BLOGGERNES 17. MAI

17. mai er over. Også i år greide jeg å forspise meg på pølser (vegetar så klart) og is. God og mett feiret jeg resten av dagen med min store hobby, å lese blogger. Neida.

Joda. Jeg måtte jo få med meg bloggernes 17. mai-feiringer. Dagen var selvsagt godt dokumentert med både bilder og videoer.

Jeg har laget en liten oppsummering av noen få.

Isabel Raad:

Frøkna var å finne nede i Oslo sentrum (uten sin elskling) og i et antrekk fra Nelly. Jeg kunne ikke Gucci beltet.

Festen endte på utestedet LaWo. Elsklingen hennes feiret visstnok med sin bror og Carl Aksel.

(Rykter sier at det er knute på tråden, igjen)

Sophie Elise:

Jeg lurer på om Miss Sophie prøver å dra i gang en ny vri på “The dress?” Dere husker sikkert den kjolen som gikk vitalt, og hvor man aldri ble enige om hvilken farge den hadde HER

Saken er at jeg har sett Sophie Elise i både blå og grønn Nordlandsbunad. Hvilken farge ser dere?

På selveste 17. mai hadde bestevenninnen Fetisha bursdag, noe som måtte feires med party og mye alkohol. Single Kristine Ullebø, som også er en god venninne av Fetisha, møtte også opp for å feire.

Jeg ble overrasket da jeg så bilder av Sophie Elise og Kristine sammen. Jeg har fått et inntrykk av at Sophie Elise ikke har så mye til overs for Kristine. Grunnen er slike utsagn som dette:

Vel, det må være lov å forandre mening om en person, og denne kvelden fant disse to bloggerne tonen, bokstavelig talt HER

Dagen etter måtte Miss Sophie ha hjelp til å huske kvelden:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no 18.5.18)

Ranvei Heitmann:

Ranvei er forelska. Heldigvis for barna kan det virke som om mor Ranvei er mye mer opptatt av å snappe kjæresten enn dem. Og sine egne lår, da.

På 17. mai fikk vi se “kjernefamilien” på vei til feiring. I bilen ble det allsang, med et meget søtt snapfilter med smurfestemme. av nasjonalsangen. Nydelig.

Jeg husker da Erik 32 Bærum ble kastet ut i rampelyset på 1-2-3, da han havnet i en familie fra nord. Nå skjer det samme med Ranveis kjæreste. Si velkommen til Stian 28 Kløfta.

Fotballfrue:

Fruene elsker nasjonaldagen så høyt at den må feires i to dager:

(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Med andre ord så feiret de 17. mai både på 16. mai og 17. mai. Så vidt jeg vet så er 17. mai en dato som kun kommer en gang i året og da blir det fryktelig rotete nå frueparet absolutt må ha 17. mai på 16. mai fordi de skal feire 17. mai to ganger.

Hvor skal de putte 16. mai inn i kalenderen? Slik jeg ser det så vil de alltid bli sittende med én dato for mye. Rot.

Anne Brith:

Anne Brith feiret dagen med barn i sponsede klær og med (sponset?) middag i Oslo/Lillestrøm. Erik 32 Bærum var ikke å se. Mulig mor sjøl ikke klarte å få sponset en dress til han.

Som mødre og fedre flest må gjøre på 17. mai, måtte også mor sjøl stille opp på dugnad, som pølseansvarlig og kaffekoker på barnas skole. Da kan hun føye til flere titler på CV sin:

Det er flott at hun stilte opp på 17. mai. Hun mener at det er bedre å tenke på alt man gjør og ikke hva man ikke gjør når det kom til møter og dugnader. Jeg tror ikke at alle flotte og pliktoppfyllende foreldrene som alltid stiller opp, og som ofte må ta doble vakter fordi noen ikke stiller opp, er enig i den holdningen.

Håper alle fikk nok pølser og is og hadde en nydelig 17. mai🇳🇴

Adina xoxo