TAKK FOR MEG

Hei alle sammen 🌸

Så er dagen kommet for at jeg skal si takk og farvel. Veldig vemodig og sårt, men sånn må det dessverre bli. Som dere kanskje har fått med dere har mine bidrag på denne bloggen vært få de siste månedene. Mye bra har blitt skrevet oppe i hodet, men tiden strekker rett og slett ikke til ved siden av mye jobb. Her snakker vi travelhet av typen står i fare for å bli utbrent. Dette må altså ikke forveksles med blogger-travelhet som for eksempel Fotballfrue opplever mellom sine cafébesøk, treningsøkter og ferier.

Jeg ble en del av Bloggomtoppbloggere 1. juni i fjor. Høsten før hadde Konatil gjort meg oppmerksom på Kvinneguiden i et av disse innleggene hvor de prøver å gjøre “kjerringene” der til den store stygge ulven. Jeg havnet inn på den populære tråden om Villa Paprika som var den eneste jeg fulgte i lang tid. Jeg hadde aldri hørt om dama før og lot meg fascinere av at hun hadde møtt sin kjære Kim-Ronny bare fire dager etter fødsel og at de hadde byttet partner med eksene sine. Etterhvert dukket det opp en tråd om Bloggomtoppbloggere på Kvinneguiden, og jeg begynte å følge bloggen umiddelbart. Den dagen Adina skrev om å legge ned bloggen eller kanskje ta inn flere skribenter sendte jeg en e-post til henne sporenstreks hvor jeg skrøt på meg en mastergrad i Kvinneguiden. På den tiden var jeg nettopp ferdig med eksamen (en ekte eksamen altså, ikke eksamen i Kvinneguiden) og trengte noe å fylle tiden med. Hvorfor ikke, når jeg liker å skrive og uansett brukte så masse tid på å følge diverse bloggere.

Flere har påpekt at bloggen ble dårligere etter alt styret med Vixen og at vi har mistet piffen (veldig motiverende, si). Og joda, noe skjedde etter Vixen. Jeg tok meg ei litta (laaang) pause etter at vi hadde stått på og levert innlegg hver dag over en lengre periode. Egentlig hadde jeg lyst til å gi meg allerede etter nyttårssmellen som jeg skrev om HER. Vi hadde aldri noe stort ønske om å vinne Vixen, faktisk tenkte jeg helt fra jeg begynte å forstå at vi kunne komme til finalen at vi burde gjøre et poeng ut av å trekke oss. Det fikk vi dessverre ikke mulighet til. Ikke hadde det hjulpet stort heller, for vi oppdaget fort at ingen av nettavisene ville ta i oss fordi vi var anonyme.

Den siste tiden har jeg tenkt mye på fenomenet blogging og alle oss som følger bloggere. Det er helt hodemist at man kan tjene så masse penger på å skrive om livet sitt samtidig som kroppspress skapes, barn eksponeres og clickbaitsene kommer på løpende bånd. Enda mer hodemist er det at det er så mange som følger med på dette og muliggjør den høye inntekten slik at de kan fortsette. For hva får vi egentlig ut av å følge med på toppbloggerne? Kanskje litt underholdning, men så kan vi aldri vite om det som skrives er sant eller bare oppkonstruert for klikk. Noen nevner inspirasjon som grunn til å lese blogger. Jeg har troen på at man kan bli like inspirert ved å ta turen ut av husets fire vegger og titte ordentlig opp fra skjermen.

Jeg gidder ikke operere, så jeg må trene. Jeg tok en liten trip down memory lane her om dagen og bladde meg kjapt tilbake i bloggen. Utrolig fint å se tilbake på, vi har hatt det mye moro 😍 Jeg tror samtlige av mine rundt ti treningsøkter det siste året har blitt nevnt på bloggen. Tenk for en sommerkropp jeg hadde hatt om all tiden som har gått med til bloggere hadde blitt brukt på treningssenteret. Høhø. Trening er absolutt en av tingene det lille jeg har av fritid vil bli brukt til fremover. Kanskje blir det tid til å lese en bok eller to også. Eller til og med komme i gang med å skrive min egen. Alt jeg vet sikkert er at i dag slettes Jodel fra mobilen min, og jeg har nettopp lastet ned appen Blocksite hvor jeg kan blokkere både Kvinneguiden og alskens blogger slik at jeg ikke kommer inn på nettsiden om jeg skulle glemme meg bort. Gratis tips fra meg der altså (Obs! Appen blokkerer automatisk pornosider slik at man må slå den av om man skal inn på den slags).

Så lei er jeg av å lese om livene til mennesker jeg ikke kjenner at jeg ikke vet om jeg kommer til å klikke meg inn på Bloggomtoppbloggere lenger heller. Eller kanskje jeg må trykke meg inn bare for å gi et klikk, for Adina gjør tross alt en fantastisk jobb. All ære til henne som har holdt bloggen gående så lenge ❤️

Hvem vet, kanskje kommer abstinensene og tar meg en dag det har roet seg på jobb slik at jeg plutselig er tilbake i bloggbobla. Neida. Joda. Neida.

Jeg legger til slutt ved et lite bilde av at jeg sniker meg forsiktig vekk bloggen:

Foto: privat

Takk for alt 😘

❤️ Vicky