UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 18

UKAS UKE:

Isabel Raad har hatt en slitsom uke:

(29.4.18)

For en uke, hun må være utslitt. Spesielt den bursdagen som hun ikke rakk, den må ha tatt skikkelig på. Hun fortjener virkelig en ferie etter dette.

UKAS TROVERDIGE:

Raad elsker kaffe. Jeg trodde det kun gikk i kakao og drinker der i gården, siden hun ofte har nevnt at hun ikke liker kaffe:

(6.7.16)

Så begynte hun smått å drikke litt sukkerkaffe, avhengig av sukker som hun er:

(14.8.17)

Denne uka reklamerte hun for kaffe. Coffee zero skulle visstnok være helt fantastisk. Hun ble selv tipset om denne kaffen her om dagen, og hun inngikk (tilfeldigvis) et samarbeid med firmaet bak produktet her om dagen. Snakk om flaks.

Hun sier at kaffen inneholder antioksidanter, som om det er noe unikt. All kaffe inneholder det.

Denne kaffen er dyretestet og man binder seg til et abonnement om man kjøper, som med mye annet av den dritten som bloggerne reklamerer for. Firmaet bak kaffen heter Sospeso AS og står også bak tannblekingen Premium white, som frøkna ofte reklamerer for. (Vi har skrevet om det HER).

Det er ikke greit at denne spinkle jenta, som tidligere har slitt med anoreksi, skal reklamere for en slankekaffe. Det er nemlig det dette er, en slankekaffe. Det finnes flere typer på markedet og alle er slaktet av eksperter for lenge siden. Som med alle andre kvikk-fiks er dette for godt til å være sant.

Hun sier også at kaffen demper søtsuget. Siden vi vet at frøkna elsker sukker og må ha godterier flere ganger om dagen, burde kaffen være midt i blinken for henne:

Hun har nettopp vært i Sverige der hun handlet store mengder sukker, og hun viste stolt frem resultatet:

(3.5.18)

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Orker ikke.

UKAS (ØDELAGTE) KJOLE

Denne uken måtte Sophie Elise møte i Forliksrådet fordi hun hadde ødelagt en kjole hun lånte av en designer, da hun skulle på Gullruten i fjor. Hun skrev om dette på bloggen sin:

(2.5.18)

Jeg husker henne meget godt i denne kreasjonen, hun var nydelig. Jeg husker også at hun (eller Vegar Harm) la ut en story på Snapchat, som viste Miss Sophie meget beruset i sengen på hotellet. Å feste hardt i en kjole til titusener av kroner, virker ikke så lurt, foråsidetsånn. Vegar Harm skal visstnok ha tråkket på kjolen.

Siden hun antyder at hun kan tape saken, så er hun vel enig i at kjolen var skadet, men ikke et vrak som designeren uttalte. Det er summen for skaden de er uenige om. Pappa Jan skaper ingen god stemning med disse uttalelsene:

Selv om jeg personlig synes pappa Jan er kul, kunne han spart seg for dette sleivsparket. Det var nemlig datteren hans som først gikk ut med saken. Hun har en stor blogg som når ut til mange mennesker, og kan vel dermed ses på som media. Da var det bare rett og rimelig at motparten også fikk uttale seg.

Designer Braathen sier:

La oss håpe at de blir enige og at Miss Sophie heretter tar vare på lånte klær.

UKAS FORANDRING:

En ny blogger klatrer på listen. Ann Marielle Lipinska, en av “legendene” i årets sesong av Paradise Hotel, satser på blogg. Hun har det som skal til for å bli toppblogger. Hun har et pent utseende, penger som brukes flittig på dyre klær, sko og vesker, og hun har tatt plastiske operasjoner. Operasjonene må selvsagt nevnes og brukes for det de er verd, venninne med frøkna som hun er. Fansen er allerede i full gang med spørsmål for å få info:

Jeg ble selvfølgelig nysgjerrig da jeg så tittelen på innlegget, men jeg ble skremt av den store forandringen hun hadde gjennomgått:

Hun er ikke til å kjenne igjen.

(Takk til leseren med humor som oss)

UKAS FINGER OG SANG:

Anne Brith har sett seg lei på folk som stalker henne. Hun la nylig ut en snap, selvsagt med et søtt filter, sa klart og tydelig ifra at personer som stalker henne, ville bli slettet og blokkert. I kommentarfeltet hennes skulle de ikke få spalteplass. (Se vår Instagram HER).

I neste snap hørte vi Maria Menas – “Fuck you” i bakgrunnen. Mor sjøl kunne tydeligvis ikke hele teksten, men sang ivrig med på to ord, “fuck you”, heldigvis uten lyd. Hun viste også frem den fine langfingeren sin. Tipper dette var avtalt med de der hjemme.

Hva er en stalker:

(Skjermdump Wikipedia.org)

Om mor sjøl virkelig mener at lesere som er en smule kritisk til hennes måte å drive bloggen på, er stalkere, ja da må jeg innrømme at jeg er én. Jeg stalker også VG, postkassen og bankkontoen min.

Jeg lurer på hva Maria Menas plateselskap synes om Anne Briths “lån” av sangen. Hun kan neppe ha innhentet tillatelse til bruk på en kommersiell blogg/Snapchat/Instagram i denne sammenhengen. Jeg bare nevner det siden hun selv er meget kjapp med å fakturerer de som “låner” av henne.

Nå må jeg få stalket VG ferdig.

Takk for meg.

– Adina xoxo

82 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 18

 1. Hehe, spot on 😊 Disse bloggerne ser ikke annet enn seg selv og er selvmotsigende alt etter hvordan det gagner de selv. Og tror ingen husker om de har sagt noe helt motsatt tidligere 😊

 2. Jeg syns det er så sinnsykt morsomt med alle disse kaffetypene som liksom er slankende. Helt vanlig svært kaffe inneholder NULL kalorier, hvor mer slankende kan det bli? De prøver vel å få oss til å tro det inneholder noe juggel som får igang forbrenninga. Glad jeg er såpass opplyst at ingenting du putter i munn automatisk gjør at forbrenninga di blir høy/øker 🤦‍♀️ blir flau over at enkelte går på sånt som det der.
  Jeg elsker forresten jobben dere gjør! Håper dere blir norges mest leste blogg så alle kan se all lureri disse bloggerne driver med ❤

 3. Denne kaffien blei testet i tv2 hjelper deg og om eg ikkje husker heilt feil så var det en som gikk opp i vekt av den😅

 4. Vanlig kaffe får fart på systemet. Uetisk å reklamere for den coffee et eller annet som slankemiddel. Og om jeg hadde lånt en så dyr og fin kjole ville jeg tatt veldig vare på den og hatt noe annet på nachspiel. Uansett hva man låner skal det leveres tilbake like pent, ellers betaler man for reparasjon eller for ny vare. Det er alminnelige kjøreregler de aller fleste er inneforstått med. Når man ødelegger en kjole til 90.000 er både 30.000 og 15.000 en billig pris å betale. Smålig å ikke engang ville betale det. Bloggere tror kanskje de slipper unna med alt? 😃

 5. Flott innlegg😂🙈. Er det mulig?! Men Raad skal ha for lite reklame på bloggen sin i helhet. Det at kaffen ikke er slankende, er helt riktig. Jeg sitter på studier. Litt dumt å glemme seg sånn da, kanskje hun mister en viktig business partner?
  Men hva skjer med at alle toppbloggerne har så store ting på gang? Lifechanging ting som de ikke kan røpe?? Klikk klikk alle venter spent🙈. Hva skjer med AB sin blogg? Bare rot, og for å komme til siste innlegg må en gjennom masse reklame?
  Jeg har gitt meg selv lov til å klikke meg inn der en G PR mnd. Det er så mye svada.. ja jeg skjønner ikke hvorfor jeg vil inn å se engang😱.
  Og de tre parykk jentene i LA. Jeg ler. Hva skal en si? Minner litt om filmen» dum, dummere». Takk for spionasje jenter, dere ser det jeg»vi» ikke ser. Tommel opp👍👏🎺

  1. Lite reklame? Det er jo linker i alle innlegg, Nelly har jeg helt opp i halsen. Det reklameres alt for mye. Det er vel der hovedinntekten hennes ligger?

  2. Dina: Tusen takk😍 Raad har kanskje lite reklame, men hun er av de største på affilates, spes. fra Nelly.
   Jeg lurer også på alle disse store tingene som skal skje i bloggernes liv. Den ene er større enn den andre 🤔 «Mer om det senere.» 🙊🙈

 6. Det er sjeldent jeg kommenterer, men dere ass ❤️

  Må si jeg føler veldig med Frøkna. Har hatt en slitsom uke selv, spesielt dagen i dag var grusom. Ligget på sofaen og satt litt ute i sola.

  Over til noe annet: Hvis denne kaffen hun drikker er såååå bra og såååå fantastisk og søtsuget har dempet seg med maaaange hakk, burde ikke hun reklamert/postet innlegg før? Veldig troverdig!
  Samme med tannbleking, dette.. «Altså, denne tannbleklingen var jeg brukt nå i 3 måneder og har fått et fantastisk resultat. Så fornøyd. Hjerte. Hjerte.» Skulle jeg fremstått som en troverdig blogger hadde jeg for faen skrevet første innlegget dagen jeg begynte. «Jeg skal teste ut tannblekling fra Blablabla, og jeg vil fortelle oppdatere dere underveis»
  Det er så bullshit. Alt for å tjene penger.

  Før kastet jeg bort tid på å lese på blogger, og jeg aner ikke hvorfor. Det var vel for underholdningen sin del, for det gav meg virkelig ingenting. Nå leser jeg kun deres fast og klikker meg inn på noen få andre som sjeldent/aldri blir nevnt her.
  Takk for at dere finnes❤️ Dere gjør livet i permisjon mye mer gøy!

 7. Jeg synes oppriktig og ærlig at Isabel Raad er sinnsykt dårlig merkevare – og ikke minst forbilde.

  Bare legg merke til at hun er blitt «miljøvennlig» ved å selge klær istedenfor å kaste.
  Hun selger et og et plagg, pakker hvert plagg inn i hver sin innpakning. Hvor mye søppel blir det ikke ut av det (ut ifra hvor sykt mye klær hun selger), istedenfor å bruke 1-2-3-4 søppelposer og hive det i en veldedighetscontainer?
  Nei nei nei nei.. Hun «tjener jo heller ikke noe særlig på det».. Får sikker bare klærne for sinnsykt lave priser og selger det videre for SVIMLENDE summer, brukt til å være.

  Hun er den absolutt eneste bloggeren jeg seriøst mener ikke fortjener den rollen hun har. Hun forteller løgner, sender usunne verdier til ungdom, og er rett og slett ikke en type man ønsker å kalle influencer. I min bok er hun kun et dårlig forbilde, den eneste skryten hun fortjener er at det virker som hun behandler familien sin fint, selv om alt kjøpes med penger der også.
  Jeg satt å måpa når jeg skjønte at hun faktisk hadde filmet jula mens de pakket opp gavene for å så dele det med alle leserene sine.

  Jeg kjenner hjernecellene mine bare krymper av skam og avsky. Å fy f*en jeg synes så synd på datteren min som ble født inn i den ødelagte verdenen her, jeg føler meg så ufattelig heldig som slapp å vokse opp med sånne folk (influencere som de liker å kalle seg..)

  2018 er året hvor jeg skal offisielt rehabiliteres for bloggere, jeg orker ikke å kaste bort mer tid og energi på noe som gir meg absolutt nada og egentlig bare negative følelser. Håper flere gjør det samme, boikott hele driten. (Elleer bare fortsett, for bloggomtoppbloggere er virkelig da shit)

 8. Jeg henger meg sjeldent opp i ting som dette, men når man leser flere innlegg samme kveld så legger man merke til det. Haha. Så, Er det bare meg, eller nevner SE i annenhver setning at hun skriver bok og sammenligner seg selv med studenter, de som skriver master/bachelor/oppgave og eksamen??! Teksten under er hentet fra 3 ulike innlegg😂.
  «Jeg lurer på, dere som holder på med skole om dagen (f.eks eksamen eller master). HVA SPISER DERE? Jeg havner nok i denne fella fordi jeg skriver, og brød er så enkelt.»
  «Hun skriver master for tiden, og jeg følte for å spandere noe digg på henne – det fortjener hun! På en måte er vi i samme båt, siden jeg skriver bok. »
  «Det er muligens litt som å skrive eksamen kan jeg tenke meg, bare over en lengre periode.»

  1. Ja, for å skrive bok om seg selv er AKKURAT det samme som å skrive en forskningsoppgave🙄

   – Hilsen ei som skriver masteroppgave

 9. Ja å skrive bok kan nok føles som å skrive en Master😂🙈. Vet ikke eller «tror ikke» engang om SE vet hva en Master er dessverre. Litt mer skolegang hadde nok ikke vært feil. Ei heller utseendefokus!
  Men hun har jo blitt en skikkelig lesehest. Bøker dras frem i annet hver innlegg. Har interresse for ALT den jenta. Hun sliter med å sove, da hun tenker så mye på alt hun lærer og vil lære. Sukk! Livets skole SE, hardt liv!

 10. Bloggen deres har “kurert” meg fra å bry meg om disse toppbloggerne 🙂 Før leste jeg endel av det de skrev i løpet av en uke. Ikke fordi det interesserte meg, men fordi jeg syns de skrev og gjorde mye drøyt, og jeg klarte ikke å la være å irritere meg (det sitter nok i samme “avhengighetssenter” i hjernen) Nå har jeg sluttet. Befriende egentlig. Har lest endel på KG også (de fleste der er absolutt oppegående da) – men orker ikke det lenger heller. De er ikke negative haters som bloggerne skal ha det til – men det blir litt meget noenganger der også. Litt “overopptatthet” av disse bloggerne.

  Men håper både dere og “KG-damene” fortsetter fighten mot eksponering av barn og normalisering av plastisk kirurgi. Og jeg håper kampene når frem og skaper en endring. Kanskje endringen blir at flere totalt mister interessen for dem – da snur det nok.

  Er fortsatt så stolt av at datteren min på 22 er opptatt av utdanning og miljø (jeg får huden full hvis jeg er “miljøsvin”) og ikke minst, så er hun opptatt av å ha gode relasjoner og å logge av når hun finner på ting med vennene sine. Hun er faktisk betydelig mindre opptatt av internett og sosiale medier enn meg. Hun legger aldri ut noenting.

  Så, det er også en voksende trend blandt unge nå (iallefall i hennes vennegjeng) – de er lei av å drukne i påvirkning og de er lei av at alle ser i en skjerm hele tiden. De lever “offline” sånn som vi gjorde “da jeg var ung” 😀

 11. Dere er bare best. Godt oppsummert med humor og snert. Meeeennnn…… så var det det med korrektur da.. kom ikke lengre enn til *takk til en lerseren* Hm.. var du litt i konflikt med deg selv der Adina🤔 Om du skulle takke leseren 🤓 eller en leser🧐 Kom meg dog videre etter ei stund🙃

  Kaffe har vel vært fremhevet som slankemiddel med jevne mellomrom og alltid med samme effekt, derfor kan påstanden brukes om og om igjen, og folk går på limpinnen (kanskje de i stedet burde gått på limpinnen in reel, tungt for hvert skritt. Da hadde de kanskje kunne spart seg for kaffen de hverken liker eller drikker vanligvis?

  Så langt er det vel bare en metode som beviselig fungerer, nemlig å innta færre kalorier enn man forbruker

  Uansett, med ei såpass hektisk uke er det ikke rart at frøkna er slank. Altså, det å ikke rekke en bursdag tar tross alt noen timer (inkludert sminking og klesbytte)

  SoffiEllis ja. Hun er tross alt så kjent at bare reklameverdien av å få ha kjolen på en kropp til mange hundretusen operasjonskroner langt oversteg verdien av kjolen. Hun ba til og med om privat visning av ei leilighet. Hva er det designeren ikke forstår her? Selv han pappa sa jo sitt, til media, når ikke missen får det som hun vil, da springer hun til pappa. Min pappa er sterkere enn din…var vel et barnehageuttrykk
  Jentungen er det vi på godt nordnorsk kaller en bortskjemt drittunge, surker og klager når det ikke går hennes vei, det vl vel si mesteparten av tiden.

  Bakekjørestresseproviantmamsen hadde jo bare musikken i bakgrunnen, det var bare helt tilfeldig, altså…. Jeg blir litt ambivalent når jeg leser bloggen hennes, mener hun fuck them med kindness eller kill them with fuck? Hvorfor kan hun ikke bare det bruke det nordnorske *vær så vennlig*, alle vet det betyr noe annet her enn i sør😝

  Nei, nå skal jeg dra denne nordnorske, bleikfeite kroppen med meg ut i godstolen på balkongen. Kaffen er selvsagt med.

  Og så håper jeg på et innlegg om lillemammaen. Tar helt av innimellom med innlegg om egentlig ingenting, etterfulgt at masse bilder av barna. Kanskje litt synd i henne? Hun har ikke så mye annet å skrive om enn seg selv og barna og en operasjon som ingen har noe med
  Ble litt langt svar (og sikkert en og annen skrivefeil), beklager det. Men når dere engasjerer så mye får dere ta ansvaret selv 😘

 12. Ja kan dere ikke skrive litt om lillemammaen ?? Så mye bilder av barna. Og som du sier en operasjon ingen har noe med…

 13. Om dere skrev en blogg om deres hverdag, og noen finkjemmet innleggene deres,Instagram,snapchat osv hver eneste dag, hadde dere da blitt stemplet som gode rollemodeller? Isabel Raad eller frøkna som dere kaller henne får virkelig gjennomgå av dere. Det er virkelig fascinerende når folk nesten virker bitter eller sjalu på en BLOGGER. Ikke vansklig og se hvilken bloggere dere liker og ikke liker. 🙂 håper dere er på samme alder som raad, Sophie Elise og andre unge bloggere, for damer i 30-40 års alderen som latterliggjør 20 åringer er jo bare latterlig.

  1. Det må gå an å være kritisk når store bloggere tjener seg søkkrike på unge jenters usikkerhet. Det er bra at disse jentenes virksomhet kommer fram i lyset, og det handler ikke om sjalusi. I alle andre yrker må man tåle et kritisk blikk, hvorfor skal bloggyrket (som er rimelig lugubert) være fritatt? Bare fordi de som blogger er i 20-årene? De har et ansvar, enten de liker det eller ei.

  2. Vil bare minne om den siste rapport fra Folkehelseinstituttet som viser de tragiske tall. Økningen av tenåringsjenter med alvorlige psykiske problem har økt med 40% de siste fem år.

   Hovedårsaken er den vannvittige bruken av SoMe med mobbing, “ingen likes” og kroppspress. Så klart, de såkalte influencere har ikke all skyld i dette. Men de er influencere til barn helt ned til 10 års alderen, som ser opp til dem som idealer både på livsstilen og den “perfekte”? kroppen.

  3. What? Isabel og Sophie Elise er de to verste bloggerne når det kommer til useriøsitet og overfladiskhet. Dette håver de inn millioner på i året. Mener du at de ikke skal få kritikk for deres påvirkning av barn og tenåringer?? Det er helst de voksne som ser hvordan de holder på, de unge «elsker» dem og ser opp til «venninnene» sine.

  4. Vel, nå skriver ikke vi noen blogg om vår hverdag, men om vi hadde gjort det hadde vi antagelig tenkt over hva vi hadde lagt ut og på at vi faktisk hadde vært rollemodeller. Jeg forstår ikke helt hva vi skal være bitre og sjalu på Isabel for. Vi kunne jo vært det fordi hun har så mye fritid, men nå viser det seg altså at hun har veldig slitsomme uker, så da faller det bort også 🙈

  5. Det som er latterlig er at folk seriøst tror at Bloggere er bestevenninner og tror at alt de gjør er autentisk og ekte. Bloggere driver millionbedrifter, på å pushe “dritt” til folk. Hvem trenger å operere seg til å se ut som pornobabes? Er ikke et naturlig utseende nok? Ingen her er bitter eller sjalu, bare bekymret for at ungdommer og barn skal bli påvirket av disse “plastikk” damene. Fordi det er ikke normalt å operere seg til man ikke kjenner igjen seg selv, selv om bloggere gjør det.

 14. M. Ja, og kommentaren fra Lizbeth Osnes sa egentlig det meste om det blogginnlegget. Mange har nevnt at Bloggomtoppblogere er Norges viktigste blogg. Har virkelig satt et viktig flomlys på såkalte bad influence toppbloggere.

 15. Siden det virker som en del foretrekker å stikke hodet i sanden når det kommer til bloggeren Rannveig Heitmann, kan du (eller en gjesteblogger) være så snill å lage et utfyllende innlegg om henne?

  Helst med eksempler på/henvisninger til hennes bruk av barn i reklameinnlegg, reklame for botox, generelle promotering av skjønnhetsinngrep som botox, restylane og silikon, drøye kommentarer som i alle fall er på grensen til mobbing, eksponering av barn via blogg og snapchat, uthenging av andre mennesker over en lav sko, og sist, men ikke minst, dobbeltmoral. I en ok, saklig tone, så det ikke er så lett å skylde på ”haters”.

  Andre bloggere blir kritisert for at de i det hele tatt eksponerer barn, mens det virker som mange vil stoppe enhver kritikk av henne med å si ”men hun er en kjempegod mamma!”. Kritiske kommentarer til henne, uansett hva det gjelder og hvor saklige de er, blir møtt med intenst forsvar.

  Synes det er utrolig at hun går fri i mange sammenheng, når mange bloggere får (rettmessig) kritikk for bare en brøkdel av det hun har hatt for seg.

  1. Kritisk..Har muligens gått under radaren denne bloggeren. Fant henne ikke før M tipset meg. Har skummet gjennom, Og du har jaggu rett, det er den “styggeste” blogg jeg har sett når det gjelder denne tragiske eksponering av barn.

   I Juni måned vil FNs Barnekonvensjon bli revidert og gjort mye mer streng når det gjelder eksponering av barn, og deres rett til privatliv .

   Fra den datoen vil denne bloggeren bryte loven. Og da tenker jeg at det vil bli tilnærmet umulig å jobbe i en barnehage, som hun gjør.

   At hun i tillegg promoterer og råselger de lurium produktene som du nevner, til usikre tenåringsjenter, gjør bloggen enda mer tragisk.

  2. kritisk: Jeg har skrevet om den bloggen flere ganger, men ser at det kanskje er på tide å vie et helt innlegg til den. Jeg skal se på saken. Takk for tips😘

 16. Hva er det som er så latterlig med at noen i 30-årene kritiserer noen i 20-årene for å feks. “pynte på sannheten” ovenfor sine lesere? Greit at latterliggjøring ikke er ok, men å være kritisk må da være ok? Skal det være sånn at “uff, jeg er i 20-årene, så derfor kan jeg gjøre det jeg vil uten at noen sier noe”?

 17. Jeg eeeeelsker bloggen deres. Endelig er det bloggende mennesker som tenker som meg.
  Jeg bare forstår ikke at toppbloggerne kan ha så utrolig stor innflytelse. Det er jo helt sinnsykt. Også måten de fraskriver seg ansvar på og den dobbeltmoralen. Det er ikke til å begripe. Derfor er jeg så takknemlig at det finnes deres blogg som kan sette dem litt på plass av og til.

 18. Jeg vet ikke om SE tidligere har sagt noe på bloggen angående fillers i haken, men nå bekrefter hun det i alle fall i kommentarfeltet til innlegget “jeg har kjøpt rekkehus”

 19. Innleggene deres handler ikke om «å være kritisk» – Dere henger ut, går til personangrep og viser den målgruppen dere prøver å beskytte: at å henge noen ut, peke finger…..mobbe, er ok! Så lenge det er med gode hensikter» – i følge dere selv. Hvem har gitt dere jobben med å rydde bloggnorge? Mye av det dere skriver er usaklig. Annonsemerking og reklame for kosmetiske inngrep er en ting å sette lys mot. Men når dere henger dere opp i skrivefeil, at SE sammenligner bokskriving med master, at Isabell har en stressende dag…… hva har det med å være kritisk å gjøre!?!?- som dere så fint kaller det. Bare spør? Tror intensjonen deres i starten var god, men nå har dere gått så langt over streken og skriver ikke lenger innlegg med Kristian blikk – dere henger ut! PS. Regner med kommentaren blir slettet, men da vet jeg hvert fall dere har lest den.

  1. Lurer på hvor gammel du er og om du er god venninne med SE og IR? Begge lever meget godt av at leserne klikker seg innom og synes all PR er god PR 😂

  2. Synd du ser sånn på det, jeg vil anbefale deg å lese det vi har skrevet under “Om” på bloggen: https://bloggomtoppbloggere.com/about/ Ingen har gitt oss jobben, den har vi tatt helt selv, og attpåtil gratis. Det å kommentere at noen sammenligner å skrive en bok om egne opplevelser med å skrive en master (som er mye arbeid og krever en del research) og at noen mener de har en slitsom uke når den ser relativt avslappende ut vil jeg si er satire (definert i linken over). Jeg syns for eksempel Adina har et fint kritisk blikk på Isabel sin reklame for slankekaffe i dette innlegget. PS. I motsetning til hos en del andre bloggere slipper alle kritiske kommentarer gjennom hos oss. Det er først om noen tråkker over grensa med hets av andre at vi ser oss nødt til å slette 😊

  3. Henge ut? Altså, vet du hva dette innebærer? Denne bloggen er et satirisk blikk på bloggverdenen, og det mener jeg er på sin plass. Det som irriterer meg mest er at dette er mennesker som har EKSTREMT mye ansvar, spesielt blant den yngre generasjonen som ikke har helt lært å stå på sine bein enda og som attpåtil er lett påvirkelig. Og når disse menneskene fraskriver seg ansvar “fordi en blogg er bare en personlig dagbok”, da synes jeg det er på sin plass at de blir satt på plass. Hvorfor skal andre offentlige mennesker stå for ansvar?

   Og vet du hva? Jeg blir faktisk helt forbannet at SE sammenligner det å skrive sin flis av en bok med masterskriving. Er du klar over hvor mye arbeid det er i en masteroppgave? Det er ikke uten grunn at man har kontortid og en skriveplass. I et masterarbeid skal tidligere litteratur i fagfeltet analyseres, begrepene forklares og tillegg skal man besvare en unik problemstilling som fra før ikke har blitt belyst. La oss heller ikke glemme lesing av korrektur og forsvaring av master foran en sensor. Så kan du da forklare meg hva SE har gjort av det jeg har nevnt?

 20. Orker ikke:
  Isabel Raad
  Isabel Eriksen
  Gladehjem
  Sophie Elise
  Anne Brith osv, osv
  Nå må de såkalte inflencerne skjerpe seg. De er med på å ødelegge livet til mange tenåringer, dette er alvorlig. Flere av dem virker ikke friske, de reklamerer sjela ut av seg. De er utslitte hele tiden ( det gjelder frua også) og det er faktisk ikke stygt å kritisere dem. DE LER HELE VEIEN TIL BANKEN UANSETT 🙁 . Les denne ukens blogginnlegg fra HVERDAGSKLIKK! Bare nevner det…

 21. Jeg er glad du fikk sett bloggen, for det der er virkelig ikke greir. Flere må se det, og hun trenger motreaksjoner!!!
  Underskriver på alt du sier 😉

 22. Det er tydelig at det er gode penger i blogging, SE kjøper sin bolig nummer to og Anniken og Kristine sine første. Bra de kjøper istedenfor å leie. De har nok vært flinke med inntektene sine. 👍

 23. Ikke direkte om bloggere, men hvorfor skal denne kvinnelige artisten som er tiltalt for fyllekjøring ++ skjermes fra media, når andre kjendiser ikke blir det? Ser det er lagt ut et sladdet bilde av henne, men ser ikke hvem det er..

 24. Åå jenter dere er så bra 👏🏼😄
  Ser andre også har nevnt det over, men er det kanskje på tide å se litt på Ranvei Heitmann i sosiale medier? En ting er bloggen, men snapchatten hennes eksponerer ikke bare egne barn, men alle barna som er rundt dem store deler av dagen. Hvis dere i tillegg er kjappe og ser hennes story fra i dag, så filmer hun når hun ringer kunder fra sin nye jobb i Vitae Pro, hvor hun utleverer fullt navn på vedkommende hun ringer. Hun pleier også filme masse fra jobben sin, både egne telefonsamtaler og kollegaer.
  Jeg hadde ikke vært særlig fornøyd hadde en kjent blogger med så mange følgere publisert en film av at hun ringte meg, oppgir mitt fulle navn og fremstiller meg som frekk ved å bruke teksten «nei nei nei». Noen tanker rundt dette?☺️

 25. Altså, SE sitt innlegg hvor hun sammenligner bilde fra før og nå. Helt skremt jeg! Som Kosmetisk Sykepleier er det ikke vanskelig for meg å se alt som er fikset på. At hun itilegg legger ut hvor pen hun synes hun er. Hun er blitt helt blind på seg selv og tror selv hun er så flott. Kattekvinnen som Joakim sa, det stemmer! Helt forkastelig å skrive slike innlegg som de helt unge leser. Dessuten sliter hun med Traumer fra å ha blitt mobbet.

  1. Den tar jeg med en stor klype salt 😃 SE viste et bilde av de som unge og han så veldig snill ut den gangen også. Han så ut som nå, som en person som ikke var med i den kule gjengen men som vinner seg veldig og har andre verdier enn som så.

 26. forskning har vist at betakaroten er svært skadelig, fortsatt reklamerer sraad for disse, og skriver enda til at de “gjør en godt”, noe hun ikke har belegg for å si, da hun ikke er helsepersonell. Dette er en ærlig feil, da hun som andre sikkert tenker at det ikke kan være så farlig om det er lovlig. Det som da er ekstra problematisk, er at hun velger å ikke godta saklige, vennlige kommetarer som dreier seg om dette. Way to go, ensidig debatt much. Altså 1) reklamerer hun for noe som har vist seg å være skadelig, et produkt som hun ikke har kunnskap om OG uten å gjøre research 2) falsk markedsføring i at hun kommer med uttalelser hun ikke har belegg for og 3) hun skjuler sannheten for unge lesere som kanskje ikke finner ut av dette på egen hånd. Altså er penger viktigere for henne enn lesernes helse, de samme leserne hun påstår hun bryr seg såå mye om. Det snakkes om mye om at det om noen år blir en stor eldreølge, siden eldre er friskere enn før og lever lengre. Denne eldrebølgen tror jeg kommer til å opphøre når dagens unge blitt gamle, rett og slett fordi de har stappet så syykt mye syntetiske greier i kroppene siden ung alder. Brunsprøyter, betakaroten, dodgye tannblekingssett, vippeserum og kremer, inngrep og operasjoner for å øke størrelse og mengde av èn del av kroppen, og andre for å minske størrelse eller mengde av en annen del av kroppen. Skrive et innlegg om sraads kynisme når det kommer til å tjene penger, ved at hun ikke slipper igjennom informative kommentarer om skadelige produkter?

   1. Ja, husker de innleggene, og om man følger litt med i media og i tillegg har en smuule sunn kritisk tankegang klarer en sikkert å tenke seg til det selv. Tabletter for penere hud, brunere hud, mere hår (men KUN på hodet i følge SE 😂😂), bli slank, for å få mere fett på de “riktige” plassene, føkkings glitterampuller for å få glitterbæsj, asså halloo, det er ikke sunt. Det trenger man ikke mere enn 36 i iq for å forstå. Derfor tenker jeg at den største nyhetsverdien her ligger i at sraad faktisk ikke godkjenner kommentarer vedr. dette, altså forhindrer hun at nyheten når ut til leserene – noe som kan være fatalt for den enkelte leser. Ønsker meg sååå et innlegg om dette. Please ❤️ Og ja, dere kan hvertfall forandre norge, det er det INGEN tvil om! Dere har allerede gjort så mye ifht. merking av reklame, det virker jo gå litt på skinner nå etter deres terping. Dere kan forandre norge, og endringer i mennesket slutter ikke nødvendigvis ved landegrenser!

 27. fortsettelse på forrige kommentar: for å toppe det reklamerer “tykke” rannveig nå for de chilli-slankepillene, som også er bevist at kan gi bl.a. leverproblemer. altså, kan vi sitte å se på at bloggere reklamerer for SKADELIGE tabletter for unger og tenåringer?? dere to har klart å gjøre en såå bra jobb i opprenskning av reklamemerk i bloggverdenen, hadde blitt såå glad om dere ville forsøke å renske opp i dette. dere kan forandre verden <3

  1. Anonym: Forandre verden😱 Nå kjenner jeg på presset😁
   Tusen takk for herlige ord😘
   Skal absolutt se på det du nevner😊

 28. Vi vet jo det at bloggere gjør alt for penger og reklamerer for hva som helst. Dette har de gjort i mange år og selvsagt slipper de ikke til kritiske kommentarer til det de reklamerer for. 😎 Er virkelig ikke overrasket over dette, men er helt enig i at det er ille. En meget skruppelløs og useriøs bransje og de unge biter på! Det er jo nettopp de unge og lettpåvirkelige de tjener pengene sine på. Leserne sine som de elsker så høyt..

  1. Anonym: Det er en av grunnene til at vi er her😊 I vårt kommentarfelt skal lesere få anledning til å komme med kritikken som bloggerne selv ikke vil godta😊Siden vi vet at mange av dem leser her så får de med seg at det ikke nytter å prøve kneble leserne😉

Leave a Reply