(IKKE) MILLIONER PÅ BOK

Jeg lovte en oppdatering på det forrige innlegget. Tiden gikk dessverre ifra meg som vanlig, tidsopptimist som jeg er.

Først, tusen takk for alle innspill. Pollen viser helt klart at flertallet av dere er positive til reklame på bloggen. Vi har selvsagt fått med oss at flere er negative også, og at vi diskuteres både på Kvinneguiden og Jodel. Slik jeg oppfatter det hele er de fleste enig i at vi bør tjene penger, men ikke på reklame.

Som en leser sa: reklame på en annen måte vil kle denne bloggen. Akkurat slik tenker vi også, for om vi skulle reklamere så måtte det bli på en helt annen måte. Vi ville aldri spy ut klær og sminke i stor skala, selv om det kunne virke som at det var slik vi tenkte i det forrige innlegget. Jeg forklarte meg dårlig da jeg skrev at dere kunne få innblikk i hva vi brukte av sminke og klær selv. Det jeg mente var at om vi la ut en affilatelenke til feks. Bli vakker, og jeg hadde kjøpt en mascara fra samme sted tidligere. Da hadde jeg selvsagt sjekket at den ikke var dyretestet og samtidig fått testet den på. Slik kunne vi anmelde produktet i tilknytning til lenken.

Lenkene ville bli lagt ut sjeldent og kun når det var rabatter på gang. Hos oss ville det være et klart skille mellom innlegg og reklame. Jeg fikk inntrykk av at mange trodde at vi ville reklamere med kollasjer slik som Isabel Raad gjør, men hun var kun dratt frem som et eksempel på hvordan noen av bloggerne gjorde det.

Her følger et eks. på hvordan det hele ville sett ut:

“TITTEL PÅ INNLEGGET”

Det ville se slik ut om vi skulle dele affilatelenker. Her ville vi som vanlig skrive om toppbloggerne. Bla bla bla bla bla Osv. Osv. Bla bla bla. Tekst tekst

Adina xoxo

(Her ville affilatelenken komme. Feks. fra Kicks. Da ville det stå slik: “Nå har Kicks 50% på hele butikken HER“).

Vi ville selvsagt vurdere nøye hvilke reklamer vi ville slippe til. Slik jeg ser det i ettertid, etter en del undersøkelser, ville det blitt meget få.

Så var det dette med troverdighet da. Flere av dere kommenterte at vi ville miste troverdigheten med reklame. Jeg kjenner jeg blir litt skuffet når jeg leser slike ting. Jeg trodde virkelig at vi hadde opparbeidet oss stor troverdighet over tid. At vi lufter tanker om å tjene noen kroner for all tiden som går med til bloggen, burde ikke gå utover troverdigheten.

Vicky nevnte i kommentarfeltet at ved å tjene litt på bloggen så kunne man produsere mer. Alle vet at når lønnen kommer etter en lang måned med jobb, er det verd det. At man får lønn for strevet gir ekstra motivasjon og en bonus. Hvordan skal vi klare å produsere flere innlegg om vi får lønn, når vi ikke produserer så mange innlegg nå? Vel, noen av oss har to jobber og noen ganger tre. Ved å tjene litt ekstra kunne man kanskje trappet ned på jobben og heller konsentrere seg om bloggen.

Jeg fikk til min store overraskelse høre at vi har byttet ut de orginale skribentene og erstattet de med nye, og alt ble gjort i stillhet. Først ble vi paffe, men så måtte vi bare le. Det er tydelig at vi har forandret oss meget når slike spekulasjoner dukker opp. Jeg kan love at om noen slutter her så får dere vite det tvert. Samtidig nevner flere at noe skjedde med oss etter Vixen, at vi mistet piffen og snerten og at bloggen ble dårligere. Det eneste jeg kan komme på som “skjedde”, var at vi valgte å prioriterte livene våre mer enn tidligere. (Tips oss gjerne om hvordan dere mener kan forbedres).

Vixen-styret med nomineringer og utestengelsen orker jeg ikke gjenta. De som er interessert kan begynne å lese om det hele fra dette innlegget HER

Jeg må få presisere at vi ikke tok oss nær av alt styret. Det skal mer til for å knekke oss. Vi mener vi seilte greit gjennom stormen. Om det var noen som fikk gjennomgå og ble svar skyldig, så var det jammen juryen, og da spesielt svartepetter sjøl.

Vi vurder også andre alternativer. Noen foreslo Vipps og Patreon, som er spons rett og slett, og som ville være den mest aktuelle. Nå har vi litt problemer med slike ting da det føles som å tigge. Men når vi ser på YouTubere og hva de tjener penger på, så tenkte vi: hvorfor ikke prøve.

Det er frivillig å sponse, så klart.

Til sist ønsker vi å si tusen takk for all støtten vi får fra dere<3

Reklame eller støtte?
Vote
Håper dette oppklarte det meste. Lurer dere på noe annet så spør i kommentarfeltet eller på mail.

Adina og Vicky