UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 25

Da er jeg alene på bloggen, igjen. Jeg har altså greid å slite ut både Linneà og Vicky.

Neida. Det er meget trist at Vicky ikke fant tid til bloggen og jeg vil savne hennes gode og morsomme innlegg. Heldigvis snakker vi sammen hver eneste dag, så tankene og morsomhetene hennes får jeg fremdeles servert. Heldige meg.

Til alle som lurer: jeg tenker ikke å forlate bloggen. Jeg holder liv i den så lenge som jeg føler at jeg trengs, og så lenge som dere er her<3

UKAS REKLAME:

Frua har kommet med både reklame og konkurranse for Nivea solkrem:

Det viste seg fort at folk ikke var så interessert i å vinne produkter fra Nivea, de ville mye heller opplyse fruene om at disse solkremene burde man styre langt unna, som Forbrukerrådet anbefaler. Lars Kristian, som var på jobb i kommentarfeltet, argumenterte fór at solkremene var “trygge” og at vi ikke burde høre på Forbrukerrådet:

Nå vet ikke jeg med dere, men personlig tar jeg heller imot råd fra Forbrukerrådet enn fra Larsern. Jeg kan tildels være enig med han at verdiene er så små at de nødvendigvis ikke er skadelig, men hvem i huleste vil ta sjansen?

Vi er heldige som har Forbrukerrådet som i god tid advarer oss mot produkter som er farlige for oss og miljøet. Jeg tør banne på at ingen av fruene smører barna sine med en solkrem som er/kan være hormonforstyrrende.

Tester viser at Niveas solkremer fremdeles er:

*Allergifremkallende

*Hormonforstyrrende

*Miljøbelastende

(Skjermdump Forbrukerrådet.no)

For å vinne disse elendige produktene ba frua oss om å skrive våre beste soltips i kommentarfeltet. Her er det beste, spør du meg:

Frua har hele 328.000 følgere på Instagram og man skulle tro at Nivea forventet store ting av et samarbeid med henne. Med bare 53 kommentarer, hvor av 7 er fra frua til frua og de fleste andre er kritiske, vil jeg påstå at dette er en av årets mest feilslåtte reklamer.

(Skjermdumper carolinebergeriksen.no/Instagram)

UKAS FORBILDE:

Sophie har fått seg nok et forbilde. Denne gangen er det kontroversielle Kanye West hun har lagt sin elsk på. Hvor ble det av Erika Jayne, forresten?

Well well, Sophie Elise skrev nylig tittelen på Kanyes nyeste album på Instagram:

Skal jeg tippe ble dette skrevet for å bli misforstått. Siden hun har en lang liste med diagnoser og klarte ved et mirakel å bli frisk fra Bipolar lidelse, bet leserne på og trodde hun snakket om seg selv. Etterhvert kunne hun avsløre meningen bak og få seg en god latter.

Er det en ting jeg har lagt merke til så er det at hvis Sophie Elise digger noen, så er familien raskt ute med å kjøpe merch til henne. Sist fikk hun Erika Jayne t-shirt av mamma og nå har søster Frida kjøpt en topp av Kanye West. Denne måtte selvsagt vises frem, sammen med resten av kroppen:

Akkurat slik ville vel de fleste vist frem den kule nye toppen sin, eller hva?

Så hva er så spesielt med Kanye egentlig, annet enn at han tidligere ble sett på som en av verdens største rappere, og som nå er en del av Kardashians familien.

Han er designer og gjør det meget bra. (Yeezy boost er meget ettertraktet). At han er en Trump sympatisør er velkjent, men Sophie Elise deler ikke den begeistringen:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no 2.6.17)

Hun nevnte ordet “horebukk” også. Bare nevner det.

Kanyes siste utsagn har sjokkert en hel verden:

* – slavene ønsket å være slaver

Svar: – “Slaveri var ikke et valg, men å lytte til Kanye West er”

(Sitat av ukjent)

West er også kjent for å ty til Twitter med sine filosofiske tanker (det samme gjør Trump, bare i CAPS LOCK).

Her er noe av hva Kanye skriver på Twitter:

* Nye ideer vil ikke lenger bli fordømt av massene, vi er i starten på store forandringer, og begynner å bryte oss ut av våre mentale fengsler.

(Om noen forstår hva han mener så forklar meg gjerne).

Tro om Miss Sophie vil herme hår etter Kanye også, slik hun gjorde med Erika Jayne:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no 5.12.17)

Venter i spenning.

UKAS NAVN:

ListeStina svarte på spørsmål fra leserne:

(Skjermdump stina.blogg.no)

Hva da? Ikke etternavn? Kongelig?

Kallenavn har hun hun hvert fall, jeg nevner i fleng:

*ListeStina

*Den smarte venninnen til mor sjøl

*Stina med lista

* Stinablogg

UKAS SEIER:

Av en eller annen grunn jubler jeg hver gang vi slår Anne Brith på Blogglisten:

(Skjermdump blogglisten.no)

Grunnen? Vel, det er vel fordi mor sjøl skryter av hvor stor bloggen hennes er, hvor mange lesere hun har pr. mnd. og at ambisjonene er skyhøye og vil ta henne til topps. At hun må ty til clickbait for å klatre på lista, noe jeg aldri ville gjort, gjør jo bare saken enda bedre.

UKAS KRIG:

Mammasom16, eller lillemammaen som hun kalles her, fikk nok av en blogger som kopierte innleggene hennes. Lillemammaen hadde konfrontert denne bloggeren tidligere uten å verken få svar eller sett noe forbedring. Hun valgte å ta et oppgjør på bloggen uten å nevne navn:

Den omtalte bloggeren hadde rappet ideer fra lillemammaen, men hun la seg flat da hun ble konfrontert offentlig:

(Skjermdumper mammasom16.blogg.no/Facebook)

Denne frekke bloggeren er velkjent for oss også. Hun prøvde å bruke oss for å få lesere til bloggen sin. Hun sendte en mail for å tipse om en blogger (altså seg selv) som hun mente vi burde sjekke litt. Bloggeren merket visstnok ikke reklame og hun eksponerte barn. Tenk å undervurdere oss sånn. Makan.

Den falske mailen hun brukte inneholdt hennes ordentlige navn som kom frem i adressefeltet da jeg skulle svare henne. Meget pinlig.

PS. Det spekuleres i om dette kan være avtalt spill mellom bloggerne. Om det skulle stemme vil det nok komme frem før eller senere. Jeg har alltid tro på at løgn og bedrag alltid vil bli avslørt.

PS: Sophie Elise har skrytt av denne bloggeren tidligere. Nytt forbilde?

UKAS SPØRSMÅL MED SVAR:

Ranvei, mor til tre, er med i en gruppe på Facebook som heter “Hønehjørnet.” (Tro om søsteren til Martine Marty Halvorsen har forsøkt å få søsterens innlegg inn der)?

Midt mellom unger, matpakker, tre-fire katter og filming av det hele, tok Ranvei seg tid til å stille et viktig spørsmål, som hun besvarte selv i spørsmålet:

Siden disse bildene tydeligvis ikke er svar nok for henne, kan jeg varmt anbefale å ta en titt innom flere av våre toppbloggere. Bla tilbake og man får mange før- og etterbilder.

Adina xoxo