UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 19

UKAS GLEMSOMME BLOGGER:

Sophie Elise har nok en gang nevnt, i en bisetning, at hun nok en gang har fikset på utseende sitt. Denne gangen er det hakepartiet hun (endelig) innrømmer:

Da spekulasjonene rundt hennes voksende hake startet, hadde hun selvsagt “glemt” at det var gjort, og avkreftet dermed.

(Skjermdump sophieelise.blogg.no fra 16.8.17)

(Vi skrev selvsagt om den voksende haken HER).

Nok en gang viser Sophie Elise at hun har vansker med å holde styr på hva hun tidligere har sagt, og at det til tider virker som om vi har bedre kontroll. Hun er selvsagt hjertelig velkommen til å spørre oss. Jeg har en mistanke om at leserne hennes også kan svare.

UKAS LØNN:

Anne Brith betaler ukelønn til sine små, men hun er usikker på om hun bør gi ukelønn til de av barna som jobber. Etter hva jeg har sett så jobber alle barna hennes.

Barna står på hver eneste dag på mammas blogg. De stiller opp på bilder, de lar mamma brettet ut om hverdagen deres og stiller opp i reklamer. De må også leve med alle krumspringene til mamma, men det er selvsagt avtalt på forhånd med de der hjemme.

UKAS MAMMA:

Ranvei Heitmann har i det siste virket meget glad og full av energi. Hun har fått seg ny kjæreste, som det svirrer rykter om er far til ett av barna, uten at det er bekreftet. Hun har også begynt å jobbe i barnehage og med telefonsalg.

Jeg må si jeg er meget imponert over at hun som trebarnsmor fikser å jobbe i en barnehage. Når hun først har fri fra sine tre, som da er på skole og i barnehage, så løper hun i vei for å passe andre sine barn. Når hun senere må henter sine små, føles det vel litt som å ta med seg jobben hjem, kanskje? Det er helt sikkert andre som også har det slik, og jeg er like imponert over dem.

Jeg ble litt bekymra da jeg hørte at hun også jobbet med telefonsalg. Jeg har hennes tidligere jobb friskt i minne (les fra Side 2 HER). Heldigvis skulle hun kun selge Vitaepro denne gangen.

Når hun ringer rundt til de potensielle kundene, er hun samtidig meget ivrig på Snapchat. At hun offentliggjør navn og adresse på noen hun ringer, tenker hun ikke så mye over.

Jeg la merke til at hun bannet så barna hørte det. Siden ingen av dem reagerte, regner jeg med at de er vandt til slike gloser fra mamma. Selv om Ranvei har lagt om dialekten sin, vil hun alltid være en finnmarking. Og da blir det banning, da. Det er nok viktig å overføre banningen til neste generasjoner, for slik oppnår man at banningen ikke dør ut i Finnmark.

Ranvei en meget slank dame. Hun har tidligere uttalt at hun ønsket å legge på seg da hun mente selv at hun var for tynn. Like før jul hadde hun plutselig blitt tjukk:

Mange reagerte da hun samtidig postet et bilde av seg selv hvor hun er like slank som alltid. “Tjukk” i hodet, kanskje?

Nå har hun jaggu blitt feit også:

(Skjermdump rannveigheitmann.blogg.no)

Se hvor feit hun er HER

UKAS SANNHET:

Isabel Raad er lei av å late som.

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Hun forteller at livet som toppblogger ikke alltid er perfekt og har bare solskinnsdager. Hun bare later som.

Jeg tipper dette kom som et sjokk på flere enn meg.

Orker ikke.

UKAS SANGFUGL:

Anne Brith kom med en bitteliten tabbe her om dagen.

Hun skrev så flott om en sang hun sang for 400 stk. som 10 åring:

(3.5.18)

Dette må ha vært i 1985 siden hun nå er 43 år. Sangen hun sang heter “Mitt liv” med Kate Guldbransen og den kom ikke ut før i 1987. Den var også Norges bidrag i MGP samme år. Ergo kan hun ikke ha sunget den i 1985, som hun sa. Bare nevner det.

Leseren som tipset meg er over gjennomsnittet glad i musikk og hun tipset også mor sjøl om blemmen:

(Skjermdump annebrith.no)

Når jeg ser navnet på innsenderen, lurer jeg på om mor sjøl kanskje har trodd at innsender var en nabo eller en venn av Erik 32 Bærum, og at kommentaren derfor ble godkjendt, selv med bittelitt kritikk.

UKAS “KAFFEBESØK” OG AVLYSNING:

Anna Rasmussen har hatt “kaffebesøk.” I et innlegg forteller hun at Barnevernet har vært innom et par ganger, da ukjente personer har meldt inn bekymringsmeldinger. Alle sakene er henlagte. Selv mener hun at dette vil skje igjen:

(11.5.18)

Det er trist å høre at det ble slik, men godt å høre at alt er bra. Jeg fatter ikke at dette er noe hun føler hun behøver å dele med “hele Norge.”

Hun sier at hun nå har valgt å skjerme barna sine. Fremdeles ses ett av barna mye, også på vlogger sammen med mamma. Da er de kledd i like klær. Det kan virke som at mammaen prøver seg på en ny forretningsidé.

Selv sier hun at hun nå er tilbake:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no 11.5.18)

Når det er sagt så er det vel flere bloggere som kunne trengt veiledning om barns rett til privatliv, gjerne over en “kaffekopp.”

Mammaen hadde flere ting på hjertet. I en vlogg fortalte hun igjen, igjen og igjen at bryllupet var avlyst. Igjen. Dette gjentok hun i hele 13 min. av min tid og jeg gjespet meg gjennom det hele.

Takk for meg

Adina xoxo