UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 18

UKAS UKE:

Isabel Raad har hatt en slitsom uke:

(29.4.18)

For en uke, hun må være utslitt. Spesielt den bursdagen som hun ikke rakk, den må ha tatt skikkelig på. Hun fortjener virkelig en ferie etter dette.

UKAS TROVERDIGE:

Raad elsker kaffe. Jeg trodde det kun gikk i kakao og drinker der i gården, siden hun ofte har nevnt at hun ikke liker kaffe:

(6.7.16)

Så begynte hun smått å drikke litt sukkerkaffe, avhengig av sukker som hun er:

(14.8.17)

Denne uka reklamerte hun for kaffe. Coffee zero skulle visstnok være helt fantastisk. Hun ble selv tipset om denne kaffen her om dagen, og hun inngikk (tilfeldigvis) et samarbeid med firmaet bak produktet her om dagen. Snakk om flaks.

Hun sier at kaffen inneholder antioksidanter, som om det er noe unikt. All kaffe inneholder det.

Denne kaffen er dyretestet og man binder seg til et abonnement om man kjøper, som med mye annet av den dritten som bloggerne reklamerer for. Firmaet bak kaffen heter Sospeso AS og står også bak tannblekingen Premium white, som frøkna ofte reklamerer for. (Vi har skrevet om det HER).

Det er ikke greit at denne spinkle jenta, som tidligere har slitt med anoreksi, skal reklamere for en slankekaffe. Det er nemlig det dette er, en slankekaffe. Det finnes flere typer på markedet og alle er slaktet av eksperter for lenge siden. Som med alle andre kvikk-fiks er dette for godt til å være sant.

Hun sier også at kaffen demper søtsuget. Siden vi vet at frøkna elsker sukker og må ha godterier flere ganger om dagen, burde kaffen være midt i blinken for henne:

Hun har nettopp vært i Sverige der hun handlet store mengder sukker, og hun viste stolt frem resultatet:

(3.5.18)

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Orker ikke.

UKAS (ØDELAGTE) KJOLE

Denne uken måtte Sophie Elise møte i Forliksrådet fordi hun hadde ødelagt en kjole hun lånte av en designer, da hun skulle på Gullruten i fjor. Hun skrev om dette på bloggen sin:

(2.5.18)

Jeg husker henne meget godt i denne kreasjonen, hun var nydelig. Jeg husker også at hun (eller Vegar Harm) la ut en story på Snapchat, som viste Miss Sophie meget beruset i sengen på hotellet. Å feste hardt i en kjole til titusener av kroner, virker ikke så lurt, foråsidetsånn. Vegar Harm skal visstnok ha tråkket på kjolen.

Siden hun antyder at hun kan tape saken, så er hun vel enig i at kjolen var skadet, men ikke et vrak som designeren uttalte. Det er summen for skaden de er uenige om. Pappa Jan skaper ingen god stemning med disse uttalelsene:

Selv om jeg personlig synes pappa Jan er kul, kunne han spart seg for dette sleivsparket. Det var nemlig datteren hans som først gikk ut med saken. Hun har en stor blogg som når ut til mange mennesker, og kan vel dermed ses på som media. Da var det bare rett og rimelig at motparten også fikk uttale seg.

Designer Braathen sier:

La oss håpe at de blir enige og at Miss Sophie heretter tar vare på lånte klær.

UKAS FORANDRING:

En ny blogger klatrer på listen. Ann Marielle Lipinska, en av “legendene” i årets sesong av Paradise Hotel, satser på blogg. Hun har det som skal til for å bli toppblogger. Hun har et pent utseende, penger som brukes flittig på dyre klær, sko og vesker, og hun har tatt plastiske operasjoner. Operasjonene må selvsagt nevnes og brukes for det de er verd, venninne med frøkna som hun er. Fansen er allerede i full gang med spørsmål for å få info:

Jeg ble selvfølgelig nysgjerrig da jeg så tittelen på innlegget, men jeg ble skremt av den store forandringen hun hadde gjennomgått:

Hun er ikke til å kjenne igjen.

(Takk til leseren med humor som oss)

UKAS FINGER OG SANG:

Anne Brith har sett seg lei på folk som stalker henne. Hun la nylig ut en snap, selvsagt med et søtt filter, sa klart og tydelig ifra at personer som stalker henne, ville bli slettet og blokkert. I kommentarfeltet hennes skulle de ikke få spalteplass. (Se vår Instagram HER).

I neste snap hørte vi Maria Menas – “Fuck you” i bakgrunnen. Mor sjøl kunne tydeligvis ikke hele teksten, men sang ivrig med på to ord, “fuck you”, heldigvis uten lyd. Hun viste også frem den fine langfingeren sin. Tipper dette var avtalt med de der hjemme.

Hva er en stalker:

(Skjermdump Wikipedia.org)

Om mor sjøl virkelig mener at lesere som er en smule kritisk til hennes måte å drive bloggen på, er stalkere, ja da må jeg innrømme at jeg er én. Jeg stalker også VG, postkassen og bankkontoen min.

Jeg lurer på hva Maria Menas plateselskap synes om Anne Briths “lån” av sangen. Hun kan neppe ha innhentet tillatelse til bruk på en kommersiell blogg/Snapchat/Instagram i denne sammenhengen. Jeg bare nevner det siden hun selv er meget kjapp med å fakturerer de som “låner” av henne.

Nå må jeg få stalket VG ferdig.

Takk for meg.

– Adina xoxo