UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 21

Litt info til å begynne med. Etter forrige innlegg ser jeg at det muligens har oppstått en del misforståelser. Jeg var nok litt kjapp i vendingen og forklarte meg dårlig. Jeg kommer med en oppklaring i løpet av mandagen.

Da er det klart for Ukas Sett og Hørt.

(FORRIGE) UKES FORKLARING:

Forrige uke var det krangling mellom frøkna og hennes elsk, som hun kaller han. Pierre, eller elsk om du vil, har mange andre navn:

(26.5.18)

Greit, vi hører på frøkna og kaller han heretter for Toni. Eller elsk.

Alle skjønte at det var krangling på gang mellom turtelduene selv om frøkna prøvde å holde det “privat.” Hun skrev selvsagt et par innlegg om hvor trist hun var, hvor tungt hun hadde det og at hun overnattet hjemme hos moren. Sånt blir det spekulasjoner av, noe hun selvsagt ønsket, men ikke ønsket allikevel:

Jeg hadde nesten forventet at hun hadde booket seg en vel fortjent ferie, men hun skulle bare fortsette å blogge som før.

Det var flere som tenkte som meg og “Marius” sa det greit:

Isabel passet også på å fortelle oss hvor mye hun hadde savnet oss da hun var borte fra bloggen i to dager:

(Skjermdumper sraad.blogg.no 17.5.18)

Med så mye kjærlighet kan det virke som at vi ikke lenger er noen tragiske lowlifere i hennes øyne.

UKAS LISTE:

Stina gjør det som Stina kan best, nemlig å ramse opp punkter/lister. Nå skulle vi endelig få vite hemmeligheter om hunden hennes Chloe:

Orker ikke.

Jeg må innrømme at jeg ble litt bekymret for at slike private lister skulle overta for lister med gode(?) råd. For hvor skulle vi da lære: 5 morgenrutiner, 7 ting vi ikke må gjøre med utseende, 6 beauty hacks og 8 life hacks? Heldigvis var det ingen fare, ny og nyttig liste i dag:

(Skjermdumper stina.blogg.no)

UKAS UKE:

Frøkna fortsetter med å dele sine planer for uka. Hun sier hun jobber 24/7, men jeg har tilgode å se at hun har notert ned jobbing.

Jøss, denne uka har frøkna satt av tid til jobbing:

Vel, med fri på lørdag kan hun heller ikke denne uka vise til at hun jobber 24/7. Mulig hun mener 24 min. på 7 dager.

(FORRIGE) UKES SLITSOMME DAGER:

Flyfrua trenger permisjon:

Nå når dagene flyr avgårde og fødselen nærmer seg, er det forståelig at blogging kan bli for tøft. Man må tross alt sitte foran macen og skrive innlegg samt åpne mail. Med stor mage og hovne ben, sier det seg selv at dette ikke går. Ikke har man ork til å fly rundt på let etter bloggevennlig steder for bilder heller.

Hun lover heldigvis at det ikke blir helt stille fra tårnet i Vollen:

(Skjermdumper pilotfrue.blogg.no 27.5.18)

UKAS LUKSUS:

Enda en utgiftspost og kanskje en av grunnene til at mor sjøl ikke får kjøpt seg hus med det første. Ikke bare svidde hun av 35.000 kr. for en matchmaker (jeg tror det kan ha vært spons), og det midt i sparingen til hus, men hun investerte i dyre vesker, klær, privatlærer og privattrener til barna. Nå forteller hun at hun har ansatt en PA, eller personlig assistent som det heter:

(PA er noe Vicky og jeg har ønsket oss lenge, derfor forrige innlegg).

Kan det tenkes at dette er jobben som hun fortalte at barna hennes hadde skaffet seg? Eller kan det være Erik 32 Bærum som har fått tittelen PA?

Alt dette er selvfølgelig avtalt på forhånd med de der hjemme.

Adina xoxo

39 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 21

  1. Hvis hun skal være med, tipper jeg det blir som utfordrer (slik Marna var i fjor eller når det var). Hun nevnte det vel på serien sin at hun skulle være med, men hvem vet

   1. Mari og N: Hun hintet om deltagelse i serien sin, men sa også noe om at hun heller ville valgt å legge seg «inn» for depresjon. Om hun faktisk var aktuell vil jeg tro at hun har trukket seg pga. helsa.
    Jeg tror vi får blogger(e) med i Skal vi danse😊

  1. Andrea: Poenget med innlegget var at siden jobben hennes består i å sitte foran en Mac, så virker en permisjon unødvendig 😊 Prøvde meg på litt humor, men det ble kanskje ikke morsomt🤔

   1. Jeg har en datter på 1,5, og jeg satt ikke et sekund foran macen da jeg var i permisjon (nå har ikke jeg blogg heller da 😂) Det er faktisk mye mer krevende å ha en liten baby enn man tror. Om alt går fint med ammingen og barnet sover godt får hun jo god tid til å blogge, for da får hun jo jobbet mens barnet spiser/ sover. Men hvis ikke kan det være veldig utfordrende. Min datter sov veldig lite, og vi slet endel med amming, så jeg satt veldig sjelden stille i ro. I tillegg er man i sin helt egen boble, og kroppen er sliten etter et langt svangerskap, fødsel og et liv snudd på hodet. Og såklart en helt ny baby som de endelig har fått møte og vil bruke mesteparten av tiden sin på.
    Føler meg som en irriterende småbarnsmor som skal kjefte på alle andre og klage på hvor tøft det er😂, men jeg synes bare det er viktig at folk forstår at det faktisk er mye tyngre/ vanskeligere enn man tror, man vet det ikke før man eventuelt er der selv. 😄

 1. Sophie Elise vil ha mindre snakk om psykisk helse nå plutselig. Hun som selvdiagnoserer seg selv og snakker om sine lidelser i hver andre setning uansett hva innlegget handler om. Jeg må snart slutte og bli overrasket over hennes dobbelmoral 😅

 2. Jeg kan jammen ikke huske noen som har vært i permisjon av disse bloggerne? Ikle CBE heller. Men hun jobbet kanskje fullt på vanlig måte?

  1. Ikke jeg heller, men virker som NAV har nok sett et behov og blitt ganske streng på det. Så er det kanskje forskjell på om du er et AS eller jobber for Side2? Dette er spekulasjoner, har ikke orker å sette meg skikkelig inn i det. Men følte for å påpeke at det kanskje er flere sider av en sak.

   Så f.eks ei i kommentarfeltet som drev en nettbutikk som ikke var aktiv i permisjonen, men tenkte å ha lagertømming og lurte på om det var nødvendig å søke om gradert permisjon. Noe det var selv om det kanskje bare tok en dag.

   1. Du kan ha et AS og samtidig ha kontrakt med Egmont (Side 2). De fleste har det😊

  1. Anonym: Nå vet de fleste hvilke blogger vi følger med på, men det er absolutt interessant😊 Skal notere det😊

 3. Anne Brith sin PA heter Isabel, hun er en venninne av Erik og var også tidligere PA for Andrea Badendyck men det skjærte seg da de ikke lenger er på talefot.

 4. Sophie elise sier hun går på sterke produkter for ansiktet.. hmm gikk ikke hun på skin repair som fjernet alt av urenheter? :))

  1. sofie: Her står det mye som hun «glemte» å nevne den gangen😊 Jeg skrev på gøy at naboen sikkert hadde fått nok at hennes iver etter å lære å spille på piano. Jammen stemte det😂

  1. Ja, det tror jeg du har rett i! Det er veldig stor forskjell på de siste bildene av henne i tubetopp og i grønn kjole, og de hun la ut for noen uker siden i bikini.

 5. Mor sjøl er da nokså utrolig da når hun har fått en PA for å luke ut ting hun ikke liker. Lurer litt på hvor dumme leserne hennes er som ikke kan gi en kommentar hun ikke liker at de gidder lese sier jeg. Herregud så glad jeg er som blogger uavhengig av bloggplatformer. https://atlelundhaug.no
  Stjeler litt reklameplass jeg Adina ta det bare vekk om det ikke er passende 😉 jeg følger med uansett. 💓

 6. JEG ER LEI!
  Jeg må få spørre dere alle lesere om et par ting:
  1)
  Isabel Raad. Er det flere enn meg som har stoppet å lese frøkna Raad sin blogg? Opplever at den unge damen må slite med noe. DE oppturene og nedturene. Supermaterialistisk, det er da vel ikke normalt å handle (få?) varer for 30000 en gang i uka, eller kjøpe seg et par sko til 9000 fordi vesken til 25000 ikke var inne? Fordi hun fortjente trøst? I tillegg, har ikke denne plastikkdronningen nå i flere måneder annonsert at hun skal være med på noe som vil forandre livet helt? Kommer det noe? Nei, bare hangover, reiser og nestenbrudd, samt større lepper og dragsminke. Er det bare jeg som mener en voksen burde veilede litt her?
  2)
  PILOTFRUA har gått fra å være varm, nær, åpen og i nær kontakt med leserne. Oppleves nå som blærete ( ja, vi kjøper vannscooter, må ha gjerde rundt huset, vet ikke om jeg orker å blogge, Severin fikk spesialmalt veske fra LV og skal ikke mangle noen ting. Håper han ikke blir en klysete Askergutt, og at han ikke vil ha den veska. Tenk å komme på skolen med gymtøyet i den lissom…Hva med oss som er superhappy når Norli har gratis gymbager til skolestart.. Hun er dessverre blitt kald, distansert etc, trist. Noen enig?
  3)
  Villapaprika. Jeg kommenterte et eneste ord på et bilde på insta hos Villapaprika. Det var et bilde på sykkeltur med datter. Jeg skrev Hjelm? Er nå blokkert fra alt, insta etc. What? Er hun paranoid? Tror hun alle skal mobbe henne? Tror hun alle er gamle spøkelser fra Fredrikstad? Kan ikke vi fra andre steder av landet få spørre om noe? Spurte henne på hennes oppgitte mailadresse hva som var feil med spørsmålet. Ikke svar. For mye Restylane i overleppa kanskje? Hva skjer? Blir sur av sånt. Fotballfrua tok iallefall hele hjelmdiskusjonen hun.
  4)
  Gladehjem (galehjem) Er det noen som lenger leser den copycaten sin ufattelig kjedelige blogg? Enten er det 100 bilder av Slettvold/millemoi-ting (gjesp), eller selvmotsigende, ordfeilstette, intetsigende innlegg om ikkeno. Hun elsker sommerdagene når det er sol og elsker dagene det regner og i det hele tatt. Klikker jeg. Og annenhver setning med «der jeg» eller «jeg er den som» Bahhh
  5)
  Og så har man «Blondie-bloggene» til andre pH-deltagere og noen andre! Kan ikke noen med LITT dybde komme høyt opp på listen! Orker ikke mer Krisssy, Sophie Elise, Isabell Eriksen, Martine Lunde, Anna Rasmussen for å nevne noen…. Kan selvfølgelig la vær å lese, men når man stadig blir «lokket» til at NÅ SKJER DET NOE via clickbait eller annet, så lar man seg dessverre friste☹️. Kan noen gi et godt tips om avvenning!!! Takk for meg for denne gang!

  1. Jeg sluttet å lese blogger for 1-2 år siden. Har lest blogger siden 2008, var noe helt annet da.. alt er bare falskt, og det er så utrolig trist hele opplegget med operasjoner, clickbaits, sponsede produkter som bare er bullshit, millioninntekt og den enorme påvirkningskraften alle bloggere selv mener de ikke har. Skulle ønske alle sluttet å lese blogger, så kunne alt dette gått over. Har også sluttet å følge dem på Instagram. Og det er SJUKT DIGG.

   Jeg liker Kristin Gjelsvik og Funkygine, kommer ikke på noen andre.

 7. Flyfrua fra Halden har alltid vært blærete, og snakker offentlig med en uskyldig stemme som er tillært! Det er kun meg meg meg, og klart S blir en stor del av bloggen. Maken hus som henne har vi, to feriehus, men LV veskene er solgt på Finn for lenge siden! Harry!! Blære med typ 0 i toppen!
  AB, orker ikke!!!!

 8. Er det innafor å undre seg over om fotballfrua har investert i silikon? Syk en hel uke i begynnelsen av mai, og så plutselig dukket det opp noe der foran som ikke har vært noe særlig fremtredende tidligere, nei jeg bare lurer jeg..

 9. Dere må ta en titt på Stinablogg.no og hennes innlegg om sunn is. Hun skriver bla. At dersom hun hadde spist vanlig is hver dag hadde hun lagt på seg 9kg i rent fett kun i sommer😆 Hun skriver også at hun kunne tenke seg å skrive en bok om sunn mat og trening, og i samme uke reklamerer hun for mix sin nye milkshake

 10. Bare lurer…Kristine Saltvold( som ikke er noen blogger, men relativt stor på instagram) har hatt en godt dokumentert kjæreste på instagram, biiig love, hjerte-hjerte og picture-perfect . Noe må ha skjedd? Vet dere no? Trøbbel i dukkehuset?

  1. Og i dag tidlig dukket det ene bildet opp igjen 😊 håper de har det bra og fortsetter å legge ut Barbie&Ken-bilder.

Leave a Reply