UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 25

Da ble jeg alene igjen. Jeg har altså greid å slite ut både Linneà og Vicky. Neida.

Det er meget trist at Vicky ikke fant tid til bloggen, og jeg vil savne de morsomme innleggene hennes. Heldigvis er vi venner og vi snakker sammen nesten hver eneste dag. Heldige meg.

Og til alle dere som lurer, jeg tenker ikke å forlate bloggen. Jeg holder liv i den så lenge som jeg føler at jeg trengs, og så lenge som dere er her

UKAS REKLAME:

Frua har kommet med både reklame og konkurranse for Nivea solkrem:

Det viste seg fort at folk ikke var så interessert i å vinne produkter fra Nivea, de ville mye heller opplyse fruene om at disse solkremene burde man styre langt unna, som Forbrukerrådet anbefaler. Lars Kristian, som var på jobb i kommentarfeltet, argumenterte for at solkremene var trygge og at vi ikke burde høre på Forbrukerrådet:

Nå vet ikke jeg med dere, men personlig tar jeg heller imot råd fra Forbrukerrådet enn fra Lasse. Jeg kan tildels være enig med han at verdiene er så små at de nødvendigvis ikke er skadelig, men hvem i huleste vil ta sjansen?

Vi er heldige som har et Forbrukerråd, som i god tid advarer oss mot produkter som er farlige for oss og miljøet. Jeg tør banne på at ingen av Fruene smører barna sine med en solkrem som er/kan være hormonforstyrrende.

Tester viser at Niveas solkremer fremdeles er:

*Allergifremkallende

*Hormonforstyrrende

*Miljøbelastende

(Skjermdump Forbrukerrådet.no)

For å vinne disse produktene måtte man skrive sine beste soltips i kommentarfeltet. Her er det beste tipset, spør du meg:

Frua har hele 328.000 følgere på Instagram og man skulle tro at Nivea forventet store ting av et samarbeid med henne. Med bare 53 kommentarer, hvor 7 er fra Lasse og de fleste andre er kritiske, vil jeg påstå at dette kan være en av årets mest feilslåtte reklamer.

(Skjermdumper carolinebergeriksen.no/Instagram)

UKAS FORBILDE:

Sophie har fått seg nok et forbilde. Denne gangen er det kontroversielle Kanye West hun har lagt sin elsk på. Hvor ble det av Erika Jayne forresten?

Well well, Sophie Elise skrev nylig tittelen på Kanyes nyeste album på Instagram:

Skal jeg tippe ble dette skrevet for å bli misforstått. Siden hun har en lang liste med diagnoser, og ved et mirakel greide å bli kvitt en Bipolar lidelse, bet leserne på og trodde hun snakket om seg selv. Etterhvert kunne hun avsløre meningen bak og hun fikk seg en god latter.

Er det en ting jeg har lagt merke til så er det at hvis Sophie Elise digger noen, så er familien raskt ute med å kjøpe merch til henne. Sist fikk hun Erika Jayne t-shirt av mamma og nå har søster Frida kjøpt en topp av Kanye West. Denne måtte selvsagt vises frem, sammen med resten av kroppen:

Akkurat slik ville vel de fleste vist frem den nye kule toppen sin, vil jeg tro. (Observerer at Petter Northug liker toppen).

Så hva er så spesielt med Kanye egentlig, annet enn at han tidligere ble sett på som en av verdens største rappere, og som nå er en del av Kardashians familien.

Han er designer og gjør det meget bra. At han er en Trump sympatisør er velkjent, men Sophie Elise deler ikke den begeistringen:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no 2.6.17)

Kanyes siste utsagn har sjokkert en hel verden:

– Slavene ønsket å være slaver

Svar: “Slaveri var ikke et valg, men å lytte til Kanye West er.”

(Sitat av ukjent)

West er også kjent for å ty til Twitter med sine filosofiske tanker (det samme gjør Trump, bare i CAPS LOCK).

Her er noe av hva Kanye skriver på Twitter:

– Nye ideer vil ikke lenger bli fordømt av massene, vi er i starten på store forandringer, og begynner å bryte oss ut av våre mentale fengsler.

(Om noen forstår hva han mener så forklar meg).

Tro om Miss Sophie vil herme hår etter Kanye også, slik hun gjorde med Erika Jayne:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no 5.12.17)

Venter i spenning.

UKAS NAVN:

ListeStina svarte på spørsmål fra leserne:

(Skjermdump stina.blogg.no)

Hva da? Ikke etternavn? Er hun kongelig?

Kallenavn har hun hvert fall, jeg nevner i fleng:

*ListeStina

*Den smarte venninnen til mor sjøl

*Stina med lista

* Stinablogg

UKAS SEIER:

Av en eller annen grunn jubler jeg hver gang vi slår Anne Brith på Blogglisten:

(Skjermdump blogglisten.no)

Grunnen? Vel, det er vel fordi mor sjøl skryter av hvor stor bloggen hennes er, hvor mange lesere hun har pr. mnd. og at ambisjonene er skyhøye og vil ta henne til topps. Men egentlig er ikke bloggen hennes noe større en min, vi ligger rimelig jevnt. Hun må ty til clickbaits for å klatre på lista.

UKAS KRIG:

Mammasom16, eller Lillemammaen som jeg liker å kalle henne (for ikke å blande mødrene), fikk nok av en blogger som hadde kopiert innleggene hennes. Lillemammaen hadde konfrontert denne bloggeren tidligere, uten å ha fått svar eller å ha sett forbedringer. Hun valgte derfor å ta et oppgjør med vedkommende på bloggen, uten å nevne navn:

Den omtalte bloggeren hadde rappet ideer fra Lillemammaen, men la seg flat da hun ble konfrontert offentlig:

(Skjermdumper mammasom16.blogg.no/Facebook)

Denne frekke bloggeren er velkjent for meg også. Hun prøvde å lure meg for å få lesere til bloggen sin. Hun sendte meg en mail for å tipse om en blogger (altså seg selv), som hun mente jeg burde se litt på. Denne bloggeren merket visstnok ikke reklame og hun eksponerte barn i stor stil. Hun ble avslørt. Den falske mailen hun brukte inneholdt hennes ordentlige navn, som kom frem i adressefeltet når jeg skulle svare henne. Pinlig!

Hun la seg aldri flat for meg.

UKAS SPØRSMÅL MED SVAR:

Ranvei, mor til tre, er med i en gruppe på Facebook som heter “Hønehjørnet.” (Tro om søsteren til Martine Marty Halvorsen har forsøkt å få søsterens innlegg inn der)?

Midt mellom unger, matpakker, tre-fire katter og filming av det hele, tok Ranvei seg tid til å stille et viktig spørsmål, som hun selv besvarte i spørsmålet:

Siden bildene hun selv delte tydeligvis ikke var svar nok for henne, kan jeg varmt anbefale å ta en titt innom flere av våre toppbloggere. Bla frem og tilbake i arkivet.

Adina xoxo