UKAS SETT OG HØRT UKE 23

UKAS TRANSPORT:

Sophie Elise har kjøpt seg en søt liten bil. Hun sier hun trenger en bil nå når hun skal flytte ut av byen:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no 8.6.18)

Ikke visste jeg at Sophie Elise har hatt rett på kommunal transport til nå. Jeg trodde dette gjaldt kun for personer som ikke kunne benytte seg av kollektiv transport av helsemessige årsaker, eller feks. barn som trenger skyss til og fra skolen.

Så kom jeg til å tenke på den smørbrødlisten med diagnoser som hun har satt på seg selv, og da er det meget mulig at hun oppfyller kravene til å få kommunal transport.

Alle andre må ta kollektiv transport.

UKAS (JUKSE) FRØKEN:

Frøkna får stadig nye følgere på Instagram:

Wow, det er sjelden jeg har sett en slik positiv liste. Hun er populær. Jeg kunne selvsagt ha sagt at jeg tror hun jukser, men i fare for å bli kalt “fittunge” eller “jævla lowlifer”, skal jeg holde meg for god for det. (Jeg hvisker det).

Når jeg først er i gang kan jeg like godt titte innom hennes elsk Toni, som hun ba oss kalle han:

(Skjermdump socialblade.com 10.6.18)

Positivt der også. De populære finner hverandre.

UKAS SKRAVLEBØTTE:

Erik 32 Bærum har hatt en spørsmålsrunde på mor sjøls blogg. Her svarte han på alle spørsmålene som daglig(?) kommer inn. At han får en egen spørsmålsrunde, er selvsagt avtalt på forhånd med alle de der hjemme:

(Skjermdump annebrith.no 3.6.18)

Det er tydeligvis viktig for han å finne en partner som han kan snakke og snakke med i timesvis. Kanskje noen han kan spørre og spørre i timesvis med også? Akkurat slik som minsten?

(Skjermdump annebrith.blogg.no april- 18)

Så bra at han fant seg en voksen dame som kan svare på alt det han lurer på.

UKAS SPØRSMÅL:

Frøkna får mange merkelige spørsmål og kommentarer. De merkeligste og de mest hatefulle bruker hun som en teaser på snap, for å lokke lesere inn på bloggen sin. Smart triks.

Disse her har hun ikke brukt:

(Skjermdump sraad.blogg.no 10.6.18)

Jeg lo høyt da jeg leste disse kommentarene, for jeg tror ikke at de var ment som hat. Og når man vet at frøkna har ansatt en moderator (seg selv?), så ville nok dette blitt fjernet om hun anså det som hat. Jeg tipper det sitter en snill humorklump bak det tastaturet.

(Det er ikke oss, bare så det er sagt).

UKAS MÅNED:

Stina, hun smarte venninnen til mor sjøl, har startet en ny spalte. Nå skal vi få vite hennes planer for uka.

Som bloggere flest (også oss), har hun det meget travelt om dagen. Spesielt denne uka. Nei vent, hun har det travelt denne måneden:

(Skjermdumper stina.blogg.no)

UKAS BIDRAGSYTER:

Isabelle Eriksen har nylig hatt enda en spørsmålsrunde for de unge som følger henne. Ut i fra hvilke spørsmål som stilles vil jeg anta at leserne hennes er ca. 14 år. Kanskje yngre. Jeg fant et spørsmålet som jeg tror er skrevet av noen over 18 år:

At hun elsker å hjelpe unge jenter har vi sett eksempel på før:

(Skjermdumper isabelleeriksen.blogg.no 8.6.18 og 5.5.18)

Orker ikke

Adina xoxo