UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 22

UKAS (UBRUKTE?) KUPP:

Well well, se hva som dukket opp på Tise, som er en gjenbruksapp:

Benedicthe Bjerke, kona til danse-Egor likte visst ikke de sponsa skoene fra Ecco likevel, men for en drøy måned siden var dette drømmeskoene:

(Skjermdump Tise appen og bybenedicthe.no 24.4.18)

Nå er altså de sponsa, snertne og meget komfortable skoene (som hun aldri har brukt) til salgs.

UKAS DEAL:

Det er flere som ønsker å kvitte seg med ting, men dette produktet må vel sies å være noe vanskeligere å selge. Mammaen sitter tilbake med alt for mange bøker etter signeringsrunden, som jeg må si var meget slapp. Hadde hun gjort en skikkelig innsats, reist litt lenger enn til Sørlandssenteret, kunne hun sikkert ha solgt 10 stk. ekstra, og kunne dermed sittet igjen med kun 20 stk. Nå ønsker hun altså at vi skal overta bøkene hun selv ikke ønsker å ha og vi må hente dem selv. Makan.

Så vidt jeg husker ble denne boken slaktet i alle aviser. Vicky har lest boken og kommet med anmeldelse HER

Løp og kjøp! Eller kanskje ikke.

UKAS FORBEREDELSE:

Anne Brith fikk endelig møtt sin kjære Erik 32 Bærum igjen:

Ikke visste jeg at det var sommerkroppen til Mads Hansen som skulle vises frem, jeg trodde det var låten hans, “Sommerkroppen.”

Mulig Mads Hansen gjør dette hvert enste år, i månedsskiftet mai/juni, for å vise hvordan sommerkroppen hans ser ut det året. Mor sjøl var i hvert fall på plass og i år fikk Erik 32 Bærum være med.

Etter en fryktelig tung tid var det sikkert greit å ha noe pent å se på (sommerkroppen til Mads Hansen), for nylig fikk vi høre at hun skulle fjerne puppene sine.

Hun har tidligere skrevet at hun hadde tatt noen prøver og ventet på svar fra sykehuset. Hun fortalte også at hun hadde besvimt en dag så dette hørtes meget alvorlig ut. Hadde Anne Brith fått brystkreft?

Plutselig var alt bra igjen og krisen var over. Jeg vet ikke med dere, men jeg ble dratt rett tilbake til den gangen da hun hadde det så tungt og sto på Bringsfossbroen og tenkte veldige dystre tanker:

Dette ble også avfeid og hun la heller skylden på oss lesere for å ha overtolket det hele.

Hun sier hun har brukt mye tid på å snakke om døden med de der hjemme:

Jeg kan virkelig forstå at noen ikke vil dele slike private ting, men nå snakker vi jo om mor sjøl, så selvsagt vil hun dele.

At døden er et tema der hjemme mener hun er positivt:

Da jeg leste disse ordene greide jeg ikke annet enn å synes fryktelig synd på hennes små. Tenk hvor usikre og redde disse barna må bli av slike samtaler med mor. Den største frykten et barn har er å miste mamma og pappa.

Det kan virke som at mor sjøl skal ha full kontroll fra “den andre siden” og alt er timet og tilrettelagt:

En stor nyhet kom også:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no

For å være ærlig så håper jeg hun klarer å holde dette for seg selv helt til flyttebilen står der, bare sånn for hennes egen del (og ikke minst barna del), så slipper hun all den ufortjente(?) kritikken hun får. Det skjer nok ikke.

UKAS CLICKBAIT:

Da jeg så overskriften sammen med dette lykkelige bildet, tenkte jeg at mor sjøl, Erik 32 Bærum og hele ungeflokken hadde avtalt på forhånd at puppene måtte bort.

Så viste det seg at hun ikke skulle fjerne puppene likevel, og en leser sa klart ifra:

(Skjermdumper annebrith.no/Facebook)

Beklageligvis for mor sjøl og alle de der hjemme så fungerte ikke clicbaiten slik det var tenkt. Det ble ingen topplassering.

UKAS “JEG SKAL OPERERES”

Dere vet, den følelsen når man plutselig står i noen andres sko:

Anna har noen merkelige tanker om hva en blogger må være og har nå bestemt seg for å dra til Stavanger for å operere ett eller annet:

Her synes jeg hun tar vel i og sammenligner seg selv med superstjerner. Mammaen og Jan med banan har tidligere fortalt at de stadig blir plaget av folk som tar bilder av dem. Paparazzier lusker i busker og kratt og nå også på Coop Ekstra i Søgne.

Å si at man ikke føler seg som et forbilde når man står på hodet ned i en plastpose, det kan jeg faktisk forstå. Det kan kanskje hjelpe å holde hodet utenfor plastposen, evt. gå for en papirpose. At hun føler at hun blir ledd av er trist, men at folk kikker og snakker kan kanskje ha noe å gjøre med stunt og uttalelser hun tidligere har kommet med. La oss ikke glemme alle de fantastiske clickbaits HER

Hun sier hun ikke er komfortabel i sin egen kropp, noe jeg finner merkelig. Det er ikke så lenge siden jeg heiet på henne for at hun oppfordret alle til å være den ekte seg:

(7.2.18)

Som alle de andre kontroversielle bloggerne så husker ikke mammaen heller hva hun tidligere har uttalt.

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

UKAS SØSTER:

Annijor reklamerer i disse varme sommerdagene for is fra Hennig Olsen, og det selv om den inneholder melkeprodukter som hun sier hun tar avstand fra. Det er tydelig at varmen har tatt på for hun presterte å omtale annonsøren for Henning Olsen. Det er sikkert mange andre som også har tatt feil, men forskjellen er at Annijor får betalt for å promotere navnet.

Søsteren til Sophie Elise får med seg hva som skjer i bloggnorge. I motsetning til en viss annen søster, som spammer søsterens blogginnlegg overalt (og helst hvor det absolutt ikke passer), er denne søsteren kun irritert på enkelte bloggers selvmotsigelser (tro om Frida leser søsterens blogg?):

(Skjermdump Annijor/Instagram)

Jeg merker at jeg fikk skikkelig sansen for Frida og hun er hjertelig velkommen til å jobbe gratis hos oss.

Annijor har selvsagt slettet alle kommentarene og skrevet Hennig Olsen korrekt.

Til sist vil jeg opplyse om at “Ukas sett og hørt” heretter vi komme mandager, og det er vel strengt tatt det det har gjort den siste tiden.

Adina xoxo