UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 19

UKAS GLEMSOMME BLOGGER:

Sophie Elise har nok en gang nevnt (i en bisetning) at hun har fikset på nok en ting ved utseende sitt. Denne gangen er det hakepartiet hun (endelig) innrømmer:

Da spekulasjonene rundt hennes voksende hake startet, hadde hun selvsagt “glemt” at det var blitt gjort, og dermed avkreftet hun det:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no fra 16.8.17)

(Vi skrev selvsagt om den voksende haken hennes HER).

Nok en gang viser Sophie Elise at hun har vansker med å holde styr på hva hun tidligere har sagt. Til tider kan det virke som at vi har bedre kontroll enn henne. Hun er selvsagt hjertelig velkommen til å spørre oss om hva hun har sagt tidligere. Jeg har en mistanke om at leserne hennes også kan svare på det.

UKAS LØNN:

Anne Brith betaler sine små ukelønn, men hun er usikker på om hun bør gi ukelønn til de av barna som jobber. Etter hva jeg har sett så jobber alle barna hennes, noe jeg regner med er avtalt på forhånd med alle de der hjemme.

Barna står på hver eneste dag for at mammas blogg skal gå rundt. De stiller opp på bilder, de lar mamma brettet ut om hverdagen deres og stiller opp i reklamer. De må også leve med alle krumspringene til mamma, men de er selvsagt avtalt på forhånd med de der hjemme.

Alle barna jobber og alle barna fortjener (uke)lønn.

UKAS MAMMA:

Ranvei Heitmann har i det siste virket meget glad og full av energi. Hun har fått seg en kjæreste, som det svirrer rykter om er far til ett av de tre barna, uten at det er bekreftet. Hun har også begynt å jobbe i barnehage og med telefonsalg.

Jeg må si jeg er meget imponert over at hun som trebarnsmor fikser å jobbe i en barnehage. Når hun først har fri fra sine tre som da er på skole og i barnehage, så løper hun i vei for å passe andre sine barn. Når hun senere må henter sine små, føles det vel litt som å ta med seg jobben hjem? Barn hele tiden, barn overalt. Det er helt sikkert andre som også har det slik, og jeg er like imponert over dem.

Jeg ble litt bekymra da jeg hørte at hun også jobbet med telefonsalg. Jeg har hennes tidligere jobb friskt i minne (les fra Side 2 HER). Heldigvis skulle hun kun selge Vitaepro denne gangen.

Når hun ringer rundt til potensielle kunder er hun meget ivrig på å snappe det hele. At hun offentliggjør navn og adresse på noen av de hun ringer, tenker hun visst ikke så mye over.

Jeg la merke til at barna hennes hørte på at hun bannet. Siden ingen av dem reagerte, regner jeg med at de er vel vandt til slike gloser fra mamma. Selv om Ranvei har lagt om dialekten sin til østlandsk, er og blir hun alltid en finnmarking. Da blir det banning, da. Det er viktig å overføre banningen til neste generasjoner så tidlig som mulig. Slik unngår man at banningen dør ut i Finnmark.

Ranvei en meget slank dame. Hun har tidligere uttalt at hun ønsket å legge på seg litt da hun mente at hun var for tynn. Like før jul hadde hun plutselig lagt på seg for mye og var nå blitt tjukk:

Mange reagerte da hun samtidig postet et bilde av seg selv hvor hun viser at hun er like slank som alltid. “Tjukk” i hodet, kanskje?

Nå har hun jaggu blitt feit også:

(Skjermdump rannveigheitmann.blogg.no)

Se hvor feit hun er HER

UKAS SANNHET:

Isabel Raad er lei av å late som.

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Hun forteller at livet som toppblogger ikke alltid er perfekt og med kun solskinnsdager. Hun bare later som.

Jeg tipper dette kom som et sjokk på flere enn meg.

Orker ikke.

UKAS SANGFUGL:

Anne Brith kom med en bitteliten tabbe her om dagen.

Hun skrev så flott om en sang hun sang for 400 stk. som 10 åring:

(3.5.18)

Dette må ha vært i 1985 siden hun nå er 43 år. Sangen hun sang heter “Mitt liv” med Kate Guldbransen og den kom ikke ut før i 1987. Den var også Norges bidrag i MGP samme år. Ergo kan hun ikke ha sunget den i 1985, som hun sa. Bare nevner det.

Leseren som tipset meg er over gjennomsnittet glad i musikk og hun tipset også mor sjøl om blemmen:

(Skjermdump annebrith.no)

Jeg må si at jeg ble positivt overrasket da jeg så at mor sjøl hadde godtatt hennes kommentar. Den forteller tross alt at kakebakemor har tatt feil, noe hun ikke liker å høre, for da blir det ikke hyggelig å komme til hennes kommentarfelt, som hun sier.

Når jeg ser navnet på innsender lurer jeg også på om mor sjøl kanskje har trodd at innsender var en nabo eller venn av Erik 32 Bærum. Kanskje hun til og med trodde det var den søte svigermoren (som da løy litt på alderen for anledningen). Mulig det er sånn at alle fra Bærum får spalteplass i hennes kommentarfelt.

UKAS “KAFFEBESØK” OG AVLYSNING:

Anna Rasmussen har hatt “kaffebesøk”, som det så fint kalles. I et innlegg forteller hun at Barnevernet har vært innom hos dem et par ganger, da ukjente personer har meldt inn bekymringsmeldinger. Alle sakene er henlagte. Selv mener hun at dette vil skje igjen:

(11.5.18)

Det er trist å høre at det ble slik, men godt å høre at alt er bra, selv om jeg ikke fatter at dette er noe hun behøver å dele med “hele Norge.”

Hun sier at hun nå har valgt å skjerme barna sine, og det stemmer til en viss grad, vil jeg si. Fremdeles ses ett av barna mye på bilder og i vlogger sammen med mamma, og da er de kledd i like klær. Det kan virke som at mammaen prøver seg på en ny forretningsidé nå når bloggen går så dårlig.

Selv sier hun at hun nå er tilbake:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no 11.5.18)

Når det er sagt så er det vel flere bloggere som kunne trengt litt veiledning om barns rett til privatliv, gjerne over en “kaffekopp.” Mor sjøl er jo meget glad i å invitere til kaffe, som vi vet.

Mammaen hadde flere ting på hjertet og kom så med en vlogg der hun fortalte igjen og igjen og igjen at bryllupet var avlyst, igjen. Dette gjentok hun i hele 13 min. av min tid. Jeg gjespet meg gjennom det hele og greide å holde ut fordi jeg tenkte på at jeg hadde holdt ut med Pierre sine.

Vent, kanskje Pierre og mammaen kunne lage noe sammen. Altså vlogger for dem som aldri får med seg poengene og trenger repetisjoner. Mange repetisjoner. Kanskje også for folk som trenger noe å sovne til. Bare en ide, altså.

Takk for meg

Adina xoxo

62 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 19

 1. Super morgenlektyre 👍🏻😁 ler godt av dere altså, og enig så det holder! Janeidet 😂

 2. «Noen» postet på jodel at det var helt forkastelig hvordan noen kunne melde Anna R til barnevernet (selv om, sitat: man kan si mye om Anna Rasmussen!) Etter å ha støttet seg selv i flere kommentarer til jodelen kommer det selvsagt tilbakemeldinger fra flere jodlere, og det er da denne OJ på jodel skriver: Jeg sa jo at Michelle skulle få bestemme selv da hun ble større.. Jeg påpekte deretter bruken av «jeg», og passe starstrucked passet jeg på å si hei til Anna. Jodelen slettet raskere enn selv Lucky Luke rakk å ta skjermbilder gitt.

 3. Det er faren til yngstedatteren til ranvei hun er sammen med nå 🙂 han som ikke ville ha noe med datteren og gjøre på 3 år (med svangerskap) er plutselig tatt godt inn i varmen 🙂

  1. Egentlig så er jo det bare hyggelig så lenge det varer. Og om det blir slutt får man bare håpe det likevel fortsetter med samvær med datteren. Ingenting er bedre enn at barn har kontakt med begge foreldrene uavhengig av foreldrenes forhold seg i mellom..

 4. Sophie-Elise skriver i innlegget “på innsiden av hodet” at det finnes mange kule, smarte mennesker som “bare har hatt det fint hele tiden”. Hmmm. Ikke en veldig kompleks måte å anse andre? Lurer på hvor disse menneskene har gjemt seg, for jeg har aldri funnet noen slike… Prøvde å spørre henne hvem disse mystiske personene er me har ikke fått svart. Ser det litt i sammenheng med alt dere har skrevet om hennes psykdom.

  1. Karen: Det er akkurat det hun må forstå, at ingen er sprudlende og glade hele tiden.
   Hun burde snart godta seg selv slik hun er i stedet for å hige etter å være noe annet 🙄

  2. Som Mikael Persbrandt så fint sa det; Lycka är jävligt överskattat. Man får vara nöjd om man är lite glad i bland.

 5. I SE’s siste spørsmål- og svar-innlegg spør en leser om hun har kjøpt noe sminke i det siste som ikke er sponset. Seff, sier SE og linker til noen produkter. Men innlegget er allikevel merket med reklame/annonse, og de eneste linkene det gjelder er nettopp linkene til sminken? Litt slu måte å utnytte en lesers begrepsfeil på, er det ikke?

  1. Det er affiliateslenker. Det betyr bare at dersom noen handler gjennom de lenkene hun har delt, får hun en viss % av kjøpssummen. Produktene trenger ikke være sponset, men hun er med i et affiliatesprogram😄. Hilsen en som nettopp har skjønt dette🤣

 6. Tilbake i toppform, ja! Hurra! Festlig innlegg. <3 Jeg forundrer meg over at disse menneskene fortsatt lever fett av denne totalt inkonsekvente og innholdsløse SoMe-virksomheten sin. Får meg til å tvile litt på verden, egentlig. Men, men. orker ikke.

  1. Helene. Ledende Norske mediebyråer har slått bloggalarm. Og alarmen er blitt hørt hos seriøse annonsører. De har sett seg blind på antall følgere og klikk. De har betalt hårreisende priser for verdiløse følgere.

   Seriøse bedrifter og merkenavn har nå skjønt at de må se forbi antall klikk. De vet nå hvor godt/dårlig likt – populær/upopulær bloggeren er.

   Annonsørene har ettervert skjønt at reklame/spons hos de mest ekstreme kroppsfikserte – barneeksponerings bloggerne er ekstremt veldig negativ reklame. Kun 1% av følgerne deres applauderer, resten er oppriktig bekymret for bloggernes barn, og ikke minst problemstillingen rundt markedsføring mot barn all den tid det er erfart at følgerskaren til mange såkalte influencere er tenåringer, sågar mange under 13 år.

   Denne uetiske umoralske ferden vil ikke seriøse firma lenger være med på. Så gullalderen for mange såkalte toppbloggere er definitivt forbi.

   En øyeåpner for annonsører har vært Norges viktigste blogg “Bloggomtoppbloggere” 😉

   1. Jeg vet, Avven – har fulgt debatten i Kampanje – og det gjør meg veldig glad. Litt vett og forstand og intelligens finnes fortsatt i verden. 🙂

 7. Oi, så herlig 😊 la oss inderlig håpe dette stemmer 👍🏻 Det er på tide reklameverden våkner!

 8. He he, dere altså. Hva dere graver opp. Så vil jeg komme med et lite, men bra tips til alle med dårlig hukommelse. Hvis man forteller sannheten har man skjelden problemer med å huske.

 9. Har hørt at en blogger skriver egne kommentarer under pseudonym? Finnes det flere som oppkonstruerer dialog i kommentarfeltet? Kan dette avsløres?

  1. Helen: Det er flere bloggere som kommenterer under pseudonym i eget og andres kommentarfelt. Det kan avsløres, men ikke på helt lovlig vis🙄

 10. Kommer det snart ved denne bloggen? 🙂 Syns det er bare ukens innlegg nå 🙂
  Itillegg venter jeg spent på innlegget om SE som skulle vinkles mot det hun faktisk har fått til 🙂

  1. Ann Iren: vi jobber med saken og håper å komme med flere innlegg i uka😊 Jeg husker godt at jeg lovte et positivt innlegg om SE😊 Det kommer om ikke alt for lenge😊

 11. Igjen suverent innlegg 😂 Men ei aldri så litta oppklaring: Man melder ingen til barnevernet, man melder bekymring for noen.

 12. Når dere nevner alle inngrepene Sophie har gjort, vil jeg tipse om enda en ting som ikke har fått noe oppmerksomhet? 🤔 Dette fant jeg blant kommentarene, og Sophie svarer en leser med følgende:

  “Da jeg opererte nesa forrige gang tok jeg fett fra magen min inn i leppene, og det er det jeg har nå”.

  Har printscreen hvis det trengs.

 13. Jeg var litt dum og kommenterte Instagram bildet hennes fra 3 dager siden for det sto JEG HAR HOLDT DETTE SKJULT LENGE NOK for etter å ha lest blogginnlegget fant jeg aldri ut hva hun mente med oversktiften. Den kommentaren ble selvfølgerlig fjernet sammen med alle andre. Hun er litt rar Michelles mamma, men det var vel klikkene hun var ute etter.

 14. 15 Mai er en stor og viktig dag for alle overeksponerte bloggerbarn. Serløse annonsører vil ikke lenger assosieres med AB. Leserne følger ikke henne lenger, for å skåne barna.

  At Norges viktigste blogg Bloggomtoppbloggere har passert henne på blogglisten, må værre den mørkeste dagen i bloggeren AB’s blogghistorie 😉

 15. Det ante meg da det siste innlegget hennes viste minsteguten bakfra. Hun får med seg det meste hu AB og skjønner nok nå at barna må skjermes. Gode nyheter at denne bloggen har tatt igjen AB på lista! Det gledes👍👏🙏🏻👊🏾🤸🏼‍♂️

 16. Skal toppbloggerne gå i et eget tog på syttendemai? Har hørt rykter. Med bloggerbunad fra Nelly?

 17. Større og spissere hake? OMG, er det virkelig noen som ønsker seg en stor spiss hake? Hvis du ønsker å se ut som ei heks så værsågod!

  1. Det må jo være noe med P. Hun har flyttet hjem til mamma. Stakkar Isabel, jeg syns oppriktig synd på henne om det er slik

   1. Jeg aner ikke, men har det ikke vært noe snakk om ex on the beach? Da må det kanskje være slutt om det er noe i de ryktene om at de skal delta der? Er ikke det et program om ekser som dukker opp? De har jo virket så nære og forelsket og veldig søte sammen. Om det virkelig er slutt er jo det trist, men det kan også ha en annen årsak? Har sett og hørt så mye om hva bloggere gjør for klikk og PR, og mye fake spill for galleriet. Så aldri godt å vite hva som er sant eller ikke..

 18. Sophie Elise sier hun ikke kan få barn på den naturlige måten. Hvorfor klager hun da over prevensjonen sin? Er jo bare og slutte 🤷🏻‍♀️

  1. Er mange som bruker prevensjon mot andre ting.. deriblant meg: mindre svette, ferre kviser og mindre mensensmerter

 19. Jeg leste på bloggen for lenge siden at hun skrev cyster på eggstokken og opererte vekk en eggstokk. Tross en gjenværende og fungerende gjør en knakende god jobb så fremt den eggstokken ikke har problemer med å slippe friske egg. Men jeg vet ikke hvordan det står til med SE og hennes tilstand. Forhåpentligvis er den bedre, men utfordrende med senere prøving på barn. Jeg vet ikke, er ingen ekspert/fagperson.

  Jeg tenker på PCOS, uten at det betyr S har det. Tante min har PCOS og hun går på p-piller for å dempe de verste symptomene.

  1. Joda, men det SE i skriver i kommentaren er jo at hun i tillegg har tatt fillers i haken, altså noe helt annet enn den kjeveoperasjonen. Kjeveoperasjon som tas av helsemessige årsaker er det ingen som har klaget på. Problemet er at hun har benektet å ha gjort noe med haken, for deretter å innrømme at hun har tatt fillers (og det har neppe noe helsemessig årsak).

  1. Jeg tenker Ullebø har et stort markeringsbehov overfor eksen…..og Sophie Elise er ute etter klikk pga dalende popularitet! Noe måtte de jo finne på……

 20. Det minnet meg om rånerjenter som fyllekliner for å tulle med gutta på nachspiel 😂 sett en god del av sånt, er fra Indre Østfold og den videoen ga meg flashback til Harryland. Dagens latter

 21. Kjære lesere. Jeg har fjernet alle kommentarer ang. Funkygine og bildet. Det ser ut som at det er fjernet😊👏🏻

Leave a Reply