen av delene og skal ikke skaffe meg det heller 😎

 19. A: som svar på tiltale til en anonyms kommentar, så skrev jeg hvor jeg bor pga hun mente jeg var fra bygda. Hadde funnet Kirurgmannen und so weiter…😂
  Kan ikke skjønne at det skulle vært noe problem m hverken Kirurg som mann, eller å bo i Bærum? Aldri tenkt tanken om det skulle være noe bedre eller verre sted. Å henge seg opp i at denne bloggen er et morsomt avbrekk fra fag, når ble det ille?
  Vet ikke hva jeg skal si… er det også rart? Er jeg alene om å måtte holde meg oppdatert?
  Etter denne latterlige seansen her, er jeg veldig, veldig glad jeg ikke er blogger og leser hat om meg selv hver dag. Jeg hadde gått til grunne, helt seriøst😱.
  Takk Mila, enkelte anonyme som sliter mer enn andre her inne. La oss håpe sommeren gjør underverk!👍😀🙏🏻

  1. Hallo igjen Dina. Beklager veldig om du tok kommentaren seriøst alvorlig, og at du ikke skjønte ironien i frustrasjonens øyeblikk 😉

   Og du, leste først nå kommentaren din fra 6.7 klokken 13.46 vedrørende AB. Jeg er lynende enig i alt du skriver der.

   P.S En aldri så liten warning. Husk på at mor sjøl (som snart blir din nabo ?) har tett kontakt med hacker mafia. De finner ut og leter opp kritikere. Derfor skifter jeg identitet hver gang jeg omtaler denne person 😉 Jaja, uansett ha en fin ferie.

 20. Ja Adina, det var jo det jeg ble tildelt😂. Regner også med at du har en tittel og leser fag?😂🤸🏼‍♂️. Selv om jeg prøvde med anonym, kom samme ikon opp.

 21. Kari(anonym)
  Adina; peace and love? Ja hadde det bare vært så vel🤔
  Helt ærlig, folk må gjerne kritisere voskne bloggere som stikker seg ut, det går fint for min del, jeg har ikke den helt store sansen for dem jeg heller. Men når enkelte går så langt (i sitt hat til en mor) at de går løs på barna, nedsnakker sporten deres for å så fremheve sitt eget avkom, da er grensa nådd for meg. Jeg har sett hva mobbing og faenskap (i det stille, utestenging, ingen i bursdagen, osv) kan gjøre med et barn på småe 10 år. Ingen, ikke en eneste må fortelle meg at dette ikke kom av ting disse barna hadde hørt hjemme, ting det ble slarvet om rundt middagsbordet, i selskaper, på butikken.
  Og når frukirurg titter opp fra faglitteraturen for allerede nå å fryse ut en familie som enda ikke er flyttet til bygda (så hun påpekte at hun ikke bodde på bygda men i Bærum, så er det ikke en by, men la oss kalle det bygdebyen, landsbyen, hvis det er viktig å ikke bo i bygda) så klarer ikke jeg å stilltiende bare nikke og si jada, neste post. Det skremmer meg at noen er så full av hat overfor et menneske de ikke kjenner at de ikke selv ser hva de er i ferd med å gjøre.

  Bloggen er flott og har en snert og ironi som overgår det meste. At den får forsures av sånne kommentarer synes jeg er bare trist. Mulig det må tas her inne for på KG har jeg skjønt at alt som skrives om barna blir fjernet av adm. Kred til dem, selv om KG i seg selv må være det mest destruktive nettforumet som finnes.

  Nå bare gleder jeg meg til jeg slipper å være i ro, vase rundt på nettet, for det gir meg i bunn og grunn ingenting annet enn dårlig underholdning.

  God sommer

  1. Kari: Jeg forstår hva du mener og jeg vil at du skal vite at jeg gjør så godt jeg kan for å moderere.
   Når det gjelder Dina, som jeg regner med er den du sikter til, har jeg flere ganger moderert ord og setninger hun har skrevet. Dette er noe hun har vært helt med på. Jeg ser også stor forbedring. Hva hun mener kan noen ganger komme hardt ut, men slik jeg har oppfattet henne vil jeg absolutt påstå at hun ikke er hatefull. Hun er nok mest sjokkert og provosert som alle oss andre.
   Dina: Det ble naturlig å bringe deg deg opp her.
   Til leserne: Gi meg et hint om kommentarer som ikke er innafor, så blir de moderert kjappere.

   Tusen takk❤️

   1. Ja det er vel bare (kirurgfrue) Dina som har presentert tittelen sin her, de fleste andre ser vel ikke helt behovet.
    Du er flink å moderere Adina, derfor synes jeg det er rart at du lot det stå. Unger er unger, de kan ikke ta ansvar for foreldrenes oppførsel.
    For ordens skyld, det var ikke mitt barn som ble mobbet, men jeg var tett på situasjonen og det var grusomt. Jeg gikk nok langt ut over både stillingsinstrukser og det meste, jeg var ikke nådig med foreldrene til mobberne når en del prøvde å unnskylde dem, og jeg fikk ordnet opp. Men det kosta. Derfor ser jeg rødt.
    Jeg bodde (som jeg skrev til Dina) i Bærumsbygda for mange år siden, snobbeplass de luxe der folk er mer opptatt av naboen enn seg sjøl og mens fruene slarver gjør herrene sitt, mer sier jeg ikke🤭
    No koser jeg meg langt ut på bygda i nord, fredelig og mobbefri sone. D e hær æ høre t.

 22. Hmm, ser Pierre har samarbeid med Norgesautomaten nå.

  Samtidig ble de stille fra Isabel Raad, både på snap og instastory. Ifølge Sofie Nilsen kom de hjem igår og Sofie har allerede snappet og skrevet om hvor overrasket Morten ble, men Raad er det helt stille fra. Trøbbel i paradis?
  Pierre har vel fått sin egen inntektskilde nå så da har han vel ikke mer bruk for Raad. Eller så har han bare mer vett i skallen enn hun og faktisk er imot det hun driver med på Instagram.
  Hun har jo fått betydelig mye mer hat nå ifølge kommentarfeltet på både blogg og insta.

  1. Sirusho: Jeg la også merke til reklamen hans, som btw ikke var korrekt merket. Jeg har også fått mange tilbud om å reklamere for pengespill, men takker selvfølgelig nei. Jeg vil gå så langt som å påstå at man er rimelig desperat etter penger om man hopper på noe slikt.

   1. Det er absolutt ulovlig i følge Lotteritilsynet å reklamere for pengespill i Norge. Med unntak av Norsk Tipping.

    De er veldig takknemlig for tips.

   2. A: Slik jeg har forstått det så kan man sitte i et annet land å hive ut reklame? Mulig han er i Sverige🤔

 23. Jeg trodde ærlig talt det var nok nå Kari?!
  Hvor har jeg hatet? Hvorfor skulle ikke jeg si hvor jeg bor når du hadde snakket med dine venner på bygda, og det var visst der de giftet seg m en Lege og går hjemme med ungene?
  Har ikke du en tittel?
  Unnskyld meg, men er ikke det ganske vanlig?
  Alle i Bærum er nok ikke spesielt kritiske? Det er vel da ganske opplagt hvorfor du har flyttet derfra, og nå bor langt inni nord?
  Passer du ikke inn med vanlige mennesker som flyktet dit du er nå?
  Jeg har bodd flere plasser i mitt liv, har aldri hatt problemer med å omgås folk. Jeg dømmer heller ikke folk nord og ned slik du gjør mot meg her på bloggen.
  At jeg ikke har noe til overs for AB skulle vel være greit? Du har tydeligvis andre du reagerer på, og ikke liker siden du er leser av denne bloggen? Søker du støtte hos Adina?
  Hva skal hun si eller gjøre? At jeg kalte barna hennes for makroner, det har jeg snappet opp på denne bloggen, så jeg er vel ikke alene der? Nå skriver jo du under Anonym, så hva du skriver kommer jo ikke frem her. Jeg leste nettopp om en anonym som hatet Bærum, det er jo deg det da?
  Er alle mennesker i Bærum like? Klarte du ikke tilpasse deg oss? Jeg har vitterlig både familie og svigersønn her, særdeles hyggelige mennesker.
  Hyggelig er jeg også forresten.
  Bare se på hatet ditt til meg gjennom denne prosessen. Jeg har ikke opplevd maken! Det har vært mye krassere kommentarer enn min om AB denne gang, så jeg vet ikke hvorfor du engasjerer deg slik!
  Det er bla et innlegg on AB ganske tidlig i dette innlegget til Adina.
  Til slutt, jeg har aldri lest KG, jeg leser få blogger. Du får ha meg så unnskyldt, men jeg skjønner du sliter med å finne din plass siden du rømte langt inn i skogen for å bo. Håper for din del at du har folk å omgås, og ikke hugge løs på andres kommentarer!
  Nyt helgen

 24. Adina, nå har jeg nok en gang svart på tiltale til ei som virkelig hater.
  Kan du la det stå ved mitt svar så jeg slipper mer? Tyr hun til deg, gjør jeg det samme.
  Riktig god helg, og atter engang, peace and love✌🏿💁🏻🤯😁

 25. Dina.
  Du klaprer ned en masse ubegrunnede beskyldninger på tastaturet, i sinne, så usaklig at det grenser til det latterlige. Mitt svar var til Adina, jeg søker så absolutt ikke hennes støtte, jeg står støtt på egne ben. Jeg (vi) flyttet nordover fordi jeg fikk en mye bedre og bedre betalt jobb her. Jeg ikke så opphengt i titler skjønner du, jeg synes personer i seg selv er interessante, ikke hva de jobber med eller hvem de er gift med. Min tittel bruker jeg aldri annet enn når jeg signerer papirer, ellers presenterer jeg meg med navn og når noen spør hva jeg jobber med så svarer jeg fagfelt men ikke tittel, det er så lett at folk blir opphengt i titler skjønner du. Jeg vil at folk skal bli kjent med personen meg, så får de få tittelen på et senere tidspunkt om det skulle bli nødvendig.

  Du skjønner fortsatt ikke hva jeg reagerte på eller vil du ikke skjønne det? Du snakka ned makronene, som du kaller barna (fint å gi kallenavn ikke sant? Siden noen andre skrev det så var legitimt for deg og å gjøre det, sånn oppstår voksenmobbing av barn) til AB, sporten deres var bare en liten lagsport, samtidig som du fremhevet ditt eget avkom som så mye bedre fordi hun drev en sport alene. Underforstått at ditt barn var mye bedre enn hennes, og de passet slett ikke inn i fine Bærum. Det er å starte mobbingen før de overhodet har fått n sjanse til å presentere seg. Og det av et voksent menneske. Forøvrig så vet jeg ikke hvem du er, og jeg ofrer dessverre ikke en kalori på å hate deg, du er ikke verdt det skjønner du. Å elske og hate er to ting man gjør i forhold til mennesker man bryr deg om, evt ikke klarer å bli ferdig med, jeg bryr meg ikke om deg som person i det hele tatt, mobbingen din derimot, den kunne ikke stå uimotsagt. Og igjen – jeg er ikke alle anonyme her inne. Hvem som hater Bærum (kan man hate et sted? Jøss) aner jeg ikke, men gi faen i å beskylde meg for å skrive alle anonyme innlegg her inne, for som jeg har skrevet tidligere til deg, på seg selv kjenner man andre.

Leave a Reply