UKAS SETT OG HØRT UKE 23

UKAS TRANSPORT:

Sophie Elise har kjøpt seg en søt bil. Hun sier hun trenger en bil nå når hun skal flytte litt ut av byen:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no 8.6.18)

Ikke visste jeg at Sophie Elise har hatt rett på kommunal transport til nå. Jeg trodde dette gjaldt kun for personer som ikke kunne benytte seg av kollektiv transport av helsemessige årsaker, eller feks. barn som trenger skyss til og fra skolen.

Så kom jeg til å tenke på den smørbrødlisten med diagnoser som hun har satt på seg selv, og da kan det være meget mulig at hun oppfyller kravene til å få kommunal transport.

Alle andre må ta kollektiv transport.

UKAS (JUKSE) FRØKEN:

Jeg tok en titt på frøknas økning av følgere på Instagram:

Wow, det er sjelden jeg har sett en liste med bare økning. Hun er populær, gitt. Hadde jeg turt å si høyt at jeg tror hun jukser, ville jeg gjort det. I fare for å bli kalt “fittunge” (beklager hennes eget vokabular) eller “jævla lowlifer”, sier jeg ikke dette høyt. Jeg hvisker det.

Mens vi er i gang må vi selvsagt titte inn hos hennes elsk også, eller Toni som hun ba oss kalle han:

(Skjermdump socialblade.com 10.6.18)

Det ser ut som han også er et populær. Godt de populære finner hverandre.

UKAS SKRAVLEBØTTE:

Erik 32 Bærum har hatt spørsmålsrunde på mor sjøls blogg. Her svarer han på alle spørsmålene som daglig(?) kommer inn. At han får ha en egen spørsmålsrunde er selvsagt avtalt på forhånd med alle de der hjemme:

(Skjermdump annebrith.no 3.6.18)

Det er tydeligvis viktig for han å finne en partner som han kan snakke og snakke i timesvis med. Kanskje spørre og spørre i timesvis også? Akkurat slik som minsten?

(Skjermdump annebrith.blogg.no april- 18)

Så bra at han fant seg en voksen dame som kan svare på det han lurer på.

UKAS SPØRSMÅL:

Frøkna får mange merkelige spørsmål og kommentarer. De merkeligste og de mest hatefulle bruker hun som en teaser på snap for å lokke lesere inn på bloggen sin.

Disse her har hun ikke brukt:

(Skjermdump sraad.blogg.no 10.6.18)

Jeg lo høyt da jeg leste disse kommentarene, for jeg tror ikke nødvendigvis at dette er hat. Når vi vet at frøkna har ansatt en moderator (seg selv?), så ville nok dette blitt fjernet om hun anså det som hat. Jeg tipper det sitter en snill humorklump bak tastaturet. Kanskje to.

(Det er ikke oss, bare så det er sagt).

UKAS MÅNED:

Stina, hun smarte venninnen til mor sjøl, har startet en ny spalte. Nå skal vi få vite hennes planer for uka.

Som bloggere flest (også vi) har hun det meget travelt om dagen. Spesielt denne uka. Nei vent, denne måneden:

(Skjermdumper stina.blogg.no)

UKAS BIDRAGSYTER:

Isabelle Eriksen har nylig hatt enda en spørsmålsrunde for de unge som følger henne. Ut i fra hvilke spørsmål som stilles vil jeg anta at leserne hennes er ca. 14 år. Kanskje yngre. Jeg fant et spørsmålet som jeg tror er skrevet av noen over 18 år:

At hun elsker å hjelpe unge jenter har vi sett eksempel på før:

(Skjermdumper isabelleeriksen.blogg.no 8.6.18 og 5.5.18)

Orker ikke

Adina xoxo

69 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT UKE 23

 1. IGJEN ❤️ DERE ❤️

  Jeg skriker ennå av latter av SE sin kommunale transport ha HA HAAA. Håper du ikke ga henne noen nye idéer 🙊

  Kan legge til flere #orkerikke
  – SE har blitt konfrontert i kommentarfeltet flere ganger om at SkinCeuticals som hun sier “kurerte voksenacnen hennes” IKKE er cruelty free. Fikk endelig svar “har mailet hudpleieren min om at jeg må slutte og spurt hva annet jeg kan bruke”. Tar det virkelig så mye energi å google “SkinCeuticals cruelty free”? Det blir like dumt som når hun la ut “faux skinnhansker” fra Nelly som var i ekte skinn. #orkerikke

  Svaret til SE ble selvfølgelig fulgt opp med link til NRKs artikkel om “norsk kuskinn blir brukt av blant annet Louis Vuitton” samt spørsmålet “Hvorfor er det OK å bruke skinnet til samme kua som du nekter å spise?” #orkerikke

  – Det ramlet også inn et skryteinnlegg om spontaniteten hennes som reddet katter fra Spania, men som hun bare “hadde gjort om på min hverdag for å få det til å gå opp” om IKKE familien hennes hadde tatt vare på dem #orkerikke

  – Mor sjøl har fortalt hun er datter av en arkitekt/ingeniør. Eventuelt en “snekker med ingeniørbakgrunn”. Han har lært henne alt om riksantikvaren, kommunestyremøter, ærlighet og gode aprilspøker. Lang avhandling i kommentarfeltet til “Et rosa båthus”. Mor ringte Far Davidsen for å få klarhet i hvilken utdanning han faktisk har. Han skulle “ringe opp”. Nå har det gått tre dager, og sist jeg sjekket var ikke kommentaren min godkjent #orkerikke

  For å veie opp for alt #orkerikke:

  Jeg #orker hvor utrolig søt, fin og sjarmerende SE er i denne videoen fra 2015
  https://www.vgtv.no/video/114571

  Jeg #orker hvordan mor sjøl klarte skjerme ungene fra some (et par timer)

  1. Ææ, er veldig uenig i hvordan hun fremstår i den videoen 🙈men deg om det! Det som er sykt er hvor mye utseendet hennes har endret seg på 3 år 😱

  2. Fia: Tusen takk😍
(…) nye ideer😂
Fantastisk kommentar👏🏻 Har du tenk på å skrive gjesteinnlegg her hos oss? Skrive type innlegg som dette😍 Bare nevner det😊

 2. Trine: Altså, hva skal man si til sånt skryt👏🏻 Det holder liksom ikke med ett ❤️
  Sender over to ❤️❤️ og sier tusen takk😍

 3. Er dreven på AirBnb, så tok meg i underkant av 3 minutter å søke fram “villaen til titalls millioner” som frøkna og Toni m/familie bor i på ferie. Tviler på at huset har kosta titalls milioner å bygge – tipper heller under 10 mill. Men hei, hva vet vel jeg? Har bare nettopp bygd hus i Norge til norske priser. Tipper greske håndverkere er noe rimeligere. Anyway! Døgnprisen for leie på “herligheten”? I underkant av 2500 kroner. Med andre ord: HELT normal pris, og egentlig ganske billig om man vil leie hus av ok standard m/basseng som man vil ha for seg selv. Ikke så spes som frøkna vil ha det til.

  Og hvis noen lurer på hvor lenge de skal være der? Huset er ledig fra lørdag av, så da er de nok på returen på fredag 😉

  Link: https://www.airbnb.com/rooms/12159985?location=Chania%2C%20Greece&guests=5&adults=5&toddlers=0&s=lbGfg1gv&check_in=2018-06-17&check_out=2018-06-22

  1. Det er helt vanlig å leie hus når man er flere. Og med svømmebasseng, nesten ikke mulig uten. Er ikke så kjent i Hellas, men i Spania florerer det med den type hus som en eller to familier leier en uke eller to om sommeren. Det blir uansett billigere enn å leie tre dobbeltrom på et bra sted. Og mye koseligere selvsagt 😊 Isabel er sikkert ikke vant til å gjøre det på den måten siden hun er imponert.

   1. Enig! Det blir jo ikke mer enn snaue 500/pers/natt. Enten eier ho ikke gangsyn på hva som er normalt, eller så er det bare hennes sykelige behov for å flashe “rikdommen” sin for andre som slår inn. Godt mulig vi står overfor en kombinasjon av begge foran nevnte teorier.

   2. Ingeborg: «villaen til titalls millioner»😂
Dette skrytet dette skrytet, jeg kan knapt vente til hun skal til LA🙄
Bra jobba👏🏻😍

 4. Og her sitter jeg med faktisk diagnostiserte ortopediske problemer, og mentale for den saks skyld. Men da jeg fortsatt klarer, og får lov av ortopeden min, å gå så gjør jeg det. Gratis trim tross alt! Er også bare glad så lenge skjelettet mitt takler å gå/løpe. 😛

  Hahaha, å så travelt og hard jobbing det er å være blogger!
  Moren min, snart 61, alltid vært resepsjons sekretær. Hun må holde styr på alt mulig avtaler, dokumenter, bestille fly og hotell og ørtten andre ting for hele staben. Pendler 3 timer hver dag, om NSB går som det skal 😛 Drar litt over 5 på morgenen, kommer hjem 18:00.
  Også er det ting hjemme man må gjøre å.
  Hvem teller frisørtime, lunsj o.l. som noe som er stressende?! Det er jo avslappende pauser.

  1. Ja, folk flest hsr en lang og hektisk hverdag. Mye stress for å rekke alt både på og etter jobb. Frisøren blir gjerne tatt på en fridag som lørdag. Negltimer og hudpleier er det bare ikke tid til utenom ferier. Bloggerne kjenner tydeligvis ikke til den type hverdag og vil få sjokk den dagen bloggingen er forbi 😎

   1. Ja, de fleste frisørsalonger har ingenting å gjøre på hverdagen. “Folk flest klipper seg jo på lørdager”.. Merkelig hvorfor ikke alle frisørsalonger bare stenger på hverdager.

    Til gjengjelde er det svært mange bloggere som jobber på lørdager og søndager, når “folk flest” i følge deg har fri. De jobber også på helligdager som 17. mai, julaften, påskeaften og på ferier. Sånn er livet som gründer, men tydeligvis er det ikke alle som forstår det.

   2. De fleste salonger har mest å gjøre på lørdager. De sier det kan være rolig på dagtid midt i uken. Ellers jobber folk turnus feks. Så du mener altså at bloggere jobber 24/7? Ferier og alt er jobb 24/7? De har aldri fri? Dagens 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   3. Jeg foreslår at du konsentrerer deg om din egen manglende argumentasjon, i stedet for å latterliggjøre og ilegge meningsmotstanderne dine meninger de ikke har. Jeg kan ikke se at jeg skrev ett eneste sted at bloggere jobber 24/7 og aldri har fri? En slik påstand ville vært urimelig og lite hensiktsmessig. Poenget mitt var å illustrere at bloggere og andre som er selvstendig næringsdrivende ikke følger “vanlige arbeidsrutiner”. Det betyr ikke at de jobber mindre, tvert i mot jobber de aller fleste gründere langt mer enn hva som er normalt.

   4. Vil det si at du sammenligner bloggere med gründere??? Hvor gammel er du? 🤣🤣🤣😳😳😳

 5. Beste dere assa❤️👏🏼!
  Må bare ta med en liten snert siden vi er i ukas sett og hørt: Galehjem (Gladehjem) forteller om Drømmen om et vaskerom: «Drømmen kan bli virkelig, det har jeg et levende bevis på.»
  Eyyy, første gang jeg har opplevd et levende vaskerom🤣! Men utover det, ingen kommentarer på innleggene hennes (vet dere hvorfor? jo, hun blokkerer dere på alle SOME-kanaler før dere rekker å trekke pusten, akkurat som paranoide paprika gjør) Hun har nå skrevet om vaskerommet for n’te gang, utrolig lite lesevennlig språk, en kjedelig blogg, og JA, jeg henger meg opp i orddelingsfeil, orker ikke🙈 Fortsatt god dag, og, god lesing av meningsløse blogger🤪! Bortsett fra denne da! 😘

   1. Beklager Anonymous 21.07, at du blir sur av noe som skulle være humoristisk😒.
    Huff, håper jeg ikke har fornærmet alle de tøffe blogggründerne. (Det er lett å bli sliten når man jobber 24/7)

 6. Ler meg i hjel! Spesielt SE sin kommunale transport. Dere er så bra😍
  Mer #orkerikke og SE:
  >Sier hun er biopolar for lenge siden
  >Sier hun ble frisk og ikke lenger biopolar
  >Klager på folk som bruker psykiske lidelser for å virke “spennende”
  >Sier vi ikke trenger å snakke mer og psykiske lidelser (bare forstå de)
  >Siterer Kanye sin sang om å være biopolar i en insta-post der hun er pen og sensuell
  🙆🏻🙆🏻

 7. Ja SE🙈🧐…..vet ikke! Hva kan en si? Leser at hun synes voksing av høna er dritvondt. Javel? Jeg synes ikke! Jeg tar meg selv i å sitte på terrassen uten å ha lest en blogg på en stund( denne da seff). Klikker meg inn, og kjenner at jeg skjemmes og gremmes litt. Hva ville min mann sagt om han visste? Hadde fått drittsjokk!🙈. Men noe trekker… så fint av AB å dele at hun hadde en prat og gav penger til en uteligger. Og tenk, i kommentarfeltet hennes er det en leser som så dette😱🎺. Liksom… jeg tror bare ikke det stemmer, det var på en måte skrevet av AB selv?…
  Og hvilket behov for å skrive om dette? Et spmål i kom feltet er: hvor ble det av alenemødrene som fikk forandret livene sine?? Ja, nei det? Hun hjelper en av de enda men vil bare ikke skrive om det da hun får kritikk. Blir helt på gråten jeg.. hjerteskjærende lesning. Snakk om å ikke orke mer, jeg logger av, gråter en skvett, og legger meg. Klar for en ny dag, uten slik lesning!!

 8. Elsker innleggene deres, men, rett skal være rett: jeg ser ingen steder at det står at Sophie Elise har hatt rett på kommunal transport?

  1. Det er jo det som er snerten i det hele 😊 Hun skriver kommunal transport, som jo er noe annet en kollektiv transport.

  1. Isabel hadde lovet Rebecca en jentetur siden hun hjalp med bloggen når hun var på Paradis Hotel. Den turen ble det aldri noe av. Spurte på bloggen om når de skulle på tur. Kommentaren ble aldri publisert. Nå drar hun på jentetur med de nye venninnene Ine og Sofia.

 9. Verdt å merke seg at tallene fra Socialblade er gamle, da de ikke får lov av USAs regjering å dele tallene mens etterforskningen av Facebook pågår. Siste dato med tall er fra 2 april. Ikke at det ikke er et poeng det du sier altså, er neppe færre kjøpte følgere etter april heller akkurat.

  1. Har hun ikke nevnt flere ganger på Instastory om deltagere på PH som hadde kjøpt seg følgere, at det var jo lett å se.
   IIkke skjønte jeg at hun snakket om seg selv.

 10. Ser John Arne Riise har trukket seg fra nok en realityserie. 🤔
  Kan ikke la være å tenke på at han og Anna Rasmussen hadde vært en «match made in heaven» 😏
  #OrkerIkke

 11. Hehe kommunaltransport er jo faktisk (!!) ikke på viddene av Sophie Elise siden #ruter er eid av Oslo kommune og Akershus fylkeskommune…. https://ruter.no/om-ruter/selskapsinformasjon/ Det er det offentlige som står bak kollektivtransporten i hele Norge, men diverse transportselskap som utfører den. Dere tenker kanskje på tt-kort som er fylkeskommunalt som kommunal transport (her igjen sikkert avvik siden Oslo er både kommune og fylkeskommune)? https://helsenorge.no/hjelpetilbud-i-kommunen/tt-kort

  Ellers mye artig 🙂

  1. Om kommunene driver kollektivtrafikken aldri så mye, er det likevel å kjøre kollektivt det heter 😊 Kommunene kan bidra økonomisk med tt-kort for taxi samt biler og andre elektriske kjøretøy for de som ikke er kapable til å reise med kollektiv transport.

 12. Ikke støtt bloggerne som ber om å tjene penger for å kunne blogge mer.
  Rart det der hvor mye penger teller.

 13. #orker ikke, mamma’n er i gang, akk og ve🙈 «Brystforstørrelse med eget fett» Hmmm, blir skremt av hvordan noen umodne 22 åringer med et allerede levd liv bak seg ikke ser verdien i seg selv og MÅ fikse kroppen. Trist lesing, og hardt og sint språk. Det skal ha «haglet» inn med kommentarer…. Hvor da?

 14. Kan dere skrive om anna rasmussens operasjon og hvordan hun skriver at folk spekulerer og sier hun gjør ting hun aldri kunne gjort når hun fremmer operasjonen sin på den måten hun gjorde; ved å legge ut videoen med operasjonsarr. Jeg orker faktisk ikke!

 15. Kan dere snoke litt i Frøkna og den såkalte familieturen hun er på? Er på tur med svigermor, svoger og svigerinne; Og man ser ikke snurten av svigerinnen hennes i Some. I alle filmer på snap og insta filmer frøkna «uteom». Og det er ikke det at jeg tror svigerinnen er noe kamerasky, da hun legger ut presis de samme lettkledde bilder som frøkna på insta, og har tilogmed hatt en innslag på Dan Bilzerian instaprofil.
  Jeg tenker at frøken raad er litt småsjalu på svigerinna jeg, vi har jo sett før at hun ikke akkurat blir bestevenn med Daniel sine kjærester, (les Ariel).

  Slår meg som veldig pussig og spesielt og bo i et hus med noen i en uke, som du ikke ser snurten av i en av Norges mest aktive profiler på SoMe😂

  1. Hun følger ikke Svigerinna på insta, men svigerinna følger henne. Så det sier jo litt om hvem som har problem med hvem.. jeg kan forstå at Isabel er sjalu på Nina. Hun er kjempepen og Isabel vil ikke gi henne noe oppmerksomhet på henne SoMe. Det kan jo føre til flere ekte følgere på Nina, og det er jo slik at folk ofte sammenligner skjønnheten på jentene som er sammen med et brødrepar?

   1. Totalt enig!! Det sier en del om frøkna.😂😂 Nina er kjempe pen, og jeg synes også Isabel er pen. Men det fokuset på utseende som frøkna har, er heeeelt bak mål!!

    Nå følger jeg ikke Nina på SoMe, så kan være hun ikke legger ut bilde av Isabel heller. Men uansett synes jeg det er så spesielt når en er på en familietur, som de «perfekte sønnene» har kjøpt til mammaen sin, at Isabel totalt utelukker en i reisefølge😂
    Og det er åpenbart at det ligger noe i det med følgerne og sjalusi som du sier.
    Såå spesielt!!

   2. Kristina og Jessh: Det kan være mange grunner. Mulig Nina W ikke ønsker å være på bloggen til frøkna og det kan jeg forstå. At de er venner er jeg helt sikker på😊

 16. Da har mammaen endelig avslørt hva hun har operert etter å ha brukt det som lokkemiddel for å trekke folk til bloggen de siste ukene.

  Fettsuging uten tap, der fett fra lår og armer går inn i brystene. Jeg begynner å bli oppriktig bekymret over jenta. Har hun noen i livet hennes som sier stopp til henne? Er hun den typen som snur på helen og kutter deg ut om du sier nei?

  Forøvrig har hun kommet ut med sjamporeklame i videoform på insta. At det er en annonse blir annonsert halvveis i videoen, og ikke i det hele tatt i brødteksten.

  Er det trist at jeg har litt lyst å være vennen til mammaen? Bare så jeg kan be henne ta en banan hver gang hun lufter idéer om fettsuging.

  1. Janne: … venn med for å be henne ta en banan 😂 Snakker vi Jan banan? eller Jan med banan? 😁 Kan bli barn av for mye Jan banan🙄
   Denne merkingen av reklame altså😡

 17. Det er bare en grunn til at frøkna ikke viser bilder av Nina: sjalusi! Et bilde har hun med henne, og der vises nesten hele kalaset. Det kan ikke være lett!😱😂. AB trenger å forklare, forsvare? Sitt forhold t svigers. God morgen Norge oversvømmes av bloggere. Det virker jo faktisk som om det er de vi bør lytte til. Merkelig alt… ser ut som det går motsatt vei av hva vi ønsker oss. Tenker en ting er Se og Hør avisene VG og Dagbladet, men TV2??
  Vet ikke!!

  1. En annen ting som er rart oppi hele greia, er at denne Nina driver med samme poseringer og «jeg er deilig» bilder som frøkna..🤔

 18. Tror nesten AB gir blanke f…. i merking av reklame. Hun lovpriser opp i skyene Mentor Norge, legger ved en link til leksehjelperne, svarer en leser “Dette er ikke reklame” jaja, en jobb for BOT’s utmerkede detektiver 😉

 19. A: Du skal ikke se bort fra at det kommer et innlegg ommerking av reklame. Igjen😊
  Tusen takk for ros😍

 20. Anbefaler dere å høre starten på podcasten morgen på radio 1 med Loven og co fra torsdag denne uka. Interessant ang SE 🙂

 21. Herregud. Disse menneskene bør vernes mot seg selv.
  Spesielt “ungdomspsykologen” Isabelle. Seriøst, er det der i det hele tatt lov å si til barn?
  Hvorfor kan ikke disse menneskene ta ansvar, eller bli stilt til mere ansvar av statlige krefter?
  De flyter og tjener penger på angstfulle teenåringer og unge voksne. Nok er nok, liksom.

Leave a Reply