BLOGGERNES 17. MAI

17. mai er over for denne gang og i år som i fjor greide jeg å forspise meg på pølser (vegetar, så klart) og is. God og mett feiret jeg resten av dagen med å lese blogger. Neida.

Joda. Jeg måtte få med meg bloggernes 17. mai-feiringer. Dagen var selvsagt godt dokumentert med både bilder og videoer av de fleste.

Jeg har laget en liten oppsummering av noen få.

Isabel Raad:

Frøkna var å finne nede i Oslo sentrum (uten sin elskling) i et antrekk fra Nelly, så klart. Jeg kunne ikke se at Gucci beltet var med denne gangen.

Jeg ser for meg at det må ha tatt sin tid med å bestemme seg for hvilket antrekk hun skulle gå for, da hun nylig mottok klær for 30.000(!) kr. fra Nelly.

Som vi vet så jobber denne frøkna 24/7, så etter en natt med hard jobbing, kom et innlegg med rabatter og link til Nelly. (Rabattene får man ved å gå direkte inn på Nelly.com selv). Da innlegget var postet og antrekk valgt, jobbet hun seg nedover til Aker brygge. Der jobbet hun videre med drinker og hyggelig selskap.

Festen endte på utestedet LaWo, hvor hun fortsatte jobbingen.

Elsklingen(?) hennes feiret visstnok med sin bror og Carl Aksel.

(Rykter sier at det er knute på tråden, igjen)

Sophie Elise:

Jeg lurer på om Miss Sophie prøver å dra i gang en ny vri på “The dress?” Dere husker sikkert den kjolen som gikk vitalt? Man ble aldri enige om hvilken farge den hadde HER

Saken er at jeg ser Sophie Elise i både blå og grønn Nordlandsbunad. Jeg lurer fryktelig på hvilke farger dere ser.

På selveste 17. mai hadde bestevenninnen Fetisha bursdag, noe som måtte feires med party og mye alkohol. Single Kristine Ullebø, som også er en god venninne av Fetisha, møtte selvsagt opp for å feire.

Jeg ble overrasket da jeg så bilder av Sophie Elise og Kristine sammen. Jeg har fått inntrykk av at Sophie Elise ikke har så mye til overs for Kristine. Grunnen er slike utsagn som dette:

Jeg har aldri sett dem sammen tidligere, men denne kvelden fant disse to bloggerne tonen, bokstavelig talt HER

Dagen etter måtte Miss Sophie ha hjelp til å huske kvelden:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no 18.5.18)

Ranvei Heitmann:

Ranvei er forelska. Heldigvis for barna hennes kan det virke som at mor Ranvei er mye mer opptatt av å snappe kjæresten enn dem. Og sine egne lår, da.

På 17. mai fikk vi se “kjernefamilien” på vei til feiring. I bilen ble det allsang (med et meget søtt snapfilter med smurfestemme) av nasjonalsangen. Nydelig.

Akkurat det samme som hendte med Erik 32 Bærum da han snublet inn i en storfamilie fra nord, og ble kastet ut i rampelyset på 1-2-3, skjer nå med Ranveis kjæreste. Si velkommen til Stian 28 Kløfta.

Fotballfrue:

Fruene elsker nasjonaldagen så høyt at den må feires to dager:

(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Med andre ord så feiret de 17. mai både på 16. mai og 17. mai. Så vidt jeg vet så er 17. mai en dato som kun kommer en gang i året. Ergo så blir det fryktelig rotete nå frueparet absolutt må ha 17. mai på 16. mai fordi de skal feire 17. mai to ganger.

Hvor skal de gjøre av 16. mai da? Hvor skal de putte den inn i kalenderen? Slik jeg ser det så vil de alltid bli sittende med en dato for mye. Rot.

Anne Brith:

Anne Brith feiret dagen med barn i sponsede klær og med (sponset?) middag i Oslo/Lillestrøm. Erik 32 Bærum var ikke å se. Mulig mor sjøl ikke klarte å få sponset en dress til han.

Som mødre og fedre flest må gjøre på 17. mai, måtte også mor sjøl stille opp som pølseansvarlig og kaffekoker på skolen der barna går. Da kan hun jammen føye til flere titler på CV sin:

Flott at hun stilte opp på 17. mai. Hun mente det var bedre å tenke på alt man faktisk gjorde og ikke hva man ikke gjorde når det kom til møter og dugnader. Jeg tror ikke alle de flotte pliktoppfyllende foreldrene som alltid stiller opp, og som må ta doble vakter fordi noen ikke stiller opp, er enig i den holdningen.

Håper alle fikk nok pølser og is og hadde en nydelig 17. mai🇳🇴

Adina xoxo