MILLIONER PÅ BOK

Er dette en clickbait eller har vi millioner på bok? Som mammaen så fint ville sagt det: “dette er ikke en clickbait da tittelen går igjen i teksten. Man må lese mellom linjene.”

Jeg kan avsløre at dette er en clickbait, som jeg håper vil fungere slik den skal, nå når vi for en gangs skyld kommer med én. Det hadde vært gøy å klatret opp på blogglisten for å snuse litt på frøkna, mammaen og frua. Jeg mener ikke å snuse der bak, så det er sagt. Selv om enkelte lukter “Honolulu breeze”, står jeg over.

Vel, dette innlegget skal handle om hvordan Vicky og jeg skal få millioner på millioner på bok. Vi har fått med oss at noen av dere ønsker at vi skal tjene penger på bloggen. Noen har til og med prøvd å dra i gang en kronerulling (Dina<3) Vi har lekt litt med tanken på å tjene gode penger uten å måtte kle av oss, posere sexy, operere oss, få bloggemunn, lyve og miste all troverdighet. Og det finnes faktisk en måte.

Dere som følger de største bloggene vet hva de tjener penger på. Nettopp, reklame! De annonserer og legger ut afilliatelenker i stor skala. Frøkna spammer oss med kollasjer og affiliatelenker til Nelly daglig. Det blir det millioner på bok av.

Siden vi også er med i et affiliate program, tenkte vi høre med dere lesere om hvordan dere stiller dere til affiliatelenker her på bloggen? Da vi vurderte bannerannonser på siden vår, var det en selvfølge for oss at dere skulle ha et ord med i laget, og det skal dere få nå også.

Slik ser det ut når frøkna lager kollasjer med lenker til Nelly:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

La oss ha en ting klart, her på bloggen vil det aldri linkes til bloggepiller, tannbleking og bio-oil. Vi skal kun linke til produkter som vi kan stå inne for og evt. har testet selv. Kosmetikk og klær er det vanligste å linke til. Dere kan dermed få et lite innblikk i hvilke klær vi liker/bruker og hvilken sminke vi liker/bruker. (Jeg kan allerede nå avsløre at jeg som oftes faller for dyrere klær og sminke enn Vicky, som mener at jeg sløser. Man blir vel litt kjip av seg når man sitter på en økonomiutdanning, si).

Vi garanterer at vi ikke blander innlegg med affiliates, slik som andre gjør, så sånn sett er vi noen elendige selgere. Bloggen vil være som før og lenkene vil bli plassert nederst. Det kan være verd å merke seg at vi tjener penger bare om noen trykker seg inn og kjøper noe. Ønsker du ikke å handle kan du se på reklamen som velmenende tips fra oss til deg. Som frøkna, miss Sophie og andre, kan også vi gi rabattkoder.

Jeg håper og tror at dere stoler på oss og at vi har opparbeidet oss troverdighet nok. Vi får ofte tilbud om å reklamere for forskjellige produktet, men vi har alltid takket nei fordi vi ikke kan stå inne for hva som skal selges.

Det hadde vært gøy med millioner på bok, dere. Jeg kan love en annen livsstil enn enkelte av toppbloggerne viser frem. Her blir det ikke ny rumpe, pupper eller nese. Ei heller reiser fordi vi har jobbet 24/7 og fortjener det. Eller, en liten reise til det store utland kan vi vel ta. Får Vicky velge blir det nok en tur til Strømstad for å handle billig. Neida.

Daglig restaurantbesøk med drinker blir det ikke, men bloggeuniformen (Ganni genseren) med et Gucci belte til, det må på plass. Det er obligatorisk. Kanskje med ei litta designveske på armen når vi skal trippe nedover gata med contouring og highlighter on fleek, på vei for å finne instavennlige steder. Alt dette er selvfølgelig avtalt på forhånd med de der hjemme.

Affiliates eller ei?
3601 votes
Adina og Vicky<3