6. GJESTEINNLEGG

Av Mali

Da har de vist seg igjen at Sophie Elise har løyet om fysikken sin. Det har tidligere vært innlegg her på BOTB som oppsummerer Sophie Elises trang til å kaste rundt seg med diagnoser (HER) og nå kan det virke som at det er operasjoner som er hennes nye greie å namedroppe.

Den siste “tilfeldige” innrømmelsen er vedrørende leppene hennes. I mars 2017 hadde hun flere andre forklaringer for hvorfor leppene var store til tross for å ikke ha tatt fillers siden 2015:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no 29.3.17)

Og nå kom det plutselig frem i en bisetning at hun i 2015 sprøytet fett fra magen (!) inn i leppene:

(7.4.18)

Som nevnt er ikke dette første gangen hun innrømmer operasjoner i en bisetning. I august 2015 hadde hun vært ute på ærend, og vurdert å fikse litt på nesa samme slengen, men slo tanken fra seg:

(12.8.15)

…men i november 2017 kom det tilfeldigvis frem at hun hadde gjort det allikevel:

(2.11.17)

Hun unnlot også lenge å bekrefte at hun hadde operert rumpa. Dog var rumpa plutselig hennes nye favorittvinkel på Instagram, og det (u)trente øye kunne enkelt se at den hadde fått en mistenkelig større fyldighet.

I januar 2017 skrev hun på bloggen at hun alltid hadde hatt stor rumpe, som svar til en leser som skrev hun måtte svare på alle ryktene om rumpa og kroppen hennes. Hun la også ved bilder av seg selv som “bevis” på at hun alltid hadde hatt stor rumpe:

(2.1.17)

Dette står i strid med innlegget fra desember 2015, et innlegg med den treffende tittelen “Til alle med liten rumpe”, der hun skriver at hun vet hun har liten rumpe:

(Når man har bygget karrieren sin på Internett er det vel én ting man burde ha skjønt: the Internet never forgets)

I serien Sophie Elises Verden kom det endelig frem at den var kjøpt og betalt, noe ingen hadde skjønt. Joda, men greit å få det bekreftet.

Det er fint at hun endelig har innsett at ærlighet varer lengst. Men det er endel betenkeligheter med måten dette er blitt gjort på. Bloggere er (dessverre) opinionsledere. De prøver ofte å fraskrive seg ansvaret under forsvaret «personlig dagbok på nett», men denne dagboka drar inn flere millioner i året, og da må den jo ha en form for påvirkning? Når bloggere til og med får folk til å kjøpe dåsespray, som BOTB har skrevet om HER, så sier det seg selv at de har en mektig påvirkning på folks forbrukervaner.

For det første er det å benekte inngrep en måte å påføre kroppspress på den unge målgruppen hennes. Hun har plutselig endret fasong i ansikt eller kropp, tar utallige bilder fordi hun tydeligvis er fornøyd, men nekter å innrømme at det er fikset på og bortforklarer endringene. Igjen sitter en ung bloggleser og skjønner ikke hvorfor hun ikke kan få like fet rumpe som SE ved å trene squats med på 2,5 kilo på hver side av vektstanga…

(8.4.17)

For det andre viser SE bilder av en såkalt trent rumpe, en såkalt Restylane-fri trutmunn og en kirurgi-konstruert kløft, og frøkna Raad sitter på Paradise Hotel og skryter av hvor mye hun tjener i måneden på blogginnlegg. Kan man som ung, usikker jente unnlate å dra koblingen at tynn kropp, stor rumpe, store pupper – det selger? Det funker? «Det er det jeg må ha»?

For det tredje er denne måten å namedroppe operasjoner på, en måte å normalisere plastisk kirurgi. «Da jeg opererte nesa forrige gang tok jeg fett fra magen min inn i leppene” – blir presentert like hverdagslig som «da jeg gikk og kjøpte meg kaffe fikk jeg H-melk i, jeg skal jo liksom være veganer av og til, men melk er jo så godt da». Hun har lenge benektet hakeimplantat, som BOTB har skrevet om HER. Kan vi forvente oss en setning om noen år ala: «Den gangen jeg tok hakeimplantatet/sprøytet fett i haka (rett fra magen) hadde jeg så voldsomt lyst på ananasjuice»?

Midt oppi alt dette har medie-Norge lagt sin elsk på jenta. Hvorfor? Er det fordi hun tar bilde av Freias påskeegg og oppfordrer til boikott? Fordi hun er så miljøengasjert til tross for at hun skryter av å ha flydd 50 ganger fra januar til mai 2017? Nei, det er fordi hun selger. Klikk, klikk, klikk. VGs Morten Hegseth sier at folk går inn på frøkna Raad sin blogg for å peke og le, men han legger sin elsk på Sophie Elise som med de siste innrømmelsene av plastisk kirurgi viser seg å slå frøkna langt ned på pallen over antall inngrep. Frøkna har i det minste vært åpen om inngrepene, og sagt hun er usikker og har angret. SE ser ut til å være langt unna dette:

(2.11.17)

Avslutningsvis vil jeg nevne at jenta som ble “utnevnt” til Norges mektigste kvinne i media, skriver i en kronikk til NRK med tittelen «Jeg føler meg angrepet og fratatt retten til å mene» som svar til Ulrikke Falchs generelle beskrivelse av bloggeres giftige tankesett. Hvordan kan noen frata henne en «rett» til å mene, når hun har en blogg der hun når ut til minimum 30 000 personer daglig? Det er nesten så SEs ansikt skulle vært malt på bildet av veggmaleriet av Listhaug i Bergen. Just sayin’.

PS. Adina kommer med mer om Sophie Elise i morgen

Mali

69 thoughts on “6. GJESTEINNLEGG

 1. Fantastisk!! Jeg sa det tidligere også, men det er jo en gåte hvordan noen med en blogg OG noen som får skrive en kronikk på NRKs nettsider syns den er fratatt retten til å mene .. Som du sier også. Når du nevner Listhaug. Hon kjenner seg jo også knebla, hver gang noen er uenig med henne. Så merklig.

 2. I en av episodene av Sophies verden så en vel ganske tydelig arret under haka. Husker dessverre ikke hvilken episode det var. Men ganske tidlig.

  1. Anonym og Mara: Er dette på innlegg eller kommentarer? 🤔 Vi driver å undersøker saken😊

 3. SÅ bra innlegg!! 👏🏻👏🏻
  Særlig det med den rumpeoperasjonen er bare helt sykt og veldig provoserende. Åpenheten om operasjoner er ikke noe bloggere skal hylles for å være åpne om, det er ikke noe verdig og modig over det (og heller veldig synd at de gjør det for da normaliserer det som du sier). Men, det å faktisk bortforklare og indirekte (og også direkte?) benekte at noe operert faktisk er det – tenk hvilken påvirkning DET har! Du sier til tusenvis av unge at de kan oppnå noe som det fysisk er umulig å oppnå for dem (uten å legge seg under kniven)!

 4. Jaaa, du fikk med deg alt som er så forferdelig provoserende! Og dokumenterer det attpåtil underveis! *Klappklapp* for det siste der… Helt greit at sraad får kritikk, og som offentlig person burde hun også kunne stå i den kritikken. Men at Sophie Elise skal slippe glatt unna er nesten ikke til å tro. Og når hun i tillegg poster et innlegg som det på NRK ytring?! Er det mulig. Folk aner virkelig ikke hva ytringsfrihet er… Og hvorfor vi har det! (Men mest sannsynlig er hun vel som vanlig “smart” når det kommer til klikk, lesertall og oppmerksomhet..)

 5. On point dette altså 😍

  Jeg har ikke mye til overs for frøken raad og hennes usunne verdier og hvordan hun velger å bruke sin påvirkningskraft men I DET MINSTE er hun what you see is what you get og det står faktisk respekt av at hun er ærlig og sier det som det er.
  Sophie prøver bare å være så fryktelig idealist og det e skikkelig slitsomt at hun sier en ting og gjør noe annet og hun mister all integritet med å lure leserne sine. Hun er ikke ærlig og hun taper ansikt mer og mer med å si mot seg selv gang etter gang .

 6. Sofie Elise må vel også ha gjort noe med øyebryn/panne? På gamle bilder har hun jo tydlige øyelokk??? og ikke den knekken i brynet som hun har nå for tiden?

 7. når Sophie Elise skrev om operasjonene og delte mer, var det problematisk for da var hun tilsynelatende et dårlig forbilde og påførte særlig unge jenter press med tanke på hvordan man burde se ut. når hun ikke deler noe og prøver å ikke snakke noe særlig om det, er det også problematisk? hva i alle dager skal man gjøre? ingenting er tydeligvis godt nok for en del her. og ikke kom her og si at hun i det minste burde være ærlig, for da hun var ærlig var det som sagt også problematisk. en annen ting jeg synes er rart og ikke minst trist er at de dårlige valgene man tar skygger over for alt det bra man har gjort. ja, greit, Sophie har kanskje tatt noen valg enkelte her ikke synes noe om, men hva med de gode tingene hun har gjort? hvorfor er det en del som tilsynelatende ignorerer det?

  1. namingmyvoice: Joda, hun gjør mye bra også, men betyr det at man skal overse det negative? Både det positive og det negative skal selvfølgelig nevnes😊 Jeg skal skrive et innlegg som bare handler om det positive hun gjør, jeg lover! 😊
   Ellers kan du kikke på hva hun selv sier om hvordan bedriften hennes drives. Se nederst:
   https://bloggomtoppbloggere.com/2018/01/18/jeg-bare-sp/

   1. nei, det har jeg ikke sagt. men snakker hun om operasjonene sine, så er det galt. snakker hun ikke om dem, er det også galt. ingenting er visstnok godt nok.

    håper dere skriver om det positive også, ja. ang. linken: jeg vet ikke helt hva det er du ønsker at jeg skal se?

   1. hun har f. eks. engasjert seg for miljøet og dyrs rettigheter. delt hennes erfaringer med å være vegetarianer, samt skrevet om temaer som angst, mobbing og fremmedfrykt.

   2. Jeg beklager, men hennes miljøengasjement står overhode ikke til troende. Jeg finner knapt noe ved hennes livsførsel som vitner om omtanke for miljøet. Tvert imot. Hun har bygget opp en blog business som drives av å fronte så masse skvip som ingen trenger. Hun oppfordrer til konsum, hver eneste dag. Når du drar på to cruiseturer i løpet av tre måneder, og attpåtil annonserer for cruiseselskap, da hjelper det sånn ca null at du reklamerer for en svanemerket t-skjorte fra Cubus når du kommer hjem. Og det er for så vidt greit for meg at Sophie Elise ikke føler et ansvar for kloden – hun skylder ikke moder jord mer enn noen av oss andre. Det som imidlertid provoserer meg er at hun skaper et narrativ som miljøengasjert som en del av det å bygge merkevare. Hun smykker seg som miljøengasjert fordi det tjener hennes image.

    Hva gjelder dyrs rettigheter er det fint at hun bryr seg om dem, men for min del kommer vi også her tilbake til dette med troverdighet: Du er det du gjør.

    Det som omhandler psykisk helse holder jeg meg for god til å kommentere.

   3. jeg tror ikke enkelte skjønner hvor vanskelige akkurat den delen med miljø er. ja, man kan nok kritisere Sophie for en del, men vi kan vel alle bli bedre på en del ting. er det ikke lov til å reise selv om man bryr seg om miljøet? må man gjøre alt for at det skal være bra nok? for min del er svaret nei. noe er bedre enn ingenting og jeg kan tenke meg at en del ikke blir særlig motivert av å bli kritisert for alt man ikke gjør. jeg lurer på følgende: hva får deg til å tro at hun er miljøengasjert fordi det “tjener hennes image”? hun er vegetarianer “behind the scenes” også – er det også å “tjene et image”?

    som sagt: man kan stille spørsmål ved hennes troverdighet, men samtidig så er det bedre å gjøre noe enn ingenting. fint om flere hadde tatt til seg de gode tingene og selv blitt bedre på de tingene de kritiserer andre for.

 8. Veldig bra innlegg! På tide å få systematisert operasjonene til SE, at hun er et godt forbilde for andre kvinner er totalt feil. Skremmende at et så ungt menneske har operert seg så mye.

 9. Jeg klarte å hisse på meg SE med en kommentar om at hun fraskrev seg ansvar ang det å skrive om rumpeoperasjonen (artikkel i vg, hun laget et innlegg om hvilket ansvar vg hadde for å spre informasjon om temaet). Da svarte hun at hun var GLAD for at hun hadde operert seg. Tenker mitt, for å si det sånn. Ingenting forbauser meg med henne lenger. Synes hun er mye mer dobbeltmoralsk enn IR, hun har i det minste vært ærlig. Men så er jo mottoet til SE at “Æ vil heller ha dobbeltmoral enn ingen moral”. Til og med Joakim prøver å fortelle henne det, men hun vil ikke høre.

 10. Så mor sjøl på Major Stuen (skrevet i to ord med vilje) i dag. Høylydt, brautende og hektisk. Og så ser jeg etterpå at hun har et innlegg med 4 reklamer i en. Der går det helt i surr og over stokk og stein. Flaut at hun har reklamert for alt fra o…krem til mat🙈

 11. Ikke visste jeg at blogguniverset var så digert. At det fantestet et bloggunivers Som tidligere “ansatt” i Nrk. Tv Norge og TV2. Digert? 1 million ser og hører på Dagsnytt 18 og Dagsrevyen på Nrk.
  Sånn ca 20 000 ser på “Bloggerne” på Tv2.

  Hvem er en av disse tyvetusen.. se for deg en fullsatt Ullevoll Stadion. Det er pokker ta mange folk.
  Denne bloggen, er viktig. Det som er veldig viktig, tenker jeg, er kommentarene til denne bloggg, kommentarer fra mennesker som deg Mila, Asti, Varma, Siri, supertante.. og deg 😉

  Til slutt, jeg tenker at vi ikke vil noen av bloggerne noe vondt. Tvert i mot.

 12. Mali:kjempebra at noen tar spionjobben og dokumenterer. Galskap dette her. Forstår ikke hvordan det går å leve slik? Jeg tror jeg hadde fått både angst og depresjon ved å leve på en løgn. Bare å vifte med en bok, så skal vi lesere tenke at hun er smart, engasjert og inneha interresse av så mangt. Så langt er bøkene hun «skal» ha lest, beskrevet ut fra bakerst på bøkene. Ved spørsmål om hun kan gå i detalj på de: nei jadet, ingen svar hittil på kommentarene.

 13. Nå må dere gi dere.. Denne bloggen likte jeg før, men nå begynner det å gå for langt. Ser dere ærlig talt ikke hvor vondt SE har det? Hva med en pause? Disse innleggene gjør vondt verre in sooo many ways! Jeg sier ikke at hun har så rett i alt, men come on.. alle trenger en pause en gang i blant og jeg tror SE gjør det nå.

  Gå heller løs på en som clickbaiter om operasjonene sine ENDA. Som later som verden går under etter litt tull på INTERNETT om henne og er lykkeligere enn noen sinne dagen etter (?!). Som ikke gjør en dritt for samfunnet. En som er utrolig gjerrig og tror å donere 300 kr i mnd (av 300.000 inntjent i mnd) er ok, når hun selv har sagt at alle operasjonene har kostet 214.000 kr utover 3 år. Også er det bare ca 0,5% av beløpet som er blitt donert av henne utover 3 år. Regn ut resten selv..

  1. Anonymous 3. mai 09.56 :
   Nei, det går ikke for langt. “Som man reder så ligger man” heter det i ordtaket. Klarer man ikke face eller stå for innholdet på bloggen sin , bør man vel strengt talt ta en pause dersom man ikke tåler å stå i det. Så, det er vel SE selv som bør ta en pause, og ikke mate på med innlegg som blir målt til å være provoserende? Synes disse bloggerne på et par og tjue har nervørse breakdowns og hysteriske utbrudd hver andre uke. Gjør som Voe, ta livet og ungdommen tilbake og slutt med å ødelegge kroppe og sjel offentlig!

  2. Hvis Sophie Elise trenger en pause så kan hun kanskje slutte å blogge i en periode, reflektere litt og eventuelt komme tilbake til verden. Få litt mer selvinnsikt, et bredere syn på verden og sin rolle i den og 100% ærlighet. Det er ikke verre enn det vel?

 14. Anonymous: Jeg tenker at vi ikke trenger å forvente mer til veldedige formål av Raad enn SE. Hvorfor får Raad så mange spørsmål om hvem og hva hun gir til enn andre bloggere? Ser aldri Noen andre får det maset om å donere enn henne?! Vi vet heller ikke hva SE gjør og gir til. Jeg har sett en plass hvor SE skriver hva hun donerer til. Akkurat de samme som jeg støtter. Det koster i underkant av kr 1000,- PR mnd. Ettersom jeg kan se, er Raad svært gavmild med sin familie.
  De har nok ikke for mye å ta av, og hun stiller opp. Så jeg synes ikke vi skal prøve å legge oss opp i hvem som gir hva, fordi vi vet ikke! Hvilke formål støtter de andre Parasise bloggerne, og ja, resten av gjengen på topplista? Hva gir AB penger til feks? Nei, der er det bare gnål om å spare til seg selv, mens «bloggenseren « fra Ganni kan hun kjøpe. Deres penger, deres business tenker jeg.

  1. Jeg orker ikke å skrive et svar til kommentaren din, fordi jeg tror du misforsto meg. Jeg blåser i andre bloggere som du nevner, min hensikt var å få frem hvordan SE takler dette. Sorry ass..

   Jeg synes bare det blir for dumt å gå inn på samme sak gang på gang, når alle SER at hun ikke har det bra. Hvor ble det av menneskeheten? Alle (dere som skriver på bloggen her og hennes haters) vil at hun skal si sannheten og dette innlegget får hun ved å være ærlig? Som sagt, jeg er ikke enig i alt hun gjør, men det er søren meg vondt når folk tar seg tid til å finne feil ved deg, bruker tid på å lage et langt innlegg og poste det for verden å se. Som hun under her skrev, hvis dere vil godt, så hadde dere sendt dette til HENNE. PRIVAT.

   Det med Raad: greit nok, hun er snill på mange måter mot familien sin. Men det jeg mener er at hun er helt brutal i måten hun gjør “jobben sin på”. Raad gikk over grensen igjen ved å poste et annonseinnlegg om slanke-kaffe, når hun VET hvor mange unge og usikre lesere hun har.

   1. Blogging er problematisk. De har sin del av ansvaret for unges sviktende psykiske helse. Markedet er nesten ikke regulert, hvem som helst kan skaffe seg blogg og gå i gang. Mange av dem har store problemer selv og forstår ikke hvor dårlig de påvirker tusentalls av lesere.
    Noen må nesten være en motstemme. For hva er alternativet? At de bare fortsetter og fortsetter med å pøse ut skadelig innhold uten å bli motsagt?
    SE vet utmerket godt hva hun blir kritisert for, men endrer ikke noe. Om det er fordi hennes problemer er for store eller om det er fordi hun er kalkulert, det er uinteressant. Så lenge hun velger på bruke sine kansler til å fremme kroppspress og utseendehysteri så vil og må kritikken komme. Hennes valg i grunnen. De kan rett og slett ikke få holde på i fred.

   2. CecilieX:
    1. Motstemme er på sin plass, men det som skjer på denne bloggen her er ikke motstemme. Det er nedstemme. Det er ikke greit for en som allerede har psykiske utfordringer og angst.
    2. Alternativ kan være å bruke tiden sin på å forbedre verden, ved å IKKE spre negativitet, og å støtte dagens ungdom (og de resten som blir påvirket av bloggerne) for å få fokuset på noe bedre.. det virker som internett har tatt over livene til folk (inkludert de som skriver denne bloggen).
    3. Hvordan vet du hva som foregår i hodet til SE? Og hvorfor i det hele tatt bry seg? Dette har pågått så lenge og folk gjør det samme om og om igjen og prøver å “stoppe” disse bloggerne. Og resultatet? Ingenting!!! Alt er det samme enda. Gjør noe annerledes som ikke gir enda mer klikk til disse bloggerne, for det er jo det som skjer når det er folk som tar seg tid til å skrive OM bloggerne.

    Jeg forstår tanken bak det, men dette har gjort bloggerne bare større, rikere og mektigere. Og her sitter folk og gjør det samme enda; ergo, de blir større og rikere.

    “Galskap er å gjøre det samme om og om igjen, og forvente et helt annet resultat” Albert Einstein

 15. Hva i helsike skal bli bedre av slike innlegg? Er det ikke forbedring og framgang i samfunnet vi ønsker, alle mann? Ekstremt viktig å starte med seg selv, istedenfor å peke fingre i alle andre retninger. Og hva er dette innlegget godt for? For en burde jo strengt tatt ikke skrive denne type innlegg, om det ikke var for at noe bedre skulle komme ut av det. Dette kommer etter all sannsynlighet til å ha en meget uheldig effekt på Sophie Elise, da samfunnet vi lever i både er empatiløst -og lite reflektert. Og da vil dette brukes som bensin på bålet, og ingenting annet. I en moderne heksejakt, på mennesker som konstant er under lupen av x antall årsaker. Denne bloggen har gått over stokk og stein så fort den glemmer at den faktisk er fundamentert på MENNESKER. Levende mennesker, løgner eller ei. Og er vi virkelig så desperat etter underholdning, at vi glemmer å reflektere rundt situasjonen fra absolutt alle hold, før vi lurer utav oss noe som helst? -Ja, dessverre er mange av oss det, og nettopp derfor burde vi holde munn så vi ikke gjør noe vi ikke er i stand til å forstå omfanget av. Dette burde blitt skrevet til Sophie Elise privat, og KUN det. Vi har fått nok av stygge eksempler på hvor langt lesere er villig til å gå, for å trykke ned eller å støtte opp influencere. Vi ønsker jo å være gode mennesker, som går foran som BEDRE eksempel -og en motvekt til ondskap. Det er vår plikt i samfunnet. Utsagn som dette innlegget håper jeg at mister alle øyne og ører, for dette er lite progressivt. Og uhyre skadelig for den det gjelder. Like dumt som å sende hetsende meldinger til Fabain Raw, som en støtteerklæring til bloggeren han har vært i et forhold med. Vi har INGEN innsyn i saken reelt sett, eller rett overhodet til å gjøre en slik innbryten i privatlivet til andre mennesker. Om han er et aldri så “utro svin” har vi ingen anelse om hva som faktisk er sant, og ei om vi har noe med det å gjøre, og vi burde være veldig forsiktig med å dra fram offentlig gapestokk hva gjelder kjente profiler generelt. Skammelig.

  1. Disse levende menneskene du snakker om, er millionbedrifter som håver inn penger på unge jenters usikkerhet. Dersom de ikke kan stilles til ansvar og settes under lupen, så mener jeg vi er dømt til å mislykkes i oppdragelsen av de neste generasjonene av unge, trygge jenter. Ting må settes på dagsorden og bloggerne må holdes ansvarlig for deres påvirkningskraft.

   1. Skulle vi stille folk til ansvar på en sådan måte, kunne vi like gjerne latt gapestokken stå. Mer effektivt, helt sikkert. Så da blir konklusjonen at når en bedrift gjør en dårlig jobb, skal skittentøyet til bedriftens eier ut i offentligheten? Tematikken burde taes opp som en generell problemstilling, og ikke rettet mot enkeltpersoner. Sak og person, er det noe som heter. Og vi kan ikke ta alle saker i de hender som passer oss, vi MÅ drøfte alle potensielle følger. Tror unge jenter begynner å forstå ett og annet om kroppspress, og hva enn annet som florerer rundt av problemstillinger, etter at medier av alle slag har debattert rundt dette så lenge at de opprettholder problemene som følge av det. Hvorfor er det viktig å få fram at bloggeren har vært selvmotsigende, på en måte som stempler vedkommende som løgner i alle ledd? Det er jo foreldres ansvarsfraskrivelse, og fravær av tankegang og refleksjon, som evt. dømmer oss til å mislykkes i å oppdra våre barn. SLUTT å pek fingre og hold folk ansvarlig for “våre barn” -for VI har ansvar for våre barn. Det er så barnslig å skylde på alle andre, at jeg blir direkte flau på vegne av voksne mennesker. EGENANSVAR. Folk har tatt det i mange år, før internettet overtok alt. Kroppspress, kjøpepress, sexpress, gruppepress, motepress, og press av alskens slag har eksistert i flere hundre år. Og her sitter vi, og tror dette er nytt, og at vi attpåtil skal klare å utrydde problemet ved å være fordømmende -og korsfeste mennesker som faller like mye under presset, som andre dødelige. Styrk dine egne barn, ta jobben på alvor, gå i dypet av deg selv og gjør en oppvask så grundig at du vet at du kan gå foran som et sunt og bedre eksempel enn den forskrudde verdenen du ineffektivt prøver å forskåne dine barn ifra. Og fortell dem på tomannshånd at Sophie Elise er en løgner, ikke påta deg ansvaret for å fortelle alle andre dette i tillegg. Spar tid og energ, for dette er sløsing av begge deler. Og dersom det fører med seg mer skade, enn vinning, så burde en la være.

   2. Ja, i 2017 visste jeg ikke hva en blogger var. Så har det seg slik at jeg er muligens mer en opptatt av barn og unges oppvekstvilkår enn såkalte “folk flest”. (Hvem er no det) Når økningen av barn med med psykiske lidelser har økt med 40 prosent de siste fem år. Ringte alle bjeller.

    Tusen takk til Norges viktigste blogg “Bloggomtoppbloggere” Som ga meg en vake up call. Og ikke minst at jeg har en ikke mistanke, er sikker på at såkalte toppbloggere leser denne bloggen. Tror jeg aner at de råeste har dempet seg, Ikke minst mammabloggere.

    Så igjen, tusen takk, hilsen framtidige bloggerbarn 😉

 16. J: Dette er i hovedsak sitater fra hennes egen blogg. Så om noen har tatt skittentøyet offentlig, så er det bedriftens eier selv.

  1. En annen sak er at jeg ikke tror, vet, at i denne galskapens medieverden er det ingen seriøs bedrift som kaster annonsekroner etter desperate bloggere.

   Det er kun som i gamle dagers posordrefirma. Som selger “Lurium” produkter som orgasme og leppekremer. Som enda lenger tilbake i tid, på marked i attenhundredetallet,, et serum som gir evig skjønnhet og liv 😉

  2. Problemet er ikke hva hun har skrevet og ikke, problemet er måten dette blir gjort på. Hva gjelder alt fra retorikk og arena, til tidspunkt dette blir gjort på.

 17. For et bra innlegg!

  Men til Vicky og Adina:
  Dere bør skrive et innlegg om Annijor som kaller etisk klesproduksjon sin hjertesak og har gått hardt ut mot H&M men som fortsetter å handle masse på andre klesbutikker med samme arbeidsforhold, og i tillegg ikke bare handler på Nelly men er med å fronte kampanjer, på photoshoots og poster innkjøp fra den mest ‘bruk-og-kast’ fremmende nettsiden i Norge (etter min mening).
  Tror det hadde vært et spennende innlegg. 🙂

 18. For å ikke glemme når Sophie Elise reklamerte for weightless bukser, fy faen. Google de blogginnleggene

 19. Jeg har aldri skjønt hvorfor Sophie Elise blir respektert og skrevet positivt om, mens Isabel Raad får mye dritt. For eksempel viet Linnea Myhre et helt blogginnlegg for å henge ut Isabel og operasjonene men samtidig er bestevenninne med SE. Såpass bestevenninne at SE var i bursdagen til Linnes nylig.
  Isabel var ærlig om operasjonene og SE løy om flere av de. Jeg synes ærlighet er bedre enn løgn.
  Det sagt er disse bloggerne mangemillionær businesser, det er mange år siden bloggere skrev personlige dagbøker – om noen fortsatt tror de gjør det. Derfor må de tåle kritikk, for jobben deres består i å påvirke unge mennesker og det tjener de millioner av kroner på i året.

 20. Første og siste gang jeg kommenterer et blogginnlegg: tusen, tusen takk for at dere skriver om dette, det er så spot on som det kan få blitt. Det er KJEMPEVIKTIG at folk som forguder SE leser sånt som dette innlegget.

 21. I slutten av innlegget kommer det opp reklame/ad for Porsgrunn plastikk-kirurgi 🙄🙄 ER DET MUUUULIG…

 22. Synes også det er merkelig at noen som kjemper for miljøet synes det er greit å reise på cruise hele tiden 🤔

 23. Er det slik at hun hadde vært et bedre forbilde/menneske/kvinne om hun hadde angret på operasjonene sine? Er det kravet så er det bare trist. Hun gir et ganske godt svar på om hun angrer, det gjorde henne ikke lykkeligere og det endret ikke hverdagen hennes.
  Leser det innlegget her litt som “damned if you do, damned if you don’t”.

  1. Det handler om å skape et ideal som ikke finnes, nettopp ved å mer enn insinuere at rumpen du ser er noe du kan trene deg til, huden vil disse tablettene gi deg (merk annonse), håret et resultat av disse tablettene (obs annonse), lip plumper her og vippeserum der (reklAme), når alt du ser i realiteten er et resultat av operasjoner, injeksjoner, diverse extensions, reseptbelagte legemidler og alt annet enn det det opplyses om/reklameres for. Det er villedende markedsføring for det første og ganske greit bedritent for det andre.

 24. Husker da SE signerte Sunn Fornuft-plakaten og ble hyllet i media. La meg bare minne om en av punktene som omfattes: “8: Vær bevisst på den totale mengden bilder du legger ut der kropp er i fokus. Kropp i biniki er naturlig på en strand, men tenk på omfanget i andre settinger. ” Well well, mer enn bare strandbilder hvor kropp er i fokus, for-å-si-det-sånn. Ikke veldig imponert.

 25. så bra innlegg! jeg har lenge irritert meg over at hu alltid må juge! sånn som før rumpe/hofte/munn operasjonen hennes, da var hun såå stolt over å ha klart å legge på seg endel, noe hun var stolt av! problemet er bare at hun sparte opp fett så hun hadde nok å spøyte inn i andre kroppsdeler.. vet ikke helt om hun kan bli snakket om som ett forbildet lenger.

Leave a Reply