MAMMAEN GJØR SOM FRØKNA

Hva er det Anna Rasmussen holder på med om dagen? Hun har i flere innlegg nevnt at som toppblogger må man være pen, høflig og snill (jeg har skrevet om det HER). Høflig og snill greier hun ikke å være fordi hun ikke føler seg vel i sin egen kropp. Så da vil hun operere, da. Vel, lykke til med å operere høflighet og snillhet på plass.

(Låta til Mads Hansen surrer å går bak i hodet mitt: (…) gidder ikke trene, for jeg skal operere.”)

Slike overskrifter som dette har jeg sett mange ganger tidligere, og det kan virke som at Anna har fulgt nøye med på Raad sin blogg. Nå skal tydeligvis mammaen gjøre som frøken Raad, å tjene penger på operasjoner.

Med en liten twist:

Om vi ikke ante hvilken dag operasjonen skulle utføres, eller hvor, så var Anna flink til å oppdatert jevnlig. Dagen før operasjonen poster hun dette på Instagram:

Ja, hva skjedde egentlig med kroppen til mammaen? Mulig det var tre barn og livet som skjedde?

Å “reklamere” for operasjonen sin og romantisere oppholdet på klinikken, er så tankeløst og ikke minst farlig for lettpåvirkelige unge mennesker. Ironisk nok gjør Anna dette få dager etter rundebordsmøte hos barne- og likestillingsministeren (HER). Hva er det mammaen ikke har forstått?

Hun var selvsagt en av de inviterte til møtet og hun var nok også en av de mange som verken gadd å møte opp eller å melde avbud. Når statsråden inviterer så møter man opp, samme hva. Makan.

Nå vet ikke jeg nøyaktig hva Anna har operert, men hun postet nylig en video med hint:

Uansett om hun har fjernet åreknuter eller blodkar så er det likevel kritikkverdig hvordan hun fremmer operasjonen sin. Det oser provokasjon og et ønske om førsteplass på Blogglisten. Får ikke mammaen topplasseringen fjerner hun like godt hele bloggen fra listen.

Ryktene sier at det er fettsuging hun har fått utført. Hun viste frem blåmerker på armer og ben i videoen.

Jeg kjenner at jeg blir så frustrert over at en trebarnsmor kan holde på slik. Forbilde, du liksom. Med alle clickbaits som hintet til sex (HER) og alt annet spetakkel som har kommet fra den kanten der, vil jeg påstå at noe forbilde har hun aldri vært, verken for leserne eller sine egne barn. Dessverre.

Selvsagt havnet hun på toppen av blogglisten etter å ha promotert operasjonen i alle sine kanaler. Alt gikk som planlagt.

Well well, vi går konkludere: så lenge var altså Anna voksen:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no/Instagram)

Til slutt vil jeg ta med to eksempler på bloggere som fronter botox og Restylane:

(Skjermdump tuvaw/Instagram 4.6.18)

PS. Legg merke til hvem som liker dette. Bare nevner det.

(Skjermdump kariannevilde.blogg.no 11.5.18)

Kjære statsråd, dette må stoppes nå!

Adina xoxo