(IKKE) MILLIONER PÅ BOK

Jeg lovte en oppdatering på det forrige innlegget. Tiden gikk dessverre ifra meg som vanlig, tidsopptimist som jeg er.

Først, tusen takk for alle innspill. Pollen viser helt klart at flertallet av dere er positive til reklame på bloggen. Vi har selvsagt fått med oss at flere er negative også, og at vi diskuteres både på Kvinneguiden og Jodel. Slik jeg oppfatter det hele er de fleste enig i at vi bør tjene penger, men ikke på reklame.

Som en leser sa: reklame på en annen måte vil kle denne bloggen. Akkurat slik tenker vi også, for om vi skulle reklamere så måtte det bli på en helt annen måte. Vi ville aldri spy ut klær og sminke i stor skala, selv om det kunne virke som at det var slik vi tenkte i det forrige innlegget. Jeg forklarte meg dårlig da jeg skrev at dere kunne få innblikk i hva vi brukte av sminke og klær selv. Det jeg mente var at om vi la ut en affilatelenke til feks. Bli vakker, og jeg hadde kjøpt en mascara fra samme sted tidligere. Da hadde jeg selvsagt sjekket at den ikke var dyretestet og samtidig fått testet den på. Slik kunne vi anmelde produktet i tilknytning til lenken.

Lenkene ville bli lagt ut sjeldent og kun når det var rabatter på gang. Hos oss ville det være et klart skille mellom innlegg og reklame. Jeg fikk inntrykk av at mange trodde at vi ville reklamere med kollasjer slik som Isabel Raad gjør, men hun var kun dratt frem som et eksempel på hvordan noen av bloggerne gjorde det.

Her følger et eks. på hvordan det hele ville sett ut:

“TITTEL PÅ INNLEGGET”

Det ville se slik ut om vi skulle dele affilatelenker. Her ville vi som vanlig skrive om toppbloggerne. Bla bla bla bla bla Osv. Osv. Bla bla bla. Tekst tekst

Adina xoxo

(Her ville affilatelenken komme. Feks. fra Kicks. Da ville det stå slik: “Nå har Kicks 50% på hele butikken HER“).

Vi ville selvsagt vurdere nøye hvilke reklamer vi ville slippe til. Slik jeg ser det i ettertid, etter en del undersøkelser, ville det blitt meget få.

Så var det dette med troverdighet da. Flere av dere kommenterte at vi ville miste troverdigheten med reklame. Jeg kjenner jeg blir litt skuffet når jeg leser slike ting. Jeg trodde virkelig at vi hadde opparbeidet oss stor troverdighet over tid. At vi lufter tanker om å tjene noen kroner for all tiden som går med til bloggen, burde ikke gå utover troverdigheten.

Vicky nevnte i kommentarfeltet at ved å tjene litt på bloggen så kunne man produsere mer. Alle vet at når lønnen kommer etter en lang måned med jobb, er det verd det. At man får lønn for strevet gir ekstra motivasjon og en bonus. Hvordan skal vi klare å produsere flere innlegg om vi får lønn, når vi ikke produserer så mange innlegg nå? Vel, noen av oss har to jobber og noen ganger tre. Ved å tjene litt ekstra kunne man kanskje trappet ned på jobben og heller konsentrere seg om bloggen.

Jeg fikk til min store overraskelse høre at vi har byttet ut de orginale skribentene og erstattet de med nye, og alt ble gjort i stillhet. Først ble vi paffe, men så måtte vi bare le. Det er tydelig at vi har forandret oss meget når slike spekulasjoner dukker opp. Jeg kan love at om noen slutter her så får dere vite det tvert. Samtidig nevner flere at noe skjedde med oss etter Vixen, at vi mistet piffen og snerten og at bloggen ble dårligere. Det eneste jeg kan komme på som “skjedde”, var at vi valgte å prioriterte livene våre mer enn tidligere. (Tips oss gjerne om hvordan dere mener kan forbedres).

Vixen-styret med nomineringer og utestengelsen orker jeg ikke gjenta. De som er interessert kan begynne å lese om det hele fra dette innlegget HER

Jeg må få presisere at vi ikke tok oss nær av alt styret. Det skal mer til for å knekke oss. Vi mener vi seilte greit gjennom stormen. Om det var noen som fikk gjennomgå og ble svar skyldig, så var det jammen juryen, og da spesielt svartepetter sjøl.

Vi vurder også andre alternativer. Noen foreslo Vipps og Patreon, som er spons rett og slett, og som ville være den mest aktuelle. Nå har vi litt problemer med slike ting da det føles som å tigge. Men når vi ser på YouTubere og hva de tjener penger på, så tenkte vi: hvorfor ikke prøve.

Det er frivillig å sponse, så klart.

Til sist ønsker vi å si tusen takk for all støtten vi får fra dere<3

Reklame eller støtte?
Vote
Håper dette oppklarte det meste. Lurer dere på noe annet så spør i kommentarfeltet eller på mail.

Adina og Vicky

157 thoughts on “(IKKE) MILLIONER PÅ BOK

 1. Hei!
  Nå måtte jeg bare kommentere. Jeg syns det er direkte hårreisende mye av det folk kommenterer her, makan til syting og klaging. Jeg kan se at krenke-Norge fortsetter som aldri før. Det er klart at dere skal ha en gulrot og to for alt arbeidet dere legger i denne bloggen. Jeg syns dere er helt gull, og fungerer som en viktig motpol i denne bloggverdenen. Dere er beviselig oppegående damer, og at dere finner ut av detaljene rundt selve reklameringen det har jeg full tillit til! Så nå hååååper jeg at dere kjører deres egen greie, og ikke lar disse negative menneskene som kommenterer her vinne frem. Det er klart at de ikke ønsker deres beste når de har sånne meninger. At dere får betalt for jobben dere gjør betyr jo i all hovedsak at dere kan prioritere bloggen mer, og det høres ut som vinn/vinn for alle parter 😀

  Stå på videre, ønsker dere alt godt!

 2. Støtter meg 100% til det Mari sier over. Skulle bare mangle at dere får betalt! Kjør på!!😘😘😘

 3. Nå syns jeg noen av damene her burde trekke inn i skyggen og puste med magen!
  At disse jentene ønsker å tjene penger på den jobben de gjør burde jo være soleklart og fullt forståelig for alle.
  Til dere som sier det ikke kan være særlig tidkrevende burde prøve å grave frem all denne infoen vi får her inne og se hva dere får til.
  Jeg heier og applauderer dere hele veien til banken, jenter!

 4. Hvorfor ikke ha reklame? Etter å ha lest denne bloggen fra start, så vil jeg anta at det ikke reklameres for dåsespray, tannbleking og Hair care! Jeg ville jo ha kronerulling i frykt for at jentene ville logge av. Da synes jeg reklame er helt Ok. Er reklamen for billige shitprodukter, vil jeg scrolle forbi uansett. Kommer de opp med bra ting så kan det hende det funker. Jeg håper jo at det vil fungere i praksis, for jeg nekter å tro at alle som leser denne bloggen ikke blir påvirket. Så: go for it! Skikkelig sytegjeng. Vi har reklame på TV, kino, radio, ja over alt til enhver tid. Kan ikke se at gravearbeidet de gjør vil bli dårligere av den grunn. Kanskje motsatt, kjøre flere innlegg og få mer detektivarbeid. Vinn-Vinn for alle!

  1. Dina: Takk for at du har vært med fra starten og at du støtter oss😘
Her blir det ingen sprayduft å lukte eller piller å knaske🙊

 5. Det er jo mere legit at CBE skal få kjøpe seg noen gram silikon da. 1. Hun var jo HELT flat før 2. Hun er over 30 år og er sikkert ferdig med barn osv (kansje de i tillegg ble saggy) 3. Det ser ikke ut som hun har tatt spesielt mye heller. At foreks SE pøser på med kvadruppel DD på 18 årsdagen bare “fordi” er noe helt annet (og mye verre)

  1. Jaa: Folk kan gjøre som de vil så lenge de ikke fremmer eller lyver om plastisk kirurgi. Å blokkere noen for å stille et spm. er så feil som det kan bli.

 6. Synes dere skal tjene penger for den gode jobben dere gjør😘
  Pga dere er dette nå den eneste bloggen jeg leser😍 Heller klikk til dere enn de andre, 100%!!
  Lykke til med avgjørelsen!

  1. Ja! Men jeg har et lite ønske ang. reklame. Jeg vet dere er mer bevisste rundt dyrevennlige produkter enn mange, det er bare det at det er så mange skjønnhetsprodukter som er laget av både det dyr produserer og også av dyr i seg selv. Jeg kunne ha ramset opp, men orker ikke bli påminnet hva som er i noen av produktene jeg selv fortsatt bruker fordi det tar både innsats og penger å få tak i produkter som er vegetarianske eller veganske. Body shop er heldigvis tilgjengelig og flere store navn har faktisk veganske produkter i sortementer, det gjør det litt lettere. Bare et lite forslag : )

 7. Hm, jeg er nesten litt imponert. Regner med de fleste har fått med seg at firmaet til Sophie Elise dro inn nesten 5 millioner i fjor? 4,82 millioner for å være eksakt. Det ligger virkelig gode penger i bransjen om man er kynisk og reklamerer for alt og alle som betaler penger for det 😊 Selv om hun som de andre nå må merke slik at nesten alle innlegg hos bloggerne er reklame, så er hun god til fortsatt å putte den «tilfeldig» i skribleriene i den rosa dagboken hun deler med sine gode venner bloggleserne. At hun er god til å tjene penger er helt sikker. Er vel en av de flinkeste i reklamebransjen vil jeg tro.

  1. Og midt oppe i det hele fartet hun hit og dit og til tider skrev hun ikke mange innleggene i uken i fjor. Nå kommer vel tallene til de andre fortløpende fremover..

 8. Synes det er så synd å lese at dere må forsvare dere.
  Dere gjør en fantastisk jobb og for min del så er det samme for meg om dere tjener penger på affilateslenker eller donasjoner. Men for deres del, så hadde dere vel tjent mer i lengden på affilateslenker?
  Jeg hadde heller ikke brydd meg om at det måtte vært rabatter heller😊
  Tilsutt, jeg forstår ikke dere som svarer «nei» her….. Mener dere virkelig at de ikke skal få en eneste krone for jobben di gjør? Hadde du selv brukt flere timer i uken, før/etter jobb på noe andre skal få glede av og sagt nei til penger? Det nekter jeg å tro.

  Tilslutt igjen, jeg synes virkelig dere skal ta betalt. Jeg melder meg frivillig til å være produkttester, sende anmeldelse til dere og dere kan poste og få pengene😄 Hadde faktisk vært en glede <3 Gleder meg allerede til julebordene vi skal ha fremover.

 9. Når det først snakkes om reklame, tenkte jeg det er et godt tips til BOT’s dyktige detektiver. En stand up paddleblogger har muligens et så klart overtramp som mulig når det gjelder (u)merking reklame. Har sikkert fått et saftig avslag på disse brettene som hun tilbyr 15% avslag ved og bruke AB kode.

  Til de ovennevnte dyktige detektiver, ta skjermdump og anmeld til Forbrukertilsynet 😉

  P.s Når denne Norges viktigste blogg tjener noen reklamekroner på seriøse produkter/tjenester kan de bruke noen av de kronene og outsource denne jobben til sine dyktige detektiver 😉

 10. Circeline: «Noen av oss» fordi jeg ikke ønsket oppgi hvem eller om det gjaldt oss begge😊 Vi er to😊
Glad for å høre at du liker oss😘

 11. Dere gjør det dere finner ut er best for dere, jeg er med uansett! Dere fylte/fyller en plass det er stort behov for 👍♥️

  1. Tror du må se på tidligere kommentarer. Alt kommer ikke med på en «side» om du skjønner hva jeg mener 😊

 12. Kan jeg spørre om noe. Det er så mye snakk om at Anna og Jan kjører lurekonkurranser. Dert har det vært snakk om i ett års tid eller noe sånt. Har får med meg at flere tusen deltar i disse konkurransene men det blir alde trukket noen vinner. Hvordan foregår egentlig dette lureriet? Og hvorfor er det ikke stoppet?

 13. Hei alle! Vet ikke om dere leser bloggen til paprikaen? Noen som vet om hun har Restylane eller sånn? Synes hun har blitt så veldig annerledes, hoven i leppa?

   1. Åja, beklager, dette har gått meg litt hus forbi blant alle kommentarene 🙈 Mener å huske at denne Paprikaen til og med reklamerte for restylane mens hun ammet, så tror nok ganske sikkert at hun fortsatt bruker det 😊

Leave a Reply