UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 21

Litt info til å begynne med. Etter forrige innlegg ser jeg at det muligens har oppstått noen misforståelser. Jeg var nok litt kjapp i vendingen og forklarte meg dårlig. Jeg kommer med en oppklaring i løpet av mandagen.

Da er det klart for Ukas Sett og Hørt.

(FORRIGE) UKES FORKLARING:

Forrige uke var det krangling mellom frøkna og hennes elsk, som hun kaller han. Pierre, eller elsk om du vil, har mange andre navn:

(26.5.18)

Greit, vi hører på frøkna og kaller han heretter for Toni. Eller elsk. Eller bare Pierre.

Alle skjønte at det var krangling mellom turtelduene selv om frøkna prøvde å holde det “privat.” Hun skrev selvsagt et par innlegg om hvor trist hun var, hvor tungt hun hadde det og at hun overnattet hjemme hos moren. Sånt blir det spekulasjoner av, noe hun selvsagt ønsket, men ikke ønsket allikevel:

Jeg hadde nesten forventet at hun hadde booket seg en velfortjent ferie, men hun skulle bare fortsette å blogge som før.

“Marius” sa det greit:

Isabel passet også på å fortelle oss hvor mye hun hadde savnet oss da hun var borte fra bloggen i to dager:

(Skjermdumper sraad.blogg.no 17.5.18)

Med så mye kjærlighet kan det virke som at vi ikke lenger er noen tragiske lowlifere. Hurra!

UKAS LISTE:

Stina gjør det som Stina kan best, ramse opp punkter/lister. Nå skulle vi endelig få vite hemmeligheter om hunden hennes Chloe:

Orker ikke.

Jeg må innrømme at jeg ble litt bekymret for at slike “private” lister skulle overta for lister med gode(?) råd. For hvor skulle vi da lære: 5 morgenrutiner, 7 ting vi ikke må gjøre med utseende, 6 beauty hacks og 8 life hacks? Heldigvis var det ingen fare, ny og nyttig liste i dag:

(Skjermdumper stina.blogg.no)

UKAS UKE:

Frøkna fortsetter med å dele sine planer for uka. Hun sier hun jobber 24/7, men jeg har tilgode å se at hun har notert ned noe om jobbing.

Jøss, denne uka har faktisk frøkna satt av tid til jobbing:

Vel, med fri på lørdag kan hun heller ikke denne uka vise til at hun jobber 24/7. Mulig hun mener 24 min. på 7 dager.

(FORRIGE) UKES SLITSOMME DAGER:

Flyfrua trenger permisjon:

Nå når dagene flyr avgårde og fødselen nærmer seg, er det forståelig at blogging kan bli for tøft. Man må tross alt sitte foran macen og skrive innlegg samt åpne mail. Med stor mage og hovne ben, sier det seg selv at dette ikke går, og ikke har man ork til å fly rundt på let etter bloggevennlig steder for å knipse bilder heller.

Hun lover heldigvis at det ikke blir helt stille fra tårnet i Vollen:

(Skjermdumper pilotfrue.blogg.no 27.5.18)

UKAS LUKSUS:

Enda en utgiftspost og kanskje en av grunnene til at mor sjøl ikke får kjøpt seg hus med det første. Ikke bare svidde hun av 35.000 kr(!) for en matchmaker midt i sparingen til hus, men hun investerte i dyre vesker, klær, privatlærer og privattrener til barna også. Nå forteller hun at hun har ansatt en PA, eller personlig assistent som det heter:

(Skjermdump annebrith.no)

Kan det tenkes at dette er jobben som hun fortalte at barna hennes hadde skaffet seg? Eller kan det være Erik 32 Bærum som har fått tittelen PA?

Alt dette er selvfølgelig avtalt på forhånd med de der hjemme.

Adina xoxo