UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 22

UKAS (UBRUKTE?) KUPP:

Well well, se hva som dukket opp på Tise, som er en gjenbruksapp:

Benedicthe Bjerke, kona til danse-Egor likte visst ikke de sponsa skoene fra Ecco likevel, men for en drøy måned siden var dette drømmeskoene:

(Skjermdump Tise appen og bybenedicthe.no 24.4.18)

Nå er altså de sponsa, snertne og meget komfortable skoene (som hun aldri har brukt) til salgs.

UKAS DEAL:

Det er flere som ønsker å kvitte seg med ting, men dette produktet må vel sies å være noe vanskeligere å selge. Mammaen sitter tilbake med alt for mange bøker etter signeringsrunden, som jeg må si var meget slapp. Hadde hun gjort en skikkelig innsats, reist litt lenger enn til Sørlandssenteret, kunne hun sikkert ha solgt 10 stk. ekstra, og kunne dermed sittet igjen med kun 20 stk. Nå ønsker hun altså at vi skal overta bøkene hun selv ikke ønsker å ha og vi må hente dem selv. Makan.

Så vidt jeg husker ble denne boken slaktet i alle aviser. Vicky har lest boken og kommet med anmeldelse HER

Løp og kjøp! Eller kanskje ikke.

UKAS FORBEREDELSE:

Anne Brith fikk endelig møtt sin kjære Erik 32 Bærum igjen:

Ikke visste jeg at det var sommerkroppen til Mads Hansen som skulle vises frem, jeg trodde det var låten hans, “Sommerkroppen.”

Mulig Mads Hansen gjør dette hvert enste år, i månedsskiftet mai/juni, for å vise hvordan sommerkroppen hans ser ut det året. Mor sjøl var i hvert fall på plass og i år fikk Erik 32 Bærum være med.

Etter en fryktelig tung tid var det sikkert greit å ha noe pent å se på (sommerkroppen til Mads Hansen), for nylig fikk vi høre at hun skulle fjerne puppene sine.

Hun har tidligere skrevet at hun hadde tatt noen prøver og ventet på svar fra sykehuset. Hun fortalte også at hun hadde besvimt en dag så dette hørtes meget alvorlig ut. Hadde Anne Brith fått brystkreft?

Plutselig var alt bra igjen og krisen var over. Jeg vet ikke med dere, men jeg ble dratt rett tilbake til den gangen da hun hadde det så tungt og sto på Bringsfossbroen og tenkte veldige dystre tanker:

Dette ble også avfeid og hun la heller skylden på oss lesere for å ha overtolket det hele.

Hun sier hun har brukt mye tid på å snakke om døden med de der hjemme:

Jeg kan virkelig forstå at noen ikke vil dele slike private ting, men nå snakker vi jo om mor sjøl, så selvsagt vil hun dele.

At døden er et tema der hjemme mener hun er positivt:

Da jeg leste disse ordene greide jeg ikke annet enn å synes fryktelig synd på hennes små. Tenk hvor usikre og redde disse barna må bli av slike samtaler med mor. Den største frykten et barn har er å miste mamma og pappa.

Det kan virke som at mor sjøl skal ha full kontroll fra “den andre siden” og alt er timet og tilrettelagt:

En stor nyhet kom også:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no

For å være ærlig så håper jeg hun klarer å holde dette for seg selv helt til flyttebilen står der, bare sånn for hennes egen del (og ikke minst barna del), så slipper hun all den ufortjente(?) kritikken hun får. Det skjer nok ikke.

UKAS CLICKBAIT:

Da jeg så overskriften sammen med dette lykkelige bildet, tenkte jeg at mor sjøl, Erik 32 Bærum og hele ungeflokken hadde avtalt på forhånd at puppene måtte bort.

Så viste det seg at hun ikke skulle fjerne puppene likevel, og en leser sa klart ifra:

(Skjermdumper annebrith.no/Facebook)

Beklageligvis for mor sjøl og alle de der hjemme så fungerte ikke clicbaiten slik det var tenkt. Det ble ingen topplassering.

UKAS “JEG SKAL OPERERES”

Dere vet, den følelsen når man plutselig står i noen andres sko:

Anna har noen merkelige tanker om hva en blogger må være og har nå bestemt seg for å dra til Stavanger for å operere ett eller annet:

Her synes jeg hun tar vel i og sammenligner seg selv med superstjerner. Mammaen og Jan med banan har tidligere fortalt at de stadig blir plaget av folk som tar bilder av dem. Paparazzier lusker i busker og kratt og nå også på Coop Ekstra i Søgne.

Å si at man ikke føler seg som et forbilde når man står på hodet ned i en plastpose, det kan jeg faktisk forstå. Det kan kanskje hjelpe å holde hodet utenfor plastposen, evt. gå for en papirpose. At hun føler at hun blir ledd av er trist, men at folk kikker og snakker kan kanskje ha noe å gjøre med stunt og uttalelser hun tidligere har kommet med. La oss ikke glemme alle de fantastiske clickbaits HER

Hun sier hun ikke er komfortabel i sin egen kropp, noe jeg finner merkelig. Det er ikke så lenge siden jeg heiet på henne for at hun oppfordret alle til å være den ekte seg:

(7.2.18)

Som alle de andre kontroversielle bloggerne så husker ikke mammaen heller hva hun tidligere har uttalt.

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

UKAS SØSTER:

Annijor reklamerer i disse varme sommerdagene for is fra Hennig Olsen, og det selv om den inneholder melkeprodukter som hun sier hun tar avstand fra. Det er tydelig at varmen har tatt på for hun presterte å omtale annonsøren for Henning Olsen. Det er sikkert mange andre som også har tatt feil, men forskjellen er at Annijor får betalt for å promotere navnet.

Søsteren til Sophie Elise får med seg hva som skjer i bloggnorge. I motsetning til en viss annen søster, som spammer søsterens blogginnlegg overalt (og helst hvor det absolutt ikke passer), er denne søsteren kun irritert på enkelte bloggers selvmotsigelser (tro om Frida leser søsterens blogg?):

(Skjermdump Annijor/Instagram)

Jeg merker at jeg fikk skikkelig sansen for Frida og hun er hjertelig velkommen til å jobbe gratis hos oss.

Annijor har selvsagt slettet alle kommentarene og skrevet Hennig Olsen korrekt.

Til sist vil jeg opplyse om at “Ukas sett og hørt” heretter vi komme mandager, og det er vel strengt tatt det det har gjort den siste tiden.

Adina xoxo

51 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 22

 1. Jeg ler så jeg griner midt i natten! Takk for et herlig innlegg. Disse forstyrrede/spaltede bloggerne er så vinglete at det er helt utrolig :D. Men AB sin «flørting» med død, og hva og hvordan dette er presentert for barna, opplever jeg som veldig alvorlig og helt på grensen. I tillegg er det usmakelig i forhold til oss som følger familie/venner som kjemper den ekte kreftkampen…

 2. Før jeg kryper til køys måtte jeg bare innom mamma’n. Hun har visst hatt en fest som kom helt ut av KOTROLL! Hmm undrer, hva er kotroll? 🙈🤣 God natt!

 3. Herregud jeg elsker denne bloggen så høyt. Håper dere får betalt, eller bestemmer dere for det og at folk har forståelse for det. Det fortjener dere! Vil dere skrive litt om annijor og hva som er greia med Anders? Det siste innlegget hun skrev ang det gir meg vibes til at han har vært utro og greier? Orker ikke

 4. Dette var juicy til morgenkaffen altså Takk!

  Jeg stakk innom AB en gang innimellom før, men etter at hun nå sank så dypt at hun bruker kreft som clickbait, så kommer jeg aldri mer til å se innom der. Som så mange andre har jeg mistet noen av mine aller nærmeste til den grusomme sykdommen. Hun har virkelig mistet alle filter den damen…

  1. Anonym: De fleste har nok mistet noen til den grusomme sykdommen, dessverre!😞
   Takk for at du leser oss en tidlig morgen😍 Håper dagen din blir sooolfylt og deilig😘🌞

  1. Statsråden har invitert influencere, annonsører, offentlige myndigheter, bransjeorganisasjoner, forskere, politikere, ungdom og andre relevante aktører. Så da regner jeg som sikkert at Norges viktigste blogg er invitert 😉

   1. Avven: Vi elsker ditt engasjement 👏🏻👏🏻
    Vi ble ikke invitert, det skulle tatt seg ut, si😊 Vi hadde planer om å møte, men tiden strakk dessverre ikke til denne gangen. La oss håpe at noe konkret kom ut at møtet😊

 5. Blir helt svett av mammaen. Hun mener hun ikke er noe forbilde når hun føler seg ufresh på butikken, men at alt blir bedre dersom hun opererer seg? Hva er et bedre forbilde, ei som viser at hun er menneskelig, eller ei som gir etter for det hun mener er press om å se ut på en spesifikk måte? Press som hun skaper selv!
  Blir også lettere irritert av at hun trekker det frem som en negativ ting at man skal være hyggelig mot alle man møter osv. Dette er jo en selvfølge for ALLE mennesker, mener nå jeg. Hvis du vil bli oppfattet som trivelig, må du være trivelig! Det er ingen som mener det er en selvfølge at du skal gå rundt og hilse og smile til fremmede folk når du handler med ungene på butikken, men møter du folk, skal du selvsagt være høflig, uansett om du “liker dem” eller ikke. Har fremdeles Espen Hilton-seansen fra Bloggerne godt i minne. Skuffet over Annas holdninger der altså.
  At ungdom kanskje tar et snikbilde av deg på butikken er noe du dessverre må regne med når du har valgt å bli en offentlig person. Dette gjelder alle, alt fra Aksel Hennie til værdama på TV2. Folk synes det er gøy å “spote” en kjent person, slik har det alltid vært. Kanskje mener de noe vondt med det, kanskje vil de bare vise venninna at de så en “kjendis” på butikken. Dette er ikke noe en får gjort noe med uansett. Tenker noen noe stygt om deg, får de bare gjøre det, for du kan ikke endre deres tankegang no matter what. Likevel kommer du LANGT ved å vise at en er en skikkelig hyggelig person, da dette er noe som ryktes fort 🙂
  Om Anna velger å operere seg, håper jeg hun gjør det av de riktige grunnene, og at hun ikke skylder på “press” fra andre og at hun ønsker å være et “forbilde”, slik jeg oppfatter innlegget hennes. Jeg håper også vi slipper clickbateinnlegg og tullete innlegg om at hun nekter å fortelle hva hun opererer, men likevel skal nevne operasjonen konstant. Ønsker du ikke dele hva du har gjort, behøver du ikke fortelle at du skal gjøre det! Leserne blir bare irriterte av det.
  Håper ikke ungene får med seg morens fokus på utseende. Fokuset burde være på å være hyggelig og snill mot alle andre, og å ønske alle andre godt! Å kunne ha en kropp som fungerer i en aktiv hverdag, som er sunn og frisk! Dette er verdier som burde fokuseres på. En kropp er nå rett og slett bare en kropp, og ingen liker deg bedre om nesa di har litt annen form, eller brystene dine er litt større 🙂

 6. Hvordan er lovverket rundt det å selge videre sponsede produkter? Er det faktisk lov?
  Syns det er så umoralsk – først få betalt for å promotere en ting, så i tillegg tjene penger på å selge deg videre…

  1. Oda: Dette har vel Vicky peiling på🤔 Vicky?
   Jeg vil vel tro at så lenge som produktet er skattet av er det greit. Vicky?

  2. Jeg trodde faktisk heller ikke dette var lov. Veit Celina Karine og Agnes Lovise arrangerer sminkesalg med sponsede produkter av og til, men de gir alle pengene til veldedighet. Tror de sa at de ikke kunne beholde det selv en gang, men ikke ta det for god fisk 🙂

 7. Det yngler av clickbaits over bloggverden. Du skriver så bra om mamma’ns innlegg M. Jeg opplever den umodne 22 åringens innlegg som usammenhengende, et halmstrå og en usunn, fullstendig ugjennomtenkt tilnærming til livet. Det er ord og tankebaner som ikke burde finnes i livet til en 22-åring. Om hun nå velger å legge inn silikon igjen fordi hun er så usikker, eller hva det er hun skal operere, så kommer vi til å bli tredd det nedover ørene uansett om både A og B blir sagt. Jeg er forlengst blokkert fra hennes insta, så jeg ser ingen bilder der eller noe som helst. Jeg er blokkert fra å skrive på paprikaens FB side fordi jeg spurte om det ene ordet «hjelm?» på et bilde hvor hun sykler med datteren bakpå. Pilotfrue fjerner alle kommentarer hun ikke liker på FB, nåde deg om du spør om spons. Og Gladehjem, får hun noen kommentarer i det hele tatt? Spurte frøkna i går om to ting, det ene var om hun synes hun har fått tatt rotta på Mads Hansen nå, eller bare gir han klikk, og hvorfor hun er så veldig styrete og urolig på båt. Selvsagt ikke publisert. Begynner disse unge damene å bli så store primadonnaer at de ikke lenger ser den vanlige verden og hverdagen?
  Tilslutt, siste innlegg av Gladehjem, ler… alle innleggene de siste må endene er like 🤣. Hun elsker snø og vinter og sol og sommer og alt er det beste og det verste liksom, orker ikke. Sakset derfra: «I helgen fikk vi en deilig smak på sommeren med 25-30 grader i solen, noe som ble alt for varmt i mine øyner, men jeg skal ikke klage – det var rett og slett deilig. Altså, det kunne ikke bli bedre enn dette!»
  Hun holder hatten foran magen…gravid?

  Nei, ha en god dag dere. Og så får vi se hva slags vinglete, offerrolle-aktige og paranoide ting som dukker opp i løpet av dagen. Det tar på å være skadet noen dager, blir for mye blogg-lesing🙈

   1. Takk for det, «bøyer meg i hatten» sitat Weng🤣👏🏼! Og i dag må vi legge på oss en andektig mine, for nå har AB tatt en livsviktig avgjørelse om skjerme makronene. Et veiskille🙈. Har vi hørt det før?

 8. Ikke bare kona til Egor som kvitter seg med spons fort på tise, sjekk ut annijor. Går fort i svingene med klær der og, men godt ut hun ikke støtter hm da! 😑

 9. Når seriøse sponsorer avslutter samarbeid med useriøse bloggere de ikke vil assosieres med, må de lete etter tvilsomme bedrifter med tvilsomme produkter.

  Et tips til en blogger som har planlagt å blogge etter sin død, er å bli sponset av TV programmet “Åndenes Makt”

 10. Jeg klarte ikke å lese lengre enn Eccoskoene før jeg MÅ kommentere:

  «SNEKKER JENTE»

  ORKER IKKE. Hahaha

  Sånn, nå skal jeg lese videre ❤️ DERE ❤️

 11. Dette innlegget var så B R A at alle som påstår dere har “mister snerten” kan ta seg en bolle! (AB har helt sikkert oppskrift på bloggen)

  Lurer om Frida er grunnen til at Sofie alltid har et slikt dobbeltmoralsk forhold til miljø, dyrevern og livet generelt? Må være vanskelig å vokse opp med en så fornuftig søster som er det stikk motsatte av deg, som (hvertfall i det stille) dømmer det meste du gjør 🤔 FRIDA FOR BOTB!

  Takk ❤️❤️❤️ dette gjorde dagen min! DERE ❤️

 12. Det er bare så tydelig såå mange ganger at bloggerne lyver og gjør alt for penger… Elsker ditt og elsker datt, og videreselger tingene ubrukt.. SÅ høyt elsker de alt sammen.. Ingen blir vel veldig overrasket men likevel ser det for dumt ut..

  1. varma: Hvor var alle de på toppen av blogglisten?🙄 Cred til de som tok ansvar og stilte opp😍

 13. Ta en titt på bloggen til CBE, der fotografen har redigert bort et gnagsårplaster på fruas hæl. Sikkert kjipt når du får gnagsår av Puma-sko fra samarbeidspartneren x-life, og må ty til plaster fra din andre samarbeidspartner Compeed. Du kan jo ikke egentlig klage på skoene heller? Nei, enklest å redigere da.

  1. Ehm, nei.. kan ikke se at det er redigert bort noe som helst. Det står vel også i kommentarfeltet.

 14. Jeg blir bare mer og mer sjokkert over hvordan bloggerne oppfører seg, helt latterlig! Og denne uka tar kaka, spesielt ABs mer og mer vågale clickbaiter. Hvor skal dette ende sier jeg….bra vi har dere som opplyser oss og setter dem skikkelig på plass på en ærlig måte ! Digger dere 🙂

 15. Jobber i et merke som tidligere også har sponset Benedicte, og så at også dette var lagt ut på Tise til en svimlende pris. Dette er produkter hun har FÅTT av oss, men likevel legger ut til godt over halvparten av prisen. Blant annet en semsket skinnbukse som ordinært kostet 5 000,- i butikk, som hun fikk, tok noen bilder i og deretter la ut på Tise som ‘ubrukt’ til 4 000,-

  For å si det sånn, vi samarbeider ikke med snekkerjenten mer.

  1. Så dere sponset Benedicte med en bukse som i butikk koster 5000,-. Dvs at kostprisen sikkert er noe rundt 1000 – 2000? Så får dere sikkert reklame i retur som er verdt langt mer enn de 1000 – 2000 som det kostet dere, og så er du sur fordi hun selger den etterpå?

   Patetisk.

 16. OMG, sjekk bloggen til Mamma til Michelle (og William og Lucas) nå. Hun er skuffet over at barna og Jan banan ikke gratulerte henne med dagen og lagde en god start på bursdagen hennes… ingen “bryr seg”, altså. Ser man på forrige innlegg, fikk hun beltet hun ønsket seg av Jan. Før det har hun lagt ut film fra det hun beskriver som en magisk bursdagsfeiring med Hawaii-tema, der flere venner møtte opp. “Stakkars” Anna. Ja, det er vel faktisk litt stakkars, men ikke på den måten som hun selv tenker stakkars om seg selv🙄😆

Leave a Reply