UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 18

UKAS UKE:

Isabel Raad har hatt en slitsom uke:

(29.4.18)

For en uke, hun må være utslitt. Spesielt den bursdagen som hun ikke rakk, den må virkelig ha tatt på. Hun fortjener nok en ferie etter dette.

UKAS TROVERDIGE:

Raad elsker kaffe. Dumme meg som trodde at det kun gikk i kakao (og drinker) der i gården. Hun liker ikke kaffe:

(6.7.16)

Så begynte hun så smått å drikke litt sukkerkaffe, sukkeravhengig som hun er:

(14.8.17)

Denne uka kom en reklame for kaffe. Coffee zero skal visstnok være helt fantastisk. Hun ble selv tipset om denne kaffen her om dagen, og hun inngikk (tilfeldigvis) et samarbeid med firmaet bak produktet her om dagen. Snakk om flaks.

Hun sier at kaffen inneholder antioksidanter, som om det er unikt. All kaffe inneholder det.

Denne kaffen er dyretestet og man binder seg til et abonnement om man kjøper. Firmaet bak kaffen heter Sospeso AS og står også bak tannblekingen Premium white, som frøkna også reklamerer for. (Vi har skrevet om det HER).

Det er ikke greit at denne spinkle jenta, som tidligere også har slitt med anoreksi, skal reklamere for en slankekaffe. Det er nemlig det dette selges som. Det finnes flere typer på markedet og alle er slaktet av eksperter for lenge siden. Som med alle andre kvikk-fiks er dette for godt til å være sant.

Raad sier at kaffen demper søtsuget. Det er ingen hemmelighet at Frøkna elsker sukker og må ha godterier flere ganger om dagen, burde kaffen være midt i blinken for henne. Om den virket da.

Hun har nettopp vært i Sverige der hun handlet store mengder sukker, og viste stolt frem resultatet:

(3.5.18)

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Orker ikke.

UKAS (ØDELAGTE) KJOLE

Denne uken måtte Sophie Elise møte i Forliksrådet fordi hun hadde ødelagt en kjole hun lånte av en designer, til Gullruten i fjor. Hun skrev om det på bloggen sin:

(2.5.18)

Jeg husker henne meget godt i denne kreasjonen og hun var nydelig. Jeg husker også at hun (eller Vegar Harm) la ut en story på Snapchat, som viste henne meget beruset i sengen på hotellet. Å feste hardt i en kjole til titusener av kroner, virker ikke særlig lurt, foråsidetsånn. Vegar Harm skal visstnok ha tråkket på kjolen.

Siden hun antyder at hun kan tape saken, så er hun vel enig i at kjolen var skadet, men bare ikke et vrak som designeren uttalte. Det er summen for skaden de er uenige om. Pappa Jan skaper ingen god stemning med disse uttalelsene:

Selv om jeg personlig synes pappa Jan er kul, kunne han spart seg for dette sleivsparket. Det var nemlig datteren hans som først gikk ut med saken. Hun har en stor blogg som når ut til mange mennesker, og kan vel dermed ses på som media. Da er det bare rett og rimelig at motparten også fikk uttale seg.

Designer Braathen sier:

La oss håpe at de blir enige og at Miss Sophie heretter tar vare på lånte klær.

UKAS FORANDRING:

En ny blogger klatrer på listen. Ann Marielle Lipinska, en av “legendene” i årets sesong av Paradise Hotel, satser på blogg. Hun har det som skal til for å bli toppblogger i Norge. Pent utseende, penger som brukes flittig på dyre klær, sko og vesker, og hun har tatt plastiske operasjoner. Fansen er allerede i full gang med spørsmål:

Jeg ble selvfølgelig nysgjerrig da jeg så tittelen på innlegget, men jeg ble skremt av den store forandringen hun har gjennomgått:

Hun er ikke til å kjenne igjen.

Reklame altså.

UKAS FINGER OG SANG:

Anne Brith har sett seg lei på folk som stalker henne. Hun la nylig ut en snap (selvsagt med et søtt filter), sa klart og tydelig ifra at personer som stalker henne, ville bli slettet og blokkert. I kommentarfeltet hennes skulle de ikke få spalteplass. (Se vår Instagram HER).

I neste snap hørte vi Maria Menas – “Fuck you” i bakgrunnen. Mor sjøl kunne tydeligvis ikke hele teksten til sangen, men sang ivrig med på to ord: “fuck you!” Heldigvis uten lyd. Hun viste også frem den fine langfingeren sin. Tipper det var avtalt på forhånd med de der hjemme.

Hva er en stalker:

(Skjermdump Wikipedia.org)

Om mor sjøl virkelig mener at lesere som er en smule kritisk til hennes måte å drive firma på, er stalkere, ja da er jeg jeg også én. I tillegg stalker jeg VG, postkassen og bankkontoen min.

Jeg lurer på hva Maria Menas plateselskap synes om Anne Briths “lån” av sangen. Hun kan neppe ha innhentet tillatelse til bruk på en kommersiell blogg/Snapchat/Instagram i denne sammenhengen. Jeg bare nevner det siden hun selv er meget kjapp med å fakturerer de som “låner” av henne.

Nå må jeg få stalket ferdig VG og Dagbladet.

Takk for meg.

– Adina xoxo