UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 20

UKAS TIGGER:

En snill leser tipset meg om én blogger ved navn Benedicthe Bjerke. Denne damen er gift med Egor Filipenko, han flinke danseren fra “Skal vi danse.”

Benedicthe er ikke fornøyd med kroppen sin etter to barnefødsler. Hun ønsket å bedre et stygt arr etter keisersnitt og ha et brystløft. Hun må selvfølgelig få gjøre hva hun vil med kroppen sin, det er ikke det jeg reagerer på. Jeg reagerer på at hun bruker plattformen sin til å reklamere for en klinikk der hun selv har fått utført plastisk kirurgi.

Hun har vært ute på en tiggerunde og klart å få gratis operasjon mot reklame for klinikken(?)

(I Norge heter det reklame og ikke ad. Reklame bør stå først i teksten slik at det ikke hersker noen som helst tvil om at det er en annonse man leser. Håper Snille Gucci får med seg at vi retter på andre influencere også).

I Norge har vi lover og regler for det meste og det er feks. ulovlig å reklamere for legemidler og alkohol. Plastiske operasjoner derimot, fullt lovlig!

Jeg husker at Linni Meister reklamerte for en klinikk da hun fikk sponset nye pupper HER

En leser reagerte på reklamen til Benedicthe og skrev noen saklige ord. Da ble det visst for mye for hennes ektemann Egor, han ble brått fryktelig kvalm:

Som leseren kommenterte så har Benedicthe sagt at hun ikke ønsker å bidra til kroppspress:

(Skjermdumper bybenedicthe.no/Instagram 19.5.18)

Mener hun at det å oppfordrer leserne sine til å følge en klinikk hvor hun har fått utført operasjoner ikke er å bidra til kroppspresset? Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg selv ha booket en time på dette fantastiske stedet hun beskriver. For det høres ut som et romantisk familiedrevet hotell med frokost på sengen.

“Jeg har gjort dette kun for meg selv”, hører vi stadig fra bloggere som har operert seg. Selvfølgelig har de gjort dette for seg selv, for om de gjorde det for katten sin eller naboen, da hadde de virkelig hatt mere alvorlige problemer.

Hadde jeg vært Egor hadde jeg heller kastet opp av konas ansvarsfraskrivelse.

UKAS VEGG:

Isabelle Eriksen, Martine Lunde og Sofie Nilsen har vært på ferie i LA. De fortalte at de fikk noen paparazzier etter seg som trodde de var kjendiser. Som om det er noe stort. Har de ikke fått med seg at paparazzier holder til i busker og kratt i Søgne. Mammaen og Jan har ofte blir plaget av folk som gjemmer seg i busker for å fotograferer dem.

Vel, jentene på ferie i LA traff visstnok på flere kjendiser og fikk også festet i en mansion i Calabasas. Det kan nok ikke mammaen og Jan skryte av, da.

Som alle andre bloggere oppsøkte jentene den rosa (blogge)veggen. Det er obligatorisk for alle bloggere å få tatt noen bilder av seg selv der.

2521439423_38f647649e_z (1)

(bilde med tillatelse, Ccharmon, Flick.com)

Isabelle ble ikke veldig imponert av hva hun så, for det var visstnok bare en rosa vegg:

(Skjermdump isabelleeriksen.blogg.no 19.5.18)

Skal man kun ta bilder av vegger nå? Kjøre rundt å knipse vegger?

Vel, her er hva jeg fant:

(Foto priv.)

UKAS PYTTSANN:

Isabelle Eriksen har ofte spørsmålsrunde på bloggen sin. Her om dagen ble hun spurt om hun noen gang hadde opplevd noe ille. Svaret var til å dø av:

(Skjermdump isabelleeriksen.blogg.no 18.5.18)

UKAS LONG HAIR DONT CARE:

Mor sjøl er meget klar over at hun blir snakket om i bygda hun bor i. Dette bryr hun seg fint lite om. Heldigvis slår mennene i bygda av en prat:

(18.5.18)

Anne Brith har skrevet en del om møter og dugnader som hun ikke har hatt tid/ork/lyst til å dra på. Hun prioriterer seg selv først. Det må sies at hun stilte opp som kaffekoker på 17. mai.

Nå har en mann sett seg lei på hennes unnasluntringer og gitt henne klar beskjed:

(20.5.18)

La oss håpe at ikke dette betyr at alle de andre mennene slutter å slå av en prat.

Vi har tidligere snakket om bloggernes påvirkningskraft og nå ser det ut som at Anne Brith også har påvirket noen:

(20.5.18)

(Skjermdumper annebrith.no)

UKAS REGNESTYKKE:

Endelig kan mor og barn puste ut, de får fortsette å bo der de bor i en god stund fremover. Nå blir det feiring av konfirmasjon, mor sjøl får god tid til å lete etter det perfekte huset som hun har lett etter i årevis og de trenger bare å flytte én gang. La oss håpe huset dukker opp før barna blir store nok og flytter ut.

I samme slengen som hun sier at det blir deilig at de bare må flytte på seg én gang, så sier hun at hun vil bo i Bærum. Da blir det visst flytting to ganger, da. Heldigvis vil hun vente og la barna komme først:

(Skjermdump annebrith.no 19.5.18)

Noen bør ikke føre opp at hun mestrer matematikk på CV sin, for dette regnestykket går ikke opp. To av barna går ikke på videregående om 2-3 år. Bare nevner det.

Ungdomsskolen må visst unnagjøres litt kjappere enn vanlig siden mor skal flytte til Bærum.

UKAS ENGELSK:

(Skjermdump Annijor Instagram 17.5.18)

Orker ikke…

UKAS TO DO:

Skal du reise til LA så har Isabelle Eriksen tips om hva du må gjøre:

Her nevner hun besøk til Santa Monica pir hvor du må ta en sykkeltur.

Du må få sett Hollywoodskiltet.

Du må feste.

Du må spise på fine restauranter for der kan du spotte kjendiser.

Du må leie en kul bil for å farte rundt i, noe de selv ikke gjorde.

Du må gå på Rodeo Drive.

Du må dra til Venice Beach.

Du må dra til Six flags fornøyelsespark.

Så må du få med deg Universal Studios (som jeg har hørt at er den største turistfella i LA), for det gjorde ikke de:

(Skjermdumper isabelleeriksen.blogg.no 16.5.18)

Jeg vet ikke med dere, men om jeg skulle skrive anbefalinger etter en ferie, ville det vært en selvfølge at jeg hadde opplevd det jeg anbefalte. Men her snakker vi om bloggere. Bare nevner det.

Takk for meg.

Adina xoxo