BLOGGERNE UKE 5 (SESONG 8)

Hei alle sammen 🌸

Så var siste uke av Bloggerne over. Godt er det, si.

KOMIKERFRUE

Marna er på et event på Kulturhuset hvor de skal gjøre voga. En variant av yoga blandet med noe annet fancy. Hun savner tiden i Skal vi danse. Det er mye mas hjemme og kroppen har plutselig blitt avhengig av trening.

Marna har også vært med på å lage serien Motherhood hvor hun har vært med en organisasjon til Nepal for å se hvordan det er å være mor der. Hun legger på stemme, og vi får se henne på premieren sammen med venner og familie.

ANNIJOR

Anniken er støl og klarer knapt å sette seg i bilen med Anders. I know the feeling, foråsiresånn. Hun klarer ikke engang å “bommelomme” fordi hun er så støl. Hun og Anders tilbringer mer tid sammen og har blitt kjærester igjen. Hun vil ikke miste bestevennen sin. De drar til Drammen for å ri på hest. Anders er redd for hesten, men han kommer seg opp på hesteryggen til slutt og de har en romantisk tur.

Anniken kommer seg ikke unna å nevne Kvinneguiden denne uka også. Av “alle mulige ting” har de sendt inn to brev til “Forbrukerområdet” om manglende merking av annonseinnlegg. Dette liker hun dårlig. Hun drar opp som eksempel at om hun fikk sponset farge i håret hos frisøren for 2,5 år siden, må hun fortsatt merke det nå som hun ikke vet om fargen er ute? Hun mener også at om hun avbilder seg selv er hun en levende forbanna reklameplakat. Janei, det er vel sånn det har blitt å være blogger nå til dags.

Anders tatoverer en slange på fingeren til Anniken. Jeg trodde først det hadde noe med Kvinneguiden å gjøre, men den står altså for angsten inne i hodet hennes.

1. desember drar de på besøk til Anniken sin familie. Den dagen er visst viktigere enn julaften der i huset. Så finnes det flere enn Fotballfrue som mener at jula starter allerede i adventstiden. Moren til Anniken minner om at hun og Anders har ettårsdag. Er det virkelig en ettårsdag om det har vært slutt i mellomtiden? Kanskje det er det. Uansett er det ny rekord for Anniken, selv om hun hadde kjærlighetssorg i fire år etter sitt første forhold. Moren forteller en morsom historie om da hun og faren til Anniken hadde første bryllupsdag. Denne glemte faren, så moren gråt, var sint og ville bare skilles. Utrolig nok giftet de seg på faren sin bursdag.

Anniken ønsker seg til jul at Anders slutter å ta seg nær av ting (for det gjør vel aldri hun) og tar litt mer tak. Anders ønsker seg at hun skal være mindre uforutsigbar. Nå er det slutt mellom dem igjen, så jeg antar at de ikke fikk det de ønsket seg til jul.

ANNE BRITH

Mor sjøl har fått tre cheerleadere i hus, og nå er det konkurransedag. Hun er stressa og har glemt macen sin selv om hun må få ut et sponset innlegg til avtalt tid. Hvorfor hun ikke selv kunne logge inn på mobilen for å poste det får vi ingen forklaring på, men hun får ordnet det på mobilen til venninnen Rosa. Vi får heller ingen forklaring på hvorfor hun ikke bare hadde forhåndspostet innlegget.

Mor sjøl er heldigvis reflektert nok til å forstå noe vi andre har trodd lenge:

I fare for at Hans-Petter Nygård-Hansen skal komme inn i kommentarfeltet og gi oss skryt for at vi er gode på å ta ting ut av sammenheng igjen får jeg vel nevne at dette ble sagt i forbindelse med at mor sjøl er veldig engasjert på barna sine vegne under konkurranse. Så forstår hun kanskje ikke likevel at barna kan bli litt (veldig) flaue når moren deres legger ut om dating og orgasmekrem på bloggen sin, bare for å nevne noe.

Mor sjøl har jobba nesten døgnet rundt de siste seks ukene. Hun har ikke hatt tid til å dra til frisøren engang. Jeg har ikke vært hos frisøren på seks måneder, men sånn går no dagan. Det har kommet en e-post fra Skatt Øst om at “kravet er gjort opp i sin helhet”. Det kommer noen tårer og mor sjøl er stolt av seg selv. Aldri mer skal hun ikke betale en regning.

Senere er et par venninner på besøk for tapas. Venninnene til mor sjøl forstår ikke hvordan hun får det til med å kombinere fire barn, så mye jobb, hus, heim og mat, men som hun selv sier “nån må jo vær de som jobbe mye også”. Hun jobber til kl.1 og står opp kl.5. Venninna er redd mor sjøl blir gæren til slutt om hun fortsetter med å jobbe så mye. Etter at hun viste fingeren til sine følgere på Snapchat med filter på her om dagen lurer jeg på om hun kan ha nådd dette punktet allerede. Mor sjøl sier at hun har planlagt begravelsen sin. Andre mennesker kan gi barna til partneren sin eller eksen. Hun har ikke noe valg og er “fucking in it alone”. Altså, ærlig talt. Såvidt jeg vet har de tre eldste barna en far i Mosjøen som har de i ferier. Den yngste har en far som har han minst halvparten av tiden. Man skulle nesten tro at fedrene til barna var døde slik hun fremstiller det.

KRISTINE ULLEBØ

Det første vi får høre fra Kristine denne uken er at kjærligheten blomstrer. Hun og Fabian har kommet til et punkt hvor de kjenner hverandre på en annen måte enn tidligere, og det er deilig. Før var hun desperat, avhengig og redd for å miste det de hadde. Hun vet nå at hun ville klare seg uten han fordi hun har hatt et liv før. Det er betryggende å høre, for i forrige sesong ga hun veldig uttrykk for at det ville være verdens undergang om det ble slutt. Hun mener de er bra for hverandre, og et fyrverkeri sammen. Well well. Som vi alle vet kan fyrverkeri være farlig. I tillegg koster det mye. Tilbake i nåtid har vi denne uka fått høre at Kristine har forlatt både Fabian og tannpirkeren hans. Eller, han etterlyste varebil på Snapchat her om dagen, så la oss håpe at han husket å pakke med tannpirkeren. Adina og jeg skal ta et lite redaksjonsmøte på om vi nå må slutte å skrive well well og på om jeg kan skrive et eget innlegg om dette bruddet.

På Bloggerne drar paret til Paris hvor Fabian er fransklæreren til Kristine. Hun sier at hun ligger med læreren sin. Makan. Ute i gatene i Paris legger de merke til at folk stirrer skikkelig. Jeg kan ta feil, men jeg tror dette har noe å gjøre med at Kristine traver rundt i lateks skinnbukser. Selv kunne jeg ikke unngå å legge merke til at alkoholen, eller spriten, er med dem både på hotellrommet og ute på middag hvor de shotter.

Kristine får besøk av moren og den søte lillesøsteren sin fra Førde. Storebror Håkon er også med. Kristine oppdager at moren har Fabian på Snapchat og reagerer med “Har du Fabian på Snapchat? No må du faen meg gi deg. Slett han!”. Så tar de seg en tur ut hvor Kristine viser dem hvordan man later som gata er en catwalk.

FUNKYGINE

Funkygine skal ha treningstime sammen med tvillingbrødrene på Norges Idrettshøgskole. Som den fantastiske storesøsteren hun er så er hun opptatt av at de skal komme seg opp og frem, og oppnå det de har lyst til. De tar begge PT-utdannelse, og jeg lurer på hvor jeg kan booke time med dem. Gjerne begge samtidig om det ikke blir litt for mye for meg.

Funkygine tar en graviditetstest og er gravid. Morten blir sjokkert, men veldig glad. Så tar han av seg på overkroppen for å vise hva slags gener babyen får og avslutter med å spørre om de skal ha sex.

Paret er alene hjemme og skal ha en liten date hvor de lager mat og pusler puslespill. Morten gleder seg til å pusle. Jeg prøver stadig å få med mannfolk på å pusle puslespill, men har hittil ikke lyktes. Denne mannen må jeg si er litt av et kupp.

PILOTFRUE

Julianne og piloten skal på tidlig ultralyd, og hun både gleder seg og er nervøs. Hun håper de får se et hjerte som slår så de klarer å forstå at det er sant. Alt er bra med barnet, til deres store glede ❤️

TEKSTERNE

Denne sesongen har de som tekster programmet gjort en bedre jobb enn forrige sesong da de stadig fikk sitt eget avsnitt i oppsummeringene. Den første store blemmen kommer i det aller siste utsagnet denne sesongen. Anniken og Anders ligger i senga, og Anders spør “skal vi ha sex på film vi og nå?”, som en referanse til da mammaen og Jan med sin banan latet som de hadde sex på tv i forrige sesong. Dette har blitt tekstet som “skulle vi sett på film?”. Jeg tipper at de har ansatt en ny tekster, og at den nye rett og slett ikke tok referansen. Eller noe sånt. Så sånn er det. Bare noe jeg tenkte på.

Til høsten får vi se Erik 32 Bærum på Bloggerne. Og Stina og Fotballfrue da.

Håper dere alle har en fantastisk helg 😘

❤️ Vicky