MAMMAEN GJØR SOM FRØKNA

Hva er det Anna Rasmussen holder på med om dagen? Hun har i flere innlegg nevnt at som toppblogger må man være pen, høflig og snill (jeg har skrevet om det HER). Men høflig og snill greier hun ikke å være fordi hun ikke føler seg vel i sin egen kropp. Så da vil hun operere, da. Vel, lykke til med å operere på seg høflighet og snillhet.

(Låta til Mads Hansen surrer å går i hodet mitt: (…) gidder ikke trene, for jeg skal operere.”)

Slike overskrifter som dette har jeg sett mange ganger før. Det kan virke som at Anna har fulgt nøye med på Raad sin blogg, og nå ønsker å adoptere business ideen hennes. Hun vil også tjene penger på operasjoner.

Med en liten twist:

Om noen lurte på når og hvor operasjonen skulle utføres, så var Anna flink til å oppdatert jevnlig. Dagen før operasjonen poster hun dette på Instagram:

Ja, hva skjedde egentlig med kroppen til mammaen? Kan det være at tre barn og livet skjedde?

Det at hun fremmer operasjonen sin og romantisere oppholdet på klinikken, er så tankeløst og ikke minst farlig for lettpåvirkelige unge mennesker. Ironisk nok gjør Anna dette få dager etter rundebordsmøte hos barne- og likestillingsministeren (HER).

Hun var selvsagt én av de inviterte til møtet, og nok også én av mange som verken gadd å møte opp eller å melde avbud. Når statsråden inviterer så burde man møte opp. Makan.

Nå vet ikke jeg nøyaktig hva Anna har operert, men hun postet nylig en video med hint:

Uansett om hun har fjernet åreknuter eller blodkar, så er det likevel kritikkverdig hvordan hun fremmer operasjonen sin. Etter å ha vist frem blåmerker på armer og ben, begynte rykter om fettsuging.

At en trebarnsmor kan holde på slik og samtidig mene hun er et forbilde. Med alle clickbaits som hintet til sex (HER) og alt annet spetakkel som har kommet fra den kanten der, vil jeg påstå at noe forbilde har hun aldri vært, verken for leserne eller sine egne barn. Dessverre.

Selvsagt havnet hun på toppen av blogglisten etter å ha promotert operasjonen i alle sine kanaler. Alt gikk som planlagt.

Well well, vi konkluderer: så lenge var altså Anna voksen:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no/Instagram)

Til slutt vil jeg ta med to eksempler på bloggere som fronter botox og Restylane:

(Skjermdump tuvaw/Instagram 4.6.18)

PS. Legg merke til hvem som liker dette. Bare nevner det.

(Skjermdump kariannevilde.blogg.no 11.5.18)

Kjære statsråd, dette må stoppes nå!

Adina xoxo