MAMMAEN GJØR SOM FRØKNA

Hva er det Anna Rasmussen holder på med om dagen? Hun har i flere innlegg nevnt at som toppblogger må man være pen, høflig og snill (jeg har skrevet om det HER). Høflig og snill greier hun ikke å være fordi hun ikke føler seg vel i sin egen kropp. Så da vil hun operere, da. Vel, lykke til med å operere høflighet og snillhet på plass.

(Låta til Mads Hansen surrer å går bak i hodet mitt: (…) gidder ikke trene, for jeg skal operere.”)

Slike overskrifter som dette har jeg sett mange ganger tidligere, og det kan virke som at Anna har fulgt nøye med på Raad sin blogg. Nå skal tydeligvis mammaen gjøre som frøken Raad, å tjene penger på operasjoner.

Med en liten twist:

Om vi ikke ante hvilken dag operasjonen skulle utføres, eller hvor, så var Anna flink til å oppdatert jevnlig. Dagen før operasjonen poster hun dette på Instagram:

Ja, hva skjedde egentlig med kroppen til mammaen? Mulig det var tre barn og livet som skjedde?

Å “reklamere” for operasjonen sin og romantisere oppholdet på klinikken, er så tankeløst og ikke minst farlig for lettpåvirkelige unge mennesker. Ironisk nok gjør Anna dette få dager etter rundebordsmøte hos barne- og likestillingsministeren (HER). Hva er det mammaen ikke har forstått?

Hun var selvsagt en av de inviterte til møtet og hun var nok også en av de mange som verken gadd å møte opp eller å melde avbud. Når statsråden inviterer så møter man opp, samme hva. Makan.

Nå vet ikke jeg nøyaktig hva Anna har operert, men hun postet nylig en video med hint:

Uansett om hun har fjernet åreknuter eller blodkar så er det likevel kritikkverdig hvordan hun fremmer operasjonen sin. Det oser provokasjon og et ønske om førsteplass på Blogglisten. Får ikke mammaen topplasseringen fjerner hun like godt hele bloggen fra listen.

Ryktene sier at det er fettsuging hun har fått utført. Hun viste frem blåmerker på armer og ben i videoen.

Jeg kjenner at jeg blir så frustrert over at en trebarnsmor kan holde på slik. Forbilde, du liksom. Med alle clickbaits som hintet til sex (HER) og alt annet spetakkel som har kommet fra den kanten der, vil jeg påstå at noe forbilde har hun aldri vært, verken for leserne eller sine egne barn. Dessverre.

Selvsagt havnet hun på toppen av blogglisten etter å ha promotert operasjonen i alle sine kanaler. Alt gikk som planlagt.

Well well, vi går konkludere: så lenge var altså Anna voksen:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no/Instagram)

Til slutt vil jeg ta med to eksempler på bloggere som fronter botox og Restylane:

(Skjermdump tuvaw/Instagram 4.6.18)

PS. Legg merke til hvem som liker dette. Bare nevner det.

(Skjermdump kariannevilde.blogg.no 11.5.18)

Kjære statsråd, dette må stoppes nå!

Adina xoxo

38 thoughts on “MAMMAEN GJØR SOM FRØKNA

 1. Kan ikke dere ha en intervjurunde med noen av disse idiotene som faktisk sponser “influencere” med slike behandlinger for å få omtale på bloggen (som de så godt vet at leses av flest tenåringsjenter) ..

  Driter de i det? Vet de det ikke? (selvsagt gjør de det)

 2. Dette er så ille! «Deilig å le uten å føle at alle andre rundt deg ser et verdenskart i ansiktet ditt».. er ikke det bedre enn å le uten at folk en gang ser at du ler? Er jo bare lyden av latter som kommer ut av et uttryksløst fjes etter hvert hos mange av disse bloggerne. Aner jo ikke om de er glade eller triste.

  Elsker bloggen, håper dere fortsetter evig!

 3. Dette var trist lesing… Er så glad for at dere setter fokus på kjempeviktig tema. En skremmende utvikling, og ødeleggende for så mange som lar seg rive med og kaster seg på karusellen med injeksjoner m.v. Og for de som har lyst, men ikke kan ta seg råd til disse behandlingene/ operasjonene. For de går jo rundt og har null selvfølelse.. Ikke at jeg mener de skulle latt seg operere altså, jeg synes det er helt tullete… Pengeforbruk – falskhet – usunne verdier – dårlig innflytelse … Jeg håper dette snart slutter. Stor takk til dere som formidler og roper varsku !! God søndag, fine folk 🙂

 4. «Jeg fyller 24 år om 11 dager, og jeg merker at huden ikke er som den en gang var» neimen altså, jeg er helt sjokkert over at en 24(!!!) åring kan komme med slike utsagn. Hadde vedkommende vært dobbel, til og med trippel så gammel – så hadde jeg forstått det! Nei fy faaaadern! Heia Mads Hansen! ❤️ Blir glad i sjelen av den sangen – fordi det er ett stikk til de syke bloggerne som fronter slik kvalme!

 5. Nå pusher mamma’n bilde av Michelle i reklameinnlegg om tannbleking. Er det mulig?!?! Selge sine egne barn på den måten. Jeg går tom for ord.

 6. Neiiiiii! Og hjelp! Jeg døde littebitt nå. Både av mamman’s dusteinnlegg, hun som har blitt den svært voksne og modne damen på 22. Men kjære dere, det er noe mer alvorlig galt på frøkna sin blogg. Jeg skvatt da jeg så bildet på innlegget «Sommerkroppen» Jeg driter virkelig i om dette er for å harselere med låta til Mads Hansen, men jeg blir syk og lei meg av å se bildet. Beina er borte, proposjoner er helt i ulage, og dette er ikke er bilde en person som sier vedkommende ønsker å bære et forbilde verdig. 😖😤

 7. Synes det er synd at ikke kvinnekroppen kan få se ut som den har båret frem tre barn, når det er en så fantastisk bragd i seg selv! Hvorfor skal poenget alltid være å gå ned i vekt, og å få kroppen “tilbake til slik den var”? Blir så lei meg.. vi bryr oss mer om utseende enn å ha friske, sunne kropper som gjør utrolige ting for oss. Og at en 24-åring VÅGER å si at huden liksom er rynkete og gammel… Jeg er 24 selv, og å ta botox for å fjerne (ikke-eksisterende) rynker er helt utenkelig! Hva driver folk med? Skjønner de ikke at de hadde sett bedre ut naturlig enn det de kommer til å gjøre når de holder på sånn? 🙁

  Takk for meg, orker ikke…

 8. Det er trist, bare trist. Jeg tror ikke det er behandlerne som løper etter reklame. Jeg tror det er de som ønsker behandling som ber om å få det sponset. Jeg kan ta veldig feil og uansett er det helt sykt hvordan de holder på. Mange bloggere begynner med dette som 20 åringer. Som en over skrev så er det litt annerledes om du er tre ganger så gammel og vil fjerne sinnsrynker.
  Karianne Vilde er venninne med annijor, de var kjøreste med hver sin gutt i Broiler. Annijor er vel imot å sponse for botox.

  1. Synes ikke det ser ut som silikon, er vell mer det at hun trener så mye som hun gjør og har lite fett – derav lite pupp haha! men hva vet jeg 🙂

 9. Måtte inn og høre sommerkroppen til Mads Hansen, den er så bra! Teksten er spot on på bloggerne, vi trenger folk som han ♥️

 10. Dette er helt sykt. 6-årige gutter vil ha sixpack og 10 år gamle jenter teller kalorier. Når de blur 18 så bærer det til klinikken for pupper, rumper og -etter hvert – hårtransplantasjoner. Botox og restylane. Jeg blir helt kvalm. Tenk på alle de som ikke får liv til å vokse opp. Mødre og fedre som dør av kreft og etterlater seg små barn. De hadde gjort hva som helst for å “se ut som et verdenskart” om de bare fikk lov til å smile til barna sine igjen. Herregud så provoserende. Jeg har selv tre små barn og gruer meg til dette utseendepresset er i gang. Man kan gi barna sine så gode verdier man bare klarer, men man kan ikke komme bort i fra at i lange og sårbare perioder i livet så betyr venner og omgivelser langt mer enn “verdens teiteste foreldre”. Uff.

 11. Jeg ligger her ved min 1 år gamle datter og håper at samfunnet har snudd innen hun begynner å bry seg om utseende. Hvordan kan jeg beskytte henne mot dette? Tenk om hun blir negativt påvirket og starter å «finne feil» med seg selv i en ung ung alder. Mor er rett og slett livredd.

  1. Mor: Jeg forstår deg så godt❤️ Jeg tror at akkurat du greier å gjøre datteren din trygg på seg selv❤️

 12. Om jeg ikke tar helt feil så var anna med broren sin i stavanger, var det ikke noe styr mellom dem på kvinneguiden for noen måneder tilbake? Kan dere skrive litt om det?

 13. TAKK FOR ET JÆVLA BRA INNLEGG. Dette burde dere nesten fått en pris for!

  Mammaen burde nesten skjermes for seg selv, at hun kan skrive så løst og ledig om operasjoner er motbydelig. Hun har en datter i skolealder som lærer seg å lese og om ikke lenge kan sette seg ned selv å lese alt dette.
  Som mamma til jenter snakker jeg aldri høyt om at jeg føler meg stygg, tjukk eller fæl.

  Anna Rasmussen er faen ikke noe forbilde og hun er for meg altfor ung til å ha blogg.

  Vet dere, fortsett med denne kampen❤️

  1. Jeg vet at jeg ikke er særlig bedre når jeg skriver sånt, men dette fikk virkelig begeret til å renne over! Jeg får så vondt av disse bloggebarna og ofte river det i hjertet mitt når jeg leser hva mødrene deler.
   Jeg er 99.9% sikker på at barna hennes ikke hadde likt å lese om operasjonene til mammaen sin på instagram hvis de var gamle nok til å forstå. Hadde min mor gjort det hadde jeg blitt flau og skammet meg på hennes vegne. Og bare for å få sagt det så har moren min tatt fillers i rynker mange ganger. Det er hennes kropp og hun bestemmer, men hadde hun skrevet innlegg på IG og FB, hadde jeg sikkert slettet mine egne kontoer..

Leave a Reply