UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 22

UKAS (UBRUKTE?) KUPP:

Well well, se hva som dukket opp på Tise, som er en gjenbruksapp:

Benedicthe Bjerke, kona til danse-Egor likte visst ikke de sponsa skoene fra Ecco likevel, som for en drøy måned siden var drømmeskoene:

(Skjermdump Tise appen og bybenedicthe.no 24.4.18)

Nå er de sponsa, snertne og meget komfortable skoene (som hun faktisk aldri har brukt) til salgs.

UKAS DEAL:

Det er flere som ønsker å kvitte seg med ting, men dette produktet må vel sies å være noe vanskeligere å selge. Mammaen sitter igjen med alt for mange bøker etter signeringsrunden, som jeg må si var meget slapp. Hadde hun gjort en skikkelig innsats, reist litt lenger enn til Sørlandssenteret, kunne hun sikkert ha solgt 10 stk. ekstra. Nå ønsker hun altså at noen andre skal overta bøkene hun selv ikke ønsker å ha, og man må hente dem selv også. Makan.

Så vidt jeg husker ble denne boken slaktet i alle aviser. Vicky har lest boken og kommet med en anmeldelse HER

Løp og kjøp! Eller ikke.

UKAS FORBEREDELSE:

Anne Brith fikk endelig møtt sin kjære Erik 32 Bærum igjen:

Ikke visste jeg at det var sommerkroppen til Mads Hansen som skulle vises frem, jeg trodde det var låten hans, “Sommerkroppen.”

Hun har tidligere skrevet at hun hadde tatt noen prøver og ventet nå på svar fra sykehuset. Hun fortalte også at hun hadde besvimt her en dag. Så sier hun at hun skal fjerne puppene. Det må være fryktelig tungt. Da kan jeg godt forstå at tanken på sommerkroppen til Mads Hansen, vil være med på å lyse opp hverdagen.

Plutselig en dag var alt bra igjen. Krisen var over. Så flott tenkte jeg, men kunne ikke unngå å tenke tilbake på den gangen da hun fortalte at hun hadde det så tungt og sto på Bringsfossbroen og tenkte veldige dystre tanker:

Alt ble avfeid og hun la skylden på leserne for å ha overtolket det hele.

Hun har brukt mye tid på å snakke om døden med de der hjemme:

At døden er et tema mener hun er positivt:

Når man vet at den største frykten barn har er å miste mamma eller pappa, er det jeg leser sjokkerende. Her skrives det offentlig om sykdom, tunge tanker og snakker om døden med alle de der hjemme.

Og det kan virke som at mor sjøl skal ha full kontroll fra “den andre siden” også, for alt er timet og tilrettelagt:

En stor nyhet til sist:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no

Vekk meg når flyttebilen står der.

UKAS CLICKBAIT:

Da jeg så overskriften, sammen med dette lykkelige bildet, tenkte jeg at mor sjøl sikkert hadde avtalt på forhånd med alle de der hjemme, at silikonen skulle fjernes:

Så viste det seg at hun ikke skulle fjerne puppene likevel, og en leser sa klart ifra:

(Skjermdumper annebrith.no/Facebook)

Beklageligvis for mor sjøl (og alle de der hjemme), så fungerte ikke clicbaiten slik det var tenkt. Det ble ingen topplassering.

UKAS “JEG SKAL OPERERES”

Dere vet, den følelsen når man plutselig står i noen andres sko:

Anna har noen merkelige tanker om hvordan en blogger må være, og har nå bestemt seg for å dra til Stavanger for å operere ett eller annet:

Her synes jeg hun tar vel i, og sammenligner seg selv med superstjerner. Mammaen og Jan med banan har tidligere fortalt at de stadig blir plaget av folk som tar bilder av dem. Paparazzier lusker i busker og kratt og nå også på Coop Ekstra i Søgne.

At man ikke føler seg som et forbilde når man står på hodet ned i en plastpose, det kan jeg faktisk forstå. Det kan kanskje hjelpe litt om man klarer å holde hodet utenfor plastposen, evt. gå for en papirpose. At hun føler at hun blir ledd av er trist, men at folk kikker og snakker, kan kanskje ha noe å gjøre med stunt og uttalelser hun tidligere har kommet med. La oss ikke glemme alle fantastiske clickbaits HER

Hun sier hun ikke er komfortabel i sin egen kropp, noe jeg finner merkelig. Det er ikke så lenge siden jeg heiet på henne for at hun oppfordret alle til å være den ekte seg:

(7.2.18)

Som alle de andre kontroversielle bloggerne, så husker ikke mammaen heller hva hun tidligere har uttalt.

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

UKAS SØSTER:

Annijor reklamerer i disse varme sommerdagene for is fra Hennig Olsen, og det selv om den inneholder melkeprodukter som hun sier hun tar avstand fra. Det er tydelig at varmen har tatt på, for hun presterte å omtale annonsøren for Henning Olsen, ikke Hennig som er navnet. Tipper andre også har tatt feil, men forskjellen er at Annijor får betalt for å promotere navnet.

Søsteren til Sophie Elise følger med på hva som skjer i bloggnorge. I motsetning til en viss annen søster, som spammer bloggesøsterens blogginnlegg overalt, er denne søsteren kun irritert på enkelte bloggers selvmotsigelser (Tro om Frida leser søsterens blogg)?

(Skjermdump Annijor/Instagram)

Jeg merker at jeg liker Frida og hun er hjertelig velkommen til å jobbe gratis hos oss.

Annijor har selvsagt slettet alle kommentarene og skrevet Hennig Olsen korrekt.

Til sist vil jeg opplyse om at “Ukas sett og hørt” heretter vi komme mandager, og det er vel strengt tatt det det har gjort den siste tiden.

Adina xoxo