UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 20

Noen mener nok at jeg er sent ute med spalten, at den burde kommet i går da det var søndag. Har dere glemt at det er “søndag” i dag også? Puh😅

UKAS TIGGER:

En snill leser tipset meg om en blogger ved navn Benedicthe Bjerke. Denne damen er gift med Egor Filipenko, han flinke danseren fra Skal vi danse.

Benedicthe var ikke fornøyd med kroppen sin etter to barnefødsler. Hun ville bedre et stygt arr etter keisersnitt og ha et brystløft. Hun må selvfølgelig få gjøre hva hun vil med kroppen sin, det er ikke det jeg reagerer på. Jeg reagerer på at hun bruker plattformen sin til å reklamere for en klinikk der hun selv har fått utført plastisk kirurgi.

Hun har vært ute på en tiggerunde og klart å få gratis operasjon mot reklame for klinikken:

(I Norge heter det reklame og ikke ad. Reklame bør stå først i teksten slik at det ikke hersker noen som helst tvil om at det er en annonse man leser. Håper Snille Gucci får med seg at vi retter på andre influencere også).

I Norge har vi lover og regler for det meste og det er feks. ulovlig å reklamere for legemidler og alkohol. Plastiske operasjoner derimot, lovlig!

Jeg husker at Linni Meister reklamerte stort for en klinikk da hun fikk sponset nye pupper HER

En leser reagerte på reklamen til Benedicthe og skrev noen saklige ord. Da ble det visst for mye for hennes ektemann Egor, han ble brått fryktelig kvalm:

Som denne leseren kommenterte så har Benedicthe sagt at hun ikke ønsker å bidra til kroppspress:

(Skjermdumper bybenedicthe.no/Instagram 19.5.18)

Mener hun at det å oppfordrer leserne sine til å følge en klinikk hvor hun har fått utført operasjoner ikke er å bidra til kroppspresset? Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg selv ha booket en time på dette fantastiske stedet hun beskriver. Det høres ut som et romantisk familiedrevet hotell med frokost på sengen.

Jeg har gjort dette kun for meg selv”, hører vi stadig fra bloggere som har operert seg. Selvfølgelig har de gjort dette kun for seg selv, for om de gjorde det for katten sin eller naboen, da hadde de virkelig hatt alvorlige problemer.

Hadde jeg vært Egor hadde jeg heller kastet opp av konas ansvarsfraskrivelse.

UKAS VEGG:

Isabelle Eriksen, Martine Lunde og Sofie Nilsen har vært på ferie i LA. De fortalte at de fikk noen paparazzier etter seg som trodde de var kjendiser. Som om det er stort. Har de ikke fått med seg at paparazzier holder til i busker og kratt i Søgne. Mammaen og Jan har ofte sagt at de blir plaget av folk som gjemmer seg i busker for å fotograferer dem.

Vel, jentene på ferie i LA traff visstnok på flere kjendiser og fikk også festet i en mansion i Calabasas. Det kan nok ikke mammaen og Jan skryte av.

Som alle andre bloggere oppsøkte jentene den rosa (blogge) veggen. Det er obligatorisk for alle bloggere å få tatt noen bilder av seg selv der.

2521439423_38f647649e_z (1)

(bilde med tillatelse, Ccharmon, Flick.com)

Isabelle ble ikke veldig imponert av hva hun så, det var visstnok bare en rosa vegg:

(Skjermdump isabelleeriksen.blogg.no 19.5.18)

Skal man kun ta bilder av vegger nå? Kjøre rundt å knipse vegger?

Vel, her er hva jeg fant:

(Foto priv.)

UKAS PYTTSANN:

Isabelle Eriksen kjører ofte spørsmålsrunder på bloggen sin. Her om dagen ble hun spurt om hun noen gang hadde opplevd noe ille. Svaret var til å dø av:

(Skjermdump isabelleeriksen.blogg.no 18.5.18)

UKAS LONG HAIR DONT CARE:

Mor sjøl er meget klar over at hun blir snakket om i bygda hun bor i. Dette bryr hun seg fint lite om. Heldigvis slår mennene i bygda av en prat:

(18.5.18)

Anne Brith har skrevet en del om møter og dugnader som hun ikke har hatt tid/ork/lyst til å dra på. Hun prioriterer seg selv først, alltid. Det må sies at hun stilte opp som kaffekoker på 17. mai. Nå har en mann sett seg lei på hennes unnasluntringer og gitt henne klar beskjed:

(20.5.18)

La oss håpe at ikke dette betyr at alle de andre mennene slutter å slå av en prat.

Vi har tidligere snakket om bloggernes påvirkningskraft og nå ser det ut som at Anne Brith også har påvirket noen:

(20.5.18)

(Skjermdumper annebrith.no)

UKAS REGNESTYKKE:

Endelig kan mor og barn puste ut, de får fortsette å bo der de bor nå i en god stund fremover. Nå blir det feiring av konfirmasjon, mor sjøl får god tid til å lete etter det perfekte huset som hun har lett etter i årevis og de trenger bare å flytte én gang. La oss håpe huset dukker opp før barna blir store og flytter ut.

I samme slengen som hun sier at det blir deilig at de bare må flytte på seg én gang, så sier hun at hun vil bo i Bærum. Da blir det flytting to ganger, da. Heldigvis vil hun vente og la barna komme først:

(Skjermdump annebrith.no 19.5.18)

Her er det ei som ikke bør føre opp at hun mestrer matematikk på CV sin, for dette regnestykket går ikke opp. To av barna går ikke på videregående om 2-3 år. Bare nevner det.

Mulig at det er avtalt på forhånd med de der hjemme at ungdomsskolen må unnagjøres litt kjappere enn vanlig siden mor skal flytte til Bærum.

UKAS ENGELSK:

(Skjermdump Annijor Instagram 17.5.18)

Orker ikke…

UKAS TO DO:

Skal du reise til LA har Isabelle Eriksen tips om hva du må gjøre:

Her nevner hun besøk til Santa Monica pir hvor du må ta en sykkeltur.

Du må få sett Hollywoodskiltet.

Du må feste.

Du må spise på fine restauranter for der kan du spotte kjendiser.

Du må leie en kul bil for å farte rundt i, noe de selv ikke gjorde.

Du må gå på Rodeo Drive.

Du må dra til Venice Beach.

Du må dra til Six flags fornøyelsespark.

Så må du få med deg Universal Studios (som jeg har hørt at er den største turistfella i LA), for det gjorde ikke de:

(Skjermdumper isabelleeriksen.blogg.no 16.5.18)

Jeg vet ikke med dere, men om jeg skulle skrive anbefalinger til dere etter en ferie, ville det vært en selvfølge at jeg hadde opplevd det jeg anbefalte. Bare nevner det.

Takk for meg.

Adina xoxo

37 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 20

 1. AB kan jo ikke være rett skrudd sammen( ikke akkurat nytt), men det kom jo etterhvert frem ulike forklaringer på at hun ikke møtte på dugnad. Barna er tilbake på bilder, Det er Eriks hytte og foreldrenes hytte om hverandre. Hun svarer i kom feltet at hun ikke vet hvem sin hytte det er og at det har hun ingenting med. Et lite søk, og jo der står hytta på foreldrene. Viktig å vise frem golfbilen🤫. Hvor ( og om) de flytter er jo så uvisst, men Bærum frister visst. Nå er det stor forskjell på Sørum og Bærum, men vi får jo se. Avslutter med det jeg reagerer mest på, ja alle kan glemme en dugnad. Men å blåse det opp til de grader hvor hun sier hun må sette seg selv først! Har jo skjønt det for lenge siden, men godt hun gnir det inn. At en gutt kom bort på 17. Mai og sa at moren hans kalte henne sleip. Ja, det tror jeg mange mener! Men jeg tror ikke historien fant sted. Btw, den nye kjendisen på bygda. Puh… hvorfor gidder jeg å lese?😩🙈👽

 2. Atter en herlig start på ny arbeidsuke….tommel opp og stort smilefjes 🙂
  (har ikke tegn nok på mac`en til å beskrive hvor mye jeg digger dere nå dessverre…)

  Det er da rart at det skal bli sånn spetakkel rundt den dama, altså mor sjøl. Hvordan har deg seg egentlig lurer jeg på….voksne dama! Snakk om urokråke, og stakkars ungene hennes som må forholde seg til alt tullet rundt moren sin. Regner med at iallfall de eldste har lyst til å grave seg ned mer enn èn gang for dag.

  Orker ikke kommentere dama til danseren som forsvarer operasjon på den måten, det er så feigt feigt feigt! Reagerer også på hvordan han svarer en leser, det er rett og slett forkastelig. Skal hilse å si at han har fått sin siste stemme fra meg i “Skal vi danse”, uansett partner han måtte ha….fisj være for en oppførsel på voksne folk, og det støtter vi ikke.

  Må bare innrømme at jeg har smugtittet på Paradis Hotell….som jeg ler av mange der inne, både pga morsomme kommentarer og fordi de rett og slett sier mye dumt 😉 Jaja, uansett….hva er det med leppene til flere av jentene? De ser jo ut som sugefisk jo! Skjønner ikke at de synes det er pent engang. Jeg kan forstå at kvinner/menn med tynne, små og nesten usynlig lepper ønsker seg fillers, men jeg fatter ikke hvorfor mange ødelegger en helt normal munn. Trist er det.

  Rosabloggerne som var i LA ønsker jeg forbigå i stillhet…….. Takk for super start på ny arbeidsdag 🙂

  1. Jeg smugtitter på Paradise Hotell jeg også – så du er ikke alene 😉
   Jeg ble oppriktig glad da en av guttene (tror det var han friskusen fra Drammen) sa at han ikke liker at jenter gjør “sånt” ( falske vipper, pupper, lepper etc.. Husker ikke helt hva han sa)

   Vi som er godt voksne vet jo at gutter/menn kan syns “rå-sexy” damer som er oppstilt, operert og retusjert kan være ren kunst og veldig flott å se på på et bilde, men at de ved siden av seg i sofaen ønsker seg en selvsikker, ujålete og naturlig jente (som oftest er det sånn) Det er liksom bestemt fra NATURENS side hva vi tenner på når alt kommer til alt – det bestemmes ikke fra plastisk kirurgi -bransjen.

   *klapp klaap*

  2. Han har vært dommer de siste årene og ikke danser selv. Han var heldig at han ikke mistet den jobben da han ble tatt for fyllekjøring. (Dette er ikke rykter men har stått i utallige medieoppslag.)

   1. Oida, så mye følger jeg med 😬 ingen fan av programmet nei 😂 hadde ikke fått med meg fyllekjøringen heller… men med en såpass bedriten innstilling til andre mennesker forundrer det meg ikke at akkurat han gjorde det 🤢

  3. supertante: Takk for skryt😘
   PH er morsomt fordi produksjonen lager humor av manglende vokabular 😊

 3. Gud, så provoserende! Hvor har alle disse bloggerne det fra at man bare kan avskrive seg all konstruktiv kritikk? Hvis de ikke tåler å høre det så får de legge opp da. Egor sin kommentar -> Kjipt å se at han svarer i sinne og ikke kan komme opp med noe bedre. Og dette med merking av reklame og spons er like irriterende som vanlig. De forskjellige plattformene skulle hatt ansvar for dette, og brukere skulle hatt muligheten til å rapportere det slik at jobben ble enklere for de. Merkelig hvordan så mange andre skjønner hvordan reglene for merking, men for visse bloggere er dette utrolig vanskelig…

 4. Sikkert greit at bakemor får kjøpt seg drømmehuset før makronene er ute av redet. Mulig den yngste en dag får eget rom… Hun har gnålt om huskjøp siden jeg oppdaget bloggen for ca. 3 år siden, og jeg regner med at det har vært gnålt om i flere år før det. Må være forferdelig lang ventetid for makronene som helt sikkert ser fram til å få hvert sitt rom.

  Fikk forresten med meg at hun i helgen skrev hun at hun hadde fått en ring av Erik som viste seg å være noe han hadde knytt på på fingeren hennes.
  Med tanke på hva bakemor har skrevet om han, må jeg si at jeg lurer på hva hun egentlig har funnet seg..: Han stiller like mange spørsmål i løpet av en dag som yngstemann. Han sier at det ikke var utseendet hennes han falt for. Han vil heller tilbringe sommerferien på hytta til mamma og pappa i stedet for en romantisk tur til Maldivene, Duba og Bali som bakemor drømmer om.
  17. mai var hun alene med makronene. Tviler sterkt på at det noen gang blir noe flytting til Bærum.

 5. Sett at Sophie Elise skriver om “den beste reisen ho har opplevd” i nytt innlegg? Reisen ho snakker varmt om opp og ned i mente er reklame-reisa hennes til Sri Lanka med Lapoint. Ho både nevner Lapoint i teksten og har på seg lapoint-klær på minst ett av bildene.

  Skulle ikke det vært merka som reklame (for det er det ikke!)? Kan noen spørre snillegucci?

  1. Jeg la også merke til dette, og tok meg friheten til å sjekke ut alle innleggene fra reisen i oktober 2017 – hun har bare merket NOEN av innleggene med “reklame” øverst, flere innlegg hun skriver om Lapoint uten noe som helst merking. Det blir heller ikke fortalt HVA det er reklame for. I et av de første innleggene som omhandler at de skal reise med fly dit, står det øverst “annonse / bloggposten inneholder en annonselenke”, lengre nede i innlegget har hun merket med (annonselenke) etterfulgt av “jakken min finner du her”. Ikke et ord om Lapoint. Hun kan jo tydeligvis, så jeg begynner nesten å lure på om enten sponsor har ønsket at innlegget skal være så “naturlig” som mulig, eller om SE gjør et forsøk på å være hip og ikke vil avsløre alt er spons.

   Jeg er veldig godt kjent med Lapoint, har reist på surfeferier dit i mange år da jeg var yngre, mistet sansen når det ble partycamp med sponsede norske kjendiser, ikke så kult å komme opp fra surfen til et kamera i fleisen. Skal også nevnes at surfepakkenes deres er ganske dyre! I tillegg er det alltid noe lureri a la man kommer dit og må plutselig betale så og så mye for “spesiell middag/grilling/utflukt” etc etc. Og kanskje aller viktigst – det er faktisk 18-års aldersgrense med mindre man får skriftlig tillatelse av foreldrene. Jeg har vært der med venninner som var SEKSTEN ÅR – som både drakk seg fulle, røykte weed og hooket med ansatte under oppholdet. Med tanke hvor unge lesere SE har forstår jeg ikke i det hele tatt hvorfor hun fronter dette. Får følelsen av at når hun drar på kjærestetur blir det mye alenetid med kjærlighetserklæringer og øyemeditasjon, og da blir man liksom ikke en del av selve opplevelsen og legger merke til slike ting. Ansvarsfraskrivelsen er like stor hos Lapoint som hos SE.

   Sorry lang rant, men det irriterer meg nesten mer enn den dårlige merkingen. Samme med EF Språkreiser, de er jo kjent for å ha så mye grums når det gjelder utveksling på vgs!

   Okei, det var nok prokrastinering for i dag.

   Ps. Dere overgår dere selv nok en gang ❤️ Ukens høydepunkt!

   1. SE er flink til å skrive slik at det ikke er så synlig at det er reklame. Som det siste innlegget hvor det nesten virker «tilfeldig» at hun reklamerer. Hun er dreven i gamet 😊

   2. Fia: Liker bedre din reklame for Lapoint en hennes😁👏🏻
    Tusen takk for skryt 😍

 6. Denne Benedicte virker sånn ca like oppegående som sin ektemann. Han fyllekjørte for et par år siden og tok vel noe motvillig ansvar for det.

  1. Det kleineste med operasjonene til Benedicthe er at de er utført (og sponset?) av faren til en veldig god venn av Egor (og Benedichte) 🤢

 7. I syv år har AB sikkert gjort en fantastisk jobb med å lage adventskalendere og pynta pepperkaker til klassen. I alle disse syv årene er det ingen som som har stilt opp og hjelpt henne. Har tenkt på hvorfor, altså tenkte litt 😂

 8. Egor Filipenko er fyllekjører av verste slag. Har sikre kilder på at han gjorde det med overlegg. Og i tillegg var han så full at han ikke kunne gå.. Mistet fullstendig respekten for da da han blånektet. Sleip fisk. Minner meg om den hjemmeværende mannen i Sarpsborg som forsvarer frua uansett hva det skal være.

  PS: Er så møkkalei lange, slanke, nydelige og vakre damer som ser seg nødt til å justere litt på kroppen pga. forfall. Fy faen for noen jævlige “forbilder”.

  1. Anonym: VG og Se og hør skrev om hendelsen med Egor om jeg ikke husker feil.
   Alder = forfall, i hvert fall for enkelte bloggere🙄

 9. Til «anonymous»: Jeg skjønner godt man forsvarer kona/mannen sin jeg. Hadde gjort det samme!

  Håper du ikke bare sprer rykter nå, for slike rykter kan vere veldig alvorlige….

  1. Det finnea vel bedre måter å forsvare på. Måten han gjør det på virker veldig lite fornuftig,han kommer jo ikke med noen gode motsvar. At han er dømt har vært flere aviser, så det er på ingen måte ryktespredning.

  2. Silje: Jeg skjønner hans behov for å forsvare kona, men å svare en saklig kommentar med 🤮, det blir for useriøst av en voksen mann.
   Jeg kan bekrefte at ryktene ikke bare er rykter. Det har vært skrevet om dette i media

   1. Åja, da så 😅 hadde ikke hørt om denne mannen før så jeg visste ikke, men da beklager jeg ☺️

    Må bare si at jeg ikke mente at man skal forsvare fyllekjøring og slike handlinger, men støtte partneren sin. Og det var ikke fyllekjøringen jeg mente når jeg skrev den kommentaren, det var mer om instagram komentaren. Er enig at det var en veldig «barnslig» måte og forsvare henne på, men ville bare få frem at om mannen min var en kjendt person, så hadde jeg støttet han jeg også.

    Det her ble VELDIG rotete formulert, og sikkert skrivefeil her og der men håper dere forsto meg bedre nå.

    OG JEG FORSVARER IKKE FYLLEKJØRING!

  3. Silje: Overhodet ikke enig. Om mannen min hadde tabbet seg så til de grader ut at han hadde fyllekjørt (eller noe annet helt idiotisk), så hadde jeg ALDRI forsvart handlingen hans. Jeg hadde selvsagt støttet han som kona hans, men ikke forsvart det han hadde gjort.

   Den dagen du forsvarer alt din partner gjør og sier (som frua til frua og andre selvutslettende skapninger), da har du tapt ansikt og integritet så det holder.

 10. Siden jeg selv heller ikke er fan av rosablogger, og hvordan disses ignoranse & overfladiskhet selger så til de grader, syntes jeg den jobben som gjøres her i hht å åpne folks øyne for den meningsløsheten som disse faktisk representerer. Jeg har oxo selv rettet rimelig skarp kritikk mot ‘blogger-bølgen’, hovedsakelig om dette som fenomen, men har oxo gjort innlegg hvor jeg har foretatt individuell bedømning av topplisten. Men dette dreier seg jo kun om sporadiske enkeltinnlegg, og derav generelt ubrukelig som en kilde å gå til for info, noe som stiller seg helt annerledes om utgivelsen utelukkende har fokus på fenomenet. Det syntes med andre ord å være stort behov for en side som denne, hvor det gjøres en fab jobb.

  Det eneste jeg har å sette fingeren på i så måte, er at jeg føler det kan bli i overkant mye som går på Anne-Brith.. Ikke slik å forstå at jeg ikke ser poengene, bare at jeg ikke er enig i at hun fortjener mer ‘pepper’ enn de andre rosa influencerne.
  Spesielt syntes kritikken av Anne-Brith’s blogg i overkant når en sammenligner med den største & mest kjente ‘mamma-bloggeren’ av alle; Anna Rasmussen, og hennes ‘Mamma til Michelle’. – For her syntes det imidlertid ubegripelig at knapt har vært omtalt! Jeg mener.. Les et innlegg el to, og der A.B iallefall mestrer elementær gramatikk & rettskriving, i tillegg til et voksent menneskes setningsoppbygging, faller frk Rasmussen rett igjennom. -på alle punkter! Videre er innholdet som sådan på det beste komisk, der hun kjører på med innlegg typ: Dag 1 skal gifte seg. -Dag 2 piper om hvor slemme alle er med henne, så hun ser seg nødt til å slutte med det hun elsker så mye [bloggen]. -Dag 3—- [Anna har jo lagt ned bloggen denne dagen] —- Dag 4 Anna måtte bare stikke innom for et gjeste-comeback da hun føler hun skylder leserne å informere at hun & Jan har bestemt seg for ikke gifte seg alikevel. Dag 5 er hun leserne skyldig info om at hun & datteren Michell nå har fått et eget TV-konsept [eller hva nå faen det var], medfølgende en grasal mengde bilder av henne & avkommet iført et identisk rosa antrekk. Dag 6 er tiden inne for sannheten om hva som skjer med henne & Jan. Dag 7 er det hennes enorme sosiale angst som står på tapetet, før hun Dag 8 tar atter en ‘Scitzo-turn’, da hun brått skal på boklansering, hvor hun håper på “masse masse som kommer av nydelige, vakre dere”.. OSV..

 11. Jeg tror jeg har lagt igjen en kommentar om dette før, men: Benedicte Bjerke har vært ansatt som kosmetisk sykepleier på Signaturklinikken- UTEN å ha fullført sykepleierutdannelsen! Hvis ikke det er drøyt så vet ikke jeg. At ikke det har fått mer fokus av noen?

Leave a Reply