UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 24

UKAS LØGN:

Som en meget kontroversiell blogger, opplever frøkna ofte å bli fortalt løgner. Da hun ferierte med Toni og hans familie, ble hun fortalt en stor løgn, faktisk den største av dem alle:

Den store løgnen var at stranden Elafonisi, som visstnok skulle være rosa, ikke var rosa likevel. Hun ble så skuffet over det at hun bestemte seg for å vise frem rumpa (igjen).

Jeg vet ikke om hun er fargeblind eller om hun hadde forventet seg en sjokkrosa strand, men på alle bildene hun delte på bloggen sin, ser i hvert fall jeg rosafargen. Hun sier hun googlet stranden før hun dro for å være sikker. Vel, det gjorde jeg også:

(Skjermdump apollo.no)

(…) rosa skimmeret (…), det høres ikke veldig rosa ut.

Hennes oppsummering etter en meget slitsom og skuffende tur ble da:

(Skjermdumper sraad.blogg.no 16.6.18)

UKAS OFFENTLIGE RUMPE:

Frøkna har bestemt seg for å vise frem rumpen igjen, den rumpen som hun for ikke så alt for lenge siden fortalte at så helt for jævlig ut, og at hun ikke ville vise den frem til noen. Nå er den plutselig blitt fin igjen og den skal på bloggen igjen. Flott at hun er fornøyd, igjen.

En leser reagerer:

Som frøkna så klokt sier: “Det er kun en person som kan gjøre meg selvsikker og lykkelig, og det er meg selv og mine nærmeste.” Vel, sist jeg sjekket var én person kun én person, ikke en hel familie. Eller to.

Nå er hun på tur til LA sammen med de beste jentene sine. I den forbindelse la hun ut dette på Instagram:

(Skjermdump isabelsraad/Instagram)

Dette kommer fra samme frøken som lå i fosterstilling da Mads Hansen kommenterte rumpen hennes. Hun legger opp til det selv, dessverre.

UKAS SALG:

Miss Sophie har sammen med Kasper kjøpt seg ny leilighet, og er i full gang med å selge den gamle. I den forbindelse har hun fått hjelp:

Well, la meg se om jeg har forstått det rett. Sophie Elise har altså hyret inn verdens beste mekler, som i tillegg er en venninne. Hm, her lukter det snikreklame da jeg ikke kan se merking av reklame eller spons noe sted. Jeg finner det meget merkelig at ikke Sophie Elise har fått noen fordeler ved å “reklamerer” for venninnen. Jeg kan selvfølgelig ta feil.

Sophie Elise mener hun har den aller beste mekleren, men sist jeg sjekket så jobbet ikke en mekler med salg av leiligheter:

(Skjermdump konfliktraadet.no)

Håper venninnen har en god forklaring på hvorfor hun utgav seg for å være eiendomsmegler.

UKAS PROVOKASJON:

Noen prøver på samme strategi som frøkna. Her prøves det hardt å nå toppen av Blogglisten:

(Skjermdump mammatilmichelle/Snapchat)

Wel well, det kan virke som at trebarnsmammaen mammaen, prøver å få Mads Hansens oppmerksomhet og dermed hjelp til å erobre toppen. Bare nevner det.

UKAS UKE:

Jeg har lagt merke til at frøkna ofte gjentar setningene sine, like etter hverandre. Hun sørger for at vi forstår poenget:

Jaha, det visste ingen.

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Jeg er glad for at hun gjentar ellers kunne det lett ha skjedd at jeg ikke fikk med meg poenget, da jeg har så lett for å misse poeng. Jeg får ikke alltid med meg poenget.

Adina xoxo

108 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 24

 1. Fra ordbok:
  Megler m2; el mekler m2
  1: person som mekler i en tvist
  2: mellommann ved kjøp og salg, inngåelse av kontrakter og lignende

 2. Hahaha, jeg orker ikke 😂 Satt med et indre håp mens jeg leste innlegget om at det aldrialdri ville ta slutt 🙊

 3. 😂😂😂 morsom lesing 👍🏻. Blir så flau av disse bloggerne som ikke kan skrive norsk 🤦🏻‍♀️😬 eller tenke seg om før de skriver 🤯😳 de burde være flaue!

 4. La dere merke til at flere influencere gikk ut på insta og hengte ut noen som tilbudte spons på plastiske operasjoner? Se på speiltvillingene og jennyskavlan

 5. Sophie Elise skryter ofte over å ha skrevet bok, men klarer gang på gang å skrive “kapitel” i stede for “kapittel” på bloggen… Har ikke lest boka hennes, men forhåpentligvis har noen rettet opp i den feilen der.

  1. Qk: Jeg har lagt merke til skrivefeil i hvert innlegg. Jeg er ingen verdensmester selv, men jeg har ikke skrevet bok og omtaler meg selv som forfatter🙄

  2. Det som er litt merkelig er at de ikke kjøren gjennom en kjapp stavekontroll? Synes ikke Sofie er den verste men det går igjen at det er innlysende feil som enkelt kan rettes. Synes AR kan være ille, kan ikke Jan se kjapt over eller altså en kjapp stavekontroll.. Hvis bloggere skriver ett lite innlegg om dagen, maks, må det kunne gå an å se over? Ingen er perfekt og plutselig kommer det feil, men hva med å luke vekk de verste? Det tar sekunder …

 6. Haha miss sophie pleier også å gjenta ting hun sier. Har sett at hun har nevnt at kasper mediterer på slutten av flere innlegg. Liksom greit vi har skjønt det, get over it! 🙈

  1. Hule: Ja, stemmer😊 Poenget mitt var at gjentagelsen kommer i to-tre setninger etter hverandre, i samme innlegg😊Mulig det var litt uklart🙄

 7. Er det bare jeg som reagerer på at a mor sjøl ofte er på ferie stedet til Erik 32 fra Bærum? Er det ikke hans families feriested/båtsted? Eller har jeg missforstått? Bare syns det kanskje er litt rart at mor sjøl er med å pusser opp svigers gamle båthus? Og attpå til erre spons?? Så egentlig pusser mor sjøl opp svigers gamle båthus da, med sponset gant klær? Eller tar jeg helt feil?? Nå er jo snart alt mor sjøl og Erik 32 fra Bærum, pluss svigerfamilie og barn går i OG oppholder seg på , sponset?? #barelurer

 8. Llse, fikk svar fra AB at det er Erik sine foreldres hytte. Så da sponses jo hele greia. Svigermor og AB har tom samme smak på det meste, da er saken biff! Kan jo hende det er i båthuset de to bor når svigers også er der. AB bruker mer og mer spmål i slutten av innlegg, fin måte å få kommentarer🧐. For de da som synes det er spennende å si sin mening om hva som er finest av grått og blått😂

 9. Jeg har ligget slått ut med influensa i fem dager, men har kreket meg innpå her mellom søvnetappene gjennom dagen i håp om å få se et nytt innlegg fra dere. Og, nå har det kommet annenhver dag, til og med. Perfekt!👌🏻Det i dag tok kaka, og muntret meg opp skikkelig. Tusen takk, jeg digger dere!

  1. Elin: Wow, for en kommentar du kommer med😍 Tusen ❤️lig takk og masse god bedring til deg *blåserpå*

 10. Har dere hørt hva Morgenklubben sier om SE? Høres på starten av podcasten fra 14.6. De omtaler henne som bortskjemt drittunge og overlegen, og at de hadde lyst til å kaste henne ut av studio…

  1. Jeg var innom nå. Der får hun passet påskrevet gitt. Det er akkurat det inntrykket man sitter igjen med etter å ha sett på tv. De gjorde alt for å ta vel imot henne og ha det hyggelig, men dronninga var sur og vanskelig.

  2. Oi, jeg måtte innom å høre hva de sa, og det er jaggu sterke saker de sier rett ut på radio. Men så flott da! Veldig bra at noen faktisk bare sier rett ut hvilken begredelig oppførsel den bortskjemte rosabloggeren utviser….til tross for sin såkalte “voksne” fremtoning. Tenker hun skal være glad kjæresten studerer psykologi, han kommer aldri til å mangle kasus med henne i hus 😉

   Jeg tenker du er bra høy på deg selv når du glemmer både oppdragelse og oppførsel i det offentlige rom slik hun tydeligvis har gjort. Regner med foreldrene skjemmes, det hadde jeg gjort om det var min datter/sønn.

 11. Har dere hørt hva Morgenklubben sier om SE i podcasten fra 14.6? De omtaler henne som bortskjemt drittunge og overlegen, og at de hadde lyst til å kaste henne ut av studioet…. Blir sagt i introen.

   1. Hun var visst sur og uinteressert gjennom hele seansen, SE om om de gjorde alt de kunne for å være hyggelig mot henne.

 12. Apropos skrivefeil: alle som skriver utseendet der utseende er riktig skrivemåte. Det gjør litt vondt å lese, for jeg leser det slik det står, haha😅

 13. *kremt* Hva skjer med brystvortene til frua som plutselig stikker frem på alle bildene? 🙈 Har hun tatt silikon!? Noe nytt er det vel….

  1. Brystløft kanskje? Hevet de opp slik at de står rett ut, hun var nok svært flatbrystet etter amming av to barn. Er jo så tynn, så brystene er definitivt fikset på en eller annen måte =)

   1. Dette lurer jeg også på!! Plutselig større pupper som står rett ut! Her har det nok skjedd noe?🧐

 14. Har vært litt sliten i det siste, og altfor mye å gjøre, har glemt å le på et par dager. TUSEN TAKK for et fantastisk innlegg. Jeg satt helt for meg selv og leste og ble i bedre og bedre humør. Hva skulle vi gjort uten dere? Fantastisk! Snerten blir bare råere og bedre. Yes, føler BOT er på gang for å stoppe de intetsigende, direkte kroppsfarlige og bortskjemte drittungene der ute! Sraad er fullstendig snørrunge, jeg har vært på Elafonissi, stranden er selvfølgelig vakkert blekrosa. SE: Mekler🤣🤣🤣👏🏼, og tilslutt, synes nesten synd på mamma’n som prøver å tiltrekke seg Mads Hansen, stakkars henne, hun faller liksom igjennom. Dere er best: 💖😄👏🏼

  1. Mila: Du altså, tusen takk😍
   Håper du føler deg bedre nå for det er slitsomt å være sliten😘

 15. Hvorfor er det sjeldent noe fra frua, paprika, Pilotfrue osv her? Synes det går veldig mye i Isabel.,blir litt kjedelig i lengden.

  1. Margrethe: Fruas blogg er så kjedelig nå at det er som å se maling tørke. Eneste sprellet hennes er at hun går god for noe kostholdshumbug uten at hun har prøvd det mer enn et par ganger, smaker visst så urolig godt🤣. Paprikaen har det så syyykt travelt at hun ikke har tid til å skrive om annet enn det, og fylle på med fillers, men pilotfrua, som er blitt så ekstremt materialistisk må det kunne gå an å finne noe juicy om vil jeg tro. Der er det så mye status og pengepreik at det er helt utrolig.

   1. Verre enn å se maling tørke hos frua … Hvem er det egentlig som liker å lese bloggen hennes, og hvorfor? Det hadde vært interessant å vite faktisk … 🙄

  2. Margrethe: Jeg forstår meget godt hva du mener. Frua og paprika har vært Vicky «sine», så jeg er ikke like oppdatert der, dessverre😞 Jeg rekker ikke over alle bloggene hver dag, men skal prøve å variere mer😊

 16. Håper for guds skyld at Mats Hansen ikkje gir mammaen noen som helst oppmerksomhet sia det lyyyyyste lang vei at det var målet henna😂 Blei flau på henna vegne🙈

  1. Håper for Guds skyld ikke Kari Traa vurderer å bruke Mammaen i reklame ever again.

   “Gidder ikke å trene når jeg jeg kan operere” harmonerer ikke helt med det de selger

 17. Åhh…man ser frøkna og Toni var sååå klare for photoshoot på rosa strand – pynta seg med rosa badetøy begge to😂 garantert gjennomtenkt.

 18. Vi har en berikende bukett med nye “forfattere” her i landet :/ Pleier ikke å kommentere andres skrivefeil, men når noen faktisk lever av å skrive – så gjør det litt vondt å lese når de ikke tydeligvis ikke vet hva visse ord og uttrykk betyr engang. Vi burde kunne forvente en viss peil.

  Bruken av “den dag i dag” er det som irriterer meg aller mest hos bloggerne tror jeg. De bruker det konsekvent feil.

  VIl ikke dra det så langt som å si at mangelen på kunnskap kommer av at ingen av de ser vitsen med å gå på skolen, men vil ikke si at det IKKE er derfor heller 😉

  1. Jeg er så enig med deg. Norsklærerhjertet mitt blør store dråper.

   Det verste jeg ser er bruken av da/når, hun/henne og at de bytter ut norske ord med engelske. Da kjenner jeg at det kribler skikkelig, og jeg må legge bånd på meg for ikke å skrive noen pauli ord til svar.

 19. At pilotfrua skriver at det ikke blir noe barbie dukker på sønnens rom🙈. Det blir for dumt! Hun har dessverre ikke peil på hva hun snakker om. Alt er penger! De er nyrike!, og det meste handler om kjøp kjøp kjøp. Får håpe på barnets vegne at de lærer å lese han, og at han får utfolde seg som de fleste andre barn. Ser hun har fått mye pes for innlegget sitt. Men all PR er vel god pr🙈

 20. Jeg synes denne bloggen er så bra!

  Men vær så snill, slutt å kaste stein i glasshus ved å latterliggjøre bloggeres skrivefeil, når deres egne innlegg ikke er det spor bedre. Jeg blir ille berørt på deres vegne.

  1. Anonym: Du har nok rett i at det finnes skrivefeil her også, men ingen meget grove håper jeg?
   Forskjellen er at jeg verken lever av å skreve eller kaller meg forfatter 😊

   1. Næmmen Adina da…..jaggu godt du ikke lever av å skreve 😉

    Du skriver veldig bra, og godt! De som sier noe annet har bare lite å pirke på. Hev deg over det <3

   2. Ups. Den var puttet inn med vilje🙄 Neida😁
    La oss håpe at ingen av bloggerne lever av å skreve🙊🙈😂

 21. Altså nå er jeg så sykt lei det ufattelige, overdrevne kroppsfokuset til SE, og hun er jo i tillegg villt forelska i eget speilbilde. Hun ER historien om narkissos, og at hun ikke forstår selv at det er sykt, unaturlig og ødeleggende på samfunnsnivå at hun står time foran time med den jævla telefonen din og filmer seg selv opp og ned og zoomer inn på ræva og hofter og midjer mens hun drar inn den allerede fettsugde midjen sin er helt ufattelig! Eller kanskje hun ikke bryr seg om noe annet enn egen kropp og utseende. Anbefaler gå tilbake i “bra damer”- podcasten og lytte til hva hun selv sa om temaet i 2016. Episoden heter bare sophie elise. Det at hun blir dummere og mindre reflektert fra 21 til 23 år er jo kanskje bevis i seg selv på at hun IKKE utvikler seg slik hun burde, noe som burde være et faresignal. Men slikt er vel ikke viktig for henne.

  1. Det har jeg lurt på også. Også akkurat nå da som det å fylle på både her og der blir kritisert i mange medier. Hvilke forbilder er man da?

 22. Akkurat nå har AB en hysterisk komisk snapp på gang om da hun ble presset til å skaffe seg øyebryn. Gjør oppmerksom på at aldersgrensen er 12 til 16 år. Snurr film 😂.

  1. Kommer ikke til å melde meg inn på snap. Kan man se uten å følge som på Instagram? For de som har åpne profiler? Var det noen som truet med pistol? 😂

   1. Anonym: Du kan se både på Instagram og Snapchat hvis de har åpne profiler😊
    Pistol🙊

   2. Neida, ingen pistol. 😅Det er leserne til denne bloggen og sjuskene på KG som kroppspresset henne, hevder hun😂

 23. Når det gjelder rettskriving, bøying av verd og oppfinnsomhet ved bruk av ord, er jo villapaprika i sitt ess! 😀 Dere burde lage en samling av hennes mest orginale verk:D

 24. Noen andre som har lagt merke til at hver gang SE har vært på en «hot» restaurant / utested e.l. så må hun alltid skrive at det var overvurdert og komme med en eller annen negativ kommentar? 😑
  Orker ikke…

 25. Apropos skrivefeil, frøknas bruk av ordet “dog” har nesten blitt underholdning for meg. I hvilken sammenheng brukes det i dag liksom 😂

 26. Fått med dere bloggkrigen mellom minimammaen og kopilinntherese?? Foregår på facebooksiden til mammasom16

  Bring popcorn!

 27. Vil anbefale mammasom16 – siste innlegget om kopiering.
  Også- har dere sett Ørjan burø mystory fra datterens avslutning? Andre elever er også filmet med navn

 28. Tror nesten BOT må sette sine dyktige detektiver på saken om at AB har vært på en Ungdomskole og snakket om verdier… Dette blir hevdet fra sikre kilder i et forum i dag.

  Kan ikke tro at det er tilfelle, ville vært for tragikomisk. Derfor en jobb for BOT’s dyktige gravejournalister å finne ut om dette utenkelige har funnet sted.

  1. Stopp verden jeg vil av 🙁 Håper noen tar kontakt med den skolen og spør om det har rabla helt…

  2. Det stemmer at det har skjedd ja. Fått det bekreftet fra lærer der. Undervist 10. trinn om kroppspress. Og intervjuet og filmet elever fra 9. trinn. AB sitter på alt videomateriale. 😳
   Tenk å ha en person som er så løssluppen på personvern til å sitte med så mye videomateriale. Jeg hadde vært redd om det var mitt barn! 😬

 29. Nå har bloggkrigen mellom mammasom16 og linntheresedagsland gått fra FB og over til bloggen. Dette er bare FOR bra!

  1. Det er vel ingen nyhet😉 hennes fulltidsjobb er å shoppe rundt i andres blogger. Blir tatt gang på gang men de fleste har vel gitt opp. Copcat
   I tillegg har hun et elendig språk – 25 meter knapp (i svømming), håper for deres del at det ikke er 25 meter knapper i alle fag, eller – da kan de bruke knappene som hekk
   Sånne bør kanskje forbigås i stillhet.
   Håper jeg snart kan komme meg i jobb igjen så jeg slipper å kjede meg og shoppe rundt etter gossip på nettet (guuuu så mange moderne, engelske ord jeg fikk inn her) ha en good weekend😊

 30. Ser at frua tror at det er årets lengste dag idag på st Hans aften. Frua har gått glipp av sommersolverv som er årets lengste og dette er alltid den 21. juni….

  1. Helen……du tar nesten like feil som frua. Sommersolverv kan være på ulike datoer, 20.-22. juni, men, som du skriver, hun har gått glipp av den. I dag er det St.Hansaften, eller jonsokaften, St.Hansdagen er 24.juni, døperen Johannes sin fødselsdag (hvert år😉)

  2. Kjedelig å drite seg ut sånn Helen 🙂 Skal du gjøre narr av andre så bør du passe på å ha rett selv.

  1. Anonym: Marty er i alle kanaler😊 Søsteren sørger for at hun er der hun ikke burde være, i div. grupper på fb🙈

 31. Har ikke lest bloggen på noen uker så usikker på om dette har blitt tatt opp men.. Eirik Kristiansen er helt elendig på merking av reklame. Skjønner ikke hvordan hun har sluppet under radaren så lenge? Hvert eneste innlegg på insta er merket feil eller ikke merket i det hele tatt

 32. Jeg tror at blogger er helt ute om to år. Som Facebook. Men Instagram og YouTube vil leve videre. Podcasts også. Men rene blogger er på vei ut.

 33. frøkna legger stadig vekk skjermdumper med kommentar fra «haters», skriver i gåsetegn fordi mange av kommentarene går igjen og igjen, noe tyder på at hun vil skape seg, og kommentarene dermed er selvforskyldt. (Hun skriver dem selv/(toni). Bare en tanke.

Leave a Reply