DETTE TJENTE BLOGGERNE I 2017

(Innlegget er oppdatert etter noen misforståelser samt tips)

Sophie Elise AS går så det suser. Oppskriften: noen (mange) diagnoser, noen (mange) operasjoner og noen (mange) selvmotsigelser. I tillegg bør man posere sabla bra, skrive og synge. Denne dama har ofte prosjekter på gang og slikt blir det millioner på bok av.

I fjor dro hun inn hele 4.8 mill. mot kun(?) 3.5 mill. året før. Hun har tatt ut ca. 700.000 kr. i lønn til seg selv samt et utbytte på 1.2 mill. Håper pappa Jan Olav har fått noen kr. for alt arbeide han gjør for sin datter, selv om det ikke ser ut til å være regnskapsført.

Isabel Raad AS går også meget bra om dagen, men det visste vi jo. Hun har et enormt behov for å fortelle hva hun tjener og hva hun har på sparekonto. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg hørte henne si at hun tjente 200.000 kr. pr. mnd. i fjor. I år har dette visstnok økt til 300.000 kr.

Oppskriften: bestille sinnsykt mye klær fra Nelly og daglig vise dem frem på bloggen. Dette må gjøres i full glam og med mange artige poseringer. Man må også vise frem en livstil à la en nyrik russer.

Med dette og reklame for tulleprodukter dro frøknas AS inn hele 2.1 mill. i fjor. Hun tok ut 580.000 kr. i lønn til seg selv, samt et utbytte på nesten 900.000 kr.

I firmaet er det utbetalt lønn på 644.000 kr. ergo har noen fått utbetalt ca. 70.000 kr. i lønn. Kan det være Pierre? (eller Toni som hun ba oss kalle han).

Caroline Berg Eriksen (Treasures AS) tok inn over 5. mill. i fjor. Av dette tok hun ut over 570.000 i lønn til seg selv samt annen godtgjørelse på 35.000 kr. Det ble også tatt ut et utbytte på nesten 2.7 mill. så her ble det nok til salt i maten og mengder med dåsespray.

Hun har én ansatt i firmaet som har fått utbetalt ca. 330.00 kr. La meg tippe at den ansatte er fotograf -og kommentarfeltansvarlig.

Anne Brith AS ble opprettet i løpet av fjoråret, ergo vil ikke all inntekt for året komme med. Slik jeg leser det har hun ingen ansatte i firmaet, noe jeg stusser over. Vi får daglig beviser for at hennes små jobber hardt for bloggen til mor sjøl. Mulig Erik 32 Bærum også blir ansatt etterhvert. Det må selvsagt først avtales på forhånd med de der hjemme.

Tallene for firmaet er ikke kommet, men jeg hører rykter om drøye 2 mill.

Anna Rasmussen AS tok inn hele 3 mill. i fjor. Hun tok ikke ut lederlønn til seg selv, men har likevel lønnskostnader på 1.250 mill. Kan det være Dr. Jan med banan som har fått lønn? Hun tok derimot ut et utbytte på 200.000 kr.

I tillegg vet vi jo at Jan med banan driver eget juksefirma. Det står altså bra til i borgen i Søgne.

Kristina Andersen AS tok inn 1.6 mill. i fjor. Hun tok ut 600.000 kr. i lønn til seg selv. Hun har én ansatt som har fått ca. 100.000 kr. I lønn. Hun tok også ut et utbytte på 400.000 kr.

Pilotfrue (Julianne Nygård AS)

Flyfrua og flyvern hennes kjøpte nylig et hus til 22. mill. og firmaet hennes tok (bare) inn 1.4 mill. Av det unnet hun seg selv 830.000 kr. i lønn og et utbytte på 150.000 kr.

Jeg skulle gjerne ha tatt med flere bloggere, men dessverre er ikke alle tallene kommet. En del av bloggerne har også enkeltpersonforetak noe som gjør at man ikke får innsikt.

Du kan sjekke Proff HER

(Skjermdump proff.no)

Når det gjelder Bloggomtoppbloggere og inntekt er ikke fjoråret mye å skryte av. Det viser seg at de aller fleste av våre lesere mener at vi bør tjene penger på affilatelenker. Det takker vi ydmykt for. Hva det blir til er ikke bestemt, men dere er selvsagt med hele veien. Alt skal avtales på forhånd med alle våre lesere der hjemme.

At noen mener at vi produserer for lite til at vi fortjener lønn, og at troverdigheten vår er svekket fordi vi nevnte ordet reklame, får så være. Personlig mener jeg at bra innhold noen få ganger i uken burde bety mer enn dårlig innhold hver eneste dag. Nå sier ikke jeg at vi har bra innhold hele tiden, men det hender at det skjer.

Kritikk må vi ta, men fokuset vårt er på de herlige og støttende kommentarene som kommer inn<3

Lønner det seg økonomisk å være toppblogger? Ja! (Gjelder ikke for oss, da).

Lønner det seg i lengden å drive business på det grunnlaget flere av toppbloggerne gjør? Tvilsomt

Er det smart å selge sjela, barna, morra si og kroppen sin for penger? Tror nok ikke det.

Adina xoxo