UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 19

UKAS GLEMSOMME BLOGGER:

Sophie Elise har nok en gang nevnt (i en bisetning) at hun har fikset på nok en ting ved utseende sitt. Denne gangen er det hakepartiet hun (endelig) innrømmer:

Da spekulasjonene rundt hennes voksende hake startet, hadde hun selvsagt “glemt” at det var blitt gjort, og dermed avkreftet hun det:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no fra 16.8.17)

(Vi skrev selvsagt om den voksende haken hennes HER).

Nok en gang viser Sophie Elise at hun har vansker med å holde styr på hva hun tidligere har sagt. Til tider kan det virke som at vi har bedre kontroll enn henne. Hun er selvsagt hjertelig velkommen til å spørre oss om hva hun har sagt tidligere. Jeg har en mistanke om at leserne hennes også kan svare på det.

UKAS LØNN:

Anne Brith betaler sine små ukelønn, men hun er usikker på om hun bør gi ukelønn til de av barna som jobber. Etter hva jeg har sett så jobber alle barna hennes, noe jeg regner med er avtalt på forhånd med alle de der hjemme.

Barna står på hver eneste dag for at mammas blogg skal gå rundt. De stiller opp på bilder, de lar mamma brettet ut om hverdagen deres og stiller opp i reklamer. De må også leve med alle krumspringene til mamma, men de er selvsagt avtalt på forhånd med de der hjemme.

Alle barna jobber og alle barna fortjener (uke)lønn.

UKAS MAMMA:

Ranvei Heitmann har i det siste virket meget glad og full av energi. Hun har fått seg en kjæreste, som det svirrer rykter om er far til ett av de tre barna, uten at det er bekreftet. Hun har også begynt å jobbe i barnehage og med telefonsalg.

Jeg må si jeg er meget imponert over at hun som trebarnsmor fikser å jobbe i en barnehage. Når hun først har fri fra sine tre som da er på skole og i barnehage, så løper hun i vei for å passe andre sine barn. Når hun senere må henter sine små, føles det vel litt som å ta med seg jobben hjem? Barn hele tiden, barn overalt. Det er helt sikkert andre som også har det slik, og jeg er like imponert over dem.

Jeg ble litt bekymra da jeg hørte at hun også jobbet med telefonsalg. Jeg har hennes tidligere jobb friskt i minne (les fra Side 2 HER). Heldigvis skulle hun kun selge Vitaepro denne gangen.

Når hun ringer rundt til potensielle kunder er hun meget ivrig på å snappe det hele. At hun offentliggjør navn og adresse på noen av de hun ringer, tenker hun visst ikke så mye over.

Jeg la merke til at barna hennes hørte på at hun bannet. Siden ingen av dem reagerte, regner jeg med at de er vel vandt til slike gloser fra mamma. Selv om Ranvei har lagt om dialekten sin til østlandsk, er og blir hun alltid en finnmarking. Da blir det banning, da. Det er viktig å overføre banningen til neste generasjoner så tidlig som mulig. Slik unngår man at banningen dør ut i Finnmark.

Ranvei en meget slank dame. Hun har tidligere uttalt at hun ønsket å legge på seg litt da hun mente at hun var for tynn. Like før jul hadde hun plutselig lagt på seg for mye og var nå blitt tjukk:

Mange reagerte da hun samtidig postet et bilde av seg selv hvor hun viser at hun er like slank som alltid. “Tjukk” i hodet, kanskje?

Nå har hun jaggu blitt feit også:

(Skjermdump rannveigheitmann.blogg.no)

Se hvor feit hun er HER

UKAS SANNHET:

Isabel Raad er lei av å late som.

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Hun forteller at livet som toppblogger ikke alltid er perfekt og med kun solskinnsdager. Hun bare later som.

Jeg tipper dette kom som et sjokk på flere enn meg.

Orker ikke.

UKAS SANGFUGL:

Anne Brith kom med en bitteliten tabbe her om dagen.

Hun skrev så flott om en sang hun sang for 400 stk. som 10 åring:

(3.5.18)

Dette må ha vært i 1985 siden hun nå er 43 år. Sangen hun sang heter “Mitt liv” med Kate Guldbransen og den kom ikke ut før i 1987. Den var også Norges bidrag i MGP samme år. Ergo kan hun ikke ha sunget den i 1985, som hun sa. Bare nevner det.

Leseren som tipset meg er over gjennomsnittet glad i musikk og hun tipset også mor sjøl om blemmen:

(Skjermdump annebrith.no)

Jeg må si at jeg ble positivt overrasket da jeg så at mor sjøl hadde godtatt hennes kommentar. Den forteller tross alt at kakebakemor har tatt feil, noe hun ikke liker å høre, for da blir det ikke hyggelig å komme til hennes kommentarfelt, som hun sier.

Når jeg ser navnet på innsender lurer jeg også på om mor sjøl kanskje har trodd at innsender var en nabo eller venn av Erik 32 Bærum. Kanskje hun til og med trodde det var den søte svigermoren (som da løy litt på alderen for anledningen). Mulig det er sånn at alle fra Bærum får spalteplass i hennes kommentarfelt.

UKAS “KAFFEBESØK” OG AVLYSNING:

Anna Rasmussen har hatt “kaffebesøk”, som det så fint kalles. I et innlegg forteller hun at Barnevernet har vært innom hos dem et par ganger, da ukjente personer har meldt inn bekymringsmeldinger. Alle sakene er henlagte. Selv mener hun at dette vil skje igjen:

(11.5.18)

Det er trist å høre at det ble slik, men godt å høre at alt er bra, selv om jeg ikke fatter at dette er noe hun behøver å dele med “hele Norge.”

Hun sier at hun nå har valgt å skjerme barna sine, og det stemmer til en viss grad, vil jeg si. Fremdeles ses ett av barna mye på bilder og i vlogger sammen med mamma, og da er de kledd i like klær. Det kan virke som at mammaen prøver seg på en ny forretningsidé nå når bloggen går så dårlig.

Selv sier hun at hun nå er tilbake:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no 11.5.18)

Når det er sagt så er det vel flere bloggere som kunne trengt litt veiledning om barns rett til privatliv, gjerne over en “kaffekopp.” Mor sjøl er jo meget glad i å invitere til kaffe, som vi vet.

Mammaen hadde flere ting på hjertet og kom så med en vlogg der hun fortalte igjen og igjen og igjen at bryllupet var avlyst, igjen. Dette gjentok hun i hele 13 min. av min tid. Jeg gjespet meg gjennom det hele og greide å holde ut fordi jeg tenkte på at jeg hadde holdt ut med Pierre sine.

Vent, kanskje Pierre og mammaen kunne lage noe sammen. Altså vlogger for dem som aldri får med seg poengene og trenger repetisjoner. Mange repetisjoner. Kanskje også for folk som trenger noe å sovne til. Bare en ide, altså.

Takk for meg

Adina xoxo