SOPHIE ELISE VS KYLIE

Kylie Jenner har en egen TV-serie som heter “Life of Kylie”, og det er en spinn-off av “Keeping up with the Kardashians”. Sophie Elise har også en egen TV-serie, kalt “Sophies verden.”

Kylie Jenner har et eget kosmetikkmerke kalt “Kylie.” Hinter Sophie Elise om det samme her:

(Skjermdumper Sophieelise/Snapchat)

Vi har selvsagt spekulert i dette tidligere:

(2.8.17)

(20.10.17)

Kylie Jenner har skrevet to bøker sammen med sin søster Kendall. Sophie Elise skriver på bok nr. to.

Kylie har selvsagt gjort flere ting enn Sophie Elise. Hun har feks. designet klær og accessories, noe Miss Sophie ikke har fått gjort, enda. Eller, hun har navnet sitt på noe løshår fra 2015:

Når det gjelder det med å sette navnet sitt på klær, eller designe selv, tror jeg det kun er et tidsspørsmål før det skjer. Da håper jeg, for hennes del, at hun designer alt selv denne gangen, i og med at hun har forandret mening (fortell meg noe nytt) på dette med copy and paste:

Dette var bra nok for Kylie Jenner, bare nevner det.

Da er altså Miss Sophie i full gang med å skape et imperium ala Kylie:

Siden Sophie Elise og kjæresten nylig har investert i et rekkehus, så mangler vel bare stakittgjerde, stasjonsvogn og campingvogn på landet ala Kylie, bare at Kylie gikk for en størrelse større.

Vent, baby ala Kylie mangler. Den kommer nok straks den også. Det Kylie kan, kan Miss Sophie.

(26.1.18 Skjermdumper sophieelise. blogg.no/Snapchat)

Adina xoxo

50 thoughts on “SOPHIE ELISE VS KYLIE

 1. Jeg ble mildt sagt oppgitt over Sophies mening om «copy-paste» plaggene.. Først og fremst, hvorfor skal hun legge seg oppi og rakke ned på andre business? Vet hun i det hele tatt hvordan prosessen har gått? Jeg tviler. Mange designere og store merker tegner plagg for så å sende de til kina og få de sydd der. Da kan man jo begynne å stille spørsmålstegn ved alle disse tingen hun selv har satt navnet på. Er det riktig å sette navnet sitt på låta si hvis hun ikke har laget hele sangen på egen hånd? Og håper hun selv har utarbeidet sammensettingen hva sminken hennes er laget av. Det handler om å jobbe i team for å produsere et produkt. Sånn er verdenen, og teamjobbing funker! Man kan ikke være gode på alt, eller Sophie gjør et godt forsøk, det skal hun ha. Hva bli det neste, interiørdesigner? I så fall har jeg et lite tips: plukk bomull, vev stoff, spinn tråd for så å sy sofaputer. Hvordan eller skal hun kalle det sitt design hvis hun putter et annet design i sitt eget..

 2. litt klisje å sammenligne sophie med kylie, hva enn sophie kommer ut med fremover kommer til å bli sammelignet med kylie, og det tror jeg er urettferdig og kanskje kjipt.

  1. Jeg er ingen fan av Kylie, har aldri sett programmene om henne heller….men en ting vet jeg; Sophie vil gjerne være Kylie, og leve livet hennes, men hun kommer aldri til å nå henne opp til anklene en gang. Men la henne gjerne drømme 🙂

 3. Er dette den samme Adina som har skrevet på bloggomtoppgloggere før ??? Hva i alle dager har skjedd med den fine snerten ?

 4. Er det noen som har fått med seg hva som har skjedd i livet til Isabell som «hele Norge» har fått med seg?

 5. Haha tror hu sikter til den låta til Mads Hansen som nevner bloggere og operasjoner? Som vi vet, så tar hu gjerne ting personlig og tar på seg offer-hatten

 6. “Hvor jeg er en del av folk sine liv på alle arenaer.” Nei takk!
  E’rre mulig?! Må man få disse rosablogger’ne tvunget opp i trynet?!

  Hvor er den steinen jeg kan leve under?…

  1. Jeg er spent på hvordan dette imperiet skal la seg kombinere med å ikke ha noe ansvar for påvirkningskraft på unge jenter. “Ikke kom her og kall meg forbilde”, si.

 7. Følger at nå fortjener SE et lite throwback til sist uke hvor hun skrev “Denne tanken spinnet videre til Kardashians. Hvorfor får de så mye kritikk for å være dårlige forbilder på grunn av kroppene sine, det skader jo ingen. Men det som derimot skader oss alle er det enorme forbruket deres! ….. produserer millioner av lipkits som gir ekstremt mye plast i en allerede ødelagt verden …. men rumpa deres som seriøst ikke påvirker noen med mindre du lar den, det er verdt å klikke for.”

  Trist å se at dobbeltmoralen tar overhånd. At SE går fra å være miljøvennlig som bare det ved å putte plastikk i kroppen, til å prakke på oss enda mer plastikk vi ikke trenger. Jeg har en forespørsel – kan dere væære så snille å gjøre research når sminken kommer ut? Regner ikke med at selve sminken er dyretestet, men det kan ha vært slurving med ingrediensene, og jeg føler på meg at om det er noen som finnet ut av dette, så er det dere ❤️ Hilsen litt for engasjert dyrevenn som er lei av dobbeltmoralen når den går utover de uskyldige søte små.

  Ps. Mor sjøl har publisert et blogginnlegg som provoserer til de grader. Funnet en godartet klump i brystet og skal (sannsynligvis) operere bort brystene (en ganf i framtiden) for å “forhindre at hun må gjennom dette en gang til”. Ikke bare er det provoserende, men det er mye som skurrer. “Forhøyet risk”, mener hun at hun har en av BRCA-mutasjonene eller at hun har brystkreft i familien? Jeg føler en BRCA-mutasjon hadde blitt nevnt, bare sånn for å være litt kynisk. Det at man fjerner brystene for en godartet tumor var hvertfall noe jeg aldri har hørt om før. Ikke mangel på sympati, jeg forstår det må ha oppleves svært tungt for AB. Men å reklamere for “krisen er over, jeg skal fjerne brystene!”, snakke om døden med barna før man har fått prøvesvaret… Psykiaterne må snart innføre en bloggerdiagnose. Jeg ønsker AB alt godt og kan forstå det er en reaksjon, men jeg tror innlegget kan oppfattes på grensen til uspiselig for folk flest som kjenner til noen med brystkreft eller har hatt brystkreft selv. Det er lov å tenke lengre enn sin (uopererte) nesetipp.

  1. Sterk overdrivelse. Det er mange av oss som har hatt godartede kuler i brystene og er lettet når det er avklart. Ferdig med det og livet går videre.

  2. WHAAAT.., ikke skadelig?!! IKKE skadelig å være forbilde som får unge jenter til å fettsuge/operere seg?? Årlig DØR folk av nettopp sånne type operasjoner, spes fettsuging. Herreeeeee min hatt altså!!!

 8. Hva vil dere egentlig med dette innlegget? Om jeg kan spørre om det.

  Jenta er 22-23 år, hun omsetter for millioner i året, hun har bygd seg opp selv fra jente rommet i Harstad, hun hjelper dyr og donerer mer penger enn det vi vet til forskjellige organisasjoner, hun har skrevet nesten to bøker, laget sin egen serie, står sterkere enn noe annet menneske jeg vet om, til tross for og ha blitt mobbet nesten hele oppveksten, hun har ikke fått noe økonomisk hjelp fra foreldre slik mange andre får, men gud bedre meg for noen foreldre hun må ha som har lært hun de riktige verdiene i livet, ja, hun er opperert og har sikkert gjort mye dumme ting, akkurat slik som deg og meg, men har hun gjort eller gjør hun dere eller noen annen noe vondt? Hun skulle kjøpe en ape som sto i bur utenfor ett hotel, det sier så jævlig mye om hvor godhjertet hun er, både du og jeg og 90% av verdens befolkning hadde sagt stakkar og gått rett forbi!
  Så skjønner bare ikke hva dere er ute etter!? Og nei, jeg er verken sophie eller venninnen hennes.

  1. A: Nå tror jeg du må lese deg opp på en del av de halvhjertede tingene som SE har gjort, og det uten å tenke særlig konsekvenser. Ja, hun gjør en del fine ting også som hun absolutt fortjener ros for. Jeg har lovet et positivt innlegg om SE og det skal komme snart😊
   Akkurat i dette innlegget var jeg ute etter å sammenligne😊

 9. SE BLE aldri mobbet! Det har flere kilder skrevet! Hun hadde mange venner, og de har hun fortsatt! Nei, jeg er ikke imot SE, men jeg er kraftig imot løgn og fanteri! Det fremstår hos noen som hun har bygget et imperium. Sorry, hun har ikke det! Apen hadde jeg rappet og fått den avlivet, så den slapp å lide! Jeg har reddet flere dyr fra ondskap, men ser ikke på meg selv som så godhjertet for det. Jeg takler ikke å se slikt, og gjør noe med det. Jeg legger ikke det ut på FB. I Sophies verden fikk vi se hvordan hun oppfører seg mot venner. Ikke akkurat et forbilde!
  AB nok en gang, orker ikke! Nå blir dette et påskudd for å legge inn silikon. Stakkars!

 10. Leste innlegget til AB. En unnskyldning for å legge inn silikon!
  Som Sykepleier vet jeg at Legen ofte kan kjenne om det er ond/godartet, evt cyste! Snakke med barna om døden og hvor de skal bo om hun dør når hun finner noe hun ikke vet hva er i brystet?? Nei, vet du hva! Stakkars barn og sprø dame!

 11. Avsporing fra innlegget men.. Vet dere hva jeg har lyst til å lese et innlegg om her etterhvert? “Bloggleseren”.

  Hvem er de/vi? De/Vi som faktisk gir bloggerne et marked. Er bloggfenomenet større her i Norge enn i andre land? Jeg registrerer jo at en stor del av vår “kjendisstall” etterhvert inneholder bloggere og Paradise Hotel-deltagere. Uten at noen (vi) gir disse oppmerksomhet, så ville vi ikke hørt noe mer om dem.

  De gjør jo bare det som har vist seg å fungere for andre. Rumpebilder, operasjoner, clickbaits, drama, intriger, “glamour”… skjønner de etterhvert godt jeg, det begynner å bli “OSS” jeg ikke forstår.

  Hvorfor tier vi ikke bare ihjel denne galskapen og slutter å gi de klikk?

  1. Jeg er innom noen blogger. Mest denne for den synes jeg er best. Ellers synes jeg CBE er kjedelig og gir meg null. De nye PH bloggene gir meg heller ingenting. Er innom noen gamle travere av gammel vane, mindre og mindre dog. Når vi vet alle er fordekte reklamepushere er det ikke veldig interessant lenger.

 12. Ingen kan ta fra SE at hun er god på business, en omsetning på nesten fem millioner i fjor viser det. Men måten hun har kommet seg dit på har vært til tider tvilsom. Dobbeltmoralen, løgnene, påvirkningen av tenåringer og alle operasjonene. Hun er ingen uskyldig venninne som blogger fra jenterommet men en tøff og selvsentrert forretningskvinne. Kaster seg på trender og har opplevd mye av det samme som har vært i nyhetsbildet dagen før. Gjør mye for å være i mediebildet.
  Det sagt har hun sikkert gode sider, selv om de ikke alltid kommer så godt fram. Hun har en flott kjæreste og nære bånd til barndomsvenninner og familie. Hun mener sikkert godt i noen ting hun gjør men det kan bli selvmotsigende. Planteoljer er kun en av tingene. Kanskje hun innerst inne plages av mangelen på integritet og at hun derfor blir litt deppa til tider? Det koster sikkert litt å selge sjelen sin.
  Ønsker henne alt godt og håper hun får det livet hun ønsker, at hun finner roen og et godt liv ❤️

 13. SE 22.05
  “Vis forståelse. Å være psykisk syk er ikke noe du kommer deg ut av etter noen dager eller uker. Kanskje det virker sånn på grunn av de som.. ja, selvdiagnoserer seg selv, men er noen virkelig syk kommer det til å ta tid!”

  SE 02.06
  “Jeg var litt redd for å lese denne boken, både fordi en venn av meg led av schizofreni og fordi jeg selv hadde en lengre periode med vrangforestillinger og vanskeligheter med å skille virkelighet fra fantasi. Den hardeste perioden i mitt liv, kanskje aller mest fordi ingen hadde peiling nok til å hjelpe meg hvor mye jeg enn forsøkte.”

  Jeg. ORKER. Ikke

 14. Ikke jeg heller Fia! Jeg FATTER ikke hvordan det er mulig faktisk. Det dukker opp nye diagnoser og psykiske lidelser annenhver dag nå, hva blir neste? Man kan jo lure. Jeg synes også det er fint at hun til stadighet kaller alt for «mitt». Min leilighet, mitt nydelige kjøkken, mitt rekkehus, mitt mitt mitt! Hadde jeg hatt en samboer som jeg visste at jeg skulle vært med resten av livet (som hun selvfølgelig vet i en alder av 21-22 eller hva hun nå er, OG forøvrig visste med M også), så tror jeg kanskje jeg ville kalt det vårt. ORKER IKKE MER AV DEN JENTA!

 15. Skjønner ikke hvorfor hun skal ha alle i mot å kjøpe pels og skinn når ca alle veskene hennes er i ekte skinn. Det går bra når det går til dyre designervesker? Dyr kan drepes når det går til flotte materialistiske ting med høy prislapp.

 16. SEs nye øyenskygger med glitter. Tro om det glitteret er mikroplast? Isåfall blir jeg SÅ oppgitt! Miljødronninga. Folkens! Uansett hvor fint glitter er, dont do that shit. Hver lille te-skje glitter inneholder flere tusen små minroplast-biter, hver eneste mikroplast som slipper ut i naturen vil være ødeleggende. Det finnes bio-glitter mange plasser på nettet som er like fint og i tillegg billig.

 17. Et apropos til AB sin kjæreste. Alle jobber er jo like viktige sies det, og nå er jeg sikkert fordomsfull. Jeg finner det litt merkelig at en voksen mann fra et velstående hjem synes at en jobb i Pizzabakeren er tilfredsstillende i lengden. Han har sikkert alle muligheter til utdannelse eller starte noe annet? Drømmen er kanskje å bli influencer nå, men som enebarn fra beste Bærum ligger alle muligheter åpne i utgangspunktet. Men vi er alle forskjellige og har forskjellige interesser 😊

 18. Det var jo ikke måte på hvilken utdannelse AB ønsket seg, og skulle ha. Det å ende opp med en travel pizzabaker😂, ja kanskje jeg er litt fordomsfull jeg også. Ser at hun har silikon, kaller det at hun skal legge inn proteser😂🙈. Ja etter noen år må de byttes ut, men grunnen er vel heller at hun vil ha større! Orker ikke, samtidig som jeg orker. Skikkelig reklame for spraytan: kanskje typ LITT mørk for en rødhåret! Men men, en får vel gjøre som en vil.

 19. Obs, ser på snapstory at en annen «Mila» har spurt sraad om når hun mistet jomfrudommen. Det er IKKE meg, bryr meg virkelig ikke om det, totalt uinteressant

 20. Veldig bra oppdatering siste dagene. Er det en lur taktikk for å forsvare behovet for annonser?

  1. Du selv da, du jobber selvsagt gratis?
   Du forstår at det ligger mye tid bak innleggene på denne bloggen? Det er èn eneste blogg som fortjener betalt i dette landet, og det er denne, fordi den fungerer som en opplysningsblogg. Denne blogger kan være forebyggende ifht barn og unge som nileser reklameavisene (les: bloggene) for botox og operasjoner som 80% av de andre bloggerne bedriver. Hadde det vært opp til meg, burde det vært lovpålagt å linke til denne bloggen på HVER ENESTE ROSABLOGG i dette landet, slik at leserne får en «fasit» og en reality sjekk etter å ha blitt forsøkt hjernevasket av rosabloggerne. Er det noen som fortjener lønn for strevet er det folkene bak «bloggomtoppbloggere».

   Kanskje tenke deg om både 1 og 2 (og 3-4-5-6) ganger før du skriver usakligheter? For de faller på sin egen urimelighet.

Leave a Reply