DETTE TJENTE BLOGGERNE I 2017

(Innlegget er oppdatert etter noen misforståelser samt tips)

Sophie Elise AS går så det suser. Oppskriften: noen (mange) diagnoser, noen (mange) operasjoner og noen (mange) selvmotsigelser. I tillegg bør man posere sabla bra, skrive og synge. Denne dama har ofte prosjekter på gang og slikt blir det millioner på bok av.

I fjor dro hun inn hele 4.8 mill. mot kun(?) 3.5 mill. året før. Hun har tatt ut ca. 700.000 kr. i lønn til seg selv samt et utbytte på 1.2 mill. Håper pappa Jan Olav har fått noen kr. for alt arbeide han gjør for sin datter, selv om det ikke ser ut til å være regnskapsført.

Isabel Raad AS går også meget bra om dagen, men det visste vi jo. Hun har et enormt behov for å fortelle hva hun tjener og hva hun har på sparekonto. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg hørte henne si at hun tjente 200.000 kr. pr. mnd. i fjor. I år har dette visstnok økt til 300.000 kr.

Oppskriften: bestille sinnsykt mye klær fra Nelly og daglig vise dem frem på bloggen. Dette må gjøres i full glam og med mange artige poseringer. Man må også vise frem en livstil à la en nyrik russer.

Med dette og reklame for tulleprodukter dro frøknas AS inn hele 2.1 mill. i fjor. Hun tok ut 580.000 kr. i lønn til seg selv, samt et utbytte på nesten 900.000 kr.

I firmaet er det utbetalt lønn på 644.000 kr. ergo har noen fått utbetalt ca. 70.000 kr. i lønn. Kan det være Pierre? (eller Toni som hun ba oss kalle han).

Caroline Berg Eriksen (Treasures AS) tok inn over 5. mill. i fjor. Av dette tok hun ut over 570.000 i lønn til seg selv samt annen godtgjørelse på 35.000 kr. Det ble også tatt ut et utbytte på nesten 2.7 mill. så her ble det nok til salt i maten og mengder med dåsespray.

Hun har én ansatt i firmaet som har fått utbetalt ca. 330.00 kr. La meg tippe at den ansatte er fotograf -og kommentarfeltansvarlig.

Anne Brith AS ble opprettet i løpet av fjoråret, ergo vil ikke all inntekt for året komme med. Slik jeg leser det har hun ingen ansatte i firmaet, noe jeg stusser over. Vi får daglig beviser for at hennes små jobber hardt for bloggen til mor sjøl. Mulig Erik 32 Bærum også blir ansatt etterhvert. Det må selvsagt først avtales på forhånd med de der hjemme.

Tallene for firmaet er ikke kommet, men jeg hører rykter om drøye 2 mill.

Anna Rasmussen AS tok inn hele 3 mill. i fjor. Hun tok ikke ut lederlønn til seg selv, men har likevel lønnskostnader på 1.250 mill. Kan det være Dr. Jan med banan som har fått lønn? Hun tok derimot ut et utbytte på 200.000 kr.

I tillegg vet vi jo at Jan med banan driver eget juksefirma. Det står altså bra til i borgen i Søgne.

Kristina Andersen AS tok inn 1.6 mill. i fjor. Hun tok ut 600.000 kr. i lønn til seg selv. Hun har én ansatt som har fått ca. 100.000 kr. I lønn. Hun tok også ut et utbytte på 400.000 kr.

Pilotfrue (Julianne Nygård AS)

Flyfrua og flyvern hennes kjøpte nylig et hus til 22. mill. og firmaet hennes tok (bare) inn 1.4 mill. Av det unnet hun seg selv 830.000 kr. i lønn og et utbytte på 150.000 kr.

Jeg skulle gjerne ha tatt med flere bloggere, men dessverre er ikke alle tallene kommet. En del av bloggerne har også enkeltpersonforetak noe som gjør at man ikke får innsikt.

Du kan sjekke Proff HER

(Skjermdump proff.no)

Når det gjelder Bloggomtoppbloggere og inntekt er ikke fjoråret mye å skryte av. Det viser seg at de aller fleste av våre lesere mener at vi bør tjene penger på affilatelenker. Det takker vi ydmykt for. Hva det blir til er ikke bestemt, men dere er selvsagt med hele veien. Alt skal avtales på forhånd med alle våre lesere der hjemme.

At noen mener at vi produserer for lite til at vi fortjener lønn, og at troverdigheten vår er svekket fordi vi nevnte ordet reklame, får så være. Personlig mener jeg at bra innhold noen få ganger i uken burde bety mer enn dårlig innhold hver eneste dag. Nå sier ikke jeg at vi har bra innhold hele tiden, men det hender at det skjer.

Kritikk må vi ta, men fokuset vårt er på de herlige og støttende kommentarene som kommer inn<3

Lønner det seg økonomisk å være toppblogger? Ja! (Gjelder ikke for oss, da).

Lønner det seg i lengden å drive business på det grunnlaget flere av toppbloggerne gjør? Tvilsomt

Er det smart å selge sjela, barna, morra si og kroppen sin for penger? Tror nok ikke det.

Adina xoxo

93 thoughts on “DETTE TJENTE BLOGGERNE I 2017

  1. Herreguuuud lønn pluss utbytte er jo nesten to millioner, det er jo helt sjukt å kalle det normalt. Det ER jo å kaste rundt seg med penger.

   1. 700.000 tusen er hvertfall en normal årslønn. Her tjener samboer det beløpet og han har en helt vanlig jobb.

   2. Til anonym 11.59: Vil ikke påstå at 700 000 er en normal årslønn, gjennomsnittsnordmannen tjener 407 500 i året (SSB 2017). Din samboer tjener altså nesten dobbelt så mye som gjennomsnittet 🙂

 1. Tjente virkelig CBE mer enn SE i fjor, ikke verst. Leste nok bloggen til CBE for veldig mange år siden men den har vært så ufattelig kjedelig i mange år. Hender jeg prøver meg innom for å se om noe har endret seg siden hun ligger så høyt. Men nope, like dørgende kjedelig som et tørt glanspapir. SE sin blogg kan være litt underholdende fordi den er så hysterisk selvmotsigende fra uke til uke 😂
  Men altså, disse to ligger på fem millioner i året. Ti ganger så mye som snittlønnen i Norge. Jeg er ikke misunnelig for ville aldri vært i en så vanvittig useriøs bransje, men det er faktisk en ganske vill inntekt. Så kan man sammenligne med hjelpepleiere som løper bena av seg og er konstant fulle av dårlig samvittighet fordi de ikke har nok tid. Og de tjener kanskje 300- 350.000?

 2. 1) Hva er forskjellen på lønn og utbytte? Dvs. hvorfor velger alle (bortsett fra én) av bloggerne mere i utbytte enn i lønn?
  2) Har frøkna løyet om inntekt? 2,1 mill/12 måneder = 175.000/mnd. Dét er jo mindre enn både 200- og 300.000 som hun mang en gang har skrytt av. Eller tenker jeg feil?
  3) LOL. Får Toni virkelig lønn av frøkna?

  1. Anonym:
   1. Lønn er hva de mener de bør ha. Utbytte er overskuddet på firmaet. Raad feks. tok ut hele overskuddet, SE derimot, hun lot mye stå igjen.
   2. Tja, kanskje overdrevet litt🙈
   3. Om det er Toni som får utbetalt lønn vet jeg ikke sikkert, men det må vi selvsagt finne ut av😊

   1. De velger vel selv om de vil ta ut utbytte eller lønn. Med lønn får du opptjent pensjonsrettigheter og rettigheter ved eventuelt sykmelding iht folketrygdloven. Men det må det betales arbeidsgiveravgift av. Man opptjener ingen rettigheter ved å ta ut utbytte. De skatter tilnærmet likt av lønn og utbytte.

    Hadde forresten vært interessant å vite hvordan bloggerne stiller seg til pensjonssparing og om det er noe de har tatt stilling til.

  1. Anonym: Tusen takk for fine ord❤️
   Jeg håper vi er med på å gjøre en forskjell😊
   For en fantastisk barne-og likestillingsminister vi har😍 Bloggerne som stilte opp i dag skal ha creds😍
   Morten Hegseth Riiber 😍👏🏻👏🏻

 3. Jeg lurer på pilotfrues inntekt, det virker jo som det er mye penger i omløp i heimen der, ut i fra hva prisen på det nye huset, stooor båt og sikkert mye annet flottesen. Dette kan vel umulig finansieres av bloggen hennes + pilotlønn? 🤔

 4. Hvorfor unngår dere å svare på spørsmålet om hvor mye dere tjener? Nå gjør dere jo akkurat det dere latterliggjør.

  1. Har de latterliggjort at bloggere ikke forteller hvor mye de tjener? De fleste bliggerne forteller vel veldig villig hvor mye inntekter de har

   1. Anonym og Anonym: Det stemmer😍 Vi latterliggjør ingen, det står de for selv😊
    Vi tjener på bannere, men nøyaktig hvor mye har jeg faktisk ikke kontroll på da det følger noen utgifter med bloggen, og jeg har ikke sett så mange lapper dette året😊 Kanskje vi har fått 3000kr hver dette året. Ingen hemmelighet 😊

   2. Synes de alltid negative på KG nesten blir verre. Er det for varmt? Det BOTB tjener er småpenger, tenk tilbake på all jobben – og ikke minst effekten av denne bloggen!

 5. Må bare komme med en bitteliten opplysning. 🙂

  Det er sånn at lederlønn er inkludert i de totale lønnskostnadene. Den er kun “gjentatt”, fordi det er pliktig å oppføre i noteopplysningene. Så det vil si at f.eks. Isabel ikke mottar lønn selv på nesten 600 000 kr og i tillegg betaler ut 650 000 kr til en annen – disse 650 000 består også av Isabel sin lønn. 🙂

  1. Maria: Såpass, det visste jeg ikke🙄 Godt jeg har snille lesere som «passer på»😍 Da stemmer det kanskje mer at Toni får noe penger 🤔

   1. Pappa’n får nok ikke lønn (av Sophie). Betalinga til pappa er en kostnad til regnskapsfører.

   1. Og lårene! Hele mammaen er vel retusjert på det første bildet der :’-D

 6. Til Amalie Olsen , Anette Marie Antonsen , Anna Rasmussen , Annema Refnes , Anniken Jørgensen , Beate Aas v/ Ung.no , Camilla Aastorp Andersen , Camilla Pihl , Caroline Berg Eriken , Cover Brands , Hannah Sophie Sætre Schanz , Helleland, Linda Hofstad , Ida Wulff , Ingvild Berg , Isabel Raad , Isabelle Eriksen , Jenny Skavlan , Joakim Kleven , Julia Nyland , Julianne Nygård , Jørgine Massa Vasstrand , Kjetil Manheim , Kristin Gjelsvik , Kristine Ullebø , Linnéa Myhre , Maria Høili , Marna Haugen Burø , Martine Halvorsen , Martine Lunde , Phillip André Charles , Sophie Caroline Nilsen , Sophie Elise Steen Isachsen , Stina Bakken , Tale Krohn Engvik , Thomas Haugan-Hepsø v/ Medietilsynet Trygg bruk , Ulrikke Falch , Vanessa Rudjord , Vegard Harm , Vita Mashadi , Wanda Mashadi , BikBok, EF Språkreiser, Eger Skin Clinic, Familie- og kulturkomiteen, Forbrukertilsynet, Good For Me, Helse- og omsorgsdepartementet, Helsedirektoratet, Justis- og beredskapsdepartementet, Kreftforeningen, Kulturdepartementet, Kunnskapsdepartementet, Lab Pharma, Lapoint Travels, Natura Lab, United Influencers v/Sandra Klaesson Skjul alle

  Her er listen til de som ble invitert på møte om kroppspress i sosiale medier – og vil gi stor kudos til Anniken Jørgensen som faktisk møtte opp!

  1. Beklager at navnene kom før kommentaren, men slet litt med mobilen her.

   Er det ikke ganske påfallende hvor mange som var invitert og hvor få som kom? En selvfølge at SE og IR ikke ville møte, men er litt forundret over noen av de andre med annen profil en de to.

   1. Så bra! Inntrykket er at det ikke var mangle bloggere der men Anniken har vært omtalt. Noen som vet hvilke andre som møtte?

   2. Jeg så kun at Marna, Annijor, Vita og wanda var der. Nå påstår frøkna også at hun ikke har mottatt invitasjon, som CBE🤷‍♀️

  2. Fotballfrua har kommentert på bloggen sin at hun ikke har mottatt invitasjonen – som min gamle mor pleier å si “den får du dra lenger på landet med”…..

 7. hva skjer med at sophie elise as sin daglige leder er sofie steen isachsen? er det hennes ekte navn haha? fortell meg alt

  1. Julie, ærlig talt, hva er galt med navnet? At hun i bloggen har byttet ut Sofie med Sophie? Snakk om å ikke ha mye å kritisere når du klarer dette lavmålet.

   1. Regner med hun pyntet på navnet litt. Gjorde om Sofie til Sophie og la til Elise. Men det er ikke gjort offisielt tydeligvis.

 8. Oh my! Mamma’n kjefter på bananen! Først er hun overlykkelig for å ha mottatt i bursdagsgave det fæle GG-beltet som har blitt blogguniform hos alle de sutrete toppbloggerne. Så blir hun sur fordi bananen har glemt bursdagen hennes og vil at «alle» skal sende bursdagsmelding. Hmmm hva kommer da etter? Ikke tvil om at dette er en clickbait mener jeg da. Stakkars Jan banan, synes litt synd på han her jeg da. Men neste innlegg er vel noe med surprise og DW-klokker. Orker virkelig ikke🤢

  1. Mila: Noen vil erobre toppen igjen😊 Bloggeuniformen😂 Ser at SE også har skaffet seg folkebeltet🙈

 9. Ja, de tjener bra men hvor lykkelige er de egentlig? Jeg syns det er bare helt utrolig trist å se hvor lite fornøyd de er med den kroppen og det utseendet de ble tildelt ved fødselen, og hvor vanvittig dårlig selvtillit og selvbilde de har. (Derav deres narsissistiske personlighet som jeg syns kjennetegner toppbloggerne som er nevnt.)

  Felles for alle er at de har så utrolig dårlig selvtillit og selvbilde at det meste i ansiktet og på kropp er fikset på: Vipper, bryn, restylane i lepper, silikon i fordeler og bakdeler, løshår osv. Det er også utrolig trist at de selger kroppen sin, unga sine og sjela si for å få penger i kassa.

  Kom på et dikt av Arne Garborg.

  For pengar kan ein få alt, heiter det. – Nei, ein kan ikkje det.
  Ein kan kjøpa seg mat, men ikkje mathug,
  dropar, men ikkje helse,
  mjuke senger, men ikkje svevn,
  lærdom, men ikkje vit,
  stas, men ikkje venleik,
  glans, men ikkje hyggje,
  moro, men ikkje glede,
  kameratar, men ikkje truskap,
  gråe hår, men ikkje ære,
  rolege dagar, men ikkje fred.

  Skalet av alle ting kan ein få for pengar. Men ikkje kjernen; den er ikkje for pengar fal.

 10. Den dåsesprayen dere snakker om prøvde jeg før frua anbefalte den og den er faktisk ganske bra for oss som er litt store og det fort kan lukte litt av! Den er også kjempefresh å ha når man har mensen, spesielt hvis man beuker bind og føler seg ikke noe særlig fresh!

 11. Hey! Da har visst mamma’n operert seg igjen. Har mulig fiksa på magan eller ny silikon i fordelene? Kven kveit sier nå jeg da. Men tenker det er i overkropp, i og med at det ligger en «kladd» som det heter på helsespråket, helt oppi brysthøyde? Det morsomste med hele innlegget: «DAGENS ØNSKE LYKKINGER» 🤣🤣🤣👏🏼

  1. I innlegget etter operasjoner står det: ” Jeg er så glad i den klinikken jeg hele tiden kommer tilbake til, de er så utrolig flinke og tar så godt vare på meg.”
   Hva mener hun med “kommer tilbake til”? Høres ut som om hun har operert seg gang på gang.

   1. Thea: Hun fikk kanskje silikon der🤔 Det var hvert fall der hun tok ut silikonen nylig😊

 12. Nå har AB tatt valget om å ikke ha barna som en del av bloggen. Hun må selvsagt nærmest forklare det slik at det er pga deres helt unike muligheter! Hun vil nevne de når det er naturlig🙈feks på vei til EM i Cheerleading. Ok???
  De er jo da helt unike alle disse barna, så selv om de ikke skal være med på bloggen velger vi å ta med de helt utrolige resultater uansett. Vi tar ikke med at» vi var og handlet igår». Makan! Kjenner jeg blir uvel! Tar lengre og lengre pauser fra den bloggen der, og det er bare til det positive!

   1. Dina og Anonym: Jeg tror Dina mente at Anne Brith alltid må fortelle hvor flinke hennes barn er, at de er mye over snittet i det meste. Hun forteller også hvor høy iq familien har.
    Visst er alle barn unike, men man trenger ikke alltid skryte av hvor ekstremt flinke de er, eller?

 13. https://www.vg.no/rampelys/i/qnMqXL/sophie-elise-23-naa-flytter-jeg-i-rekkehus

  Bestevennen til SE, nemlig Joakim Kleven sin kommentar om «katt i motvind» fra hennes egen TV-serie stiller så sterkt når man ser bilde av SE her. Også var det jo meget stor forskjell på bilde som fikk lov til å komme på Instaen hennes og det VG legger ut. Bare pointer ut til alle jenter der ute at filter, vinkler, lys kan ha sykt mye å si, men her varre forskjell si.

 14. Jeg får assosiasjoner til Michael Jackson. ikke fordi de ligner.. men fordi jeg syns hans historie var veldig trist . Ingen hadde vel hørt noe særlig om plastiske operasjoner før han ble mye omtalt i media for sine. Jeg husker jeg var fjortiss da han kom ut med albumet BAD på 80-tallet, det var etter hans første inngrep. Før han “tok av” med operasjoner så så han bra ut en periode. Han burde stoppet der… men det gjorde han ikke 🙁 Etterhvert ble resultatet at han fikk et “skummelt” og unaturlig utseende bare, og veldig mye latterliggjøring og spekulasjoner vedr operasjonene.. Jeg mistenker at det var det som til slutt helt ødela både karrieren og helsen.

  De som tar slike operasjoner ønsker jo å bli vakre og fornøyd med seg selv – også blir de “freakshows” istedet.

  SE har gjort for mye nå.. og det er trist. Bare trist. Unge jenta 🙁 ..

  1. Enig at det er trist… Synes det er litt spooky med Isabel også, spesielt med full krigsmaling…

 15. Isabel sier ofte at hun tjener 300k i måneden, men utifra opplysningene her er jo månedslønnen hennes “bare” (mistforstå meg rett) på 600 000/12=50 000… At firmaet hennes omsetter for 300k i måneden er en litt annen ting!

  .. well well

 16. Hvordan kan AB ha tjent 2 millioner i gjør? Har hun ikke selv sagt at hun tjente 800 tusen?
  Dette med eksponeringen av barna lurer jeg på om hun klarer å holde.
  De skal konkurrere på summer open i helgen å jeg er spent på om hun klarer å ikke legge ut noe bilder når de står der og har vunnet 1 og 2 plass.
  Er kun med 2 lag i gruppa til hennes avkom så ikke så spennende om hvilken plassering de får

  1. Anonym: 800.000kr. var i 2016. Drøye 2 mill. er noe jeg har hørt av sikre kilder (håper jeg)😊

 17. Skam dere, om dere mener at dette er det dere vil tjene penger på.. dette var sykt dårlig. Brukte dere mer enn 15 min på dette?

  Siste klikken jeg gir til dere 🙂 blitt skuffet hver eneste gang jeg klikker inn her

  1. Anonym: Skam oss??
   Ja, jeg brukte mer enn 15. min. på dette innlegget. Jeg bruker mye tid på innleggene mine. Synes du at bloggere som skrive om dagen sin bestående av frisør, vippetime, brynstime og negltime fortjener lønnen mer enn oss? Hva med de bloggerne som eksponerer barn, fremmer operasjoner og bidrar til kroppspress? I såfall må jeg få spørre om det er fordi de skriver så bra?
   Siden du ikke vil klikke deg inn her igjen så forventer jeg ikke et svar. (PS. Vi tjener ikke penger på klikk).
   Det er synd at vi skuffer deg😞

  2. Til den anonym 19.11: For en frekk kommentar, du burde skamme deg! Du kan jo selv prøve å bla gjennom intetsigende sider hos våre uansvarlige rosabloggere (nekter plent å kalle de influencere da de er et hån mot de som fortjent betegnelsen) og se hvor mye informasjon du klarer dra ut bare for å skrive et innlegg om hva de har gjort av vettuge ting i løpet av en uke!

   Selvsagt har Adina brukt tid på å finne ut av lønn og andre godtgjørelser for å skrive et slikt innlegg. All honnør til henne og Vicky, fyttekatta for en viktig jobb de gjør for å faktisk opplyse om hvilken lyssky og idiotisk verden disse rosabloggerne lever i….for ikke å snakke om det søplet av reklame de leverer oss som de håper vi skal bite på for at de skal tjene enorme summer på å lure forbrukerne.

   Stå på videre damer, dere er fantastiske 🙂 Kommer alltid til å støtte dere og den formidable innsatsen dere legger i denne bloggen <3

 18. Jeg er IKKE skuffet over dere BOTB, dette gav meg bare enda mer opplysninger/fakta/tanker og ideer om hvordan vi sakte men sikkert kan prøve å bekjempe det kvalmende operasjons og blogghysteriet. Unnskyld meg, men mange av disse bloggerne er syke…..

 19. Syns det er helt sykt at SE prøver å skape et bilde av seg selv om super miljøaktivist samtidig som hun reklamerer for så sykt unødvendig mye dritt som folk ikke trenger. Veldig mijøvennlig. Hun har også nevnt av kardashian familien er dårlige på dette med miljøet da de produserer produkter, reklame osv. Hva faen? Hun kommer selv med egen sminke / hår produksjon, samt reklame i hytt og pine?? På hvilken måte er hun ikke noe verre selv?
  Hun fronter en overfladisk livsstil, på lik linje med kardashian familien, dette er ikke en miljøvennlig livsstil og skulle virkelig ønske den jenta kunne våkne opp. Så lenge noe er en fordel for henne virker det som det er helt i orden. Er dritt lei, hun skulle ikke fått lov å uttale seg offentlig med slike giftige budskap og dobbelmoral og overfladiskhet.

 20. PS, video av armoperasjon??? hos mamma’n. Med teksten: jeg kan ikke alltid være et godt forbilde…. skjønner ikke og orker ikke. God helg Vicky og Adina😘

 21. Føler for at dere trenger litt LOVE.
  Elsker bloggen, kommer aldri til å slutte å lese den, og keep up the good work <3

 22. ” Nok til salt i maten og mengder med dåsespray ” Flirer feil på meg 🤣🤣🤣

  Dere er suverene!

Leave a Reply