UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 24

UKAS LØGN:

Frøkna opplever ofte å få løgner servert. Da hun ferierte med Toni og hans familie, ble hun fortalt en stor løgn, faktisk den største av dem alle:

Den store løgnen var at stranden Elafonisi, som visstnok skal være rosa, ikke var rosa likevel. Frøkna ble så skuffet at hun bestemte seg for å vise frem rumpa igjen.

Jeg vet ikke om hun er fargeblind eller om hun hadde forventet seg en sjokkrosa strand, men på alle bildene hun delte, ser hvert fall jeg rosafargen. Hun sier hun googlet stranden før hun dro, bare for å være sikker på at den var rosa. Vel, det gjorde jeg også:

(Skjermdump apollo.no)

(…) rosa skimmeret (…), det høres ikke veldig rosa ut, men litt rosa.

Hennes oppsummering etter en meget slitsom og skuffende tur ble da:

(Skjermdumper sraad.blogg.no 16.6.18)

UKAS OFFENTLIGE RUMPE:

Frøkna har bestemt seg for å vise frem rumpen (igjen), den rumpen som hun nylig fortalte at så helt for jævlig ut og at hun ikke ville vise den frem til noen. Nå er den plutselig fin og tilbake på bloggen igjen. Det er flott at hun er fornøyd igjen.

En leser reagerer:

Som frøkna så klokt sier: “Det er kun én person som kan gjøre meg selvsikker og lykkelig, og det er meg selv og mine nærmeste.” Vel, sist jeg sjekket var én person kun én person, ikke en hel familie. Eller to. (Jeg skjønte selvsagt hva hun mente).

Nå er hun reist til LA sammen med de beste jentene sine. I den forbindelse la hun ut dette på Instagram:

(Skjermdump isabelsraad/Instagram)

Dette kommer fra samme frøken som gråt da Mads Hansen kommenterte rumpen hennes. Hun legger opp til det selv, dessverre.

UKAS SALG:

Miss Sophie har sammen med Kasper kjøpt seg leilighet, og er i full gang med å selge den gamle. I den forbindelse har hun fått hjelp:

Well, la meg se om jeg har forstått det riktig. Sophie Elise har altså hyret inn verdens beste mekler, som i tillegg er en venninne. Hm, her lukter det snikreklame. Jeg finner det meget rart om ikke Sophie Elise har fått noen som helst fordeler ved å “reklamerer” for venninnen. Jeg kan selvfølgelig ta feil, jeg ville bare nevne det.

Sophie Elise mener hun har den aller beste mekleren, men sist jeg sjekket så jobbet ikke en mekler med salg av leiligheter:

(Skjermdump konfliktraadet.no)

Håper venninnen har en god forklaring på hvorfor hun utgav seg for å være eiendomsmegler når det var mekler hun var.

UKAS PROVOKASJON:

Noen prøver på samme strategi som Frøkna. Igjen. Her prøves det hardt å nå toppen av Blogglisten:

(Skjermdump mammatilmichelle/Snapchat)

Wel well, det kan virke som at trebarnsmammaen Mammaen, prøver å få Mads Hansens oppmerksomhet og dermed litt hjelp til å erobre toppen. Bare nevner det.

UKAS UKE:

Jeg har lagt merke til at Frøkna ofte gjentar setningene sine, sånn like etter hverandre:

Ja ha, det visste ingen.

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Jeg er glad for at hun gjentar altså, for ellers kunne det lett ha skjedd at jeg ikke fikk med meg poenget, da jeg har så lett for å misse poeng. Jeg får ikke alltid med meg poenget. Det er ikke så lett.

Takk for meg.

Adina xoxo