UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 24

UKAS LØGN:

Som en meget kontroversiell blogger, opplever frøkna ofte å bli fortalt løgner. Da hun ferierte med Toni og hans familie, ble hun fortalt en stor løgn, faktisk den største av dem alle:

Den store løgnen var at stranden Elafonisi, som visstnok skulle være rosa, ikke var rosa likevel. Hun ble så skuffet over det at hun bestemte seg for å vise frem rumpa (igjen).

Jeg vet ikke om hun er fargeblind eller om hun hadde forventet seg en sjokkrosa strand, men på alle bildene hun delte på bloggen sin, ser i hvert fall jeg rosafargen. Hun sier hun googlet stranden før hun dro for å være sikker. Vel, det gjorde jeg også:

(Skjermdump apollo.no)

(…) rosa skimmeret (…), det høres ikke veldig rosa ut.

Hennes oppsummering etter en meget slitsom og skuffende tur ble da:

(Skjermdumper sraad.blogg.no 16.6.18)

UKAS OFFENTLIGE RUMPE:

Frøkna har bestemt seg for å vise frem rumpen igjen, den rumpen som hun for ikke så alt for lenge siden fortalte at så helt for jævlig ut, og at hun ikke ville vise den frem til noen. Nå er den plutselig blitt fin igjen og den skal på bloggen igjen. Flott at hun er fornøyd, igjen.

En leser reagerer:

Som frøkna så klokt sier: “Det er kun en person som kan gjøre meg selvsikker og lykkelig, og det er meg selv og mine nærmeste.” Vel, sist jeg sjekket var én person kun én person, ikke en hel familie. Eller to.

Nå er hun på tur til LA sammen med de beste jentene sine. I den forbindelse la hun ut dette på Instagram:

(Skjermdump isabelsraad/Instagram)

Dette kommer fra samme frøken som lå i fosterstilling da Mads Hansen kommenterte rumpen hennes. Hun legger opp til det selv, dessverre.

UKAS SALG:

Miss Sophie har sammen med Kasper kjøpt seg ny leilighet, og er i full gang med å selge den gamle. I den forbindelse har hun fått hjelp:

Well, la meg se om jeg har forstått det rett. Sophie Elise har altså hyret inn verdens beste mekler, som i tillegg er en venninne. Hm, her lukter det snikreklame da jeg ikke kan se merking av reklame eller spons noe sted. Jeg finner det meget merkelig at ikke Sophie Elise har fått noen fordeler ved å “reklamerer” for venninnen. Jeg kan selvfølgelig ta feil.

Sophie Elise mener hun har den aller beste mekleren, men sist jeg sjekket så jobbet ikke en mekler med salg av leiligheter:

(Skjermdump konfliktraadet.no)

Håper venninnen har en god forklaring på hvorfor hun utgav seg for å være eiendomsmegler.

UKAS PROVOKASJON:

Noen prøver på samme strategi som frøkna. Her prøves det hardt å nå toppen av Blogglisten:

(Skjermdump mammatilmichelle/Snapchat)

Wel well, det kan virke som at trebarnsmammaen mammaen, prøver å få Mads Hansens oppmerksomhet og dermed hjelp til å erobre toppen. Bare nevner det.

UKAS UKE:

Jeg har lagt merke til at frøkna ofte gjentar setningene sine, like etter hverandre. Hun sørger for at vi forstår poenget:

Jaha, det visste ingen.

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Jeg er glad for at hun gjentar ellers kunne det lett ha skjedd at jeg ikke fikk med meg poenget, da jeg har så lett for å misse poeng. Jeg får ikke alltid med meg poenget.

Adina xoxo